Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

safişim sanırım ben böyle mutluyum nekadar perişam okadar iyiyim .
kilom düşmüyor dikkat ettgim halde

banum bu mesajın tekrarını nekadar çok yazdın zamanında, ama sonunda kazanan sen oldun unutunmu .
sabır canım sabır

banum bu mesajın tekrarını nekadar çok yazdın zamanında, ama sonunda kazanan sen oldun unutunmu .
sabır canım sabır

çok yogunum bugün geçmişide okuyamadım kıyafetler bol geliyor ama tartı göstermiyor
sanırım uykusz klamktan birgünde uyumaktann şişiyorum dedigin gibi sabırd edelim aman tek derdimiz kilo olsun.
hafta onu yani dün kaçtı biraz bugün yumurtalı kahvaltı ettim , öglen tabvuk salat yiycem akşamada yumurta yirim belki belkide taze fasulye yerim yogurtla

kilom düşmüyor dikkat ettgim halde

banu ucundan kıyısından yapma hadi gel sende katıl tam monti yap eninde sonunda vereceksin biliyorsun

teeeaallaaammm yaaaaleeppiiiii iyi madem sana böyle perişanlı günler (Allah böyle perişanlıklar versin hep)

23.02.2013 Cumartesi
Kilom : 64.000

İlgilenen arkadaşlara duyurulur....

Bu güne gelelim :

Kahvaltı 08.00
1 dl tb ekmeği ve ince yarım dilim beyaz peynir
şekeriz çay bir kupa

Öğle 12.30
İzmir köfte (sadece köfteleri) Salata ve yoğurt....

Akşam 18.00 - 19.00 Arası
Kabak sote, salata ve yoğurt...

Bu akşam iş çıkışı spor salonuna gitmeyi planlıyorum eğer bir aksilik olmaz ise....
Spor çantam yanımda o niyetle çıktım evden bakalım umarım herşey yolunda gider....
Yaptığım sporu ise yarın bildiririm

safiş monti uygulayamıyorum artık açıkcası kasmakta istemiyorum
çogu gitti nasılsa, kalanda zamanla gider diyorum pazar günleir izin veriyorum kendime istedigimi yiyorumm .
kasmak istemiyorum artık .

safiş monti uygulayamıyorum artık açıkcası kasmakta istemiyorum
çogu gitti nasılsa, kalanda zamanla gider diyorum pazar günleir izin veriyorum kendime istedigimi yiyorumm .
kasmak istemiyorum artık .

uzun bir zaman ve baya yüksekti kilo senin durumunda ben olsam sanırım bırak diyet uygulamayı diyetin d'sini duymak istemezdim sende haklısın

slm herkese...
aebenim walla biz okurken yorulduk aplam,allah kolaylık versin....analık zor zanaat....koştur koştur dur...işimiz bu....

banum incelirincelir sonrada bi bakarsın tartıda ibre aşağılara düşmüş bile...yağlar erimeye başlamış herhade senin..incelmeye başlamışsın,ne güzel...hafta sonlarıda sadece bir öğün serbest yap,tümm gün değil....

safinaz,ve katherina bu hafta ilk haftanız yarışta..en çok kilo ilk haftalarda verilir...haydin bakalım....

katherina iştahın açılırsa o kadavraları düşün,iştahını kapat rakiben dişli walla..ona göre...

benimde yoğun geçmekte günlerim..birde oğlumun keyfi yok yine..antibiyotiksiz geçirmek için elimden geleni yapıyorum ama yanakları kırmızı kırmızı ...boğazlara indi iltihap sanırım...sıtma tutuyor artık hastalık denilince valla.nasıl sındıysam....

iyi akşamlar hanımlaar

herkesler gelmiş ne güzel demek haftasonu kayıplara karışıyorsunuz not ettim bunu

aeben ablam valla yazını okurken şekerim düştü dur bi çikolata yiyim bahaneyle şaka şaka

Allah yardımcın olsun ablacım yoğunsun bayağı eşin haklı kamu dairesi gibisin hehe

valla cerrahlık bizde aile mesleği gibi babamda cerrahtı. ben çok istemiştim inş gerçekleştircem hayalimi. kızın da inş hayırlısıyla kendi için iyi olan bölümü tutturur ablam zor tıp kazanmak ben 2. denemede kazandım. son senem değil 3. senem daha 4 yıl var bir de staj

Hastalığında geçer inş artık

safişim menülerime yorumların için teşekkürler sen hakkaten meyve yemiyorsun ama ben meyvesiz yaşayamayanlardanım azaltıyim bari

kilomu yazmadım çünkü şişliğim inmemişti ama bu sabah tartıldım 77.1 çıktım olmazsa haftaya mı yarışmaya başlayalım nasıl yapalım cnm ?

bu arada süper menün afiyet olsun

zillicim midem bulanırsa diyet için iyi de profesör için kötü

bu arada geçmiş olsun oğlun için umarım çabucak atlatır...

masumcum bazen tartıya yansımıyor verilen kilo sıkma canını elbet düşecek tartının ibresi

Bu arada ben menümü yazayım

Sabah:1 elma, 1 kuru incir
Kahvaltı:3 dilim kızarmış tb ekmek, peynir, yeşillik
Öğle:Leblebi,fındık,süt
Akşam:Izgara tavuk,salata,yoğurt

1 saat yürüyüş...

Öğle yemeğinde aslında ton yiyecektim ama hiç oturmaya vaktim olmadı çünkü geçenki profesör beni odasına çağırdı ve proje ödevi verdi. Kadavralara alışmak için yararlı olur hem dedi. odasında baya bir kaldım saatim geçiyordu hemen odasından çıkıp arka bahçeye gittim çantamdaki leblebiyi çıkardım. Bu arada ne zamandır hoşlandığım bir çocuk vardı yanıma o geldi elindede fındık vardı bana "sen kuruyemişi çok seviyorsun galiba ister misin" dedi ben şoklardayım "olur" dedim azcık aldım ama saolsun doydum sayesinde.

Benimle ilk defa konuştuğu için heyecanlandım Bana kadavralara filan nasıl alıştığını anlattı eğer istersem bana yardımcı olabilirmiş ama insan sormadan edemiyor acaba oda benden hoşlanıyor mu diye ilgilendi çünkü baya

sizinle paylaşmak istedim bu güzel anımı sadece kusura bakmayın benim çenem düşüktür biraz :78:

Günaydınlar canlaaaaarrrrr
Dünkü menümün akşam öğününde değişiklik oldu....
Akşam yemeğim kabak sote salata yoğurt idi
Fakat ben bir kase mercimek çorbası içtim ve cacık yedim zaten şiştim....
Kabağı pişirmeye takatim yoktu açıkçası
Spora gittim nihayetinde

Spor ;
kardıo : 45 dakika
Yakılan kalori 205

Gece sporu :26: :26: :26:
Dakikası kalorisi yok rast gele

aayyyy zili geçmiş olsun yaaaaa haftasonumu üşüttü çocuk ne olduki.... Sanırım maalesef antibiyotik şart

bu arada antim yok bir kaç gündür?nerelerde acep?:26:

Anti istanbulda idi en son öyle yazmıştı diye hatırlıyorum bekliyorlardı bebek için....
İnşallah bebekleri tutunur ona ve topikte ikinci ikiz annesi olur....

Ben bu hafta start verdim canım pazartesi itibari ile hem monti hemde spora play dedim
Heee sen eğer bunu önümüzdeki haftaya ertelersen senin kaybın benden demesi.... Ben bu kadar iddialı konuşuyorum ama illede ben kilo verecem diye birşey yok, senin verecek kilon daha fazla olduğu için senin baskülde eksileri görmen daha olası....
Bence hiç birşeyi erteleme bu hafta yapabildiğin kadar yap güzelim bırak şişliği falan.... Vücudunda ödem varsa sana tavsiyem
ödem için yaptığımız yeşil çay iksiri var onu uygulayabilirsin yada biberiye kaynatıp içebilirsin her ikiside çok güzel ödem attırıyor.... Kiraz sapınıda unutmayalım tabi

Meyveye gelince evet pek sevmem aramamda açıkçası.... Yazın karpuz dışında ama oda montide yasaaahhh
Meyve iyidir sağlıklıdır tıp öğrencisisin sen elbet daha iyi bilirsin , herşeyde olduğu gibi meyvenin fazlasıda zarardır hele hele diyette iken.... Meyvelerin kurutulmuş halleri ise taze meyveden çok daha fazla zararlıdır, kurutulmuş olduğundan çok daha fazla şeker ihtiva eder aklında olsun canım

Menü yorumum :
maalesef iki öğün arka arkaya karbonhidrat almışsın canım bunlar kilo vermeni yavaşlatır bilgin olsun.... Evet dışarıdayken her zaman denk getirmek mümkün olmuyor fakat elinden geldiğince kh kahvaltılarda tüket.... Yada öğle yemeklerin daha zorlu ise kahvaltılarını ekmeksiz yap yumurtalı yeki öğle yemeğinde aldığın kh durumu dengelesin ....
meyve zaten cıısssss biliyorsun. hem elma yemişsin hemde kuru incir ..... yukarıda da anlattığım gibi kuru incir şekerliiiii çift cıs

Özel durum yorumum :

HAVADA AŞK KOKUSU VAR

günaydın .

banum incelme başlamış ne güzel .. kilo veremiyorum deme yaglar gitsin baskül nasıl olsa iner.

ayselim amanın kalp kıpırtıları başlamış biraz zaman ver çocuga, herşey çıkar açıga.tekerleme gibi oldu
demek cerahlık aile meslegi .kuzum oku oku bitmiyor tıp Allah gönlüne göre versin ...

safiş ben monti yapsam kendimi sana teslim edicem ne ayrıntılı mönü yorumu o öyle şaka şaka seninki dogru.

aysel 77 gelmişsin .sanırım en son 78 demiştin . dukandan sonra monti , tekrar ibrenin düşmeli bile harika

zilim oglan yine hasta,canım ya evde dur acçık çıkma dışarı derrrrmişim . diyene bak
zilim bu kışıda atlatın seneye okadar sıkıntı kalmayacak inşallah .tek onlar hasta olmasında biz olalım onların yerine

bu hafta sadece dün vedeyim demiştim ya . heheh oda yalan oldu dün ısrarla başka bir arkadaş çagırdı . reker kırdım bu hafta yani hergün bir yerdeyim . ne olcak benim bu halim .
diyetde yok baskül eminimki noliyi deyecek. haftaya inşallah bir yerlere gitmem .

ben kaçar evi toparlayım bugün pilatesmide yapsam iyi olcak

Aslında topikteki herkes sım sıkı sarılsa montiye herkes biri ile yarışsa bir birimizi gaza getirsek felan ne kaaaa güzel olaaarr
ama biliyorum ki artık herkes bu kilo mevzuundan sıkıldı sizde haklısınız anacım ne diyim

slm herkse...

katherina allah gönlüne göre versin cnm..bende havada aşk kokusu var diyorum.... bu gün fındık ikram eden çocuk,yarın kalbini sunar sana...

aebenim ve safinaz ..bizim hafta sonu gezintisinden öncede bi hırıltı,hafif öksürük vardı.ama geçer diye öksürük şurubuyla vitaminlerle göndermeye çalıştım hastalığı ..ama kreştede çok koşturuyor.sınıfında bir kaç hiper aktivite bozukluğu olan çocuk var.aşırı hareketliler.benimkide onlara uymaya dünden gönüllü...saçlarına varana kadar ter içinde kalıyor.4 saatte 3 posta üst baş değiştiriyorlar ve kafasını kurutsun diye makine bıraktım okula.düşünün o derece hareketli.dr'umuzda (koşturmaktan)akciyerlere fazlasıyla giren oksijenin kısmen tıkalı hava kanallarından tamamının dışarıya çıkamamasından dolayı tıkanıp hırıldıyor göğsü
koşma,zıplama demekten boazğım çatladı walla..öğretmenine koştukça oturma cezası verin hocam dedim.hiç biri fayda etmedi..
nasıl yapçaz,nasıl vazgeçecek koşmaktan bilmiyorum..koşuyor-terliyor-tıkanıyor: hasta oluyor..şu döngüyü nasıl değiştirebilirim

bu sabah okuldan önce oğlumu dr.götürdüm.ve yine antibiotik(kaçınılmazımız):18::18::18:
kendi işime gücüme veremiyorum onu öylece hasta hasta kreşe bırakıp okuluma gidince...

2.çocuk fikrini aklıma bile getiremiyorum...ailelerden uzak olunca resmen çocukta bizde sefil oluyoruz...

İYİ AKŞAMLAR.
banum oturma odasının resmini koydum bir süreligine albüme .mutfagı çekmemişim :26nuda bir ara çeker koyarım.

selamlar güzel hatunlar :79:

süper yoğun bir gün geçirdim çoook yorgunum ama güzeldi yine de profesörle aramı düzelttim

teşekkürler hepinize güzel dilekleriniz için inş olur ben başından beri hoşlanıyorum ondan hoş biri...bugün sınıfa giderken kocaman kitaplarımı taşımama yardım etti

bakalım hayırlısı olsun artık ne diyim ama benim gibi kızıda kaçırmasın

aeben abla evet bende veremem diye düşünmüştüm ilk hafta ama vermeye başladım yaşasınn :)

safişim o zaman tartılma günü belirleyelim canım ertelemiyim haklısın

spor demek vayys sen şimdi süper kilo vercen ben hissettim valla

ödem reglden dolayıydı tatlım bitti artık şimdi verme zamanı inş

meyve ile ilgili yorumlarını not ettim kuru incir geçen bi yerden hediye gelmiş bir sürü var daha hep aklıma geliyolar ondan yiyom :26:

ama yemicem tamam kilo vermek istiyomuyum evet o halde bye bye incir ,

karbonhidrat konusunda da haklısın tabi ama dün mecburen öyle oldu ya tonumu yiyemedim işte aceleden bundan sonra dikkat etcem

saol tatlım uyarıların nasihatlerin için

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

Sabah:1 elma, 1 incir (son bu safişim söz)
Kahvaltı:2 tane haşlanmış yumurta, peynir,yeşillik
Öğle:2 kutu ton balığı, 2 salatalık, ayran
Akşam:Nohutlu salata, yoğurt

bugün akbilim bitmiş o yüzden otobüse binmeden dur bi eve yürüyeyim dedim tam 1 saatmiş okuldan ev süper tam yürüyüşlük

aeben ablam oturma odan çok hoşmuş tam dinlenmelik ne güzel hem de cıvıl cıvıl

güle güle oturun hep eşin ve çocuklarınla

bu arada antim yok bir kaç gündür?nerelerde acep?:26:

buralardayım zilim. işler yoğundu, akşamalrı da biraz evle ilgilendim bu ara. tedaviye istanbula git gel derken baya dağıtmışız evi. oğluşuna geçmiş olsun. inşallah çabucak toparlanır umarım.

kızlar ben bu akşam adet oldum, normalde donma çözme için ilaca başlamam lazım. 15 gün sonra da transfer işlemi oluyo. ama ben kendimi bu ay hiç hazır hissetmiyorum. eşimin de işleri yoğun. gelecek aya erteledik. hala karnımda şişlik var operasyondan dolayı. kilom 61.5 ama karnım sanki 5-6 kg daha fazla gibi hissettiriyor. anca adetle atılıyo o şişlikte. bakalım biraz daha toparlanırsam gelecek aya kadar gene yogaya gitmek istiorum. evde dvd var yapmıorum tembellikten. anca salonda hocayla yapıorum. ne kötü di mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…