Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ne kusuru saficim, canım benim 3 bebeyi dondurdular. karnımda sıvı birikmesi olmuştu yumurtalar toplanınca. o yüzden transferi yapmadık. donmuş embriyolarımızı kendimi iyi hissedince bikaç ay içinde çözücez. transfer edilince de 12 gün sonra sonuç belli oluyor. daha baya var canım. bu arada biraz spor ve diyete yükleneyim dedim. güya haftasonu kaydolucaktım spora. bi türlü karar veremedim nereye gideceğime. eski yoga salonuna devam mı etsem yoksa pilates mi. eski yoga salonu biraz fazla kalabalıktı. ben daha temiz bi yer arıyorum. yoksa bana çok iyi gelmişti yoga. ama şuı karnımı toparlayacak en iyi spor aletli pilates galiba.

ay valla yazıyormuş benim aklım nerede tabiiki cuma gününki anatomi dersinde affet safişciğim :18:

ay bırakma çok iyi olur canım teşekkürler

tamam canım ama haklısın meyveyi çok yememeli

aç kalmıyorsan tamam o zaman

evet bu ara kh yüklendimmi ne ama okul yüzünden böyle bari evde protein almaya özen göstereyim :44:

hm anladım ablacım güzel bende Trabzonluyum sürmene sen yine yakınmışın abla ben baya uzağım hehe

bakliyat karbonhidrat ya ne yapayım tedbiri elden bırakmamak lazım hem salataya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyom yeter

ablacım ikindiye gerek duysamda yapamıyorum ki ara profesörler blok ders yapıyo bi ders bazen 3-4 saat sürüyo beynim donuyo bazen ders bitince de acıktığımı anlıyorum

meyve konusunu da not ettim tmm

ay evet hep aklımda ama bazen dikkat edemiyorum okuldan dolayı proteinler daha pahalı kh lar ucuz haksızlık ama yaa öğrenciyiz burda

neyse ben ton balığı depolayacağım okuldaki dolabıma merak etme sen ablam

valla sende nüfus müdürlüğünden farksızsın yoğunlukta ablam hehe kolay gelsin

ay ben menümü yazmamışım

Sabah:1 elma, 1 portakal (burnumu çekiyorum vitamin olsun dedim hasta olmamam lazım )
Kahvaltı:3 dilim tb ekmek kızarmış, peynir aknaz aldım nihayet yeşillik
Öğle: Profesör yine otomatiğe bağladı saatimde yiyemedim bişi
10 dk ara verdi ancak o kadar kısa sürede de 1 avuç fındık yiyebildim tabiiki kuruyemiş tedarikçim sayesindee
yanındada süt içtim iyi ki çantama atmışım
Akşam:Tonlu bolca salata, ayran

1 saat yürüyüşş

bu arada hurma serbest miydi babam kuru hurma almış da yemeden önce sormak istedim

günaydın .
ne kasvetli bişr gün uyuyasım var:18:

antim pro agırlıklı beslenmeen sonra karbonhidrata çok açlık duyuluyor . artık bunu ögrendim tecrübelerimle .vucud bir şekilde karbonhisrat eksikligini tamalamak için boyuna sinyal gösnderiyor .oda bol şekerli gıda tütetimini tetikliyor . oyüzdendirki pro agırlıklı beslensende arasında karbonhidrat mutlaka olmalı . buna en iyi örnekte monti zaten . pro agırlıklı fakat karbon mutlaka var hergün .

antim tuzuda azatl bence madem şişlik senin için sakıncalı şu dönemde.. pilatesede tabiki başla .

mönün çok güzel olmuş ayrıca hocanız açmı duruyor aysel
bence kuru yemiş deponu yanından eksik etme .kutu sütünüde ..
ayselcim bana hurma demeyin ya memlekete gitme sebebim anecim ve abimin umreden gelmesiydi. ne severim hurmayı .helede taze hurmayı . bugünlerde başıma bele olcak kadar çok yiyorum .
yemende bir sakınca olmasada sayılı yemeni öneririm birkaç tane gibi. bool lifli oldugu için içindeki şekeri biraz telore edebiliyor . kan şekerini çok yükseltmiyor dengeleyici diye biliyorum .tabi miktara dikkat

günaydın kızlarr,
aebencim o kadar haklısın ki. doktor da tuzu azaltmamı sölemişti. o karında biriken sıvı protein içeriyomuş.
vücut proteinden eksik kalmasın diye baya bi et, yumurta tükettim son 15 gündür. şimdi de aynen dediğin gibi şeker açlığına düştüm.
ama toparlanıyorum hızla. pilates için salon buldum nihayet karar verebildim.

bugünkü menüm;
Sabah: haşlanmış yumurta, peynir, domates, açık çay, yeşil zeytin
Arada: 1 elma, 6 badem
Öğlen: etli kuru fasulye(etli olmayaydı iyidi), brokoli çorba, yoğurt
Akşam: ızgara et, salata,yoğurt

sabah tartıda 61.5 kg gördüm yeniden. haftaya hedefim 60 :)

Son düzenleme:
Selamlar kızlaaaaaaaaarrr
sabahtan açtım sayfayı arkada açık kaldı feciiii yoğunum

hemen menüyü yazıp kaçıyorum

Dünün özeti...

Kahvaltı
2 dl. tb ekmeği peynir ve çay fix...

Öğle
ızgara köfte bir porsiyon, salata ve ayran

Akşam
Izgara tavuk, söğüş salata domates ve ayran....

Bu hafta kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum bakalım yarın baskül bana ne gösterecek

Hepinizi öperim ve ben kaçaaaaaaaarrrrrrrr

Selamlaar

Bugün son derse kalmadım grip oluyorum sanırım kötü hissediyorum biraz

Aeben ablacım o hocayı bir kere yemek yerken görmedim desem inanır mısın Çay kahve içiyo hep ama midesini dolduruyo demkki

o hurma değil ablam hani turuncu hurmalar var ya onların kurusu medine hurmasını çok sevmem aslında yemiyorum pek ramazanda yiyorum sadece ondan yaş halidemi varmış onun ilginç :44:

Safişim afiyet olsun menün güzel bende kendimi vermiş gibi hissetmiyorum nedense :26:

Son düzenleme:
slm kıslar...

oyyy annem oyy belimin oku çıkmış gibi walla..sabahtan beri yeni oturdum.tabanlarım sızlamış koşturmaktan.azıcık ıspanak yemeği yaptım kendime kadar yedim dinleniyorum..eşim yok bu gece.ankarada.yarın sabah kongresi varmış..öğleden sonra gelecek..

işim az geliyormuş gibi m.eğitim hafta içi akşam 5:15 -6:30 arası güzel sanatlara etüd yazmışlar bana son sınıflar bu yıl konservatuvar yada ünv.müzik dalları için özel yetenek sınavlarına gireceklerya her gece etüd yazmışlar ayrı sınıflara..haftada 2 akşamıda bana yazmışlar.tüm günümü güzel sanatlar ve m.eğitim arasında mekik dokuyarak geçirdim.

neyseki eşimin eve geldiği bi saat.çocuğumu bırarakacak insan yok çevremde.yani 1.derecede yakınım yok..umarım eşimin şehir dışında olduğu günlere denk gelmez ders saatlerim..:18:

ayda 16 saat extradan ders vereceğim..walla ben ne güzel alışmıştım bu rutine yaw..halbuki oğlum doğana kadar her gün sabah 8'den akşam 5:30'a kadar okuldaydım..ama rahata kolaymı alışılıyor,yoksa yaşlanıyormuyum bilmem ama kafam kaldırmıyor eskisi gibi sanırım..birde lise öğrencilerinin kaprisleri,ergen tavırları,takıntıları...helede güzel sanatların entel dantel sanatçı ruhlu öğrencilerini çabukmu unuttum ne halbuki 2 yıl öncesine kadar onlarlaydımyine alışıcaz mecburen...

antim şişliklerin için ödem atıcı çaylarda içebilrsin cnm..biirde pilates...mutlaka ama mutlaka yap derim ben..bende her gün yapmaya çalışıyorum bu hafta sadece salı günü yapamadım.dr.işlerim yüzünden..ama sana çok faydası olacağından emin ol....

herkes iyidir umarım,dizim başladı,azıcık izleyip erkenden yatmayı düşünüyorum,yarın görüşürüz

menümü yazıp kaçıyorum erken yatmam lazımm

Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta, peynir,yeşillik
Öğle:2 dilim tb ekmekten sandviç,süt
İkindibu sefer yapabildim) 4 kuru kayısı
Akşam:Ton balıklı salata,ayrann

1 saat yürüyüş yine

yarın anatomi dersi var kadavralarla yolculuk 2 dua edin bana midem bulanmasın yinee

aynı zamanda yarın tartı günü çok heycanlıyım inş vermişimdirr :18:

selam zillicim işin zor valla kolay değil hem evi idare et em okulu Allah kolaylık versin

dizin hangisi kurtlar vadisimi yoksa hehe

yok cnm intikam2ı izliyorum...izlemek denirse tabii..bi gözüm tv'de bir yandanda oğlumla faaliyet kitabından alıştırma yapıyoruz...gözlerim döndü valla..uyuyayım bari,erkenden tavuklar gibi...

yok cnm intikam2ı izliyorum...izlemek denirse tabii..bi gözüm tv'de bir yandanda oğlumla faaliyet kitabından alıştırma yapıyoruz...gözlerim döndü valla..uyuyayım bari,erkenden tavuklar gibi...

Berenin dizisimi tv izlemiyorum hiç ama biliyordum başladığını

hehe bende erken yatcaktım hesapta saat kaç oldu

Günaydınlaaaaaaarrrr vede hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr

Dünün Özeti

Kahvaltı 08.00
ekmekli monti kahvaltısı fix

Öğle 12.00
Fırında köfte salata ve yoğurt

Akşam 18.30
Fırında balık ve salata

Kilo bildirimim ise ;
Dünde yazdığım gibi yanılmamışım kilo kaybı yok maalesef artı var....

01.03.2013 Cuma : 63.600
08.03.2013 Cuma : 63.900
Alınan Kilo ise : + 300

Ne oldu neden böyle oldu niçin artı çıktım bilmiyorum ya vücudum direnmeye başladı (ki bana göre erken)
Yada bir yerde yanlış yapıyorum bilemiyorum....

Neyse....
Bu gün canımı hiç bir şeyin sıkmasına izin vermem
29 yıl önce bu gün tamda bu saatlerde bir bebek geldi dünyaya ve o bebek bu gün
koskaca bir KADIN oldu, bir EŞ oldu, bir ANNE oldu, bir EVLAT oldu.....
Bugün benim günüm, hayat bana güzel

Ayrıca;
Hepinizin de gününü kutlaaaaaaaarrrrrrr ve öperim yanacıklarınızdan

zilicim, bana da akşamları eve geç dönmek acayip gerginlik yapıyo. yıpranıyoruz istemesek de. neyse ki günler uzuyor, havalar biraz düzelince bi enerji gelir bize de inş. yeşil çay içiyorum gün içinde iş yerinde. baya iyi geliyo. başka ne denesem ki? pek aram yok bitki çaylarıyla.

ayy sen tıp mı okuyosun? kolay gelsin, inş. kolay geçer ders. kızlar daha iyi değerlendirirler menünü ama bana göre süper. ben de yeniyim monti de. arada kaçamaklar oluyo benim malesef.

doomgünün kutlu olsun safiiiiiicimmmmmm nice yaşlara sağlıkla inş.

bugünkü menüm:
sabah: 1 elma, yarım saat sonra açık çay,peynir,yeşil zeytin, 6-7 badem
öğlen: balık- salata yemeyi planlıyorum.
arada: 1 elma
akşam: işte burda ne yesem bilmiorum. belki salatayla geçiştiririm.

kilom bu sabahta aynı 61.5.

slm herkese...

dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun....

gerçekten kadınlar ağır emekçiler,evde yada dışarıda çalışan....hepsi dünyayı güzelleştiriyor kadınların...kadının elinin olmadığı hiç bir yer ,hiç bir iş güzel olmuyor..iyiki varız ....yeeeyyyyttt çok pis gaza geldim...

safinaz seninde doğum günün kutlu olsun.eşin açısından iyi bi günde doğmuşsun bence..iki hediye derdinden kurtarmışsın adamı

gerçi bizimde hediye mediye aldığımız yok.bi çiçek yallaaahhartık yüzümü kızdırıp söyliyesim var valla, eşime çiçeğe bi tomar para vericeğine başka bi hediye al diye ama kırılır diye şeyttiremiyorum.gerçi o kadar zevksizki bana göre,aldığı şeyleride gidip değiştiriyorumadamcağızın kolayına geliyodur çiçek...nasılsa beğenir diye risk almak istemiyodur bence...napalım idare edicez artık..

şaka bi yana acaip canım sıkıldı bu gün benim okulda çantamdan para çalındı..hemde okulun parasıydı.yani zaten ben hiç bi zaman yanımda çok parayla gezmem,tüm harcamalarımı maaş kartımdan yaptığım için..okulun 1000 küsur lira parası vardı çntamın iç gözünde..birde salı günü dr'dan çıkınca kuyumcudan çeyrek altın almıştım,arkadaşa bebek görmeye gidicez diye hediyem hazır olsun,hadi gidelim dediklerinde kuyumcu aramiiim diye alıp atmıştım çantama..sabah her zamanki gibi dolabıma koydum çantamı. kilidi yok zaten dolabımın.genelde öğretmen odasında hep birileri olur diye kimse kilitlemez.biz yazılı sınav falanda yapmıyoruzya çocuklara,yazılı kağıdı değiştirirler vs..gibi bi ihtimalde olmadığı için hep açıktı bu güne kadr..meslekdaşlarımın bunu yaptığına kanaat etmiyorum .biir arkadaşında 140 tl'si gitmiş.okulun her yerinde kamera yok.çok üzüldüm..müdür beye anlattık arkadaşla bu durumu..okulun parası hiç önemli değil hocam bunu bz karşılarız dedi ama kendimi acaip kötü hissettim.valla kendi altınıma zerre kadar üzülemedim sırf okulun parası için üzüldüm ve mahçup oldum...:26:allah ıslah etsin,doğru yola sevketsin alan kişiyi demekten başka çarem kalmadı..

başım nasıl tuttu okulda ,hala geçmedi..gelirken kafam ne kadar dağılmış düşünün, oğlumu kreşten almadan direk evin yoluna sapmışım..eve geldim arabadan indim sanki çocuk arka koltuktaymış gibi arka kapıyı açtım birde bekliyorum saf saf insin diye..sonra jeton düştü..altadım gittim aldım çocuğu
halada başımın sersemliği geçmiş değil walla,bi kahve yapayımda kafam dağılsın...

zili, geçmiş olsun yaa. çok gıcık bir durum bu hırsızlık olayı. meslekdaşalrına konduramamanı anlıyorum ama yine de olası birşey. çocuklardan biriyse o da çok fena. öff. mahcup olma canım hiç, sonuçta dolabın kilidi olmaması senin suçun değil ki.
ayy oğluşunu bile unuttuysan demek ki çok üzüldün. boşver yaa.

Selamlaar

Bugün çoook güzeldiii ayrıntı yapmiyim fazla iğrenebilirsiniz ama kısacası kadavranın riskli bölgesinden birini başarıyla opere ettimm

Alkış bile aldımm Profesör gülümsedi bana ilk defaa

Bu arada kuruyemiş tedarikçimle pazar yemeğe çıkıyoruzzz Ay çok heycanlıyım bennn ne giycem ne yapcam

Bugün düzensiz yedim dersten sonra konferans vardı minik kokteyle katıldım biraz diyet dışına çıkmış olabilirim :26:

Ama yarından itibaren telafi ederekten devammm

bu arada kilom 76.4 geldim sadece 100 grcık gitmiş ama wcye çıkamadım

safişciğim +larda olman vermiyorsun anlamına gelmez aynen devam canım benim hepbirliktee omuz omuzaa

anticim evet tıp öğrencisiyim cnm teşekkürler

ah kaçamak kaldırmıyor işte maalesef :26:

İnşallah veririz birlikte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…