iyi pazarlar.
banum yeni işin hayırlı olsun canım .
sorun neyse oda kısa zamanda hollolur inşallah .:26:
bazan sana kızıyorum banum . çoçukları kreşe verdin e onun parasını vermek içinde çalışacaksın :44: şimdide haksızlıkmi edeyorum diyorsun . kuzum beni mazur gör belki çok açık yazıyorum ama ben bunu asla tasvip etmiyorum .yakında zaten okula başlıycaklar ..
tabi senin soyalleşmek istemenide anlıyorum ama her evde oturan çoçuklu olan anti sosyalmi oluyor ?
samimiyetimize dayanarak ablan olarak yazıyorum yoksa yorumda bulunmam, ama benim bu konuda düşüncelerim bu :26
hayırlı cumalar , ve günaydın
bugün bende olan sohbet yurta yapılacak o yüzden girebildim şimdi.
bugün karna günü bakalım zilim sizinde ilk karneymiş hadi hayırlı olsun
yahu sen nasılbir kadınsıntatlı yedim diye 1 saat koşu andınamı çıktın vay bizim halimize, tüü bize
mersinede eşimin yanına takıldım günü birlik işi vardı . hemde gezmiş olduk biraz .. zilim inan çoçuklar büyüsede bırakıp gidilmiyor canım .akşama kadar kaç kere aradım gel sen bana sor .
tatilde başladı biliyorsunuz bu yıl sınavları var ilk hafta dersaneleri yogun . 2 çhafta biri bursaya gidicek . diger kzım ben evde çalışacam diyo eşim benim dinlenmem lazım en azından birkaç gün bir yerlere kaçalım diye . ama çoçukların planı bize bizim plan onlara uymuyor . canları sagolsun bakalım . bu yıl sınavları olmaya yarıyıl tatilinde hepsini alıp umreye götürmekdi niyetim ama buyık sınavlardan nefes bile alamıyor yavrularım :26:
banum merak etmekden birde dua atmekden başka elimizden bişi gelmiyor :26:
safişim geçer bu günlerde sonrasında hızlı birşekilde verirsin kiloları ....
antim sende iyisin umarım . dizin tam anlamıyla geçtimi?
öznurrr eh bari, en azından iyiyim diye not yazıyorsun
eminem kilo vermeye başlamışsın canım, devamı gelecek inşallah .
kilo demişken düzgün diyet yapmıyorum yani diyet yapacak kadar evde durmuyorum desem daha dogruo yünden kilom deniz dalgası gibi. bi bakıyorum aşagı bir bakıyorum yukarı ... neyseki öçülerim fena deyil ...
ama toparlmamam lazım şu tatil geçsin sanırım 4 elle sarılıcam
iyi haftasonları dilerim .
zilim ilk karneniz hayırlı olsun .
malum bizde heryıl 3 tane geliyor .kızlarım taktir getirdi tüm derleri 5 ikisininde ,ama oglan teşekkür getirmiş alıştık onunda her yıl taktir getirmesine teşekkür bozdu bizi e tabi ilk okulla ortaokul bir olmuyor . beyimiz aldı boyunun ölçüsünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?