Selam kizlar, yazdiklarinizi okudum cevap yazamadimtelden. İst. dayim. cuma yumurta toplama islemi var. Benim icin dua edin, kaliteli, yeterli yumurtalarim olsun. Tra sfer islemi bu ay olmicak, bi kan degerim yuksek cikti. Embriyolari dondurup gelecek ay transfer edicekler.Hepinize sevgilerrrr
zilim sen bunları yazınca ben bazan kendimden uatanıyorum .yahu 5li rakalarda birde boy avantajınla sen bunlara hala bu kadar dikkat ediyorsun .slm herkse...
sevgililer gününüz kutlu olsun...her daim sevgi yüreğinizde olsun...
antim rabbim yardımcın olsun...zor imtihanlardan geçiyorsun..rabbim kuluna kaldıramayacağı yük yüklemezmiş.tevekkül et,rabbine teslim ol cnm..bu kadar duan boşa çıkmaz elbet..nasibindeyse o ol diyecek ve olacak inşallah..dualarımız seninle..
aebenim benimde durum senden farksız değil aplam..neyseki ben tatlıyı sevmiyorum..yoksa halim harap..daha dün akşam üstü mayalı poğaça yaptım,aman allahım evi sardı kokusu..ama yarımcık yedim dün eşime koca bir kutu koska'nın kestane şekeri gelmiş hastasından.içim eridi resmen..en sevdiğim şeydir.tatlı sevmem ama kestane şekerini 1 kg tek seferde yiyebilirim herhalde.ama 1 tane yedim.eşime ve oğluma yalvardım resmen hadi yiyin bitsin nolur diye elimden bii kaza çıkmadan onlara zorla 1 kg kestaneyi yedirdim.eşim fenalaştım artık yeter yaw.mide fesadı geçirteceksin dedi neyseki suç unsuruda ortadan kalktı.
evde olmayında aklına gelmiyorda ,olunca bayağı bir nefis mücadelesi veriyor insan sevdiği şeylere karşı
banum akşamüstleri yaptığın ara öğünde (çiğ)fındık,badem,ceviz vs..ve bir küçük kutu süt olarak yaparsan hem bisküvi vs..gibi karbonh.almamış olursun.hemde akşama aç olarak eve dönmessin ve akşam yemeğini fazla kaçırmassın cnm..
birde geçen kk'da okudum çiğ kuruyemişler kendi verdikleri yağdan fazlasını yaktırıyormuş.ve kavrulmuş kuruyemişlerdeki faydalı yağlar komple uçuryormuş arkadaşlar bilginiz olsun..ben çok uzun zamandır çiğ tüketiyordum kuruyemişi.üstüne bu yazıyı okuyunca ohh dedim .bildiklerimii bir kez daha tescillemiş oldum..A101'den alıyorum ben .her şeyin çiği var...
4'te oğlumun pedagog randevusu var.ordanda avm'ye gidelim dedik.hem yemek yeriz,hemde oğlum biraz gezip dolaşsın,oyasın...canı sıkılıyormuş beyefendinin...
maşalah demek yabancı dile de başlandı .. büyüyünce ne icatlar yapacak bizim yegenimizslm herkese ve hayırlı cumalar...
aebenim sanal manal değildir aplam senin bu kilon aplam.bu kadar azmin sonudur bence...birde çok spor yapıncada kaslar su tuttuğu için ağır görünüyoruz bazen..ben pilates yaparken 58-59'larda dolaşıyorum.1 hafta yapamadığım zamanlarda(tatil,anneme gittiğimde falan)yemek işini biraz abartsam bile kilom 56-57 oluyor.kas kütlem azaldığı için oluyordur diyorum ben...:44: sporum artınca (eğer koşu falan gibi bi spor yapmadıysam)kilom eksilmez aksine ağır görünürüm ben..seninkide böyle olabilirmi aplam?
ben ipin ucunu salmak istemiyorum aplam..bi salsam iyice kaçar diye korkudanda salamıyorum sanırım.beynime nasıl kodladıysam artık...
birde nadirde olsa (yılda en fazla 3-4'tür bu rakam) gerçekten canım çok çektiyse doyana kadar yiyiyorum.ertesi gün ya lapa yada ayran çorbasıyla olayı atlatıyorum yani..bir yerde ikram edilenlerdende sadece börek,salata gibi şeyleri yiyyorum.en çok sevdiklerim olduğu için:))
tatlı tadı damağımı kavuruyor zaten.çaydan tad alamıyorum sonrasında..evde kendime sütlü incir tatlısı yapıyorum arada..onun soft tadı iyi geliyor bana....
oğlumu dün pedagog yabancı dil ve resim kursuna yönlendirdi..hafta sonları sabah 9'da kursada gidecek artık oğlum...yarın başlıyor..oğlumun erken mesai hayatı çok küçük başladı:18:
hayırlı günler olsun banumselammm
iyi hafta sonları herkese nasılsınız bakalım.
benim diyet iyi giidyor kasmadan kh yüklenmedne yiyorumm aralarımı filand ayapıyoum imkan olsa yazıcam menüleirmi hergün.
ama dün akşam trafikten 8 de evde oldum haşlama yumurta yiycektim togurta üşendim 700 ml ayran içtim sadece
midme küçüldü sanırım..
bugün yarım gün evi akşamdan temzileidm 1.5 gün evde çocuklarla oyalanıcam biraz. keke börek yapıp atarım dolaba sanırm.
zilim oglunun özel durumunu biliyorum fakat çok yüklenmiyormusun? hafta sonu keşke evde kalsaa.
aben ablamm selamm
merhaba herkese...
ben bir süredir topiği takip ediyordum sonunda diyete başlamaya karar verdim...
bundan önce dukan yapıyordum ama meyvesizlik beni çok zorladı açıkçası bende montinin kitabını alıp bi güzel okudum ve bugün start verdim...
daha önce bu diyeti yapmış ve güzel kilo vermiş bir arkadaşım var onunla da konuştum ama burdaki ortamı çok beğendim sıcak geldi bana birbirinize destek olmanz çok güzel :)
kendimi tanıtayım adım Aysel 22 yaşında üniv öğrencisiyim. istanbulda oturuyorum...
sorularım olursa sizi rahatsız edeceğim :)
rahatsızlık ne demek aysel, her zaman sorularına cevap bulabilirsin bu topikte .
hoşgeldin
montinin kitabı elindeyse daha güzel .montinin mantıgını anladıysan gerisi kolay gelir .helede dukandan sonra .
teşekkür ederim :)
evet kitabını aldım çünkü iyice anlamak istedim ve çok mantıklı geldi bana dukan o kadar mantıklı gelmemişti zaten ama işte insan çabucak kurtulmak istiyor kilolardan...şimdi yavaşta olsa gitsin diyorum :)
bir şey sorucam her gün yediğinizi yazıyormusunuz? ben de yazarım ama okuldan dolayı her gün olmayabilir sorun olur mu?
kahvaltıda peynir yemek uygun mu acaba bu konu kafamı karıştırdı kitapta 0 yağlı demiş ama böyle bi peynir bulmak imkansız bence:/
sorularım şimdilik bu kadar :)
İYİ PAZARLAR
ayselcim ben bu linki açalı 5 sene oldu.e tabi bu 5 sene boyunca sürekli monti yapmıyorumburdayım çünki senin gibi ,eski arkadaşlarım gibi yardıma ihtiyacı olanlar oluyor . ayrıca sürekli yapmasamda monti kurallarını hayatıma uyarlamaya çalışıyorum . monti öyle bişiki kanına işledimi unutmuyorsun bir daha
tabi burdaki seneler süren arkadaşıgıda dosluguda unutmamak lazım
demem o ki şu an tam monti yapan fazlakişi yok. o yüzdende çok mönü yok . eski sayflarda ise baya mönü var.
sen yazabildigin kadar yaz mönülerini mutlaka yorum ve öneri gelir . linkde katı kurallarımız vs yok .herşey sizin için nasıl rahat ederseniz .
sabah peynir konusunda ise dedigin gibi yagsız peynir bulmak zor .. bimden alıyoruz genelde monti yapanlar ,fakat oranın peynirininde yag oranı yükseldi .fakat bu yag oranını o kadar takma . layt peynirlerden kulanabilirsin . mar. bak en düşük yag oranlı peyniri al canım . eger seversen zeytin ezmeleride montiye uygun kahvaltılık soslarıda kahvaltıda kulanabilirsin .ekmekle illaki peynir yemek zorunda deyilsin ..bazanda ekmeksiz kahvaltı yapabilirsin .yumurtalı peynirli.
günaydın herkse...
bu gün evdeyim,öğrencilerimi geziye götürdüler çanakkaleye ...bende evdeyim..şimdi plates başlıycak ,başlayana kadar yazayım dedim...
banum alışmışsın sevindim cnm...yemek olayınıda halletmiş gibisin..gayet iyi ...ben tayin istedim cnm...2 aya kadar belli olur..hayırlısı allahttan diyorum artık ...
yeni arkadaş gelmiş, hoşgelmiş..başladı ebruliben kaçar...
merhaba kızlar, güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. cuma yumurtalar toplandı, döllendi, bölünmeleri takip ediliyor. herşey yolunda şimdilik. sadece yumurta toplamadan sonra yerine sıvı birikmesi oluyo karında. o da protein içeren bir sıvıymış. vücut protein kaybetmesin diye bol bol et, süt, yumurta ve sebze meyve önerdiler.
sabah 2 yumurta yedim. öğlen et, akşama et yiyeceğim. tedavim bile montiye uygun
kuzularıma dua edin teyzeleri, savaşsınlar, güçlü olsunlar. gelecek ay transfer yapılacak. o zaman sımsıkı tutunsunlar bana. çoğul konuşuyorum çünkü 2 tane kuzu yerleştirilicek transferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?