Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayrıca masum 90 dan 68e düşmek harika mükemmel ben 68 i görsem masaya çıkar oynarım .:)

selamlaar

nasılsınız bakalım bugün eve erken geldim son ders iptaldi

safişim o tam kabızlık değil ya akşam çıkmıştım sabah çıkamadım :26:

neyse bu hafta artık ikimizde vercez inş

eveet ilk yemek hihihi

çook güzeldi yaa birbirimizden konuştuk hatta o kadar çok konuştukki yemek yemeye fırsatımız olmadı

resmen çıkıyoruz biz galiba şaka gibi yaa 2-3 hafta öncesine kadar benim için öylesine biriydi hatta ukala biri

öyle işte canım

ay senin için zor olmuş bir günde olsa bitse azıcık yerdin telafi ederdin neyse olsun ya bundan sonrasına bakalım dimi ama tekrar iyi ki doğdun

Son düzenleme:

ben eski sayfaları okurken görmüştüm sizi eski monticisiniz

evet canım ilk monticilerden bu sayfa sayesinde inanılmaz bir değişim yaşadım devamının gelmesini istiyorum Allahın izniyle. Buradaki arkadaşlarımın emekleri büyüktür. Ama kaçamaksız gidiyorum gidiyorum sonra bi bozuyorum allah allah nidalarıyla saldırıorum sanırım

haha o kaçamaklar yok mu zatenn

tekrar monti mi yapacaksın?

bende yapıyorum destek olurum sana buradaki herkes çok iyi ve harikalar onların sayesinde motive oluyorum sen benden daha iyi bilirsin gerçi

İnş hepimiz hedef kilolarımıza ulaşıp bizi mutlu eden bedenler içerisinde dolaşırızz

bugünkü menüm:

Sabah:1 portakal,1 elma
Kahvaltı:3 dilim tb. ekmek, peynir, yeşillik
Öğle:3 minik kutu ton balığı, salatalık, ayran
Akşam:Haşlanmış kurufasulye ve ıspanak karışımı,yoğurt

Spor: 1 saat yürüdüm

Son düzenleme:
herkese günaydınnn :)

bu sefer karatay yapmayı düşünüyorum ama o da monti gibi aynı bi farklarını göremedim :)inş. bi an önce ulaşırız

Günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Yağmurlu bir Sakarya sabahı ama hava mis missssssssssss

Miraaayyy ooojjj geldin beeaaa
Adam senin bedeninlemi duracak elinde murat mı o teeeaalllaaammmm :26: :26:

olsun canım kapışalım ne olacak

ayseeellll ciddi ciddi aşk başlamış gülüm hadi hayırlı olsun her gününüz heyecan içinde ilk günün tadında olsun canım....

hee ya sorma yoğun bir hafta sonu idi bol yemeli içmeli bol hediyeli

Zaten cuma günü baskülde artılarıda görünce saldım çayıra mevlam kayıra
Bu huyumu sevmiyorum ama
Neyse elbet veririz diyerek yoluma devam ediyorum önüme bakaraktan hep hep

hahaha gülçin ama o beni kilo verince terk etmişti lütfen hahahah :) neyse bu konular çok çok eskidi artık ay ben resmen şişmanmışım haberim yokmuş 79.5 olmuşummm :/

hahaha gülçin ama o beni kilo verince terk etmişti lütfen hahahah :) neyse bu konular çok çok eskidi artık ay ben resmen şişmanmışım haberim yokmuş 79.5 olmuşummm :/

Bırak şu Muratı şimdi boşveeeeeeerrr biz önümüzdeki maçlara bakalım
E hadi bu günden itibaren başlayalım o zaman kapışmaya ne dersin

tamam kuzum seninlle kapışmak benim için bi zevktir:)

ikimizin de şu an ki bmi leri aynı sayılır hedef bmi lerde aynı kapışmanın kuralları nedir nasıl kapışıoruz hahahah

Gülçinn baak kirazz_z ne bulmuşşş hadi gel ağlayalımmm :2:

6.TAKIM 203. ETAP ETAP SONUNCUSU

Naz ( 56,8 / 56,8 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 66,9 / 66,9 / 0,00 / 0,00 % )
safinaz 84 ( 56,0 / 56,0 / 0,00 / 0,00 % )
petunyaaa ( 58,6 / 58,5 / 0,1 / 0,17 % )
kumsal ( 56,0 / 58,5 / -2,5 / - 4,46 % )
kirazz_z ( 76,5 / 77,8 / -1,3 / -1,70 % )
mimu ( 73,4 geri dönmek üzere ayrıldı .
denizyerlitaş ( 79,8 / 81,0 / -1,2 / -1,5 % )
ebi_ ( 67,8 / 66,3 / 1,5 / 2,21 % )
melek ( 73,4 / 73,4 / 0,00 / 0,00 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 591,8 / 595,2 / -3,4 / -0,57 % )

tamam kuzum seninlle kapışmak benim için bi zevktir:)

aynen cicim aynen ama bence bu hafta start vermeyelim olur mu tatlım....
Haftasonu benim doğum günü kutlamalarım vardı üç gün sürdü feci durumdayım hala toparlanamadım
Bu cuma tartılıp yarışa start verelim ne dersin
Ben zate şuan katherina ile yuarışıyorum sende katıl üçümüz yarışalım birbirimizi gaza getirelim ok?

ikimizin de şu an ki bmi leri aynı sayılır hedef bmi lerde aynı kapışmanın kuralları nedir nasıl kapışıoruz hahahah

kapışmanın kuralları ne oalcak canım bir haftada kim ne kadar kilo verirse o birinci olur
Tek kural KURAL YOK

kiloma baaaaaaaaaakkkkkk dövün beni yaaa valla parça pinçik edin beni bu ne yaaaa

günaydınn , nihayet yeni evimdeyim . Darısı banucuğumaa

ayy hayırlı olsun ne güzel darısı bana dedigin gibi.
Bizimde az kaldı sayılır eşyalra bakmaya başladım çocuk odasını aldık bile genç odası aldım tabi

bana hepsi uyar canım bende belki insani bi rakamda başlarım yarışa bu ne yani 79.5 yağlarıma bıçak saplıcam :/ gel ikimiz de kendimizi parça pincik edelim resmen dayaklığız!

bana hepsi uyar canım bende belki insani bi rakamda başlarım yarışa bu ne yani 79.5 yağlarıma bıçak saplıcam :/ gel ikimiz de kendimizi parça pincik edelim resmen dayaklığız!

ay evet miraaayyyy parçala beniiiii
o halde cuma günü tartılıyoruz ve start veriyoruz sende dahil olmak üzre üç kişi yolumuza devam ediyoruz canım

Ayselim ben bu haftada senle devam canım ama dediğim gibi ümidim yok malum haftasonu
Bari sen işi sıkı tut yarışı bu haftada sen kazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…