Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banum çok iyi gitmiş cnm..tebrikler...

senin arada bi takılıyor,sonrada tıkır tıkır gidiyor kiloların cnm.ama herkes gibi sende takılma döneminde sıkılıyorsun...

metabolizmanın ne manyak bir hafızası varsa 1-2 gün yediğimizi 2 hafta depoda tutuyor sanki mübarek...2 gün kaçamak yapsak 2 hafta aç gezmek durumunda kalıyoruz resmen..ama 1 ay yarı aç yarı tok yaşıyoruz ancak 1-2 kg zar zor gidiyor..aldığı hızda verse kiloları ne güzel olur walla..

bende her hafta sonu olduğu gibi erkenden uyanıp oğlumu kursa yolladım babişiyle...giriştim temizliğe,oğlum gelincede ütüleri yaptım,eşimde banyo lavabo vs..ve yerleri paspaslama işini yaptı sağolsun.işler bitti.alt katın camlarını sildim ama üst katı yapamadım walla..onlarıda yarın yada başka bi gün işten gelince yapıcam artık..eskisi gibi bi günde dip köşe temizlik,ütü,çamaşırlar,camlar yapamıyorum ..alt katı bitirsem üst katı bitiremiyorum.yada kendimi bitirene kadar yapmak istemiyorum...yoksa yaşlanıyormuyum :44:

zilim sana msj attım gördüm mü geçenlerde?

birde bürüksel lahanası nasıl yapılır

günaydın kızlar iyi hafta sonları olsun

banuşum tebrikler kuzum .bak sabrın solu nasılda selamet.:)
geçengün mesaj yazmıştım .çokmu yogunsun okuyamıyormusun cevap bile vermiyorsun artık

zilim canım ev içini anlıyorumda haftaya bir bu cam silme merakın beni bile yoruyor . canına yazık deyilmi:26:kolaygelsin ..

takyim mönülerine baktim ama bazı hatalar var baklagille birlikde et türü pek yemiyoruz montide . fakat sen böylede güzel gidiyor diyorsan hiç sorun deyil afiyet olsun .
kızının bu sene sınavı varmı?

yogun bir yine beni bekliyor . şimdilik öpüldünüz.
,

aşagıda seni görüyorum safişim günaydın

günaydın ablam
nereye gönderd,n mseajı cebime mi yoksa buraya mı ?
görmeidm sanırımm
kafam çok dolu ablam biliyorsun ya sıkıntıları artarak devam etmekte her geçen gün

günaydın ablam
nereye gönderd,n mseajı cebime mi yoksa buraya mı ?
görmeidm sanırımm
kafam çok dolu ablam biliyorsun ya sıkıntıları artarak devam etmekte her geçen gün

yok banum buraya mesaj yazıyorum ama okuyamıyorsun sanırım ..
geçen gün demiştinya mönü yazmıyorum buraya diye bende monti yapmasanda yaz demiştim eger yazamasanda yazdıgın linki verde bakayım vakit buldukça diye yazmıştım .
bence çalışırken diyet yapmak daha kolay olcak senin için . gün boyu evde kaçamak yapmakdan kurtulmuş oluyorsun bir anlamda.
sıkıntılarında inşalah azalmıştır diye umut etmiştim .:26:

huhu günaydın :)

aeben ablam zaten montiye çevirdim biraz ama ekmek yemiyorum yine de :)

3 günlük upuuzuuun bir menüm var;

Cuma:

Sabah: sıcak süt-Adaçayı-5 gün kurusu

09:15 2 yumurta-çeçil peyniri-5 zeytin- salatalık-maydonoz-siyah çay

13:00 köfte-az yeşillik-ezogelin çorbası-yoğurt ve acı sos

19:00 köfte salata menü

Cumartesi:

10:00 5 gün kurusu
12:00 2 yumurtadan tavuk köfteli omlet, beyaz peynir yeşil zeytin
19:00 2 çubuk meyve

Cumartesi günü böyle oldu akşam bir konsere gittim orada da yiyecek tek şey çubuklaara takılmış minicik meyvelerdi inanılmaz bir kazıkla onları yedim hani toplasınız 1 tane meyve etmez kürdana takar gibi minicik kesmişler bide fahiş fiyatlar.

Pazar: 5 gün kurusu

12:00 şahane bir kahvaltıdaydık fakat yaptığım tek kaçamak tadımlık sosis ve janbondu gerisi klasık peynirli yumurtalı salatalıklı kahvaltı.
19:00 3 kuru köfte-dil peyniri-2 çiğ köfte-ayran

Bir haftasonu da böyle geçti ahhh ahhh

Günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrr ve de iyi haftalar hepinizeee.....

Çok iyi durumdasın antim inşallah dediğin gibi 55 kilo ile hamile kalır ve 65 kilo ile doğum yaparsın... Ne kadan harika olurrr

ooyyyyyyyyyyşşşşş ;Geçmiş olsun ziliiiiii içim kalktı yaaa
Şimdi nasıl oğluş iyimi
Benim kızda hasta maalesef nezle oldu, hemde göz nezlesi gözleri akıyor sürekli ağlar gibi
Birde bana her aktığında anne yaş gözüm akıyor diyor
Allahtan keyfi yerinde kuzumunda kafam takılmıyor pek.... Ne edelim bizde böyle böyle büyücez .... Allahım beterinden korusun....

Wooowwww kiloaya bak hele tebrikleeeeeeeerrrrrrrrrrrr
analı kızlı maşallah size

ablaaaaa oğluşun tableti hayırlı olsun Nee kaaa güzel olmuş sen daha sık geleceksin artık buralara... Tabii gezmelerden fırsat bulursan

Benim unuttuğum birşey vardı ablaaaaa
Ben regl dönemimdeyim şişkinlik hat safhada.... Bu gün yarın regl olucam

Ama ayran şişirdimi ne yaptı bilmem uzun bir sürede ayran aşı yapmam gari....
Bu hafta az biraz kh kesiyorum harekete geçirmeliyim vücudumu, ödem içinde bitki çayları içeceğim.... En azından 64 zincirimi kırarsam sevineceğim

Evet ilk başladığım zamandaki gibi değil menülerim tam anlamı ile adapte olamıyorum montiye e birde hep dediğim gibi baskülde artış gördükçe sinir oluyorum hepten gidiyor monti.... Ben böyle değildim yaşarken oldum Birilerinin nazarı değdi zaaaarrrr

Bence de dönsün eski safiş gariiiii

Evet içine doğdu çizelgenin canımmmm 70 neki seni 5'li rakamlarda göreceğiz buralarda eminim ben

Canım benim vermemem biraz laçkalaşmamdan kaynaklı canım Doğum günüm ve ardı ardına yapılan yanlışlar sonrasında ayran aşı ne yapsın bana

Evet o eski sayfalardaki safiş baya azimli idi döner bu gün yarın merak etme

Eğer montiye başlamana bu denli gaza gelmene birazda olsa etkim varsa ne mutlu bana....
Sen vereceksin bu kiloların hepsini canım gör bak nasılda geleceksin beşli rakamlara

evet zili sonradan bende düşündüm bunu üç gün boyuncas pasta böre çörek az bile çıktım baskülde
Neyse bir dahaki yaş günüme kadar veririm zaaarrr

ziliiiiii bana pırasa tarifi verseneee
Annem çok güzel yapar z.yağlı pırasa ama pirinç ve havuç olur içinde.... Birde biz pırasa yemeğine salça koymayız beyaz severiz sizde de öylemi

Miraaaayyyy haftasonu manita ile birlikteydin demiiiiii

Ya benimde cumartesi pazarım genelde 2 öğünle geçiyor üç öğün yapamıyorum ben
Kahvaltımı erkende yapsam öğle yemeği kaynıyor arada.... Ne etçem ben böyleeee

tmm yazayım abla menülerimi ben 4 ögün beslenyorum iş yerinde düzenimi kurdum kahvaltımı burada yapıyorum iki dlm ekmek arasına
sandviç yapıp böylece ara yapmak zorunda kalmıyorum.akşamda hafif yiyorum bazen yemiyoum bilee can sıkıntısından .
aynen öyle oldu çalışınca kendimi meşgul ettim ve sürekli yemekten kurtulum burdada personel için alınan büskiviler galetalar filan oluyor ilk haftalar yedim artık yemiyorum
iştahımda kontrol altında.
birtek ekesiigm su içmiyorum unutuyorum buraya büyük bi bardak almam lazım.

untad yeni bir ekmek çıkarmış tam bugday tost ekmegi tadıda çok güzel.

ya 2 öğün en güzeli gerçekten bence daha kolay kilo veriliyor hahahah :)

Kuzucum konserde o da vardı ama pazar kahvaltı da yoktu

Cumartesi....

Kahvaltı 08.00
Biberli peynirli karışık omlet , Domates salata ve çay....

Öğle
Yok
Dışarıdaydım.... Okulda işlerim vardı uzun sürdü sonra bir arkadaşa uğradım çay içtik yanında kurabiye pasta börek vardı elimi bile sürmedim sadece çay içtim....
Ardından masaj randevum vardı şimdi masajdan önce birşeyler yemiyeyim rahatsız eder beni dedim ve masaj duş fön derken saat oldu akşam beş...
O saatte eşimle birlikte dışarıdaydık canım acaip tantuni istedi ve lavaş arası tantuni yedim yanında koca bir ayranla

Başkada birşey yemedim.... Gün boyuda su ve çay.... Birde masajdan sonra Türk kahvesi :26:

Pazar....

Kahvaltı 12.00
Yine karışık omler domates salata ve çay

Öğle malum saate bakınız

Akşam 19.00
annemlerdeydik
Bir parça kızarmış tavuk eti, 2 köfte ve bol yeşillikli salata tabiikide ayranla

Aklıma geldikçe gün içinde ben süt yada ayran içerim ama peynir dışında kullandığım hiç bir süt ürünü yağsız değil....

Haftasonum böyle geçti işte.... Dengesiz beslenme

Gelelim bugüne....

Pazartesi
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta, bir dilim beyaz peynir ve çay....

Öğle 12.00
Bir porsiyon barbunya pilaki, salata ve yoğurt...

Akşam
Belli değil....
kızımı akşama doktora götüreceğim eve kaçta dönerim ne yemek yapar ne yerim bilmiyorum ama sanırım sebze olur salata olur....

ya 2 öğün en güzeli gerçekten bence daha kolay kilo veriliyor hahahah :)

Kuzucum konserde o da vardı ama pazar kahvaltı da yoktu

yok canım yaaaa üç hafta önce ben her gün iki öğün beslendim akşam spora gittiğim için çokta dengesiz bir saatte olduğu için ne gitmeden önce nede geldikten sonra yemedim akşam yemeği.... Gel görki halime bak ne oldu

sen o muhteşem pazar kahvaltısını manitasızmı yaptınnn ayıp ayıppp

Banu
Yanlış anlama ama birşey soracağım güzelim yaaa
uzun zamandır yazıyorsun sürekli sıkıntı var diye ama çok özel değilse sorabilir miyim bu kadar uzun süren ve senin canını sürekli sıkmış durumda bırakan sorun nedir tatım ya hayırdır?

kardeşimle ilgili sıkıntılarım var safiş.
dahada uzun sürermi bilinmez

slm hepinize monti topiğinin kraliçeleri....

banum alışık olmayan kafada şapka durmazmış cnm bende msj kutusuna bakmaya alışık olmayan biri olduğumdan dolayı sen burdan yazınca baktım cnm..
rabbim en kısa sürede size ve ihtiyacı olan herkese yardım etsin..tüm gecelerin bir sabahı vardır elbet cnm...allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş..sizinde yükünüz kısa zamanda hafifler inşallah cnm...

ben bürüksel lahanası hiç yapmadım evde cnm..bir kere yedim şu ana kadar..bundan 1-2 ay evvel bir otelde proğram yapmaya gitmiştimya o zaman açıkbüfede salatası vardı aldım 2 tane..fena değildi tadı,benimm gibi otcullar için...haşlayıp z.yağı limon sarmısak sosu yapmışlardı..ama otellerde çok yağlı yapıyorlar tadı güzel olsun diye...çok yağlıydı...

safinaz sizede geçmiş olsun...çocuklar hasta ola ola bağışıklıkları gelişiyor ama bizimde ömrümüzden ömür gidiyor...
ben pırasayı pirinçli yapmıyorum zaten.çok nadir evde buldur kalmadıysa pirinçli yaparım..bulgur koyuyorum çok azıcık pirinç yerine...ama montiye bulgurda uymuyor dersenizde şöyle bir önerim olacak...geçen gün bu şekilde yapmıştım...2-3 kaşık z.yağında incecik doğradığım pırasaları kapağı kapalı olarak kavuruyorum.eğer çok su salarsada kapağını açıp kavuruyorum.yani haşlama gibi olmasın hafif karamelize olsun diye..sonrada istersek içine yumurta çırpıp ekliyorum.(hatta birazda peynir ufalıyorum yumurtaya nefffis oluyor)yada o kavrulmuş haliyle yiyiyoruz..ama mutlaka karamelize ediyorum..haşlama gibi yenmiyor çünki..ve karabiber, tuz tabisi...
ben egelyim ve egede her şeyin kavurup yumurtalısı yapılır kabaktan tutunda ebegümecine,pırasaya,ıspanağa,ısırgana....aklınıza ne gelirse artık... hatta yakında pazar tezgahlarına çıkacak olan sultani bezelyeye kadar..offf olsada yesem...azıcık haşlayıp (yada buhar sepetinde haşlayıp) üstüne çat çat kır yumurtaları...otur bana bana ye...yada banmaya banmaya

ha bu arada ben sabahları bir hafta on gündür otlamaya başladım.semizotu salatası yapıyorum yani..kahvaltıda değişiklik ararsanız mutlaka tevsiye ederim...sabah -öğlen -akşam günde 3 kere bile yapıyorum valla...sabah yedim akşama yine yapçam mesela bu gün...
semizotu-domates-salatalık-peynir-zeytin-z.yağı-limon-tuz..akşam için yaparsanızda bol taze soğan...offfff...walla yapın, yerken bayılacaksınız...

insanların önceki yaşamlarında başka bireyler olduğuna inananlar varya..öyle bişey varsa eğer ,ben kesin kuzu yada inek falanmışımdır.bu kadar otcul bi insan varmı yeryüzünden...pazardan eve gelince poşetlere bi bi kaıyorum yemyeşil...bu gün ıspanak yemeği yaptım,yanınada semizotu salatası yapçam eşimle oğluma mantarlı,tavuklu güveç ve pilav...

afiyet olsun canım güzel menülerin haftasonu benimde saçma menülerim oluyor

iyi hafta sonları herkesee
kilom 64.6 :)

çok sevindim canım azmin elinden kimse kurtulamazmış tebrikler
bende geç kalkıyorum 2 öğün oluyo benimdee

ay inşallah safişcim

ayran aşı ne oluyor tatlım :26:

tabiiki hepinizin etkisi var ve bunun için çok teşekkürler

inş birlikte düşücez 5 lilere canım sne benden önce düşsende yakalarım seni ben hihi

bu arada geçmiş olsun kızınaa kızın varmış ben bilmiyordum allah bağışlasın canım :)

ben size abla mı demeliyim yaw :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…