EN İYİSİ BU SAFİŞ
Banum eylen ne yiycem desene bende öylenle ara uzun açıkırım ne yiycem diye anladım . banum yanına salata yap götür içinede tavuk ,ton ,yumurta vs katarsın akşamdan hazırla şu tapırmı ne varya onlara koy . birde küçük paket yogurtlardan al yanına... sabah yumurtlaı kahvaltı yaptıgında sandöviç götür öylen için . çalıştıgın yerde yemek yok sanırm .:26:
işimden bahsedeyim iki hafta oldu alıştım daha çok yoruluyorum ama daha mutluyum fakat çocuklar beni çok üzüyor kreşe bıraktıgımda hergün aglıyor dneiz, içli içli
kayra çok seviyor kreşi düşünüyorum daha küçük gidenler var mesela safişş snein kız daha erken başladı degilmi ve erken saatte giidyor ben 8 de bırakıyorum kreşe
kreşten alsma evd eotusam ne olcak 6 ay sonra zaten okulları var,
c.tesi kv bakıcak çcouklara çocuklar evi çok özlüyorlar bizde bakıcaklar sanırım.
hiç istemiyorum benim evimde yalnız kalmalarını ama yapacak bişiy yok
işimden bahsedeyim iki hafta oldu alıştım daha çok yoruluyorum ama daha mutluyum fakat çocuklar beni çok üzüyor kreşe bıraktıgımda hergün aglıyor dneiz, içli içli
kayra çok seviyor kreşi düşünüyorum daha küçük gidenler var mesela safişş snein kız daha erken başladı degilmi ve erken saatte giidyor ben 8 de bırakıyorum kreşe
kreşten alsma evd eotusam ne olcak 6 ay sonra zaten okulları var,
c.tesi kv bakıcak çcouklara çocuklar evi çok özlüyorlar bizde bakıcaklar sanırım.
hiç istemiyorum benim evimde yalnız kalmalarını ama yapacak bişiy yok
banu sakın sakın üzülme zaten okul yaşınada gelmişler bak kendin diyorsun en azından bu altı ay sosyal olur ve dışarıdaki ortama alışırlar....
Ayrıca 6 ay sonra ikizler ilk okul biremi başlayacak yoksa ana sınıfınamı? Bu çok önemli....
Benim kızım hala ağlıyor tatlım sabah 07.30 da uyurken bırakıyorum başka kucağa geçtiğini hissedince başlıyor ağlamaya
sen gittikten sonra emin ol sınıfa girdiklerinde oyuna dalıyorlar bütün nazları bize yani anlayacağın.
Bir karar almışsın çalışmak ve çocuklara kreş madem öyle kararının arkasında dur
eğer şimdi işi bırakır çocuklarada tekrar evde bakmaya başlarsan okul zamanı geldiğinde herşey sarpa sarar ne kadar kararlı olduğunu göster yavrulara
akşamlarıda 1 saat mesela otur onlarla sohbet et neden çalışman gerektiğini neden onların okulda olması gerektiğini anlat hep olumlu yönleri göster onlara
bu ikizlerin kreşe alışma sürelerini kolaylaştırır en azından....
Naçizane tavsiem madem verdin kreşe dönüşü olmasın. Yoksa çocuklar sana asla güvenmezler biraz ağlayıncada onların istediklerinin yapıldığını görünce hep bunu kullanırlar sakın bu oyunlara gelme
sık dişini bak gör ne kadar mutlu olacaksın ve onlarda....
bence herşey rayına oturuyor gibi banum
sevindim senin adına ,oh .
yemek içinde ızgara salat yeme şansın varsa öyle yap ..
.. zilim yoksun 2 gündür , kararın nasıl neye yönlendin ?:26:
slm herkese...
ohh be yazın şöyle uzun uzunda okuyalımgirip çıkıyorum yazan çizen yok olmuyor ölee...destan döktüründe okuyalım dimi...terkedilmiş gibi olmasın topiğimiz...
safinaz çooook geçmiş olsun yawruna...walla aebenimin dediği gibi çocuklara bişey olacağına bize bişey olsun diyenlerdenim bende..oğlumun hasta olduğu zamanlarda çaresizlikten banyoya kapanıp ağzımı tıkaya tıkaya ağladığım çok oldu...tevekkül edip Allaha sığınmaktan başka bir şey yapamıyorum...gözümün yaşı kurumuyor..çok zor çoook...oğlum görüp kendini daha kötü hissetmesin diye içime akıtıyorum çoğu zaman..ama içimin delik delik delindiğini hissediyorum resmen üzüntüden...
şu astım kadar da pis hastalık yok gerçekten..ne öldürür ne güldürür cinsi meret bişey..benimde tek tesellim 7 yada maksimum 15 yaşında atlatacağımızı düşünüp avunuyorum..inşallah geçer,gider....
bim olayına gelince gerçtende bölgeler göre faklılıklar var.ben daha önceleri bimden bir tam buğday ekmek alıyordum.eski evimde otururken ..allahım 1 dilimiyle taş gibi doyuyordu midem..tadıda nefisti...bu evime yakın bimlerde hiç öyle bi ekmeğe rastlamadım.kaldıki üretim yerleri hep aynı diye yazıyor etiketlerde ama eminim değil..yoksa tadları arasında bu kadar fark olmazdı..
peynirde %9,5 oranında yağlı.kaanlar gıda üretiyor ve lıght falan değil yani .bayağı bildiğin yarım yağlı peynir...:44:
bu arada bizim tatil işi yaza yatacak gibi br durum hasıl oldu bu sabah..ben daha hamile bile değildim.müdürlük sınavına girmiştim..sabah milli eğitimden aradılar.hocam güzel sanatlarda açık olan iller-ilçeler var .düşünürseniz yazın dediler..puanım en üstten 3.sıradaymış.kesin gidersiniz dediler..çok istediğim bişeydi ama oğlum küçük diye yazmayı aklımdan bile geçirmedim şimdiye kadar.eşimi aradım.benim için farketmez veririz evi kiraya gideriz,ben heryerde kadro bulurum dedi.bilmem ne yapayım..kaldım öylece.
şehir değiştireceğimiz için,ev,yer yurt değiştireceğimiz için endişeliyim açıkçası..çünki küçük ölçekli bir ilçede olabilir.ama maksimum 3 yıl kalırız .ordan büyük şehirlere atama yapılır..ama üç yıl için değermi değmezmi...arkadaşlara danıştım,sakın kaçırma fırsatı.büyük şehirlerde yüksekokul-yada ünv.kadrolarına ataman yapılır yönetici olarak diyorlar...kariyerim açısından iyi olacağı kesin..ama üff ne bilim..birden pat diye aradılar kafam allak bullak oldu...sonuçta burasıda kendi memleketim değil yani...:26:ama eşimin iş yeri vs..var.eşim ortağa devrederim beni düşünme sen kendini düşün diyor...:44:
eğer kabul edersem şubat sonu kadrom belli olur yaz tatilinde taşınmamız gerekir.tatil işide sekteye girer sanırım.off kafam bi dünya oldu yaww..nerden aradılar durup dururken...
zilicim, çok iyi yapmışsın canım. hayırlı uğurlu olur inşallah üçünüz içinde.annen çok haklı. biz sonradan vazgeçmek için okumadık o kadar.bu fedakarlığı bende tedavim dolayısıyla yapmak durumunda kaldım iş açısından.fen fakültesi mezunuyum canım. 6 yıl özel kurumlarda sbs, öss gruplarıyla çalıştım. sonra bu bebek sıkıntısı olunca kpss ye girip kamuya atandım. memur oldum yani. ama öğretmenlik kadar severek yapıyorum diyemeyeceğim. fazla sıkıcı. çocukların o bitmez enerjisini, olur olmaz herşeye gülmelerini özlüyorum:)) öğretmenlik yaptığım zamanlarda aşırı enerjik ve gençtim. onların arasında yaşlanmak ne mümkün. şimdi göbekli amcaların, teyzelerin arsaında bende onlara benzemeye başladım. o zaman kilo problemim başladı:))öznurum çok sağol cnm ...zorda olsa üstesinden gelinmeyecek bir iş değil dye düşündüm ve doldurdum tayin formunu..bunca yıl bi amaç için dirsek çürüttüm.ideallerime kavuşmadan bırakmayı kendime yediremedim.eşim annem babam herkeste destek verince , verdim dilekçemi...
annem biz küçükken babannemin sözüne güvenip kardeşimi doğurmuş.babannem kardeşim doğunca bakamam deyip çıkmış işin içinden.annemde doğuda görev yaptığından (şimdiki gibi kreş falanda yok çok küçük yaşa uygun)5 yıl kadar ara vermiş.bana sakın ideallerinden vazgeçme,ben sizi okutmak için ne şartlarda çalıştım köyde,mezrada dedi..sen git ,ben çocuğuna bakmak için gelirim babanda arada gelir gider deyince ok dedim ..inşallah hakkımızda hayırlsı olur bakalım...
antim sende öğretmenmisin cnm?
ben geçen yıla kadar güzel sanatlardaydım.ergen çocuk psikolojisini iyi bilirim..şu andada zeka açısından sıkıntılı çocuklara eğitim veriyorum ...her türlüsü zor gerçekten eğitimciliğin...
aebenim nerelerde yine yaw?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?