Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Haftanın tam ortasından herkese günaydınlar
uzun zaman oldu gelemedim yazılanları hızlı hızlı okudum geri kalmamak için...
Aeben ablam çocuklarını tebrik ediyorum ve öpğüyorum canlarım ne mutlu size yaaa inşallah bizlerde görürüz o günleri....

Zilim canım dilime eşşek arısı soksun benim ne diyim sana yazdıktan sonra kızım fenalaştı astım krizi tuttu....
bundan sebep günlerdi gelemedim zaten işler yoğun bir yandan devir işlemleri var hala evde kız hasta derken şükür bu halimize...
Bizim kızada henüz allerji testi yapılmadı 4 yaşı bekliyoruz neye allerjisi olduğunu görmek için... Fakat bunun dışında toza tüye dumana sobaya vs allerji var zaten belli...
sobalı evlere gitmiyoruz biz mesela dokunuyor cerene.... Hatta temizliğinden emin olmadığım kişilerin evlerinede gitmyorum kışın... Ahhhh kışı çok severim ama sırf kızım hasta olmasın diye kış gelsin istemiyorum... Mayıs ayına geldiğimizde bıçak gibi kesiliyor bütün hastalıklar yaz boyu maşallah hiç bir şeyi yok sanki allerjik astımı yok...
Neyse allahtan bu hastalık ergenlikte atılacak bir durum.... Rabbim daha kötüsünden korusun... Senin yavru nasıl iyimi? Bu arada bizde antibiyotik kullanıyoruz

Banu yeni işin hayırlı olsun güzelim umarım kısa sürede ortama ayak uydurur ve hemen alışırsın tatlım....
İkizlere gelince hastalıklar kreş ortamında daha çok ortaya çıkıyor ama inan en doğru olanı yaptın....
Hep anlatırım ben vicdanen kendimi suçlasamda ceren küçük yaştan beri okula gittiği için çok memnunum pişmanlık yok.... Hastalnıyor evet ama belkide bu hastalık kreş ortamında çıkarak erken müdahale etmemize sebep oldu... Evde bakılsa idi ilk okul çağında çıksaydı hastalık tedaviye daha geç cevap verecekti...
Eğitim ve disiplin açısından ise çok değil bir kaç hafta sonra çocuklardaki değişikliği fark edeceksin inan buna....
Benim kızım sayıları ve renkleri türkçe değil ingilizce söylüyor.... Evde bakılıyor olsaydı bırak ingilizceyi sayı saymayı bilmiyor olacaktı en ufak örnek bu....
Yani kafa daha boş iken beyinler tazecikken faydalı bilgilerle dolacak hiç üzme kendini....

Antim canım sen ne yaptın sanırım önümüzdeki hafta başlkıyorsun tedaviye tekrar hadi bakalım hayırlısı.... İnşallah bu son olur ve gğzel haberlerini alırız....
Geçen hafta uzun yıllardır bebek için uğraşan bir arkadaşımdan hamile haberini aldım oda tüp bebek idi ilk denemede tutmuş şükürler olsunki darısı senin başına inşallah canım...

Eminem birtanem sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor akupunktur?
Valla bende şu yoğun dönemi bir atlatsam diyete dört elle bir sarılsam 14 şubattan 8 marttan falan vazgeçtim yazın sıcak günleri başlayana dek incelsem razıyım artık....

günaydınlar efem
mutlu umutlu bir gün olsun inşallah .

ebru bel çukurundaki dövmeyi sildirmek için işlem yaptırıyormuş ondanmı bahsediyorsun zilim ?beyaz birbant vardı onumu diyorsun ?:44: dün esneme günüydü ama ben baglı kalmıyorum bu esneme günlerinde . kendi kafama göre hareketler ekliyorum düm tam pulas yapacak moddaydında

..zilim bende yazaçaktım tam bimdeki peynir işini. hatta almışım tadi degiştimi diye oysaki artık yagsız peynir kulamıyorum tamamen merakdan . kahvaltıda çeşit peyniri seviyorum birde kalabalık olunca herkes başka çeşit peynir seviyor .
ankarada yag oranı 2.5 du biliyorsun . şimdide % 4 olmuş . üreticide teksüt .üretim yeri Balıkesir yazıyor .

zilşim bimin ürünleri baglı bulundugu bölge müdürliklerine göre degişiyor ... 3.4. ay önce yemek takımı aldım günlük kulanmak için tam benim istedigim gibitdi ıvır zıvırı yok yani tuzluk vs . 12 kişilik günlük kullanmak için ideal . ben 120 aldım ertesi gün 99 oldu iyimi. kız kardaşimi aradım ben pahalı aldım bari sen uygun al takım günlük kulllanmak içim çok güzel diye . aksarayda kız kardeşim . gitiginde biz bölge deposuna geri gönderdik indirimeden hiç girmedi fiyatı demişler . bana dedi abla sen al bi şekilde gelirken getirirsin diye . bende aldım bekliyor gidecegi günü. demem oki bölgeye göre indirimler bile degişiyor . ürünlerin içerigide . aynı şeyi kaşardada olmuştu memlekete gitigimde kaşar peyniri baya cıvık bişiydi . kardeşime sordum abla hep böyle dedi. oysa ankaradaki kaşar
peyniri çok güzel .

... ramazan 9 temmuzda zilim , yani bizim tatil işi tam ramazan öncesi . gidecegimiz yer capris . fiyata gelince çok uygun direk otelle anlaşmadık biz tanıdıgın tanıdıgın yeri varmış çokda uygun 5 kişi 1 hafta 2.750.. daha evle aramıştım 5 kişiye 7.8.bin fiyat çıkarıyorlardı . bakalım nasipse o zamana kadar nerler olur bilinmez.
yazlık olayını bende tutmuyorum .ben sıkılıırım hersene aynı yere gitmekden . hemde yemek içmek kendim yaptıkdan sonra bir anlamı kalmıyor tatilin .yazlık nasıl olur bol vaktin olur bir kaç ay orda kalırsın .ama bu bizim gibi vakit sıkıntısı olanlar için inkansız şimdilik .

safişim hoşgeldin gözlerim iyce araroldu seni ve banuyu .

cerene çok geçmiş olsun .:26: çoçuklar hasta omasında ne olursa olsun diyorum bazan .
geçen gece anne sesiyle uyandım . büyük kızın wc koştu çıkardı . ama nasıl kıvranıyor . tam 2 saat kıvrandı miğdem diye . çaresizlik ne köütü bişi karşındaki yavrunsa. ne yedin içdin derken gece yatmadan cips yamiş ama sorun budeyildi yatarken birde demir hapı içmiş . o miğdeye fena dokunuyor bazı yiyeceklere birleşince . bir kersinde bendede oldu sabah yogurt yemiştim ve demir hapı içmiştim yok böyle bir migde sancısı . şükürki hapı ögrendikden sonra migde koruyucusu içirdim. onla birlikde çıkardı ve rahatladı . aklınızda olsun demir ilacı kulanan varsa miğde korucusuyla içsin .

seni gördügüme sevindim safiş .

ablam hoşgeldin
valla gördüğün gibi ablam diyet spor hak getire ama ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum haberdar ediyorum sizi
sağol ablam evet evlatlar hasta olunca anneler çaresizlikten daha beter oluyorlar valla.... Dün gece kızım öksürdükçe gözlerinden yaş geldi onun gözleri aktıkça ben mahvoldum içim eridi gitti o yaşlarla sankiii.... Rabbim onlara vermesin yaaa biz anneyiz çekeriz diyoruz...

Senin kızada geçmiş olsun ablam yaaa mide ağrısı feciidir kız neden demir hapı kullanıyorki ben hayatımda bir tek hamilelikte kullandım demir hapını haricinde ıı ıhhhh

Tatil planlarıda yapılmış ne güzel bizde önümüzdeki ay nasipse yapacağız rezervasyonu bakalım....

unuttum yazmayı bak
şu bim konusuna gelince hanımlar
Sadece illere göre değil aynı ilde semtlere göre bile değişiyor bunların işleri
BİM VE A101 marketleri aynı şehirde farklı semtlerde bile farklılık gösteriyor....
Mesela A101'E kampanya ile gelen ürünler mağazasına göre farklı bizim mahallede olan ürünler
10 km uzaklıkta başka mağazada yok....
Biz bunu çok kez yaşadık....
Bimde aknaz peynire ise hiç dikkat etmedim monti yaparken hep alışıla gelmiş şekilde attım sepete aldım yedim
birde ben buradaki aknazın yağ oranına bir bakayım....
Aklıma takıldı

safişim kızımın biraz kanı düşük . reng sarıydı ben yaptırırken onda tahlil yaptırdım onunki benden düşük çıktı . çok halsiz oluyor bazan .birde bu yıl sınavı var yapabildigimiz kadar gereken takviyeleri kulnıyoruz . hem dogal hemde böyle gerekli olan ilaçları .tabiki dr yazdıgı için yoksa gelişi güzel deyil .

bugün pilatesde karın günüydü, ay 20 dk sonra karını hisetmiyoprum artık . ben bile zorlandım bugün düşünün . 40 dk sürekli karın yapmak hemde zor hareketler
zilim yapmışsındır bugün umarım . bu günü not edeyimde sonra lazım olursa tekrarını yaparım .

Anladım ablacım neyse allahtan yakalamışsın nedenini umarım çok uzun süreli ilaç kullanmaz ilaca biraz karşıyımda :26:

platesss oohh ne güzel ben hareket etsem razıyım elinizde imkan varken yapın valla her türlü hareketleri

slm herkese...

ohh be yazın şöyle uzun uzunda okuyalım girip çıkıyorum yazan çizen yok olmuyor ölee...destan döktüründe okuyalım dimi...terkedilmiş gibi olmasın topiğimiz...

safinaz çooook geçmiş olsun yawruna...walla aebenimin dediği gibi çocuklara bişey olacağına bize bişey olsun diyenlerdenim bende..oğlumun hasta olduğu zamanlarda çaresizlikten banyoya kapanıp ağzımı tıkaya tıkaya ağladığım çok oldu...tevekkül edip Allaha sığınmaktan başka bir şey yapamıyorum...gözümün yaşı kurumuyor..çok zor çoook...oğlum görüp kendini daha kötü hissetmesin diye içime akıtıyorum çoğu zaman..ama içimin delik delik delindiğini hissediyorum resmen üzüntüden...

şu astım kadar da pis hastalık yok gerçekten..ne öldürür ne güldürür cinsi meret bişey..benimde tek tesellim 7 yada maksimum 15 yaşında atlatacağımızı düşünüp avunuyorum..inşallah geçer,gider....

bim olayına gelince gerçtende bölgeler göre faklılıklar var.ben daha önceleri bimden bir tam buğday ekmek alıyordum.eski evimde otururken ..allahım 1 dilimiyle taş gibi doyuyordu midem..tadıda nefisti...bu evime yakın bimlerde hiç öyle bi ekmeğe rastlamadım.kaldıki üretim yerleri hep aynı diye yazıyor etiketlerde ama eminim değil..yoksa tadları arasında bu kadar fark olmazdı..
peynirde %9,5 oranında yağlı.kaanlar gıda üretiyor ve lıght falan değil yani .bayağı bildiğin yarım yağlı peynir...:44:

bu arada bizim tatil işi yaza yatacak gibi br durum hasıl oldu bu sabah..ben daha hamile bile değildim.müdürlük sınavına girmiştim..sabah milli eğitimden aradılar.hocam güzel sanatlarda açık olan iller-ilçeler var .düşünürseniz yazın dediler..puanım en üstten 3.sıradaymış.kesin gidersiniz dediler..çok istediğim bişeydi ama oğlum küçük diye yazmayı aklımdan bile geçirmedim şimdiye kadar.eşimi aradım.benim için farketmez veririz evi kiraya gideriz,ben heryerde kadro bulurum dedi.bilmem ne yapayım..kaldım öylece.

şehir değiştireceğimiz için,ev,yer yurt değiştireceğimiz için endişeliyim açıkçası..çünki küçük ölçekli bir ilçede olabilir.ama maksimum 3 yıl kalırız .ordan büyük şehirlere atama yapılır..ama üç yıl için değermi değmezmi...arkadaşlara danıştım,sakın kaçırma fırsatı.büyük şehirlerde yüksekokul-yada ünv.kadrolarına ataman yapılır yönetici olarak diyorlar...kariyerim açısından iyi olacağı kesin..ama üff ne bilim..birden pat diye aradılar kafam allak bullak oldu...sonuçta burasıda kendi memleketim değil yani...:26:ama eşimin iş yeri vs..var.eşim ortağa devrederim beni düşünme sen kendini düşün diyor...:44:
eğer kabul edersem şubat sonu kadrom belli olur yaz tatilinde taşınmamız gerekir.tatil işide sekteye girer sanırım.off kafam bi dünya oldu yaww..nerden aradılar durup dururken...

evet zili aynen öyle ceren hasta olacağına ben olayım razıyım.... Neyseki geçewcek inşallah....
Bizim doktorumuz hep siz şükredin ki allerjik astım bu ya şeker hastası olsaydı ömür boyu insülin ile yaşayacaktı der avutur bizi...
Rabbim beterinden korusun ben buna razıyım....

Bim ve A101 aynı bölgelere göre farklı herşey....

İş olayıda anlattığına göre mantıklı neden olmasın ama tabii kurulu düzeni bozmak tekrar yeni düzen kur oğlunu okuldan al yeni okula ver alıştır vs.vs. meşakkatli bir iş ama geleceğin içinde kaçırılmayacak bir fırsat hakkında hayırlısı....

evet safinaz kariyerim açısından kaçırılmayacak fırsat bu...ama dediğin gibi düzen boz-düzen kur...bu düşündürüyor beni..birde eşim hep arkamda olduğunu hissetirdiği içinde biraz titriyor sanırım bacaklarım..yani: yok yaa ne gerek var desin diye bekledim resmen tel.de...ama adamcağız kendi kariyerini dükkanını herşeyini bir anda sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım benim için her türlüsü uyar deyince ortada kalmış gibi hissetim kendimi..yani karar aşamasında sap gibi kaldım tabiri caizse...:26: işte bu smileylerin hepsini bir arada yaşıyorum ...karman çorman oldum....

aebenim az evvel duygu karmaşasından dolayı yazmadan çıkmışımben ebrunun dövmesini sildirdiğini bilmiyordum.çok afedersiniz ö gördüğüm şeyide ped sandım..bakmaktan pilatesimi yapamadım resmen..beni duyacakmış gibi ayyy falan dedim hatta üstündeki tişörtte kısa gelmiş cnm yaa neleri göründü falan diye kendi kendime konuştum.babannemin tv izlediğinde kaç kaç yawrumm şimdi yakalıycaklar seni falan diye konuştuğu gibi konuştum ebruyla

zilim ne diyim rabbım hayırlısını versin hakınızda. ama birde ogluş var malum onun egitimi normal egitim deyil özelliklede küçük bir yere çıkarsa tayin o zaman oglanın egitimi nasıl olur:26:
ben senin golandan baya bir beklenti içindeyim haberin olsun
ayrıca eşinide çok taktir ediyorum kolaymıdüzenini bozup başka bir yere gitmek .. attısını eksisisi bir yere yaz ve degerlendir derim hangisi agır basarsa ona yönlen . dedigim gibi rabbım hakınızda hayırlısını versin .
taşınma diyinde sanki sen bizdende ayrılıyormuşsun gibi geldi bir an bir buruklaştım . ne alakaysa netdende taşınmıyorsunya farkında deliliz ama aile gibi olduk bir gün ankaraya yolun düşerse tanışmak isterim zilim . tabı bu hepiniz içinde geçerli

günaydınnn

banu gel artık bi haber ver merakda kaldık iyce .

Valla gerçekten arada kalmışsın tatlım.... Ne diyeyim burada hayatına yön veriyorsun o yüzden çok ince eleyip sık dokuman gerek.... Oğlun olmasa idi çoktan atla git derdim neresi olursa olsun ama çocuk olunca maalesef herşeyi ona göre ayarlamamız gerekiyor....

Hakkında herşeyin hayırlısı....

Ebrunun pedinede bittim yaniii hayatta aklıma gelmezdi ilahiiii

evet aeben ablam zili hakkında söylediklerine aynen katılıyorum hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah....

ABLAAA BENDE GELEMMİ ANGARAYAAAA

günaydınnn

banu gel artık bi haber ver merakda kaldık iyce .

Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Banu galiba işe başladı dimi... Sanırım iş yerinden giremiyor, akşamlarıda ev çocuklar insan yetilemiyor abla....
Haftasonu gelir heralde....
Olmadı ceptan mesaj at

hoşgeldin canım..Ben iyiyim akapunktur da gayet iyi gidiyor.yarın iki hafta olacak ve benim tek kaçamağım akşam yemeğinde et yerine iki adet küçük içli köfte yemek oldu..onu da bugün telafi ederim herhalde..Sen de yoğun dönemini bir atlat canım da dört elle sarılırsın diyetine biliyorum seni çoook hırslısın maşallah hiç merak etme bitanem

nasılsınız kızlar . pazartesi gününden itibaren bende aranızda olucam . artık biraz sağlıklı beslenmem gerekiyor sanırım . işyerindeki yemekler bana çok ağır gelmeye başladı sanırım . yemeklerden sonra hep bir miğde bulantısı ve yanması oluyor . bende ufaktanda olsa monti amcamın kollarına bırakayım dedim kendimi . pazar günü alışverişimi yapıp aranıza katılacağım . oğluşumla 4. ayımıza girdik . şuana kadar sadece 3 kilo aldım

Canımmmmmmmmmm senin adına gerçekten çok sevindim harika bir haber bu demek sıfıor kaçamak için akupunktur gerekiyormuş sana
Cuma günlerimi tartılıyorsun tatlım? Hadi yarın tartıl bakalım kaç çıkacak ....
Bende önümüzdeki hafta sanırım tam start veririm çünkü zaman su gibi akıp geçiyor sürekli ertelemek hep bana zarar....
Tam azimli hırslı olarak geri dönmeliyim montiye

nazımmmmmmm nazlı ceylanımmmm hoşgeldin yavrum nasılsınnnnn
Hamilelikte sonlara doğru hazımsızlık mide yanmaları daha fazla oluyor canım biraz daha hafif beslenirsen eğer daha rahat geçebilir hamileliğin....
Senin o oğluşunuda senide yerim beeennnnn
İstanbula geldiğimizde görüşelim tatlım yaaa özledim.... Yılmaz hala yoğun mu çalışıyor?

sağol safişim ben iyiyim canım . sağol teyzesi oğluşumda ellerinden öper . görüşelim canım . yılmaz bu aralar sakin fazla çalışmıyor . şehirdışıda yok bu aralar

sağol safişim ben iyiyim canım . sağol teyzesi oğluşumda ellerinden öper . görüşelim canım . yılmaz bu aralar sakin fazla çalışmıyor . şehirdışıda yok bu aralar

Nazlıcım nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor?oğlumuzu sabırsızlıkla bekliyoruz,Allah sağ salim kurtarsın bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…