günaydın ablam
nereye gönderd,n mseajı cebime mi yoksa buraya mı ?
görmeidm sanırımm
kafam çok dolu ablam biliyorsun ya sıkıntıları artarak devam etmekte her geçen gün
safi, ben kasım sonu başlamışım kilo takibine. tam monti yaptığım 2-3 hafta dışında sadece akşam öğünlerimi azalttım. ama 62,5-63 kapanından anca şimdi düşebildim. biraz zor gidiyor benim de. ama inatla monti uygulicam 1 ay. 55 le hamile kalıp 65 le doğum yapmak istiyorum :)
slm ve hayırlı cumalar hepinize.....
kilo veren herkesi tebrik ederim,çok sayfa var okuyamadım.topik hareketlendi baharın hafiften yüzünü göstermesiyle birlikte..gerçi bi gösterip bi çekiyor kendini ama olsun er yada geç gelecek nasılsa...bi an evvel harekete geçmekte fayda var..
aebenim bu yıl leyleği havada gördün aplam sen belliki...eve uğrayamaz oldun göçmen kuşlar misali..
katherina aşk yaradı galiba sana ,iyi kilo vermişsin yalnış okumadıysam..birde tıp bayramınız kutlu olsun cnm..dün nasıl yorulmuşsam ve kafam dağılmışsa eşimin tıp bayramını bile kutlamayı akıl edemedim.garibim oda bişey demedi..ama o benim öğr.günümü kutlamasa yandığının resmiydi
ama dün oğlum okuldan gelip uyuduktan sonra pek iyi uyanmadı,öksürük tıksırık derken akşam iyice fena halde öksürmeye ve akabinde boğazı tahriş olup istifra etmeye başladı..sabahı zor ettik..
sabahta okuldan izin alıp dr.yolunu tuttuk yine..1 ayda 2 defa antibiotik kullandık yine malesef..ve 3 gün iyiydi 4.gün yine gitti boğazlar...öğlene kadar hastanede soğuk buhar verildi vs..öğlen geldik eve.birde hastanede regl oldum,oğlumu yatakta bırakıp wc'ye gittim ve kilitli kaldımne cebimde tel.ne bişiy...wc koridorun sonunda..hemşire odası koridorun öbür ucunda..kapıyı kıracağım vurmaktan duyan yok bendede kapalı alan fobisi var.birde oğlum odada tek başınaydı...çantam yanında, maaşım çantamda...çok şükür koridordan geçen biri duymuş geldi,kanırtarak açtılar kapıyı ama ben oğlumu kaçıracaklarmış gibi bir düşünceyle kan ter içinde kaldım..elim ayağım titriyordu oğlumu gördüğümde...paranoyakmı oldum ne çocuktan sonra...
evimin gözünü seveyim yaa...özel hastanede olsa ,isterse şato olsun ...hiç bi yer evi gibi olmuyor insanın..:18:
nasıl sıktıysam kendimi şimdi her yerim dövülmüş gibi ağrıyor valla...:26:
herkese iyi akşamlar, ne çok sayfa birikmiş okuyamadım ama umarım herkesin günü güzel geçmiştir.Zilim çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum. kilo veren arkadaşları kutluyorum.Gelelim benim tartı sonucuma...Yolu uzun, yolun başlangıcında biri olarak bu haftayı2.5 kilo vererek bitirdim.mutluyum. umarım bu sefer bu mücadelenin sonunu getirebilirim. kızımla birlikte başladık bu sefer birbirimize destek de oluyoruz.O da 1.5 kilo verdi sıkmadan. çok iyi gidiyoruz, evin erkekleri bir de bizimle uğraşmasalar... Bu hafta spora da başlayabilirsek harika olacak.
bugünkü menüm:
sabah haşlanmış yumurta,peynir,3 zeytin marul, yeşil çay.( üstüste yemiş oldum yumurtayı amayoğun bir iş temposu va cumaları oyüzden protein daha toktutuyor. )
öğlen: vakitsizlikten kutu light ayran, biraz beyazleblebi
ara. yeşil elma
akşam balık,salata
3 litre su, 2 fincan daha yeşil çay
merhabalar hatunlar ...
iyi haberim var oglana tablet geldi artık akşamlarıda okuyabilirim sizleri yani daha çok burdayım
safişim ayran şişirdimi seni ?
canım bence bu kilo artışının daha dogrusu kilo verememenin sebebi bilmek sende . son günlerde mönülerin yok, sanırım montiye eskisi kadar 4.4. lük uyamıyorsun :26:
artık dönsün eski safiş
gerçekten de 70 yapmışım haha
ay içine mi doğdu naptı tickerın haha
safişcim teşekkürler ben verdim ama sen veremeyince kendimde verememiş gibi hissettim bi eksiklik duydum yani
ama hiç moralini bozma tatlım haftaya güzel sonuç alacağından eminim ben istikrarını bozma bence eski sayfalardaki başarını görünce bana ilham olmuştun açıkçası senin yine monti yaptığını görünce çok sevindim ben verdiysem sizin sayenizde
slm ve iyi haftasonları herkese
safinaz senin ayran işe yaramamış değil bence..geçen haftaki pasta kaçamakları kilo artışına sebep olmuştur bence...bu hafta sık dişi sende
bu avm'deydik ..ama hava buzzzzzzz...lapa lapa kar yağdı..camdan izledik sadece ...oğlumu iyice üşütmemek için....her yerde son indirimler var...ama istediğim gibi kadife streç pantolon bulamadım.ama poloda acaip indirimler var kıslar..100 liralık üstler 39-49 arası..ama kazakların kolları her zaman olduğu gibi kısa geldiğinden yine alamadım..ya L alıp bedeni bol giyiyorum yada s-m alıp kolları kısa giyiyorum malesef..
huhu günaydın :)
aeben ablam zaten montiye çevirdim biraz ama ekmek yemiyorum yine de :)
3 günlük upuuzuuun bir menüm var;
Cuma:
Sabah: sıcak süt-Adaçayı-5 gün kurusu
09:15 2 yumurta-çeçil peyniri-5 zeytin- salatalık-maydonoz-siyah çay
13:00 köfte-az yeşillik-ezogelin çorbası-yoğurt ve acı sos
19:00 köfte salata menü
Cumartesi:
10:00 5 gün kurusu
12:00 2 yumurtadan tavuk köfteli omlet, beyaz peynir yeşil zeytin
19:00 2 çubuk meyve
Cumartesi günü böyle oldu akşam bir konsere gittim orada da yiyecek tek şey çubuklaara takılmış minicik meyvelerdi inanılmaz bir kazıkla onları yedim hani toplasınız 1 tane meyve etmez kürdana takar gibi minicik kesmişler bide fahiş fiyatlar.
Pazar: 5 gün kurusu
12:00 şahane bir kahvaltıdaydık fakat yaptığım tek kaçamak tadımlık sosis ve janbondu gerisi klasık peynirli yumurtalı salatalıklı kahvaltı.
19:00 3 kuru köfte-dil peyniri-2 çiğ köfte-ayran
Bir haftasonu da böyle geçti ahhh ahhh
yok banum buraya mesaj yazıyorum ama okuyamıyorsun sanırım ..
geçen gün demiştinya mönü yazmıyorum buraya diye bende monti yapmasanda yaz demiştim eger yazamasanda yazdıgın linki verde bakayım vakit buldukça diye yazmıştım .
bence çalışırken diyet yapmak daha kolay olcak senin için . gün boyu evde kaçamak yapmakdan kurtulmuş oluyorsun bir anlamda.
sıkıntılarında inşalah azalmıştır diye umut etmiştim .:26:
Miraaaayyyy haftasonu manita ile birlikteydin demiiiiii
Ya benimde cumartesi pazarım genelde 2 öğünle geçiyor üç öğün yapamıyorum ben
Kahvaltımı erkende yapsam öğle yemeği kaynıyor arada.... Ne etçem ben böyleeee
ya 2 öğün en güzeli gerçekten bence daha kolay kilo veriliyor hahahah :)
Kuzucum konserde o da vardı ama pazar kahvaltı da yoktu
Banu
Yanlış anlama ama birşey soracağım güzelim yaaa
uzun zamandır yazıyorsun sürekli sıkıntı var diye ama çok özel değilse sorabilir miyim bu kadar uzun süren ve senin canını sürekli sıkmış durumda bırakan sorun nedir tatım ya hayırdır?
kardeşimle ilgili sıkıntılarım var safiş.
dahada uzun sürermi bilinmez
Ailevi mi? Özelmi? Allah korusun hastalık falan değil inşallah....
piskolojik sıkıntıları var
huhu günaydın :)
aeben ablam zaten montiye çevirdim biraz ama ekmek yemiyorum yine de :)
3 günlük upuuzuuun bir menüm var;
Cuma:
Sabah: sıcak süt-Adaçayı-5 gün kurusu
09:15 2 yumurta-çeçil peyniri-5 zeytin- salatalık-maydonoz-siyah çay
13:00 köfte-az yeşillik-ezogelin çorbası-yoğurt ve acı sos
19:00 köfte salata menü
Cumartesi:
10:00 5 gün kurusu
12:00 2 yumurtadan tavuk köfteli omlet, beyaz peynir yeşil zeytin
19:00 2 çubuk meyve
Cumartesi günü böyle oldu akşam bir konsere gittim orada da yiyecek tek şey çubuklaara takılmış minicik meyvelerdi inanılmaz bir kazıkla onları yedim hani toplasınız 1 tane meyve etmez kürdana takar gibi minicik kesmişler bide fahiş fiyatlar.
Pazar: 5 gün kurusu
12:00 şahane bir kahvaltıdaydık fakat yaptığım tek kaçamak tadımlık sosis ve janbondu gerisi klasık peynirli yumurtalı salatalıklı kahvaltı.
19:00 3 kuru köfte-dil peyniri-2 çiğ köfte-ayran
Bir haftasonu da böyle geçti ahhh ahhh
iyi hafta sonları herkesee
kilom 64.6 :)
bende geç kalkıyorum 2 öğün oluyo benimdeeMiraaaayyyy haftasonu manita ile birlikteydin demiiiiii
Ya benimde cumartesi pazarım genelde 2 öğünle geçiyor üç öğün yapamıyorum ben
Kahvaltımı erkende yapsam öğle yemeği kaynıyor arada.... Ne etçem ben böyleeee
Evet içine doğdu çizelgenin canımmmm 70 neki seni 5'li rakamlarda göreceğiz buralarda eminim ben
Canım benim vermemem biraz laçkalaşmamdan kaynaklı canımDoğum günüm ve ardı ardına yapılan yanlışlar sonrasında ayran aşı ne yapsın bana
Evet o eski sayfalardaki safiş baya azimli idi döner bu gün yarın merak etme
Eğer montiye başlamana bu denli gaza gelmene birazda olsa etkim varsa ne mutlu bana....
Sen vereceksin bu kiloların hepsini canım gör bak nasılda geleceksin beşli rakamlara
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?