- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Merhaba Kızlarrr...
Beni Aeben abla, Zilim , Banu ve naz tanıyor diğer arkadşaları ben tanıyorum ama beni tanıyor musunuz bilemiyorum..
Bir aralar monti ile sağlıklı kilo verenlerdenim..ve 1 senede verdiğimi geri alarak geri döndüm..
Şimdi tekrar yardımlarınızı ve desteğinizi bekliyorum..(
Çok fena oldum resmen hayatımda hiç görmediğim bir kilodayım ve bu beni çok rahatsız ediyor..
Montiye devam ederken 40 bedene kadar düşmüştüm.( şimdi 44 zorluyorum ( O yüzden dur demek zamanına geldim..
Birde önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım en azından tedavi sürecini sağlılı besleneek geçirmek istiyorum...
Herkes iyidir umarım..
Aeben ablam sen nasılsın?? Banucum yeni işe girmiş sanırım hay. uğurlu olsun...zilim seninde iş durumlarından tayin işi var sanırım hakkında hay. olur inşş..
Nazcım senide tebrik ediyorumm..Cinsiyetinide öğrenmişsiniz ne güzell..Rabbim tüm isteyenlerin ve benim başıma da versin inşşş...
Nazlıcım nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor?oğlumuzu sabırsızlıkla bekliyoruz,Allah sağ salim kurtarsın bitanem..
Merhaba Kızlarrr...
Beni Aeben abla, Zilim , Banu ve naz tanıyor diğer arkadşaları ben tanıyorum ama beni tanıyor musunuz bilemiyorum..
Bir aralar monti ile sağlıklı kilo verenlerdenim..ve 1 senede verdiğimi geri alarak geri döndüm..
Çok fena oldum resmen hayatımda hiç görmediğim bir kilodayım ve bu beni çok rahatsız ediyor..
Montiye devam ederken 40 bedene kadar düşmüştüm.( şimdi 44 zorluyorum ( O yüzden dur demek zamanına geldim..
Birde önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım en azından tedavi sürecini sağlılı besleneek geçirmek istiyorum...
Herkes iyidir umarım..
Aeben ablam sen nasılsın?? Banucum yeni işe girmiş sanırım hay. uğurlu olsun...zilim seninde iş durumlarından tayin işi var sanırım hakkında hay. olur inşş..
Nazcım senide tebrik ediyorumm..Cinsiyetinide öğrenmişsiniz ne güzell..Rabbim tüm isteyenlerin ve benim başıma da versin inşşş...
sağol emineciğim iyi gidiyor canım hamilelik . amin canım İNŞALLAH alışverişimi yapayım bende burdayım artık .
tatlım hoşgeldin seni hatırlayamadım ama ben de daha önce 22 kilo verip tekrar aldığı için kk ya dönenlerdenim..aslında hayat tarzımızı değiştirmek gerekiyor ki kalıcı koruyabilelim kilolarımızı ve en önemlisi de koruyabilmekmişçok acı öğrenenlerdenim ben de..hep birlikte tekrar kurtulacağız inşallah tatlım bu kilolardan
İnşallahhh canımm..Aynenn her seferinde aynı noktaya gelip geri dönmekten valla yoruldumm..Buyüzden kaç kez tedavimide ertelemek zorunda kaldım..Bu sefeer belki yine aynı konuşacağım ama son şansımmm..Geri döünşüm yokkk..Şimdi p.tesiye kadar azaltacam yediklerimi abur cuburu attım zaten kaamdann..Ama p.tesi montiye başlyacam hafya sonu alışveriş yapmam lazım..
Sen akupunktura gidiyorsun sanırımmm..Bende daha önceden 13 kilo falan vermiştim 87 lerden 73,5 kadar inmiştim geçen yaz ve 1,5 yılda 86 ya geri döndüm...
hoşgeldin neslihancığım . çok sağol canım teşekkür ederim . RABBİM hayırlısıyla sanada nasip etsin canım İNŞALLAH . her zaman dualarımdasın
evet canım ben akapunktura gidiyorum sen de 13 kiloyu akapunktur ile mi vermiştin tatlım? Ben de aynı senaryoları yaşadım maalesef al ver de bıktım artıkşişman bir gelin olmak istemiyorum daha evlilik,nişanlılık yok ama sonunda olacak birşey ve hazırlanmam gerek.
Yok canım akupunktur ile değil ben Monti ve Yüzerek Verdim o kiloyu...Ama şimdi geri aldıım ve resmen vermemek için mücadele ediyor bünye.Ve çok fena stres yapıyorumm..O yüzden yine kürtçü dükkanıma geri döndüm..Gerçi yapsamda yapsamada her fırsatta geldiğimde bir selam vermeye çalışıyorum çünkü aeben ablamın üzerimizde emeği çoktur..Tabii ziliminde..
sağol safişim ben iyiyim canım . sağol teyzesi oğluşumda ellerinden öper . görüşelim canım . yılmaz bu aralar sakin fazla çalışmıyor . şehirdışıda yok bu aralar
canım ben geçen hafta 1.4 kg vermiştim bu hafta okadar olmaz ya bakalım artık..haber veririm
Merhaba Kızlarrr...
Herkes iyidir umarım..
tatlım hoşgeldin seni hatırlayamadım ama ben de daha önce 22 kilo verip tekrar aldığı için kk ya dönenlerdenim..aslında hayat tarzımızı değiştirmek gerekiyor ki kalıcı koruyabilelim kilolarımızı ve en önemlisi de koruyabilmekmişçok acı öğrenenlerdenim ben de..hep birlikte tekrar kurtulacağız inşallah tatlım bu kilolardan
gelmedigin hata zati safiş .. ıstanbuldamısın safiş ?Valla gerçekten arada kalmışsın tatlım.... Ne diyeyim burada hayatına yön veriyorsun o yüzden çok ince eleyip sık dokuman gerek.... Oğlun olmasa idi çoktan atla git derdim neresi olursa olsun ama çocuk olunca maalesef herşeyi ona göre ayarlamamız gerekiyor....
Hakkında herşeyin hayırlısı....
Ebrunun pedinede bittim yaniii hayatta aklıma gelmezdi ilahiiii
evet aeben ablam zili hakkında söylediklerine aynen katılıyorum hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah....
ABLAAA BENDE GELEMMİ ANGARAYAAAA
aramayı düşündüm ama işde vs aceba rahatsız edermiyim diyede çekindim ama mesaj iyi fikir .aklıma gelmemeside en son ne zaman birine mesaj çektim hatırlamıyorumda ondan .Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Banu galiba işe başladı dimi... Sanırım iş yerinden giremiyor, akşamlarıda ev çocuklar insan yetilemiyor abla....
Haftasonu gelir heralde....
Olmadı ceptan mesaj at
nazlışım hoşgeldin .nasılsınız kızlar . pazartesi gününden itibaren bende aranızda olucam . artık biraz sağlıklı beslenmem gerekiyor sanırım . işyerindeki yemekler bana çok ağır gelmeye başladı sanırım . yemeklerden sonra hep bir miğde bulantısı ve yanması oluyor . bende ufaktanda olsa monti amcamın kollarına bırakayım dedim kendimi . pazar günü alışverişimi yapıp aranıza katılacağım . oğluşumla 4. ayımıza girdik . şuana kadar sadece 3 kilo aldım
neslişim hoşgeldin canım . geçenlerde sanda baktım ama baydır k.k ya girişin yoktu ..Merhaba Kızlarrr...
Herkes iyidir umarım..
seni anlıyorum zilim eşin keşke hayır ben gidemem dese en azından onlar için üzüntü duymassın . bende bu yapıdayım .:26:slm hatunlar...
alıntı yapmıyorum sonrada yazacaklarımı unutuyorum..unutmadan aklımdakilere hemen yazayım....
neslişimmmm cnm hşgeldin tatlım...burdan ayrılma ,bak kilo alınıyor ayrılan herkes..ben ayrılmadım kiloda almadımşaka bi yanaiyiki geldin cnm..özlüyoruz valla..aebenimin dediği gibi aile gibi oluyoruz walla.bir kaç gün girmeyeni arar olduk..bknz şekil 1 A :banum
neslişim sen monti amcana sıkıca bi sarıl bir dahada bırakma idealindeki kiloya ulaşana kadar..bizde elimizden gelen desteği veririrz..sonrada gelsin bebişler...
naz hoşgeldin..gebelikte mide yanmaları,ekşimeleri ,hassasiyet vs..daha çok oluyor cnm..hele 6.aydan sonra alev topu olmuştu benim midem..rennie şurup okulda cebimde geziyordu.o derece fenaydım..günde bir şişeye kadar çık çok fena olursan demişti dr.ama şişeyi kafama diksem iyi gelmiyordu.durup durup yudum yudum su içmekte bir nebze iyi geliyor ama yine de tam bir çare yok...ama yağlı baharatlı vs..yemeklere pek yaklaşma cnm..şu ana kadar kilo alımın normal ama son aylarda birden 2şer 2şer alınıyor.o sebeple dikkat et cnm..ben 5.aya kadar sıfır kiloyla geldim.sonra her ay 2 kiloyla totalde 8 kg doğuma gittim.çıktığımda 2-3 kg kalmıştı.1 yada -2 kg olmuştum:)
birde yanında kavrulmamış badem-fındık bulundur.arada miden fena oldukça at ağzına..A101'de var kavrulmamış kuruyemişler..içindeki mineraller,faydalı yağlar kavrulunca uçuryor.çiğini tercih et...allah kolaylık versin..gebelik hem zevkli hemde zor iş...
aebenim bu gün tüm günüm milli eğitimde geçti..tatil diye doğru düzgün kimseyide göremedim..listeden açık bölgeleri inceledim.benden öndeki 2 kişide çok eski memur.muhtemelen istedikleri yerlere atanacaklar..çok küçük ilçelerde vardı..yapabilirmiyiz yapamazmıyız diye düşünüp duruyorum..şubat ortasına kadar tercih yapmam lazım..offf..kafam bi dünya oldu...
eşimin işinden çok oğlumun eğitim hayatını düşünüyorum..eşim zaten sen nereyi yazarsan yaz ben ilçe olmassa ili yazar her gün eve gelir giderim diyor..illerde fakülte hastaneleri,devlet hastaneleri vs..bir sürü hastane var ve millet istanbula gelmek için becayiş yaptırmaya adam arıyor.anında kadro bulurum diyor.birde eşim hiç komplexli bi tip değil.geçen b.hk.oldu.biliyorsun.dünyanın dersine sınavına çalıştı.beyni sulandı resmen adamın.ama tekrar cerrah olarak çalışırım hiç farketmez diyor..sen bizi değil kendini düşün dedikçe paniğim artıyor.bunu demese direk onları (oğlumun okulu ve eşimin işini)bahane edicem .ama hepsini ayarlarım sen kendini düşün deyince orda durup kalıyorum..
en son olarak şunu düşündüm.tayin formu doldurucam,istemediğim yerlerden biri çıkarsa dilekçe verip ücretli izne ayrılıcam.o arada tekrar burdan bi okul yazıp gitmeden geri gelmiş gibi yapıcam....tabii şans benden yana giderse...:18ff allahım bana bi çıkar yol göster ... milletin 20 yıldan sonra zorla elde etmeye çalıştığı şans 8. yılımda ayağıma geldi ama gel görki kabul edemiyorum neredeyse..bir zamanlar çırpındığım bişeyi elimin tersiyle itmek istemiyorum..ünv. öğr.görevlisi olabilmek için el kadar çocuğu anneme babama bırakıp yurt dışına eğitim almaya gittim.ama çalışma saatlerinin yoğunluğundan oğlumu bırakıp ünv.çalışamıyorum.şimdide oğlumun eğitimini bahane edip gidemiyorum....dünya oğlumun üstüne dönüyor resmen...2.çocuğu nasıl yapayım ben
banum yine yoksun yaw...:26:
gelmedigin hata zati safiş .. ıstanbuldamısın safiş ?
aramayı düşündüm ama işde vs aceba rahatsız edermiyim diyede çekindim ama mesaj iyi fikir .aklıma gelmemeside en son ne zaman birine mesaj çektim hatırlamıyorumda ondan .
?
gelmedigin hata zati safiş .. ıstanbuldamısın safiş ?
Aramayı düşündüm ama işde vs aceba rahatsız edermiyim diyede çekindim ama mesaj iyi fikir .aklıma gelmemeside en son ne zaman birine mesaj çektim hatırlamıyorumda ondan .
Nazlışım hoşgeldin .önceki gün aklımdaydın sana yazacaktım ama sonra unutum sanırım
Bak bu aylarda bol bolll ayva ye oglumuz güzel olsun .Omega 3 kulanmaya başladınmı ?
Neslişim hoşgeldin canım . Geçenlerde sanda baktım ama baydır k.k ya girişin yoktu ..
Canım biz herzaman destege hazırız biliyorsun önemli olan senin gayretin
Ben çok iyiyim canım saggolasın . çok şükür bugunki günümüze
Seni anlıyorum zilim eşin keşke hayır ben gidemem dese en azından onlar için üzüntü duymassın . Bende bu yapıdayım .:26:
Oglan için ne düşünüyorsun terçih yapacagın yerde onun egitim oalacagı bir yer bulmak mümkün olcakmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?