tabiki yemedim ayselim .afiyet olsun karnabahr tarifinizi aldım bayılırım ben karnabaharaaa
safişimm
kız kahvaltı neden ekmeksiz yumurtasız ki ? aa güzel menü afiyet olsun cnm
ikinizede geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah
ay abla ben havuçu pişmiş değil çiğ yemeye bayılırım kart kurt hepde yedim:26:
abla ydin mi yemedin mi o cısları anlamadım
neyse afiyet olsunn
İyi akşamlaaar
of ben geldiğimde herkes gitmiş oluyorr
neyse menülerimm
Dünkü Menüm:
Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:2 dilim tb ekmek, az peynir 2 yeşil zeytin yeşillik
Öğle:Izgara köfte yoğurt salata
Akşam:Haşlanmış borokoli,yoğurt
Bugünkü menüm:
Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta, peynir, yeşillik
Öğle:Leblebi, süt
Akşam:Ton ton ton (yani 3 minik kutu) salatalık ayran
bu iki günde 70 dk yürüyüş yapıldıı
Yarın için çok heyecanlıyımm :18:
:26: çok geçmiş olsun . cerrahlar için el çok önemli. kötü olmuş ayselim . inşalah çabuçak iyileşirYarın buralarda olacağım kolumu sakatladığım için anatomi dersi yattı
Aslında ben sakatlamadım sorumsuz biri koluma çarptı
bizde bilek önemli biliyorsunuz neyse işte 1 hafta sargıda kalacak bu vize öncesi hiç iyi olmadı ama buralarda olcam buna sevniyom
herkese iyi geceler dilerim
kulaklarda çınlıyorsa baya iyi kapmışsın şifayı zilim :26:.ama akşamki halin aklam geldi .bir an kendimi gördüm .katherinam çok geçmiş olsun cnm sanada...
bende bu akşam yatar dizi izlerim diye hayal kuruyordum ama pat diye bi telefon eski okulumdan arkadaş...başka bi arkadaş ve eşleri(toplam 4 kişi)sana gelicez evdeyseniz dedi..oğlum kağıt kesmişti..eşim bi yandan ben bi yandan sildik,süpürdük,toz aldık vs..dolaptan börek, kurabiye çıkardım attım fırına.. 5 dk patates haşladım düdüklüde.bi patates salatası..çerez,çay derken az evel yolcu ettik...bende hastalıktan eser kalmadı tel.den sonrabacaklarım totişime vurdu valla 50 dk.içinde koştururken...
şimdi kendimi saldım tabii.pert olmuş durumdayım.kulaklarım bile uğulduyor valla...yarın sabah oğlumu okula götürmek için mecbur yine erken kalkçam...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşkler :2: herkes hasta walla dikkat edin kendinize...
Günaydınlaaaaaaarrr vede hayırlı cumalar efendim....
Dünün Özeti....
Kahvaltı 08.00
yine ekmeksiz ve yumurtasız kahvaltılıklar,
Peynir, zeytin, domates, salata çay...
(Çok erken geliyorum iş yerime artık işyerimdeki dolapta ne varsa onları yiyorum.)
Öğle 12.30
Yarım tabak yoğurtlu kırmızı biber (pörselenmiş)
Akşam 19.00
3 tane kabak mücveri, bir tabak marul salatası ve ayran....
Bütün hafta sadece 2 defa kh tükettim, oda öğle yemeklerimde barbunya pilaki.
Ve bu ayda regl 3 gün gecikti hala hasta olmadım....
Neden sebep bilemiyorum ama kilom yine artılarda anlamsızca yükseliyorum baskülde halbuki kendimi hafif hissediyorum regl olmadığım halde. Ya baskül bozuk ya benim gözlerim bozuk yada benim bütün kıyafetlerim bollaştı
Kiloya gelince...
15.03.2013 Cuma : 64.100
22.03.2013 Cuma : 64.400
+300
Ne kaaaa güzel neee kaaaa güzel....
Aeben ablaaa sanırım bende artık kendimi daha sıkı takip etmek için haftada bir değil daha sık tartılacağım en azından o hafta içi kendime belki müdahale ederim
raporumuda yazyıp yürüyüşüme çıkayım . havada yine bozdu yahu
16 mart diyete başlandı ..
.başlangıç....65.4.bu hafta hedefim. 64.5 du.
kilom ...... .64 3.. haftaya hedefim 63 .5 .
sonraki ay hedefim 1.5. kilo....
önümde 3 ayım var. 1 temmuz hedefe ulaşma zamanı 59 kilo hedefim .
toplam vermem gereken 6,4 kg.
ilk haftalar kolay o yüzden 2 haftada 2 kilo hedefim ...sonraki aylar 1.5. kilo .
inşallah ulaşıcam hedefime .
günaydın fıstıklar,hayırlı cumalar hepinizekeyifler nasıl
mirayım nerelerdesin bakim sen,bildirimi buraya yapmışsın takımda yoksunn
günaydın hepinize..:2: ve cumanız mübarek olsun...dularımız kabul olsun inşallah...
safinaz erkencisin,ilk giren benim sanıyordum ama sen tükkanı erken açmışsın...bende oğlumu okuluna götürdüm geldim..yağmur yağmasaydı yürüyecektim ,eve çıkmadan önce ama hafif hafif yağmur yağıyordu..zaten hastayım ,ıslanıp dahada bi uzatmıyayım hastalık süresini diye çıktım eve..oğlumuda götürmiycektim evde birlikte olalım diye ama akşamdan tenbihliyor,yarın proje yapıcaz sakın geç kaldırma beni diye eşşek sıpam benim misafir var diye geç yatmasına rağmen kendiliğinden sabahın 6:45'inde uyanmış...
safinaz bence senin tartıdaki artılar regl öncesi şişkinliktir...karbonu kıstıysan neden vermeyesinki..:26:yada banu gibi durup durup pat diye birden gidecektir belkide...hiç sıkma canını ve motivasyonunu bozma..
bende sabah sabah yüzüme yoğurt ve karbonat maskesi yaptımyanıyor cildim hafif hafif ..yıkayayım bari...
aebenim dün pilatesimi yaptım walla aplam..göğsümdeki tıkanıklıktan dolayı nefes nefese ve ter içinde kalmama rağmen bırakmadım sonuna kadar..bu günde yapacağım nasipse....
hayırlı cumalar efenim
yürüyüşe çıkmadan size bakayım raporumu vereyin istedim çünki yogun bir gün beni bakliyor
safiş durum normal deyil diye yazcakken reglin zamanı oldugunu ve inceldigini okudum . ee daha ne ozaman bence basküle takılacak bir durum yok bakmışsın 1 hafftada 2 kilo eksilmiş baskül . eminimki öylede olcak . sakın baskül inmiyor diye tozutma emi
mezuro ölçüsü almamışmıydın diyete başlamadan ?
mönünde süper afiyet olsun
raporumuda yazyıp yürüyüşüme çıkayım . havada yine bozdu yahu
16 mart diyete başlandı ..
.başlangıç....65.4.bu hafta hedefim. 64.5 du.
kilom ...... .64 3.. haftaya hedefim 63 .5 .
sonraki ay hedefim 1.5. kilo....
önümde 3 ayım var. 1 temmuz hedefe ulaşma zamanı 59 kilo hedefim .
toplam vermem gereken 6,4 kg.
ilk haftalar kolay o yüzden 2 haftada 2 kilo hedefim ...sonraki aylar 1.5. kilo .
inşallah ulaşıcam hedefime .
Herkese günaaydın acayip moralim bozuk geldim bu hafta 78.0ı dün gördüm. Çok heycanlandım bugün tartıldım 78.5 inanılmaz da dikkat ediyorum.
Regl olamadım ağrıdan kıvranıyorum ama bundandır diye kendimi mi kandııryorum ben artık kilo veremicekmiyim ver al ver al bozdum mu
günaydın fıstıklar,hayırlı cumalar hepinizekeyifler nasıl
mirayım nerelerdesin bakim sen,bildirimi buraya yapmışsın takımda yoksunn
takımada yazdım canım şimdiiiii görmedin miimoralim bozuk yaaa dün de inanılmaz yoğundum giremedim
Günaydın zili
ben daha erkenciyimde ancak yazdım kahvemi içerken
valla açıkçası bende takılmıyorum pek tartıya ne edeyim kendimi gayet fit hissediyorum (yalancının)
sende dinlen işte koca yok çocuk yok ohhhh keyfini çıkar evde yalnız olmanın azıcık tembellik et gari....
Ben evde yalnızken (tabii yapacak işim yoksa evde)
ilk işim duşa girip uzun uzun elim ayağım buruşana kadar o sıcacık suda yatmak dinlenmek kırklanmak
Ardında da elimde kumanda tv karşısında üzerimde bornozla tam bir uyuşukluk sergilemek
Ha bu yazdığım yılda 2 kere ancak olur onuda unutmayalım
Sanada hayırlı cumalar applaaaa
Bu havada ne yürüyüşü allasen sende kapma şifayı aman diyim tikkaattt....
Evet bende durumumun normal olmadığını düşündüm baskülde rakamı görünce fakat üzerimi giyinirken (malum çıplak tartılıyoruz) "eeennnneeee la ben hasta olmadım yaaaa" didim kendime
Ben kendimi ölçmeyi sevmiyorum ablam yaaa inceldiğimi, zaten kıyafetlerimden anlıyorum no Problem
Tozutmayı düşünmüyorum ablacım aynen devam edeceğim kh olmadan dikkat ederek bakalım ne olacak....
1 temmuz neden? Sende demi tatil planı var? Yolculuk nireeee
Bizde Ağustosta gidiyoruz nasipse .... Bakalım ama tabii ben tatil tarihinden önce hedefime ulaşmak istiyorum yazın sıcaklarında birşeyleri saklama çabası beni sıcaklardan daha fazla bunaltıyor
Sen istesen verirsin abla hedefinin bile altına inersin bence yeterki, iste...
Birde
sen ne zaman normale döneceksin yaaaaa :44: :44:
miraaaaaaaaaaayyyyy günaydın bebekimmm
Sakın sakın sakın dellenme bak sen yine eksilerdesin ve ben gibi regl dönemindesin anacım ben ne edemn kendimi nerelere atam sen de bacım...
ben artıyım artttıııı farkındamısın....
Sende zayıflama bariz var regl dönemi olmana rağmen 500 gram gitmiş görünüyor baksana demekki aslında giden daha fazla ama tartıya yansımıyor sakın pes etme sakıııınnnnnnnnn
offff safinaz hayali bile güzel beyhhh
bend ebayılırım bornozla tv karşısında uyuklamayaa
Arada yapmak lazım banu eğer kendimize vakit ayıramazsak ailemizle geçen zamanın kalitesi düşüyor maalesef.
Kendi bedenimizi ve ruhumuzu dinlendiremediğimiz zaman tahammülsüz asi insanlar oluveriyoruz....
Sende arada yap böyle kaçamaklar
Günaydın herkesleree
Kilom:76.1
neden böyle oldu anlamadım diyordum kii regl öncesi olduğumu farkettim etkisi oluyor sanırım çünkü şiş hissediyorum :26:
valla kaçamakta yapmadım ama işte şişkinlik var
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
aeben ablam tebrikler inş hep böyle veririsin ablacımm
Safişcim sende benim gibi regl öncesiymişsin olsun ya haftaya veririz inş
Mimucum sende üzülme canım her gün bir olmuyor tartıda inş haftaya hepimiz veririz
zaman kalmıyorki bazen bakıyorum çocuklarla bile zaman geçirmiyorum akşamları evi topla, yap yedir
akşam 7 de evde oluyoruz ancak
c.tesi yarım günd eolsa işe gelinc ebitiyor zaten hafta sonu
Bilim adamları özellikle 18 yaş altındaki çocuklarda ve gençlerde zararlı olan öksürük şurupları yerine, inatçı öksürüklerin tedavisi için çikolatayı öneriyor.
The Telegraph'ta yer alan habere göre, araştırmacılar kakao ve çikolatadaki "teobromin" adlı bileşenin öksürüğü kestiğini belirlediler. Yararlı olduğu tam olarak kanıtlanırsa, iki yıl içinde ilaç şeklinde piyasaya sürüleceği kaydedildi.
İngiliz Ulusal Akciğer ve Kalp Enstitüsü tarafından yapılan araştırmada, kakao ve çikolata içerisinde bulunan "teobromin" isimli maddenin öksürüğü engellemeye yardımcı olduğu tespit edildi.
Çikolatadaki "theobromine" isimli maddenin, boğazda kaşıntıyı ve öksürüğü önlemede öksürük şuruplarından bile daha etkili olduğunu söyleyen araştırmacılar, öksürük şuruplarında bulunan "codeine" isimli maddenin özellikle 18 yaş altındaki çocuk ve gençlerde faydasından çok zararı bulunduğunu açıkladılar.
Teorik olarak öksürüğü yatıştırmada bir parça bitter çikolatanın yeterli olabileceğini söyleyen araştırmacılar, ihtiyaç duyulan gerçek dozun belirlenmesi için henüz çalışma yapılmadığını ifade ettiler.
Antioksidan bakımından zengin olan bitter çikolata, vücutta yağ hücrelerinin birikmesini önlemeye de yardımcı oluyor.
kızlar oğlum öksürüyor diye nette araştırırken böyle bi yazı buldum...sizinle paylaşmak istedim...birde dikkat ettim.akşam bizde misafir vardıya,herkese kahvenin yanına %70 kakaolu bitter çikolata koydum.oğlum bende yiycem dedi 2 parçada ona verdim akşam hiç öksürmedi...:44: denemek maksatlı bu günde ve bu akşamda vericem bakalım...:44: normalde çikolata yemez.yani özellikle oğlum yesin diye gidip çikolata ,kraker vs..almam...ama kendim kahvenin yanında bitteri severim.bitter zaten faydalı içindeki kakao yağından dolayı..denemek için bu hafta hem gündüz hem gece 1'er kare vericem bakalım....
sizinde çocuklarınız öksürünce deneyin isterseniz..hatta başka bi başlık altında öksürük şurubundan daha fazal hızlı etki etttiği yazıyordu.özellikle çocuklarda.....en azından şuruplar gibi metil paraben,propil paraben denen kanser oluşumunda birebir etken maddeler içermiyor hiç değilse....
bende yiyeyim bari yaw,öksürüyorum nasılsa...kahve yapayım kendime şekersiz türk kahvesiyle acı acı bi karecik bittter..ohh beee
safinaz ben depremden beri bornozla oturamıyorum korkudan..duştan çıkınca bile jet hızıyla giyiniyorum valla..afedersiniz nemlendiriciyi bile iç çamaşırlarımı giydikten sonra sürüyorum koluma bacağıma..kaçarsam hepten anadan üryan kaçmiim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?