Beni hatırlayan var mı acabaaaaa
ben eski sayfaları okurken görmüştüm sizi eski monticisiniz
evet canım ilk monticilerdenbu sayfa sayesinde inanılmaz bir değişim yaşadım devamının gelmesini istiyorum Allahın izniyle. Buradaki arkadaşlarımın emekleri büyüktür. Ama kaçamaksız gidiyorum gidiyorum sonra bi bozuyorum allah allah nidalarıyla saldırıorum sanırım
haha o kaçamaklar yok mu zatenn
tekrar monti mi yapacaksın?
bende yapıyorum destek olurum sana buradaki herkes çok iyi ve harikalar onların sayesinde motive oluyorum sen benden daha iyi bilirsin gerçi
İnş hepimiz hedef kilolarımıza ulaşıp bizi mutlu eden bedenler içerisinde dolaşırızz
günaydın kızlarr
Mecburi geri dönüş yaptım ama monti yapmıyorum değişiklik istedim bu sefer :=) tabi sen gördün fotoları ben döndüm sende dön desene bana ayrı gayrımız mı varamin canım benimmmm düğün seneye inşallah ama benim eriyip incecik olmam lazım malum adamı elimde tutmam lazım hahahahha
canım biz sneinle nasıl kapışalım sen benim hayallerimin kilosundasın
selamlaar
nasılsınız bakalım bugün eve erken geldim son ders iptaldi
safişim o tam kabızlık değil ya akşam çıkmıştım sabah çıkamadım :26:
neyse bu hafta artık ikimizde vercez inş
eveet ilk yemek hihihi
çook güzeldi yaa birbirimizden konuştuk hatta o kadar çok konuştukki yemek yemeye fırsatımız olmadı
resmen çıkıyoruz biz galiba şaka gibi yaa2-3 hafta öncesine kadar benim için öylesine biriydi hatta ukala biri
öyle işte canım
ay senin için zor olmuş bir günde olsa bitse azıcık yerdin telafi ederdin neyse olsun ya bundan sonrasına bakalım dimi ama tekrar iyi ki doğdun
hahaha gülçin ama o beni kilo verince terk etmişti lütfen hahahah :) neyse bu konular çok çok eskidi artık ay ben resmen şişmanmışım haberim yokmuş 79.5 olmuşummm :/
Bırak şu Muratı şimdi boşveeeeeeerrr biz önümüzdeki maçlara bakalım
E hadi bu günden itibaren başlayalım o zaman kapışmaya ne dersin
Bırak şu Muratı şimdi boşveeeeeeerrr biz önümüzdeki maçlara bakalım
E hadi bu günden itibaren başlayalım o zaman kapışmaya ne dersin
tamam kuzum seninlle kapışmak benim için bi zevktir:)
ikimizin de şu an ki bmi leri aynı sayılır hedef bmi lerde aynı kapışmanın kuralları nedir nasıl kapışıoruz hahahah
Gülçinn baak kirazz_z ne bulmuşşş hadi gel ağlayalımmm :2:
6.TAKIM 203. ETAP ETAP SONUNCUSU
Naz ( 56,8 / 56,8 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 66,9 / 66,9 / 0,00 / 0,00 % )
safinaz 84 ( 56,0 / 56,0 / 0,00 / 0,00 % )
petunyaaa ( 58,6 / 58,5 / 0,1 / 0,17 % )
kumsal ( 56,0 / 58,5 / -2,5 / - 4,46 % )
kirazz_z ( 76,5 / 77,8 / -1,3 / -1,70 % )
mimu ( 73,4 geri dönmek üzere ayrıldı .
denizyerlitaş ( 79,8 / 81,0 / -1,2 / -1,5 % )
ebi_ ( 67,8 / 66,3 / 1,5 / 2,21 % )
melek ( 73,4 / 73,4 / 0,00 / 0,00 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 591,8 / 595,2 / -3,4 / -0,57 % )
günaydınn , nihayet yeni evimdeyim . Darısı banucuğumaa
aynen cicim aynen ama bence bu hafta start vermeyelim olur mu tatlım....
Haftasonu benim doğum günü kutlamalarım vardı üç gün sürdü feci durumdayım hala toparlanamadım
Bu cuma tartılıp yarışa start verelim ne dersin
Ben zate şuan katherina ile yuarışıyorum sende katıl üçümüz yarışalım birbirimizi gaza getirelim ok?
kapışmanın kuralları ne oalcak canım bir haftada kim ne kadar kilo verirse o birinci olur
Tek kural KURAL YOK
kiloma baaaaaaaaaakkkkkkdövün beni yaaa valla parça pinçik edin beni bu ne yaaaa
bana hepsi uyar canım bende belki insani bi rakamda başlarım yarışa bu ne yani 79.5 yağlarıma bıçak saplıcam :/ gel ikimiz de kendimizi parça pincik edelim resmen dayaklığız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?