Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Sen ekmeğinden eminsen afiyet olsun....
Tabiikide fırından alınan ekmek çok daha iyidir taze taze

ben şubatta taşınacaksın diye hatırlıyordum ama yanlışmı kalmış aklımda :44:

afiyet olsun

annelere hasta olmak bile lüx.... Geçmiş olsun ev ahaline....

İyiyim Ayselim sağolasın sen nasılsın
Nasıl gidiyor hayat okul diyet vede AŞK

Yarın bildirim günü bakalım fark varmı..... :18: :18: :18: :18:

canım akşamları yumurtalı menemen olur tabii ama yumurtada protein...
Akşamları ıspanak, pırasa, kereviz, karnıbahar, taze fasulye vs. gibi sebze yemekleri yesen yoğurt ve salata eşliğinde sanki daha iyi olur gibi geliyor bana

Bu arada Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Dünün özeti....

Kahvaltı 08.00
2 dl. tb ekmeği 3 çatal peynir, 1 çay kaşığı kahvaltılık sos ve çay

Öğle 12.30
Hindi rosto, salata ve cacık....

Akşam 19.30
Bir avuç fındık, 2 bardak süt....

Spor :
kardio : 50 dakika - 230 kalori
60 mekik...

Gün içinde bol miktarda su ve şekersiz çay tüketiyorum bunları biliyorsunuz
Günde iki kupayı geçmemek kaydı ile de şekersiz kahve içiyorum .....

Benden haberler böyle bakalım yarın baskül bize ne gösterecek :44: :44: :44: :44:

günaydın
evi topğlamaya girişmaden sizlere bakayım dedim .
öyleye kızma hoca gelecek matematikde takılıyoruz birazda
bende öyleden sonra bir ziyarete gidicem ..

safişi afiyet olsun. mönün güzel canım .helede akşam az yiyip erken yemeyi bitrmek dahada kilo vermeye yardımcı biliyorsun . eminim kilo vermişsindir

ayselim aslında tüm evi montici yapsak ne güzel olurdu dimi.

Günaydın ablaaaaammmmm nasılsın
sen şimdi işlere giriştinmi akşam yatana kadar toton yer görmez allah yardımcın olsun kolay gelsin....
Spordan sonra tıkanıyorum abla çok su içtiğim için o yüzden de yemek yemeye yer kalmıyor su dolduruyor her tarafımı
kan şekerim düşmesin diyede birşeyler tıkınıyorum işte meyve gibi kuruyemiş gibi abartmamak kaydı ile....
Bu akşam annemler bendeler sebze yemeği yapıcam bol bol akat spora gidemeyecek olmam beni üzüyor
Eğer erken kalkarlarsa evdeki koşu bandında 30 dk. koşarım hazır hızımı almış giderken duraksatmamak gerek

bende kocamı ikna etme çabasındayım ama hala kendini hazır hissetmiyormuş beyefendim heeyy allaamm yaaa napçam ben bu adamla yaaaa 120 kilo olmasına ramak kaldı yaaaa adam tam iki katım.... :26:

ay senin adam 2 li rakamlara düşmüştü dimi monti sonrası şimdi 120 mi geliyor :26:
yasak koy gece sporuna
evet safiş iş yapılacak .hoca gelecek o gidince bende yolcu. başsaglıgı varda yasin okıycaz bir ablama . 17 senedir yatalak emes hastası gelinine bakıyordu . gelini vefat ettide yasın okuycaz.
akşamada allah kerim artık

safişim ankarada tam bugday ekemgi artık her yerde burda özel fırınlar var okadar güzel ekmekleri oluyorki taptazecik. hemde bi okadar çok çeşitli yulaf ekmegi bile var .. ayrıca bimdede çok güzel tambugday ekmegi çıktı oralarda yokmu .

Son düzenleme:
günaydınnnn.....

safiş nisan gibi taşınıcam , artık taşınmak istiyorum bıktım küçücük evd eoturmaktan sıgmıyoruz
ankatre set bakıyorum dolap gelince hemen taktırayım diye...

aben ablam günaydın nasılsınnn ,

zilim bend eevd yapıyorum cnm kahvaltımı , iş yeri yogun oluyor sabah birde
tostla kahvaltılıklarla ugraşamıyorum, geriye simit poça kalıyor onlarıda yemiyorum zaten biraz erkn kalkıp kahvaltı ediyorum.
dün akşam yogurt çorbası ve kıymalı tepsi böregi yaptm bugün akşam için kendimede dolaptan patılıcan çıkartım.salatasını yaparım diye
ayın 11 de başlamıştım diyete bakalım 1 ayda nekaa fark etcek gerçi başlarken tartılmamıştım.

artık 2 günde bir form çay içicem iş yerinde.

salı menümm.... (monti menüsü degildir)

kahvaltı
2 dlm ekmek
peynir
zytin

ara
3 kayısı ,5 fındık

öglen
tavuk şiş
salata

akşam
8 köfte , çay
3 yk domates sos

aayyy sorma ablaa yaaa 90 lı küsürlü rakamlara gelmişti ne güzel herif o benden de beter saldı yaaaaa
gece sporunu ben onun için yapmıyorumki zaten hepsi benim iyiliğim için.... Gece sporu yapmamak ona iyi gelir rahat eder herif :26: :26:

allah dualarınızı kabul etsin ablam rabbim geride kalanalra sabır versin inşallah.... Mekanı cennet olsun.... Emes hastaları yatalak oluyormu yaaa :26: :26:
bizim burada da bir emes hastası çalışanımız vardıda galiba ileiki safhaları artık yatağa düşürüyor RAbbim sen koru....

ya daha önceki monti maratonumda bu dışarıda yapılan satılan ekmeklerin tam buğday adı altında ama tam buğday ekmeği olmadığını biliyordum aklımada öyle kazınmış o yüzden almaya cesaret edemiyorum ... yoksa bizim buralarda da var dediğin gibi madem tam buğday gerçek e alayım o zaman

valla taşınma mevzusu insanın aklında olunca hep bir meşguliyet hep omuzlarda bir yük oluyor bir an önce taşınırsında biter inşallah....
Bende evlenirken ankastre almıştım ve iyikide almışım çok memnunum 5 sene oldu daha tık yok maşallah....
Allah kolaylık versin bu arada hem iş hem iki çocuk taşınma telaşın çok olacak....

salı menümm.... (monti menüsü degildir)

kahvaltı
2 dlm ekmek
peynir
zytin

ara
3 kayısı ,5 fındık

öglen
tavuk şiş
salata

akşam
8 köfte , çay
3 yk domates sos

valla banu aslında tam monti olmuş bu yaaaa aradaki kayısı ve fındık haricinde
afiyet olsun

safiş markası neys enin ankastrenin benimde almam laızm dolap ona göre yapıldı çünkü..

monti yapmıyorum diye salmadım cnm ama tamd ayapmıyorum mesela sabah yumurta ekmek yedim , her çeşit peyniri yiyorumm .
dün marketten çiko aldım pazar günü kahvemle yemek için

amaa reglim yakınn kendimi zor tutuyorum ya yemegimi ne güzel yemişken üstüne 1 tane galeta yedim..:26::26::26::26:

taşınırken 1 gün izin alıcam birde annem , kv var çocuklara kv bakar bir kaç gün annemd eyardım eder
ahh bi taşınayım da ben razıyımm safiş 50 m2 yerde artık ruhum daralıyorr.
çocukların bi odası bilem yok haylaa park beşikte yatıyorlar

benimkiler ariston marka canım bütün beyaz eşya ( elektronikler hariç) Ariston marka

olsun tam monti yapmasanda aslında çok yakınsın bu bile kilo verdirmesede korumana yardımcı olur en azından

Regl öncesi o açılan iştaha ne yapsak bilemiyorum valla bütün kadınların ortak derdi sanırım....

uuu senin durum kötüymüş güzelim yaaa ev hakikaten küçükmüş.... Allah yardımcın olsun ne diyim....
Ne oldu inşaat firması yetiştiremedi değil mi evi ....

tünaydın hepinize..

aebenim başınız sağolsun,yatan hasta bakmak çok zor aplam bilirim,annem babanneme bakmıştı.allah kurtarmış sizin hastanızıda...mekanı cennet olsun..geride kalanda sabırlar versin..

banum ne zamana teslim edecekler evi cnm..?hadi az kaldı ,ha gayret..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldiniz.alım satımdada bayağı bir masraf oluyor yalnız..biz bu evi 3 yıll önce alırken yalnış kalmadıysa aklımda 5 bin lira gibi bi masrafı çıkmıştı.suyu-elektriği,doğalgazı,tapuyu vs..üstüne almak için..
bizimde kredimizin bitmesine 5 ay kaldı.temuuzda son çok şükür..1380 lira kesiliyor her ay.onun kredisi varken eşim dükkan açmak için bi kredi daha çekti.oda temmuzda bitecek inşallah.eşim şimdiden yapmış planını ( arabasını değiştirecekmiş.bir kaç ay borçsuz duralım dedim.usandım valla ..kafamın bi köşesinde sürekli borç ödeme fikri olması bile acaip rahatsız ediyor beni..

safinaz sen gibi kadınla evli olmayı tüm erkekler ister valla.eşin niye şikayetçi olsun ki bu durumdan.işte yoruluyorsun ama evdede durmak yok benimle evli olmayı hiç bi adam istemez herhaldeherife sıra gelene kadar pestlimi çıkartıyorum kendi kendime...ben oturduğumda gecenin bi yarısı oluyor,sabahta 5:30'da uyanınca işler güçler aksıyor haliyle

safişş ,
bu menülerle korumayı degilde vermeyi temenni eidyorum inşş çünkü kilo verdşreşek şekilde yiyorumm.
önceki listelerimi karıştırdım her diyetten işey kattımm kendi diyemi yaptım..
bizimkisi şirket degil şahıss mütheaitti yani , şubat demişlerdi 2 ay sarktı işte,

zilimm
bizimde tapuda 3200 masraf çıktı cnm abonelikleri yok içinde daha evin zaten bi mutfak dolapları , koridor dolabı birde parkesi kaldı
dogalgaz su elektirik baglandı..
taşınmak istiyorum artıkın..

aben ablam başınız sagolsun yei okdum:26::26:

acaip uyku bastırdı sert bi kahve yaptım ayılırım umarım

wowwwwwwwwww menü insanı şevke getiriyo. çok güzel.
saol saficim güzel dileklerin için. bakalım topiğin 2. ikiz annesi olucak mıyım. olursam masumun benden çekeceği var. yok ne yiyeyim, ne kadar yiyeyim diye.
bu haftasonu 2 yerle görüşücem spor için. hangisinin saatleri daha uygunsa ona başlıcam. siz yarın kilo bildirimi yaparken yeni listeye beni de yazın. 1,5 aylık süreçte bende yeniden monti yapıcam. hedef 57-58 gibi bu defa. geçen sefer 1 ayda 64 den 61 e inmiştim. şimdi de 3 kg zorlamaz inş.

Son düzenleme:
bugünki menümü yazayım

kahvaltı
1 dlm ekmek
peynir,zeytin, 1 yumurta

ara
yarım armut, yarım elma
5 fındık

öglen
ton balıklı salata
1 dlm ekmek
1 galeta:26:

ara
1 kase tarçınlı yogurt
1 kaysı

akam
patlıcan salata
ayran

Zili valla domates gibiyim şuan :26: :26: :26:
Ben bütün gün ve gece her işi yaparım o iş aklımdaysa üstümden tırda geçse dönmem aklımdan çıkması gerek

Valla inşallah verirsin banu o zaman ne diyim yaniiii değişik bir yöntem ama olmayacak diye birşey yok olabilir....
Ev işine gelince daha önce inşaat sektöründe çalıştım güzelim o sektörde olanların %99,9 'u oturduğu yerde 100 tane yalan konuşur bu yüzden sordum....
İnşallah bir daha ertelenmez ve söyledikleri tarihte teslim ederler evinizi sende geniş geniş oturursun kuzucuklarla
ha bu arada evi yapan kişiyi sürekli arayın elefonla ve ofisi ziyaret ile taciz edin bak hemen biter o zaman ev Tarafımdan denenmiş uygulanmış ve başarılı sonuç alınmıştır

wwuuhhuuuuu bebeğiimmmm sen iste yeterki ben sana baş köşeyi ayırırımmm
hadi gel valla kapışalım

hmmmmmm güzel.... Canım tarçınlı yoğurt istedi vallaaaaa

iyi akşamlar hanımlar

süper yoğun bir günün ardından evdeyim nihayet

bugün okulda lahmacun partisi vardı allahtan hiç sevmem yoksa zor bir gün olabilirdi

safişcim her şey iyi gidiyor canım haftaya tekrar kadavralı anatomi dersimiz var bu sefer iyicene hazırlancam inş ama korku hala var :18:

aşk diyince bi fena oldum yahu iyi gidiyor valla sayesinde anatomi dersiyle ilgili öyle şeyler keşfettim ki kendimi hazır hissediyo gibiyim,

haha bu arada kalbine giden yol boğazından geçiyomuş öğrendim bugün lahmacunları götürdü valla bi de revani çok severmiş bi ara yapıp götürsemmi okula acaba

ben yemek yapmaya çok meraklıyımdır vaktim olsa evdekileri ben yapcam özellikle pasta süslemesine bayılırım yemesem bile süslerim

neyse biraz yavaş adımlar atiyim çocuk birden geri kaçmasın haha

yarın tartı günü çok heycanlıyım benn :18: inş ikimizde güzel sonuçlar alırız

aeben ablam başınız saolsun babannem de emes hastası benim o yatalak değil ama atakları oluyor zor bir hastalık Allah kimseye vermesin

keşke bütün ev halkı montici olsa ablam biz aslında biraz yakınız montiye çünkü bizim eve katkı maddesi içeren şeyler girmez hiç bisküviymiş çikolataymış babam eve sokturmaz kuruyemiş yiyin der onun yerine insan doktor olunca böyle oluyo heralde

safiş ney degişik yöntem anlamadımm ?
uyguladım diyet az ve sık yeme diyetidir ve gayet bilinen bir diyet 17 kiloyu bu şekilde verdim 2010 yılında

na na na naaam menüm

Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta, kocaman bardak süt, 4 marul yaprağı
Öğle:2 dilim tam ekmekten marmelatlı sandviç, ayran
Akşam:2 kutu ton, 4 salatalık, ayran

(yemek araları 4 er saat)

yürüyüş yine 1 saat artık okuldan eve yürüyeceğim hem akbil parasını kurtardım hemde bedava spor

gün içinde 2 şişe maden suyu, 1 kupa yeşilçay, 3.5 lt su içtim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…