maşallah darısı başımızaaa :) 69.9 da olur bana
he işte narinnazenin kızı çok zor olmuştu çok yaramazdı o değil mi ben mi karıştırıyorum :/
selam kızlar, bugun tartıda 60.9 u gördüm çok şükür. sebebi 3 akşam sadece elma ve yoğurt yedim yattım. biraz da erken bir saatte yettım ki acıkmayayım. yoksa çay yanına ıvır zıvır yiyorum. tam olarak monti yapamasam da, pirinç, patates, mısır tüketmiyorum. tatlıları kestim. ekmeği sadce sabah kahvaltıda yiyorum. genel olarak fena gitmiyorum galiba.
maşallah darısı başımızaaa :) 69.9 da olur bana
olur tabi ki, umutsuz olucak bir durum yok. ben üstelik bu ay tüp bebek tedavisi oldum. normalde her denemede vücut su tutuyor ve 2 kg ya kadar artış oluyordu. bu sefer pro ağırlıklı beslendim, üstüne bir de kilo verdim. bir de ahh spora başlayabilseydim. aksilikler oldu 2 haftadır niyetlenip gidemedim. kesin 1-2 kg daha gitmiş olurdu.
slm kıslar...
havalar ısındı sanarken tekrar soğuduama yinede doğadaki uyanış insanı enerjik hale getiriyor...özlemişim aydınlık,kasvetsiz bir güne uyanmayı...
takyim hepten yağsız yada bi damlacık yağla kendine ayrı evdekilere ayrı yemek yapmaya hiiiç uğraşıp yıpratma kendin cnm...diyetten soğursun bir süre sonra..hem uğraştırdığı için hemde tadından ödün vermekten dolayı...
ben de bu gün pırasa yaptım...kavurmasını yaptım z.yağlı...ama diğer türlü yapsaydım da içine pirinç yerine bulgur koyuyorum ben..gerçi montide ilk etapta bulgurda pek yok ama azıcık bulgurdan bişey olmaz ...bi tencere yemekte bir kahve fincanı falan oluyor.yanında et gibi bişeyde yoksa çokta sorun olmaz bence...
ben pırasayı kavurdum yumurtada kırmıycam öylece yiycez..yanına mercimek çorbası yaptım..eşimle oğlum için fırında makarnada yaptım ama akşama fırına atıcam. yani monti yapıyor olsaydımda diyet dışına çıkmamış olacaktım..
domates çorbası unsuz olmaz cnm bence..ama şu anda şu geldi aklıma..dukancıların kullandığı bi un vardıya..proteini fazla.karbonhidratı minimuma indirilmiş.(buldumyulaf unu) o olabilirmi acaba un yerine?
aebenim bu konudaki son sözü söyler gelince...
yaramazmıydıı hııııı bilmem hatırlayamadım canım yaaa
Narine dair son hatırladığım görümcesi eşinden ayrılmıştı birde kızı vardı kızı ile birlikte narinde kalıyordu bir süre benim aklımda öyle kaldı....
Hatta narin kendi babasının şirketinde çalışıyordu, yada kayınpederinin yani bir aile firması vardı
valla çok iyisin anti aynen devam et böyle şekerim tebrikler
ben şu 63 zincirini bir kırsam sanırım devamı gelecek ama 63-64 arasındayım ne olacak böyle
çatlaaakkk
hatıradım narini yok narin değil o zaman biraz fazla kiloluydu uzun yıllardan sonra çocukları olmuştu derinn miydi nicki bak ben böle takıyorum işte obsesyon kötü bişe
melekten mi bahsediyorsun acaba yaaa eşi çocuk istemiyordu ama oda ikna etmeye çalışıyordu
hatta melek pastanede çalışıyordu o mu kiiii :44: :44: :44:
10 dakika ara :d hahahah hayır o da deil :d
miraaaaaaaaaayyy yürü git dövecem şimdi heee kimse kim aaaa takma banadaaaa
ahhaha taam ben ağlıyorum
bu kişiye dair hatırladığın sadece şişman ve bir kızının olmasımı
Şişman olması normal değilmi diyet bölümündeyiz
seni daha fazla kızdırmamak için obsesyon tedavisine bile başladım
ben biraz baktım da sıkıldım balımmm :) aeben abla hatırlar belki hatırladığım şeyleri söyleyim monti yapamadı burdan 90 kilo üstü birlikte zayıflıyor topiğine gitti bayaa bozdu montiyihahaha
Sakarya sabahından herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Yine her zaman ki gibi yoğunum bu yüzden sık gelemiyorum
bu hafta menü bildirmedim çünkü bende saçma sapan beslendim
Dün ve bu gün zaten ayran aşı yapıyorum ondan yazmıyorum bakalım yarın neler olacak :26: :26:
:26: :26: :26: :26: :26:
Deli kızzzz özlemişim seniiiii
evet canım yaa bu huyumu hiç sevmiyorum kilo veremediysem eğer salıyorum ama verdiysem dediğin gibi gaza geliyorum
Evet canım benim hayatımdaki ilk ve tek diyet deneyimi monti idi hayatım boyunca (hamilelik harici) 50 kilonun üzerine çıkmadığım için diyet nedir bilmezdim... Tabii evlenir evlenmez hamile kalıpta kilo alınca sonrasında kaldı kilocuklar ve bende o zaman monti ile tanıştım, derken derken monti ile 68 kilodan 56 kiloya kadar inmiştimmmm
Ama şimdi gel görki yine altılı rakamlardayım evet 68 kilo olmadım belki ama 64 kiloda pek iç açıcı değil beşli rakamlar bana göre
Ama aeben ablamında dediği gibi hangi diyeti uygularsak uygulayalım vücut maalesef unutmuyor bunu.... İkinci kez gündeme geldiğinde diyet vücut direnç gösteriyor ve ilk denemede olan başarı biraz daha geç oluyor.... Neyse canım elbet gidecek belki 3 ayda belki 5 ayda yeterki biz pes etmeyelim
ben biraz baktım da sıkıldım balımmm :) aeben abla hatırlar belki hatırladığım şeyleri söyleyim monti yapamadı burdan 90 kilo üstü birlikte zayıflıyor topiğine gitti bayaa bozdu montiyihahaha
İYİ AKŞAMLAR
ne çok çeneniz düşmüş okuyamadım hepsini
zamanda yok zati
sabah yrürüşe çıktım sonra pilates . ev işi , sonra kızımın hocası geldi o gitti sohbete gittim gelirken merkete ugradım . şimdide evdeyim yapacak işde çok .
yarınımda bugünmümden yogun . anladınız umarım halimi
narinindenmi bahsediyoprsunuz . heni, eşiyle aynı şirkette çaşışan arkadaşımızdan . görümcesi ayrılan .onu banum iyi hatırlar .
çok monti yapmışlıgı yok ama uzun vadede güzel kilo vermişti 60 lı kilolardaydı enson hatırladıgım .:44: hamilemiymiş hayırlı olsun .
bahsetigin diyar olmasın. ama unun yavruşu yoktu bekardı daha :)
derinde vardı baya kilolu bir arkadaş .ama onunda büyük oglu vardı hata son dönem torunu olmuştu .:).
tombiş kızı olan kimseyi hatırlamıyorum :)
monti soy agacı çıkartacaksınız bana . akşam akşam , işim var yavs:)
aynen bende öyleyim safişimm
aynı ben kız sen hamilelik yüzünden ben kortizonlu tedavi yüzünden almışızbende hey 62-59 arasyıdım aldım baya
ama sen ne güzel vermişin yine verirsin bence
inş birlikte düşeriz 5 lilere canımm tabi ben önce 6 lıları bir göreyimde
pes etmek yok asla tatımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?