iyi akşamlar hanımlar
süper yoğun bir günün ardından evdeyim nihayet
bugün okulda lahmacun partisi vardı allahtan hiç sevmem yoksa zor bir gün olabilirdi
safişcim her şey iyi gidiyor canım haftaya tekrar kadavralı anatomi dersimiz var bu sefer iyicene hazırlancam inş ama korku hala var :18:
aşk diyince bi fena oldum yahuiyi gidiyor valla sayesinde anatomi dersiyle ilgili öyle şeyler keşfettim ki kendimi hazır hissediyo gibiyim,
haha bu arada kalbine giden yol boğazından geçiyomuş öğrendim bugün lahmacunları götürdü valla bi de revani çok severmiş bi ara yapıp götürsemmi okula acaba
ben yemek yapmaya çok meraklıyımdır vaktim olsa evdekileri ben yapcam özellikle pasta süslemesine bayılırım yemesem bile süslerim
neyse biraz yavaş adımlar atiyim çocuk birden geri kaçmasın haha
yarın tartı günü çok heycanlıyım benn :18: inş ikimizde güzel sonuçlar alırız
aeben ablam başınız saolsun babannem de emes hastası benim o yatalak değil ama atakları oluyor zor bir hastalık Allah kimseye vermesin
keşke bütün ev halkı montici olsa ablam biz aslında biraz yakınız montiye çünkü bizim eve katkı maddesi içeren şeyler girmez hiç bisküviymiş çikolataymış babam eve sokturmaz kuruyemiş yiyin der onun yerine insan doktor olunca böyle oluyo heralde
na na na naaam menüm
Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta, kocaman bardak süt, 4 marul yaprağı
Öğle:2 dilim tam ekmekten marmelatlı sandviç, ayran
Akşam:2 kutu ton, 4 salatalık, ayran
(yemek araları 4 er saat)
yürüyüş yine 1 saat artık okuldan eve yürüyeceğim hem akbil parasını kurtardım hemde bedava spor
gün içinde 2 şişe maden suyu, 1 kupa yeşilçay, 3.5 lt su içtim
günaydınn ..
lacey darısı bana cnm taşınmanınn, ben bayadır bekliyorum topraktan aldıgımız için 24 ay iş gününde anlaşmamız vardı.o temmuzda dolacakk
ama biz 3 ay erken taşıncaz inşaallhh:)
bende alıcam ankastre simfer dedi bir arkadaşımda iyice bakıp alayım
damlumbazı cam olanlar daha iyiymiş dogrumu?
banum benimki o camlı dediklerinden ,araştırmıştım mutfakçılar ve bu işden anlayanlar domlumbazda sılverline 'yi öneriyor .. ankestra konusunda bilgim yok yani oçakları konusunda. benim kiler normal.. mutfagı yaptırmadan önceki yıl degiştirmiştim . o yüzden ankestra yaptırmadım . ama fırınımda 0 yerleşti masamın içine .günaydınn ..
lacey darısı bana cnm taşınmanınn, ben bayadır bekliyorum topraktan aldıgımız için 24 ay iş gününde anlaşmamız vardı.o temmuzda dolacakk
ama biz 3 ay erken taşıncaz inşaallhh:)
bende alıcam ankastre simfer dedi bir arkadaşımda iyice bakıp alayım
damlumbazı cam olanlar daha iyiymiş dogrumu?
miktarını kaçırmadıgım sürece sorun yok banum ..aben abla bişiy sorucam ben hergün fındık veya ceviz yiyorumm
ama yanlışmı yapıyorum acaba?
yerim ben onun parmaklarını yaslm hepinize ve hayırlı cumalar...
ancak gelebildim eve..okul çıkışı hem pedagog hemde boğazları için göğüs hast.uzmanı ile randevumuz vardı..kafam kazana döndü walla.birde öğlen yiyemedim.sabahta ekmeğim bitmiş,beyaz ekmekte yemedim.yumurtasız peynr ve yeşillik yedim çıktım gittim.kan şekerim düştü belliki kafam küp gibi oldu,birde ben arabayla çok dolambaçlı yol yapmayı hiç sevmem.anında sersemlerim.çok uyaran faktöründen sanırım.ışıklar,,levhalar,tabelalar,vs..vs..aptala çeviriyor ...helede arka koltukta durmadan plakaları okuyan,levhaları okuyan her şeyle ilgili sorular soran sıpam varsa...aynen bu durumdayım...
akşam için yemek bile yapamadım başımın ağırlığından.yufka aldım,,kıymalı pattisli börek döşedim hemencik gelir gelmez..az sonra pişiririm.kendimede yazdan soteledim biberi yoğurtlarım birde salata yaptımmı tamamdır kend işimde...
katherina ne kadar kilo verdin merak ettim valla..:44: rakiben kılıç biliyor resmen,önümüzdeki hafta için ona göre davran
banum avuç avuç yemiyorsunki tatlım.kasma kendini bu kadar..kuruyemişlerdeki yağlarda gerekli vücudumuza..
bende diyet modundayken acaip kısmıştım kuruyemişi..eşim tabak dolusu yerken elime 4-5 tanecik alıp diğer koltuğa geçiyordum kendimi durduramassam diye..ama zayıfadıktan sonra hiç kasmadan her gün küçük bir avuç yedim.halada yerim yani...keşke o zamanda bu kadar kasmasaymışım diyorum şimdi...
katherinamın babişinin dediği gibi abur cuburdan bin kat daha iyidir....şekeri yok,trans yağı yok..miss gbi kuruyemiş..yiyin gari....
aebenim benim aplam matematik öğretmeni.ankarada olsaydı kızına kurs verirdi..acaip iyi anlatır dersi..matematikten nefret eden ben bile aplam yeğenime ders anlatırken tek seferde anladım uzaktan dinlediğim halde..ablam anneme geldiğinde tüm komşu çocukları,akraba çocukları sıraya giriyor,ablamın yüzünü görmeden eve geliyoruz desem yeridir...
bu arada oğlum yandan durmadan reklam yapıyor.bende yazıcam bişeyler ,lütfeen diye...aşağıdaki yazacakları oğlumun yazılarıymış,herkese söyle şimdi ben yazıcam diyor efenim kendileri..yüksek müsadelerinizle ben kaçar
ANNEMİÇOOOKSEVİYORM
ayselcim tabrikederim ...iyi akşamlaar
geç geldim bugün bizim bölümdekilerle gezdik bol bol
kilo bildirimi yapayım hemen 76.5
süper süper böyle gider inş hep teşekkürler herkese sizin destekleriniz olmasa vermezdim kaçamak yapardım hep :)
safişim süpersin sende son kiloların ya ondan az gidiyor bence ama gitmiş yine de
karşılıksız olduğunu bende sanmıyorum valla telefon numaramı istedi verdim bende dakika başı komik mesaj atıyor :78:
revaniye yol göründü mü ne
evet ailem konusunda çok şanslıyım şükürler olsun Annem ziraat mühendisi babam cerrah daha ne olsun
bu arada kim kazandı ben geçen hafta bildirim yapmamıştım çünkü :44:
yarışa devam tabiikii
zillicim vermeye başladım nihayet monti bana yaradıkuruyemiş faydalı gerçekten haklısın canım
aeben abla yoğunluktan girememiş galibaallah kolaylık versin ona
cumaları kendini böyel ödülendirmende bir sorun yok aysel afiyet olsun spagettinMenüm
Sabah:1 elma,1 greyfurt
Kahvaltı:2 dilim tb ekmekten marmelatlı sandviç, süt
Öğle:Izgara tavuk, az salata, yoğurt,haşlanmış sebze tabağı vardı havuç filan ben brokoliyi yedim sadece...,
Akşam:Kepekli spagetti 5 dk haşlanmış(canım çok makarna istiyordu), yoğurt, karnabahar haşlama
bugün spor yapamadım maalesef ama gün boyu gezdik kızlarla
laceyim hoşgeldin .banucuğum inşallah sizde evinizde güle glüle oturun canım. davlumbazım cam değil banucuğum. hepsinin emiş gücü hemen hemen aynı. cam olaların avantajları konusunda fikrim yok canım
zilimm kızıyorum snein bu huyuna ya biz bile bukadar kasmıyoruz beyaz ekmek yeseydin bir günde ne olacak ki, valla ben istedigim kiloya gelsem bu kadar kasmam kendimi
.
laceyim hoşgeldin .
evey ya arada bakıyorum w.w. kimse yok:26:
neden buraya sürekli yazmıyorsun biliyorsun burda sadece monti yapmıyoruz
evindede gülegüle otur canım
çok sinirlerim bozuldu ya 2 haftada 200 gr almışım
diyet yapıp kilo alna ben vardırım heralde birtek
17 şubat 66,1
3 mart 66,4
o kadarda dikkat eidyorum nerde yanlış yapıyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?