Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar

vizeler öncesi son haftamız dolayısıyla karınca gibi çalşıyoruz

bugün juriye çıktık ter döktükk baya ama iyi iş çıkardık acil müdahaleydi konu atardamar filan ayrıntıya girmiyim yine ben en iyisi

haftaya sınav haftam her gün giremeyebilirim ama montiye devam tabiiki bozmadan kafiyeli oldu

bugünkü menüm:
Sabah:meyve yiyemedim jet gibi çıktım evden
Kahvaltı:3 dilim tb ekmek peynir yeşillik
Öğle:2 kutu ton salatalık domates ayran
Ara:1 elma
Akşam:Leblebi, yoğurt

spor:70 dk yürüyüş

bu arada bugün revani yaptım götürdüm benim kuruyemişçiye
bayıla bayıla yedi valla
bende tonumu yedim artık öğle yemeğini birlikte yiyoz

menümü yazayım

kahvaltı
dlm tb ekmek
peynir
çay

öglen
mantarlı salata yogurt

ara
1 incir 200 ml süt

akşam
balık salata

hohoo herkese günaydınnn :=)

Günaydınnn yada pardon tünaydınnnnnnnnnnn
Sabahtan beri arkada açık sayfa yazamadım yoğunluktan

yok be güzelim ne ablası sende ilahi takıl kafana göre taaaa 29 yaşındayım ben Her ne kadar 19 da takılı kalsamda ruhen

evet haftasonları sanırım genelde 2 öğün oluyor düzensiz

Canım ayran aşı çorbası yapıyoruz arada sırada biz hani kilo durdumu gitmediği zamanlarda yada kaçamak yaptıysan ardından onu kurtarmak için (ben gibi) falan yani
Yapılışı ise

4 y.k. nohut, 4 y.k. aşurelik buğday, 4 y.k. yeşil mercimek hepsi çiğden olacak haşlanacak
haşlanan baklagiller, 1,5 litre koyu kıvamda ayranın içine atıp karıştırıyorsun... Ben içine salata rendeliyorum ve nanede katıyorum cacık gibi
Sonra bu çorbayı bütün bir gün 2 saat ara ile bir kase olmak kaydı ile yiyorsun....
Kahvaltını monti usulü yap kahvaltıdan 2 saat sonra başla içmeye takii akşam en geç 7 ye kadar.... Tabii bol miktarda su birde yanında
Ama sakın sen yapma çünkü senin şuan buna ihtiyacın yok çok güzel gidiyor senin kilo verme işin sakın aklından bile geçirme

aaaşşşkkkkkkkkkkkkkk eeyyyyy aşşşkkkkk nelere kadirsin

menümü de yazayım ben düne ait;

sabah işe gelirken chai tea latte içtim yağsız süt-organik kuruyemiş bi de gün kurusu

09:00 omlet-ayran

13:00 yoğurtlu semiz otu-tavuk döner

19:30 az bakla ve yoğurt

slm herkese..

akşam güzel sanatlarda dersim vardı... çocuklar tenefüse bile çıkmama izin vermediler.hepsi ayrı bir şey sorunca 10 dk'lık tenefüsümde gümledi..afedersiniz lavaboya bile gidemeden eve geldim.2 saat kesintisiz yüksek sesle konşunca sesim mesimde kalmadı..birde çocuklardan birini su almaya yolladım boğazım kurudu diye..oda gidip dolaptan almış.dışı bile buzlu gibiydi..bi lokmacık içtim boğazım kuruyor diye ama şu an boğazım fealket şişmiş durumda..yutkunamıyorum bile...hem yüksek sesle uzun süre konuşmaktan ,hemde üstüne buzzz gibi su içince gitti boğazım..bu gün stajerlerimde yoktu sınav haftası diye...birde okulda konuşunca şu an dilsizim ...bağayı bildiğiniz sessiz sinema oynuyorum oğlumla....sabah çocuk büyük bi panikle annneeee sana noldu ,niye konuşamıyorsuuuun diye koşa koşa babasına gitti.anneme bişey olmuş konuşamıyo diye

yarın ne yapçam okulda bilmem...

havalarda bi güzelleşemedi gitti yaw...

katherina sanada kolay gelsin cnm...siz bayağı bildiğin çıkıyorsunuz yaw bence:44: sen işi biliyorsun amaaaaa erkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun..revaniler falan...hadi hayırlısı...

canım çok geçmiş olsunnn dikkat et kendinee

[

takyim mönülerine baktim ama bazı hatalar var baklagille birlikde et türü pek yemiyoruz montide . fakat sen böylede güzel gidiyor diyorsan hiç sorun deyil afiyet olsun .
kızının bu sene sınavı varmı?

mercimek çok azdı,sebze yoğundu ama bir daha dikkat ederim.kızım seneye üniversite sınavına girecek.
menüm:
sabah:çeyrek ekmek arası sandviç,tam buğday ekmekli,lor peynirliyeşillikli.çay
öğlen. 1armut,1küçük kutu yoğurt
ara(14:30):yaban mersini,nohut,3 badem
16 3 etsizçiğ köfte,marul,1 büyük bardak ayran(yanlış ikisi aynı anda ama ayran içmesem başka şeyler yiyebilirdim.
akşam ;diet çorba,brokoli
3 litre su,2 fincanyeşil çay

İYİ AKŞAMLAR
hergünki gibi bir gündü anladınız siz .
.okda vaktim yok bir i,kisatır yazıp kalkıyım .

ayselcim afiyet olsun .
kuzum kuruyemişçiyle (oglanın adı böyle kalacak ) beni mazur gör fakat çok hızlı mı gidiyorsunuz banamı oyle geliyor . az agırdan sat kendini
menümü yazayım

kahvaltı
dlm tb ekmek
peynir
çay

öglen
mantarlı salata yogurt

ara
1 incir 200 ml süt

akşam
balık salata
harika mönü banuşum
sabahkilar hariç mönün güzel mirayım . sabah biraz fazla omuş sanki ,kahvaltı öncesi
takyim yaban mersinini iyi incele canım eger parlak kırmızı olansda şekerle kurutuluyor dikkat !

takyim yanlış dedigin nedir . ayranla etsiz çigköftenmi? CANIM YOGURT JOKERDİR HERŞEYLE YENİR
YANLIŞ OLAN ŞİŞMİŞ BULGUR o montide biraz sakıncalı yoksa yogurdu her türlü her ögünde tüketebilirsin .

...takyim mönülerinde küçük hatalar var ama ben bunlara deyinmek istemiyorum . çünki senin bünye böylede güzel veriyor
o yüzen bildigin gibi devam et şimdilik ,eger kilonda durma olursa o zaman müdehale edelim mönülerine

bende mönümü yazıp kaçayım .

sabah .8.00
2 dl ekmek .domates .peynir .
biber maydonoz .3 zeytin .

12 30.(dışardaydım)
köfte ayran .
domates biber

16.00
6 hurma . sonrasında yr br süt.

19.
tavuklu bamya .
yş.salata .yogurt .

spor yok amlesaf fakat baya normal yürüdüm kızılayda .
pilateslarima başlasam artık iyi olcak

teşekkürler desteğin için .hatalarım varsa söyle.düzeltirim hemen.yaban mersinini Ayça Kaya var diet doktoru, o söylemişti tatlı istediğinde tüketebilirsiniz diye.ama şekerle kurutulduğunu bilmiyordum.bulgura düşkünümdür.Arada sırada B vitamini almak için,enerji için yiyorum.en azından doğal diye ama esmer bulgur kullanıyordum. çiğ köfte kaçamak oldu biraz.

Güzel bir Sakarya Sabahından herkese Günaydınnnnnnnnnnnnn
Bugün burada hava çok güzel resmen baharrrr

Dünün özeti....

Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta, domates,salata,peynir ve çay

Öğle 12.30
Bir tabak barbunya pilaki ve yoğurt... (Salata getiremedim yanımda )

Akşam 19.00
fırında köfte, yoğurtlu kırmızı biber, yeşil biber ve patlıcan yarım tabak, bol yeşillikli salata ve ayran....

Gün boyu su miktarını bilmiyorum :44: :44:

Emine nerelerde yaaaaa en son kendisine gömlek almak için alışverişe çıktığında diyet yapmaya karar vermişti.
Akupunktur falan yapıyordu.... Ne oldu acaba kilo verebildimi ki....

günaydınnnn
dünki menümmm

kahvaltı
1 dlm ekmek
6 fındık peynir

öglen
4 köfte, salata yogurt

akşam
200 ml süt, kuru üzüm 2 ymk kaşıgı kadar

Günaydınnnn:)))) çok sessiz olmuş bu topic yahuuu

Menüm:

07:30 3 gün kurusu-fındık
09:00 2 yumurta-beyaz peynir-çeçil peyniri-portakal-1 ya da 2 ceviz.
13:00 köfte-salata-yoğurt- dövme pilaav
19:00 salata-köfte

akşam da eve gidince annem elma erik vişne falan karıştırıp kaynatmış hiç şeker koymamış ondan içtim.

tünaydın yüğrğdğm geldim bişrde pilates .şimdi duşa çakıyorum ...
vakit olursa gün içinde ugrarım ...

... miray plavın hariç mönün güzel canım ..

... banum mönün pek az kilon durmasın sonra

..safişim mönün güzel canım ama akşam çok olmuş sanki..

..takyim daha evlede degigibi sen şimdilik yapdıgın gibi devam et canım .

safiş emine cefeye geliyor orda bizimle, annesi hastaydı bir süre diyete ara verdi gibi oldu birde pc bozulşdu ama şimdi geldi burayada yazar
terim sogumadan duşa

Akşam çokmu olmuş :44: :44:
Halbuki aç kalktım masadan

Emine hakkında bilgilendirme için teşekkürlerrrrr

slm hepinize

bayağı bi fena hastayım ,böyle güzel bi günde...bahar havası var ama ben başağrıları,göğüste tıkanıklık,öksürük,tıksırık ..modundayım:2: sesimde çıkmıyor denecek kadar az çıkıyor...:2: tam hastalık havası bu havalar aslında...:2:

aebenim bu gün streç yapmışlar aplam..bende okuldan gelir gelmez açtım yaptım..normalde salı günleri steç yapardıbu hafta çarşamba yapmışlar...iyi geldi ,esnedim,iliğim kemiğim yumuşadı walla...

off kafam kütük gibi sanki...azıcık yatayım oğlumda uyurken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…