Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlarrr

narini iyi hatırlıyorum evet ablam bizim bi grubumuz var facede oradan sık görüşüyoruz aile şirketiyli onların şirket eşi ile birlikte çalışıyordu dedigin gibi.
pek bi yogunsun meaşallahhh...

günaaaydın kızlarrrr hava ne güzel değil mi yani istanbulda böyle serin havalara bayılıyorum ne yalan söyleyeyim:)

lütfen safiş ve aeben ablaam beni dövmeyin rica minnet ediyorum :)

Zatteen bu hafta sadece 500 gr verebilmişim :/

başlangıç 79.500
1. hafta 79

saficim, ben de o döngü hiç kırılmayacak sandım bir ara. ama gerçekten spor da durdurmuş olabilir seni. yogun spor kas şişiriyor o da zayıflamanı kilo olarak göstermiyor olabilir. incelme hissediyor musun? ben yogada acayip inceliyordum, ama kilo düşmüyodu.
bugün de tartıda 60.9 um. artık 3 ayda burda takılıp kalırım.

Son düzenleme:

60 lı rakamları görmek ne güzel hatta 50 ye yakın tebrik ederim

Menümü de yazayım da tam olsun :)

SAbah: kalkar kalkmaz sıcak süt (sütüm açık süt)

09:00 2 yumurta-az peynir-salatalık-maydonoz-5 gün kurusu- ceviz- 6 zeytin-Çay

13:00 ezogelin çorba-6köfte- patlıcan/mantar/mercimek salatası

Bu yediklerim çok olunca başka birşey yemedim bol bol yeşil çay su 2 tane de türk kahvesi içtim sade :/

herkese günaydınn

Başlangıç:78
1.hafta:76.5
2.hafta:76.4

bu hafta:75.6

tam 1 ay oldu şaka gibii ne çabuk geçti

safişcim niye öyle oldun sen ya :2: neyse üzülme canım eninde sonunda gidecek o kilolarr

canım ne güzel işte yarım kg vermişsin daha ne ben ne yapayım 2 haftadır artılardayımmmmm ölemmi gülemmi ne edem bacımmmmmmmmmmmm

incelme bilemiyorum ki sanki hafiften incelme var vücudumda çok belirgin olmamak kaydı ile ama sanırım bende ödemde var galiba bir süre ödemi sökmek için birşeyler yapacağım ve sıfır kh ile devam edeceğim en azından 63 zincirini kırarak 62 li rakamlara geçmem lazım
3 ay takılmazsın bu kiloda abartma lütfeeennnnn....

60 lı rakamları görmek ne güzel hatta 50 ye yakın tebrik ederim

sende göreceksin o günleri aybalam merah eylemeee :13: :13:

bu nasıl bir menü böyleeeee sen bunlarla zayıflayabilecekmisin montiden sonra ????

aynı öğün içerisinde hem kh hem protein var :44: :44: :44:

Sabır gerektiren bir diyet.

hayatımızda en kolay sabır gerektiren bir iş bence bu... Bütün mesele İstemekte

wwuuuhhuuuuuuuuu ayselim tebrikler bu haftada sen kazandın yarışı bravooooooooooo

ayrıcadaaaaa

safişim galiba haklısın en azından karbonhidratla proteini ayırmam lazım tişikirlir sipirmin :)

safi, ben kasım sonu başlamışım kilo takibine. tam monti yaptığım 2-3 hafta dışında sadece akşam öğünlerimi azalttım. ama 62,5-63 kapanından anca şimdi düşebildim. biraz zor gidiyor benim de. ama inatla monti uygulicam 1 ay. 55 le hamile kalıp 65 le doğum yapmak istiyorum :)

slm ve hayırlı cumalar hepinize.....

kilo veren herkesi tebrik ederim,çok sayfa var okuyamadım.topik hareketlendi baharın hafiften yüzünü göstermesiyle birlikte..gerçi bi gösterip bi çekiyor kendini ama olsun er yada geç gelecek nasılsa...bi an evvel harekete geçmekte fayda var..

aebenim bu yıl leyleği havada gördün aplam sen belliki...eve uğrayamaz oldun göçmen kuşlar misali..

katherina aşk yaradı galiba sana ,iyi kilo vermişsin yalnış okumadıysam..birde tıp bayramınız kutlu olsun cnm..dün nasıl yorulmuşsam ve kafam dağılmışsa eşimin tıp bayramını bile kutlamayı akıl edemedim.garibim oda bişey demedi..ama o benim öğr.günümü kutlamasa yandığının resmiydi

ama dün oğlum okuldan gelip uyuduktan sonra pek iyi uyanmadı,öksürük tıksırık derken akşam iyice fena halde öksürmeye ve akabinde boğazı tahriş olup istifra etmeye başladı..sabahı zor ettik..
sabahta okuldan izin alıp dr.yolunu tuttuk yine..1 ayda 2 defa antibiotik kullandık yine malesef..ve 3 gün iyiydi 4.gün yine gitti boğazlar...öğlene kadar hastanede soğuk buhar verildi vs..öğlen geldik eve.birde hastanede regl oldum,oğlumu yatakta bırakıp wc'ye gittim ve kilitli kaldımne cebimde tel.ne bişiy...wc koridorun sonunda..hemşire odası koridorun öbür ucunda..kapıyı kıracağım vurmaktan duyan yok bendede kapalı alan fobisi var.birde oğlum odada tek başınaydı...çantam yanında, maaşım çantamda...çok şükür koridordan geçen biri duymuş geldi,kanırtarak açtılar kapıyı ama ben oğlumu kaçıracaklarmış gibi bir düşünceyle kan ter içinde kaldım..elim ayağım titriyordu oğlumu gördüğümde...paranoyakmı oldum ne çocuktan sonra...

evimin gözünü seveyim yaa...özel hastanede olsa ,isterse şato olsun ...hiç bi yer evi gibi olmuyor insanın..:18:

nasıl sıktıysam kendimi şimdi her yerim dövülmüş gibi ağrıyor valla...:26:

canım çok geçmiş olsun oğlun iyidir umarım vallahi okurken bana sıkıntı bastı. Ucuz atlatmışsınız .

herkese iyi akşamlar, ne çok sayfa birikmiş okuyamadım ama umarım herkesin günü güzel geçmiştir.Zilim çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum. kilo veren arkadaşları kutluyorum.Gelelim benim tartı sonucuma...Yolu uzun, yolun başlangıcında biri olarak bu haftayı2.5 kilo vererek bitirdim. mutluyum. umarım bu sefer bu mücadelenin sonunu getirebilirim. kızımla birlikte başladık bu sefer birbirimize destek de oluyoruz.O da 1.5 kilo verdi sıkmadan. çok iyi gidiyoruz, evin erkekleri bir de bizimle uğraşmasalar...Bu hafta spora da başlayabilirsek harika olacak.
bugünkü menüm:
sabah haşlanmış yumurta,peynir,3 zeytin marul, yeşil çay.( üstüste yemiş oldum yumurtayı amayoğun bir iş temposu va cumaları oyüzden protein daha toktutuyor. )
öğlen: vakitsizlikten kutu light ayran, biraz beyazleblebi
ara. yeşil elma
akşam balık,salata
3 litre su, 2 fincan daha yeşil çay

merhabalar hatunlar ...
iyi haberim var oglana tablet geldi artık akşamlarıda okuyabilirim sizleri yani daha çok burdayım

zilim geçmiş olsun canım sende benden kalır yanın yok vukaatsiz günün geçmiyor

tıp bayramınız kutlu olsun daktır arkadaşlar
ayselcim artık möünülerine diyecek tek kalimem var harikalar ve çok dengeliler
safişim ayran şişirdimi seni ?
canım bence bu kilo artışının daha dogrusu kilo verememenin sebebi bilmek sende . son günlerde mönülerin yok, sanırım montiye eskisi kadar 4.4. lük uyamıyorsun :26:
artık dönsün eski safiş
banuşum . mönü yazmıyorsun nede kilonu . başka bir linke yazıyorum demiştin orayıda vermedin bakamıyorum . birazda yogunlukdan . canım burayada yazabilirsin ,bak herkez monti yapmıyorki linkteki.
mumum bak ayselle aynı yaşlardasınız sanırım vede yakın killardasınız . neden muhabbeti artırıp sende montiye girişmiyorsun ...
karatay mönülerin baya abartılı . monti yapmak karataydanda kolay yahu . niyen inad ediyon . aklın yolu bir oda monti dermişim .
abla sen niye yapmıyon dersen benim durumlar karışık hergün biryerdeyim montinin yasaklarına uyamıyorum yoksa bende hiç durmadan başlıycam montiye .
antim tebrikler canım, darısı 5li rakamlara . montiye başlıycam yazmışsın, hadi hayyrlı olsun
ayselcim seni tebrik ederim canım . açık söylemem gerekirse dukandan sonra ilk birkaç hafta kilo verecegini sanmıyordum beni yanıltın onun içinde ayrıca kutlarım seni .. şimdi yanıyorsun dimi dukan yaptıgın boşa geçirdigin vede sürekli pro yedigin zamanlara :26:

takyim senide kızımızıda tebrik ederim . ne güzel ana kız dayanışması sen bakma evdeki erkek cinsine

takyim geçende demiştim ya monti senin için biçilmiş kaftan . güzel sonuçlar alıyorsun diye yanılmamışız demekki

ıstikrarının devamini dilerim canım

gerçekten de 70 yapmışım haha

ay içine mi doğdu naptı tickerın haha

safişcim teşekkürler ben verdim ama sen veremeyince kendimde verememiş gibi hissettim bi eksiklik duydum yani

ama hiç moralini bozma tatlım haftaya güzel sonuç alacağından eminim ben istikrarını bozma bence eski sayfalardaki başarını görünce bana ilham olmuştun açıkçası senin yine monti yaptığını görünce çok sevindim ben verdiysem sizin sayenizde

aeben ablam bende vereceğimi sanmıyordum ne yalan söyliyim

ama çok şükür veriyorumm evet yanıyorum ama hata yapmadan doğruyu göremezsin ablam zararın neresinden dönek kardır napalım

zillicim teşekkürler yaradı valla hihi

oğlun için geçmiş olsun iyileşir inş...

mimucum 500 gr az mı kız bence çok iyi inş böyle vermeye devam edersinn :)

Son düzenleme:
selam ayselim

kızlar kaçamaksız monti yapamasamda bende diyet yaptıgım zamanlarda monti kuralarına uyuyorum . çogunuz biliyorsunuz hipoglisemi oldugum için normal beslenmem bile aslında monti gibi olmalı
fırsat buldukça mönülerimi yazıcam .

7 .00. 2 hurma .(sabah nazmazından sonra uyku tutmadıda bende erken kalktım)

8.00
2 dl.kızaemış ekmek . peynir (normal)
salatalık, domates .maydonoz . 2 zeytin

11 30 .
yr. yeşil elma.

12 30.
pırasa... yogurt ve 2 ceviz.

akşamada balıkçıya ugrıycam somon alıcam.salatayla birlikde ,akşam ögünümüz.
arada açıkırsam 1 portakal canım çekiyor

sabah 45 dk tempolu yüründü 10 dk plates yapıldı ardından
form çayım.ve bol suyumda devam etmekte

şimdiden iyi pazarlar dilerim hepinize.

Son düzenleme:
slm ve iyi haftasonları herkese

takyim braaawoo cnm sana ve kızına...sen sakın montiden şaşma cnm..sende çok güzel etki gösteriyor..kızındada öyle olmuş sanırım....kaçamak yapmadan başa çıkartın bu sefer...bir haftada 2,5 kg... walla süper...dukan yapsan gitmez bu kadar...tebrikler cnm

aebenim oğluşun tabletini güle güle kullansın...sende daha burda olursun inşallah aplam

safinaz senin ayran işe yaramamış değil bence..geçen haftaki pasta kaçamakları kilo artışına sebep olmuştur bence...bu hafta sık dişi sende

banuş hangi topiklere gittin bacım yaw başka yerde ne işin var..dön çabuk buraya...

katherina çok sağol cnm...daha iyi oğlum bu gün....

bu avm'deydik ..ama hava buzzzzzzz...lapa lapa kar yağdı..camdan izledik sadece ...oğlumu iyice üşütmemek için....her yerde son indirimler var...ama istediğim gibi kadife streç pantolon bulamadım.ama poloda acaip indirimler var kıslar..100 liralık üstler 39-49 arası..ama kazakların kolları her zaman olduğu gibi kısa geldiğinden yine alamadım..ya L alıp bedeni bol giyiyorum yada s-m alıp kolları kısa giyiyorum malesef..

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.kızım 17 yaşında olduğu için onu sıkmıyorum. dersler,sınavları,dersane derken bunalıyor zaten.sağlıklı ,montiye uygun besleniyoruz. ona arada kaçamaklar koyuyoruz.( çiko gibi)
dünkü menüm:
sabah(geç kahvaltı) ekmeğin ucundan içi alınarak bol yeşillikli ,3 zeytinli light peynirli sandviç,çay
öğlen yok. sadece akşama kadar ayran
akşam1 kase diet çorba(ne bulursam kattım sebze olarak,kırmızı mercimek),az taze fasulye,salata,1 parçatavada göğüs ızgara
3 litre su,yeşil çay

bugün:
sabah 1litre su,geç kahvaltı kepekli ekmek sandviç,light peynirli,yeşillikli,3 zeytin,çay, şekersiz türkkahvesi(kızımın elinden)
akşama kadar ayran
akşam:dünle aynı
3litre su,yeşil çay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…