Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba canlar nasilsiniz uzun zamandir yazmiyorum sizi merakta biraktigim icin kusura bakmayin.son zamanlarda hic keyfim yok sikintilarim var allah kisa zamanda bana ve sikintisi olan herkese ferahlik nasip eder insallah.kiomdanda hic memnun degilim ama diyette yapicak hic istegimde yok.oglum ilk okula basladi kizim buyuyor aralarinda surekli bir didisme ama bazende ikisi bana karsi cephe alip beni istekleriyle bitirmeyide iyi biliyorlar.benden haberler bu kadar yazmiyorum ama sizi takip etmeye calisiyorum.kendinize iyi bakin kizlar

Haftanın tam ortasından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım normalde biz cuma günleri tartılıyoruz cuma sabahı yani aynı günde burada kilo bildirimi yapıyoruz sen zaten tartıldın yanlış hatırlamıyor isem kilon 77,100 idi...
Şimdi bu cuma sabahı da tartılacaksın bakalım kaç olmuşsun tabii bende

canım menün gayet güzel bence böyle giderse 10 güne kadar usta montici olursun sen :34
sabah yediğin incirin cıs olduğunu biliyorsun birşey de demiyorum zaten artık bu sondu...

birde sebzeyide kat günlük öğünlerine canım çok sık protein ağırlıklı beslenme
Dipnot : akşamları kh almamaya çalış nohut senin kilo vermeni yavaşlatır, akşamları tercihen sebze an hafifi ve en sağlıklısı idir....

Canım inşallah bu son denemen ve son şişkinliklerin olur tatlım....
Göbekteki şişkinlik evet insanı acaip rahatsız ediyor bende regl öncesi feci şişiyorum berbat bir durum hele birde yanlışlıkla ayaklarımı üşüttüysem o oluşan gaz ve sanıcısıda cabası .....
spor olayına gelince evde ne olursa olsun pek yapılmıyor canım dediğin gibi tembellik oluyor kendimden biliyorum
salona gitme şansın varsa seni çok iyi hissettiriri....
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz çok ayrı kalma buralardan

Tatlım ne sıkıntın var bilmiyorum ama rabbim tez zamanda yardımcın olsun inşallah.....

Eveeettt gelelim dünün özetine....

Kahvaltı 08.30
2 dl. tm ekmeği, ince bir dilim beyaz peynir ve çay....

Öğle 12.30
Tas kebabı (sırf etleri), bol yeşillikli salata ve bol sarımsaklı cacık

Akşam 19.30
2 dl. armut, 2 dl. kırmızı elma, 2 dl. kivi....

spordan sonra canım yemek yemek istemedi kızıma ve eşime hazırladığım meyvelerden tırtıkladım

Spor :
Eliptik ağır : 15 dk.
Kondisyon : 25 dk.
Koşu bandı : 15 dk.
Toplamda : 55 dk. kardıo ve 80 mekik....
Yakılan kalori ise ; 235

Bu spor harika yaa hayatıma tamamen sokmam ve bırakmamam gerek kendimi çok iyi hissediyorum spor sayesinde

günaydın kızcezler .

yanlızımhışgeldin canım benim
sıkıntıların buhar olup uçsun inaşallah
sık olmasada arada bir merhaba yaz oda yeter

nihayet meyve yenmiş
sporunda harika . safişim 55 dk yogun sporda az deryilmi bu kl. yakımı ?pilatesde yogun yaptıgımız günlerde 400.450 kl yaktıgımız söylüyor ebru :44:

ayselcim demek iş kitaplarını taşımaya kadar gitti vallal kaçırmasım senin gibi kızı . yazılarından az çok anlayabiliyorum ayselcim .çok aklı başında bir kızsın
mönün çok güzel olmuş gün boyu 1 kere karbon ögünü mutlaka yemelisin dengeli kilo vermek için . ayrıtıya girmiyorum çünki safişim mönü yorumlarında çok iyi
aeben ablam oturma odan çok hoşmuş tam dinlenmelik ne güzel hem de cıvıl cıvıl

güle güle oturun hep eşin ve çocuklarınla
amin .
ayselim rabbım daha güzelerini sanada versin canım .seni fındıkla besleyenle birlikde güle güle oturrusunuz inşallah .hayırlısı .

antım herşey gönlünce olur inşallah canım .duacınız

günaydın kızcezler .

nihayet meyve yenmiş
sporunda harika . safişim 55 dk yogun sporda az deryilmi bu kl. yakımı ?pilatesde yogun yaptıgımız günlerde 400.450 kl yaktıgımız söylüyor ebru :44:

Günaydın ablaaaaaa naberrrr

evet az da olsa gecede olsa yedim meyve ablaa

valla ablacım kalori meselesinde ben makinaların yalancısıyım bilemicem
makina ne gösteriyorsa ben onu not alıyorum
Yalnız ben kendime çok yüklenince sakatlandığım için ağırdan alıyorum belki onunda etkisi vardır kaloride....
çünkü ağır eliptikte hızlı çevirdiğimde daha hızlı gidiyor kalori rakamı farkediyorum ama zamanla ben açıldıkça hızlanabilirim
dün bir bu gün iki ablam bu sefer sakatlanmak istemiyorum
yalnız acaip terliyorum affedersin donuma kadar denize düşmüş gibi gidiyorum soyunma odasına

yok safişim sen az kl yakmışsın demedim . o terleyme göre kl az çıkmış demek istedim .. yerine göre pilateste terlenmiyor bile . merak etigim neden bukadar kl farkı var :44:

bende diycektim zorlama kendini diye malum daha çnceki spor salonu macerandan sonra, salona gidiyorum derken bi durdum

günaydın geçmişi okumadım henüz
karnım çok şiş kabızlık yaşıyorum
daha dogrusu buıradaki wc ye gidemiyorum

yok abla ben seni anladım zaten dedim yaaa hızlı ve serii hareket etmiyorum makinalarda başıma iş açılmasın diye
vücut açılsın diye bekliyorum... Fitneesta bile sadece mekik aletine oturuyorum.... hocaya kalsa ohhooo bütün makinalara sokacak beni
bu sefer hocayı dinlemiyorum ben kafama göre takılıyorum

evet pilates yaparken bende hiç terlemezdim lakin bütün kaslarımın çalıştığını hisseder ve gece çok rahat uyurdum
ama ikiside farklı işte makinalarda bir hız rakamı var onun altına düşmemen gerekiyor o zaman iyi kalori yakıyorsun çok efor sarfediyorsun çünkü
ama dedim ya ben o rakama hıza falan takılmıyorum yavaştan ağırdan alıyorum şimdilik
pilateste ise belkide bütün ksaları harekete geçirdiği için daha fazla kalori yakılıyordur

haftanın ortası geldi çalışınca zman ne çabuk geçiyor,
cumartesi evd eolsam keşke ne süper olardı....

safiş sen kaçta başlıyorusn işe iş saatlerin çok uygun sanırım .
kahvaltın 8:30 da yapıyorusn iş yerind emi yapıyon bende sabah 7de kahvaltı yapıyorum dün bi tb ekmegi aldım fırındna çok güzeldi.

zilimmmmm
oglanmı hasta cnm geçmiş olsun,

aben ablam senin hızına kimseler yetişemez ku maşallahhh
benimde mutfak dolabımın şekli dgeişti akşama eklerim fotoyu çok içime sindi:)

menümü yazayım dünki

sabah
1 yumurta, peynir zeytin

ara
6 fındık, yarım elma

öglen
bol peynrili salata
2 dlm kepek ekmegi

ara
200 ml süt ile nescafe

akşam
taze fasulye , yogurt

bugün kv gidicme yemege umarım nohut yada kuru fasulye yoktur
kh beni çok şişiriyor yaaa günde 2 dlm ekmek yiyorum halaa
öglen peynirli salata veya ton balıklı salata yiyceksem ekmegi onun yanında yiyorum.
yumurtaı kahvaltı yapıyorummm
menüleirmi yazyaım herügn bendee:)

evet çalışırken zaman çok çabuk geçiyor bebeler büyüyor biz yaşlanıyoruz ooooyyyyy

ben sabah 07.30'da iş yerimde oluyorum banu iş yerimde ofiste kahvaltı yapıyorum
Evde kahvaltı yapmam için 06.30 da kahvaltı masasında olmam gerek ancak hazırlanıp çıkarım çocuk eş felan
Açıkçası birazda tembellik var bu sıra nasılsa iş yerimde yiyebiliyorum diye yarım saat daha fazla uyumayı tercih ediyorum
fırındaki tb ekmekleri gerçek tam buğday değil beyaz ekmekte kepek var diye biliyorum ben ama tabii eminde değilim...
Ben sadece uno marka olan tam buğdayı alıyorum....

Bu arada sen taşındınmı?

afiyet olsun evet evet yaz sende menülerini böyle böyle çaktırmadan belki monti yaparsın

fırındakiler 100 de yüz tam bugday oluyor cnm benim aldıgım fırın öyle en aızndan..
yok haylan taşınamadımm

çaktırmadna monti degilde, ben glisemin endekse dikkat ediyorum bird ekh bana çok kilo yaptıgını bildiigm için
bbüskivi ekmek çok yemiyorum bazen burçaklardan yiyorum kahvaltıda bazen galetaa
ama abartmıyorum

selamlaar

bugün erken geldim çok üşüdüğüm için yürüyemedim dışarıda koşu bandında yürürüm akşam

nasılsın safişciğim

cuma günü kilo bildirimi tamamdır inş 76 olabilirimmm :26:

tüm nasihatler not edildi dipnot ta dahil

peki o zaman akşam yumurtadan menemen filan yapsam daha mı iyi olur sence nedersin tatlım ?

evet aeben ablacımm benimle çok ilgileniyor kendi arkadaş grubuyla bile takılmıyor artık :78:

ay teşekkür ederim sende ablaların birtanesisin

tamam ablam evet safişin maşallahı var

hayırlısı ablam çok teşekkürler

Bugünkü menümm

Sabah:1 elma (kuru incir yoook )
Kahvaltı:3 dilim tb ekmekten tost, marmelat, yeşillik, (peynirim bitmiş )
Öğle:Izgara köfte 5 tane, bol salata, yoğurt
Akşam:Kıymalı ıspanak(pirinçsiz yaptırdım anneme ) ayran veya yoğurt

spor 1 saat yürüyüş

maden suyu serbest değil mi ben içiyorum söyleme gereği duydum ama bir zararı yoktur herhalde :44:

iyi akşamlar efem

vay mönü tam monti olmuş
tabi köftede ekmek yoktu dimi ayselim ?

maden suyu içebilirsin mineralli sudan zarar gelmez tam tersi fayda eder. meyvelisi yasak ama şeker katkılı çünki.

iyi akşamlar efem

vay mönü tam monti olmuş
tabi köftede ekmek yoktu dimi ayselim ?

maden suyu içebilirsin mineralli sudan zarar gelmez tam tersi fayda eder. meyvelisi yasak ama şeker katkılı çünki.

iyi akşamlaar

artık bende tam montici oldum sanırım :82:

yoktu ablam tabiisi

yaşasın o zaman ben kola çok içiyodum bi ara babam yasaklayıp eve maden suyunu almaya başladı yaklaşık 2 yıldır kolayı unuttum ve hiç aramıyorum diyebilirim. şekersiz tabi ablam

farkettimde babam patates ve havuçta sevmez o da mı montici ne

iyi geceler hepinize...

banum kayınvaliden karbon canavarı yapacak sizişaka bi yana hafta içide hafta sonuda eriyip gidiyor zaman cabucak...ben bu gün akşama kadar okuldaydım eve geldim yemekti,oğlumun banyosuydu ,bir saate koşu bandında yürüdüm vs..ütülerim kaldı yarına..pestil gibiyim dizim bitsin duş alıp zıbarıcam...

bende sabah çok erken uyanıyorum,5:30 gibi 12-1 yatıp 5:30'da kalkmak çok zor geliyor walla bazen..ben evde yapmak zzorundayım kahvaltımı..okulun kantini yok.gerçi çoğu arkadaş poğaça simit vs..alıp çayla okulda ediyor ama oğlumuda kreşe bırakınca okulda kahvaltıya hiç vakit kalmıyor

katherina sen yaza kadar hem bu oğlanın gönlünü kazanırsın ,hemde kilolardan kurtulursun cnm..azimle,hırsla,birde yarışla tabisi..

geçmiş olsun dilekkleriniz içinde çok sağolun kıslar...bu günde eşim hasta olmuş halde geldi akşam saati... ev 2 yataklı revir..benim hiç hasta olma hakkım bile yok walla..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…