Özlettin kendini beeeaaaaaa
evet her gün yapmıyorum haftada 4/5 yeterli malum sakat bir karıyaamm
Abla bende bu sıra yine iştahsızlık başladıbu diyet için hiç iyi değil biliyorum ama ne edem :26:
bu sabah zor kahvaltı yaptım yani oda sırf midem boş kalmasın diye :26:
azmı yiyorumm:26::26:
mönüleinde en zon hatrladıgım bu banum :44: sık yiyor olabilirsin ama miktarlar nasıl . ben ögünlerde karnını doyurup çokara yapmamam taraftarıyıyım ..
fakat sık sık taktik degiştirmekde bence faydalı . birkaç gün öyle diger hafta başka bir farklı bişi . bu metonu tetikler bence . dedigim gibi daha sık tartıl . 2 hafta çok uzun hep beklentin hemde sonuç farklı beklenti içine sokup üzebiliyor seni
safişim montide 2. ençok 3 porsiyon meyveye kadar izin var canım
birde hangi diyet olusa olsun bünye ilk yaptıgın etkiyi vermiyor buna montida dahil . bünye geçmiş hafizasına kaydediyor ve ondna göre kendi savunmasını gerçekleştiriyor .ilk verdigin kilo kaybını görülmüyor . bünyeyey göre degişsede genelde durum bu . bunu ben çok yaşadım .
hafta içi spor için yeterli safiş bencede fazla zorma .
ev sıcak havada bir günaş çıkıp geri kaçıyor ama dışarısı buzzzz. yarın dahada soguycakmış . artık sıcak gelsin üşmekden bi hal oldum
safişim şekersiz çay okeyde bu kadar çok normal çay içma bacım kansızlık yapar sonra . herşeyin fazlası zarar şirkettende olsa
ütü yaparken ben çok yoprulurum özelikle gözlerim .
afiyet olsun mönün yine süper .
mönülerinde biraz sevdigin şeylere yer ver safişim . az yemek iyi deyil haklısın .
ben meyve yemediğimden sanırım bir porsiyon yeterli diye kalmış aklımda malum kitap yok bende abla
hatta buradaki yazışmalardan aldığım notlarda böyle neyse canım sen öyle diyorsan öyledir heralde
ya evet zaten diyete ilk başladığım zamanda olan etkiyi beklemiyorum bende çünkü o hayatımda yaptığım ilk diyetti şuanki gidişat normal bencede hatta 400 gram iyi bile gitti diyorum bazen
ben çok şükür üşümüyorum hep sıcak ortamda olduğum için ama arazilere gittiğim zaman kat kat giyiniyorum ya ayağımda yağmur botları kafamda şapka falan kasmaktan hareket edemiyorum
Az kaldı bu güc son cemre toprağa düşüyor artık bundan sonra ısınır havalar abla
bu kadar çay derken abla mesela ne kadar
dur bakiyim bu gün sayayım kaç bardak çay içiyorum bende merak ettim :26:
Ütü yaparken benim bacaklarıma kramp giriyor malum fıtık yüzünden haricinde bir sorun yok gerçi olanıda yetiyor zaten
ablam menülerimde yediklerim hep sevdiklerim aslında sevmediğim birşeyi zaten yiyemem sanırım iş yerimdeki yoğunluktan dolayı iştah kaçtı kendimi feci işe verdim işlerle kafam o kadar dolu ki, kendimle alakalı olan işleri yapmayı unutacak kadar
kısa sürede düzelir diye umuyorum
Ayrıca;
Şu bimdeki bizim peynir var ya aknaz geçenlerde bir yağ oranı mevzusu olmuştu
gheçen yıllarda aknaz yağ oranı %2,5 değilmiydi benmi öyle hatırlıyorum acaba :44:
benim aldığım anazda yağ oranı %4 olmuş
yok canım benim son kilolar değil daha vermem gereken 8 kilo var bebeğim ne sonu ben daha başlangıçtayım
Bu metobolizma ile alakalı birazda....
Çünkü 2 yıl önceki monti diyeti maratonumda ilk hafta ben 1,800 vermiştim....
Karbonhidrat ve abur cuburu birden kesince sağlam gitmişti ilk haftalar
Şimdi ise vücut direniyor haliyle e yaşta genç değil... Ama olsun öyle yada böyle gidecek bu yağlar kararlıyım
Spora gidiyorum canımda haftada beş gün kafii fazlası bana zarar olabilir.... Benim belimde fıtık ve ayağımda batık varda, kendime yüklenmeden spor yapmalıyım....
Menün güzel ama yine meyveler bir porsiyonu geçiyor....
Buzzzzzz gibi bir sakarya sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnn
Hava yağmurlu burada sizin oralar nasıl bakalım....
Dünün Özeti...
Kahvaltı 08.00
1 dl. tb ekmeği ve peynir. bir çay kaşığı kahvaltılık sos, çay....
Öğle 13.00
kabak sote, salata ve yoğurt...
Akşam 19.30
Bir kase tarçınlı yoğurt....
saat : 21.00 bir kupa kahve
Gün içinde su ve çay... Çaylar şirketten
Bu arada ben 14 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim bunu ayrıca belirtmiyorum.... Gün içinde bu yüzden sınırsız çay tüketiyorum
Spor maalesef yok...
Eğer ütü sayılırsa 2 makina yıkadım ütüledim
benimde gitmem gerek
ben,m yogunlu anlaşılan bitmeyecek ayselcim. olsun rabbım saglık versinde ben koştururum sohbetii kermesti yardımdı ev gezmesiydisayarken yoruldum hah bide hafta sonu memleket turu eklendi :18:ne güzel nanamı babamı karseşlerimi eş dost birçok kişiyi gördüm 1 günde olsa
ayselcim yaza fıstık olacaksın fıstık hoş şu anda öylesindir ama yaza çıtır fıstık olcaksın . çok dikatlisin kitabı iyce anlamışsın .
safişim montide 2. ençok 3 porsiyon meyveye kadar izin var canım
birde hangi diyet olusa olsun bünye ilk yaptıgın etkiyi vermiyor buna montida dahil . bünye geçmiş hafizasına kaydediyor ve ondna göre kendi savunmasını gerçekleştiriyor .ilk verdigin kilo kaybını görülmüyor . bünyeyey göre degişsede genelde durum bu . bunu ben çok yaşadım .
hafta içi spor için yeterli safiş bencede fazla zorma .
ev sıcak havada bir günaş çıkıp geri kaçıyor ama dışarısı buzzzz. yarın dahada soguycakmış . artık sıcak gelsin üşmekden bi hal oldum
safişim şekersiz çay okeyde bu kadar çok normal çay içma bacım kansızlık yapar sonra . herşeyin fazlası zarar şirkettende olsa
ütü yaparken ben çok yoprulurum özelikle gözlerim .
afiyet olsun mönün yine süper .
slm hepinize...
allahım ne zor bir gündü yahu..
sabah yorgun bir şekilde uyandım 5:30'da.saçım başım giyindim,kahvaltı ettim derken 6:30...oğlumu uyandırdım giydirdim,düştük yollara..sabah 6 gibi ettiğim kahvaltıyla akşam 7'de yemek yiyebildim..şu an ense kökü denen kısmımda nasıl bir ağrı ve ağırlık var anlatamam.gözlerimi açamıyorum başımın ağrısından..birde eşimin gazına gelip sabah incecik ve küçücük deri montla çıktım evden.afedersin her yerim buz tuttu..eşim sabah kalkmış ben çıkmaya hazırlanıyorum bi yandan oğlumu giydiriyorum,eşim yeni uyanmış inceck pijamalarıyla üst katın terasında hava almış ...vücudu daha sıcak olduğundan, (muhtemelen ) aşağı inerken bi yandan bana bu gün hava çok sıcak olacak şu anda ble sıcacık kalın giyinme ,koşturacaksın bu gün terlersin dedi...bende kandım saf saf:18:
evden inip arabaya gidene kadar dondum ama yukarı çıkmaya üşendim.daha arabaya biner binmez aradım eşimi iyi dileklerimii ilettim kendisine
okul çıkışı dr.randevumuza yetişelim diye aç bilaç koşa koşa gittikvarabayı okula bıraktık biraz yürümüş olalım çıkıştada vitrinlere bakarız dedik(demez olaydık) tül gibi merserize kazakla iliklerime kadar soğuğu yedim bi güzel...
dr.ulrasonografi istedi onu çektirmeye gittik.birde oraya giderken donduk.sonra tekrar dr.tekrar okul.velhasıl kelam donarak ve aç geçen bir günün ardından 5:30'da evn yolunu zor doğrulttuk oğlumu okuldan alarak....
şu andada pert vaziyetteyim..hala donuyorum..eşime cezayı kestimk hemencik tabii..eve geldiğimden başımın ağrısı ve halsizlikten ölüyorum yemek yap valla senin yüzündendondum birde üstüne 12 saatir açlıktan kan şekerim düştü titriyorum valla dedim..sağolsun köfte-patat-salata-ayran dörtlemesini yaptı 1 saattede olsa..yedikte biraz normale döndüm.ama hala kesiklik var üstümde ,uyumadanda geçmez...
demekki neymiş..kocana hiç güvenmiyceksin,evde verir piyazı,yolda çekersin ayazıaynen ben gibi....
slm hepinize...
sabah yorgun bir şekilde uyandım 5:30'da.saçım başım giyindim,kahvaltı ettim derken 6:30...oğlumu uyandırdım giydirdim,düştük yollara..sabah 6 gibi ettiğim kahvaltıyla akşam 7'de yemek yiyebildim..şu an ense kökü denen kısmımda nasıl bir ağrı ve ağırlık var anlatamam.gözlerimi açamıyorum başımın ağrısından..birde eşimin gazına gelip sabah incecik ve küçücük deri montla çıktım evden.afedersin her yerim buz tuttu..eşim sabah kalkmış ben çıkmaya hazırlanıyorum bi yandan oğlumu giydiriyorum,eşim yeni uyanmış inceck pijamalarıyla üst katın terasında hava almış ...vücudu daha sıcak olduğundan, (muhtemelen ) aşağı inerken bi yandan bana bu gün hava çok sıcak olacak şu anda ble sıcacık kalın giyinme ,koşturacaksın bu gün terlersin dedi...bende kandım saf saf:18:
evden inip arabaya gidene kadar dondum ama yukarı çıkmaya üşendim.daha arabaya biner binmez aradım eşimi iyi dileklerimii ilettim kendisine
okul çıkışı dr.randevumuza yetişelim diye aç bilaç koşa koşa gittikvarabayı okula bıraktık biraz yürümüş olalım çıkıştada vitrinlere bakarız dedik(demez olaydık) tül gibi merserize kazakla iliklerime kadar soğuğu yedim bi güzel...
dr.ulrasonografi istedi onu çektirmeye gittik.birde oraya giderken donduk.sonra tekrar dr.tekrar okul.velhasıl kelam donarak ve aç geçen bir günün ardından 5:30'da evn yolunu zor doğrulttuk oğlumu okuldan alarak....
şu andada pert vaziyetteyim..hala donuyorum..eşime cezayı kestimk hemencik tabii..eve geldiğimden başımın ağrısı ve halsizlikten ölüyorum yemek yap valla senin yüzündendondum birde üstüne 12 saatir açlıktan kan şekerim düştü titriyorum valla dedim..sağolsun köfte-patat-salata-ayran dörtlemesini yaptı 1 saattede olsa..yedikte biraz normale döndüm.ama hala kesiklik var üstümde ,uyumadanda geçmez...
demekki neymiş..kocana hiç güvenmiyceksin,evde verir piyazı,yolda çekersin ayazıaynen ben gibi....
aa öylemi benim niye aklımda 3-4 kilo vercen diye kalmış
o zaman bu benim için iyi yarış baya sürecek
kız gören 50 yaşında sanacak çok iyi gidiyorsun bence canım vereceksin o 8 kiloyu eminim ben
ama meyve bir tek sabahın köründe yiyorumm :18:
afiyet olsun tatlım sen az yiyorsun gibime geliyo doyuyorsun dimi bunlarla ya da ben çok yiyorum
bugünkü menüm
Sabah:1 elma, 4 minik kuru kayısı
Kahvaltı:2 yumurta.50 gr peynir,yeşillik
Öğle:İki dilim tb ekmekten sandviç, ayran
Akşam:2 tabak haşlanmış yeşil mercimek(öğleyi 1 de yemiştim çok acıkmışım 7 ye kadar) , yoğurt, 2 salatalık
spor 1 saat yürüdüm yine bu sefer evde hava buzzz
mönün süpr safişim .Dünün Özeti...
Kahvaltı 08.00
2 dl. tb ekmeği, bir dilim aknaz, bir kupa çay....
Not: kahvaltılarda söğüş domates salata yerdim ama artık tadı yok yemiyorum.
İş yerimde de sadece ekmekle peynir kalmış onlarla devam
Öğle 12.30
Patlıcan musakka, salata ve yoğurt
(Çok uzun zamandır yemiyordum patlıcan musakka özlemişim valla)
Akşam 19.00
Koca bir kase zeytinyağlı ve limonlu salata, yanına iki küçük parça tavuk göğsü ve ayran
1 saat tempolu yürüyüş
Dün gün içinde toplam 10-12 çay bardağı çay içmişim....
Bir insan uyurken baş ağrısı yaşarmı? Şiddetli bir baş ağrısı ile uyanırmı?
Sabahın beşinde baş ağrıma uyandım beynim dökülüyordu... Sanırım yine tansiyonum yükseldi.... Hapımı içip tekrar yattım geçti allahtan yarım saat içerisinde...
Umarım bir daha olmaz....
zilin dr ne içinb gittin sonuç ne .slm hepinize...
aksaraylıyım ayselcim .. ankarada yaşıyorum 3 saat falan memleketle aram .aa öylemi benim niye aklımda 3-4 kilo vercen diye kalmış
o zaman bu benim için iyi yarış baya sürecek
kız gören 50 yaşında sanacak çok iyi gidiyorsun bence canım vereceksin o 8 kiloyu eminim ben
ama meyve bir tek sabahın köründe yiyorumm :18:
afiyet olsun tatlım sen az yiyorsun gibime geliyo doyuyorsun dimi bunlarla ya da ben çok yiyorum
aeben ablaaamm
özledim valla seni yine yoğunsun anlaşılan memleket neresiydi ablacım? iyi olmuş ama gitmişsin görmüşsün uzak galiba
inşallah çıtır olacaz ablam kesin kararlıyım teşekkürler
ay valla okurken ben üşüdüm yoğun bir gün olmuş hemde aç kalmışsın zillicim dikkat et kendine
hehe son söz güzeldi
bugünkü menüm
Sabah:1 elma, 4 minik kuru kayısı
Kahvaltı:2 yumurta.50 gr peynir,yeşillik
Öğle:İki dilim tb ekmekten sandviç, ayran
Akşam:2 tabak haşlanmış yeşil mercimek(öğleyi 1 de yemiştim çok acıkmışım 7 ye kadar) , yoğurt, 2 salatalık
spor 1 saat yürüdüm yine bu sefer evde hava buzzz
günaydın banum ...GÜNAYDINNNN
ahh zilim geçmiş olsun cnm ya bnd edün hava güzel diye kandım incecik bi kazak giydim geldim şirkete
vee dondum eve gittim titreyip durum, bogazım gıcıklanıyordu akşama şişti nefes bile alamadım
işe yeni girdigimde hasta olmuştum birde şimdi oolmayım diye gargaraya başladım hemen birde ıhlamur vss
bugünde soguk hava bi 15 gün böle gider sanıyorum..
bugün regli olmam lazım normalde 2 gün atar şubat 28 çekti içinde 2 de öyle atsa eder 4 gün..
her ay kabus gbi oluyor nu dönemler bi sp taktırsam rahatlıycamm
birazda incelmişim sanırım amaa regli bitmeden gerçek kilom çıkkmaz
günaydın banum ...
bugün dahda sogk olcak dikkat edin kendinize . güneşe aldanmıyın .
sirkedemikropları öldürüyor banum gargara yaparsan
benim 3. gün banum senle birlikdemi oluyordum .ama benim geçikmez genelde 2 gün önce olur :44:
daha taktırmadın dimi? neyi bekliyorsun ?
bende bu ay kontrole gideyim diyorum . birde kardiyolok hocamdan randevu alsam iyi olcak epeydir kontrolere gitmiyorum, iyiyim diye . eşim kızıp duryor ama dinleyen kim .
mönün süpr safişim .tabi meyve yok ama sorun deyil alıştık senin mevvesiz mönülerine .
çayı çok içiyorsun :26: kansızlık yapar dikkat et. geçmiş olsun .
selam kızlar,
ben tedavide kilo alıcam diye korkarken hep protein-sebze ağırlık beslendim ve 61 kg yu gördüm. şimdi ise bi iştah açıklığı var anlatamam. akşam çayın yanına mutlaka bisküvi, çikolata oluyo. sabahta işyerinde simit(
gene 62.3 ü gördüm bu sabah. bugün artık dizginleri ele alıyorum kızlar.akşam menümle normale dönmek istiyorum.
bugünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: köfte, çorba(içinde muhtemelen beyaz un vardı)
arada: 1 albeni:18::18::18::18:
akşam:ızgara pirzola, salata, ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?