Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yemek kartımız var ablaa dışardna söylüyorusn burda yapılmıyor yani

işimden bahsedeyim iki hafta oldu alıştım daha çok yoruluyorum ama daha mutluyum fakat çocuklar beni çok üzüyor kreşe bıraktıgımda hergün aglıyor dneiz, içli içli
kayra çok seviyor kreşi düşünüyorum daha küçük gidenler var mesela safişş snein kız daha erken başladı degilmi ve erken saatte giidyor ben 8 de bırakıyorum kreşe
kreşten alsma evd eotusam ne olcak 6 ay sonra zaten okulları var,

c.tesi kv bakıcak çcouklara çocuklar evi çok özlüyorlar bizde bakıcaklar sanırım.
hiç istemiyorum benim evimde yalnız kalmalarını ama yapacak bişiy yok

banu sakın sakın üzülme zaten okul yaşınada gelmişler bak kendin diyorsun en azından bu altı ay sosyal olur ve dışarıdaki ortama alışırlar....
Ayrıca 6 ay sonra ikizler ilk okul biremi başlayacak yoksa ana sınıfınamı? Bu çok önemli....
Benim kızım hala ağlıyor tatlım sabah 07.30 da uyurken bırakıyorum başka kucağa geçtiğini hissedince başlıyor ağlamaya
sen gittikten sonra emin ol sınıfa girdiklerinde oyuna dalıyorlar bütün nazları bize yani anlayacağın.
Bir karar almışsın çalışmak ve çocuklara kreş madem öyle kararının arkasında dur
eğer şimdi işi bırakır çocuklarada tekrar evde bakmaya başlarsan okul zamanı geldiğinde herşey sarpa sarar ne kadar kararlı olduğunu göster yavrulara
akşamlarıda 1 saat mesela otur onlarla sohbet et neden çalışman gerektiğini neden onların okulda olması gerektiğini anlat hep olumlu yönleri göster onlara
bu ikizlerin kreşe alışma sürelerini kolaylaştırır en azından....
Naçizane tavsiem madem verdin kreşe dönüşü olmasın. Yoksa çocuklar sana asla güvenmezler biraz ağlayıncada onların istediklerinin yapıldığını görünce hep bunu kullanırlar sakın bu oyunlara gelme
sık dişini bak gör ne kadar mutlu olacaksın ve onlarda....

bence herşey rayına oturuyor gibi banum
sevindim senin adına ,oh .

yemek içinde ızgara salat yeme şansın varsa öyle yap ..

.. zilim yoksun 2 gündür , kararın nasıl neye yönlendin ?:26:

yok safişş geri dönme gibi bir düşüncem yok onlar 2 aydır kreşe alıştı her ne kadar aglasalarde ben de rahata alıştım
daha çok yoruluyorum ama mutluyum. anasınıfına gidicekler cnm benimkiler. mecbur alışıcaklaryani daha küçükler var kreşte
hem yaz geliyor eve kapanmak artık benide onlarıda çok yorar ya , sıkıntı daha çok olur.

o yüzden devamm eidcme keisnlikle, çalışmak güzel şey:)

bence herşey rayına oturuyor gibi banum
sevindim senin adına ,oh .

yemek içinde ızgara salat yeme şansın varsa öyle yap ..

.. zilim yoksun 2 gündür , kararın nasıl neye yönlendin ?:26:

yavaş yavaş herşey rayına oturuyor..ablaa
tavuk şiş filan yiyorum bazen kırmızı et yemiyorum ben , bird eköfte kalıyor geriye okaa, salata yanında
bugünde öle yumurta filan yapıp yedik cacık 1.5 dlmde ekmek yedim .
arada incir yiycem akşamada sebze haşlama yogurt.

zilimi çok özleidm ya karşılaşamıyoruz, ne kararı verecekti abla

zilim şimdi geçmişe baktımda cnm y ne desme bilemeidm fırsat iyi ama eşin oglunuda düşününce kurulu düznei bırakıp gitmiş olacaksın
hakkında hayırlısı olsun inşş:26::26::26: kısmet ne ise o olur , su akar yolunu bulur merak etme cnm

iyi akşamlar hatunlar .
tümgün dışardaydın gelemedim .

banum netede girebiliyorsun ne güzel
zilim hala sesin çıkmamış iyce merak ettim .:26:

günaydın off ben ne yapcam ya sabah 7 de kahvaltı yapıyorum abla evde 12 ye kadar çok acıkıyorum şimd yemek yedim
ama dahada yemek istiyorum

sanırım ben ara yapmak zorundayım 10 gibi bana bi çareeeee

Selam kizlar, ben yine istanbul yollarindayim bugun. kontrolum vardi. Yumoslar buyumusler. Haftaya islem yapilir gibi. Doktorum ilac dozajini ayarladi 4 gun daha kullanicam, sonra gidisata gore xwvam edilcek. Ilaclar hemwn sisirdi beni. Odemim var biraz. Su icmeyi de ihmal ettim bikacgundur. Hemen 62 khg olmusum yeniden.
Banucum yeni isin hayirli olsun, sana ugur getirsin.
Zili napti acaba karar verebildi mi? Aebencim, saficim sizler nasilsiniz?

slm kıslar...
üzgünüm haber veremeden paldır küldür çıktık evden.eşim pazar günü arabayı yıkatmaya diye gitti,döndüğünde yemek yedik,hadi hiç oturmayın sabah kahvaltıya annenlerde olalım dedi.yok mok dedim ama oğlumda zıp zıp zıplamaya başladı anne nolur diye..atladık gittik..dün gece geldik eve..çamaşır vs..ancak vakit buldum nete girmeye..

banum gelmişsin sevindim cnm...çalışan her insanın karşılaştığı zorluklarla mücadele ediyorsun ve kazançlı çıkacağına eminim cnm..
unutma çocukların, büyüdüklerinde çalışan bir anneleri olduğu için hem ekonomik açıdan hemde sosyal açıdan çok daha mutlu olacaklar..
benim annem daha yeni emekli oldu,hep çalıştı biz küçükken..ben hiç annem çalıştığı için mutsuz olduğumuzu hatırlamıyorum..ama babamın ekonomik olarak 3 çocuğa yetemediği anlarda annemin lüx şeylerimiz için bile hızır gibi yetiştiğini çok hatırladığım anlar var..(tatil,üst baş,harcamalarımız vs..)safinazın dediğini gbi kararlı ol..bunu çocuklarınada hissettir..ve onlarla eve geldiğinde nitelikli zaman geçir 1 saat bile olsa..onlar yatınca yap işini gücünü...

aebenim sen nasılsın aplam....

ben kararımı verdim ve tercih formumu doldurdum bu arada..bu gün sabahtan bunları hallettim.eğer il dışı atama görürsem annem babam gelip oğluma bakacaklar ben hafta sonları gelip gideceğim.bu şekilde maksimumum 4 ay sürecek.yarı yıl tatilinden sonra hemen tayin istiycem...bunlar hep varsayım şu an için...bi çıksın bakalım...ona göre düşünücem...hayırlısı hakkımızda...

herkesin keyfi iyidir umarım..antim sizinde hakkınızda hayırlısı cnm...

zilim takdir ettim seni harikasin boyle karar alamam ben cesaretim yoktur.ben bi popomu kaldirip blog acamadim daha pes bana

banu alisma donemleri seni siniyorlar aynisini yasiyorum su an oglum ilk hafta iyi gitti 4 gece hastalandi acildeydik pazartesi tekrar basladiginda carsambaya kadar etinden et kopariyormusuz gibi agladi cok moralim bozuldu kendimi kotu anne hissetim bi cocuga bakamadim dedim neler neler okulu siki takibe aldim yani kaslarinin ustunde goz var diye bahame cikaracak hale geldim taciz yelefonlari falan :))) oglum gormeden iceri girdim baktim agliyormu diye yok anacim butun nazlari bize kararindan donme yaslari buyuk bi sekilde egitime baslamalari lazim

Kızlar cocuklarin okula alısma dönemleri cok sıkıntılı olsa da eminim birkac hafta sonra hersey duzelicektir. Ben de uzun sure ogretmenlik yaptim. Benim ogrencilerim yas olarak 12-17 arasiydi ama onlar bile ilk haftalarda bi durgun sakin oluyolardi:)) sonra nasil kudurduklarini anlatmiim. Anne yuregi her daim sızlar, ama eminim en iyisi kendi yaş grubuyla bir arada olmak evde olmalarindan cokkk daha iyi olucak. Bir de calismak bir kadin icin ozellikle onemli. Bazen cok yorucu oluyor ev is.benim icin calismak onemli. Cunku beni güdüleyen, disiplin sagllayan birsey is. 3-4 gun evde kalinca ben kendimi birakiyorum. Sac- baş- kisisel bakim bi anda darmaduman oluyo. İs icin süslendigimde esimin bakısı bile degisiyor hemen:))

öznurum çok sağol cnm ...zorda olsa üstesinden gelinmeyecek bir iş değil dye düşündüm ve doldurdum tayin formunu..bunca yıl bi amaç için dirsek çürüttüm.ideallerime kavuşmadan bırakmayı kendime yediremedim.eşim annem babam herkeste destek verince , verdim dilekçemi...
annem biz küçükken babannemin sözüne güvenip kardeşimi doğurmuş.babannem kardeşim doğunca bakamam deyip çıkmış işin içinden.annemde doğuda görev yaptığından (şimdiki gibi kreş falanda yok çok küçük yaşa uygun)5 yıl kadar ara vermiş.bana sakın ideallerinden vazgeçme,ben sizi okutmak için ne şartlarda çalıştım köyde,mezrada dedi..sen git ,ben çocuğuna bakmak için gelirim babanda arada gelir gider deyince ok dedim ..inşallah hakkımızda hayırlsı olur bakalım...

antim sende öğretmenmisin cnm?
ben geçen yıla kadar güzel sanatlardaydım.ergen çocuk psikolojisini iyi bilirim.. şu andada zeka açısından sıkıntılı çocuklara eğitim veriyorum ...her türlüsü zor gerçekten eğitimciliğin...

aebenim nerelerde yine yaw?:44:

zilicim, çok iyi yapmışsın canım. hayırlı uğurlu olur inşallah üçünüz içinde.annen çok haklı. biz sonradan vazgeçmek için okumadık o kadar.bu fedakarlığı bende tedavim dolayısıyla yapmak durumunda kaldım iş açısından.fen fakültesi mezunuyum canım. 6 yıl özel kurumlarda sbs, öss gruplarıyla çalıştım. sonra bu bebek sıkıntısı olunca kpss ye girip kamuya atandım. memur oldum yani. ama öğretmenlik kadar severek yapıyorum diyemeyeceğim. fazla sıkıcı. çocukların o bitmez enerjisini, olur olmaz herşeye gülmelerini özlüyorum:)) öğretmenlik yaptığım zamanlarda aşırı enerjik ve gençtim. onların arasında yaşlanmak ne mümkün. şimdi göbekli amcaların, teyzelerin arsaında bende onlara benzemeye başladım. o zaman kilo problemim başladı:))

antim alemsin valla cnm...güldürdün beni..allahta seni güldürsün cnm...

göbekli amcalar,teyzeler arasında çıtır olmak için çabalamanda takdir edilecek bir şey cnm...
çocukların gerçekten bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjileri var...ve lisede (özelliklede gzel sanatların öğrenciler çok entel danteldirerler) acaip bakımlı oluyorlar valla.eskiden ben hatırlıyorum ben lisedeyken(bende güzel sanatlar mezunuyum) saçlar ya toplanırdı yada enseye değmeyecek kadar kısa kestirmek zorundaydık..şimdi ooooo......
her sabah düzleştirilmiş yada maşalanmış saçlar..rimelli gözler...(tasvip etmiyorum ,teşbihte hata olmasın)
öğretmenler sabahları çocuklarını okula ,eşlerini işe hazırlamaktan kendileri saçını zor tarıyor çocğu zaman.okulda öğretmenle öğrenci öğrenciler öğretmen gibi dolaşıyor walla.. ama çocukların arasında her gün yeni bişeyler öğreniyor insan..gündemi sürekli takip ediyorsun ister istemez..(vizyondaki sinamaları,her yeni çıkan kitabı,kıyafeti vs..)

ocd'im çok sağol cnm..oğluşun durumu nasıl oldu?

oglus yaklasik 11 gundur hasta once bogaz enfeksiyoni ardindan grip.krese gidiyor normal artik yapacak bisey yok.yemesi hareketliliginde bisey olmdigi surece moralimi bozmuyorum.alerjisi icnde hala gaita vermedik bekliyoruz bu hafta onuda halletmem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…