Aebencim kitabi aldim birazda okudum hTta ama ben ogrenciyim ogle arasinda okulda yemek falanda cikmiyor sadece doner tost vb. Yiyecekler vsr ben naapabilirim:) bu arada sen bitirdinmi kilolarini:) yani verdinmi hepsini?
canım bozma moralini vücudun direniyor olabilir
regl öncesi misin?
eminim haftaya sende kilo vereceksin o kadar dikkat ediyorsun sonuçta
slm herkese...
bi hafta sonu geç kalkıyorduk oda gitti:18: oğlum bu sabah kursa başladı,hocası doluymuş saat 9'a alabiliyor oğlumu.her cumartesi pazar sabahın 8'inde asker iştaiması gibi uyanıcaz artık çaresi yok
artık hafta içi hafta sonu yaza kadar erken mesaiye devam..
banum sen regl öncesi şişkinlik yaşıyorsundur muhtemelen cnm...yoksa bu kadar dikkat ederken neden kilo alasın?
montiyle yada diğer diyetlerle ilgili değil bu söyleyeceğim ama şu an çalıştığım okuldaki arkadaşlardan iki kişi iddaya girdiler.gömlek-pantolonuna...birisi dukan yapıyor,diğeri durmadan et yiyemem diye başka bi diyet uyguluyor.dukana göre daha kolay ve daha fazla verdi valla ilk haftaları bitti bu hafta ikinci haftaları.15 günde kim daha çok verecekti iddaları.dukan yapan afedersiniz kabızlıktan ve şişlikten yakınıyor diğeride tam tersi düzene girdi diyor.diyeti şu şekilde cnm.isterseniz takıldığınızda uygulayın.
sabah normal kahvaltı,öğlen akşamda yağsız salata ve yoğurt yiyiyormuş..2.haftada akşamları yağsız et ekliycekmiş salatanın yanına..
birde hafta sonları çok kaçırıyormusun cnm? ve kilo vermediysen bile inceliyorum demiştin...buda önemli cnm..işin oturarak olmasaydı arada sporunda çıkmış olurdu..ama artık günler uzuyor,akşam üstleri çıkar yürürsün cnm..çokta dert etme,2 çocuk çıkmış o vücuttan...
doğumdan önce nasıdı kilon bu arada?
katherinacım ton balığıyla leblebiyi aynı öğünde yemiyorsun değilmi cnm?biri karbon diğer pro...gerçi balık yenen öğünlerde azıcık karbona izin vardı sanırım:44: aebenim açıklık getirir gerçi bu konuya...
yeni gelen arkadaş hoşgelmiş...başlamayı düşünüyorsan yardımcı olur burdaki herkes cnm..
zilim günaydın cnm , senin mesai yaza kadar en azındna yazın daha rahat ollacak herşey:)
cnm bu benim en zayı halim ben dogumdan önce 81 kilo idim,
incelmiştim ama son 2 gündür yine göbek mide her yeirm çıktı 2 gün sonra regli olucam
onunda etkisi vardır belki
dukan diyetine karbona filan bend egelemiorum artık öyle sıkı diyetlere cnm , bird ebenim bünyem zor kilo veiryor bir kez daha anladım ögün sayısını 5 degilde 4 yapıcam belki tetikler
yok cnm hafta sonu kaçırmıyorum abartı yemiyorum yani
Regl dönemin normaldir....
Sen evlendiğinde kaç kiloydun ki :26:
70 kilo ile evlendim
81 il hamile kaldım
96 ile doguma girdim
93 le diyete başladım
şuan 66:) yani en zayıf halim
papilla marka tencere kullanan varmı aranzda
slm herkese...
pazartesiler amma yoğun geçiyor yaw...gün bitti bişey anlamadım gittii...
yarın bu günümden daha yoğun geçecek.okul çıkışı dr'a gidicemkadınsal rutin kontrol zamanı gelmiştir diye düşündüm.hiç gitmemiştim bu zamana kadar.komple bi taramadan geçelim dedik arkadaşla..
sonraki günde velii toplantım var okulda..
banum şu an direnen kiloların yeni alınmış kilolar değil ondan direniyorlar bence..ama ne kadar dayanabilirlerki sen azimle devam ettiğin sürece??durmak yok yola devam...
aebenimin bu gün kermesi vardı,yoğundur...
safinaz,anti,katherina sizde ne var ne yok
iyi akşamlaar
selam herkese nasılsınız :79:
safişim teşekkürler ama haklısın benim verilecek kilom fazla senin son kilolar ona rağmen süper gidiyoruz ikimizde bence inşallah daha bol kayıplı haftalar görürüz canım
menülerini beğendim afiyet olsun tatlım
sen spora gitmiyor muydun? haftasonu izin vermen iyi olmuş bende cuma günleri yapmayı düşünmüyorum çünkü en yoğun günüm o gün malum anatomi
bugünkü menüm
Sabah: 1 greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,3 marul yaprağı
Öğle:2 dilim tb ekmekten peynirli yeşillikli sandviç
Akşam:200 gr kadar ızgara tavuk, bol salata, yoğurt
okuldan eve yürüyüş 1 saat
çaglacım katerinada ögrenci ama bir yolunu buluyor . eger kitabında varsa birkaç kez okumanı öneririm .Aebencim kitabi aldim birazda okudum hTta ama ben ogrenciyim ogle arasinda okulda yemek falanda cikmiyor sadece doner tost vb. Yiyecekler vsr ben naapabilirim:) bu arada sen bitirdinmi kilolarini:) yani verdinmi hepsini?
laceyim bayadıre diyet yapmıyorsun sanırım . ev işi bitince bekeriz monti olmasada mutlaka yaz buraya .biliyorsun her daim destegizteşekkür ederim aebenim , taşınma telaşını atlatınca yazarım bol bol. kilo durumları kötü bende havalar ısındı artık birşeyler yapmalıyım
banum regl olunca durumlar degişiyor biliyorsun . ayrıca ne denli zor bir bünyen var onuda biliyorsun .çok sinirlerim bozuldu ya 2 haftada 200 gr almışım
diyet yapıp kilo alna ben vardırım heralde birtek
17 şubat 66,1
3 mart 66,4
o kadarda dikkat eidyorum nerde yanlış yapıyorum ben ya
merhaba bende öğrenciyim montiye başlayacaksın sanırım
ben yanıma ton balığı ve leblebi alıyorum okuldayken iyi oluyor tavsiye ederim canım kitabı oku ama tabi iyice
5 ögünü acaba 4 ögünemi düşürsem sabah sıkı kahvaltı etsem kahvaltıma ceviz fındık eklesem
12-12:30 dada yemegimi yesem o aradaki ögünü kaldırsam mı diye düşüdnüm.
aysel bu ayıntlar konusunda çok dikatli zilim bereber yemdigine eminimslm herkese...
bi hafta sonu geç kalkıyorduk oda gitti:18: oğlum bu sabah kursa başladı,hocası doluymuş saat 9'a alabiliyor oğlumu.her cumartesi pazar sabahın 8'inde asker iştaiması gibi uyanıcaz artık çaresi yok
artık hafta içi hafta sonu yaza kadar erken mesaiye devam..
banum sen regl öncesi şişkinlik yaşıyorsundur muhtemelen cnm...yoksa bu kadar dikkat ederken neden kilo alasın?
montiyle yada diğer diyetlerle ilgili değil bu söyleyeceğim ama şu an çalıştığım okuldaki arkadaşlardan iki kişi iddaya girdiler.gömlek-pantolonuna...birisi dukan yapıyor,diğeri durmadan et yiyemem diye başka bi diyet uyguluyor.dukana göre daha kolay ve daha fazla verdi valla ilk haftaları bitti bu hafta ikinci haftaları.15 günde kim daha çok verecekti iddaları.dukan yapan afedersiniz kabızlıktan ve şişlikten yakınıyor diğeride tam tersi düzene girdi diyor.diyeti şu şekilde cnm.isterseniz takıldığınızda uygulayın.
sabah normal kahvaltı,öğlen akşamda yağsız salata ve yoğurt yiyiyormuş..2.haftada akşamları yağsız et ekliycekmiş salatanın yanına..
birde hafta sonları çok kaçırıyormusun cnm? ve kilo vermediysen bile inceliyorum demiştin...buda önemli cnm..işin oturarak olmasaydı arada sporunda çıkmış olurdu..ama artık günler uzuyor,akşam üstleri çıkar yürürsün cnm..çokta dert etme,2 çocuk çıkmış o vücuttan...
doğumdan önce nasıdı kilon bu arada?
katherinacım ton balığıyla leblebiyi aynı öğünde yemiyorsun değilmi cnm?biri karbon diğer pro...gerçi balık yenen öğünlerde azıcık karbona izin vardı sanırım:44: aebenim açıklık getirir gerçi bu konuya...
yeni gelen arkadaş hoşgelmiş...başlamayı düşünüyorsan yardımcı olur burdaki herkes cnm..
benc ede hafta sonbu spor yapma safiş . hergün yaparsan vucud alışır etki etmez.Günaydınlarrrrrrrrrrrrr vede hayırlı hafatalar herkese efendimmmmmmmmmm.....
Ayselim canım ciğerim seni tebrik ederim, beni geçeceğini söylemiştim ve aynen öylede oldu
Canım gençsin meton çok iyi çalışıyordur e verecek kiloda çok olunca 6-7 hafta hep böyle güzel kilolar verirsin emin ol yeterki bozma diyeti ve sporu
Maşallah diyorum sana canım ve tekrar tekrar tebrikleeerrrrr öperim
Bana gelince cumadan bu yana kayıbım malummm haftasonu
01.03.2013 Cuma Özet....
Kahvaltı
2 dl. tb ekmeği, 3 zeytin, bir dilim aknaz....
Öğle
Fırında köfte, salata ve yoğurt....
Akşam
Koşuşturmaca içinde tükettiğim sıvılar sayesinde tıkandım ve hiç bir şey yiyemedim....
Spor : evde 45 dk. koşu bandında 6 km hızla yürüyüş.... 50 mekik....
02.03.2013 Cumartesi Özet....
Kahvaltı
Peynirli Omlet ve bir kupa yeşil çay tarçınlı....
Öğle
Kızıma kuruyemiş vermiştim yesin diye bende bir avuç fındık yedim bir soda ile.... Yemek yok
Akşam
Güveçte köfte , salata ve ayran
Spor :
03.03.2013 Pazar...
Kahvaltı ve Öğle
karışık omlet, salata domates ve yeşillik, çay .... (pazar günleri iki öğünle geçiyor)
Akşam
Eşimle maç izlemeye gittik ve etli güveç yedim etlerine bayıldım... güveçte kırmızı biber soğan yeşil biber ve etler jülyen şeklinde doğranarak pişirilmişti tadı harika idi..... Güveç yanında tabiikide salata ve ayran
Spor :
Haftasonu kendime spor konusunda izin verdim hafta içi zaten her akşam yapıyorum diye... Malum ben sakatlanabilen bir insanım
Benden haberler böyle canlar sizlerde ne var ne yok bakalım....
eh daha ne olsunn70 kilo ile evlendim
81 il hamile kaldım
96 ile doguma girdim
93 le diyete başladım
şuan 66:) yani en zayıf halim
banum papilayı bilmemede sana bir tavsiyem olcak . diger piyatı uygun tencere ve tavalardan 2 alana kadar . iyisinden 1 tane al daha iyi canım .papilla marka tencere kullanan varmı aranzda
benc ede hafta sonbu spor yapma safiş . hergün yaparsan vucud alışır etki etmez.
mönülerinde güzel canım afiyet olsun tek gözüme takılan ögün atlamaların oldu
.
benimde gitmem gerekuuufffffffffff ben hala iş yerimdeyim ay başı yoğunluğu ooofffff bu akşamki spor yattı
eve gidince kızım tepemde durmasada bari koşu bandının tozunu alsam ona bile razıyım
Evet aslında iyi aklıma getirdin zili yaaa benimde gitmem gerek jinekolojik bir muayeneye ben hala rahim kanseri için aşı yaptırmadım bir an önce halletmem gerek....
ben,m yogunlu anlaşılan bitmeyecek ayselcim. olsun rabbım saglık versinde ben koştururum sohbetii kermesti yardımdı ev gezmesiydiiyi akşamlaar
selam herkese nasılsınız :79:
safişim teşekkürler ama haklısın benim verilecek kilom fazla senin son kilolar ona rağmen süper gidiyoruz ikimizde bence inşallah daha bol kayıplı haftalar görürüz canım
menülerini beğendim afiyet olsun tatlım
sen spora gitmiyor muydun? haftasonu izin vermen iyi olmuş bende cuma günleri yapmayı düşünmüyorum çünkü en yoğun günüm o gün malum anatomi
masumcum zillicim haklı regl öncesi şişkinlik o bence geçecek inş
zillicim dukan aynı etkiyi bana yapmıştı o arkadaş yol yakınken vazgeçsin bence
birde leblebi yada kuruyemiş etle yemiyorum canım 3-4 saat sonra yiyorum :)
sanırım 2. aşamada balığın yanında yeniyor emin değilim ama
aeben ablaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin hala yoğun musun ablacım
bugünkü menüm
Sabah: 1 greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,3 marul yaprağı
Öğle:2 dilim tb ekmekten peynirli yeşillikli sandviç
Akşam:200 gr kadar ızgara tavuk, bol salata, yoğurt
okuldan eve yürüyüş 1 saat
safişim montide 2. ençok 3 porsiyon meyveye kadar izin var canımyok canım benim son kilolar değil daha vermem gereken 8 kilo var bebeğim ne sonu ben daha başlangıçtayım
Bu metobolizma ile alakalı birazda....
Çünkü 2 yıl önceki monti diyeti maratonumda ilk hafta ben 1,800 vermiştim....
Karbonhidrat ve abur cuburu birden kesince sağlam gitmişti ilk haftalar
Şimdi ise vücut direniyor haliyle e yaşta genç değil... Ama olsun öyle yada böyle gidecek bu yağlar kararlıyım
Spora gidiyorum canımda haftada beş gün kafii fazlası bana zarar olabilir.... Benim belimde fıtık ve ayağımda batık varda, kendime yüklenmeden spor yapmalıyım....
Menün güzel ama yine meyveler bir porsiyonu geçiyor....
ev sıcak havada bir günaş çıkıp geri kaçıyor ama dışarısı buzzzz. yarın dahada soguycakmış . artık sıcak gelsin üşmekden bi hal oldumBuzzzzzz gibi bir sakarya sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnn
Hava yağmurlu burada sizin oralar nasıl bakalım....
Dünün Özeti...
Kahvaltı 08.00
1 dl. tb ekmeği ve peynir. bir çay kaşığı kahvaltılık sos, çay....
Öğle 13.00
kabak sote, salata ve yoğurt...
Akşam 19.30
Bir kase tarçınlı yoğurt....
saat : 21.00 bir kupa kahve
Gün içinde su ve çay... Çaylar şirketten
Bu arada ben 14 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim bunu ayrıca belirtmiyorum.... Gün içinde bu yüzden sınırsız çay tüketiyorum
Spor maalesef yok...
Eğer ütü sayılırsa 2 makina yıkadım ütüledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?