Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gidicek kiloma bakıyorum da herşeyi sil baştan alacakmışım gibi geliyor :/ bi umutsuzluğa kapılıyorum

Nefes aldığımız sürece umut vardır.....
Şşşttttt bir daha böyle şeyler okumayayım lütfen....
Biz kiiii ne kilolar verdik balım yapma böyle olumsuz düşünmek yok....
Evet bu sefer biraz daha uzun sürecek belki bizi yoracak ama olacak
zor fakat imkansız değil

slm kıslar..

yarış hararetlenmiş,süpersiniz.....

mimum aebenimin dediiği gibi sen safişe yetişebilmek için spor salonunda çoook ter dökeceğe benziyorsun cnm..malum safiş çok aktif biir kadın işin zor vesselam...katherina seninde tabisiiii...

aebenim detox gazaan mübarek ola aplam...

banukkk nerelerdesin kuzum?

bu gün nasıl fırtına var dışarda yahu...saçlarımı kökünden söküp gtürecek sandım arabaya binene kadar..ağzım gözüm toz doldu..geldir gelmez duşa attım kendimi..

oğlum uyanıncada onun alıştırma kitaplarını almaya gidicez..sabahtan siparişi verdim ,öğleden sonra alabilirsiniz demişlerdi...

anaaaam laptobun üstü komple çekirdek kırıntılarıyla dolmuş..bi yandan yazmaya bi yandan da çekirdek yemeğe çalışınca böyle olmuş

ziliii hoşgeldin naberrrr

burada hava çok sakin ama rüzgar gelecek gibi sankide.... aman diyim ttikkkaaattttt

Çekirdeklerde afiyet olsun bu arada

buralardayım cnmm

herkese iyi akşamlarkızlar,
ayran detoksunda ne kadar ayran içiyorsunuz.light yoğurttan mı yapıyorsunuz?kahvaltı varmı?
elma diyetini denediniz mi? Ne düşünüyorsunuz?
çok sordum ama kendinize yemeği ayrı mı pişiriyorsunuz?

bugünkü menüm
sabah :1 yumurta ile menemen, yeşil çay,1dilimden az tam buğday ekmek3 siyah tuzsuz,yağsız zeytin
öğlen:yağı az kereviz yemeği,1 kutu light ayran çok küçük bir dilim kızarmış ekmek, 1yovita
akşam: yağsız pırasa, marul yaprağı,1kase diet çorbası( kırmızı mercimek,yeşilsoğan,sarımsak,kırmızı-yeşil biber,kuru soğan,lahana,kereviz yaprağı,nane,dereotu)
3litre limonlu su

spor salonunda yaşasam da ona yetişemem ben hahahha :)

herkese selaaam

dün giremedim affedin vizeler yaklaşıyor ondan önce juri var sanırım jurinin önünde ter dökücez baya cook yoğunum :26:

Dünkü menümü yazmiyim tam hatırlamıyorum montiyi bozmadım merak etmeyin

Bugünkü menümm:

Sabah: 2 kuru kayısı, 1 elma
Kahvaltı:2 dilim tb ekmek peynir yeşillik
Öğle: Kore restoranına gittik bibimguksu yedim yumurtalı sebzeli bir yemek havuçlar piştiği için yemedim yanına peynirli salata aldım
İkindi:4 kuru kayısı
Akşam:Izgara palamut,salata, ayran

1 saat yürüyüş,

aeben abla gelmiş hoşgelmiş ablam bu kadar yorma kendini bende kendimi yogun sanardım

teşekkürler güzel dileklerin için

safişciğim inş vermişizdir ya bende pek ümitli değilim bu hafta aynı şey bende oluyo tartıda artı görünce salasım geliyo verince gaza geliyorum ben

ama salmayalım ya bundan sonra veririz inş sen 56 ya kadar montiyle mi düştün cnm ama bir kere başarmışsın neden tekrar başaramayacaksın ki

mimucum karatayı bende montiye benzettim biraz karşı komşumuz yapıyo 5 kilo vermiş geçen annemle konuşuyordu inş sende verirsin cnm

afiyet olsun monti yapıyorsunuz değil mi sanırım yeni geldiniz hoşgeldiniz

takyim cnm yumurtayla ekmeği yemiyorduk unuttunmu ?

monti yapıyorsan neden kendine ayrı yemek pişireceksin cnm..yağsız veya tuzsuz pişirilmiyorki...

örnek verecek olursak pırasa yemişsin yağsız...(yağsız nasıl pişirdin bu arada ve tatsız olmmuştur yaw..kendini niye şartladın yağsıza?)

kavur pırasaları az z.yağında kapağı kapalı olarak,yumuşayınca çırp yumurtaları dök üstüne güzelce pişsin..ben yumurtaları çırparken içine peynirde ufalıyorum nefiss oluyor...

yada bakliyat pişir,ev halkına yanına pilav yap,birde salata..sen salatayla baklagilini ye onlarda pilav-salata-baklagil yesinler..

yani monti çok diyet gibi değil zaten...yağ-tuz kısıtlaması yok.(tabii yemeklere yağı tuzu boca etmekte yok:)

ben diyet modunda olmadığımm halde bizde herkese ayrı yemek pişiyor..usandım bu konuda walla...

en basitinden bu akşam için eşime ve oğluma fırında patates ve köfte kızarttım.hem kendim hem onlar için domates çorbası,salata yaptım.. gecede atıştırmaları için fındıklı kurabiye yaptım..

sebze yemek istemiyorlar ve ben vegan olmasamda vejeteryan sayılırım.hiç anlaşamıyoruz yemek konusunda.günümün büyük bölümüde mutfakta geçiyor bu yüzden malesef...

ama montiyle ev halkının yemeklerini uyarlayabilirsin cnm....kendine özel her gün uğraşma...tabii bizimkiler gibi yemek konusunda çok seçici değillerse...

benim 97 yılında bir dergi yanında verilmiş bir monti kitabım vardı.bu kitapta mesela zeytin de yok biliyorduma ma okuduğum sayfalarda zeytinin yendiğini gördüm.hep kendime ayrı çok az zeytinyağlı yemekler yaptım.beyaz pirinç yerine bazı yemekler için(pırasa) kepekli pirinç kullandım mesela ama evde sürekli kendime ayrı pişirdim.çok güzel kilolar verdim ama sanırım fazla sıktığım için geri aldım. bu yüzden de sıkıldımdiyetten.yanlış bildiklerim var. onları size sorarak düzeltmek istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.çünkü vermem gereken bir hayli kilo var. yolum uzun. çabuk bunalmak istemiyorum.hem lezzeti güzel hem montiye uygun yemek istiyorum.normalde yumurtayla ekmek yemiyorum ama özellikle menemen vebsebze yemeklerini ekmeksiz yemekte zorlanıyorum. çok az ekmekle bitirdim ama sonradan aklıma geldi marul yaprağı ile akşam yemeğinde pırasayı yedim.onu da öyle yapabilirdim.ekmek alışkanlığından kurtulmaya çalışıyorum.
bir de domates çorbasına un katıyor musunuz?peyniriniz bimdeki light aknaz mı?zytin yenmiyorsa bırakayım.

iyi akşamlar , banum güle güle kullansın oğluşlar odalarını. bir anda bütün eksiklerin alınması zor canım. zamanla hepsini tamamlarsınız
aebenim 1-2 eksiğim kaldı tamamlanınca foto ekleyeyim canım

Sakarya sabahından herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Yine her zaman ki gibi yoğunum bu yüzden sık gelemiyorum
bu hafta menü bildirmedim çünkü bende saçma sapan beslendim
Dün ve bu gün zaten ayran aşı yapıyorum ondan yazmıyorum bakalım yarın neler olacak :26: :26:

spor salonunda yaşasam da ona yetişemem ben hahahha :)

:26: :26: :26: :26: :26:

Deli kızzzz özlemişim seniiiii

evet canım yaa bu huyumu hiç sevmiyorum kilo veremediysem eğer salıyorum ama verdiysem dediğin gibi gaza geliyorum

Evet canım benim hayatımdaki ilk ve tek diyet deneyimi monti idi hayatım boyunca (hamilelik harici) 50 kilonun üzerine çıkmadığım için diyet nedir bilmezdim... Tabii evlenir evlenmez hamile kalıpta kilo alınca sonrasında kaldı kilocuklar ve bende o zaman monti ile tanıştım, derken derken monti ile 68 kilodan 56 kiloya kadar inmiştimmmm
Ama şimdi gel görki yine altılı rakamlardayım evet 68 kilo olmadım belki ama 64 kiloda pek iç açıcı değil beşli rakamlar bana göre
Ama aeben ablamında dediği gibi hangi diyeti uygularsak uygulayalım vücut maalesef unutmuyor bunu.... İkinci kez gündeme geldiğinde diyet vücut direnç gösteriyor ve ilk denemede olan başarı biraz daha geç oluyor.... Neyse canım elbet gidecek belki 3 ayda belki 5 ayda yeterki biz pes etmeyelim

günaydın en eskiii topiğimmmm Safişim bende seni özledimmm yaa abenn ablam nazlı dışında biri daha hamile demişti bulamadım o yazıyı yaa bbaşka kim hamile ki :)

dün yediklerimi yazacak olursam ;

Sabah 08:00 4 gün kurusu - Limonlu su

O9:00 az peynir- maydonoz- salatalık- 2 yumurta - 5-6 siyah zeytin - badem- yeşilçay

12:30 Balıklı salata Zeytinyağı bulamadım bol limonla yedim.

18:00 1 tane portakal ( işten çıkkmadan yiyeyim dedim)

19:00 1 kase ezogelin- mantarlı/karnıbaharlı/dereotlu karmakarışık bi salata :)

salatayı aldığıma pişman oldum çünkü çorba ciddi manada tıkadı benii

aeben abla dedikiiiiii
Melek doğum yaptı anne oldu
Nazlı da hamile dediiiiiii

Sonradan bende ilave ettimmmm
Nazlı hamile birde narinnazenin diye biri vardı oda ikinci bebeğine hamile dedddiiiimmmmm
Hayırdır ? Neden hamilelerle ilgilendin bu kaaaaaa

menüde karışık ama güzel afiyet olsun

he işte narinnazenin kızı çok zor olmuştu çok yaramazdı o değil mi ben mi karıştırıyorum :/

selam kızlar, bugun tartıda 60.9 u gördüm çok şükür. sebebi 3 akşam sadece elma ve yoğurt yedim yattım. biraz da erken bir saatte yettım ki acıkmayayım. yoksa çay yanına ıvır zıvır yiyorum. tam olarak monti yapamasam da, pirinç, patates, mısır tüketmiyorum. tatlıları kestim. ekmeği sadce sabah kahvaltıda yiyorum. genel olarak fena gitmiyorum galiba.

maşallah darısı başımızaaa :) 69.9 da olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…