Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

mönülerinde biraz sevdigin şeylere yer ver safişim . az yemek iyi deyil haklısın .

azmı yiyorumm:26::26:

mönüleinde en zon hatrladıgım bu banum :44: sık yiyor olabilirsin ama miktarlar nasıl . ben ögünlerde karnını doyurup çokara yapmamam taraftarıyıyım ..
fakat sık sık taktik degiştirmekde bence faydalı . birkaç gün öyle diger hafta başka bir farklı bişi . bu metonu tetikler bence . dedigim gibi daha sık tartıl . 2 hafta çok uzun hep beklentin hemde sonuç farklı beklenti içine sokup üzebiliyor seni

bende ara yapmayı sevmiyorum abla bnim bünyemede ara yapmak yaramıyor zaten bi doldurcam depoyu gidicemm
amaa bu düzeni oluşturmak kolay degil çalışırkenn mesela kahvalımı evd eyapıyordum artık şirkette yapıcam 8:30 gibi
öglende yersem ikindide belki bi ara yaparım çünkü 7:30 buluyor bazen yemek yemem
4 ögündede güzel zayıflıyorum ben.

menülerimi yazıcagım bi link var ordan bakarsın olmadı hergün:26::26::26:

ben aslında her hafta tartılıyorum ama pili bitmiş tartının bird eçok şişmiştim o yüzden tartılmadım 1 hafta

ben meyve yemediğimden sanırım bir porsiyon yeterli diye kalmış aklımda malum kitap yok bende abla
hatta buradaki yazışmalardan aldığım notlarda böyle neyse canım sen öyle diyorsan öyledir heralde

ya evet zaten diyete ilk başladığım zamanda olan etkiyi beklemiyorum bende çünkü o hayatımda yaptığım ilk diyetti şuanki gidişat normal bencede hatta 400 gram iyi bile gitti diyorum bazen

ben çok şükür üşümüyorum hep sıcak ortamda olduğum için ama arazilere gittiğim zaman kat kat giyiniyorum ya ayağımda yağmur botları kafamda şapka falan kasmaktan hareket edemiyorum
Az kaldı bu güc son cemre toprağa düşüyor artık bundan sonra ısınır havalar abla

bu kadar çay derken abla mesela ne kadar
dur bakiyim bu gün sayayım kaç bardak çay içiyorum bende merak ettim :26:
Ütü yaparken benim bacaklarıma kramp giriyor malum fıtık yüzünden haricinde bir sorun yok gerçi olanıda yetiyor zaten

mönülerinde biraz sevdigin şeylere yer ver safişim . az yemek iyi deyil haklısın .

ablam menülerimde yediklerim hep sevdiklerim aslında sevmediğim birşeyi zaten yiyemem sanırım iş yerimdeki yoğunluktan dolayı iştah kaçtı kendimi feci işe verdim işlerle kafam o kadar dolu ki, kendimle alakalı olan işleri yapmayı unutacak kadar
kısa sürede düzelir diye umuyorum

Ayrıca;
Şu bimdeki bizim peynir var ya aknaz geçenlerde bir yağ oranı mevzusu olmuştu
gheçen yıllarda aknaz yağ oranı %2,5 değilmiydi benmi öyle hatırlıyorum acaba :44:
benim aldığım anazda yağ oranı %4 olmuş

evet safiş yag oranları degişti bimin peynrilerinin .2.5 yag oranı 4 oldu . yine bizimkiler ,iyi istanbuldakilerin yag oranıda 9 du dhda artı diyordu zilim ..
okadar takılma monti için normal o yag oranı

slm hepinize...
allahım ne zor bir gündü yahu..

sabah yorgun bir şekilde uyandım 5:30'da.saçım başım giyindim,kahvaltı ettim derken 6:30...oğlumu uyandırdım giydirdim,düştük yollara..sabah 6 gibi ettiğim kahvaltıyla akşam 7'de yemek yiyebildim..şu an ense kökü denen kısmımda nasıl bir ağrı ve ağırlık var anlatamam.gözlerimi açamıyorum başımın ağrısından..birde eşimin gazına gelip sabah incecik ve küçücük deri montla çıktım evden.afedersin her yerim buz tuttu..eşim sabah kalkmış ben çıkmaya hazırlanıyorum bi yandan oğlumu giydiriyorum,eşim yeni uyanmış inceck pijamalarıyla üst katın terasında hava almış ...vücudu daha sıcak olduğundan, (muhtemelen ) aşağı inerken bi yandan bana bu gün hava çok sıcak olacak şu anda ble sıcacık kalın giyinme ,koşturacaksın bu gün terlersin dedi...bende kandım saf saf:18:

evden inip arabaya gidene kadar dondum ama yukarı çıkmaya üşendim.daha arabaya biner binmez aradım eşimi iyi dileklerimii ilettim kendisine

okul çıkışı dr.randevumuza yetişelim diye aç bilaç koşa koşa gittikvarabayı okula bıraktık biraz yürümüş olalım çıkıştada vitrinlere bakarız dedik(demez olaydık) tül gibi merserize kazakla iliklerime kadar soğuğu yedim bi güzel...

dr.ulrasonografi istedi onu çektirmeye gittik.birde oraya giderken donduk.sonra tekrar dr.tekrar okul.velhasıl kelam donarak ve aç geçen bir günün ardından 5:30'da evn yolunu zor doğrulttuk oğlumu okuldan alarak....

şu andada pert vaziyetteyim..hala donuyorum..eşime cezayı kestimk hemencik tabii..eve geldiğimden başımın ağrısı ve halsizlikten ölüyorum yemek yap valla senin yüzündendondum birde üstüne 12 saatir açlıktan kan şekerim düştü titriyorum valla dedim..sağolsun köfte-patat-salata-ayran dörtlemesini yaptı 1 saattede olsa..yedikte biraz normale döndüm.ama hala kesiklik var üstümde ,uyumadanda geçmez...

demekki neymiş..kocana hiç güvenmiyceksin,evde verir piyazı,yolda çekersin ayazıaynen ben gibi....

aa öylemi benim niye aklımda 3-4 kilo vercen diye kalmış

o zaman bu benim için iyi yarış baya sürecek

kız gören 50 yaşında sanacak çok iyi gidiyorsun bence canım vereceksin o 8 kiloyu eminim ben

ama meyve bir tek sabahın köründe yiyorumm :18:

afiyet olsun tatlım sen az yiyorsun gibime geliyo doyuyorsun dimi bunlarla ya da ben çok yiyorum

aeben ablaaamm

özledim valla seni yine yoğunsun anlaşılan memleket neresiydi ablacım? iyi olmuş ama gitmişsin görmüşsün uzak galiba

inşallah çıtır olacaz ablam kesin kararlıyım teşekkürler

ay valla okurken ben üşüdüm yoğun bir gün olmuş hemde aç kalmışsın zillicim dikkat et kendine

hehe son söz güzeldi

bugünkü menüm

Sabah:1 elma, 4 minik kuru kayısı
Kahvaltı:2 yumurta.50 gr peynir,yeşillik
Öğle:İki dilim tb ekmekten sandviç, ayran
Akşam:2 tabak haşlanmış yeşil mercimek (öğleyi 1 de yemiştim çok acıkmışım 7 ye kadar) , yoğurt, 2 salatalık

spor 1 saat yürüdüm yine bu sefer evde hava buzzz

Ziiiiiliiii içim titrediiiii umarım daha iyisindir....

Evde verir piyazı, yolda çeker ayazı koptummmmmmmmm

Bilmemki Ayselim sen yanlış hatırladın heralde kilo takip çizelgemde de yazıyor kilo durumum bebeğim

tabii yaza kadar sürer bu yarış sen rahat ol
Hatta ben hedefe ulaşsam bile sen daha ulaşmadıysan beklerim seni gaza getiririm daha öncede yapmışlığım vardır yane bırakmam peşini

canım aeben ablamında dediği gibi işte üzerinden yılda geçse vücut diyeti bir yerlere not ettiği için direnç gösteriyor o yüzden bu kez bu maraton sanırım beni zorlayacak az az vereceğim bakalım sabrım ne kadar dayanacak

meyve olayına aeben ablam açıklık getirdi canım yiyebilirsin. Bende kitap yok zaten ben monti linkinden yani buradan öğrendiklerimle zayıfladım

Ben normal yiyorum aslında az değil, doyuyorumda.... Gerçi bu sıra iştahsızlıkta var ama aç kalmıyorum

Afiyet olsun....,
Canım 2 öğün arka arkaya kh var bunu çok sık tekrarlamazsan senin açından daha iyi olur kanımca

Son düzenleme:
Dünün Özeti...

Kahvaltı 08.00
2 dl. tb ekmeği, bir dilim aknaz, bir kupa çay....
Not: kahvaltılarda söğüş domates salata yerdim ama artık tadı yok yemiyorum.
İş yerimde de sadece ekmekle peynir kalmış onlarla devam

Öğle 12.30
Patlıcan musakka, salata ve yoğurt
(Çok uzun zamandır yemiyordum patlıcan musakka özlemişim valla)

Akşam 19.00

Koca bir kase zeytinyağlı ve limonlu salata, yanına iki küçük parça tavuk göğsü ve ayran

1 saat tempolu yürüyüş
Dün gün içinde toplam 10-12 çay bardağı çay içmişim....

Bir insan uyurken baş ağrısı yaşarmı? Şiddetli bir baş ağrısı ile uyanırmı?
Sabahın beşinde baş ağrıma uyandım beynim dökülüyordu... Sanırım yine tansiyonum yükseldi.... Hapımı içip tekrar yattım geçti allahtan yarım saat içerisinde...
Umarım bir daha olmaz....

GÜNAYDINNNN

ahh zilim geçmiş olsun cnm ya bnd edün hava güzel diye kandım incecik bi kazak giydim geldim şirkete
vee dondum eve gittim titreyip durum, bogazım gıcıklanıyordu akşama şişti nefes bile alamadım
işe yeni girdigimde hasta olmuştum birde şimdi oolmayım diye gargaraya başladım hemen birde ıhlamur vss
bugünde soguk hava bi 15 gün böle gider sanıyorum..

bugün regli olmam lazım normalde 2 gün atar şubat 28 çekti içinde 2 de öyle atsa eder 4 gün..
her ay kabus gbi oluyor nu dönemler bi sp taktırsam rahatlıycamm

birazda incelmişim sanırım amaa regli bitmeden gerçek kilom çıkkmaz

mönün süpr safişim .tabi meyve yok ama sorun deyil alıştık senin mevvesiz mönülerine .
çayı çok içiyorsun :26: kansızlık yapar dikkat et. geçmiş olsun .
zilin dr ne içinb gittin sonuç ne .
şu an eve öyle güneş vuruyorki dışarışını bahar sanırsın, ama bi dışarı çık bırrrrr..
aksaraylıyım ayselcim .. ankarada yaşıyorum 3 saat falan memleketle aram .

afiyet olsun ayselim ... mönüm güzel canım .helede baklıyatı yagsız yiyorsunya bayılıyorum sana
ayselcim ikindi ara yapmakya gerek duyuyoran sabahki meyveni ikindiye kaydır
meyve konusunda . safişim, zor kilo veren arkadaşlara çok meyveyi tavsiye etmiyoruz 1 porsiyon yeter diyoruz ama bu 2 de olabilir .kitapda en fazla 3 çe kadar izin var fakat herkesin bünyesi farklı, bazan diyorumya insan kendi kendinin dr. diye. o yüzden bu sınırlar içinde meyve yemede mahsur yok .
unutmadan ayselim . haftalık karbon hakını yazmıştım 10 ögündü dimi onu ayarlalıyorsun dimi.? ben sizin yediklerinize günlük bakıyorum ,haftalık olarak siz degerlendirin olurmu?

bu gün evdeyim sanmıştım ama yine işim çıktı küçük kızımın nufus kagıdını degiştiricem . resim çektirip . malum onunda sınavı varya.

güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle

günaydın banum ...
bugün dahda sogk olcak dikkat edin kendinize . güneşe aldanmıyın .
sirkedemikropları öldürüyor banum gargara yaparsan

benim 3. gün banum senle birlikdemi oluyordum .ama benim geçikmez genelde 2 gün önce olur :44:
daha taktırmadın dimi? neyi bekliyorsun ?
bende bu ay kontrole gideyim diyorum . birde kardiyolok hocamdan randevu alsam iyi olcak epeydir kontrolere gitmiyorum, iyiyim diye . eşim kızıp duryor ama dinleyen kim .

Son düzenleme:

hapı bıraktım hep hafta sonuna denk geldi regliler
sonrada işe başladımm

mönün süpr safişim .tabi meyve yok ama sorun deyil alıştık senin mevvesiz mönülerine .
çayı çok içiyorsun :26: kansızlık yapar dikkat et. geçmiş olsun .

eh malum meyve sevmeyen bir tipim Teşekkür ederim apppllaaaaa
Çay çokmuuuuu gün içinde çalışırken farketmiyorum valla sıcak sıcak iyi gidiyor ben bitki çayları yaptırayım bari kendime onlar zararsız en azından

Sana kolay gelsin abla bu soğukta aman diyim dikkatli ol

slm herkese...

bu gün tedbirimi aldım incede olsa tiftik hırkamı giydim bluzumun üstüne...hakikatten mart kazma kürek yaktıracak valla...

aebenim bir şikayet üzerine gitmedim çok şükür aplam.okuldan bi arkadaşla tenefüste konuşuyorduk gitmek lazım aslında ama üstüne düşmüyoruz işte falan diye...hadi gidelim yaw dedik..gittik...şükürler olsun ikimizdede bişey çıkmadı...2 yılda bir rutin olarak yapılması gerekiyormuş zaten bu kadınsal kontrollerin aslında....bende yaptırıcam bundan sonra....şimdide rahim ağzı kanseri aşısını araştırıyorum.bir kaç jinekolog ile görüşüp bi kadar vericem.yaptırıp yaptırmıycağıma..arkadaşım yaptırmış geçen yıl doğumdan hemen sonra..bu konuda dr'larda ikiye bölünmüş durumda...bakalım bi araştırayım bende bu işi...keşke meme kanseri içinde aşı yapılsa..tüm kadınları koruyan..hatta bedavaya yapılan bi aşı olsada kırsaldaki kadınlarda faydalansa...

kalkıp yemek yapmam lazım offf 3 kişilik evde her gün 3 ayrı yemek pişirmekten usandım artık...bi tek bende sorun yok yemek konusunda...herşeyi yiyiyorum..ama eşim ve oğlum her gün kabus yaşatıyor bana... hem her akşam ayrı bir yemek olacak,hem tek çeşit olmayacak.hemde hep onların yedikleri şeyler olacak... eşim sen yap bi çeşit yemek biz yemesekte sen ye biz kahvaltı ederiz oğlumla diyor ama akşam vakti kahvaltımı olur..sebze yeseler zehirlenecekler sanki..sıtma tutuyor valla yemek yapma fikri aklıma geldikçe...:18:

selam kızlar,
ben tedavide kilo alıcam diye korkarken hep protein-sebze ağırlık beslendim ve 61 kg yu gördüm. şimdi ise bi iştah açıklığı var anlatamam. akşam çayın yanına mutlaka bisküvi, çikolata oluyo. sabahta işyerinde simit(
gene 62.3 ü gördüm bu sabah. bugün artık dizginleri ele alıyorum kızlar.akşam menümle normale dönmek istiyorum.

bugünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: köfte, çorba(içinde muhtemelen beyaz un vardı)
arada: 1 albeni:18::18::18::18:
akşam:ızgara pirzola, salata, ayran

Son düzenleme:

anti hoşgeldin tatlım nasılsın
tedavi aşamasında normaldir sanırım bu iştah açıklığı e birde psikolojiyi üstüne eklersen beklemekten insan yer sürekli
senin durum ne zaman belli olacak bekleme aşamasındasın dimi hala
Kusuruma bakma bilemiyorum o yüzden soruyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…