Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar herkese :79:

okuldan yeni geldim yemeğimi yiyip menümü yazayım dedim

Sabah: 1 elma,1 kivi
Kahvaltı: 2 dilim tam ekmekten marmelatlı sandviç, yeşillik
Öğle:Leblebi, süt
Akşam:Tavuk,yoğurt, salata
Ara:1 elma
Yatarken: 1 bardak süt

otobüsten erken inip 40 dk kadar eve yürüdüm

bulgurla ilgili bir sorum olacaktı acaba serbest mi değil mi tam anlamadım :44:

antim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah cnm...ikiside tutunur sana inşallah topiciklerin..

bende gebeliğimden önce çok istiyordum ikiz olsunlar bir defada kapatayım çocuk dosyasını diye...rabbim tek çocuk takdir etti allah ona sağlık versin...herkesinkinede ....amiiiin....

inşallah zilicim. hayırlısıyla olsun da 1 olsa da can feda, 2 olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur :)
allah oğlunu bağışlasın eşinle sana canım. rabbim bekletmeden sağlıkla vermiş ne güzel. bahtı hep güzel olsun inş.
Anti canım inşallah ikiside tutunur sana sımsıkı vee ikiz annesi olursun inşallaaaahhhhhhhhhhhhh canım benim....
saol saficim. biraz donuk bebeler olucaklarama 1 ay beklemek bana da zor. zaman çabucak aksa da hemen alsam koynuma.
merhaba konuya yabancıyım ama çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun inş

çok teşekkürler Katherina, öncelikle hoşgeldin. bence kk nın en sıcak topiğine ucundan bulaştın artık uzaklaşamazsın burdan. ben de 4-5 ay önce keşfettim burayı. düzenli yapıldığında çok işe yarıyor. tüp bebek öncesi kilo vermek istemiştim, 2 kg kadar verdim 1 ay dikkat edince. daha da uygulayacağım, çünkü monti diyet değil, tamamane sağlıklı beslenme üzerine kurulu.

günaydın
kzlar biraz rahatsızdım giremedim nete . iyisinizdir inşallah .

ayselcim mönün güzel canım tek olmayan geceki süt . gece yatarken bişi yememeye çalış m,gden boş olsun yatarken .
bulgur yemiyoruz canım gl endeksi yüksek biraz . ama çok zorda kalırsan et olmayan , bol salatalı yada sebzeli bir mönüde yiyebilirsin. tabiki miktarına dikkat ederek

ayselcim 38 yaşındayım canım abla diyebilrisin tabiki , bu sene üni .sınavına girecek kızım var ..
ama yaşımı göstermem .mihrap yerinde yani bunuda sürekli diyet ve pilates yapmaya borçluyum sanırım .
peyniri çokda aramıyorson zey.ezmesinide öneririm yada kahvaltılık ezmeleri.. marmeladları ögünlerinle yeme serbest diye . arada kahvaltında ye .

ayselcim spor tabiki saglık ve toparlamak için gerekli ama montide şart deyil .diyet geçmişini tam bilmiyorum .eger bir süredir diyet yapmadıysan .ilk başlarda hemen başlama, bir süre sadece diyetle gitsin kilolar duragana geçince elinde spor kozu olsun .ama dukanı yeni bırakdıysen zaten ilk haftalar öyle fazla kilo vermeyi bekleme . malum dukandan sonra monti migden için bayram
normal 1 saat yürüyüşüne devam et canım .
bugünkü menüm...

Sabah: 1 elma,4 kuru kayısı
Kahvaltı: 3 dilim tam ekmek, 30 gr light peynir, yeşillik
Öğle:Tavuk ciğer, yoğurt, salata
Akşam:Karnabahar, yoğurt, 3 ceviz
Ara:1 elma
Yatarken: 1 bardak süt

mönü çokkk güzel, taki gece sütüne kadar. bu gece süt işini iptal edelim aysel olmazmı ?
çok iyi gidiyorsun banum evde diyetinden daha başarılı çalışırken yaptıgın diyet
kolaygelsin canım hayatında herşey güzel gitsin inşalah .

antım çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gidecek

Son düzenleme:
safiş ne habersin bacım ya .nere o mesaj üstüne mesaj yazan azimli safiş
artık dön iyice iyleştiysen

zilim selamlar

kızlar bu hafta rutina aldım diyet işini .kendimi iyi hisetmiyorum diyet yapasımda yok
63 beni zorluyor . birde ev durmuyorum diyet yapamıyorum .bu sene bu sosyallik benim diyet işini gümletti. evde olsam inanın tekar montiye başlıycam .

hahha, kesinlikle işe yarar :)) çok geçmiş olsun. bizim havzenka adını verdiğimiz bi karışım var; havlucan, zencefil, karanfil. üçünü az miktarda karıştırıp 5 dk demliyorsun. acayipppp bişi. tavsiye ederim soğuk algınlığına.rahmetli kayınvalidemin buluşudur.

tünaydın herkese....

antim iyi dileklerin için çok sağol tatlım..inşallah burda doğurduğunu hatta uykusuzluktan neler çektiğini de yazarsın ve bizde sana tavsiyelerde bulunuruz cnm..hep burda olalım ...dediğin gibi burası en eğlenceli ve samimi topic bencede...kaç yıldır burdayız...ne güzel...

aebenim çoooook geçmiş olsun aplam bu yıl sen çok faal bir hatun oldun aplam valla..yaşında çok büyükmüş gibi birde göstermiyorum yaşımı demişsinya,ne diim ben sana aplam 38 yaş kadının en güzel olduğu yaşlardan biriymiş..kendini kadın gibi hissetiği yaşlardanmış...birde spor yapıyorsun...bekar sanıp laf atmazlarsa iyidir valla...yada kızının arkadaşı falan sanabilirler bence seni..

banum işin ayaktamı oturarakmı cnm?ayaktaysan ondanda sıkılaşmışsınıdr..birde sabahın köründe çoluk çocuk yollara dökül,işte çalış,eve gel evdede maraton aynen devam..incelmemen mümkün değil,yediklerinede dikkat edince...

ben cumaya kadar evdeyim.ama canım çok aciz...:2: sabah uyandığımda alt dudağım nasıl kötüydü anlatamam.uçukta değil..iç kısmında su toplaması gibi isilik gibi bişey...nasıl şişmiş ,zor konuşuyorum..ağzıma kaşık götüremiyorum..sabah kahvaltı edemedm.dudağımı açamıyorum..ve çok acıyor.. blendırdan geçirdiğim muzlu sütle karnımı doyurdum..öğlende kalın pipetlerle çorba içicem...okulda çok konuşmam gerekecek diye rapor verdi dr..

selam milleetttt
ablam ne desen haklısın ama inan 2 yıl öncesi ile bu günkü işler arasında 100 kat fark var yetişemiyorum hiç bir şeye hiç bir yere
koşuşturmaca bir iş temposu ev sosyal hayat derken nerdeyim ne yapıyorum ben bile bilmiyorum
burayıda açıyorum arada derede okumaya çalışıyorum arkada hep açık sayfa ama gelip yazamıyorum hatta bazen açık olduğunu unutuyorum gün boyu açık kalıyor akşam artık şirketten çıkarken farkediyorum açık kaldığını o derece yani

Ben sağlık açısından daha iyiyim ablam şükür şimdilik birşey yok (dilimi ısırayım )
Sanada çok geçmiş olsun ablam dikkat et kendine 3 bebe birde eş evi hiç sayma sağlam durman gerek senin aman diyim....

Bana gelince 2 gündür sözde monti yapıyorum
Tam monti değil tabii arada oldu cıısslaarr ama ucundan yakalayayımda iyice kaçmasın diye birşeyler yapıyorum işte klendimce
şimdi menü yazarsam kafalar karışır o yüzden menü olayına hiç girmiyorum cancağızım
ama güzel haber
haftasonu analizli baskül aldım vücuttaki kas su yağ oranlarını ölçüyor (ne kadar doğru ise )
O basküle göre su oranım baya yüksek çıktı (doğruysa) demekki vücudumda hala ilaçlardan dolayı ödem var diye düşündüm gerçi bak şimdi aklıma geldi ben regl dönemimdeyim onunda şişliği var sanırım
kiloma gelince akşam yemeğinden önce kıyafetlerle tartıldım ve 64,7 çıktı bence gayet iyi çünkü aç değilim çıplak değilim akşam saati regl öncesi vs.vs
cuma sabahı tartılacağım aç karınla ve o rakamı başlangıç kilom olarak kabul edeceğim sizede buradan bildireceğim....
Yani inşallah yeni bir aksilik çıkmaz ise cumadan itibaren son sürat yanınızdayım.

herkese iyi akşamlar :79:

anticim hoşbuldum teşekkürler :78:
bencede burası çok sıcak açıkçası dukan topiğinde kimse benle ilgilenmemişti o yüzden diyete tam bağlanamamıştım

aeben abla geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin

diyet geçen sene yaptıydım çeşitli yani 2 senedir ara ara diyet yapardım diyim dukana kasımda başlamıştım ablam ondan 7 ay önce hiç diyet yapmamıştım ama sayılırmı?

.süt konusunda ben senin eski mönülerinden kopya çekerek öle bişi yaptım ama içme diyosan içmem ablam tamam onun yerine sıcak bişi olarak papatya çayı yapim madem sıcak bişi arıyom çünkü o saatte

bulgur out tamamdır zaten normaldede yimem meraktan sorduydum

zilligurti geçmiş olsun dudak ya da ağızda çıkan her türlü yaradan nefret ediyorum hemen geçer inş

selam safinaz benim en sevdiğim çizgi karakterdir safinaz hehe

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm (Karışık oldu biraz okul yüzünden)

Sabah 08:00 :1 greyfurt, yarım elma
Kahvaltı 08:30 :2 dilim tam buğdaydan marmelatlı sandviç, yeşillik,süt
Öğle 12:00 :Ton balığı almıştım minik 2 kutu 2.cinin açma yerni kırdım yiyemedim 1 tane minik yedim bide ayran
AraÖğleden 4 saat sonraydı ve çok açtım mecburen yaptım) leblebi ve süt
Akşam:Aradan 3 saat sonra oluyor haşlanmış kuru fasulye , yoğurt, salata
Ara:Marmelatlı yoğurt

süt içmiycem aeben ablam öle dedi hehe bugün yeterince içmişim bence

spor 45 dk ders arasında yürüdüm dışarda

bu arada ben regl olduğum için tartılmadım ama bitince tartılıp bildircem

Son düzenleme:
günaydın kızlar .....
sanırım hastalık beni beni hemen bırakmıycak:26: üst solunum yolunda umarım bogazlarıma inmez iltehap.

zili geçmiş olsun canım benim eskiden bende ucuk çok kıkardı ama son yıllarda yok .bu bişi eksiklgindenmiş :44: sendekide böyle bişimi iç ucuk gibi?
bu hafta raporlusun biraz dinlen bari diycem ama sen dıurmazsın bulursun bişilier
zilim evet yaşımı göstermiyorum .kızımla bir yere gidince özelikle ögretmenlerinden bu tepkiyi alırım .annen deyilde ablan gibi derler

safişim sen başladım dedinmi tamam canım

bende sabah sabah ilkramlıklara bakıcam . cuma akşamına agır misafirlerim var .eşimin 2 arkadaşı ve eşleri .hanımları benimde arkadaşım ama ilk kez gelecekler .farklı ikramlıklara bakayım . hasta hasta bide dip bucak temizlige girişicem şimdi

kızlar bu hafda diyet yapmıyorum ama salmıyorumda hep dikkatliyim .ama kilom artıyor ha bire gün gün :26: niye böyle oluyor anlayamıyorum . önceki hafta az yememim ve çok sıkmamın neticesi sanırım . sizide aklınızda olsun az yiyerek diyet yapmayın . sonraki haftalarda bünyeniz dururu hatta benim gibi tekrar kilo alırsınız kulagınıza küpe olsun bu ddiklerim .

ayselcim çok eski mönleri pek takma . hele ilk sayflarda ekmekle peynir yesemmi diye bile kararsız kalmıştım . eh 2008 de açmıştım sanırım neerden baksan 4.5. sene öncesinin mönüleri .montiyi daha uturtmamıştık o zamanlar .linkin ortalarına dogru olan mesajlara bak .çokkalablık şekilde monti yapmıştık o zamanlar bolda mönü bulursun.
diyete başlamadan kilonu ölçülerini aldın umarım..
ayselcim sormak istedigim dukanı ne zaman bırakdın ? eger birkaç ay olduysa hiç sorun deyil .ama yeni bırakdın montiye geçtiysen hemen kilo vermen zor olur diye bilirtmek istemiştim . eger birkaç aydır diyet yapmıyorsan sorun deyil etki eder monti.

...öyleyin okulda oluyorsun sanırım . sana uygun birde şu mönü var .. sabah yumurtalı peynirli kahvaltı yaparsın . öyleyinde peynirli vs sandöviç yaparsıntb. ekmeginden . tabi bu hergün olmaz arada bir
kitabı dikketli okumuşsun vede montide dikkatlisin . kuru fasulyeye yag katmamak için sadece haşlanmışını yedin dimi?

ayselcim önemli bir ayrıntıyı anlatmak isterim ; montide haftada 10 ögün karbon hidratlı ögün hakkın var . bunun 7 sini zaten ekmekli kahvaltıda yapıyoruz . geriye kalan 3 de baklagille yada nadiren spagetti.
günlük yediklerini not ettigin bir defterin olsun . benim 4 senedir tutugun ajandalarım var
...bu karbonhidrat mönülerin haftaya yay .yani aynı gün 3 ögündede karbonhidrat yeme . bunu niye söyledim .bak sabah ekmek ,akşamda fasulye yemişsin birde leblebi . yani dün baya karbonhidratlı gün geçirmişsin .
bu arada greyfurt iyi seçim

selam aeben ablaa daha iyice misin?

bugün okula gitmedim sabah uyuyakalmışım

haklısın ablam insan ilkten acemi oluyo ben orta sayfalara atliyim o zman

şöyleki geçen sene şubattan bu kasıma kadar hiç diyet yapmadım 8 ay gibi bi süre sonra dukana başladım kasımda dukanı yeni bıraktım 2 gün sonra montiye başladım böyle ablam kilo yavaş versemde olur ya çok iddiam yok ablacım vereceğim nasılsa kararlıyım geç olsun güç olmasın

evet öğlen ve 3 gün akşam 7ye kadar okuldayım maafeles
öğlen ekmek yiyebilir miyim ki tabi her zmn diil diyosun tamm saol ablam not ettim bunu..
açıkçası kurufasulyeden nefret ederim eve gelince annem kurufasulye yaptım sana da haşladım belki öle yersin dedi bende tadına baktım hoşuma gitti öle haşlanmış hali güzelmiş meğersem

karbonhidrat konusunda çok haklısın ama dün öyle oldu işte ablam hoca geç çıkartmasaydı gidip bi tane daha ton alıcaktım ama öle oldu bir daha olmaz söz

hergün üçöğünde karbonhidrat almak yok, haftada 10 öğün karbonhidrat hakkımız var bunu da not ettim :126:

zaten bi ajandamı diyet ajandası yaptım ablam günlük protein alımımı hesaplıyorum ordan :87:

greyfurta gelince dünya üzerinde en sevdiğim meyve küçüklüğümden beri ne zaman olsa yerim yaz kış

Bu arada ben ölçülerimi yazayım
montiye başlamadn önce almıştım

Göğüs:104
Bel:86
Kalça:110

Boyum:1.68 olup kilom şu an bilmiyorum ama başlamadan önce 78 di reglden sonra tekrar tartılcam inş

Son düzenleme:

hım dukandan direk montiye geçtin ..ilk hafta kilon artabilir ayselcim ama bu seni yanıltmasın . sende bunun farkındasın zaten . ah ah dukandan önce keşke buraya takılsaydın
belin incedemekki simitlerinde fazla yok .kilo verincede fıstık gibi olursun dukanı nekadar yaptın ve ne kadar verdin aysel ?

tamam ablam ah keşke yaw bide ben hazirana kadar yapcam demiştim iyi ki monti yapan arkadaşımla karşılaşmışım :)

aslında beni dışardan gören 68 filan sanıyo vücudum düzgün bunu da spora borçluyum diyet yapmadığım zaman bile yapardım yürüyüş ben

dukanı arada kaçamakla (meyve kaçamağı yanlız) kasımdan şubata kadar yaptım 81den 76 ya düştüm ablam sonra 2 günde 78 olunca şok oldum ama muhtemelen reglden dolayıydı bitince tartılayımda gerçek kilomu öğreneyim diye bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…