Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar arkadaşlar aebenim nasılsın artık karşılaşamıyoruz ww da :2:
banum güle güle otur evinde. bizde evimizi aldık iç dekorasyanunu yaptırdık, pazartesi günü taşınıyorum,
ankastre yi siemens aldım . şimdi oturduğum evdeki de siemens ben çok memnun olduğum için aynı marka aldım
.

Aysel canım güzel bir gün geçirmişsin senin adına sevindim tatlım her günün böyle olsun inşallah
Lahmacun sevmiyor olman vede evde doktor bir aile bireyi olması hep senin şansına

Şu platonik aşkında bence karşılıksız değil delikanlı sana karşı boş değil bence canım sen yap revaniyi

aysel harikasın bebeğim afiyet olsun

Dünün Özeti....

Kahvaltı 08.00
2 dl. tb ekmek peynir zeytin çay

Öğle 14.00 (iş yoğunluğundan geç yedim)
fırında köfte, salata ve yoğurt

Akşam 19.30
yoğurtlu ıspanak yemeği, bol yeşillikli sirkeli salata ve yoğurtlu karnıbahar salatası...

Spor: Maalesef olmadı....

Günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr vede hayırlı cumalar efendimmmmmmmm
Gelelim günün anlam ve önemineeee

Kilo Bildirimim.....

23.02.2013 cumartesi : 64.000
01.03.2013 cuma ise : 63.600

Giden : 400 gramcık......

Ayselim canım umuyorumki sen beni geçmiş ve bu haftaki yarışmayı kazanmışsındır bebeğim

Bu günden itibaren benimle yarışacak kim var ?????
Aysel devam mı? Tamam mı? Yarışa....

günaydınn ..

lacey darısı bana cnm taşınmanınn, ben bayadır bekliyorum topraktan aldıgımız için 24 ay iş gününde anlaşmamız vardı.o temmuzda dolacakk
ama biz 3 ay erken taşıncaz inşaallhh:)
bende alıcam ankastre simfer dedi bir arkadaşımda iyice bakıp alayım
damlumbazı cam olanlar daha iyiymiş dogrumu?

aben abla bişiy sorucam ben hergün fındık veya ceviz yiyorumm
ama yanlışmı yapıyorum acaba?

slm hepinize ve hayırlı cumalar...

ancak gelebildim eve..okul çıkışı hem pedagog hemde boğazları için göğüs hast.uzmanı ile randevumuz vardı..kafam kazana döndü walla.birde öğlen yiyemedim.sabahta ekmeğim bitmiş,beyaz ekmekte yemedim.yumurtasız peynr ve yeşillik yedim çıktım gittim.kan şekerim düştü belliki kafam küp gibi oldu,birde ben arabayla çok dolambaçlı yol yapmayı hiç sevmem.anında sersemlerim.çok uyaran faktöründen sanırım.ışıklar,,levhalar,tabelalar,vs..vs..aptala çeviriyor ...helede arka koltukta durmadan plakaları okuyan,levhaları okuyan her şeyle ilgili sorular soran sıpam varsa...aynen bu durumdayım...

akşam için yemek bile yapamadım başımın ağırlığından.yufka aldım,,kıymalı pattisli börek döşedim hemencik gelir gelmez..az sonra pişiririm.kendimede yazdan soteledim biberi yoğurtlarım birde salata yaptımmı tamamdır kend işimde...

katherina ne kadar kilo verdin merak ettim valla..:44: rakiben kılıç biliyor resmen,önümüzdeki hafta için ona göre davran

banum avuç avuç yemiyorsunki tatlım.kasma kendini bu kadar..kuruyemişlerdeki yağlarda gerekli vücudumuza..

bende diyet modundayken acaip kısmıştım kuruyemişi..eşim tabak dolusu yerken elime 4-5 tanecik alıp diğer koltuğa geçiyordum kendimi durduramassam diye..ama zayıfadıktan sonra hiç kasmadan her gün küçük bir avuç yedim.halada yerim yani...keşke o zamanda bu kadar kasmasaymışım diyorum şimdi...

katherinamın babişinin dediği gibi abur cuburdan bin kat daha iyidir....şekeri yok,trans yağı yok..miss gbi kuruyemiş..yiyin gari....

aebenim benim aplam matematik öğretmeni.ankarada olsaydı kızına kurs verirdi..acaip iyi anlatır dersi..matematikten nefret eden ben bile aplam yeğenime ders anlatırken tek seferde anladım uzaktan dinlediğim halde..ablam anneme geldiğinde tüm komşu çocukları,akraba çocukları sıraya giriyor,ablamın yüzünü görmeden eve geliyoruz desem yeridir...

bu arada oğlum yandan durmadan reklam yapıyor.bende yazıcam bişeyler ,lütfeen diye...aşağıdaki yazacakları oğlumun yazılarıymış,herkese söyle şimdi ben yazıcam diyor efenim kendileri..yüksek müsadelerinizle ben kaçar

ANNEMİÇOOOKSEVİYORM

zilimm kızıyorum snein bu huyuna ya biz bile bukadar kasmıyoruz beyaz ekmek yeseydin bir günde ne olacak ki, valla ben istedigim kiloya gelsem bu kadar kasmam kendimi

iyi akşamlaar

geç geldim bugün bizim bölümdekilerle gezdik bol bol

kilo bildirimi yapayım hemen 76.5

süper süper böyle gider inş hep teşekkürler herkese sizin destekleriniz olmasa vermezdim kaçamak yapardım hep :)

safişim süpersin sende son kiloların ya ondan az gidiyor bence ama gitmiş yine de

karşılıksız olduğunu bende sanmıyorum valla telefon numaramı istedi verdim bende dakika başı komik mesaj atıyor :78:

revaniye yol göründü mü ne

evet ailem konusunda çok şanslıyım şükürler olsun Annem ziraat mühendisi babam cerrah daha ne olsun

bu arada kim kazandı ben geçen hafta bildirim yapmamıştım çünkü :44:

yarışa devam tabiikii

zillicim vermeye başladım nihayet monti bana yaradı kuruyemiş faydalı gerçekten haklısın canım

aeben abla yoğunluktan girememiş galiba allah kolaylık versin ona

Menüm

Sabah:1 elma,1 greyfurt
Kahvaltı:2 dilim tb ekmekten marmelatlı sandviç, süt
Öğle:Izgara tavuk, az salata, yoğurt,haşlanmış sebze tabağı vardı havuç filan ben brokoliyi yedim sadece...,
Akşam:Kepekli spagetti 5 dk haşlanmış(canım çok makarna istiyordu), yoğurt, karnabahar haşlama

bugün spor yapamadım maalesef ama gün boyu gezdik kızlarla

banucuğum inşallah sizde evinizde güle glüle oturun canım. davlumbazım cam değil banucuğum. hepsinin emiş gücü hemen hemen aynı. cam olaların avantajları konusunda fikrim yok canım

banum benimki o camlı dediklerinden ,araştırmıştım mutfakçılar ve bu işden anlayanlar domlumbazda sılverline 'yi öneriyor .. ankestra konusunda bilgim yok yani oçakları konusunda. benim kiler normal.. mutfagı yaptırmadan önceki yıl degiştirmiştim . o yüzden ankestra yaptırmadım . ama fırınımda 0 yerleşti masamın içine .
aben abla bişiy sorucam ben hergün fındık veya ceviz yiyorumm
ama yanlışmı yapıyorum acaba?
miktarını kaçırmadıgım sürece sorun yok banum ..
şunuda beliryeyim mönülerim çok iyi montiye uymasada sorun yok sonuçda tek montiyle kilo verilmiyor
kilonu yazmamışsın merak ettim ..
yerim ben onun parmaklarını ya
ir ögretmen bulduk bir bey eve geliyor zilim birz geç kaçdık sanırım ama faydası olacaktır mutlaka . keşke yakında olsa ablan . hocanın söyledigin göre konu eksigimiz yok sanırım biraz dikkat eksikliginden kaynaklanıyor istedigimiz sonucun olmaması
ayselcim tabrikederim ...
canım not al haftalık kilonu . geçen hafta 771 miydin sanırım öyle bişitdin .

sonuçda safişla yarışı sen kazanmış bulunuyorsun .tebrikler

safişim senide tebrik ederim canım 400da azımsanacak bir kilo kaybı deyil
haftaya daha çok gidecegine eminim .
cumaları kendini böyel ödülendirmende bir sorun yok aysel afiyet olsun spagettin
kitabı okudugum vbe iyi anladıgım belli
banucuğum inşallah sizde evinizde güle glüle oturun canım. davlumbazım cam değil banucuğum. hepsinin emiş gücü hemen hemen aynı. cam olaların avantajları konusunda fikrim yok canım
laceyim hoşgeldin .
evey ya arada bakıyorum w.w. kimse yok:26:
neden buraya sürekli yazmıyorsun biliyorsun burda sadece monti yapmıyoruz

evindede gülegüle otur canım

antim inşalah senin ikizlerim büyüyüşüne burrdan takıp edicez canım

biriki bişi daha vardı mesajlarınızdan aklımda kalan ama unutum
ha kızlar emes hasatasıydı o gelin , bekarken dr.ların bunu sakın evlendirmeyin demelerine ragmen ana babası karşı tarafa söylmeden evlendirmiş ve kesinlikle hamile kalmasıda yasakmış fakat ilk hafta hamile kalmış yatalak şekilde dogum yapmış . tabi ondan sonrada iyce hastalık ilerlemiş. erkek tarafının bundan heberi bile yokmuş o halde anası babası bakmadıgı halde kıza yatalak şekilde bu kadın baktı hemde dogurdugu çoçugunada 17 senedir ne anababalar ve ne kayınvalideler var .:26:

...dün okadar yogundumki gelme fırsatım olmadı sabah 9 daçıktım.akşam eve geldigimde 20.30 du desem sanırım halimi anlatmış olurum
kiloma gelince 64 .65 arasında geziniyorum . yasak yok diyet yok ne bulursam homini gıtlak yiyorum . bu hafta başlayın diyorum bir yerden ama pazartesi büyük bir kermesimiz var akşama kadar orda olurum büyük ihtimal .:26:

aben ablam silverdine ye bakayım birde ,
menüleirmi gI dikkat ediyorum. tabikide herkes monti ile kilo vermiyorki bak sen 62 lere bile düştüm :))

kilomu bend ebilmiyorum yarın tartılcam ama reglim yakın o yüzden ne çıkar bilinmez:)

iyi hafta sonları herkse
eşim şehir dışında,bende havanın güzelliğini fırsat bilip temizliğe vurdum kendimi...zaten bir hafta sonu tam yapmasam hafta içi toparlanmayacak boyuta geliyor nedense..oğlum kreşe başladığından beri çamaşır kapasitemiz oldukça arttı.hafta 4 makine yıkıyorum renkli çamaşır.hafta sonuna giyecek şeyi kalmıyor çocuğun.okulda çok terliyor(çok tepindiği için)4 saatte 3-4 kat kıyafet değiştiyorlar.her gün 4 kat atlet-sweat bir de evde ettimi 5 kat üst kıyafeti.birer katta alt eşofman ...eşimde gün aşırı değişiyor beyaz kıyafetlerini ve işe giderken sivil giydikleri,ben her gün değişiyorum ama her gün çıkardıklarımı yıkamıyorum tabii.pantolon hırka vs..gibi şeyleri.gömlek olunca atıyorum her giydiğimi.ama hafta sonuna kadar 4 posta renkli ,hafta sonuda 1 makine beyaz.1-2 mak.çarşaf-havlu ıvır zıvır..oy anam oyyy...ne ütü bitiyor,ne teller boşalıyor..kendi iç çamaşırlarımızı ütülemiyorum artık valla,bi tek oğlumunkileri..sırtım tutuluyor 2 saat ütü..hele o nevresimler,çarşaflar..allahımmmm...ölüm geliyor .....

zilimm kızıyorum snein bu huyuna ya biz bile bukadar kasmıyoruz beyaz ekmek yeseydin bir günde ne olacak ki, valla ben istedigim kiloya gelsem bu kadar kasmam kendimi

banum ben kaloriden dolayı yememezlik etmedim beyaz ekmeği bitanem..yedikten bir saat sonra acaip acıkmış oluyorum.ondan yemedim.yoksa bayılırım beyaz ekmeğin kabuklarına,köşesine

aebenim kolay gelsin aplam...

iyi haftasonları herkese

aeben ablam teşekkürler cuma günleri spagetti günüm olsn o zmn sadece o gün yerim

haftaya safişde bende güzel kilo vercez inş

zillicim kolay gelsin ütüden nefret ederim ben de

menüm:

Sabah:1 greyfurt,1 elma
Kahvaltı:2 dilim kızarmış tb ekmek, marmelat,yeşillik,süt
Öğle:Haşlanmış tavuk,karnabahar,yoğurt
Akşam:Haşlanmış brokoli,yoğurt,azcık ceviz

spor koşubandında 1 saat yürüyüş

Aebencim kitabi aldim birazda okudum hTta ama ben ogrenciyim ogle arasinda okulda yemek falanda cikmiyor sadece doner tost vb. Yiyecekler vsr ben naapabilirim:) bu arada sen bitirdinmi kilolarini:) yani verdinmi hepsini?

.

laceyim hoşgeldin .
evey ya arada bakıyorum w.w. kimse yok:26:
neden buraya sürekli yazmıyorsun biliyorsun burda sadece monti yapmıyoruz

evindede gülegüle otur canım

teşekkür ederim aebenim , taşınma telaşını atlatınca yazarım bol bol. kilo durumları kötü bende havalar ısındı artık birşeyler yapmalıyım

çok sinirlerim bozuldu ya 2 haftada 200 gr almışım
diyet yapıp kilo alna ben vardırım heralde birtek
17 şubat 66,1
3 mart 66,4

o kadarda dikkat eidyorum nerde yanlış yapıyorum ben ya

iyi pazarlar herkese geç oldu ama

menümü yazıp kaçıyorum misafirimiz var da

sabah:1 greyfurt,1 elma
Kahvaltı:3 dilim tb. ekmek, marmelat yeşillik
Öğle:5 adet ızgara köfte,salata,yoğurt
Akşam:haşlanmış karnabahar,ayran,azcık fındık

spor 1 saat yürüdüm yine

çok sinirlerim bozuldu ya 2 haftada 200 gr almışım
diyet yapıp kilo alna ben vardırım heralde birtek
17 şubat 66,1
3 mart 66,4

o kadarda dikkat eidyorum nerde yanlış yapıyorum ben ya

canım bozma moralini vücudun direniyor olabilir

regl öncesi misin?

eminim haftaya sende kilo vereceksin o kadar dikkat ediyorsun sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…