Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

heh bak bir şey vardı birşey vardı derken zebra hakkında banuya yazacaktım bende zilinin son mesajını görünce hatırladım

Benim evimde her cam beyaz zebra ve tabiikide ışık sızıyor....

Çocukların odasında naçizane tavsiyem (Tabii bu zevke ve maddi duruma göre değişir)
Benim kızımda odaya gün ışığı vurduğu an zınk diye açar gözünü Lakin perdeler kapalı ise bıraksan öğlene kadar uyur
Bu yüzden bende şöyle brşey yaptım:
kornişe takılan tül perde pek sevmem ben mekanizmalılar daha çok hoşuma gider....
Kızın odasında da çocuk odası desenlerinde (kız- erkek değişiyor malum) Stor perde ve üzerinde karartma stor perde var....

Gündüz karartma perdeyi açık bırakıyorummmm görünmüyor bile....
ve bence gayet şık iç açıcı hoş duruyor....
Yatak odanda da bu tarz kullanabilirsin....
Evin geri kalan tüm camlarında zebra perde kullanabilirsin.

Aşağıdaki gibi mesela...

Eklentiler

• $perde untitled.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $untitled.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $blackout-karartma-stor-perde1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhabalar ben 2002 de sanırım bu diyeti 2 ay yaparak 13 kilo vermiştim.Bu topiği açan aeben arkadaşımda yanlışım olmasın benim aracılığımla montıgnacla tanışmıştı.Diyeti yaptıktan sonra 5 yıl kadar kilo almadım sonra sonra almaya başladım çünkü kötü glusidlerle dolu bi yeme alışkanlığım var.Uzun zamandırda Ağlaşırım ama bi türlü diyete odaklanamazdım.Pazartesiden itibaren başladım kaçamak asla yapmıyorum sadece kahe alışkanlığım var onuda kademeli olarak kesiceğim bakalım 72,6 kg ile başladım dayanamadım bugün tartıldım 71,6 üm bakalım sık tartılmayacağım sanırım bu sefer motivasyonum iyi ......BEN GELDİM DİYEBİLİRİM arkadaşlar

e o zaman hoşgeldin diyelim
Bol enerjili günler dilerimmm

safinazzzz

heh işte o spıderman liden yaptırcam bend ebenimkile rmalum erkek ve spıderman aşıgı
nevreism takımlarımızı bilem aldık. yanlı anlamadım degilmi
pıderman amca olan storun üzerine birde kalın stor yapılıyor?
ege röle birşey varsa süper olur

çocuk odasına mecbur stor yada zebra olucak çünkü yatak başları tam pencere önünde normal
perdeler kötü durabiliyor. eger dedigin gibi ise süperr olacak.

zaman ayırma kısmına gelince tabiki ya içim zılıyor yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorum.
ama evde olsam akşama kadar ne olcakki?
hatta geçen gün dedimki babanız işe gidicek pazar günü biz üçümüz kalcaz evde
deniz demezmi eski günlerdeki gibi mi diyee gelde üzülme

hoşgeldin lara hatırlıyorum seni.
hep birlikte hedefe inşallahh

evet evet spıderman çok iyi olur erkek çocuk odası nede olsa :34
veee pencerelerin önüne yatak başlıkları geliyorsa bu dahada iyi haber çünkü karartma storu indirdiğinde azda olsa aşağıdan gün ışığı sızar ama yatak başlığı önünde olacağından kapatır o ışığı çok iyi denk gelir....
İki stor perde üst üste olacak evet spıderman olan stor altta kalacak karartma olan storda üstte....
Yalnız perdeciye bunu anlat ki, mekanizması geniş olmasın korniş takılacak yere iki mekanizmayı dip dibe takacak ...
İşinin ehli ise zaten yapar.... Yani korniş varsa sökün direk tavana montaj yapılsın çünkü bazen mekanizmayı kornişin üzerine vidalıyorlar o olmaz... O zaman iki stor sığmaz.... Gerçi senin ev sıfır olacağından zaten boştur....

evet insan vicdan azabı çekiyor ama senin denizde resmen bilerek yapmış.... Bunlara çok takılma bence bu yaşa kladar evde seninle olduklarından daha uzun sürecek kreşe adapte olması ama inan en doğru olanı yaptın.... Bir kaç yıl içinde verim almaya başlayacaksın kreşe gitikleri için. hiç üzme kendini

evlenirken evimin perdesinid ebu adamlara yaptırmıştım yine aynı yere gidicem.
yarın öglen giidp ölçü alıcaz..
daha spor olcak stor perdeee ,
evde korniş filan yok zaten ben yaptırcam direkk

valla aynen yıllarca dip dibe evde kaldık 4.5 sene tek başıma baktım daha napimm

yoğunluktan yazamıyorum ağlıcam

Menümü vereyim;

Çarşamba;

07:00 1 muz - 2 yumurta
09:00 Yoğurt-az müsli-portakal-franbuaz-organik kuruyemiş
13:00 Balık- Salata
17:00 Badem-sür

Perşembe;

09:00 2yumurta-dil peyniri-Domatees-salatalık-beyaz peynir-badem
13:30 tavuklu mantarlı kaşarlı bir yemek ve sebze graten-yoğurt

Cuma;

09:00 Annemin kaynattığğı meyve suyu sıfır şeker
09:30 2 yumurte-dil peyniri-beyaz peynir
13:00 köfte-salata-yoğurt

iyi akşamlar kızlar,iyisinizdir umarım.
Tartıya çok kızgınım ,üç değişik sonuç çıkarıyor aynı yerde.:44:Anlayamadım benle derdi ne? Neyse en kötü sonuca göre 900gram,en iyi sonuç 1,900kg Bu hafta kaçamak da yoktu gerçi.2. hafta için az mı bilmiyorum ama en azından verdim diye sevineyim.

Menüm:
Sabah:yumurta,peynir,3 zeytin,yeşil çay
öğlen: büyükçe bir armutun yarısını yedim. (cuma yine çok yoğun geçti.)
akşam: 1 kase çorba( dietçorba)( çok yapmışım,sonunda bitti.)karnabahar,yoğurtlu kereviz -lahana salatası,1 küçük parça tavuk
3 litre su,yeşil çay

protein ağırlıklı yediğimizde salataya hazır yoğurttan yapılmış süzme yoğurt yemekte sakınca olur mu?

aeben ablaaa :79:

safiş kız hakikaten hee ayarlasan denk gelmez bu kadar olur

aman neyse o kilolar öylede gidecek böylede gidecek canımm üzme canını

ben eski sayfalara bakarken aeben ablanın kilo veremediği haftalar yaptığı bişiyi beğendim bende yaptım

ne mi? beden ölçüleriii

Başlangıç:
Bel:86
Kalça:110
Göğüs:104

Şu an:
Bel:82
Kalça:106
Göğüs:99

1 ayda 4 er cm incelmişim kiii

iyi akşamlar kızlar

miraya safişinde degigibi hepiniz sözleşmişsiniz reglden canım .geçsin hepinizx inersiniz FOSS diye
ha birde kuruyemişi biraz azalta bilirsin eger ki,lo vermeni begenmiyorsan
(bu nasıhatı yapan benmiyim )bügün bende çok abattımda aynı nasihatı kendimede söylüyorum
günaydın fıstıklar,hayırlı cumalar hepinizekeyifler nasıl

mirayım nerelerdesin bakim sen,bildirimi buraya yapmışsın takımda yoksunn
hoşgelsin nesliş . artık ugramıyorsun montiye . durumlar nasıl?
banum daha geçen gün baktım perdecide . zebra altına güneşlikler var hatta hiç güneş geçirmeyen türleri var. aklında olsun. birde zebrayı ve güzeşligi aynı mekanizmaya takıyorlar . yeni çıktı .yukarda korneçde az yer kaplıyor aklında bulunsun ... bende çoçukların odasına yaptırmayı düşünüyorum şu ıstanbul desenli olan favorim .
çoçuklar büyüsünde evde bornozla uturursunuz
safişim 2 temmuzda tatile gidiyoruzda ondan hedefim o güne .caprise gidicez kısmet olursa. malum ben tesettürlüyüm her yere gidemiyoruz
benim normalim sanırım artık bu safiş sohbetlere ,yardım işlerine verdim kendimi çoçuklardan fırsat buldukça, böyle çok daha memnunum ve huzurluyum sanırım
hep böyle veremem ayselcim malum yeni alınmış çabuk gider.
canım kilo artışın reglden belli hiç moral bozma geçsin inersiniz topdan linkçe
laracım hoşgeldin
evet canım beni montiyle tanıştiran sensin iyikide tanıştırmışsın ...
arada bazı linklerde yazını görüyorum. sana yazdımda birkaç kere . senin bünyen montiye uyumlu başka diyetlere yönelmeni hep yadırgadım desem dogru olur.
laram kahve içerekde montide kilo veren oldu canım
mirayim mönün karataya uygun canım .
ama son 2 gün akşam ögünün yokk öyleyin yediginle yatılırmıki
bünyeni buna alıştırma derim abla nasihati

valla bencde sevin takyim 900 ,1.900 az görme . eh tabi geçen hafta 2 küsür verince bunu begenmiyorsun
artık çorbana azda olsa baklagil katma yapacaksan normal baklagil yap ama yanında et yeme

yaglı yogurt sorduşsun. evet prolu mönüde yaglı süzme yogurt yiyebilirsin . baklagil makarna ekmekli mönüde doymuş yag kullanmamaya çalış (tereyag, peynir ,yogurt yagları ).
ben yogurdumu evde yapıyorum normal yogut hepde ondan tüketiyorum . fakat mayalamadan minik bir kase yüzünün kaymagını alıyorum .

daha ne olsun aysel 4 kilo yagdan vermişsin 1 ayda basküle bakma sen önemli olan incelmek asıl yag kaybı ordan görünür... bazan baskül arkadan inişe geçer .
genelde 1 cm incelme vucuddan giden 1 kilo yaga eşdir (bu bende böyle )

bu günün mönüsünü yazayım . bugün biraz izin günüm o yüzden öyle degerlendirin mönümü .
tam monti yapmadıgıma belirteyim tekrar.

sabah 8.30
2 dl ekmek . peynir.
hş yumurta . dom. sal .bib .

12.00
4 hurma 2 ceviz
10 fındık.yr br süt

16.30
( sohbette )
tb. yaprak sarması .
1 kase köz kırmızı biber.

yemediklerimi saymayım

30 dk yürüyüş ardından 40 dk pilates .
1 kupa form çay. 2 lt su ..

kızlar yarın girermiyim bilmiyorum malum sınavımız var . yarın kızımla program yapabiliriz . tabi eger arkadaşlarıyla takılmak istemezse
hepinizin dualarını bekliyoruz ablaları

Son düzenleme:

teşekkürler ablam sen olmasan bu moral düzeltme faaliiyetlerinden birhaber olurdum

motivasyonum tavan yaptıı

haftaya baskülde inişe geçer inşşş hep böyle geriden gelmek olmaz ki ama yaw

afiyet olsun ablacımm

evet sınav öncesi moral çok iyi oluyor

Allah yardımcısı olsun zihin açıklığı versin kızına ablamm inş çok iyi geçer

kızlar yarın girermiyim bilmiyorum malum sınavımız var . yarın kızımla program yapabiliriz . tabi eger arkadaşlarıyla takılmak istemezse
hepinizin dualarını bekliyoruz ablaları

Allah zihnini açık tutsun. Soruları doğru bir şekilde çarçabuk,heyecanlanmadan yapmayı nasip etsin.Gönlünde yatan mesleği hayırlı ise Rabbim nasip etsin.Başarılar dilerim.

Aeben selam canım evet sen hep dersin benim montıye uygun olduğumu bende bunu daha önce yaşadım bakalım bu sefer karar erdim zorlanmıyorumda tartıda oynamalar başlasa bir an önce acayip motive olacağım beslenme şeklimden dolayı sıkıntısız oluyor bakalım inşallah .....Evet uzun zamandır başka başka şeylerden medet umdum aptal kafam bu diyet hem zor değil hem ciddi kilo verdiriyor bakalım erecek miyim.Sen nasılsın kilo ne durumda herkesi zayıflattın hadi beraber incelelim inşallah sağlıkla

Safi gormemisim selam canim.kimse yokmuydu bugun ben tartilmiyorum pekte ne durumdayim bilmiyorum ama kacamak yok bende ekmegide su vakumlu paketlerdeki tam ekmekten kullaniyorum ben yumusak tam bugday ekmeklerine guvenmiyorum ve onlar yediriyorda bu ekmek bir diilimi 3 ogunde bitiyor.Diyorum ki vermemem imkansiz ekmek cikti hayatimdan abarcuburlar hamur isleri hepicigini terk ettim .......Su az iciyorum yarin onuda arttirmaya gideyim artik.....bakalim incelecekmiyiz inceliriz ya huuuuuu

slm herkese

dün sabah eşimin eşim erkenden kahvaltı hazırlamış,oğlanı kursa götürmek için uyandı sandım bendekahvaltıyı ederkende hadi biraz hızlı olalım geç kalıcak çocuk dedi durdu...halbuki saatine daha 1,5 saat vardı:44: masayı toplarken ttabağımı bi kaldırdım altında 3 tane uçak bileti 2,5 saat sonra uçak kalkıyor fırlayın yerinizden yoksa yetişemiycez dedi...

1 gün için bilet almış bana süpriz yapmış,walla çok hoşuma gitti..hemde duygulandım...annemleri özledim demiştim 2-3 gün önce..oda cuma günü bilet almış ...mutlu olayım diye...canım beniiim yaaa..walla çok seviyorum kendilerini

bu günde akşam üstü geldik...annemin bahçesinden taptaze otlar,yeşillikler bile getirdik valizle...
zaten küçücük bi valize 3-4 parça kıyafet aldım oğluma,kendimizede pijamaları aldık gittik.komşuya yatıya gider gibi

gerçekten bana çok iyi geldi bu minik seyahat...

aebenim aplam umarım kızının istediği bölüm tutar...emeklerinin karşılığını alır inşallah...rabbim gönlüne göre versin bütün öğrencilerin..

aplam birde sizin gitiğiniz otelin tesettürlülere özel plajı falanmı var? benim okuldan bir arkadaşımın ablasıda tesettürlü..geçen gün görüştüğmüzde onlarda otel bakıyorlardı..kuşadasında varmış bi otel sanırım..sizin otel nerde?arkadaşa söylerim aplasına söylesin.uygunsa onlarda bakarlar...

biz haziran için rezervasyon yaptırdık.temmuzda düğünler var,birde eşim yurtdışına gidecek 10 gün.bende giderim onunla diye düşündüm..biz okullar kapandıktan hemen sonra gidiyoruz.limak limra'ya...fakat tamda reglime denk geliyor(( haplar varmış geciktiriyormuş,kullanan varmı aranızda?ve sonrasında herhangi bir yan etkisi falan varmı?bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

oo saat 1 olmuş.yarın nasıl kalkarım bilmem..bi dünya çay içtim şimdide uykum gelmiyor...ama yatayım ..yarın öğlen görüşürüz inşallah..haydin kaçtımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…