Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kıslar .
ne deseniz haklısınız gelemiyorum bir türlü . inanın totom yer bile görmüyor . şu sınavlar geçsede biraz rahatlasak ..
inanın 1 gün bile evde geçmiyor ne yapıyorum bende anlamıyorum
biri bana bedduamı etti açep evde durmaman için

aeben ablam ve safişş beni hatırlayacaklarmı acaba çok merak ediyorummm :)
mimum hoşgeldin yine unutak yavruş
benim aklımda ne kamış biliyonmu .hani ömceden çalıştıgın yerde indirimden aldıgın kıyafetler hay alahım bugünlerde alışverişle kafayıu yedim biri beni durdursun .
canım rabbım hayırlı ugurlu eylesin bir yastıkta kocayın .tebrik ederim
takyim hoşgeldin ...
canım yaşadıkların ne olursa olsun insanız tekrar ayaga kalkmasını biliriz .

ayrıca monti konusunda, bunca senedir , üzerinde çok etkili diyebilecegim birkaç kişiden birisin
yeterki buralarda ol . inan burası insanı çok motive ediyor ve diyete mecbur bırakıyor .
günaydınn , nihayet yeni evimdeyim . darısı banucuğumaa
laceyim güle güler otur canımın içi
mimum haberin vardır mutlaka . elifin bebşi var nazlışmında yakında olcak inşallah .
hey gidi 6. takımım hey

safişim tatlım hayırlı yaşlar olsun canım ....
bak bide adamı begenmezsin seni hediye yagmuruna tutuyor

benim adam bilemz öyleşey . elime kredi kartını tutturur okadar

banuşum eşyalar alınmaya başlamış ne güzel ..

daha eski sayflara bakamadım . çoçuklar gelecek şimdi. akşam üstüde kızılaya inizem işlerim var .

geçen haftaki kilolarınız ne alemde tam göremedim . bu haftaki gelecek nerdeyse.

şaka maka kızlar benim diyete başlamam lazım .
dün ayram aşı yapayım dedim . yine tam gün evde olmadıgım için tam yapamadım ...

ha mimum canım bu topikde yazmak için monti yapman şart deyil canım .
birde karatay yazmışın .canım yazık sana ekmekle meyvesiz durulurmu ? sonuçda montide karatayda aynı sonucu veriyor(gözlemledigim kadarıyle) niye mahrum kalasın ekmekden meyveden ???????????????????????

antim geçende yazömıştım .pro egırlıklı beslendikden sonra karbonhidrata ister istemez karşı koyamıyorsun .

Son düzenleme:
eskilerden devam olsun menümü buraya yazayım :)

montiye uygun deil sanırım yeşil mercimek salatası var yazmasam mı buraya

Sabah: kalkar kalmaz limonlu su içtim.

1 çay bardağı badem
az peynir
5-6 zeytin
4 adet gün kurusu
yeşil çay

Öğlen:
Tavuk göğsü arasında ıspanak vardı
Zeytinyağlı patlıcan-yeşil mercimek salatası-mantar (hepsinden 1 kaşık)
Yoğurt
Şekersiz çay

ablaaam beni hatırladım yehuuuu ay evet ne güzel günlerdi hala ordan aldığım kaban ve trençkotu giyiorum bi daa ömrü hayatım boyunca o kadar iisini giyemem hahahaha o yüzden hep içlerine girmrm lazım ama zayıflıktan üstümden düşeilir o konuda sıkıntı yok :) aslında tek fark monti de meyve serbest yemeklerden önce 1 sene yaptım ablam biliyorsun inanılmaz zayıfladım hala o günlerin etkisini görüyorum ama bu 78-80 arasında çok oynuyorum yanii o yüzden de bi değişiklik yapayım dedim ki dukan yaptım onda da çok kilo verdim 82 den 72 ye düştüm abla anlayacağın yaramaz bir çocuk gibi 2 sene sonra geri döndüm :)

nerelerdesin sen ablaa yaaaa bak eski tilkiler dönüp dolaşıp yine soluğu burada alıyorlar ben gibi
Valla özletiyorsun kendini heee bu kadar yıpratma kendini az molaaa....

aahhhh 6. takım aaahhhhhhh
elif anne oldu
nazlım oğluşunu bekliyor sabırla
Ayrıca birde narin vardı hatırlarsanız oda ikinci bebeğine hamile

6. takımda kim varki şuan hiç girmiyorum orayaaa :44: :44:

yeni yaş tebrikin içinde mersi efenimmm öperim ellerinizden...
Ben adamı niye beğenmiyeyim abla ilahi sende.... Beğenmesem onunla evli olurmuydum
Sadece zayıflasın normal insan boyutlarında olsun istiyorum o kadar

Sağolsun hakkını yiyemem hiç bir özel günü unutmaz kocam bir çiçek + bir hediye mutlaka gelir
Hatta dalga geçmeyeceğimi bilse resmi bayramlarda bile çiçek yollar bana
Bizimki azıcık duygusalda çiçekçinin önünden geçerken aklına gelipte hiç birşey yokken bana çiçek gönderen bir adamdır. Allah gani gani razı olsun.....

ablaaaa geçen hafta ben artı çıktım :26: :26:
sebebini bilmediğim bir şekilde artılardayım vbe bu haftada pek iç açıcı değil

Ayran aşı demişken aslında ben neden yapmıyorumki yaaaa bence ben bu hafta yapayım kendimi arındırmak için evet evet yarın öbür gün 2 gün peş peşe yapayım zaten tadınıda çok severim
Cuma itibari ile de saf monti

Ablaaaa sen neden kilo bildirimi yapmıyorsunnnnn

yaz sen yazzzzz banada fikir olur belkimmmm
Karatay diyetinde ekmek ve meyve yokmuuuuuuuuuu
aslında tam benlikmiş o yaaaa

seni yaramaz seniiiiiiii

merhaba kızlarr, aeben burda olduğuna göre bugün evdesin :))
dün akşam eşime kızgındım, yemek yemedim, hopp yattım. sabah bi kalktım göbek yok
şaka maka kızlar akşam yemeği hafif geçiştirilirse acayip farkediyor yaaa.
ben birkaç gün salata, yoğurt denicem akşamalrı bakalım cumaya 61 in altına inebilecek miyim

ah safişim pc oturacak vakit kalımyormuki bildirim yapayım . vemde diyet yapmıyorumki kilo bildireyin yavruşum ya ...
senin eşede saygılar benişm adan otdan çöpden çiçekden anlamaz .

mumum afiye olsun canım . karayat yapıyorsun mönünden anlaşıldı .ahdi hayırlı olsun . burya yazmandada bir sakınca yok canım . burası sadece monti topigi deyil arkasdaş topigi ayrıca.

yazmayı unutmuşum az evel .ayselcim yemekde yenmiş rabbım hayıurlısını versin canım ...
zilim mucuks .

bende özlüyorum sizleri inanın ama gelcek hi,ö durumum yok şimdi hazırlanıp çıkmama lazım .günlerim hep böyle geçiyor inanın . beni biraz daha böyle idrare edin . . bir dönüzem tam dönüzem ama

ayy hayırlı olsun ne güzel darısı bana dedigin gibi.
Bizimde az kaldı sayılır eşyalra bakmaya başladım çocuk odasını aldık bile genç odası aldım tabi
bunlar güzel heyecanlar banucuğum. içine girip oturunca ohhh diyorsun. evin her karesinde emek ve zevk var.

teşekkür ederim aebenim. enerjine hayranım canım. maşallah

slm hepinize

gözlerim kapanıyor,uyumadan önce buraya bakmak farz oldu...

aebenim koşturmacan bitmek bilmiyor aplam,allah güç kuvvet versin...

mimum sende yarışa dahil olmuşsun.hadi hayırlsı.kalabalık olmak motivasyonu arttırır..gazanız mübarek olsun...

banum çocuk odası almışsın cnm güzel günlerinizde kullanın cnm...

lacey güle güle oturun evinizde huzurla...

daha yazacaktım ama unuttum walla...birde midem acaip yanıyor.çok çay kahve içtim bu gün...gidip yatayımda geçsin...yarın görüşürüz

günaydınnnn

lacey ve zilim tşkler kızlar evet aldık çocuk odasını beyaz üzerine siyah çizgiler aldım
kavga çıkıyor renk işin içine girincee zaten başkada bişiy alamıycaz salonum boş kalıcak elimi toparlayım biraz öyle alıcam kendimi sıkıştırmak istemiyorum.
şimdi alsam içime sinmeyen bişiy alcam , birde zaman yok gezmeye bakmaya önce diger yerleri halledeyim sonra salon

hello hatunlar:)

dün 1 saat pilates, 1 saat zumba yarım saat de koşu bandın da yürüdüm :)

SAfişciiim hala benimle yarışmak istiyormusun şekerim

bana bunlarla gel yavrum bana bunlarla geeelll
Her zaman kapiş

Ben yazmıyorum yaptığım aktiviteleri şimdi canın ister yapamazsın bir yerin şişer felan :26: :26:

merhabalar kıslar .
bugün ayran günüm .
bugün evdeyim dedim ama yine bişiler çıktı .
sabah eşimle saglık ocagına igne yaptırmaya gitik . sonrada küçük kızmın sınava giriş ücretini yatırmak için bankaya gittim .

vay vay . ilk günlerde bu kardar yüklenme mimum . sonrası için elinde koz kalmaz. hatta birkaç hafta hiç spor yapmasan bence daha mantıklı
bana bunlarla gel yavrum bana bunlarla geeelll
Her zaman kapiş

Ben yazmıyorum yaptığım aktiviteleri şimdi canın ister yapamazsın bir yerin şişer felan :26: :26:

ne diyim sana safiş mimum senin her aktiviteni tabiki yapamaz .

yok antim öyleden sonra çıktım yine eve girişim 20.30 du .
akşam aç yapmak işe yarıyor antim . ama bence normal aç yat eşinle darılma
bunlar güzel heyecanlar banucuğum. içine girip oturunca ohhh diyorsun. evin her karesinde emek ve zevk var.

teşekkür ederim aebenim. enerjine hayranım canım. maşallah

laceyim mümkün olursa evinin resimlerini bekleriz canım .. k.k ya koymasan bile özel albüm yaparsın arkadaşlardan başkası göremez.

hayırlı olsun abla bende ayran yapıyorum bu gün iyimi yapıyorum bilmiyorum ama umarım işe yarar
Hatta ben bu kez 2 gün yapacağım bu gün ve yarın

vay vay . ilk günlerde bu kardar yüklenme mimum . sonrası için elinde koz kalmaz. hatta birkaç hafta hiç spor yapmasan bence daha mantıklı

ne diyim sana safiş mimum senin her aktiviteni tabiki yapamaz .

bak nasıl anladın

hayırlı olsun abla bende ayran yapıyorum bu gün iyimi yapıyorum bilmiyorum ama umarım işe yarar

bak nasıl anladın

valla ablam yazmasaydı ben anlamazdım hahahah :) küçücük cocukla nasıl konuşuoo yeaa

bak nasıl anladın
bende 2 gün yapmayı düşünüyorum .bakalı yarın evde olursam ..

birde bu linki buldum daha önceden sanırım böyle yapıyorsum ben :44:http://www.google.es/url?sa=t&rct=j...qYDYCQ&usg=AFQjCNFUG94VHIZBi0ywtxc-6u15jpWa9w

he ya anlamammı
valla ablam yazmasaydı ben anlamazdım hahahah :) küçücük cocukla nasıl konuşuoo yeaa
dügünden önce safişden ders al bence miray .

ben kaçar iyi günler dilerim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…