Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hayde bakeeemmmm

aynı sorun bendede var kızlar ya okula yemek götüremiyorum bende okulda çıkan yemeklerde çok yağlı

yanımda götürüyorum ama herkesle yiyemiyorum bazı şeyleri kokar canları çeker filan zor işler yaa işyeri için daha da zor gibi:44:

safinaz bizim yemekhane varda noluyo yemek saati bitince kovuyolar bizii dışardan yemeğe de vebalıymışın gibi bakıyolar
bende boş bir sınıfta ya da spor salonunda yiyorum yemeğimi

sağol zillicim inşallah sizin de desteklerinizle inş

bend monti yapmıyorum ama menüleirmi yazıcammm
zaten çok kh beslenmiyorum bende

akşama kv ye giidyorum keisn nohut-pilav vardır ye diye de ısrar eder

günaydın .
hiç vaktim yok ama size yazmadan edemedim
evi dip bucak haletmem lazım ... öyuleden sonra hoşgeldine gidicez.
yarın gündüz sohbet akşamada misfirim var.
bu arada iltihap bogazlarıma indi sesim biel degişti safişim erteleyecegim bir misafir deyil canım .idare edicem ertık zaten hasta olunca yatan bir tip deyilim biliyorsunuz

ayselcim yumurtalı kahvaltı yada etli bir ögün yanına marmelad yenmez . marmelad azda olsa şekeri dalgalandırı prolu bir ögün yanında bu tavsiye edilmez . birde elinden geldigi kadar proyla karbonhidratı bireber yeme
mönünün geri kalanı çok başarılı

ben birkaç gün giremem gi,rsemde belki yorum yapamam .SAFİŞ AYSEL'İN MÖNÜLERİ SANA EMaNET.
nerde üşüttüm hiç bilmiyorum . aynını eşimde diyor
bazan bende diyorum eşime .hatta bir arkadaş var konfeksiyoncu gel beraber tesettür giyim işine girelim diyor diyor
kan yani demir ilaçlarıda kabızlık yapar aysel ama kilo yapmazlar
inşallah 5li rakamları görürsün
günaydın banum ..
evet canım geçen hafta fazla sıktım vede fazla spor yaptım ama istedigim sonuç olmadı . bu haftada diyet yok takılıyorum salmadan .tekrar 64lü rakamı gördüm . hastalıkdan birazda elim yüzüm şiş .
bend monti yapmıyorum ama menüleirmi yazıcammm
zaten çok kh beslenmiyorum bende

akşama kv ye giidyorum keisn nohut-pilav vardır ye diye de ısrar eder

yaz tabiki banuşum . ben inanıyorum sana bu sefer başaracaksın .hadi yaza herkez 5li rakamlarda olsun .

ben kaçtı hadi kucakladım hepimizi

refimmmmmm buhar olup uçtunmu ..
öznur senide unutum sanma bacım nirelerdesin

menümü yazayım kaçayım

kahvaltı
1 kapekli sanviç ekmegi
peynir zeytin, roka

ara
200 ml süt

öglen
köfte 2 ad 1 yk barbunya
salata yogurt

ara
2 kaysı, 1 incir
kahve

akşam borkoli yogurt

büskivi filan yemiyoruma rtık ilk hafta çok büskivi yemiştim almıyorum bile çekmece olunc ayeirm çünkü:26::26::26:

slm herkse...

dondum resmen bu gün..iliğime kadar soğuk işledi...akşam müdürüm aradı okuldan.milli eğitime yurt dışından ziyaret heyeti geliyormuş hocam.istiklal marşını yönetmek için milli eğitim müdürü sizi istemiş dedi..hocam dudağım yara biliyosunuz başka bir arkadaş gitse olmazmı dedim ama isim olarak söyledi hocam dedi..bu günki iznimi yaktı yani ((
mecbur sabah sabah erkenden giyindim gittim.siyah ceket-etek,beyaz bluzla incecik çoraplarla resmen totom dondu...kesin hasta olurum..nasıl üşüdüm.saatlerce paltosuz dikildim orda..gelirken titremekten sarsıldım artık.arabayı zor kullandım.direksiyonu tutamadı parmakçıklarım....:18: müdürümde oradaydı.hocam artık haftayada hasta olup rapor alıcam bu gidişle dedim...eve daha az evvel gelebildim.oğlumda kreşte kaldı tabii mecburen o saate kadar..

nasıl üşümüşsem polara sarılı ve kombi son sıcaklıkta yanıyor oğlum don gömlek oturuyor sıcaktan ben titriyorum.içim çekiliyor resmen.

yemek memek yapamıycam eşim gelirken balık almış,onları yapacak.birde salata yapıver hayrına cnm dedim.sağolsun oğlumuda aldı mutfağa ,annen azıcık dinlensin dedi...hazır yiycem bu gün...

aebenim çok geçmiş olsun aplam.işlerinde kolaylıklar dilerim...hasta hasta misafir ağırlamak zor...

banum yemek ve ara öğün işini halletmiş gibisin cnm...iyi olmuş...

iyi akşamlar montici hanımlar ben geldim

dondum ya bu nasıl soğuktur, yarım saat otobüs bekledim bide burnumu çekiyorum umarım hasta olmam:2:

aeben ablam geçmiş olsun tekrar ya ilerlemiş baya bide üstüne misafir allah yardımcın olsun:44:

kan ilacı kabızlık yaptı zaten ablam ama iştahımı da fena açmıştı ondan kilo vermemi etkiledi yani suçu ilaca attım biraz iştahıma diil hehe

marmelat konusunu da not ettim ablam aslında iyi oldu yedikçe yiyesi geliyor insanın onu :26:

menülerim safişe mi emanet :86: safiş bana bi güzellik yaparsın dimi kıss fazladan ara öğün joker hakkı istiyorum filan

safiş nerdesin girmemişinn bugün? :82:

masumcum sen monti yapmıyorsun dimi ona rağmen güzel menü olmuş :)

zillicim bende bugün dondum otobüs beklerken yaw sen bide bluzla kalmışınn soğukta valla dikkat et hasta olma öğretmen misin bu arada ?:)

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

Sabah:meyveli kahvaltı(1 portakal 2 elma)+(20 dk sonra) süt (geç kalmıştım okula mecburen böyle oldu)
Öğle:2 dilim tb. ekmeğinden peynirli sandviç kıvırcıklı (aeben ablanın tavsiyesi her hafta perşembe günleri böyle yapsam öğleyi uygun olur mu ki?)
Akşam:2 kutu ton balığı, salatalık,ayran
Ara:2 kuru kayısı,1 elma

fotokopi çektirme bahanesiyle ders arasında 45 dk yürüdüm hocada şaşırdı normalde istese hayatta gitmem çünkü

Son düzenleme:
selammmm her aksam okuyorum kizlar uzak degilim haberiniz ola :) diyet yapmiyorum ama abartmiyirumda ne kilo aliuorim ne veriuorum fakat tartilmiuorumda anliyorum bi sekilde :)) oglus krese gidiyor ben kursa basladim sabah kalk kahvalti oglusu krese birak ordan kurs geri gel oglani al eve gec temizlik yemek geciyor gunler.sukurler olsun.

Günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr vede hayırlı cumalar efendimmmm..
Buralarda baya soğuk kış tam olması gerektiği gibi ne güzel
aman hastalıklara tttikkaaattttt

Aysel yavrum bu gün itibari ile start verdik kapışıyorum demiiii gülüm.
Ben bu sabah tartılmayı unuttum o yüzden kilo bildirimimi yarın sabah yapacağım ama yarış başladı ona göre canım....
Tartılmayı neden unuttuğuma gelince evdeki yardımcım değişti bu yeni biri geldi başladı ona makinaları gösterirken geçte kalacağım telaşı ile alel acele giyindim
ve çıktım arabaya bindim veeeee Allah canını almasın Safiş dedim kendime
Neyse yarın sabah tartılır yazarım size

Aeben ablam umarım çok yorulmamışsındır hasta haline valla allah kolaylık versin ne diyim....
Zili sende dikkat et kendine üşütme bol bol ıhlamur falan iç hastalık gelmeden gitsin def et
Masummmm menün normal bir beslenme olarak gayet güzel bu şekilde bile dikkat ederek zayıflayabilirsin.
Tabi tam monti yapsan daha güzel olur ama oda olur elbet

Ayselim canım Aeben ablam sağolsun bana güvenmiş menülerine yorum yapmamı istemiş
ben şincik naçizane fikirlerimi beyan edeceğim ama aeben ablamında yorumu olmadan hareket etme istersen

Bu gün kendini resmen meyve bombardımanına tutmuşsun canım benim bildiğim montiden öğrendiğim kadarı ile
biz meyveyi sadece sabahları aç karınla bir porsiyon olarak (bir elma gibi) tüketiyoruz canım
onun sebebide şeker kullanmadığımız için vücut doğal şekerini meyveden alıyor ve herşeyde olduğu gibi meyve dede fazlası zarar canım....
Ha bu sadece benim bildiğim uyguladığım ve başarılı sonuç aldığım bir yöntem sadece bil diye yazdım... Ki kitapta da okumuşsundur zaten....
Vücut doğal şekerini meyveden alsın diye sabah kahvaltısından 20-25 dakika öncesinde bir porsiyon halinde tüketiyoruz ve gün içinde mümkün olduğunca meyve yememeye çalışıyoruz.... Ama tabii bu haller değişiklik gösterebilir....

tb ekmeğini arada öğle saatlerine kaydırabilirsin haftada 2'yi geçmemek kaydı ile tabiii kahvaltıda ekmek yememiş olmak şartıda var....

akşam'a gelince yukarıda da anlattığım gibi canım gün içinde meyve tüketmek sanırım biraz daha durduruyor metoyu malum şekerden....
Birde akşam yemeğinde protein almışsın ya proteinden yedikten sonra meyve yemek istiyorsan aradan 3-4 saat en az geçmesi gerek diye aklımda kaldı sen akşam yemeğini kaçta yedin ki meyveyi kaçta yedin....
Yanlış anlama beni ayselim menün güne yayarsak iyi gibi ama ayda bir böyle yaparsan sanki daha iyi olur metoyu şaşırtırsın ama süreklilik kazanırsa canın sıkılabilir...
Tabii bunlar benim düşüncelerim canım ben yanlışta düşünüyor olabilirim.... Aeben ablam en doğru yorumu yapar geldiğinde....

Mesela dün ben ne yedim ;

Kahvaltı 07.30
Ufak bir kase sütlü nesfit (bunu sakın yapma bu montiye aykırı, ben montiye bu gün başladım )

Öğle 12.30
mantar kavurma
salata ve yoğurt

Akşam 18.00
Tavuk butu 2 adet salata ve ayran

Bu menü çokta örnek alınacak bir menü değil ama ucundan kıyısından dikkat ettiğimi düşünürsek idare eder

ama genelde ben
sabahları tb ekmekli kahvaltı yaparım haftada 3 gün
haftanın kalan 4 gününde ise yumurtalı kahavltı yaparım....
Karbonhidrat her sabah alınca vücut alışıyor gibi geliyor bana....

Öğle ise protein ağırlıklı beslenmeye çalışırım
et sote, ızgara, balık, tavuk çeşitleri gibi.

Akşamları ise hafif geçirmek için sebze yemeği yemeye çalışırım tabikide yoğurt ve salata her öğünümde mutlaka vardır...

Yani bu tarz beslenerek güzel sonuçlar aldım ben ama tabii bu benim için geçerli herkes aynı şeyi yapacak diye bir kaide yok....
Zaten önümüzdeki günlerde menülerimide görürsün yavrum....
Umarım yanlış anlamamışsındır beni

tünaydın herkese...

valla dünki ayazı yedim tıknefes gibiyim...bitki çayları içiyorum.bakalım inşallah hastalık gelmeden gider...

katherina'cım öğretmenim cnm.keman-viyola öğretmeniyim..sen öğrencisin anladığım kadarıyle..hangi bölüm?

katherina safinaza dikkat et.yarış söz konusu olunca elinden geleni yapacaktır emin ol...güçlü bir rakip seçtin kendine..haydi gazanız mübarek olsun bakalım...

safinaz sanada kolay gelsin...

ben hafta sonu yokum kıslar...boluya(göynük-mudurnu vs..) gezmeye gidiyoruz.okuldan arkadaşlar ve eşleri çocuklarıyla.ailece bi gezi planladık...oğlumu hasta etmeden gezer geliriz inşallah..haydin görüşürüz...valiz toparlamam lazım ,oğlumuda okuldan almaya gididcem daha....

sağol zilim bakalım 1 mart bize ne gösterecek
Motive olmak için iyi bir neden bence yarış

sen ne demeye gidiyon kız gezmelere zate üşütmüşsün hastalığa davetiyemi çıkaracan aman diyim yaaa
oğlanada kendinede dikkat et malum bizim çocuklar biraz daha hassas hava değişimi yolculuk falan aman diyim
hadi bakalım hasta olmadan dönün güzel güzel gezin tozun eğlenin şimdiden iyi tatilleeerrrrr

herkese iyi akşamlar...

geç girdim biliyorum ama bugün resmen ölümden döndüm diyebilirim...
daha önce söyledimmi bilmiyorum zillicim de sormuş ben tıp öğrencisiyim ve bugün ilk kadavralarımızı görecektik detaylara girip sizin de midenizi bulandırmiyim
allahım öldüm öldüm dirildim profesör otopsi ve ameliyatla ilgili bir soru sordu benden üzerinde göstermemi istedi yanlış bir şey yaptım ve iğrenç bir şey ortaya çıktı
ve gün boyu midem bulandı hiç bişi yiyemedim

akşam eve geldiğimde midemde yanlızca sabah kahvaltım vardı şu an hala midem bulanıyor bişi yiyebilir miyim bilmiyorum yesemde bugün monti açısından berbattı biliyorum o yüzden menümü yazmıycam affınıza sığınarak ama meyve yerim bu saatten sonra yersem...
ne olur beni bugünlük mazur görün çok kötü bir gündü benim için

profesörün gıcıklığına mı yanim düşük not aldığımamı yanim hala ölü beden görmeye alışamadığıma mı yaniyim montiye uymadığıma mı yanıyim bilemiyorum

yorumun için teşekkürler safiş neden yanlış anliyim aşk olsun hep yorum yap olur mu
haklısın canım dikkat etcem bundan sonra söz, her dediğini not aldım bacım teşekkürler zaman ayırıp ilgilendiğin için
ben yarın tartılmasam olur mu safişim ya bugün anlattığım gibi berbattı pazar tartılsak olur mu

zillicim tavsiyelerin için teşekkürler bu arada safiş güçlü rakip belli zaten tamam :)
keman öğretmeni ne güzel müzik ve dallarına bayılırım....
bu arada iyi yolculuklar umarım güzel geçer...

Son düzenleme:
iyi pazarlar

kimseler yok buralarda yaw :26:

menülerimi yazıp kaçayım bende 2 gündür dikkatli besleniyorum

Dünkü menüm:

Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:3 dilim tb. ekmek, marmelat yeşillik
Öğle:Izgara tavuk,salata,yoğurt kereviz
Akşam:Yumurtalı ıspanak 1tatlı kaşığı zeytinyağı ile, yoğurt,salata
Ara:2 kuru incir (dün bu saatte evdekiler tulumba yiyordu canım çekti yemeğin üstünden 3 saat geçmişti incir yedim bende 2 tane)
aslında akşam 8 den sonra bişi yenmemesi lazım bundan sonra bunu uygulayacağım

Bugünkü menüm:

Sabah:1 greyfurt, 2 incir
Kahvaltı:2 yumurta haşlanmış, 30 gr kadar peynir, 2 zeytin, yeşillik
Öğle:1 avuç leblebi, süt,salatalık dışardaydım
Akşamalamut, salata, ayran

sporlar ise birer saat yürüyüş
su çok içiyorum ben bu arada normaldede içerim en az 3.5 lt

safişş nerdesinnn gel de menülerini paylaş benimkilere de yorum yap

naptın bozdun mu yoksa ben mi yeneceğim ne

aeben abla inş iyileşmiştir daha iyidir , zillicim inş güzel vakit geçiriyordur, masumcum da iyi bir haftasonu geçirmiştir inş

sizsiz buralar çok sessiz kızlar

Son düzenleme:
slm kıslar ...gezdik geldik biz...oğlumun öksürüğü azıcık arttı ama hava kötü değildi...allerjik gibi görünüyor...ateş mateş yok neyseki..artık bahar gelsede kurtulsak şu öksürükten vs..valla usandım artık..

katherina'cım bir tıp öğrencisi olarak montiden şaşma...kan şekerini dalgalandırıp acıkma

benim eşimde sağlıkçı..okul dönemi ekilmiş bir kaç iğrenç fotoğrafı var.bakmaya iğreniyorum.kadavraların başında foto çekmişler birbirlerini..ne mide varmış sizde yahu diyorum.adamın kaburgalarını kesp kapak gibi açmışlar(((

benim hayatta yapamayacağım bir şey walla...allah kolaylık versin size cnm...ben eşimin kirli iş elbiselerini yıkarken bile çim kalkıyor bazen valla..

aebenim yok nerelerde acep?banuda haftasonu işe güce daldı herhal:26:

slm zillicimm

evet bahar gelsin artık :/ öylemi anlarsın o zaman beni :) ay benim ilkti böyle tahmin etmemiştim ama alışmam şart ben cerrahi bölümü seçtim çocuk cerrahı olacağım inş

saol canım evet insanın alışması çok zor oluyor
bilmiyorum ki herkes meşgul haftasonu diye galiba :)

Son düzenleme:
Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrr vede hayırlı haftalar efenimmmmmm

aaayyyyyyyyyyy iğrennççççççççç midem kalktı ayseeeelllll
neyse hadi bu gün böyle geçmiş

cumartesi günki menün gayet güzel canım yazdıklarımı hakikaten not ettiğin belli (Akşamki incir hariç)

pazar günki menünde güne yayınca güzel fakat sanki sabah yediğin meyve biraz fazla gibi geldi bana
Eğer kan şekerin de sorun yoksa her sabah meyve yemek zorunda değilsin tatlım
Ben hiç meyve tüketmemde

canım haftasonu ben zaten hiç girmem buraya giremem.... Haftasonumu sadece eşime ve kızıma ayırırım 2 sene önceki diyet maratonumda da aynı idi....
Yani diyeceğim o ki cumartesi-pazar beni bekleme
Bu arada benim monti gayet iyi güzelimmmmm bu günden itibaren yazacağım menülerimi
Bu arada sen kilonu yazmamışsın :26:

günaydın . hayurlı haftalar dilerim

zilim gezilmiş, oh ne güzel oralar ..
ayselcim allah kolaylık versin canım . benim büyük kızda önce cerahlık istiyordu ama cerahlık el becerisi bence yok (duymasın ) biraz fazla çıt kıtıldım. ayrıca puanlarıda yetmiycek sanırım . en son gnetik istedi onada eşim razıgelmedi yuriçinde gerekli olanak yok yurtdışına çıkması lazım diye . henüz şunu istiyorum diyecek kızamda deyil sınav sonucuna göre seçim yapıcaz sanırım .
senin bu sene son senenmi? fakat tıpda son sene pek olmuyor ya hep okuyorrsunuz. Allah kolaylık versin .

bu arada mönülerin süper

safişim sahalara geri dönmüşsün

ben enson hangi gün yazdım buraya .:26:inanın ondan sonra totom yer görmedi .
bu arada hastalıgı hala atlamatamadım cumartesi özel bir hastaneye gittim .bakterimi yoksamikrobikmi diye onacda test yaptı sagolsun dr. fakat reçete için gitigimzde yerinde ne dr. nede sekreteri vardı. telle arayıp sorduk ancak . tatliller temiz çıkınca parol yazayımmı demiş :26: halbüki benim durmuda anlatmıştım perikarditim var bozgaz intihabi sonrasında kötü etkilye bilir diye . tabi eşim köpürmüş . yazacagın ilaç parol onuda banamı soruyorsun yazayımmı diye :26: halbuki antibiyotikmi yoksa bagışıklık sistemini güçlendiri ilaçlar yazayım demişti :26: vel hasıl ilaç kulanmadım dr. ve talillerin parasınıda bayıldıkdan sonra öyle geçirmeye çalışıyorum o halimle birde misafir agırladım .daha önceside var gece yatıya misafirde vardı .durun anlatayım halimide anlayın
misafirler gelecek diye perşembeden temizlik yaptım .geceküveti vs uvdum eşim selendi .binada bir bagrış çıglıklar vs .tabi durumuyuz eşimle ben amanın benim karşı komşu .kayın validesi annesi kendisi eşi tartışmışlar .ama öyle böyle deyil .kadın annesiyle gidcemde gidecem diyo . artık tuttuk kolundan bize götürdük konuş konuş saat 2 oldu . bizde kaldılar . ertesi günde bana akşama misafir gelecek hazırlık yaplılacak . oglu geldide ta öylen 1 de götürdü ondan sonra benide tahmin edin onca hazırlıgı nasıl yaptıgımı o hasta halimde .
cumateside dr. gittim sonrasında yattım akşama kadar . dünde yine dışardaydım hafta sonu biliyorsunuz evde durmuyorum eşime alış verişe gittik sonrada .
siz okurken yoruldunuz sanırım . o zaman sıkı durum bu haftada bundan yogunum tek evde duracagım gün bugün .evde demişken az sonra kızıma rapor almak için saglı ocagına gidicem . sonrasında evehoca gelecek(özel ders aldıralım dedik kızıma ). tabi pazar tesi evde dagınız bir sürü iş var .
yarın bir arkadaş çagırdı . çarşamba, perşembe vede cuma şimdiden doluyum eşim dalga geçiyor hanım yogunlukda sen beni geçtin diye neyse saglı olsunda ..

diyete gelince odane? modundayım . aşırı yemesemde yadiklerim hep karbonhidrat . neyseki çok fazla kilo artışım yok 64 çıvarlarında geziniyorum ama tartıyla pek muhabetimiz yok hergün tartılmıyorum . bu haftada böye geçeçek sanırım ...

uzun oldu mesaj bende durum bu . gelemezsem merak etmeyin ...

ayselcim hafta sonu çok kişi olşmaz topiklerde ama hafta içi safişle acısını çıkarırsınız möçnü yorumlarını ben olmazsam zaten safiş yapar .he onutmadan o benden daha sıkıdır monti konusunda bende zamanın verdigi bir gezşeklik olabilir ama safişde yoktur .mönü yorumlerine kulak ver.

hadi ben kaçtım

aablaaaaaaaaaaa valla okurken ben yoruldum heeeeeee
hasta halinle hey allam yaaa daha birde iyileşemeden yeni plan program ne diyim allah yardımcın olsun
ablam ben her fırsatta buralardayım sahalrada döndüm evet allah utandırmasın

sende arayı çok uzatma katıl hemen bize
kendinide bu kadar yorma bu ne yaa aaaaaa kıızıcam amaaaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…