hayde bakeeemmmm
aslında iyi fikirmiş snein safiş ya,
bende salata ve yogurt getiiryorum sıkıntı yok onlardada yemek getirmiyorum tavuklu salata, ton balıklı salata filan idare ediyorum .
ev yemegi getmiryorum kalabalık burasıı yenilmiyor salata daha pratik oluyorr amaa yeni fkirler lazım.
işte bir süre sonrada insana bööğğhh geliyor aynı şeylerden
ben mesela bir dönem o kadar çok tavuk ve çeşitlerini yemişimki şimdi inan tavuk göresim yok
ama işte diyet yaparkende biliyorsun sürekli aynı şeyleri yememek gerekiyor ve ben sırf bu yüzden hep taşıyorum evden sulu yemek
iş yerinde sulu yemek imkansız yenmiyor
getirmediğim zamanlarda mecbur ızgara et yiyorum protein sırf ama ben hep sebze ile beslensem bıkmam sanırım....
Bir gün ıspanak, diğer gün karnıbahar, sonra pırasa, vs.vs. diye uzar bu liste.... Olsun sen salata ve yoğurt götürüyorsun şirkettekiler buna alıştı ise
senin sulu yemeklerinede alışır merak etme
bizim burada benim yemek yiyebileceğim bir yemekhane yok ben kendi çalışma masamda yemeğimi yiyorum düşün....
hep salata yeme kız azcık sulu birşeylerde tüket...
slm herkese....
catherina sağol cnm geçmiş olsun dileklerin için...gazanız mübarek olsun.safinazla kapışacaksınız sanırım.motivasyonunuzu arttırıcı bir yöntemdr yarış her zaman...en kısa sürede fazlalıklarınızdan kurtulursunuz inşallah...
aebenim sende sağol aplam..iç uçukmu bilmiyorumki,eşim herpes bir tür dedi..uçukta bir tür herpes.belkide uçuktur.hiç uçukta çıkarmamıştım şu ana kadar.sarı aft yarası gibi ama içinde minik su baloncukları var küçük küçük...bu sabah güç bela şekilden şekile girerek kahvaltı ettim..çay içemedm sıcak diye.süt içtim burnumu tıkayarak
dediğin gibi aplam ne dinlenmesi..sabah oğlumu okula götürdükten sonra geldim,8:30'da kahvaltımı ettim.yemeği ocağa oturtup 9'da evi üst kattan bi başladım (1 saatin içinde ) hem süpürdüm ,hem paspasladım,hemde toz aldım(salon hariççünki salonun tüm herşeyini pazar akşamı misafirim gelecek diye dip köşe toz almıştım. oraya hafta bir giriyorum toz almak için eğer biri gelmeyecekse..diğer yerlere gün aşırı...
sonra apar topar pilatesimi yaptım.oda bayağı bi terletti bu gün.ordan kalk, duş al,banyo wc temizle,tekrar giyin oğlumu okuldan almaya gittim,dönüşte markete uğradık,geldik onu duş aldırdım.uyudu..bende yemek yedim ancak oturdum valla...
çalışıncada ,çalışmayıncada koşturmaca hiç bitmiyor...yapacağım dersem iş te bitmiyor...kadın olmak gerçekten zor iş...
banum senin koşturmacada arttıya daha kolay kilo verirsin.metabolik hızın artmıştır cnm...
aebenimin uyarılarına kulak verin kızlar.kaloriyi iyice kısıp kilo vermeye çalışmayın.azıcık normal yeseniz kilo almaya başlarsınız..bunu bende tecrübe etmiştim zamanında...
ayselcim yumurtalı kahvaltı yada etli bir ögün yanına marmelad yenmez .menümü yazayım
Sabah:1 greyfurt, yarım elma, 1 kuru incir
Kahvaltı:2 yumurtadan omlet, peynir, yeşillik,az marmelat
Öğle:Haşlanmış kurufasulyeli salata, ayran
Akşam:Ton balıklı salata, yoğurt
Ara:meyve yerim
spor:1 saat yürüyeceğim
nerde üşüttüm hiç bilmiyorum . aynını eşimde diyorSelam Millettt nörüyonuz beaaaa
Sabahta trafikte ve noterde işlerim vardı ancak gelebildim anam bu ne soğuk tepedeki karların soğuğu bize vuruyor bıııırrrrrr....
Aeben ablam umarım dediğin gibi olur bir versem o startı ama olması gerek artık sürekli bir engel bir bahane sıkıldım bende
Sen neden bu kadar kötü hasta oldun be ablam hiç dikkat etmiyorsun kendine hiiiçççççççç
Ayrıca birde hasta halinle misafirmi ağırlayacaksın erteleseydin keşke
aysel hoigeldin güzelim montin hayırlı vede uğurlu olsun.... Bol enerjili günler dilerim
ben 2 yıl önce sağlam bir monti ile 13 kilo verdim ve hiç zorlanmadım
2 sene içinde gram gram gram hepsini olmasada büyük bir bölümünü geri aldım kilonun
neden çünkü nasılsa veriyorum diye hababam ye hababam ye e birde iş masa başı hareketsiz olunca kilolar hoooppp yatıya geldi bana
bende sen gibi acaba monti yerine dukan mı yapsam dedim (ilk atak devresinde hızlı gidiyor ya kilo cezbetti) 2 kitap aldım okudum açıkçası yemedi
Çünkü monti aslında tam bana/bize göre bir beslenme şekli.... Dukandaki ağır protein menüleri beni daha başlamadan vazgeçirdi yapmadan montiye geçtim direk
Tilki misali anlayacağın geri döndüm
Çok doğru bir yerdesin eğer azimli ve kararlı olursan yaşında gencecik hemen gider yağlar fazlalıklar emin ol....
Bu arada (samimiyetine güvenerek yazıyorum) Göğüslerin büyükmüş kıızzz :26:
Ayselcim canım aeben ablamın söylediklerine aynen katılıyorum dukan diyetinde o kadar zamanda çok az kilo vermişsin
kasımdan şubata 3 ay desek .... 3 ayda beş kilo çok az....
şimdi kendimi düşündümde hatırlarsan Aeben abla ben 3 ayda 13 kilo vererek mezun olmuştum...
Neyse zararın neresinden dönülse kardır şimdi sıkı bir monti yaparsın hazirana kadar hedefe varırsın... Hedef kaç?
ablaaaaa buldum
seni iş kadını yapalımdaha kolay diet yaparsın
kan yani demir ilaçlarıda kabızlık yapar aysel ama kilo yapmazlarevet ama tam uymadım dukana ben safinazcım bide ilaç kullanıyodum o ara kan ilacı şimdi bitti ilaç 3 ay sonra kullancam tekrar
evet zararın neresindn dönsem kardır doruu
hedef 62 ama 5 li rakamlara kadar götürebilirsem götürcem inş
günaydın banum ..selammmm
nasılsınızzz, okumadım geçmişi tam olarak ucundan kıyısından okudum ancak,
katherina, hoş geldin istediign kiloya kavuşursun umarm.
zilim ben oturuyorum cnm masa başındayım ama yinede git gel derken
koskoca şirkette akşama kadar kaç tur atıyorum bilmiyorum. sıkıyor beni oturmak
aben ablamm yine çok mu sıktın kendini? kilo veremiyoru meişisn biraz ara ve bakalım.
geçmiş olsunn bu arada
şafiş , 64.7 gayet iyi bir rakam ben öyle zamanlarda tartıdıgımda 2 kilo düşüyorum hemen
ona ayakın bişiy çıkıyor çünkü sende 63 lerde filansın zanımca...
benimde diyet iyi gidiyor sayyılır dengeleyerek yiyorum.
evden getiiryorum ama normal yemek degilde daha çok salata türü veya ekmek peynirli salata filan yiyorum
mesela bugün sabah yumurta peynir zeytin yedim kahvaltıda, öglende iki dlm tb ekmegi ayran ve peynirli salata akşamlarıda sebze yiyorum ya yemegini yada haşlama yapıyorum hemen
umarım emekler boşa gitmez bi karşılıgını alırm. 66.1 dim pazar günü
bend monti yapmıyorum ama menüleirmi yazıcammm
zaten çok kh beslenmiyorum bende
akşama kv ye giidyorum keisn nohut-pilav vardır ye diye de ısrar eder
bugünkü menüm:
Sabah:meyveli kahvaltı(1 portakal 2 elma)+(20 dk sonra) süt (geç kalmıştım okula mecburen böyle oldu)
Öğle:2 dilim tb. ekmeğinden peynirli sandviç kıvırcıklı (aeben ablanın tavsiyesi her hafta perşembe günleri böyle yapsam öğleyi uygun olur mu ki?)
Akşam:2 kutu ton balığı, salatalık,ayran
Ara:2 kuru kayısı,1 elma
fotokopi çektirme bahanesiyle ders arasında 45 dk yürüdüm hocada şaşırdı normalde istese hayatta gitmem çünkü
tünaydın herkese...
valla dünki ayazı yedim tıknefes gibiyim...bitki çayları içiyorum.bakalım inşallah hastalık gelmeden gider...
katherina'cım öğretmenim cnm.keman-viyola öğretmeniyim..sen öğrencisin anladığım kadarıyle..hangi bölüm?
katherina safinaza dikkat et.yarış söz konusu olunca elinden geleni yapacaktır emin ol...güçlü bir rakip seçtin kendine..haydi gazanız mübarek olsun bakalım...
safinaz sanada kolay gelsin...
ben hafta sonu yokum kıslar...boluya(göynük-mudurnu vs..) gezmeye gidiyoruz.okuldan arkadaşlar ve eşleri çocuklarıyla.ailece bi gezi planladık...oğlumu hasta etmeden gezer geliriz inşallah..haydin görüşürüz...valiz toparlamam lazım ,oğlumuda okuldan almaya gididcem daha....
slm kıslar ...gezdik geldik biz...oğlumun öksürüğü azıcık arttı ama hava kötü değildi...allerjik gibi görünüyor...ateş mateş yok neyseki..artık bahar gelsede kurtulsak şu öksürükten vs..valla usandım artık..
katherina'cım bir tıp öğrencisi olarak montiden şaşma...kan şekerini dalgalandırıp acıkma
benim eşimde sağlıkçı..okul dönemi ekilmiş bir kaç iğrenç fotoğrafı var.bakmaya iğreniyorum.kadavraların başında foto çekmişler birbirlerini..ne mide varmış sizde yahu diyorum.adamın kaburgalarını kesp kapak gibi açmışlar(((
benim hayatta yapamayacağım bir şey walla...allah kolaylık versin size cnm...ben eşimin kirli iş elbiselerini yıkarken bile çim kalkıyor bazen valla..
aebenim yok nerelerde acep?banuda haftasonu işe güce daldı herhal:26:
herkese iyi akşamlar...
geç girdim biliyorum ama bugün resmen ölümden döndüm diyebilirim...
daha önce söyledimmi bilmiyorum zillicim de sormuş ben tıp öğrencisiyim ve bugün ilk kadavralarımızı görecektik detaylara girip sizin de midenizi bulandırmiyim
allahım öldüm öldüm dirildim profesör otopsi ve ameliyatla ilgili bir soru sordu benden üzerinde göstermemi istedi yanlış bir şey yaptım ve iğrenç bir şey ortaya çıktı
ve gün boyu midem bulandı hiç bişi yiyemedim
akşam eve geldiğimde midemde yanlızca sabah kahvaltım vardı şu an hala midem bulanıyor bişi yiyebilir miyim bilmiyorum yesemde bugün monti açısından berbattı biliyorum o yüzden menümü yazmıycam affınıza sığınarak ama meyve yerim bu saatten sonra yersem...
ne olur beni bugünlük mazur görün çok kötü bir gündü benim için
profesörün gıcıklığına mı yanim düşük not aldığımamı yanim hala ölü beden görmeye alışamadığıma mı yaniyim montiye uymadığıma mı yanıyim bilemiyorum
yorumun için teşekkürler safişneden yanlış anliyim aşk olsun hep yorum yap olur mu
haklısın canım dikkat etcem bundan sonra söz, her dediğini not aldım bacım teşekkürler zaman ayırıp ilgilendiğin için
ben yarın tartılmasam olur mu safişim ya bugün anlattığım gibi berbattı pazar tartılsak olur mu
zillicim tavsiyelerin için teşekkürler bu arada safiş güçlü rakip belli zaten tamam :)
keman öğretmeni ne güzel müzik ve dallarına bayılırım....
bu arada iyi yolculuklar umarım güzel geçer...
iyi pazarlar
kimseler yok buralarda yaw :26:
menülerimi yazıp kaçayım bende 2 gündür dikkatli besleniyorum
Dünkü menüm:
Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:3 dilim tb. ekmek, marmelat yeşillik
Öğle:Izgara tavuk,salata,yoğurt kereviz
Akşam:Yumurtalı ıspanak 1tatlı kaşığı zeytinyağı ile, yoğurt,salata
Ara:2 kuru incir (dün bu saatte evdekiler tulumba yiyordu canım çekti yemeğin üstünden 3 saat geçmişti incir yedim bende 2 tane)
aslında akşam 8 den sonra bişi yenmemesi lazım bundan sonra bunu uygulayacağım
Bugünkü menüm:
Sabah:1 greyfurt, 2 incir
Kahvaltı:2 yumurta haşlanmış, 30 gr kadar peynir, 2 zeytin, yeşillik
Öğle:1 avuç leblebi, süt,salatalık dışardaydım
Akşamalamut, salata, ayran
sporlar ise birer saat yürüyüş
su çok içiyorum ben bu arada normaldede içerim en az 3.5 lt
safişş nerdesinnn gel de menülerini paylaş benimkilere de yorum yap
naptın bozdun mu yoksa ben mi yeneceğim ne
aeben abla inş iyileşmiştir daha iyidir , zillicim inş güzel vakit geçiriyordur, masumcum da iyi bir haftasonu geçirmiştir inş
sizsiz buralar çok sessiz kızlar
günaydın . hayurlı haftalar dilerim
zilim gezilmiş, oh ne güzel oralar ..
ayselcim allah kolaylık versin canım . benim büyük kızda önce cerahlık istiyordu ama cerahlık el becerisi bence yok (duymasın ) biraz fazla çıt kıtıldım. ayrıca puanlarıda yetmiycek sanırım .en son gnetik istedi onada eşim razıgelmedi yuriçinde gerekli olanak yok yurtdışına çıkması lazım diye . henüz şunu istiyorum diyecek kızamda deyil sınav sonucuna göre seçim yapıcaz sanırım .
senin bu sene son senenmi? fakat tıpda son sene pek olmuyor ya hep okuyorrsunuz. Allah kolaylık versin .
bu arada mönülerin süper
safişim sahalara geri dönmüşsün
ben enson hangi gün yazdım buraya .:26:inanın ondan sonra totom yer görmedi .
bu arada hastalıgı hala atlamatamadımcumartesi özel bir hastaneye gittim .bakterimi yoksamikrobikmi diye onacda test yaptı sagolsun dr. fakat reçete için gitigimzde yerinde ne dr. nede sekreteri vardı. telle arayıp sorduk ancak . tatliller temiz çıkınca parol yazayımmı demiş :26: halbüki benim durmuda anlatmıştım perikarditim var bozgaz intihabi sonrasında kötü etkilye bilir diye . tabi eşim köpürmüş . yazacagın ilaç parol onuda banamı soruyorsun yazayımmı diye :26: halbuki antibiyotikmi yoksa bagışıklık sistemini güçlendiri ilaçlar yazayım demişti :26: vel hasıl ilaç kulanmadım dr. ve talillerin parasınıda bayıldıkdan sonra öyle geçirmeye çalışıyorum o halimle birde misafir agırladım .daha önceside var gece yatıya misafirde vardı .durun anlatayım halimide anlayın
misafirler gelecek diye perşembeden temizlik yaptım .geceküveti vs uvdum eşim selendi .binada bir bagrış çıglıklar vs .tabi durumuyuz eşimle ben amanın benim karşı komşu .kayın validesi annesi kendisi eşi tartışmışlar .ama öyle böyle deyil .kadın annesiyle gidcemde gidecem diyo . artık tuttuk kolundan bize götürdük konuş konuş saat 2 oldu . bizde kaldılar . ertesi günde bana akşama misafir gelecek hazırlık yaplılacak . oglu geldide ta öylen 1 de götürdü ondan sonra benide tahmin edin onca hazırlıgı nasıl yaptıgımı o hasta halimde .
cumateside dr. gittim sonrasında yattım akşama kadar . dünde yine dışardaydım hafta sonu biliyorsunuz evde durmuyorum eşime alış verişe gittik sonrada .
siz okurken yoruldunuz sanırım . o zaman sıkı durum bu haftada bundan yogunum tek evde duracagım gün bugün .evde demişken az sonra kızıma rapor almak için saglı ocagına gidicem . sonrasında evehoca gelecek(özel ders aldıralım dedik kızıma ). tabi pazar tesi evde dagınız bir sürü iş var .
yarın bir arkadaş çagırdı . çarşamba, perşembe vede cuma şimdiden doluyumeşim dalga geçiyor hanım yogunlukda sen beni geçtin diye neyse saglı olsunda ..
diyete gelince odane? modundayım .aşırı yemesemde yadiklerim hep karbonhidrat . neyseki çok fazla kilo artışım yok 64 çıvarlarında geziniyorum ama tartıyla pek muhabetimiz yok hergün tartılmıyorum . bu haftada böye geçeçek sanırım ...
uzun oldu mesajbende durum bu . gelemezsem merak etmeyin ...
ayselcim hafta sonu çok kişi olşmaz topiklerde ama hafta içi safişle acısını çıkarırsınızmöçnü yorumlarını ben olmazsam zaten safiş yapar .he onutmadan o benden daha sıkıdır monti konusunda bende zamanın verdigi bir gezşeklik olabilir ama safişde yoktur .mönü yorumlerine kulak ver.
hadi ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?