selamlar güzel hatunlar :79:
süper yoğun bir gün geçirdim çoook yorgunum ama güzeldi yine de profesörle aramı düzelttim
teşekkürler hepinize güzel dilekleriniz için inş olur ben başından beri hoşlanıyorum ondan hoş biri...bugün sınıfa giderken kocaman kitaplarımı taşımama yardım etti
bakalım hayırlısı olsun artık ne diyim ama benim gibi kızıda kaçırmasın
aeben abla evet bende veremem diye düşünmüştüm ilk hafta ama vermeye başladım yaşasınn :)
safişim o zaman tartılma günü belirleyelim canım ertelemiyim haklısın
spor demek vayys sen şimdi süper kilo vercen ben hissettim valla
ödem reglden dolayıydı tatlım bitti artık şimdi verme zamanı inş
meyve ile ilgili yorumlarını not ettim kuru incir geçen bi yerden hediye gelmişbir sürü var daha hep aklıma geliyolar ondan yiyom :26:
ama yemicem tamam kilo vermek istiyomuyum evet o halde bye bye incir,
karbonhidrat konusunda da haklısın tabi ama dün mecburen öyle oldu ya tonumu yiyemedim işte aceleden bundan sonra dikkat etcem
saol tatlım uyarıların nasihatlerin için
bugünkü menüm:
Sabah:1 elma, 1 incir(son bu safişim söz)
Kahvaltı:2 tane haşlanmış yumurta, peynir,yeşillik
Öğle:2 kutu ton balığı, 2 salatalık, ayran
Akşam:Nohutlu salata, yoğurt
bugün akbilim bitmiş o yüzden otobüse binmeden dur bi eve yürüyeyim dedim tam 1 saatmiş okuldan ev süper tam yürüyüşlük
buralardayım zilim. işler yoğundu, akşamalrı da biraz evle ilgilendim bu ara. tedaviye istanbula git gel derken baya dağıtmışız evi. oğluşuna geçmiş olsun. inşallah çabucak toparlanır umarım.
kızlar ben bu akşam adet oldum, normalde donma çözme için ilaca başlamam lazım. 15 gün sonra da transfer işlemi oluyo. ama ben kendimi bu ay hiç hazır hissetmiyorum. eşimin de işleri yoğun. gelecek aya erteledik. hala karnımda şişlik var operasyondan dolayı. kilom 61.5 ama karnım sanki 5-6 kg daha fazla gibi hissettiriyor. anca adetle atılıyo o şişlikte. bakalım biraz daha toparlanırsam gelecek aya kadar gene yogaya gitmek istiorum. evde dvd var yapmıorum tembellikten. anca salonda hocayla yapıorum. ne kötü di mi.
merhaba canlar nasilsiniz uzun zamandir yazmiyorum sizi merakta biraktigim icin kusura bakmayin.son zamanlarda hic keyfim yok sikintilarim var allah kisa zamanda bana ve sikintisi olan herkese ferahlik nasip eder insallah.kiomdanda hic memnun degilim ama diyette yapicak hic istegimde yok.oglum ilk okula basladi kizim buyuyor aralarinda surekli bir didisme ama bazende ikisi bana karsi cephe alip beni istekleriyle bitirmeyide iyi biliyorlar.benden haberler bu kadar yazmiyorum ama sizi takip etmeye calisiyorum.kendinize iyi bakin kizlar
yanlızımhışgeldin canım benimmerhaba canlar nasilsiniz uzun zamandir yazmiyorum sizi merakta biraktigim icin kusura bakmayin.son zamanlarda hic keyfim yok sikintilarim var allah kisa zamanda bana ve sikintisi olan herkese ferahlik nasip eder insallah.kiomdanda hic memnun degilim ama diyette yapicak hic istegimde yok.oglum ilk okula basladi kizim buyuyor aralarinda surekli bir didisme ama bazende ikisi bana karsi cephe alip beni istekleriyle bitirmeyide iyi biliyorlar.benden haberler bu kadar yazmiyorum ama sizi takip etmeye calisiyorum.kendinize iyi bakin kizlar
Eveeettt gelelim dünün özetine....
Kahvaltı 08.30
2 dl. tm ekmeği, ince bir dilim beyaz peynir ve çay....
Öğle 12.30
Tas kebabı (sırf etleri), bol yeşillikli salata ve bol sarımsaklı cacık
Akşam 19.30
2 dl. armut, 2 dl. kırmızı elma, 2 dl. kivi....
spordan sonra canım yemek yemek istemedi kızıma ve eşime hazırladığım meyvelerden tırtıkladım
Spor :
Eliptik ağır : 15 dk.
Kondisyon : 25 dk.
Koşu bandı : 15 dk.
Toplamda : 55 dk. kardıo ve 80 mekik....
Yakılan kalori ise ; 235
Bu spor harika yaa hayatıma tamamen sokmam ve bırakmamam gerek kendimi çok iyi hissediyorum spor sayesinde
ayselcim demek iş kitaplarını taşımaya kadar gittiselamlar güzel hatunlar :79:
süper yoğun bir gün geçirdim çoook yorgunum ama güzeldi yine de profesörle aramı düzelttim
teşekkürler hepinize güzel dilekleriniz için inş olur ben başından beri hoşlanıyorum ondan hoş biri...bugün sınıfa giderken kocaman kitaplarımı taşımama yardım etti
bakalım hayırlısı olsun artık ne diyim ama benim gibi kızıda kaçırmasın
aeben abla evet bende veremem diye düşünmüştüm ilk hafta ama vermeye başladım yaşasınn :)
safişim o zaman tartılma günü belirleyelim canım ertelemiyim haklısın
spor demek vayys sen şimdi süper kilo vercen ben hissettim valla
ödem reglden dolayıydı tatlım bitti artık şimdi verme zamanı inş
meyve ile ilgili yorumlarını not ettim kuru incir geçen bi yerden hediye gelmişbir sürü var daha hep aklıma geliyolar ondan yiyom :26:
ama yemicem tamam kilo vermek istiyomuyum evet o halde bye bye incir,
karbonhidrat konusunda da haklısın tabi ama dün mecburen öyle oldu ya tonumu yiyemedim işte aceleden bundan sonra dikkat etcem
saol tatlım uyarıların nasihatlerin için
mönün çok güzel olmuşbugünkü menüm:
Sabah:1 elma, 1 incir(son bu safişim söz)
Kahvaltı:2 tane haşlanmış yumurta, peynir,yeşillik
Öğle:2 kutu ton balığı, 2 salatalık, ayran
Akşam:Nohutlu salata, yoğurt
bugün akbilim bitmiş o yüzden otobüse binmeden dur bi eve yürüyeyim dedim tam 1 saatmiş okuldan ev süper tam yürüyüşlük
amin .aeben ablam oturma odan çok hoşmuş tam dinlenmelik ne güzel hem de cıvıl cıvıl
güle güle oturun hep eşin ve çocuklarınla
buralardayım zilim. işler yoğundu, akşamalrı da biraz evle ilgilendim bu ara. tedaviye istanbula git gel derken baya dağıtmışız evi. oğluşuna geçmiş olsun. inşallah çabucak toparlanır umarım.
kızlar ben bu akşam adet oldum, normalde donma çözme için ilaca başlamam lazım. 15 gün sonra da transfer işlemi oluyo. ama ben kendimi bu ay hiç hazır hissetmiyorum. eşimin de işleri yoğun. gelecek aya erteledik. hala karnımda şişlik var operasyondan dolayı. kilom 61.5 ama karnım sanki 5-6 kg daha fazla gibi hissettiriyor. anca adetle atılıyo o şişlikte. bakalım biraz daha toparlanırsam gelecek aya kadar gene yogaya gitmek istiorum. evde dvd var yapmıorum tembellikten. anca salonda hocayla yapıorum. ne kötü di mi.
günaydın kızcezler .
nihayet meyve yenmiş
sporunda harika . safişim 55 dk yogun sporda az deryilmi bu kl. yakımı ?pilatesde yogun yaptıgımız günlerde 400.450 kl yaktıgımız söylüyor ebru :44:
Günaydın ablaaaaaa naberrrr
evet az da olsa gecede olsa yedim meyve ablaa
valla ablacım kalori meselesinde ben makinaların yalancısıyım bilemicem
makina ne gösteriyorsa ben onu not alıyorum
Yalnız ben kendime çok yüklenince sakatlandığım için ağırdan alıyorum belki onunda etkisi vardır kaloride....
çünkü ağır eliptikte hızlı çevirdiğimde daha hızlı gidiyor kalori rakamı farkediyorum ama zamanla ben açıldıkça hızlanabilirim
dün bir bu gün iki ablam bu sefer sakatlanmak istemiyorum
yalnız acaip terliyorum affedersin donuma kadar denize düşmüş gibi gidiyorum soyunma odasına
yok safişim sen az kl yakmışsın demedim . o terleyme göre kl az çıkmış demek istedim .. yerine göre pilateste terlenmiyor bile . merak etigim neden bukadar kl farkı var :44:
bende diycektim zorlama kendini diye malum daha çnceki spor salonu macerandan sonra, salona gidiyorum derken bi durdum
günaydın geçmişi okumadım henüz
karnım çok şiş kabızlık yaşıyorum
daha dogrusu buıradaki wc ye gidemiyorum
haftanın ortası geldi çalışınca zman ne çabuk geçiyor,
cumartesi evd eolsam keşke ne süper olardı....
safiş sen kaçta başlıyorusn işe iş saatlerin çok uygun sanırım .
kahvaltın 8:30 da yapıyorusn iş yerind emi yapıyon bende sabah 7de kahvaltı yapıyorum dün bi tb ekmegi aldım fırındna çok güzeldi.
zilimmmmm
oglanmı hasta cnm geçmiş olsun,
aben ablam senin hızına kimseler yetişemez ku maşallahhh
benimde mutfak dolabımın şekli dgeişti akşama eklerim fotoyu çok içime sindi:)
menümü yazayım dünki
sabah
1 yumurta, peynir zeytin
ara
6 fındık, yarım elma
öglen
bol peynrili salata
2 dlm kepek ekmegi
ara
200 ml süt ile nescafe
akşam
taze fasulye , yogurt
bugün kv gidicme yemege umarım nohut yada kuru fasulye yoktur
kh beni çok şişiriyor yaaa günde 2 dlm ekmek yiyorum halaa
öglen peynirli salata veya ton balıklı salata yiyceksem ekmegi onun yanında yiyorum.
yumurtaı kahvaltı yapıyorummm
menüleirmi yazyaım herügn bendee:)
evet çalışırken zaman çok çabuk geçiyor bebeler büyüyor biz yaşlanıyoruz ooooyyyyy
ben sabah 07.30'da iş yerimde oluyorum banu iş yerimde ofiste kahvaltı yapıyorum
Evde kahvaltı yapmam için 06.30 da kahvaltı masasında olmam gerek ancak hazırlanıp çıkarım çocuk eş felan
Açıkçası birazda tembellik var bu sıra nasılsa iş yerimde yiyebiliyorum diye yarım saat daha fazla uyumayı tercih ediyorum
fırındaki tb ekmekleri gerçek tam buğday değil beyaz ekmekte kepek var diye biliyorum ben ama tabii eminde değilim...
Ben sadece uno marka olan tam buğdayı alıyorum....
Bu arada sen taşındınmı?
afiyet olsun evet evet yaz sende menülerini böyle böyle çaktırmadan belki monti yaparsın
Haftanın tam ortasından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım normalde biz cuma günleri tartılıyoruz cuma sabahı yani aynı günde burada kilo bildirimi yapıyoruz sen zaten tartıldın yanlış hatırlamıyor isem kilon 77,100 idi...
Şimdi bu cuma sabahı da tartılacaksın bakalım kaç olmuşsun tabii bende
canım menün gayet güzel bence böyle giderse 10 güne kadar usta montici olursun sen:34
sabah yediğin incirin cıs olduğunu biliyorsun birşey de demiyorum zaten artık bu sondu...
birde sebzeyide kat günlük öğünlerine canım çok sık protein ağırlıklı beslenme
Dipnot : akşamları kh almamaya çalış nohut senin kilo vermeni yavaşlatır, akşamları tercihen sebze an hafifi ve en sağlıklısı idir....
ayselcim demek iş kitaplarını taşımaya kadar gittivallal kaçırmasım senin gibi kızı . yazılarından az çok anlayabiliyorum ayselcim .çok aklı başında bir kızsın
mönün çok güzel olmuşgün boyu 1 kere karbon ögünü mutlaka yemelisin dengeli kilo vermek için . ayrıtıya girmiyorum çünki safişim mönü yorumlarında çok iyi
amin .
ayselim rabbım daha güzelerini sanada versin canım .seni fındıkla besleyenle birlikde güle güle oturrusunuz inşallah .hayırlısı .
günaydın geçmişi okumadım henüz
karnım çok şiş kabızlık yaşıyorum
daha dogrusu buıradaki wc ye gidemiyorum
Bugünkü menümm
Sabah:1 elma (kuru incir yoook)
Kahvaltı:3 dilim tb ekmekten tost, marmelat, yeşillik, (peynirim bitmiş)
Öğle:Izgara köfte 5 tane, bol salata, yoğurt
Akşam:Kıymalı ıspanak(pirinçsiz yaptırdım anneme ) ayran veya yoğurt
spor 1 saat yürüyüş
maden suyu serbest değil mi ben içiyorum söyleme gereği duydum ama bir zararı yoktur herhalde :44:
iyi akşamlar efem
vay mönü tam monti olmuş
tabi köftede ekmek yoktu dimi ayselim ?
maden suyu içebilirsin mineralli sudan zarar gelmez tam tersi fayda eder. meyvelisi yasak ama şeker katkılı çünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?