anti hoşgeldin tatlım nasılsın
tedavi aşamasında normaldir sanırım bu iştah açıklığı e birde psikolojiyi üstüne eklersen beklemekten insan yer sürekli
senin durum ne zaman belli olacak bekleme aşamasındasın dimi hala
Kusuruma bakma bilemiyorum o yüzden soruyorum canım
Bilmemki Ayselim sen yanlış hatırladın heralde kilo takip çizelgemde de yazıyor kilo durumum bebeğim
tabii yaza kadar sürer bu yarış sen rahat ol
Hatta ben hedefe ulaşsam bile sen daha ulaşmadıysan beklerim seni gaza getiririm daha öncede yapmışlığım vardır yane bırakmam peşini
canım aeben ablamında dediği gibi işte üzerinden yılda geçse vücut diyeti bir yerlere not ettiği için direnç gösteriyor o yüzden bu kez bu maraton sanırım beni zorlayacak az az vereceğim bakalım sabrım ne kadar dayanacak
meyve olayına aeben ablam açıklık getirdi canım yiyebilirsin. Bende kitap yok zaten ben monti linkinden yani buradan öğrendiklerimle zayıfladım
Ben normal yiyorum aslında az değil, doyuyorumda.... Gerçi bu sıra iştahsızlıkta var ama aç kalmıyorum
Afiyet olsun....,
Canım 2 öğün arka arkaya kh var bunu çok sık tekrarlamazsan senin açından daha iyi olur kanımca
aksaraylıyım ayselcim .. ankarada yaşıyorum 3 saat falan memleketle aram .
afiyet olsun ayselim ... mönüm güzel canım .helede baklıyatı yagsız yiyorsunya bayılıyorum sana
ayselcim ikindi ara yapmakya gerek duyuyoran sabahki meyveni ikindiye kaydır
meyve konusunda . safişim, zor kilo veren arkadaşlara çok meyveyi tavsiye etmiyoruz 1 porsiyon yeter diyoruz ama bu 2 de olabilir .kitapda en fazla 3 çe kadar izin var fakat herkesin bünyesi farklı, bazan diyorumya insan kendi kendinin dr. diye. o yüzden bu sınırlar içinde meyve yemede mahsur yok .
unutmadan ayselim . haftalık karbon hakını yazmıştım 10 ögündü dimi onu ayarlalıyorsun dimi.? ben sizin yediklerinize günlük bakıyorum ,haftalık olarak siz degerlendirin olurmu?
bu gün evdeyim sanmıştımama yine işim çıktı küçük kızımın nufus kagıdını degiştiricem . resim çektirip . malum onunda sınavı varya.
güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle
antim pro agırlıklı beslenmeen sonra karbonhidrata çok açlık duyuluyor . artık bunu ögrendim tecrübelerimle .vucud bir şekilde karbonhisrat eksikligini tamalamak için boyuna sinyal gösnderiyor .oda bol şekerli gıda tütetimini tetikliyor . oyüzdendirki pro agırlıklı beslensende arasında karbonhidrat mutlaka olmalı . buna en iyi örnekte monti zaten . pro agırlıklı fakat karbon mutlaka var hergün .selam kızlar,
ben tedavide kilo alıcam diye korkarken hep protein-sebze ağırlık beslendim ve 61 kg yu gördüm. şimdi ise bi iştah açıklığı var anlatamam. akşam çayın yanına mutlaka bisküvi, çikolata oluyo. sabahta işyerinde simit(
gene 62.3 ü gördüm bu sabah. bugün artık dizginleri ele alıyorum kızlar.akşam menümle normale dönmek istiyorum.
bugünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: köfte, çorba(içinde muhtemelen beyaz un vardı)
arada: 1 albeni:18::18::18::18:
akşam:ızgara pirzola, salata, ayran
antim tuzuda azatl bence madem şişlik senin için sakıncalı şu dönemde.. pilatesede tabiki başla .ne kusuru saficim, canım benim 3 bebeyi dondurdular. karnımda sıvı birikmesi olmuştu yumurtalar toplanınca. o yüzden transferi yapmadık. donmuş embriyolarımızı kendimi iyi hissedince bikaç ay içinde çözücez. transfer edilince de 12 gün sonra sonuç belli oluyor. daha baya var canım. bu arada biraz spor ve diyete yükleneyim dedim. güya haftasonu kaydolucaktım spora. bi türlü karar veremedim nereye gideceğime. eski yoga salonuna devam mı etsem yoksa pilates mi. eski yoga salonu biraz fazla kalabalıktı. ben daha temiz bi yer arıyorum. yoksa bana çok iyi gelmişti yoga. ama şuı karnımı toparlayacak en iyi spor aletli pilates galiba.
ay ben menümü yazmamışım
Sabah:1 elma, 1 portakal (burnumu çekiyorum vitamin olsun dedim hasta olmamam lazım)
Kahvaltı:3 dilim tb ekmek kızarmış, peynir aknaz aldım nihayetyeşillik
Öğle: Profesör yine otomatiğe bağladı saatimde yiyemedim bişi
10 dk ara verdi ancak o kadar kısa sürede de 1 avuç fındık yiyebildim tabiiki kuruyemiş tedarikçim sayesindee
yanındada süt içtim iyi ki çantama atmışım
Akşam:Tonlu bolca salata, ayran
1 saat yürüyüşş
bu arada hurma serbest miydi babam kuru hurma almış da yemeden önce sormak istedim
slm kıslar...
oyyy annem oyy belimin oku çıkmış gibi walla..sabahtan beri yeni oturdum.tabanlarım sızlamış koşturmaktan.azıcık ıspanak yemeği yaptım kendime kadar yedim dinleniyorum..eşim yok bu gece.ankarada.yarın sabah kongresi varmış..öğleden sonra gelecek..
işim az geliyormuş gibi m.eğitim hafta içi akşam 5:15 -6:30 arası güzel sanatlara etüd yazmışlar banason sınıflar bu yıl konservatuvar yada ünv.müzik dalları için özel yetenek sınavlarına gireceklerya her gece etüd yazmışlar ayrı sınıflara..haftada 2 akşamıda bana yazmışlar.tüm günümü güzel sanatlar ve m.eğitim arasında mekik dokuyarak geçirdim.
neyseki eşimin eve geldiği bi saat.çocuğumu bırarakacak insan yok çevremde.yani 1.derecede yakınım yok..umarım eşimin şehir dışında olduğu günlere denk gelmez ders saatlerim..:18:
ayda 16 saat extradan ders vereceğim..walla ben ne güzel alışmıştım bu rutine yaw..halbuki oğlum doğana kadar her gün sabah 8'den akşam 5:30'a kadar okuldaydım..ama rahata kolaymı alışılıyor,yoksa yaşlanıyormuyum bilmem ama kafam kaldırmıyor eskisi gibi sanırım..birde lise öğrencilerinin kaprisleri,ergen tavırları,takıntıları...helede güzel sanatların entel dantel sanatçı ruhlu öğrencilerini çabukmu unuttum nehalbuki 2 yıl öncesine kadar onlarlaydım yine alışıcaz mecburen...
antim şişliklerin için ödem atıcı çaylarda içebilrsin cnm..biirde pilates...mutlaka ama mutlaka yap derim ben..bende her gün yapmaya çalışıyorum bu hafta sadece salı günü yapamadım.dr.işlerim yüzünden..ama sana çok faydası olacağından emin ol....
herkes iyidir umarım,dizim başladı,azıcık izleyip erkenden yatmayı düşünüyorum,yarın görüşürüz
yok cnm intikam2ı izliyorum...izlemek denirse tabii..bi gözüm tv'de bir yandanda oğlumla faaliyet kitabından alıştırma yapıyoruz...gözlerim döndü valla..uyuyayım bari,erkenden tavuklar gibi...
zilicim, bana da akşamları eve geç dönmek acayip gerginlik yapıyo. yıpranıyoruz istemesek de. neyse ki günler uzuyor, havalar biraz düzelince bi enerji gelir bize de inş. yeşil çay içiyorum gün içinde iş yerinde. baya iyi geliyo. başka ne denesem ki? pek aram yok bitki çaylarıyla.slm kıslar...
oyyy annem oyy belimin oku çıkmış gibi walla..sabahtan beri yeni oturdum.tabanlarım sızlamış koşturmaktan.azıcık ıspanak yemeği yaptım kendime kadar yedim dinleniyorum..eşim yok bu gece.ankarada.yarın sabah kongresi varmış..öğleden sonra gelecek..
işim az geliyormuş gibi m.eğitim hafta içi akşam 5:15 -6:30 arası güzel sanatlara etüd yazmışlar banason sınıflar bu yıl konservatuvar yada ünv.müzik dalları için özel yetenek sınavlarına gireceklerya her gece etüd yazmışlar ayrı sınıflara..haftada 2 akşamıda bana yazmışlar.tüm günümü güzel sanatlar ve m.eğitim arasında mekik dokuyarak geçirdim.
neyseki eşimin eve geldiği bi saat.çocuğumu bırarakacak insan yok çevremde.yani 1.derecede yakınım yok..umarım eşimin şehir dışında olduğu günlere denk gelmez ders saatlerim..:18:
ayda 16 saat extradan ders vereceğim..walla ben ne güzel alışmıştım bu rutine yaw..halbuki oğlum doğana kadar her gün sabah 8'den akşam 5:30'a kadar okuldaydım..ama rahata kolaymı alışılıyor,yoksa yaşlanıyormuyum bilmem ama kafam kaldırmıyor eskisi gibi sanırım..birde lise öğrencilerinin kaprisleri,ergen tavırları,takıntıları...helede güzel sanatların entel dantel sanatçı ruhlu öğrencilerini çabukmu unuttum nehalbuki 2 yıl öncesine kadar onlarlaydım yine alışıcaz mecburen...
antim şişliklerin için ödem atıcı çaylarda içebilrsin cnm..biirde pilates...mutlaka ama mutlaka yap derim ben..bende her gün yapmaya çalışıyorum bu hafta sadece salı günü yapamadım.dr.işlerim yüzünden..ama sana çok faydası olacağından emin ol....
herkes iyidir umarım,dizim başladı,azıcık izleyip erkenden yatmayı düşünüyorum,yarın görüşürüz
ayy sen tıp mı okuyosun? kolay gelsin, inş. kolay geçer ders. kızlar daha iyi değerlendirirler menünü ama bana göre süper. ben de yeniyim monti de. arada kaçamaklar oluyo benim malesef.menümü yazıp kaçıyorum erken yatmam lazımm
Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta, peynir,yeşillik
Öğle:2 dilim tb ekmekten sandviç,süt
İkindibu sefer yapabildim ) 4 kuru kayısı
Akşam:Ton balıklı salata,ayrann
1 saat yürüyüş yine
yarın anatomi dersi var kadavralarla yolculuk 2dua edin bana midem bulanmasın yinee
aynı zamanda yarın tartı günü çok heycanlıyım inş vermişimdirr :18:
Günaydınlaaaaaaarrrr vede hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr
Dünün Özeti
Kahvaltı 08.00
ekmekli monti kahvaltısı fix
Öğle 12.00
Fırında köfte salata ve yoğurt
Akşam 18.30
Fırında balık ve salata
Kilo bildirimim ise ;
Dünde yazdığım gibi yanılmamışım kilo kaybı yok maalesef artı var....
01.03.2013 Cuma : 63.600
08.03.2013 Cuma : 63.900
Alınan Kilo ise : + 300
Ne oldu neden böyle oldu niçin artı çıktım bilmiyorum ya vücudum direnmeye başladı (ki bana göre erken)
Yada bir yerde yanlış yapıyorum bilemiyorum....
Neyse....
Bu gün canımı hiç bir şeyin sıkmasına izin vermem
29 yıl önce bu gün tamda bu saatlerde bir bebek geldi dünyaya ve o bebek bu gün
koskaca bir KADIN oldu, bir EŞ oldu, bir ANNE oldu, bir EVLAT oldu.....
Bugün benim günüm, hayat bana güzel
Ayrıca;
Hepinizin de gününü kutlaaaaaaaarrrrrrr ve öperim yanacıklarınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?