doomgünün kutlu olsun safiiiiiicimmmmmmnice yaşlara sağlıkla inş.
safinaz seninde doğum günün kutlu olsun.eşin açısından iyi bi günde doğmuşsun bence..iki hediye derdinden kurtarmışsın adamı
Selamlaar
Bugün çoook güzeldiii ayrıntı yapmiyim fazla iğrenebilirsiniz ama kısacası kadavranın riskli bölgesinden birini başarıyla opere ettimm
Alkış bile aldımmProfesör gülümsedi bana ilk defaa
Bu arada kuruyemiş tedarikçimle pazar yemeğe çıkıyoruzzzAy çok heycanlıyım bennn ne giycem ne yapcam
Bugün düzensiz yedim dersten sonra konferans vardı minik kokteyle katıldım biraz diyet dışına çıkmış olabilirim :26:
Ama yarından itibaren telafi ederekten devammm
bu arada kilom 76.4 geldim sadece 100 grcık gitmiş ama wcye çıkamadım
safişciğim +larda olman vermiyorsun anlamına gelmez aynen devam canım benim hepbirliktee omuz omuzaa
Eki Görüntüle 652014
[ı]doğum günün kutlu olsun safişciğimm
nice mutlu yıllara inşallah:119::119::119::119:[/ı]
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. özledim sizleri ama neden forma girmediğimi sorarsanız aslında yüzüm yok girmeye, hata yapıtığımı biliyorum. girseydim yolun başında hatamdan dönüp diyete devam edebilirdim. gelelim hikayeme...geçen yıl 23 martta başlayıp haziranın sonuna kadar montiyle yaklaşık18 kilo verdim.hedefime ulaşma konusunda çok azimliydim ama çevremdeki insanların çok konuşması,tatile gidince bozmam,( başkasının evinde yapamıyorum), yaz tatilindeki açık büfe, gelince ramazanın başlaması ve 2 ay hasta bakımı daha bir sürü aile(anne- baba) kaynaklı sorunlar ,fazla arkadaşım olmadığı için sıkıntılarımı paylaşamama ,çalıştığım yerde öğlen yiyecek yemek sıkıntısı ve ben diyeti bozdum.Tabiikiyemekle sorunlar çözülmüyor ama olmadı,yapamadım.kilo aldığımı hissedince tartıya küstüm. Ta ki kış bitmek üzere olup daha ince şeyler giymek isteyince kıyafet bulmakta yine sıkıntı çekmeye başladımve tartı tüm verdiğim kiloları aldığım gerçeğini gösterdi.sizin anlayacağınız elde var sıfır.8 martta tekrar başladım diyete.artık hiçbir sıkıntıyı dert etmek,çözemediğimde yemekle teselli bulmak istemiyorum. daha güçlü olmak,sağlıklı yaşamak için beslenmeme dikkat etmek, ayda ne kadar kilo verdiğimden çok yaşam biçimi haline getirmek istiyorum.geçen yıl sizlerle çok motive oluyordum.İnşallah bu sefer Allah'ın izniyle başaracağım.Yeniden herkese merhaba!
slmdiyet açısından güzel geçireceğiniz bir hafta temennisiyle başlayalım yeni haftaya...boool kayıplarınız olsun kilocuklardan yana..
mimu tanımazmıyız seni..hatta neydi hatırlayamadım montiyle ilgili bişeydi ama unuttum ...ben senden bahsettim ama nickini unutarak bahsettim.aebenim hatırladı nickini.nasılsın?nerelerdeydin?ve kilo-diyet işlerin ne durumda?
antim haftasonları cozutmasan valla sen bu işi kısa sürede bitirsin ..azıcık sık dişini cnm benim...
slmdiyet açısından güzel geçireceğiniz bir hafta temennisiyle başlayalım yeni haftaya...boool kayıplarınız olsun kilocuklardan yana..
mimu tanımazmıyız seni..hatta neydi hatırlayamadım montiyle ilgili bişeydi ama unuttum ...ben senden bahsettim ama nickini unutarak bahsettim.aebenim hatırladı nickini.nasılsın?nerelerdeydin?ve kilo-diyet işlerin ne durumda?
antim haftasonları cozutmasan valla sen bu işi kısa sürede bitirsin ..azıcık sık dişini cnm benim...
Beni hatırlayan var mı acabaaaaa
aeben ablam ve safişş beni hatırlayacaklarmı acaba çok merak ediyorummm :)
miraaaaaaaaaaaaaaaayyyy aşk olsun yaaaaaaaaaaaaa neden hatırlamayayım faceden o kadar yazdım çatlak
bak sende ben gibi kürkçü dükkanına gelmişsin hadi gel kapışak
ayrıcaaaaaaaaaa hiçte 78 kilo gibi durmuyorsun boy avantajın var unutma ağzına ağzına vururum yoksa terlikle heeeeeeeeee
kızzzzz sözlünde pek yakışıklı heeee çok yakışıyorsunuz birbirinize allah bozmasın tamamına erdirsin yavrummmmmmm
Daha sık gel buralara yaz tamammm
ayrıca düğün ne zaman yazamı? Düğüne kadar az daha eritelim senibenide tabi
MİMU HOŞGELDİNN
elmalı yogurtlu bi tatlı vardı onda geçmişti sanırım ismin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?