yardım alıyormu peki ? Psikolojik destek.... Umarım bir an önce geçer bütün hepsi....
bende geç kalkıyorum 2 öğün oluyo benimdee
ay inşallah safişcim
ayran aşı ne oluyor tatlım :26:
tabiiki hepinizin etkisi var ve bunun için çok teşekkürler
inş birlikte düşücez 5 lilere canım sne benden önce düşsende yakalarım seni ben hihi
bu arada geçmiş olsun kızınaa kızın varmış ben bilmiyordum allah bağışlasın canım :)
ben size abla mı demeliyim yaw :)
iyi akşamlar
vizeler öncesi son haftamız dolayısıyla karınca gibi çalşıyoruz
bugün juriye çıktık ter döktükk baya ama iyi iş çıkardık acil müdahaleydi konu atardamar filan ayrıntıya girmiyim yine ben en iyisi
haftaya sınav haftam her gün giremeyebilirim ama montiye devam tabiiki bozmadan kafiyeli oldu
bugünkü menüm:
Sabah:meyve yiyemedim jet gibi çıktım evden
Kahvaltı:3 dilim tb ekmek peynir yeşillik
Öğle:2 kutu ton salatalık domates ayran
Ara:1 elma
Akşam:Leblebi, yoğurt
spor:70 dk yürüyüş
bu arada bugün revani yaptım götürdüm benim kuruyemişçiye
bayıla bayıla yedi valla
bende tonumu yedim artık öğle yemeğini birlikte yiyoz
slm herkese..
akşam güzel sanatlarda dersim vardı... çocuklar tenefüse bile çıkmama izin vermediler.hepsi ayrı bir şey sorunca 10 dk'lık tenefüsümde gümledi..afedersiniz lavaboya bile gidemeden eve geldim.2 saat kesintisiz yüksek sesle konşunca sesim mesimde kalmadı..birde çocuklardan birini su almaya yolladım boğazım kurudu diye..oda gidip dolaptan almış.dışı bile buzlu gibiydi..bi lokmacık içtim boğazım kuruyor diye ama şu an boğazım fealket şişmiş durumda..yutkunamıyorum bile...hem yüksek sesle uzun süre konuşmaktan ,hemde üstüne buzzz gibi su içince gitti boğazım..bu gün stajerlerimde yoktu sınav haftası diye...birde okulda konuşunca şu an dilsizim ...bağayı bildiğiniz sessiz sinema oynuyorum oğlumla....sabah çocuk büyük bi panikle annneeee sana noldu ,niye konuşamıyorsuuuun diye koşa koşa babasına gitti.anneme bişey olmuş konuşamıyo diye
yarın ne yapçam okulda bilmem...
havalarda bi güzelleşemedi gitti yaw...
katherina sanada kolay gelsin cnm...siz bayağı bildiğin çıkıyorsunuz yaw bence:44: sen işi biliyorsun amaaaaaerkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun..revaniler falan...hadi hayırlısı...
ayselcim afiyet olsun .iyi akşamlar
vizeler öncesi son haftamız dolayısıyla karınca gibi çalşıyoruz
bugün juriye çıktık ter döktükk baya ama iyi iş çıkardık acil müdahaleydi konu atardamar filan ayrıntıya girmiyim yine ben en iyisi
haftaya sınav haftam her gün giremeyebilirim ama montiye devam tabiiki bozmadan kafiyeli oldu
bugünkü menüm:
Sabah:meyve yiyemedim jet gibi çıktım evden
Kahvaltı:3 dilim tb ekmek peynir yeşillik
Öğle:2 kutu ton salatalık domates ayran
Ara:1 elma
Akşam:Leblebi, yoğurt
spor:70 dk yürüyüş
bu arada bugün revani yaptım götürdüm benim kuruyemişçiye
bayıla bayıla yedi valla
bende tonumu yedim artık öğle yemeğini birlikte yiyoz
menümü yazayım
kahvaltı
dlm tb ekmek
peynir
çay
öglen
mantarlı salata yogurt
ara
1 incir 200 ml süt
akşam
balık salata
sabahkilar hariç mönün güzel mirayım . sabah biraz fazla omuş sanki ,kahvaltı öncesimenümü de yazayım ben düne ait;
sabah işe gelirken chai tea latte içtim yağsız süt-organik kuruyemiş bi de gün kurusu
09:00 omlet-ayran
13:00 yoğurtlu semiz otu-tavuk döner
19:30 az bakla ve yoğurt
takyim yaban mersinini iyi incele canım eger parlak kırmızı olansda şekerle kurutuluyor dikkat ![
takyim mönülerine baktim ama bazı hatalar var baklagille birlikde et türü pek yemiyoruz montide . fakat sen böylede güzel gidiyor diyorsan hiç sorun deyil afiyet olsun .
kızının bu sene sınavı varmı?
mercimek çok azdı,sebze yoğundu ama bir daha dikkat ederim.kızım seneye üniversite sınavına girecek.
menüm:
sabah:çeyrek ekmek arası sandviç,tam buğday ekmekli,lor peynirliyeşillikli.çay
öğlen. 1armut,1küçük kutu yoğurt
ara(14:30):yaban mersini,nohut,3 badem
163 etsizçiğ köfte,marul,1 büyük bardak ayran (yanlış ikisi aynı anda ama ayran içmesem başka şeyler yiyebilirdim.
akşam ;diet çorba,brokoli
3 litre su,2 fincanyeşil çay
İYİ AKŞAMLAR
takyim yaban mersinini iyi incele canım eger parlak kırmızı olansda şekerle kurutuluyor dikkat !
takyim yanlış dedigin nedir . ayranla etsiz çigköftenmi? CANIM YOGURT JOKERDİR HERŞEYLE YENİR
YANLIŞ OLAN ŞİŞMİŞ BULGUR o montide biraz sakıncalı yoksa yogurdu her türlü her ögünde tüketebilirsin .
...takyim mönülerinde küçük hatalar var ama ben bunlara deyinmek istemiyorum . çünki senin bünye böylede güzel veriyor
o yüzen bildigin gibi devam et şimdilik ,eger kilonda durma olursa o zaman müdehale edelim mönülerine
tünaydın yüğrğdğm geldim bişrde pilates .şimdi duşa çakıyorum ...
vakit olursa gün içinde ugrarım ...
... miray plavın hariç mönün güzel canım ..
... banum mönün pek az kilon durmasın sonra
..safişim mönün güzel canım ama akşam çok olmuş sanki..
..takyim daha evlede degigibi sen şimdilik yapdıgın gibi devam et canım .
safiş emine cefeye geliyor orda bizimle, annesi hastaydı bir süre diyete ara verdi gibi oldu birde pc bozulşdu ama şimdi geldi burayada yazar
terim sogumadan duşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?