Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm herkese..ve iyi hafta sonları..

bu gün tüm gün tabanlarım zonklayana kadar ne avm'i ne pazarı ne çarşısı kaldı gezilmedik....stres attım...ancak kendime geldim..

sabah 11'de evden bi çıktık eşim,oğlum ve ben...önce avm.ordan çarşı...en son çarşıdan eve gelirken pazarın yanından geçiyorduk.eşime dur, azıcıkta burda gezicem hem balık alırım dedim.ciddimisin dedi oğlumda arkada koltuğunda uyukluyordu.biz otoparkta seni bekliyelim arabada ,gezecek mecalimiz kalmadı dedi.ben sızlayan bacaklarıma aldırmadan topuklu çizmelerle pazarıda talan ettim tabisi...balıkta aldım geldim...arabaya zor attım ama kendimi valla.. koçişimde balıkları ve salatayı yaptı sağolsun...

şu anda herkes gıkını bile çıkarmadan halsizce koltuklara uzanmış yatıyor benim canım çay istiyor ama utanıyorum söylemeye..bi kere dedim tamam yaparız dedi ama kaldıramıyor kendini adamcağız yaparsa içeriz,yapmassada canı sağolsun

bu kadar gezmenin sonucu olarak migrostan kadınlar gününe özel; çanak çömlek tas tarak bayağı bi topladım.
adidasta indirim var diye girdik ama beğendiğim şeyler yeni sezonmuş.oğlumla kendime eşofman ve ayakkabı aldım.
birde kotonda sezon sonu kabanlardan 1 kaban,1 elbise aldım...eşimde kendine yeşilden ayakkabı aldı...ay sonu ay sonu battık geldik kısacası...
eskiden her hafta sonu,hatta çoğu hafta 1 kezde hafta içi giderdik avm'lere..çcocuk olmadığı ve borç ödemediğimiz halde anca çıkardık ay sonuna..şimdi eskisi kadar sık gitmiyoruz,gidemiyoruz daha doğrusu işten güçten..temizlikten...çocukla ne süpürge,ne silme ,ne yıkama ,nede ütü bitiyor...iyikide bitmiyor.yoksa halimiz harap olacak ekonomik açıdan...:18::18:
öğrenemedim gitti alışverişte kendime sınırlar koymayı...:18:

Son düzenleme:
iyi gecler benin yogunluk yine tavan yaptı gelemedim .

selemmm herkese iyi hafta sonlarıı

benim kilom habire çıkıyor bugünde 66.8 çıktım
nasıl oluyor anlamıyorum halbuki inceldimde.
ha birde reglimin 2. günü ama yinede inmesi lazımdı kilomun biraz

zilim benimde tabka çanak alasım var esse kampanya yapmış 250 tl 3 tencere 1 tava

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. özledim sizleri ama neden forma girmediğimi sorarsanız aslında yüzüm yok girmeye, hata yapıtığımı biliyorum. girseydim yolun başında hatamdan dönüp diyete devam edebilirdim. gelelim hikayeme...geçen yıl 23 martta başlayıp haziranın sonuna kadar montiyle yaklaşık18 kilo verdim.hedefime ulaşma konusunda çok azimliydim ama çevremdeki insanların çok konuşması,tatile gidince bozmam,( başkasının evinde yapamıyorum), yaz tatilindeki açık büfe, gelince ramazanın başlaması ve 2 ay hasta bakımı daha bir sürü aile(anne- baba) kaynaklı sorunlar ,fazla arkadaşım olmadığı için sıkıntılarımı paylaşamama ,çalıştığım yerde öğlen yiyecek yemek sıkıntısı ve ben diyeti bozdum.Tabiikiyemekle sorunlar çözülmüyor ama olmadı,yapamadım. kilo aldığımı hissedince tartıya küstüm. Ta ki kış bitmek üzere olup daha ince şeyler giymek isteyince kıyafet bulmakta yine sıkıntı çekmeye başladımve tartı tüm verdiğim kiloları aldığım gerçeğini gösterdi.sizin anlayacağınız elde var sıfır.8 martta tekrar başladım diyete.artık hiçbir sıkıntıyı dert etmek,çözemediğimde yemekle teselli bulmak istemiyorum. daha güçlü olmak,sağlıklı yaşamak için beslenmeme dikkat etmek, ayda ne kadar kilo verdiğimden çok yaşam biçimi haline getirmek istiyorum.geçen yıl sizlerle çok motive oluyordum.İnşallah bu sefer Allah'ın izniyle başaracağım.Yeniden herkese merhaba!

selamlaar çok yoğun bir haftayı geride bıraktım ama güzel bir haftaydı

dünkü menümü yazmadım teyzemdeydim ama monti dışına çıkmadım

bugünkü menüm:

Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta, peynir,2 yeşil zeytin,yeşillik
Öğle:Kepekli spagetti,yoğurt,salata
Akşam:dışarda olacağım balık ızgara ve ya serbest olan deniz ürünleri yiyeceğim duruma göre

Yürüyüş 1 saat

iyi geceler efemm....

bol temizlikli,ve kitap alışverişli bir günü geride bırakıyorum 1erkek,1 kadını izleyerek

takyim hoşgeldin cnm inşallah tüm sıkıntıların geride kalmıştır cnm...rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş,hepimiz zaman zaman imtihanlardan geçiyoruz işte..gerek sağlık sıkıntılarıyla,gerek ilişkilerimizde,bazende (allahım bizi bununla imtihan etme yarabbim)evlatlarımızla...:18: sıkıntıyı gönderen de çözende o...tevekkül etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..

insan mutsuz olunca bazen yemeğe vuruyor kendini işte...üzme kendini...monti sende çok kısa sürede çok büyük etki göstermişti.inşallah şimdide öyle olur...sıkı sıkı sarıl bu seferde montine cnm...yaza çıtır bi hatun olarak gir...

banum geçen gün avm'de gezerken krc'da ayyy neydi ya markası valla beynim durdu:26::26::26::44: cookplus'tı sanırım.aynen schaffer gibiydiler.dışı siyah,kulpları kırmızı...kalite olarakta scafferle aynıydı.kalındı malzemesi..içi petek dokuluydu..güeldi yan kısacası...çokta uygundu..2 tencere 1 tava 149 yada 159'du...tencerem tavam olmasaydı kesin alırdım..beğendim ben yani..bi bak istersen...269'dan mı ne düşmüştü o fiyata....

nerden geldiyse aklıma sabahtan beri ıspanak yemeği istiyor cnm..ama evde yoktu yapmadım.yarın alıp yapıcam...birde bişey sorucam kızlar...fikri olan yardımcı olursa sevinirim...

ıspanağın kendine has metalik bir tadı olurya kekremsi bi tat...o gidermek için bildiğiniz ,uyguladığınız bi yöntem varmı.?
geçen gün arkadaşla ev yemekleri yapan bi yerde yedim acaip tatlımsıydı..utandım soramadım.ıspanağın cinsindenmidir,yoksa şeker falanmı kattılar içine acep:26:

ojelerimde kurudu ben kaçar,sabah kalkamıycam yoksa

doomgünün kutlu olsun safiiiiiicimmmmmm nice yaşlara sağlıkla inş.

Sağolasın birtanemmmmmmmmmmmmmmmm

safinaz seninde doğum günün kutlu olsun.eşin açısından iyi bi günde doğmuşsun bence..iki hediye derdinden kurtarmışsın adamı

Canımmmm teşekkür ederimmmmmmmmmm...
Eşim sağolsun böyle şeylere çok dikkat eder canım özel günleri hiç es geçmez....
Doğum günüm için ayrı Kadınlar günü için ayrı 2 hediye aldım hep böyledir sağolsun
Gerçi bu yıl aldığım hediyelerden sonra adam bana 10 yıl hediye almasa yeridir

wwuuuuuuu ilk yemek
Anlat bakalım nasıl geçtiiii

bu arada kilom 76.4 geldim sadece 100 grcık gitmiş ama wcye çıkamadım

safişciğim +larda olman vermiyorsun anlamına gelmez aynen devam canım benim hepbirliktee omuz omuzaa

ayselim canım kabızlık neredeyse 1 kiloya yakın etkiliyor kiloyu.... Tuvalete çıktıktan sonra tartılsaydın keşke, kesin vermişsindir...
Bana gelince cuma günü canımı ona sıkmadım hiç, kaldıkiii cumadan bu yana diyetten eser yok sağolsun çeveremde herkes 3 gün boyunjca benimle doğum günü kutladı hepsiyle ayrı bir kutlama ayrı bir pasta sen düşün halimi
Sanırım bu hafta sıfır kh ile haftasonunu kurtarmaya çalışacağım

Eki Görüntüle 652014

[ı]doğum günün kutlu olsun safişciğimm

nice mutlu yıllara inşallah :119::119::119::119:[/ı]

Teşekküürrrrrrrrrrr ederimmm hep birlikte nicelerini görürüz inşallah canım benimmmmmmmmmmm

Zararın neresinden dönülse kardır hoşgeldin hadi bakalım burada ir yarış var sende katıl yarışa gaza gelirsin sık sık gir haber et emi...

merhaba kızlar, haftasonu evden bağlanamadım, zaten bağlansamda menülerim çok abuktu.
cumartesi akşam misafirlerimiz vardı.
mercimek çorba, hamsi tava, barbunya, 3-4 çeşit salata yaptım.
barbunya dışında hepsinden yedim. bir de pazar günü tatlı krizim tuttu. 2 tane cocostar yedim
sabah tartıda 61.7 gördüm malesef. ben 61 in altına hiç inemicem galiba bu pisboğazlılıkla.

Son düzenleme:
Beni hatırlayan var mı acabaaaaa

slm diyet açısından güzel geçireceğiniz bir hafta temennisiyle başlayalım yeni haftaya...boool kayıplarınız olsun kilocuklardan yana..

mimu tanımazmıyız seni..hatta neydi hatırlayamadım montiyle ilgili bişeydi ama unuttum ...ben senden bahsettim ama nickini unutarak bahsettim. aebenim hatırladı nickini.nasılsın?nerelerdeydin?ve kilo-diyet işlerin ne durumda?

antim haftasonları cozutmasan valla sen bu işi kısa sürede bitirsin ..azıcık sık dişini cnm benim...

selaaam ziligurti:) ay çok merak ettim neyde ismimin geçtiğini :) herşeyi başa saracak olursak 92 kilo başladığım serüvenim de bundan 2 ya da 2.5 sene önce 75 e kadar düştüm sonra iş değiştirdim vs. derken 82 ye çıktım tekrar bu sefer dukana başladım 72 ye kadar düştüm fakat forumdan vs. değil bir yaz daha 78 oldum şu an 78 im ve geçen hafta sözlendim :) 65i görmeden ölmek istemiyorumm :)

aeben ablam ve safişş beni hatırlayacaklarmı acaba çok merak ediyorummm :)

valla yaa zilicim, haftasonu olmasın diye dua eder oldum. cozutunca hemen şeker oynuyo hoppp sil baştan.

Beni hatırlayan var mı acabaaaaa

aeben ablam ve safişş beni hatırlayacaklarmı acaba çok merak ediyorummm :)

miraaaaaaaaaaaaaaaayyyy aşk olsun yaaaaaaaaaaaaa neden hatırlamayayım faceden o kadar yazdım çatlak
bak sende ben gibi kürkçü dükkanına gelmişsin hadi gel kapışak

ayrıcaaaaaaaaaa hiçte 78 kilo gibi durmuyorsun boy avantajın var unutma ağzına ağzına vururum yoksa terlikle heeeeeeeeee
kızzzzz sözlünde pek yakışıklı heeee çok yakışıyorsunuz birbirinize allah bozmasın tamamına erdirsin yavrummmmmmm
Daha sık gel buralara yaz tamammm
ayrıca düğün ne zaman yazamı? Düğüne kadar az daha eritelim seni benide tabi

destekleriniz için teşekkürler herkese.cuma günü şayet verebilirsem verdiğim kiloyu yazarım.
menüm.
sabah 2dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirli ,yeşillikli sandviç,biraz beyazleblebi( saat 8 ile 10 :30 arası yendi)
öğlen12.30: 1kutu light ayran
saat1.30doğum günü kaçamağı,doğum günü sahibini ikna edemedim.)
1küçük dilim pasta,biraz sarma

3litre su
akşam sadece meyve(yeşil elma) yemeyi düşünüyorum.

MİMU HOŞGELDİNN
elmalı yogurtlu bi tatlı vardı onda geçmişti sanırım ismin:26:

Mecburi geri dönüş yaptım ama monti yapmıyorum değişiklik istedim bu sefer :=) tabi sen gördün fotoları ben döndüm sende dön desene bana ayrı gayrımız mı var amin canım benimmmm düğün seneye inşallah ama benim eriyip incecik olmam lazım malum adamı elimde tutmam lazım hahahahha

canım biz sneinle nasıl kapışalım sen benim hayallerimin kilosundasın

zilm nasılsın cnm , benimde hafta sonu çbuk geçti bişiy anlamadan ve yorgun geçti ya
şu c.tesileri yarım gün çalışmak beni öldürüyor
eve gitmem zaten 4 oluyor pazar günüde çocuklara oda takımı filan lmaya gittikk
nasıl geçti anlamadım bile

aben abla nerelerde acaba

MİMU HOŞGELDİNN
elmalı yogurtlu bi tatlı vardı onda geçmişti sanırım ismin:26:

hafızana hayraaan kaldımm masummm :) evet benim meşhur tatlımmm onu bile özledim yahu :) sizleri de özledim valla :) monti yapmasak da buraya yazabiliyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…