Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah darısı başımızaaa :) 69.9 da olur bana

olur tabi ki, umutsuz olucak bir durum yok. ben üstelik bu ay tüp bebek tedavisi oldum. normalde her denemede vücut su tutuyor ve 2 kg ya kadar artış oluyordu. bu sefer pro ağırlıklı beslendim, üstüne bir de kilo verdim. bir de ahh spora başlayabilseydim. aksilikler oldu 2 haftadır niyetlenip gidemedim. kesin 1-2 kg daha gitmiş olurdu.

slm kıslar...
havalar ısındı sanarken tekrar soğudu ama yinede doğadaki uyanış insanı enerjik hale getiriyor...özlemişim aydınlık,kasvetsiz bir güne uyanmayı...

takyim hepten yağsız yada bi damlacık yağla kendine ayrı evdekilere ayrı yemek yapmaya hiiiç uğraşıp yıpratma kendin cnm...diyetten soğursun bir süre sonra..hem uğraştırdığı için hemde tadından ödün vermekten dolayı...

ben de bu gün pırasa yaptım...kavurmasını yaptım z.yağlı...ama diğer türlü yapsaydım da içine pirinç yerine bulgur koyuyorum ben..gerçi montide ilk etapta bulgurda pek yok ama azıcık bulgurdan bişey olmaz ...bi tencere yemekte bir kahve fincanı falan oluyor.yanında et gibi bişeyde yoksa çokta sorun olmaz bence...

ben pırasayı kavurdum yumurtada kırmıycam öylece yiycez..yanına mercimek çorbası yaptım..eşimle oğlum için fırında makarnada yaptım ama akşama fırına atıcam. yani monti yapıyor olsaydımda diyet dışına çıkmamış olacaktım..

domates çorbası unsuz olmaz cnm bence..ama şu anda şu geldi aklıma..dukancıların kullandığı bi un vardıya..proteini fazla.karbonhidratı minimuma indirilmiş.(buldum yulaf unu) o olabilirmi acaba un yerine?
aebenim bu konudaki son sözü söyler gelince...

he işte narinnazenin kızı çok zor olmuştu çok yaramazdı o değil mi ben mi karıştırıyorum :/

yaramazmıydıı hııııı bilmem hatırlayamadım canım yaaa
Narine dair son hatırladığım görümcesi eşinden ayrılmıştı birde kızı vardı kızı ile birlikte narinde kalıyordu bir süre benim aklımda öyle kaldı....
Hatta narin kendi babasının şirketinde çalışıyordu, yada kayınpederinin yani bir aile firması vardı

valla çok iyisin anti aynen devam et böyle şekerim tebrikler

ben şu 63 zincirini bir kırsam sanırım devamı gelecek ama 63-64 arasındayım ne olacak böyle

maşallah darısı başımızaaa :) 69.9 da olur bana

çatlaaakkk

Spor sanırım ben de ters etki yaptı
Ben spor yaptığım hafta artı çıktım
Bir süre sanırım sporsuz devam edeceğim diyete artık gece sporları ile idare ederim :26: :26:

ellerine sağlık vede afiyet olsun.... Be n pırasa yapmıyorum hiç evde benden başka yiyen yok diye, gerçi hangi sebzeyi benden başka yiyen varki... Bir sebze yemeği yapıyorumk bitene kadar öğle ve akşam menüm aynı oluyorrrr
Ama pırasa yapsam iyi olur sanırım okurken canım istedi valla şöyle yumurtalı yanına yoğurtla missss

hatıradım narini yok narin değil o zaman biraz fazla kiloluydu uzun yıllardan sonra çocukları olmuştu derinn miydi nicki bak ben böle takıyorum işte obsesyon kötü bişe

hatıradım narini yok narin değil o zaman biraz fazla kiloluydu uzun yıllardan sonra çocukları olmuştu derinn miydi nicki bak ben böle takıyorum işte obsesyon kötü bişe

melekten mi bahsediyorsun acaba yaaa eşi çocuk istemiyordu ama oda ikna etmeye çalışıyordu
hatta melek pastanede çalışıyordu o mu kiiii :44: :44: :44:

melekten mi bahsediyorsun acaba yaaa eşi çocuk istemiyordu ama oda ikna etmeye çalışıyordu
hatta melek pastanede çalışıyordu o mu kiiii :44: :44: :44:

10 dakika ara hahahah hayır o da deil

bu kişiye dair hatırladığın sadece şişman ve bir kızının olmasımı
Şişman olması normal değilmi diyet bölümündeyiz

seni daha fazla kızdırmamak için obsesyon tedavisine bile başladım

seni daha fazla kızdırmamak için obsesyon tedavisine bile başladım

yok şimdi banada taktın yaneee takıldım bende kimdi acaba yaaaa
onun kim olduğunu bulmak için 2 yıl öncesine gidip sayfaları kurcalamak gerek tek tek okumak gerek amaaa
benim buna vaktim yok gülümmmmmmmmmm

ben biraz baktım da sıkıldım balımmm :) aeben abla hatırlar belki hatırladığım şeyleri söyleyim monti yapamadı burdan 90 kilo üstü birlikte zayıflıyor topiğine gitti bayaa bozdu montiyi hahaha

İYİ AKŞAMLAR
ne çok çeneniz düşmüş okuyamadım hepsini
zamanda yok zati
sabah yrürüşe çıktım sonra pilates . ev işi , sonra kızımın hocası geldi o gitti sohbete gittim gelirken merkete ugradım . şimdide evdeyim yapacak işde çok .
yarınımda bugünmümden yogun . anladınız umarım halimi

ben biraz baktım da sıkıldım balımmm :) aeben abla hatırlar belki hatırladığım şeyleri söyleyim monti yapamadı burdan 90 kilo üstü birlikte zayıflıyor topiğine gitti bayaa bozdu montiyi hahaha

narinindenmi bahsediyoprsunuz . heni, eşiyle aynı şirkette çaşışan arkadaşımızdan . görümcesi ayrılan .onu banum iyi hatırlar .
çok monti yapmışlıgı yok ama uzun vadede güzel kilo vermişti 60 lı kilolardaydı enson hatırladıgım .:44: hamilemiymiş hayırlı olsun .

bahsetigin diyar olmasın. ama unun yavruşu yoktu bekardı daha :)

derinde vardı baya kilolu bir arkadaş .ama onunda büyük oglu vardı hata son dönem torunu olmuştu .:).

tombiş kızı olan kimseyi hatırlamıyorum :)
monti soy agacı çıkartacaksınız bana . akşam akşam , işim var yavs:)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,menümü yazayım.
sabah :1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,biraz peynir, yeşil çay
ara: 1yeşil elma
öğlen:1 kutu ayran, biraz beyaz leblebi( canım istemedi,kırgınlık var üzerimde)
akşam:diet çorba,taze fasulye,turp, marul
3 litre su
yarın tartılacağım bakalım sonuç ne olacak?

aynen bende öyleyim safişimm

aynı ben kız sen hamilelik yüzünden ben kortizonlu tedavi yüzünden almışızbende hey 62-59 arasyıdım aldım baya
ama sen ne güzel vermişin yine verirsin bence
inş birlikte düşeriz 5 lilere canımm tabi ben önce 6 lıları bir göreyimde
pes etmek yok asla tatımmm

selamlaar

bugün tıp bayramııı

o yüzden fakültede program vardı geç geldim eve tabipler odasından görevliler geldi

menümü yazıp kaçıyorum yorgunum

Sabah:1 elma,2 k. kayısı
Kahvaltı:2 yumurta, peynir, yeşillik
Öğle:2 dilim tb ekmekten sandviç, ayran
Akşam:2 kutu ton, salatalık 5 tane minik, ayran

yürüyüş 70 dk

yarın tartı günü çok heycanlıyımm inş hepimiz vermişizdir

Günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrr vede hayırlı cumalarrrr

Yumukum olabilirmi acabaa :44: :44: :44:
Onunda bir kızı var....

anaaaaaammmmm bu ne yoğunlu bu ne aktiflik böyleeee
Bir oturda mabadın yer görsün aplaaaaa

Ay abla seninde kafana takıldı demiiiii dövecem ben bu mirayı zatennnn

evet evet evet evet
pes etmek yokkkkk nasıl yedik içtik şiştik ise şimdi inecezzzzz bir balon gibi fııısssssssss
bu yaza tiril tiril ince girmek istiyorummmmmmmmmmm Lütfen aynen böyle gaz vermeye devam et

Ve beklenen günnnn..... Umarım herkesin yüzü gülmüştür bu sabah baskülde

08.03.2013 Cuma : 63.900
15.03.2013 Cuma : 64.100

Başladığım noktadayım görüldüğü üzere ....
Her hafta artarak gidiyorum Allah sonumu hayır etsin ne diyeyim....
kim sorarsa 2 gün ayran aşı yaptım hale baaakkkk
Vücudumu şoka uğratmak için bir kaç hafta sıfır kh ile arınsammı ki ne yapsam bilemedim.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…