saficim, ben de o döngü hiç kırılmayacak sandım bir ara. ama gerçekten spor da durdurmuş olabilir seni. yogun spor kas şişiriyor o da zayıflamanı kilo olarak göstermiyor olabilir. incelme hissediyor musun? ben yogada acayip inceliyordum, ama kilo düşmüyodu.yaramazmıydıı hııııı bilmem hatırlayamadım canım yaaa
Narine dair son hatırladığım görümcesi eşinden ayrılmıştı birde kızı vardı kızı ile birlikte narinde kalıyordu bir süre benim aklımda öyle kaldı....
Hatta narin kendi babasının şirketinde çalışıyordu, yada kayınpederinin yani bir aile firması vardı
valla çok iyisin anti aynen devam et böyle şekerim tebrikler
ben şu 63 zincirini bir kırsam sanırım devamı gelecek ama 63-64 arasındayım ne olacak böyle
çatlaaakkk
saficim, ben de o döngü hiç kırılmayacak sandım bir ara. ama gerçekten spor da durdurmuş olabilir seni. yogun spor kas şişiriyor o da zayıflamanı kilo olarak göstermiyor olabilir. incelme hissediyor musun? ben yogada acayip inceliyordum, ama kilo düşmüyodu.
bugün de tartıda 60.9 um. artık 3 ayda burda takılıp kalırım.
günaaaydın kızlarrrr hava ne güzel değil mi yani istanbulda böyle serin havalara bayılıyorum ne yalan söyleyeyim:)
lütfen safiş ve aeben ablaam beni dövmeyin rica minnet ediyorum :)
Zatteen bu hafta sadece 500 gr verebilmişim :/
başlangıç 79.500
1. hafta 79
saficim, ben de o döngü hiç kırılmayacak sandım bir ara. ama gerçekten spor da durdurmuş olabilir seni. yogun spor kas şişiriyor o da zayıflamanı kilo olarak göstermiyor olabilir. incelme hissediyor musun? ben yogada acayip inceliyordum, ama kilo düşmüyodu.
60 lı rakamları görmek ne güzel hatta 50 ye yakın tebrik ederim
Menümü de yazayım da tam olsun :)
SAbah: kalkar kalkmaz sıcak süt (sütüm açık süt)
09:00 2 yumurta-az peynir-salatalık-maydonoz-5 gün kurusu- ceviz- 6 zeytin-Çay
13:00 ezogelin çorba-6köfte- patlıcan/mantar/mercimek salatası
Bu yediklerim çok olunca başka birşey yemedim bol bol yeşil çay su 2 tane de türk kahvesi içtim sade :/
Sabır gerektiren bir diyet.
herkese günaydınn
Başlangıç:78
1.hafta:76.5
2.hafta:76.4
bu hafta:75.6
tam 1 ay oldu şaka gibii ne çabuk geçti
safişcim niye öyle oldun sen ya :2: neyse üzülme canım eninde sonunda gidecek o kilolarr
bende çizelge yaptım kendime
nasıl ama :82:
slm ve hayırlı cumalar hepinize.....
kilo veren herkesi tebrik ederim,çok sayfa var okuyamadım.topik hareketlendi baharın hafiften yüzünü göstermesiyle birlikte..gerçi bi gösterip bi çekiyor kendini ama olsun er yada geç gelecek nasılsa...bi an evvel harekete geçmekte fayda var..
aebenim bu yıl leyleği havada gördün aplam sen belliki...eve uğrayamaz oldun göçmen kuşlar misali..
katherina aşk yaradı galiba sana ,iyi kilo vermişsin yalnış okumadıysam..birde tıp bayramınız kutlu olsun cnm..dün nasıl yorulmuşsam ve kafam dağılmışsa eşimin tıp bayramını bile kutlamayı akıl edemedim.garibim oda bişey demedi..ama o benim öğr.günümü kutlamasa yandığının resmiydi
ama dün oğlum okuldan gelip uyuduktan sonra pek iyi uyanmadı,öksürük tıksırık derken akşam iyice fena halde öksürmeye ve akabinde boğazı tahriş olup istifra etmeye başladı..sabahı zor ettik..
sabahta okuldan izin alıp dr.yolunu tuttuk yine..1 ayda 2 defa antibiotik kullandık yine malesef..ve 3 gün iyiydi 4.gün yine gitti boğazlar...öğlene kadar hastanede soğuk buhar verildi vs..öğlen geldik eve.birde hastanede regl oldum,oğlumu yatakta bırakıp wc'ye gittim ve kilitli kaldımne cebimde tel.ne bişiy...wc koridorun sonunda..hemşire odası koridorun öbür ucunda..kapıyı kıracağım vurmaktan duyan yok bendede kapalı alan fobisi var.birde oğlum odada tek başınaydı...çantam yanında, maaşım çantamda...çok şükür koridordan geçen biri duymuş geldi,kanırtarak açtılar kapıyı ama ben oğlumu kaçıracaklarmış gibi bir düşünceyle kan ter içinde kaldım..elim ayağım titriyordu oğlumu gördüğümde...paranoyakmı oldum ne çocuktan sonra...
evimin gözünü seveyim yaa...özel hastanede olsa ,isterse şato olsun ...hiç bi yer evi gibi olmuyor insanın..:18:
nasıl sıktıysam kendimi şimdi her yerim dövülmüş gibi ağrıyor valla...:26:
ayselcim artık möünülerine diyecek tek kalimem var harikalar ve çok dengelilerselamlaar
bugün tıp bayramııı
o yüzden fakültede program vardı geç geldim eve tabipler odasından görevliler geldi
menümü yazıp kaçıyorum yorgunum
Sabah:1 elma,2 k. kayısı
Kahvaltı:2 yumurta, peynir, yeşillik
Öğle:2 dilim tb ekmekten sandviç, ayran
Akşam:2 kutu ton, salatalık 5 tane minik, ayran
yürüyüş 70 dk
yarın tartı günü çok heycanlıyımminş hepimiz vermişizdir
safişim ayran şişirdimi seni ?Ve beklenen günnnn..... Umarım herkesin yüzü gülmüştür bu sabah baskülde
08.03.2013 Cuma : 63.900
15.03.2013 Cuma : 64.100
Başladığım noktadayım görüldüğü üzere ....
Her hafta artarak gidiyorum Allah sonumu hayır etsin ne diyeyim....
kim sorarsa 2 gün ayran aşı yaptım hale baaakkkk
Vücudumu şoka uğratmak için bir kaç hafta sıfır kh ile arınsammı ki ne yapsam bilemedim.....
banuşum . mönü yazmıyorsun nede kilonu . başka bir linke yazıyorum demiştin orayıda vermedin bakamıyorum . birazda yogunlukdan . canım burayada yazabilirsin ,bak herkez monti yapmıyorki linkteki.günaydınlarrr
narini iyi hatırlıyorum evet ablam bizim bi grubumuz var facede oradan sık görüşüyoruz aile şirketiyli onların şirket eşi ile birlikte çalışıyordu dedigin gibi.
pek bi yogunsun meaşallahhh...
mumum bak ayselle aynı yaşlardasınız sanırım vede yakın killardasınız . neden muhabbeti artırıp sende montiye girişmiyorsun ...günaaaydın kızlarrrr hava ne güzel değil mi yani istanbulda böyle serin havalara bayılıyorum ne yalan söyleyeyim:)
lütfen safiş ve aeben ablaam beni dövmeyin rica minnet ediyorum :)
Zatteen bu hafta sadece 500 gr verebilmişim :/
başlangıç 79.500
1. hafta 79
antim tebrikler canım, darısı 5li rakamlara . montiye başlıycam yazmışsın, hadi hayyrlı olsunsaficim, ben de o döngü hiç kırılmayacak sandım bir ara. ama gerçekten spor da durdurmuş olabilir seni. yogun spor kas şişiriyor o da zayıflamanı kilo olarak göstermiyor olabilir. incelme hissediyor musun? ben yogada acayip inceliyordum, ama kilo düşmüyodu.
ayselcim seni tebrik ederim canım . açık söylemem gerekirse dukandan sonra ilk birkaç hafta kilo verecegini sanmıyordumherkese günaydınn
Başlangıç:78
1.hafta:76.5
2.hafta:76.4
bu hafta:75.6
tam 1 ay oldu şaka gibii ne çabuk geçti
safişcim niye öyle oldun sen ya :2: neyse üzülme canım eninde sonunda gidecek o kilolarr
herkese iyi akşamlar, ne çok sayfa birikmiş okuyamadım ama umarım herkesin günü güzel geçmiştir.Zilim çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum. kilo veren arkadaşları kutluyorum.Gelelim benim tartı sonucuma...Yolu uzun, yolun başlangıcında biri olarak bu haftayı2.5 kilo vererek bitirdim.mutluyum. umarım bu sefer bu mücadelenin sonunu getirebilirim. kızımla birlikte başladık bu sefer birbirimize destek de oluyoruz.O da 1.5 kilo verdi sıkmadan. çok iyi gidiyoruz, evin erkekleri bir de bizimle uğraşmasalar... Bu hafta spora da başlayabilirsek harika olacak.
bugünkü menüm:
sabah haşlanmış yumurta,peynir,3 zeytin marul, yeşil çay.( üstüste yemiş oldum yumurtayı amayoğun bir iş temposu va cumaları oyüzden protein daha toktutuyor. )
öğlen: vakitsizlikten kutu light ayran, biraz beyazleblebi
ara. yeşil elma
akşam balık,salata
3 litre su, 2 fincan daha yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?