Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm herkese ve cumanız müberek olsun....

öznurcum benim oğlum allerji için hemüz bişey kullanmıyor.çünki allerjinin kaynağının ne olduğunu bilmiyoruz tam olarak..büyük ihtimal ev akarları dedi dr.ama %100 değil tabii..yaza temmuzda yapılacak koldan (çizilerek yapılan)testler..ona göre bir tedavi yolu izleyeceğiz dedi dr..biz şu anda sabah akşam birer puf flizxotıde ve akşamları bir tablet singulair isminde bir ilaç kullanıyoruz.ama bu ilaçlar astım bronşit için cnm .allerjiler için değil...kreş işinide sorunsızca atlatmışsınız sevindim cnm..normalde uykusu -yemesi-içmesi vs..düzensiz olan çocuklar adına kreşler çok daha faydalı..biz kreşten öncede öğlen yemekten hemen sonra uyurduk,akşamlarıda aynı şekilde maksimum 9:30'da uyuyordu hala öyle..ama bir çok açıdan çok faydasını gördük..kreşe gitmeyen çocuklar toplum içine karıştıklarında biraz daha çekimser kalıyorlar kendin ifade etmekte..ama kreş açıyor çocukları..seneyede haftada 5 gün verirsin .oda arkadaş bulduğu için rahatlar, sende...

aebenim benim oğlumun gidebileceği gibi kreş çok az yerde var.bizide durduran-düşündüren bu aplam..eşim ben bakıcam bişeyler merak etme..istemediğin bi yer çıkarsa durduruz tayinin diyor..ama ya olmazsa...:18:bu okulumdada ders saatlerimin sabahtan olması aralarda boş ders olmayıp öğleden sonraya sarkmaması için eşim ayarladı sağolsun..ama bu çok daha büyük bir şey.birde olmassa tıpış tıpış gitmekte var:18:
oğlum bu aralar kendi aşmış durumda.endişelenmiyorda değilim:18:sabah ben ona kahvaltı hazırlarken resim yapmış boyalarıyla.bu ne annecim dedim.meteor yağmuru anne dedi sadece duyduğu bişeymi yoksa ne olduğunu biliyormu diye sordum.meteor yağmuru ne annecim diye. havada havai fişek gibi uçuyolar anne ışıklar bölee diye ellerini havaya kaldırıp tasvir etmeye kalktı...
allahım benim niye normal bi çocuğum yok dedim içimden...rabbim aklına mukayyet ol sen oğlumun...

tayin içinde hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden:26:

benim dünki mönün

sabah 1 kş yulaf ezmeli 1 kase yogurt .2 ceviz .

öyleyin
1 porsiyon köfte (kıyma, baharat) .
yogurt .şalgam ,tere

ikindi
1 portakal 1 elma.yogurt .

19 30.
1 br sütle türk kahvesi. fındık .

sonrasındada oglan kendime aldıgım nesfitden kendine yapmış 1 kş.da ondan aldım .(çok şekerli nesfitler yahu )

50 dk pilates . akşamda 1 saat yürüyüş o sogukta . bırr dondum .

kızımı almaya gittim kızılaydan elimdede valiz derken hızlı yürüdüm hasta olmakdan korktum inanın ne soguktu. tabiki akşam eşime sitem ettim, bize ne zaman araba alacaksın ,bebeler için hergün bir yerdeyim diye
2 kupada bitki çayları taki bolsu özelikle gece . bunu önemle vurguluyorum özelikle gece aç yatan hatunlar açken bol bol su için ertesi gün sonuç daha iyi oluyor

selam nasılsınız iyi akşamlarrrrr:))
işe başladım giremiyorum ama çocuklar çok zorluyorlar beni
pişman bile oldum desem yeridir

selam nasılsınız iyi akşamlarrrrr:))
işe başladım giremiyorum ama çocuklar çok zorluyorlar beni
pişman bile oldum desem yeridir

:26: banum işin hayırlı olsun ...
mesaj atmıştım sanırım almadın :44: senmi zorlanıyorsun yetişemiyoprsun , yoksa çoçuklarmı yokluguna alışamadı :26:

Kızlar merhaba 1 sorum olacak sizlere cevap verin lütfen öğlen yemeğimde kapuska yoğurt ve 1 dilim ekmek yicem de illa et olmalı mı yağ sebze protein deniliyor ya üçüde içine girmiyormu yediklerimin ????? Şimdi ben 1 hafta lahana yoğurt yemeyi düşünüyorum da et yemesem olurmu ki

hoşgeldin . güzelim sanırım monti yapmıyorsun ? montide 1 hafta lahana yogurt yenmezde .:44: monti dengeli beslenmektir aslında .ama senin dedigin tarzda 1 hafta dengeli bir beslenme deyil .
eger birde 0 kan gurubuysan lahananın çok kilo verdirecegini düşünmüyorum .
montide sadece sabah kahvaltıda ekmek var diger ögünlerde ekmek tüketmiyoruz . mönün lahana yogurtda olsa .

bu ekmek(karbopnhidrat ) lahana ( sebze)yogurt ( protein ).

sadece yogurt tek yönlü protein .iyi kilo vermek istiyorsan balık ,et ,tavuk tercih et. yogurduda bunlarla birlikde tüket .

günaydın .
telinmi degiştiki banum ?

safiş neyapıyon bacım sesin çıkmıyor ..

zilim sen neyaptın. bir karar verebildinmi?

selam kızlar,
benim tedavim başladı, git gel yaparken bakamadım hiç.
ben biraz geçmişi okuyayım.
dualarınızda beni unutmayın ne olur.

günaydın telim aynı alsında abla neden gelmeidki msj anlamadım

zilim ne için karar vericek geçmişi okumadım merak ettim..

aben abla ben ne yapcam ya diyet işini ? yemek ne yiycem burada
kahvaltıyı evd eyapıyorum 7:20 de 1 de öglen yemegi yiorum burda uzun degilmi arası?
şu hzır çabuk çorbalardan mı alsam ne yapsam bilemedim?

iyi günler ben geldim dün başlayamadım ama bugün başladım sağlıklı beslenmeye monti amcamla . bugün yiyeceklerim

kahvaltıdan önce

3 adet gün kurusu

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates

öğlen
1 adet karnıyarık
salata
yoğurt

akşam henüz belli değil yarın yazarım onuda

günaydın .
telinmi degiştiki banum ?

safiş neyapıyon bacım sesin çıkmıyor ..

zilim sen neyaptın. bir karar verebildinmi?

aayyy ablaaammm geçen hafta kız hasta idi ya
haftasonuda kocam hastalandı aman yaaaaa mümkünse ikiside hasta olmasın ben olayım
allahım bu ne kapris bu ne huysuzluk oooffffffffff
bak bende hasta oldum gıkım çıkmıyor çalışıyorum halaaa

Yoğunum ablacım yaaaaa işler çok
sende ne var ne yok anlat bakalım
çok ara verdim ben montiye varmı bana önereceğin bir şey kendimi harekete geçirmek için
bu arada bizde tati,l rezervasyonunu yaptırdık yaza kadar harbiden fit olmam lazımmm

selam kızlar,

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah birtanem inşallah güzel haberlerini alacağız buradan

günaydın

selam kızlar,
antım rabbım senin le olsun canım hakında hayırlısı neyse o olsun

banum tel için özeline tekrar yazayım noda yanlışlık olabilir neden dersen en son rakamı fala vermiştin geçen sefer .

banum diyet yapmaya karalıysan canım hazır çorbalardan uzakdur helede bardaklı olanlardan ve bunu saglıgın içinde yap onlardan uzakdur .
madem çok erken yiyorsun yanına meyve alsana yada kuru yemiş yada küçük kutu süt yada küçük yogurt . ay ne çok yada var bak
sen nasılsın ondan bahset . işe alıştınmı bebeler nasıl ?

afiyet olsun nazlım

safişim geçmiş olsun topdan aileye .:26: sen daha iyileşemedinmi?

senin içinden gelmeli safişim diyet yapmak biklirimki sen istedinmi yaparsın ?

ben iyiyim canım . dün gezmedeydim yine bilerek yedim tabi ama sonrasında akşam aç yatmayla toparlmaya çalışıyorum ..
mönülerim montiye tam uymadıgı için buraya yazmıyorum ama cafe ve akşamcılar topiginede takılıyorum . ben kararlıyım canım arada mecburi tozutmalarım olsada hemen u dönüşü yapabiliyorum çünki hedef kiloma gelmek İS-Tİ-YO-RUM . şimdide bazı yaglarım var onlarla göbüş ve bacaklar yaglandı streçlendi pilatesi bekliyorum .
madem tatil vakti belli hadi safişim elini çabuk tut pikinini pörtlemiş olarak giyme malum ben kapalıyım öyle sorunum yok ama yazın tabi kabanlar çıkıyor ince giyiliyor .

heeee yaa ablşa tam dört elle montiye sarılmış sporada start vermişken
önce dizdeki yırtık sonra idrar yolu enfeksiyonu ardından grip derken ne diyet kaldı ne spor...
Gribim zaten canım hiç birşey yemek istemiyor kafam kalkmıyor zor çalışıyorum....
O halde gribi atlatmayı bekliyeyim ve sıfırdan montiye başlayayım en iyisi
gripli iken ballı ıhlamur falan içiyolrum çünkü...
Evet ablam tabiikide pikiniden pörtlemiş bir göbek istemem hele yağlar aayyyhhhh
önümüzdeki hafta start vereyim o halde ve eskisi gibi olması gerektiği gibi menülerimi paylaşayım başka türlüsü olmayacak....

aben ablam uzun yazıcma sonra şimdi zamanım yok
meyve kuruyemiş filan ara ögün olarak yeirmd eöglen yemeginde ne yiycem ben ya

tek çözüm o çorbalar yanınd ayogurt filan gibi görünüyor. dışardan yedim 1 haftadır çok fena midem

EN İYİSİ BU SAFİŞ

Banum eylen ne yiycem desene bende öylenle ara uzun açıkırım ne yiycem diye anladım . banum yanına salata yap götür içinede tavuk ,ton ,yumurta vs katarsın akşamdan hazırla şu tapırmı ne varya onlara koy . birde küçük paket yogurtlardan al yanına... sabah yumurtlaı kahvaltı yaptıgında sandöviç götür öylen için . çalıştıgın yerde yemek yok sanırm .:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…