günaydın
safiim geçmiş olsun canım . saglıgın daha önemli diyet nasıl olsa olur ...
tekrar start verilmiş
bugün içinde üzülme gün boyu karbon almadınmı tamamdır .
kuzucun nasıl ,iyce toparlandımı?
zilim sagolasın canım kızım 18' e girdi .
okullar açıkdı senin iş zorlaştı Allah kolaylık versin .
banum nerelerdesin ?
antim sen nasılsın ?
zilim haklısın havalalar ısınıyor. yaz geliyor sanırım bu yıl erken yaz gelecek .:26:
kendi adıma diyete 4 elle sarılmışl durumdayım .. kimse yok o yüzden pek yazmıyorum mönü vs ama sıkı gidiyorum . bu hafta inşallah 62li rakamlar gelecek ...
sabah tatlil yaptırdım epeydir şekerimi vs ölçtürmüyordum . gelincede arkadaş aradı kahvaltı pilates sonrasına kaldı . şimdi bir yandan size yazıp bir yandanda bol yeşilikli yumurta salatamı yiyiyorum
slm herkese...
havalar ne güzel gidiyor bu aralar...insan hemen bahar gelecek sanıyor..daha bir enerjik hissediyor kendini...
okullar dün bir bu gün iki oğlum hasta olacak gibi,sesi gırtlaktan gelmeye başladı yine(boğazı yine başımızı ağrıtacağa benziyor (
safinaz çok geçmiş olsun..tansiyon düşüklüğüde-yüksekliğide ayrı problem...dikkat et kendine,diyet nasılsa yapılır...herşeyn başı sağlık..
aebenim bende okuldan gelir gelmez yaptım aplam pilatesimi,az sonrada yürüyüş yapıcam bantta..sonrada akşam yemeği için hazırlık tabisii(
akşam yatınca aklıma geldi,çok yalnızım nickli bir arkadaşımız vardı..hiç gelmez oldu...nerelerde acep?
birde ketum apla?:26:
zilim ketum girmiyor nete ardabir bakıyorum. merak edip malum yeni hayat kurmuştu kendine . çok yanlızında yok
safişim tabiki yazarım, ama ben tam monti yapmıyorum, aslında bazan yapıyorum ama biliyorsun montide süreklilik şart. ben bu sıralar biraz fazla sosyal oldugumdankaçamaksız yapamıyorum . 3 gün yapsam 4.gün bozuluyor . o yüzden kafama göre takılıyorum.
dünki mönüm şuydu .
sabah .
2 hş yumurtayla bol yeşilikli salata . az peynir
öyleyin
et haşlama . yş salata . 2 ceviz .
akşam
2 minik portakal . az nar.
9 gibide 1 dl portakal 3 ceviz .
50 dk pilates . 1 saat yürüyüş .
bitki çayları ve bol su
bu haliyle mönülere güzel banum afiyet olsunaben ablam saban da ara yapıyorum ben şöle sabah 7 de kahvaltı eidyorum 2 dlm ekmek ile
ve saat 10 gibi acıkıyorum kuruyemiş incir filan yiyorum , yada süt içiyorum yanınd aöglen
salata tavukulu, tonlu veya peynirli ama akşam 4:30 gibi yine ara yapıyorum ondada büskivi filan yiyorum her gün degil tbi
yogurt yemiyorum akşamd ayogurt yiyorum nasılsa yemegin yanında diyeee
akşamları münümü yazayım olmadı
eskisi gibi 3 ögün beslenmem mümkün degil çünkü 19:30 gibi ancak evde oluyorum sabahta 7:30 da çıkıyorum evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?