Merhabalar ben 2002 de sanırım bu diyeti 2 ay yaparak 13 kilo vermiştim.Bu topiği açan aeben arkadaşımda yanlışım olmasın benim aracılığımla montıgnacla tanışmıştı.Diyeti yaptıktan sonra 5 yıl kadar kilo almadım sonra sonra almaya başladım çünkü kötü glusidlerle dolu bi yeme alışkanlığım var.Uzun zamandırda Ağlaşırım ama bi türlü diyete odaklanamazdım.Pazartesiden itibaren başladım kaçamak asla yapmıyorum sadece kahe alışkanlığım var onuda kademeli olarak kesiceğim bakalım 72,6 kg ile başladım dayanamadım bugün tartıldım 71,6 üm bakalım sık tartılmayacağım sanırım bu sefer motivasyonum iyi ......BEN GELDİM DİYEBİLİRİM arkadaşlar
Merhabalar ben 2002 de sanırım bu diyeti 2 ay yaparak 13 kilo vermiştim.Bu topiği açan aeben arkadaşımda yanlışım olmasın benim aracılığımla montıgnacla tanışmıştı.Diyeti yaptıktan sonra 5 yıl kadar kilo almadım sonra sonra almaya başladım çünkü kötü glusidlerle dolu bi yeme alışkanlığım var.Uzun zamandırda Ağlaşırım ama bi türlü diyete odaklanamazdım.Pazartesiden itibaren başladım kaçamak asla yapmıyorum sadece kahe alışkanlığım var onuda kademeli olarak kesiceğim bakalım 72,6 kg ile başladım dayanamadım bugün tartıldım 71,6 üm bakalım sık tartılmayacağım sanırım bu sefer motivasyonum iyi ......BEN GELDİM DİYEBİLİRİM arkadaşlar
safinazzzz
heh işte o spıderman liden yaptırcam bend ebenimkile rmalum erkek ve spıderman aşıgı
nevreism takımlarımızı bilem aldık. yanlı anlamadım degilmi
pıderman amca olan storun üzerine birde kalın stor yapılıyor?
ege röle birşey varsa süper olur
çocuk odasına mecbur stor yada zebra olucak çünkü yatak başları tam pencere önünde normal
perdeler kötü durabiliyor. eger dedigin gibi ise süperr olacak.
zaman ayırma kısmına gelince tabiki ya içim zılıyor yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorum.
ama evde olsam akşama kadar ne olcakki?
hatta geçen gün dedimki babanız işe gidicek pazar günü biz üçümüz kalcaz evde
deniz demezmi eski günlerdeki gibi mi diyee gelde üzülme
evet evet spıderman çok iyi olur erkek çocuk odası nede olsa:34
veee pencerelerin önüne yatak başlıkları geliyorsa bu dahada iyi haber çünkü karartma storu indirdiğinde azda olsa aşağıdan gün ışığı sızar ama yatak başlığı önünde olacağından kapatır o ışığı çok iyi denk gelir....
İki stor perde üst üste olacak evet spıderman olan stor altta kalacak karartma olan storda üstte....
Yalnız perdeciye bunu anlat ki, mekanizması geniş olmasın korniş takılacak yere iki mekanizmayı dip dibe takacak ...
İşinin ehli ise zaten yapar.... Yani korniş varsa sökün direk tavana montaj yapılsın çünkü bazen mekanizmayı kornişin üzerine vidalıyorlar o olmaz... O zaman iki stor sığmaz.... Gerçi senin ev sıfır olacağından zaten boştur....
evet insan vicdan azabı çekiyor ama senin denizde resmen bilerek yapmış.... Bunlara çok takılma bence bu yaşa kladar evde seninle olduklarından daha uzun sürecek kreşe adapte olması ama inan en doğru olanı yaptın.... Bir kaç yıl içinde verim almaya başlayacaksın kreşe gitikleri için. hiç üzme kendini
hoşgeldin lara hatırlıyorum seni.
hep birlikte hedefe inşallahh
miraya safişinde degigibi hepiniz sözleşmişsiniz reglden canım .geçsin hepinizx inersiniz FOSS diyeHerkese günaaydın acayip moralim bozuk geldim bu hafta 78.0ı dün gördüm. Çok heycanlandım bugün tartıldım 78.5 inanılmaz da dikkat ediyorum.
Regl olamadım ağrıdan kıvranıyorum ama bundandır diye kendimi mi kandııryorum ben artık kilo veremicekmiyim ver al ver al bozdum mu
hoşgelsin nesliş . artık ugramıyorsun montiye . durumlar nasıl?günaydın fıstıklar,hayırlı cumalar hepinizekeyifler nasıl
mirayım nerelerdesin bakim sen,bildirimi buraya yapmışsın takımda yoksunn
banum daha geçen gün baktım perdecide . zebra altına güneşlikler var hatta hiç güneş geçirmeyen türleri var. aklında olsun. birde zebrayı ve güzeşligi aynı mekanizmaya takıyorlar . yeni çıktı .yukarda korneçde az yer kaplıyor aklında bulunsun ... bende çoçukların odasına yaptırmayı düşünüyorum şu ıstanbul desenli olan favorim .zilimmm cnm geçmiş olsun tekrardan , benim çocuklar p.tesi kreşe gitmediler salıda dedesi erken aldı. derken yine her sabah aglıyor deniz kreşe gitmek istemiyorum diyee geçmişti alışmıştı derken yine başladılar..
bend eçocuklara hafta sonu kurabiye yapıcam daha dogrusu hamuru yapıcam onlar şekil vericek sonrada sütle yiycekmişizztabisi bend eyiycme pazar ödülüm olaraktan gerçi kilo veridm mi onu bile bilmiyorum
yarın perdeceiye gidicem evin perdelerini yaptırmaya başlıycam
ama kafam karıştı bu zebra lardan yaptırdıgımd aüstüne kalın perde yaptırmam gereklimi benim oglanlar ışıkta uyuyamıyor.
sabah erkenden kalkarlar kalın perd eolmazsa
ama zebra yaptırınc akalın perdeye gerek varmı bilemedim:26::26:
çoçuklar büyüsünde evde bornozla uturursunuzGünaydın zili
ben daha erkenciyimde ancak yazdım kahvemi içerken
valla açıkçası bende takılmıyorum pek tartıya ne edeyim kendimi gayet fit hissediyorum (yalancının)
sende dinlen işte koca yok çocuk yok ohhhh keyfini çıkar evde yalnız olmanın azıcık tembellik et gari....
Ben evde yalnızken (tabii yapacak işim yoksa evde)
ilk işim duşa girip uzun uzun elim ayağım buruşana kadar o sıcacık suda yatmak dinlenmek kırklanmak
Ardında da elimde kumanda tv karşısında üzerimde bornozla tam bir uyuşukluk sergilemek
Ha bu yazdığım yılda 2 kere ancak olur onuda unutmayalım
Sanada hayırlı cumalar applaaaa
Bu havada ne yürüyüşü allasen sende kapma şifayı aman diyim tikkaattt....
Evet bende durumumun normal olmadığını düşündüm baskülde rakamı görünce fakat üzerimi giyinirken (malum çıplak tartılıyoruz) "eeennnneeee la ben hasta olmadım yaaaa" didim kendime
Ben kendimi ölçmeyi sevmiyorum ablam yaaa inceldiğimi, zaten kıyafetlerimden anlıyorum no Problem
Tozutmayı düşünmüyorum ablacım aynen devam edeceğim kh olmadan dikkat ederek bakalım ne olacak....
1 temmuz neden? Sende demi tatil planı var? Yolculuk nireeee
Bizde Ağustosta gidiyoruz nasipse .... Bakalım ama tabii ben tatil tarihinden önce hedefime ulaşmak istiyorum yazın sıcaklarında birşeyleri saklama çabası beni sıcaklardan daha fazla bunaltıyor
Sen istesen verirsin abla hedefinin bile altına inersin bence yeterki, iste...
Birde
sen ne zaman normale döneceksin yaaaaa :44: :44:
miraaaaaaaaaaayyyyy günaydın bebekimmm
Sakın sakın sakın dellenme bak sen yine eksilerdesin ve ben gibi regl dönemindesin anacım ben ne edemn kendimi nerelere atam sen de bacım...
ben artıyım artttıııı farkındamısın....
Sende zayıflama bariz var regl dönemi olmana rağmen 500 gram gitmiş görünüyor baksana demekki aslında giden daha fazla ama tartıya yansımıyor sakın pes etme sakıııınnnnnnnnn
hep böyle veremem ayselcim malum yeni alınmış çabuk gider.Günaydın herkesleree
Kilom:76.1
neden böyle oldu anlamadım diyordum kii regl öncesi olduğumu farkettim etkisi oluyor sanırım çünkü şiş hissediyorum :26:
valla kaçamakta yapmadım ama işte şişkinlik var
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
aeben ablam tebrikler inş hep böyle veririsin ablacımm
Safişcim sende benim gibi regl öncesiymişsin olsun ya haftaya veririz inş
Mimucum sende üzülme canım her gün bir olmuyor tartıda inş haftaya hepimiz veririz
laracım hoşgeldinMerhabalar ben 2002 de sanırım bu diyeti 2 ay yaparak 13 kilo vermiştim.Bu topiği açan aeben arkadaşımda yanlışım olmasın benim aracılığımla montıgnacla tanışmıştı.Diyeti yaptıktan sonra 5 yıl kadar kilo almadım sonra sonra almaya başladım çünkü kötü glusidlerle dolu bi yeme alışkanlığım var.Uzun zamandırda Ağlaşırım ama bi türlü diyete odaklanamazdım.Pazartesiden itibaren başladım kaçamak asla yapmıyorum sadece kahe alışkanlığım var onuda kademeli olarak kesiceğim bakalım 72,6 kg ile başladım dayanamadım bugün tartıldım 71,6 üm bakalım sık tartılmayacağım sanırım bu sefer motivasyonum iyi ......BEN GELDİM DİYEBİLİRİM arkadaşlar
mirayim mönün karataya uygun canım .yoğunluktan yazamıyorum ağlıcam
Menümü vereyim;
Çarşamba;
07:00 1 muz - 2 yumurta
09:00 Yoğurt-az müsli-portakal-franbuaz-organik kuruyemiş
13:00 Balık- Salata
17:00 Badem-sür
Perşembe;
09:00 2yumurta-dil peyniri-Domatees-salatalık-beyaz peynir-badem
13:30 tavuklu mantarlı kaşarlı bir yemek ve sebze graten-yoğurt
Cuma;
09:00 Annemin kaynattığğı meyve suyu sıfır şeker
09:30 2 yumurte-dil peyniri-beyaz peynir
13:00 köfte-salata-yoğurt
iyi akşamlar kızlar,iyisinizdir umarım.
Tartıya çok kızgınım ,üç değişik sonuç çıkarıyor aynı yerde.:44:Anlayamadım benle derdi ne? Neyse en kötü sonuca göre 900gram,en iyi sonuç 1,900kg Bu hafta kaçamak da yoktu gerçi.2. hafta için az mı bilmiyorum ama en azından verdim diye sevineyim.
Menüm:
Sabah:yumurta,peynir,3 zeytin,yeşil çay
öğlen: büyükçe bir armutun yarısını yedim. (cuma yine çok yoğun geçti.)
akşam: 1 kase çorba( dietçorba)( çok yapmışım,sonunda bitti.)karnabahar,yoğurtlu kereviz -lahana salatası,1 küçük parça tavuk
3 litre su,yeşil çay
protein ağırlıklı yediğimizde salataya hazır yoğurttan yapılmış süzme yoğurt yemekte sakınca olur mu?
daha ne olsun aysel 4 kilo yagdan vermişsin 1 aydaaeben ablaaa :79:
safiş kız hakikaten hee ayarlasan denk gelmez bu kadar olur
aman neyse o kilolar öylede gidecek böylede gidecek canımm üzme canını
ben eski sayfalara bakarken aeben ablanın kilo veremediği haftalar yaptığı bişiyi beğendim bende yaptım
ne mi? beden ölçüleriii
Başlangıç:
Bel:86
Kalça:110
Göğüs:104
Şu an:
Bel:82
Kalça:106
Göğüs:99
1 ayda 4 er cm incelmişim kiii
daha ne olsun aysel 4 kilo yagdan vermişsin 1 aydabasküle bakma sen önemli olan incelmek asıl yag kaybı ordan görünür... bazan baskül arkadan inişe geçer .
genelde 1 cm incelme vucuddan giden 1 kilo yaga eşdir (bu bende böyle )
bu günün mönüsünü yazayım . bugün biraz izin günüm o yüzden öyle degerlendirin mönümü .
tam monti yapmadıgıma belirteyim tekrar.
sabah 8.30
2 dl ekmek . peynir.
hş yumurta . dom. sal .bib .
12.00
4 hurma 2 ceviz
10 fındık.yr br süt
14.30
( sohbette )
tb. yaprak sarması .
1 kase köz kırmızı biber.
yemediklerimi saymayım
30 dk yürüyüş ardından 40 dk pilates .
1 kupa form çay. 2 lt su ..
kızlar yarın girermiyim bilmiyorum malum sınavımız var . yarın kızımla program yapabiliriz . tabi eger arkadaşlarıyla takılmak istemezse
hepinizin dualarını bekliyoruz ablaları
kızlar yarın girermiyim bilmiyorum malum sınavımız var . yarın kızımla program yapabiliriz . tabi eger arkadaşlarıyla takılmak istemezse
hepinizin dualarını bekliyoruz ablaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?