slm hepinize
bayağı bi fena hastayım ,böyle güzel bi günde...bahar havası var ama ben başağrıları,göğüste tıkanıklık,öksürük,tıksırık ..modundayım:2: sesimde çıkmıyor denecek kadar az çıkıyor...:2: tam hastalık havası bu havalar aslında...:2:
aebenim bu gün streç yapmışlar aplam..bende okuldan gelir gelmez açtım yaptım..normalde salı günleri steç yapardıbu hafta çarşamba yapmışlar...iyi geldi ,esnedim,iliğim kemiğim yumuşadı walla...
off kafam kütük gibi sanki...azıcık yatayım oğlumda uyurken...
yok be güzelim ne ablası sende ilahi takıl kafana göre taaaa 29 yaşındayım benHer ne kadar 19 da takılı kalsamda ruhen
evet haftasonları sanırım genelde 2 öğün oluyor düzensiz
Canım ayran aşı çorbası yapıyoruz arada sırada biz hani kilo durdumu gitmediği zamanlarda yada kaçamak yaptıysan ardından onu kurtarmak için (ben gibi) falan yani
Yapılışı ise
4 y.k. nohut, 4 y.k. aşurelik buğday, 4 y.k. yeşil mercimek hepsi çiğden olacak haşlanacak
haşlanan baklagiller, 1,5 litre koyu kıvamda ayranın içine atıp karıştırıyorsun... Ben içine salata rendeliyorum ve nanede katıyorum cacık gibi
Sonra bu çorbayı bütün bir gün 2 saat ara ile bir kase olmak kaydı ile yiyorsun....
Kahvaltını monti usulü yap kahvaltıdan 2 saat sonra başla içmeye takii akşam en geç 7 ye kadar.... Tabii bol miktarda su birde yanında
Ama sakın sen yapma çünkü senin şuan buna ihtiyacın yok çok güzel gidiyor senin kilo verme işin sakın aklından bile geçirme
aaaşşşkkkkkkkkkkkkkk eeyyyyy aşşşkkkkk nelere kadirsin
slm herkese..
akşam güzel sanatlarda dersim vardı... çocuklar tenefüse bile çıkmama izin vermediler.hepsi ayrı bir şey sorunca 10 dk'lık tenefüsümde gümledi..afedersiniz lavaboya bile gidemeden eve geldim.2 saat kesintisiz yüksek sesle konşunca sesim mesimde kalmadı..birde çocuklardan birini su almaya yolladım boğazım kurudu diye..oda gidip dolaptan almış.dışı bile buzlu gibiydi..bi lokmacık içtim boğazım kuruyor diye ama şu an boğazım fealket şişmiş durumda..yutkunamıyorum bile...hem yüksek sesle uzun süre konuşmaktan ,hemde üstüne buzzz gibi su içince gitti boğazım..bu gün stajerlerimde yoktu sınav haftası diye...birde okulda konuşunca şu an dilsizim ...bağayı bildiğiniz sessiz sinema oynuyorum oğlumla....sabah çocuk büyük bi panikle annneeee sana noldu ,niye konuşamıyorsuuuun diye koşa koşa babasına gitti.anneme bişey olmuş konuşamıyo diye
yarın ne yapçam okulda bilmem...
havalarda bi güzelleşemedi gitti yaw...
katherina sanada kolay gelsin cnm...siz bayağı bildiğin çıkıyorsunuz yaw bence:44: sen işi biliyorsun amaaaaaerkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun..revaniler falan...hadi hayırlısı...
İYİ AKŞAMLAR
hergünki gibi bir gündü anladınız siz .
.okda vaktim yok bir i,kisatır yazıp kalkıyım .
ayselcim afiyet olsun .
kuzum kuruyemişçiyle (oglanın adı böyle kalacak )beni mazur gör fakat çok hızlı mı gidiyorsunuz banamı oyle geliyor . az agırdan sat kendini
herkese iyi akşamlar,
belki önce sormuşumdur ama salatalarınızda havuç kullanıyor musunuz?pişmişin gilisemixendexsinin yüksek olduğu için dietlerde uygun olmadığını biliyorum.çiğ olarak tüketmek montide yasaklı değildir inşallah.sebzelerden yasak olan var mı?
menüm;
sabah: 1haşlanmış yumurta,lor peyniri,3 tuzsuz zeytin,yeşil çay
öğlen: fırında karnıbahar,yoğurt
ara:2 kutu ayran(az tuzlu,tansiyon sıkıntım oldu bugün)
akşam: tavuk,az karnıbahar,yoğurt, brokoli salatası
3 litre su,yeşil çay
günaydın herkese..:2::2:
çok fena hastayım yaw...sabah oğlumu okula bıraktım ama ders anlatacak ne sesim var,nede halim..okula gidip sevk aldım.dr'a gittim.bugün yarın evdeyim.daha evvelde ses tellerimde sıkıntı olmuştu hatırlarsanız..bu halde sesimi kullanmaya devam edersem tekrar nüksecekmiş(
zaten hapşırmaktan ve burnumu silmekten konuşamıyorum bile...2 gün evde kalmak biraz iyi gelir inşallah..:2: havalar tam ısındı derken tekrar soğuyacakmış..hafta sonu yağmur geliyormuş ve 8 derece soğuyacakmış...yazı göremiycez bu gidişle...:18:
pilatesi yapabilirsem yapmaya çalışıcam..zaten hastalıktan terliyorum,birde pilatesle terlersem ve akabinde bi duş alırsam ya hepten iyi olurum.yada topatan kötübu gün ebru yağ yakıcı proğram uyguliycam diyordu..du bakalım...:44:
çok fena hastayım yaw...sabah oğlumu okula bıraktım ama ders anlatacak ne sesim var,nede halim..okula gidip sevk aldım.dr'a gittim.bugün yarın evdeyim.daha evvelde ses tellerimde sıkıntı olmuştu hatırlarsanız..bu halde sesimi kullanmaya devam edersem tekrar nüksedecekmiş(
zaten hapşırmaktan ve burnumu silmekten konuşamıyorum bile...2 gün evde kalmak biraz iyi gelir inşallah..:2: havalar tam ısındı derken tekrar soğuyacakmış..hafta sonu yağmur geliyormuş ve 8 derece soğuyacakmış...yazı göremiycez bu gidişle...:18:
pilatesi yapabilirsem yapmaya çalışıcam..zaten hastalıktan terliyorum,birde pilatesle terlersem ve akabinde bi duş alırsam ya hepten iyi olurum.yada toptan kötübu gün ebru yağ yakıcı proğram uyguliycam diyordu..du bakalım...:44:
geçmiş olsun zilim , ses kısıklıgı çok kötü ya
ben işe girdigimden beri sesim kısık vee çok zorlanıyorum tele bakmakta filan baya dinlnir sesinn 4 günde
merhaba
Menün güzelmiş afiyet olsun
Fırında karnıbaharnı nasıl yaptın ?
zilim geçmiş olsun.
menümü yazayım.
sabah:1 dilim tam buğdaylı peynirli sandviç,çay
2 kuru kayısı
öğlen : baklayemeği,yoğurt
1 yeşil elma
akşam:balık ,salata
3 litre su, 2 fincan yeşil çay
karnıbaharı haşlayıpezdim.içine baharatları,tuz,1 yumurta,taze nane,dereotu,maydonoz,taze soğan ekledim.iyice karıştırıp az yağlanan tepsiye koyup fırına verdim.15-20 dakika pişirdim. sarımsaklı yoğurt ile yiyorum.
afiyet olsun
yarın tartılıyormusun takyim?
bakla biraz cıs. aklında olsun .
ben de onu sormuştum yukarlarda.bezelyenin ,patatesin uygun olmadığını biliyordum.Acaba başka yasaklı sebze var mı,bakla için de öyle bir durum var mı merak etmiştim. bilmediğim için ,sebze diye kalorisi de çok değil diye biraz yedim.çiğ havucu salataya katabilseydik çok iyi olacaktı.
YArın tartı günü bakalım nasıl olacak?yürüyüşe başlayamadım. :2:ayak bileğimde sorun var.Düzelirse bu hafta sonu başlamayı düşünüyorum.
herkese iyi akşamlar,
belki önce sormuşumdur ama salatalarınızda havuç kullanıyor musunuz?pişmişin gilisemixendexsinin yüksek olduğu için dietlerde uygun olmadığını biliyorum.çiğ olarak tüketmek montide yasaklı değildir inşallah.sebzelerden yasak olan var mı?
menüm;
sabah: 1haşlanmış yumurta,lor peyniri,3 tuzsuz zeytin,yeşil çay
öğlen: fırında karnıbahar,yoğurt
ara:2 kutu ayran(az tuzlu,tansiyon sıkıntım oldu bugün)
akşam: tavuk,az karnıbahar,yoğurt, brokoli salatası
3 litre su,yeşil çay
Günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Yine çok güzel bir sabaha uyandıkkkkk şükürler olsun.....
Dünün özeti....
Kahvaltı 08.00
ekmeksiz ve yumurtasız...
Peynir, zeytin domates, salata çay...
Öğle 12.30
Salçalı köfte, salata ve yoğurt.
Akşam 19.00
Tavuklu salata ve ayran...
çok fena hastayım yaw...sabah oğlumu okula bıraktım ama ders anlatacak ne sesim var,nede halim..okula gidip sevk aldım.dr'a gittim.bugün yarın evdeyim.daha evvelde ses tellerimde sıkıntı olmuştu hatırlarsanız..bu halde sesimi kullanmaya devam edersem tekrar nüksedecekmiş(
pilatesi yapabilirsem yapmaya çalışıcam..zaten hastalıktan terliyorum,birde pilatesle terlersem ve akabinde bi duş alırsam ya hepten iyi olurum.yada toptan kötübu gün ebru yağ yakıcı proğram uyguliycam diyordu..du bakalım...:44:
geçmiş olsun zilim , ses kısıklıgı çok kötü ya
ben işe girdigimden beri sesim kısık vee çok zorlanıyorum tele bakmakta filan baya dinlnir sesinn 4 günde
selam kızlar .pc açık kaldı ma yazmaya fırsatım kalmadı
safiş mönün süper
zilim dikkat kendine canım
ayselcim havucu çigde olsa kulanmamayaaçalış ama mecbur kalırsanda ye canım (tabi çigsini).
bugünki mönüm
tam monbti yapmadıgımı belirteyim
hatta montiye uymayan yerleri kırmızıya boyayım
8.00
3 dl ekmek t.b.peynir.
az omlet. tere
salatalık .domates.
2 zeytin .
13. 6 hurma .
1 avuç fındık
14:30.(sohbette)
1 kase yogurtlu makarna .
6 pazı sarma (bulgurluydu)..
..1 dl börek ..1 dl yaş pasta ...1 pogaça.
yenmedi efem
bu saatden sonrada yiyesim yok . belki bir meyve
40 dk yürüyüş 40 dk pilates .
akşam bi 20 dk yürüdüm gelirken.
2 kupa bitki çayı. 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?