mimum hoşgeldin yine unutak yavruşaeben ablam ve safişş beni hatırlayacaklarmı acaba çok merak ediyorummm :)
takyim hoşgeldin ...destekleriniz için teşekkürler herkese.cuma günü şayet verebilirsem verdiğim kiloyu yazarım.
menüm.
sabah 2dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirli ,yeşillikli sandviç,biraz beyazleblebi( saat 8 ile 10 :30 arası yendi)
öğlen12.30: 1kutu light ayran
saat1.30doğum günü kaçamağı,doğum günü sahibini ikna edemedim.)
1küçük dilim pasta,biraz sarma
3litre su
akşam sadece meyve(yeşil elma) yemeyi düşünüyorum.
laceyim güle güler otur canımın içigünaydınn , nihayet yeni evimdeyim . darısı banucuğumaa
mimum haberin vardır mutlaka . elifin bebşi var nazlışmında yakında olcak inşallah .Gülçinn baak kirazz_z ne bulmuşşş hadi gel ağlayalımmm :2:
6.TAKIM 203. ETAP ETAP SONUNCUSU
Naz ( 56,8 / 56,8 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 66,9 / 66,9 / 0,00 / 0,00 % )
safinaz 84 ( 56,0 / 56,0 / 0,00 / 0,00 % )
petunyaaa ( 58,6 / 58,5 / 0,1 / 0,17 % )
kumsal ( 56,0 / 58,5 / -2,5 / - 4,46 % )
kirazz_z ( 76,5 / 77,8 / -1,3 / -1,70 % )
mimu ( 73,4 geri dönmek üzere ayrıldı .
denizyerlitaş ( 79,8 / 81,0 / -1,2 / -1,5 % )
ebi_ ( 67,8 / 66,3 / 1,5 / 2,21 % )
melek ( 73,4 / 73,4 / 0,00 / 0,00 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 591,8 / 595,2 / -3,4 / -0,57 % )
merhaba kıslar .
ne deseniz haklısınız gelemiyorum bir türlü . inanın totom yer bile görmüyor . şu sınavlar geçsede biraz rahatlasak ..
inanın 1 gün bile evde geçmiyor ne yapıyorum bende anlamıyorum
biri bana bedduamı etti açep evde durmaman için
mimum hoşgeldin yine unutak yavruş
benim aklımda ne kamış biliyonmu .hani ömceden çalıştıgın yerde indirimden aldıgın kıyafetlerhay alahım bugünlerde alışverişle kafayıu yedim biri beni durdursun .
canım rabbım hayırlı ugurlu eylesin bir yastıkta kocayın .tebrik ederim
takyim hoşgeldin ...
canım yaşadıkların ne olursa olsun insanız tekrar ayaga kalkmasını biliriz .
ayrıca monti konusunda, bunca senedir , üzerinde çok etkili diyebilecegim birkaç kişiden birisin
yeterki buralarda ol . inan burası insanı çok motive ediyor ve diyete mecbur bırakıyor .
laceyim güle güler otur canımın içi
mimum haberin vardır mutlaka . elifin bebşi var nazlışmında yakında olcak inşallah .
hey gidi 6. takımım hey
safişim tatlım hayırlı yaşlar olsun canım ....
bak bide adamı begenmezsin seni hediye yagmuruna tutuyor
benim adam bilemz öyleşey . elime kredi kartını tutturur okadar
banuşum eşyalar alınmaya başlamış ne güzel..
daha eski sayflara bakamadım . çoçuklar gelecek şimdi. akşam üstüde kızılaya inizem işlerim var .
geçen haftaki kilolarınız ne alemde tam göremedim . bu haftaki gelecek nerdeyse.
şaka maka kızlar benim diyete başlamam lazım .
dün ayram aşı yapayım dedim . yine tam gün evde olmadıgım için tam yapamadım ...
ha mimum canım bu topikde yazmak için monti yapman şart deyil canım .
birde karatay yazmışın .canım yazık sana ekmekle meyvesiz durulurmu ? sonuçda montide karatayda aynı sonucu veriyor(gözlemledigim kadarıyle) niye mahrum kalasın ekmekden meyveden ???????????????????????
antim geçende yazömıştım .pro egırlıklı beslendikden sonra karbonhidrata ister istemez karşı koyamıyorsun .
merhaba kıslar .
ne deseniz haklısınız gelemiyorum bir türlü . inanın totom yer bile görmüyor . şu sınavlar geçsede biraz rahatlasak ..
mimum haberin vardır mutlaka . elifin bebşi var nazlışmında yakında olcak inşallah .
hey gidi 6. takımım hey
safişim tatlım hayırlı yaşlar olsun canım ....
bak bide adamı begenmezsin seni hediye yagmuruna tutuyor
benim adam bilemz öyleşey . elime kredi kartını tutturur okadar
geçen haftaki kilolarınız ne alemde tam göremedim . bu haftaki gelecek nerdeyse.
şaka maka kızlar benim diyete başlamam lazım .
dün ayram aşı yapayım dedim . yine tam gün evde olmadıgım için tam yapamadım ...
ha mimum canım bu topikde yazmak için monti yapman şart deyil canım .
birde karatay yazmışın .canım yazık sana ekmekle meyvesiz durulurmu ? sonuçda montide karatayda aynı sonucu veriyor(gözlemledigim kadarıyle) niye mahrum kalasın ekmekden meyveden ???????????????????????
.
eskilerden devam olsun menümü buraya yazayım :)
montiye uygun deil sanırım yeşil mercimek salatası varyazmasam mı buraya
Sabah: kalkar kalmaz limonlu su içtim.
1 çay bardağı badem
az peynir
5-6 zeytin
4 adet gün kurusu
yeşil çay
Öğlen:
Tavuk göğsü arasında ıspanak vardı
Zeytinyağlı patlıcan-yeşil mercimek salatası-mantar (hepsinden 1 kaşık)
Yoğurt
Şekersiz çay
ablaaam beni hatırladım yehuuuuay evet ne güzel günlerdi hala ordan aldığım kaban ve trençkotu giyiorum bi daa ömrü hayatım boyunca o kadar iisini giyemem hahahaha o yüzden hep içlerine girmrm lazım ama zayıflıktan üstümden düşeilir o konuda sıkıntı yok :) aslında tek fark monti de meyve serbest yemeklerden önce 1 sene yaptım ablam biliyorsun inanılmaz zayıfladım hala o günlerin etkisini görüyorum ama bu 78-80 arasında çok oynuyorum yanii o yüzden de bi değişiklik yapayım dedim ki dukan yaptım onda da çok kilo verdim 82 den 72 ye düştüm abla anlayacağın yaramaz bir çocuk gibi 2 sene sonra geri döndüm :)
bunlar güzel heyecanlar banucuğum. içine girip oturunca ohhh diyorsun. evin her karesinde emek ve zevk var.ayy hayırlı olsun ne güzel darısı bana dedigin gibi.
Bizimde az kaldı sayılır eşyalra bakmaya başladım çocuk odasını aldık bile genç odası aldım tabi
merhaba kıslar .
laceyim güle güler otur canımın içi
.
hello hatunlar:)
dün 1 saat pilates, 1 saat zumba yarım saat de koşu bandın da yürüdüm :)
SAfişciiim hala benimle yarışmak istiyormusun şekerim
vay vay .hello hatunlar:)
dün 1 saat pilates, 1 saat zumba yarım saat de koşu bandın da yürüdüm :)
SAfişciiim hala benimle yarışmak istiyormusun şekerim
bana bunlarla gel yavrum bana bunlarla geeelll
Her zaman kapiş
Ben yazmıyorum yaptığım aktiviteleri şimdi canın ister yapamazsın bir yerin şişer felan :26: :26:
yok antim öyleden sonra çıktım yine eve girişim 20.30 du .merhaba kızlarr, aeben burda olduğuna göre bugün evdesin :))
dün akşam eşime kızgındım, yemek yemedim, hopp yattım. sabah bi kalktım göbek yok
şaka maka kızlar akşam yemeği hafif geçiştirilirse acayip farkediyor yaaa.
ben birkaç gün salata, yoğurt denicem akşamalrı bakalım cumaya 61 in altına inebilecek miyim
bunlar güzel heyecanlar banucuğum. içine girip oturunca ohhh diyorsun. evin her karesinde emek ve zevk var.
teşekkür ederim aebenim. enerjine hayranım canım. maşallah
merhabalar kıslar .
bugün ayran günüm .
bugün evdeyim dedim ama yine bişiler çıktı .
sabah eşimle saglık ocagına igne yaptırmaya gitik . sonrada küçük kızmın sınava giriş ücretini yatırmak için bankaya gittim .
vay vay .ilk günlerde bu kardar yüklenme mimum . sonrası için elinde koz kalmaz. hatta birkaç hafta hiç spor yapmasan bence daha mantıklı
ne diyim sana safişmimum senin her aktiviteni tabiki yapamaz .
hayırlı olsun abla bende ayran yapıyorum bu gün iyimi yapıyorum bilmiyorum ama umarım işe yarar
Hatta ben bu kez 2 gün yapacağım bu gün ve yarın
bak nasıl anladın
bende 2 gün yapmayı düşünüyorum .bakalı yarın evde olursam ..hayırlı olsun abla bende ayran yapıyorum bu gün iyimi yapıyorum bilmiyorum ama umarım işe yarar
Hatta ben bu kez 2 gün yapacağım bu gün ve yarın
bak nasıl anladın
dügünden önce safişden ders al bence miray .valla ablam yazmasaydı ben anlamazdım hahahah :) küçücük cocukla nasıl konuşuoo yeaa
valla ablam yazmasaydı ben anlamazdım hahahah :) küçücük cocukla nasıl konuşuoo yeaa
ufaldaaaaa
teeeaalllaaammmm yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?