Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gü- nay-dınnn
hayırlı bir hafta dilerim hepimize .

antim inşallah herşey istediginden iyi gider canım ç artık sende uykusuz geceler geçir bebiş bakıcam diye

öznurum geçmiş olsun canım ogluşa ..
sen nasılsın ? diyet pabiliyormusun ... ne blogu bacım, blog açmak gündelik bir iş gibi bahsetmişsin .

zilim karaının vermişsin . hem eşin ve ogluşun düzeni bozulmayacak hemde senin işin olcak . iyi karar hakınızda hyırlısı olsun canım .
anneler yokmu ancımın kolarında agrılar var kıyıpda diyememiştim . bu yıl için umre yada hacca yazılmak istiyordum . ama biliyorsunuz 3 bebeyi bırakıp gidemiyorum .anacım sagolsun ben demeden dedi. nereye istersen yazılabişlirsin ben gelir kalırım diye .
dün kendiside umreye gitti . hayırlarla gitsin gelsin inşallah

banuşum nasılsın . işde nete girebiliyorsun sanırım buna çok sevindim ...
bu hafta artık iyce alışmışsınızdır bebelerde sende

zilim hafta sonu giremedim nete . çoçular odada çalışıyor . dün evdeydim 2 saat spor yaptım cuma günü kızımın dogum günüydü, akşam eşim yemege götürmüştü . onu eritdim şükür

hafta sonu diyet adına iyi geçti artık 62'li rakamları görmek istiyorum

kızlar nerdesiniz ?

safiş hala kendini toplayamadınmı diyet konusunda??

slm herkese....

okullar açıldı,maraton başladı..sabahın erken saatlerinde yollara döküldük yine..

aebenim annelerin hakkı gerçekten ödenmez,sırtımızda hacca götürsek,bize hamileyken aldıkları bir nefesi ödeyemezmişiz ya...gerçekten çok doğru...allah başımızdan eksik etmesin...

kızının yeni yaşı kutlu olsun aplam,iyiki doğurmuşsun ....

herkes iyidir umarım....havalar ısınmaya başlayacak bir aya kadar kızlar ,kıpırdanın hadiiii...sıkı bi tempoyla geri dönün diyet modunuza...

bende şimdi pilatesimi yapıp sonrada mamişimi yiycem haydin görüşürüz...

Günaydın çıtırrrlarrr

Ben dün diyete start vermiştim tekrardan fakat dün akşam kötü geçti benim için...
Dün öğleden sonra başlayan ve şiddetlenerek devam eden baş arğım hastanede son buldu...
İş yerindeki yoğunluktan dolayıdır sters dedim yattım dinlenmeye çalıştım ama tansiyonum yükselmiş
Dün akşam acile gidipte gözetim altında kalıp iğne yiyince normale dönebildim.
Evede gece yarısı geldim ve sabah erken kalkıp kahvaltı edemedim koştura koştura evden çıktım....

Dünün menüsü....
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
domates salata beyaz peynir ve çay...

Öğle
salçalı köfte, salata ve yoğurt...

Akşam
mercimek çorbası, ıspanak, salata ve yoğurt...

Dün gayet güzel başlamıştım fakat dediğim gibi baş ağrısı yüzünden bu sabah monti kahvaltısı yapamadım....
Kahvaltıda sabah beyaz ekmek yedim
Papatya ekmeğinin bir parçası ve bir dilim beyaz peynir
başkada birşey yemedim...
Gün içinde kh almayarak geçirmeye çalışacağım ve günün sonunda yada yarın neler yediğimi yazarım şuan belli değil....
Sanırım bir aksilik çıkmazsa artık yarın sabah tekrar kalkar monti kahvaltım ile güne başlarım....
Kiloya gelince tartılmadım çünkü baskülüm bozulmuş.... Benim için bir yandan iyide oldu zaten kendimi hafif hissedene kadar tartılmayı düşünmüyordum....
Benden haberler böyle kızlar ... Maalesef sağlık problemleri bu dönem peşimi bırakmadı buna şükür ne diyim...

günaydın

safiim geçmiş olsun canım . saglıgın daha önemli diyet nasıl olsa olur ...
tekrar start verilmiş
bugün içinde üzülme gün boyu karbon almadınmı tamamdır .
kuzucun nasıl ,iyce toparlandımı?

zilim sagolasın canım kızım 18' e girdi .
okullar açıkdı senin iş zorlaştı Allah kolaylık versin .

banum nerelerdesin ?

antim sen nasılsın ?

zilim haklısın havalalar ısınıyor. yaz geliyor sanırım bu yıl erken yaz gelecek .:26:
kendi adıma diyete 4 elle sarılmışl durumdayım .. kimse yok o yüzden pek yazmıyorum mönü vs ama sıkı gidiyorum . bu hafta inşallah 62li rakamlar gelecek ...

sabah tatlil yaptırdım epeydir şekerimi vs ölçtürmüyordum . gelincede arkadaş aradı kahvaltı pilates sonrasına kaldı . şimdi bir yandan size yazıp bir yandanda bol yeşilikli yumurta salatamı yiyiyorum

slm herkese...

havalar ne güzel gidiyor bu aralar...insan hemen bahar gelecek sanıyor..daha bir enerjik hissediyor kendini...

okullar dün bir bu gün iki oğlum hasta olacak gibi,sesi gırtlaktan gelmeye başladı yine(boğazı yine başımızı ağrıtacağa benziyor(

safinaz çok geçmiş olsun..tansiyon düşüklüğüde-yüksekliğide ayrı problem...dikkat et kendine,diyet nasılsa yapılır...herşeyn başı sağlık..

aebenim bende okuldan gelir gelmez yaptım aplam pilatesimi,az sonrada yürüyüş yapıcam bantta..sonrada akşam yemeği için hazırlık tabisii(

akşam yatınca aklıma geldi,çok yalnızım nickli bir arkadaşımız vardı..hiç gelmez oldu...nerelerde acep?

birde ketum apla?:26:

sağol ablacım valla anlamadım gitti ne oluyor böyle
şu son dönemde yaşanılan bu sağlık sorunları şaşırtıyor beni
Bu gün daha iyiyim çok şükür diyete adapte olmaya çalışıyorum

Kuzum daha iyi ablam sağolasın çocuklar işte bilirsin bazen hasta bazen usta büyürken bizide yalandırıyorlar

ablaaaaaa sende paylaş menülerini yaaaa bak ben başladım yazmaya lütfennnnn

sağol zilim yaaa sorma bir gün öncesi akşam yemeği hazırlarken içim titredi açlıktan heralde dedim ölçtük tansiyonu düşük çıktı
Birgün sonrada şiddetli baş ağrısı ve yüksek tansiyon... Anlamadım gitti
Valla aynen öyle yaa bu sene kış görmedik desek yeridir bu nasıl bir hava yaa kışı tam yaşasaydıkta bari yaz zamanında geleydi....
Bizim burada bahar havası mevcut ve dolayısı ile ağaçlar çiçek açtı yazık ya hiç iyi değil....

oğlan yine başladı demek ah bu allerji ahhh ne edek...

zilim ketum girmiyor nete ardabir bakıyorum. merak edip malum yeni hayat kurmuştu kendine . çok yanlızında yok

safişim tabiki yazarım, ama ben tam monti yapmıyorum, aslında bazan yapıyorum ama biliyorsun montide süreklilik şart. ben bu sıralar biraz fazla sosyal oldugumdan kaçamaksız yapamıyorum . 3 gün yapsam 4.gün bozuluyor . o yüzden kafama göre takılıyorum.

dünki mönüm şuydu .

sabah .
2 hş yumurtayla bol yeşilikli salata . az peynir

öyleyin
et haşlama . yş salata . 2 ceviz .

akşam
2 minik portakal . az nar.

9 gibide 1 dl portakal 3 ceviz .

50 dk pilates . 1 saat yürüyüş .
bitki çayları ve bol su

valla abla bu menü harika akşam yemeği yok.... Sen zaten hafta içi yaptığın kaçamakları bu şekild emenü ve akşam yemeksiz olarak telafi edersin...
Diyetisyen arkadaşıma demişki;
6 gün boyunca diyete uygun beslen ama 7. gün diyette olmayan ne varsa ye
Yeki vücut hep aynı beslenme şekline alışıp durmasın
haftada bir gün şaşırt metobolizma daha iyi cevap verir
Seninkide bu hesap

günaydınnn

giremedim bir kaç gündür eve gidinc egirmiyorum zaten nete iş yeride yogundu
biz iice alıştık çocuklarda bende
diger sıkıntılar devam etmekte((

diyette iki gündür iyiydi evden salata getiridm bi gün tavuklu bir gün ton balıklı
yanında ekmek yemelimiyim sizce? öglen ekmek yiyince kilo veremezmişim gibi geliyor
ögledenn sonrada ara yapıyorum 4 gii dün büskivi yedim form büskivi ama kh düşündükçe içim ahat etmiyor hiç

asanki işe girince daha zor oldu bu diyet işi

selam kıslar ..
sabah ev ahalini gönderince dogru yürüşe .eve gel pilatese sonra duş du vs. bu zaman oldu

safişim evet aynen dedigin gibi madem hafta sonu kaçamaklarım oluyor hafta içi sıkmaya çalışıyorum . eger bu hafta inemezsem 62 ye bi daha inenem gibi geliyor

banum öylen yaptıkların akılı seçim akşamı kaçırmıyorsan ikindi vakti dediklerinde bence bir mahsur yok ama başka seçeneklerde var kuru yemiş yada meyve . mönünün kalanını görmek lazım tam yorum yapmak için .

alışmanızada sevindim hayat zamanla normal hala iyce döner .

slm herkse....

banum senin ve çocukların herşeye adapte olmanıza sevindim cnm..insan çalışırken daha disiplinl oluyor.ev temizliğ,kişisel bakımların vs..herşey daha düzenli oluyor..ben evdeyken (şubat tatilinde,yaz tatilinde)zordan yapıyorum valla temzliği falan.hiç cnm istemiyor..tatildeyim diyemidir nedendir bilmem ....ama çalışrken yapmassam birirkir altından zor kalkarım korkusundan olsa gerek ki;her güne bir iş paylaştırıyorum(ütü,mutfak dolapları,çamaşır vs).haftasonuda derin temizlik işine girişiyorum.senin çocuklarında büyükler biraz benimkine göre.onlara ufak tefek işler ver.yardım iste..eşindende çocuklarındanda.ben odasına dağıttığı oyuncakları hiç toplamıyorum.işi bitince gece yatmadan önce oyuncalarını toplamak oğlumun işii...

aebenim safinazın arkadaşınınn diyetisyeninin dediği gibi arada bi (tek öğün tabii)gözünün kalkdıklarını yemek iyi oluyor.hem aklında klamıyor,hemde takılma varsa itirici destek oluyor..

safinaz hiç sorma allerjimiz okulla birlikte start verdi..nezleyle karıştı bu seferde..gözleri burnu şıp şıp akıyor.kıpkırmızı oldu gözleri.silmekten burnu acımış artık..gözüne bakıyoruz bişey olacak diye ama bi çocuğu iyi edemedik dedim eşimede..her gün hastanedeyiz...panik atak olucam yakında..

bu arada bu gün derya baykalda berrin yiğit(diyetisyen)vardı.mutfakta yemek yerken kulak misafiri oldum..diyetinize tam uyduğunuz halde kiilo veremiyorsanız,takılmanız olduysa şu karışımı mutlaka 15 gün bi deneyn sabahları 1 çay kaşığı dedi..hepsi aklımda değil.netten bulunur sanırım.bir macun yaptı,ballı,tarçınlı ,darülfülfül'lü..daha bi kaç bişey vardı...çok iyi gelir takılmanız ,duraksamanız çözülür dedi..

kalkıp yemeğimi yapayım.akşamdan yapılacak bişey değildi o yüzden bu saate kaldı...

aben ablam saban da ara yapıyorum ben şöle sabah 7 de kahvaltı eidyorum 2 dlm ekmek ile
ve saat 10 gibi acıkıyorum kuruyemiş incir filan yiyorum , yada süt içiyorum yanınd aöglen
salata tavukulu, tonlu veya peynirli ama akşam 4:30 gibi yine ara yapıyorum ondada büskivi filan yiyorum her gün degil tbi
yogurt yemiyorum akşamd ayogurt yiyorum nasılsa yemegin yanında diyeee

akşamları münümü yazayım olmadı

eskisi gibi 3 ögün beslenmem mümkün degil çünkü 19:30 gibi ancak evde oluyorum sabahta 7:30 da çıkıyorum evden

bu haliyle mönülere güzel banum afiyet olsun
eskisi gibi 3 ögün beslenmem mümkün degil çünkü 19:30 gibi ancak evde oluyorum sabahta 7:30 da çıkıyorum evden

tabiki ara yap banum çom uzun süre aç kalıyorsun . ikindi aran iyi oldumu akşamda fazla yememiş olursun

bugünki mönüm ..

8:00
yulafla 1 kase yogurt ,
1 hş yumurta

13:00
yarım palamut tava.
karpuz turp..yerelması.
2 ceviz .

15:30
yrm. yeşil elma.

17:00
fırında sebze (kabak patlıcan biber)
ayran

ilerleyen saatlerde meyve yermiyim bilmiyorum, şu an canım bişi çekmiyor .ama börek, kek ve kadayıf yapıcam . bunların yerine belki portakal yiyebilirim

1 saat sabah yürüyüşü .1 saat pilates . birde yetmedi pazar dolaştım .
yeşil ve form çay . bolda su ,3 lt olur yatana kadar

Selam kizlar, yazdiklarinizi okudum cevap yazamadimtelden. İst. dayim. cuma yumurta toplama islemi var. Benim icin dua edin, kaliteli, yeterli yumurtalarim olsun. Tra sfer islemi bu ay olmicak, bi kan degerim yuksek cikti. Embriyolari dondurup gelecek ay transfer edicekler.Hepinize sevgilerrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…