safişim sanırım ben böyle mutluyum nekadar perişam okadar iyiyim .aablaaaaaaaaaaa valla okurken ben yoruldum heeeeeee
hasta halinle hey allam yaaa daha birde iyileşemeden yeni plan program ne diyim allah yardımcın olsun
ablam ben her fırsatta buralardayım sahalrada döndüm evet allah utandırmasın
sende arayı çok uzatma katıl hemen bize
kendinide bu kadar yorma bu ne yaa aaaaaa kıızıcam amaaaaa :26:
kilom düşmüyor dikkat ettgim halde
safişim sanırım ben böyle mutluyum nekadar perişam okadar iyiyim .
banum bu mesajın tekrarını nekadar çok yazdın zamanında, ama sonunda kazanan sen oldun unutunmu .
sabır canım sabır
kilom düşmüyor dikkat ettgim halde
safişim sanırım ben böyle mutluyum nekadar perişam okadar iyiyim .
safiş monti uygulayamıyorum artık açıkcası kasmakta istemiyorum
çogu gitti nasılsa, kalanda zamanla gider diyorum pazar günleir izin veriyorum kendime istedigimi yiyorumm .
kasmak istemiyorum artık .
slm herkese...
aebenim walla biz okurken yorulduk aplam,allah kolaylık versin....analık zor zanaat....koştur koştur dur...işimiz bu....
banum incelirincelir sonrada bi bakarsın tartıda ibre aşağılara düşmüş bile...yağlar erimeye başlamış herhade senin..incelmeye başlamışsın,ne güzel...hafta sonlarıda sadece bir öğün serbest yap,tümm gün değil....
safinaz,ve katherina bu hafta ilk haftanız yarışta..en çok kilo ilk haftalarda verilir...haydin bakalım....
katherina iştahın açılırsa o kadavraları düşün,iştahını kapatrakiben dişli walla..ona göre...
benimde yoğun geçmekte günlerim..birde oğlumun keyfi yok yine..antibiyotiksiz geçirmek için elimden geleni yapıyorum ama yanakları kırmızı kırmızı ...boğazlara indi iltihap sanırım...sıtma tutuyor artık hastalık denilince valla.nasıl sındıysam....
bu arada antim yok bir kaç gündür?nerelerde acep?:26:
iyi akşamlar hanımlaar
herkesler gelmiş ne güzel demek haftasonu kayıplara karışıyorsunuz not ettim bunu
safişim menülerime yorumların için teşekkürler sen hakkaten meyve yemiyorsun ama ben meyvesiz yaşayamayanlardanımazaltıyim bari
kilomu yazmadım çünkü şişliğim inmemişti ama bu sabah tartıldım 77.1 çıktım olmazsa haftaya mı yarışmaya başlayalım nasıl yapalım cnm ?
bu arada süper menün afiyet olsun
Bu arada ben menümü yazayım
Sabah:1 elma, 1 kuru incir
Kahvaltı:3 dilim kızarmış tb ekmek, peynir, yeşillik
Öğle:Leblebi,fındık,süt
Akşam:Izgara tavuk,salata,yoğurt
1 saat yürüyüş...
Öğle yemeğinde aslında ton yiyecektim ama hiç oturmaya vaktim olmadı çünkü geçenki profesör beni odasına çağırdı ve proje ödevi verdi. Kadavralara alışmak için yararlı olur hem dedi. odasında baya bir kaldım saatim geçiyordu hemen odasından çıkıp arka bahçeye gittim çantamdaki leblebiyi çıkardım. Bu arada ne zamandır hoşlandığım bir çocuk vardı yanıma o geldi elindede fındık vardı bana "sen kuruyemişi çok seviyorsun galiba ister misin" dedi ben şoklardayım"olur" dedim azcık aldım ama saolsun doydum sayesinde.
Benimle ilk defa konuştuğu için heyecanlandımBana kadavralara filan nasıl alıştığını anlattı eğer istersem bana yardımcı olabilirmiş ama insan sormadan edemiyor acaba oda benden hoşlanıyor mu diye ilgilendi çünkü baya
sizinle paylaşmak istedim bu güzel anımı sadece kusura bakmayın benim çenem düşüktür biraz :78:
günaydın .
banum incelme başlamış ne güzel .. kilo veremiyorum deme yaglar gitsin baskül nasıl olsa iner.
ayselim amanın kalp kıpırtıları başlamışbiraz zaman ver çocuga, herşey çıkar açıga.tekerleme gibi oldu
demek cerahlık aile meslegi .kuzum oku oku bitmiyor tıpAllah gönlüne göre versin ...
safiş ben monti yapsam kendimi sana teslim edicem ne ayrıntılı mönü yorumu o öyleşaka şaka seninki dogru.
aysel 77 gelmişsin .sanırım en son 78 demiştin . dukandan sonra monti , tekrar ibrenin düşmeli bile harika
zilim oglan yine hasta,canım ya evde dur acçık çıkma dışarı derrrrmişim . diyene bak
zilim bu kışıda atlatın seneye okadar sıkıntı kalmayacak inşallah .tek onlar hasta olmasında biz olalım onların yerine
bu hafta sadece dün vedeyim demiştim ya . heheh oda yalan oldu dün ısrarla başka bir arkadaş çagırdı . reker kırdım bu hafta yani hergün bir yerdeyim . ne olcak benim bu halim .
diyetde yok baskül eminimki noliyi deyecek. haftaya inşallah bir yerlere gitmem .
ben kaçar evi toparlayım bugün pilatesmide yapsam iyi olcak
bu arada antim yok bir kaç gündür?nerelerde acep?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?