tamam ablam ah keşke yawbide ben hazirana kadar yapcam demiştim iyi ki monti yapan arkadaşımla karşılaşmışım :)
aslında beni dışardan gören 68 filan sanıyo vücudum düzgün bunu da spora borçluyum diyet yapmadığım zaman bile yapardım yürüyüş ben
dukanı arada kaçamakla (meyve kaçamağı yanlız) kasımdan şubata kadar yaptım 81den 76 ya düştüm ablam sonra 2 günde 78 olunca şok oldum ama muhtemelen reglden dolayıydı bitince tartılayımda gerçek kilomu öğreneyim diye bekliyorum :)[/I]
Bu arada ben ölçülerimi yazayım
montiye başlamadn önce almıştım
Göğüs:104
Bel:86
Kalça:110
Boyum:1.68 olup kilom şu an bilmiyorum ama başlamadan önce 78 di reglden sonra tekrar tartılcam inş
ayselcim dukandan sonra normal beslenmeye geçince zaten 2.3. kilo baskül çıkar . neden dersen kaslardaki su tekrar yerine gelir karbonhit yiyince normala dönersin . yani dukanda 4 ayda verdigin 5 kilo deyil 3 kilo civarı .normal bir diyetlede bu rakamı haydı haydı verirdin zaten . kendini zorladıgınla kalmışsın üzgümüm . neyseki zararın neresinden dönersek kardır ... dukanı bir ara bende denedim 10 gün kadar . kiloda vermişim ama bırakınca oldugu gibi almışım .çekilen zorluk yanına kar kalıyor insanın birde duran meto ve saglıga olan yan etkileri
monti tam yapıldıgında mutlaka sonuç alınır saglıklı beslenmekde yanında kar . ah ah bu kadar sosyal olmasam bu sene tekrar başlıycam kalan 3.5. kilom için ama evde durmuyorum mutlaka gidecek geleçekler oluyor, tam monti yapacak imkanım olmuyor .
tamam ablam ah keşke yawbide ben hazirana kadar yapcam demiştim iyi ki monti yapan arkadaşımla karşılaşmışım :)
aslında beni dışardan gören 68 filan sanıyo vücudum düzgün bunu da spora borçluyum diyet yapmadığım zaman bile yapardım yürüyüş ben
dukanı arada kaçamakla (meyve kaçamağı yanlız) kasımdan şubata kadar yaptım 81den 76 ya düştüm ablam sonra 2 günde 78 olunca şok oldum ama muhtemelen reglden dolayıydı bitince tartılayımda gerçek kilomu öğreneyim diye bekliyorum :)[/I]
ayselcim dukandan sonra normal beslenmeye geçince zaten 2.3. kilo baskül çıkar . neden dersen kaslardaki su tekrar yerine gelir karbonhit yiyince normala dönersin . yani dukanda 4 ayda verdigin 5 kilo deyil 3 kilo civarı .normal bir diyetlede bu rakamı haydı haydı verirdin zaten . kendini zorladıgınla kalmışsın üzgümüm . neyseki zararın neresinden dönersek kardır ... dukanı bir ara bende denedim 10 gün kadar . kiloda vermişim ama bırakınca oldugu gibi almışım .çekilen zorluk yanına kar kalıyor insanın birde duran meto ve saglıga olan yan etkileri
monti tam yapıldıgında mutlaka sonuç alınır saglıklı beslenmekde yanında kar . ah ah bu kadar sosyal olmasam bu sene tekrar başlıycam kalan 3.5. kilom için ama evde durmuyorum mutlaka gidecek geleçekler oluyor, tam monti yapacak imkanım olmuyor .
aysel hoigeldin güzelim montin hayırlı vede uğurlu olsun.... Bol enerjili günler dilerim
ben 2 yıl önce sağlam bir monti ile 13 kilo verdim ve hiç zorlanmadım
2 sene içinde gram gram gram hepsini olmasada büyük bir bölümünü geri aldım kilonun
neden çünkü nasılsa veriyorum diye hababam ye hababam ye e birde iş masa başı hareketsiz olunca kilolar hoooppp yatıya geldi bana
bende sen gibi acaba monti yerine dukan mı yapsam dedim (ilk atak devresinde hızlı gidiyor ya kilo cezbetti) 2 kitap aldım okudum açıkçası yemedi
Çünkü monti aslında tam bana/bize göre bir beslenme şekli.... Dukandaki ağır protein menüleri beni daha başlamadan vazgeçirdi yapmadan montiye geçtim direk
Tilki misali anlayacağın geri döndüm
Çok doğru bir yerdesin eğer azimli ve kararlı olursan yaşında gencecik hemen gider yağlar fazlalıklar emin ol....
Bu arada (samimiyetine güvenerek yazıyorum) Göğüslerin büyükmüş kıızzz :26:
ilahi safinazcım yaaevet bizim sülale öyle göğüs kalça maşallah bizde
hoşbuldum bu arada teşekkürler samimiyetin için
aynen dukanın atağı iyide gerisi kötüben afedersin kabızlıktan ağladığımı hatırlıyorum hemde benim bağırsaklarımın maşallahı vardır.. ama montide öyle bişi yok sebze meyven olduğu için bol bol çıkıyon
senin kilo verdğini biliyom aslında tanıyom seni ama eski sayfalardan hehe maşallah iyi verişin inş yine verirsin veririz
evet ama tam uymadım dukana ben safinazcım bide ilaç kullanıyodum o ara kan ilacı şimdi bitti ilaç 3 ay sonra kullancam tekrar
evet zararın neresindn dönsem kardır doruu
hedef 62 ama 5 li rakamlara kadar götürebilirsem götürcem inş
EENEEEEMMMMM BENİ TANIYONMU GGIIIIZZZ
eski sayfalarda yani benim yarıştığım dönemde paylaşımım evet çok var hatta (aeben ablamı ve monticileri tenziye ediyorum) Benim menülerede bakabilirsin cnaım
Aeben ablam hep takdir etmiştir menüleri o açıdan söylüyorum ukalalık değil
büyük göğüs iyide kalça ıııı ıııhhhh (çokta büyük iyi değil tabi)
wwwuuuhhuuuuu benim hedef 5'li rakamlar hadi gel pazartesiden itibaren kapışalım seninle ikimiz içinde iyi bir motive sebebi olur ne dersin
hehe evet seni takip ediyom ben
yok gördüm zati kız takdir ettiğini de gördüm hatta şu an o sayfalardayım hehe
ya abartlılı değil benim yani öle düşnüyom bilmem aman verince düzelir ya napim eritmek için herşeyi yapcam
ama senin kilon benden az uyanık
ama kapışalım iyi olur aslında motive ederiz birbirimizi
oku oku o sayfaları daha iyi tanırsın hem bizleri hemde montiyi tam kavramış olursun menülerden vede menülere yapılan yorumlardan
gerçi eski arkadaşlardan çoğu yok ama olsun olanlarda yeter sana
kııızzz kilomuz aynı olmasın ne olacak biz verdiğimiz kiloya göre kapışacağız var olan kiloya göre değil bacım rahat ol
kalça işine gelince ne demişler
yemeğin salçalısı
tamam canım hatta word belgesi yapıp kaydediyorum önemli şeyleri :)
evet eskiden burası baya bi kalabalıkmış ama olsun onlar sayesinde bende örnek alabilirim kendime o püf noktalarını
he evet o daha mantıklı canım oluur ben varım
ahah dimi yani
o halde ayseeeeeeeeeeeelllllllllll cuma sabahı aç karınla anadan üryan üzerinde hiç bir yabancı madde olmadan (toka dahi) tartılıyorsun bende tabii
Cuma sabahı ikimizde start veriyoruz veeeeee bütün yediklerimizi sporumuzu paylaşıyoruz ve haftaya cuma yani 1 martta görüyoruz 1 haftada kim ne kadar vermiş
hayde bakeeemmmm gazamız mübarek olaaaa
selammmm
nasılsınızzz, okumadım geçmişi tam olarak ucundan kıyısından okudum ancak,
katherina, hoş geldin istediign kiloya kavuşursun umarm.
zilim ben oturuyorum cnm masa başındayım ama yinede git gel derken
koskoca şirkette akşama kadar kaç tur atıyorum bilmiyorum. sıkıyor beni oturmak
aben ablamm yine çok mu sıktın kendini? kilo veremiyoru meişisn biraz ara ve bakalım.
geçmiş olsunn bu arada
şafiş , 64.7 gayet iyi bir rakam ben öyle zamanlarda tartıdıgımda 2 kilo düşüyorum hemen
ona ayakın bişiy çıkıyor çünkü sende 63 lerde filansın zanımca...
benimde diyet iyi gidiyor sayyılır dengeleyerek yiyorum.
evden getiiryorum ama normal yemek degilde daha çok salata türü veya ekmek peynirli salata filan yiyorum
mesela bugün sabah yumurta peynir zeytin yedim kahvaltıda, öglende iki dlm tb ekmegi ayran ve peynirli salata akşamlarıda sebze yiyorum ya yemegini yada haşlama yapıyorum hemen
umarım emekler boşa gitmez bi karşılıgını alırm. 66.1 dim pazar günü
selammmm
nasılsınızzz, okumadım geçmişi tam olarak ucundan kıyısından okudum ancak,
katherina, hoş geldin istediign kiloya kavuşursun umarm.
zilim ben oturuyorum cnm masa başındayım ama yinede git gel derken
koskoca şirkette akşama kadar kaç tur atıyorum bilmiyorum. sıkıyor beni oturmak
aben ablamm yine çok mu sıktın kendini? kilo veremiyoru meişisn biraz ara ve bakalım.
geçmiş olsunn bu arada
şafiş , 64.7 gayet iyi bir rakam ben öyle zamanlarda tartıdıgımda 2 kilo düşüyorum hemen
ona ayakın bişiy çıkıyor çünkü sende 63 lerde filansın zanımca...
benimde diyet iyi gidiyor sayyılır dengeleyerek yiyorum.
evden getiiryorum ama normal yemek degilde daha çok salata türü veya ekmek peynirli salata filan yiyorum
mesela bugün sabah yumurta peynir zeytin yedim kahvaltıda, öglende iki dlm tb ekmegi ayran ve peynirli salata akşamlarıda sebze yiyorum ya yemegini yada haşlama yapıyorum hemen
umarım emekler boşa gitmez bi karşılıgını alırm. 66.1 dim pazar günü
haha tamamdır cnm
amin haydi bre pehlivan hehe
hoşbuldum masumcum iyi dileklerin için teşekkürler
aslında iyi fikirmiş snein safiş ya,
bende salata ve yogurt getiiryorum sıkıntı yok onlardada yemek getirmiyorum tavuklu salata, ton balıklı salata filan idare ediyorum .
ev yemegi getmiryorum kalabalık burasıı yenilmiyor salata daha pratik oluyorr amaa yeni fkirler lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?