fırındakiler 100 de yüz tam bugday oluyor cnm benim aldıgım fırın öyle en aızndan..
yok haylan taşınamadımm
çaktırmadna monti degilde, ben glisemin endekse dikkat ediyorum bird ekh bana çok kilo yaptıgını bildiigm için
bbüskivi ekmek çok yemiyorum bazen burçaklardan yiyorum kahvaltıda bazen galetaa
ama abartmıyorum
Bugünkü menümm
Sabah:1 elma (kuru incir yoook)
Kahvaltı:3 dilim tb ekmekten tost, marmelat, yeşillik, (peynirim bitmiş)
Öğle:Izgara köfte 5 tane, bol salata, yoğurt
Akşam:Kıymalı ıspanak(pirinçsiz yaptırdım anneme ) ayran veya yoğurt
spor 1 saat yürüyüş
maden suyu serbest değil mi ben içiyorum söyleme gereği duydum ama bir zararı yoktur herhalde :44:
iyi geceler hepinize...
banum kayınvaliden karbon canavarı yapacak sizişaka bi yana hafta içide hafta sonuda eriyip gidiyor zaman cabucak...ben bu gün akşama kadar okuldaydım eve geldim yemekti,oğlumun banyosuydu ,bir saate koşu bandında yürüdüm vs..ütülerim kaldı yarına..pestil gibiyim dizim bitsin duş alıp zıbarıcam...
bende sabah çok erken uyanıyorum,5:30 gibi12-1 yatıp 5:30'da kalkmak çok zor geliyor walla bazen..ben evde yapmak zzorundayım kahvaltımı..okulun kantini yok.gerçi çoğu arkadaş poğaça simit vs..alıp çayla okulda ediyor ama oğlumuda kreşe bırakınca okulda kahvaltıya hiç vakit kalmıyor
katherina sen yaza kadar hem bu oğlanın gönlünü kazanırsın ,hemde kilolardan kurtulursun cnm..azimle,hırsla,birde yarışla tabisi..
geçmiş olsun dilekkleriniz içinde çok sağolun kıslar...bu günde eşim hasta olmuş halde geldi akşam saati...ev 2 yataklı revir..benim hiç hasta olma hakkım bile yok walla..:18:
selamlaar
bugün erken geldim çok üşüdüğüm için yürüyemedim dışarıda koşu bandında yürürüm akşam
nasılsın safişciğim
cuma günü kilo bildirimi tamamdırinş 76 olabilirimmm :26:
tüm nasihatler not edildi dipnot ta dahil
peki o zaman akşam yumurtadan menemen filan yapsam daha mı iyi olur sence nedersin tatlım ?
evet aeben ablacımm benimle çok ilgileniyor kendi arkadaş grubuyla bile takılmıyor artık :78:
ay teşekkür ederim sende ablaların birtanesisin
tamam ablam evet safişin maşallahı var
hayırlısı ablam çok teşekkürler
günaydın
evi topğlamaya girişmaden sizlere bakayım dedim .
öyleye kızma hoca gelecek matematikde takılıyoruz birazda
bende öyleden sonra bir ziyarete gidicem ..
safişi afiyet olsun. mönün güzel canım .helede akşam az yiyip erken yemeyi bitrmek dahada kilo vermeye yardımcı biliyorsun . eminim kilo vermişsindir
ayselim aslında tüm evi montici yapsak ne güzel olurdu dimi.
Günaydın ablaaaaammmmm nasılsın
sen şimdi işlere giriştinmi akşam yatana kadar toton yer görmez allah yardımcın olsun kolay gelsin....
Spordan sonra tıkanıyorum abla çok su içtiğim için o yüzden de yemek yemeye yer kalmıyor su dolduruyor her tarafımı
kan şekerim düşmesin diyede birşeyler tıkınıyorum işte meyve gibi kuruyemiş gibi abartmamak kaydı ile....
Bu akşam annemler bendeler sebze yemeği yapıcam bol bol akat spora gidemeyecek olmam beni üzüyor
Eğer erken kalkarlarsa evdeki koşu bandında 30 dk. koşarım hazır hızımı almış giderken duraksatmamak gerek
bende kocamı ikna etme çabasındayım ama hala kendini hazır hissetmiyormuş beyefendim heeyy allaamm yaaa napçam ben bu adamla yaaaa 120 kilo olmasına ramak kaldı yaaaa adam tam iki katım.... :26:
ay senin adam 2 li rakamlara düşmüştü dimi monti sonrasışimdi 120 mi geliyor :26:
yasak koy gece sporuna
evet safiş iş yapılacak .hoca gelecek o gidince bende yolcu. başsaglıgı varda yasin okıycaz bir ablama . 17 senedir yatalak emes hastası gelinine bakıyordu . gelini vefat ettide yasın okuycaz.
akşamada allah kerim artık
safişim ankarada tam bugday ekemgi artık her yerde burda özel fırınlar var okadar güzel ekmekleri oluyorki taptazecik. hemde bi okadar çok çeşitli yulaf ekmegi bile var .. ayrıca bimdede çok güzel tambugday ekmegi çıktı oralarda yokmu .
günaydınnnn.....
safiş nisan gibi taşınıcam , artık taşınmak istiyorum bıktım küçücük evd eoturmaktan sıgmıyoruz
ankatre set bakıyorum dolap gelince hemen taktırayım diye...
aben ablam günaydın nasılsınnn ,
zilim bend eevd yapıyorum cnm kahvaltımı , iş yeri yogun oluyor sabah birde
tostla kahvaltılıklarla ugraşamıyorum, geriye simit poça kalıyor onlarıda yemiyorum zaten biraz erkn kalkıp kahvaltı ediyorum.
dün akşam yogurt çorbası ve kıymalı tepsi böregi yaptm bugün akşam için kendimede dolaptan patılıcan çıkartım.salatasını yaparım diye
ayın 11 de başlamıştım diyete bakalım 1 ayda nekaa fark etcek gerçi başlarken tartılmamıştım.
artık 2 günde bir form çay içicem iş yerinde.
salı menümm.... (monti menüsü degildir)
kahvaltı
2 dlm ekmek
peynir
zytin
ara
3 kayısı ,5 fındık
öglen
tavuk şiş
salata
akşam
8 köfte , çay
3 yk domates sos
aayyy sorma ablaa yaaa 90 lı küsürlü rakamlara gelmişti ne güzel herif o benden de beter saldı yaaaaa
gece sporunu ben onun için yapmıyorumki zaten hepsi benim iyiliğim için.... Gece sporu yapmamak ona iyi gelir rahat eder herif :26: :26:
allah dualarınızı kabul etsin ablam rabbim geride kalanalra sabır versin inşallah.... Mekanı cennet olsun.... Emes hastaları yatalak oluyormu yaaa :26: :26:
bizim burada da bir emes hastası çalışanımız vardıda galiba ileiki safhaları artık yatağa düşürüyor RAbbim sen koru....
ya daha önceki monti maratonumda bu dışarıda yapılan satılan ekmeklerin tam buğday adı altında ama tam buğday ekmeği olmadığını biliyordum aklımada öyle kazınmış o yüzden almaya cesaret edemiyorum ... yoksa bizim buralarda da var dediğin gibi madem tam buğday gerçek e alayım o zaman
valla taşınma mevzusu insanın aklında olunca hep bir meşguliyet hep omuzlarda bir yük oluyor bir an önce taşınırsında biter inşallah....
Bende evlenirken ankastre almıştım ve iyikide almışım çok memnunum 5 sene oldu daha tık yok maşallah....
Allah kolaylık versin bu arada hem iş hem iki çocuk taşınma telaşın çok olacak....
valla banu aslında tam monti olmuş bu yaaaa aradaki kayısı ve fındık haricinde
afiyet olsun
safiş markası neys enin ankastrenin benimde almam laızm dolap ona göre yapıldı çünkü..
monti yapmıyorum diye salmadım cnm ama tamd ayapmıyorum mesela sabah yumurta ekmek yedim , her çeşit peyniri yiyorumm .
dün marketten çiko aldım pazar günü kahvemle yemek için
amaa reglim yakınn kendimi zor tutuyorum ya yemegimi ne güzel yemişken üstüne 1 tane galeta yedim..:26::26::26::26:
taşınırken 1 gün izin alıcam birde annem , kv var çocuklara kv bakar bir kaç gün annemd eyardım eder
ahh bi taşınayım da ben razıyımm safiş 50 m2 yerde artık ruhum daralıyorr.
çocukların bi odası bilem yok haylaa park beşikte yatıyorlar
Haftanın tam ortasından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım normalde biz cuma günleri tartılıyoruz cuma sabahı yani aynı günde burada kilo bildirimi yapıyoruz sen zaten tartıldın yanlış hatırlamıyor isem kilon 77,100 idi...
Şimdi bu cuma sabahı da tartılacaksın bakalım kaç olmuşsun tabii bende
canım menün gayet güzel bence böyle giderse 10 güne kadar usta montici olursun sen:34
sabah yediğin incirin cıs olduğunu biliyorsun birşey de demiyorum zaten artık bu sondu...
birde sebzeyide kat günlük öğünlerine canım çok sık protein ağırlıklı beslenme
Dipnot : akşamları kh almamaya çalış nohut senin kilo vermeni yavaşlatır, akşamları tercihen sebze an hafifi ve en sağlıklısı idir....
Canım inşallah bu son denemen ve son şişkinliklerin olur tatlım....
Göbekteki şişkinlik evet insanı acaip rahatsız ediyor bende regl öncesi feci şişiyorum berbat bir durum hele birde yanlışlıkla ayaklarımı üşüttüysem o oluşan gaz ve sanıcısıda cabası .....
spor olayına gelince evde ne olursa olsun pek yapılmıyor canım dediğin gibi tembellik oluyor kendimden biliyorum
salona gitme şansın varsa seni çok iyi hissettiriri....
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz çok ayrı kalma buralardan
Tatlım ne sıkıntın var bilmiyorum ama rabbim tez zamanda yardımcın olsun inşallah.....
Bu arada Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Dünün özeti....
Kahvaltı 08.00
2 dl. tb ekmeği 3 çatal peynir, 1 çay kaşığı kahvaltılık sos ve çay
Öğle 12.30
Hindi rosto, salata ve cacık....
Akşam 19.30
Bir avuç fındık, 2 bardak süt....
Spor :
kardio : 50 dakika - 230 kalori
60 mekik...
Gün içinde bol miktarda su ve şekersiz çay tüketiyorum bunları biliyorsunuz
Günde iki kupayı geçmemek kaydı ile de şekersiz kahve içiyorum .....
Benden haberler böyle bakalım yarın baskül bize ne gösterecek :44: :44: :44: :44:
safinaz sen gibi kadınla evli olmayı tüm erkekler ister valla.eşin niye şikayetçi olsun ki bu durumdan.işte yoruluyorsun ama evdede durmak yokbenimle evli olmayı hiç bi adam istemez herhalde herife sıra gelene kadar pestlimi çıkartıyorum kendi kendime...ben oturduğumda gecenin bi yarısı oluyor,sabahta 5:30'da uyanınca işler güçler aksıyor haliyle
safişş ,
bu menülerle korumayı degilde vermeyi temenni eidyorum inşş çünkü kilo verdşreşek şekilde yiyorumm.
önceki listelerimi karıştırdım her diyetten işey kattımm kendi diyemi yaptım..
bizimkisi şirket degil şahıss mütheaitti yani , şubat demişlerdi 2 ay sarktı işte,
:
wowwwwwwwwww menü insanı şevke getiriyo. çok güzel.
saol saficim güzel dileklerin için. bakalım topiğin 2. ikiz annesi olucak mıyım. olursam masumun benden çekeceği var. yok ne yiyeyim, ne kadar yiyeyim diye.
bu haftasonu 2 yerle görüşücem spor için. hangisinin saatleri daha uygunsa ona başlıcam. siz yarın kilo bildirimi yaparken yeni listeye beni de yazın. 1,5 aylık süreçte bende yeniden monti yapıcam. hedef 57-58 gibi bu defa. geçen sefer 1 ayda 64 den 61 e inmiştim. şimdi de 3 kg zorlamaz inş.
bugünki menümü yazayım
kahvaltı
1 dlm ekmek
peynir,zeytin, 1 yumurta
ara
yarım armut, yarım elma
5 fındık
öglen
ton balıklı salata
1 dlm ekmek
1 galeta:26:
ara
1 kase tarçınlı yogurt
1 kaysı
akam
patlıcan salata
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?