günaydın. iyi haftasonları dilerim
selam nasılsınız iyi akşamlarrrrr:))
işe başladım giremiyorum ama çocuklar çok zorluyorlar beni
pişman bile oldum desem yeridir
Kızlar merhaba 1 sorum olacak sizlere cevap verin lütfenöğlen yemeğimde kapuska yoğurt ve 1 dilim ekmek yicem de illa et olmalı mı yağ sebze protein deniliyor ya üçüde içine girmiyormu yediklerimin ????? Şimdi ben 1 hafta lahana yoğurt yemeyi düşünüyorum da et yemesem olurmu ki
günaydın .
telinmi degiştiki banum ?
safiş neyapıyon bacım sesin çıkmıyor ..
zilim sen neyaptın. bir karar verebildinmi?
selam kızlar,
benim tedavim başladı, git gel yaparken bakamadım hiç.
ben biraz geçmişi okuyayım.
dualarınızda beni unutmayın ne olur.
antım rabbım senin le olsun canımselam kızlar,
benim tedavim başladı, git gel yaparken bakamadım hiç.
ben biraz geçmişi okuyayım.
dualarınızda beni unutmayın ne olur.
günaydın telim aynı alsında abla neden gelmeidki msj anlamadım
zilim ne için karar vericek geçmişi okumadım merak ettim..
aben abla ben ne yapcam ya diyet işini ? yemek ne yiycem burada
kahvaltıyı evd eyapıyorum 7:20 de 1 de öglen yemegi yiorum burda uzun degilmi arası?
şu hzır çabuk çorbalardan mı alsam ne yapsam bilemedim?
afiyet olsun nazlımiyi günler ben geldim dün başlayamadım ama bugün başladım sağlıklı beslenmeye monti amcamla . bugün yiyeceklerim
kahvaltıdan önce
3 adet gün kurusu
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
öğlen
1 adet karnıyarık
salata
yoğurt
akşam henüz belli değil yarın yazarım onuda
aayyy ablaaammm geçen hafta kız hasta idi ya
haftasonuda kocam hastalandı aman yaaaaa mümkünse ikiside hasta olmasın ben olayım
allahım bu ne kapris bu ne huysuzluk oooffffffffff
bak bende hasta oldum gıkım çıkmıyor çalışıyorum halaaa
Yoğunum ablacım yaaaaa işler çok
sende ne var ne yok anlat bakalım
çok ara verdim ben montiye varmı bana önereceğin bir şey kendimi harekete geçirmek için
bu arada bizde tati,l rezervasyonunu yaptırdık yaza kadar harbiden fit olmam lazımmm
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah birtanem inşallah güzel haberlerini alacağız buradan
günaydın
safişim geçmiş olsun topdan aileye .:26: sen daha iyileşemedinmi?
senin içinden gelmeli safişim diyet yapmak biklirimki sen istedinmi yaparsın ?
ben iyiyim canım . dün gezmedeydim yine bilerek yedim tabi ama sonrasında akşam aç yatmayla toparlmaya çalışıyorum ..
mönülerim montiye tam uymadıgı için buraya yazmıyorum ama cafe ve akşamcılar topiginede takılıyorum . ben kararlıyım canım arada mecburi tozutmalarım olsada hemen u dönüşü yapabiliyorum çünki hedef kiloma gelmek İS-Tİ-YO-RUM .şimdide bazı yaglarım var onlarla göbüş ve bacaklar yaglandı streçlendi pilatesi bekliyorum .
madem tatil vakti belli hadi safişim elini çabuk tut pikinini pörtlemiş olarak giymemalum ben kapalıyım öyle sorunum yok ama yazın tabi kabanlar çıkıyor ince giyiliyor .
EN İYİSİ BU SAFİŞheeee yaa ablşa tam dört elle montiye sarılmış sporada start vermişken
önce dizdeki yırtık sonra idrar yolu enfeksiyonu ardından grip derken ne diyet kaldı ne spor...
Gribim zaten canım hiç birşey yemek istemiyor kafam kalkmıyor zor çalışıyorum....
O halde gribi atlatmayı bekliyeyim ve sıfırdan montiye başlayayım en iyisi
gripli iken ballı ıhlamur falan içiyolrum çünkü...
Evet ablam tabiikide pikiniden pörtlemiş bir göbek istemem hele yağlar aayyyhhhh
önümüzdeki hafta start vereyim o halde ve eskisi gibi olması gerektiği gibi menülerimi paylaşayım başka türlüsü olmayacak....
aben ablam uzun yazıcma sonra şimdi zamanım yok
meyve kuruyemiş filan ara ögün olarak yeirmd eöglen yemeginde ne yiycem ben ya
tek çözüm o çorbalar yanınd ayogurt filan gibi görünüyor. dışardan yedim 1 haftadır çok fena midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?