iyi akşamlar kızlar
çoçuklar büyüsünde evde bornozla uturursunuz
safişim 2 temmuzda tatile gidiyoruzda ondan hedefim o güne .caprise gidicez kısmet olursa. malum ben tesettürlüyüm her yere gidemiyoruz
benim normalim sanırım artık bu safişsohbetlere ,yardım işlerine verdim kendimi çoçuklardan fırsat buldukça, böyle çok daha memnunum ve huzurluyum sanırım .
slm herkese
dün sabah eşimin eşim erkenden kahvaltı hazırlamış,oğlanı kursa götürmek için uyandı sandım bendekahvaltıyı ederkende hadi biraz hızlı olalım geç kalıcak çocuk dedi durdu...halbuki saatine daha 1,5 saat vardı:44: masayı toplarken ttabağımı bi kaldırdım altında 3 tane uçak bileti 2,5 saat sonra uçak kalkıyor fırlayın yerinizden yoksa yetişemiycez dedi...
1 gün için bilet almış bana süpriz yapmış,walla çok hoşuma gitti..hemde duygulandım...annemleri özledim demiştim 2-3 gün önce..oda cuma günü bilet almış ...mutlu olayım diye...canım beniiim yaaa..walla çok seviyorum kendilerini
bu günde akşam üstü geldik...annemin bahçesinden taptaze otlar,yeşillikler bile getirdik valizle...
zaten küçücük bi valize 3-4 parça kıyafet aldım oğluma,kendimizede pijamaları aldık gittik.komşuya yatıya gider gibi
gerçekten bana çok iyi geldi bu minik seyahat...
aebenim aplam umarım kızının istediği bölüm tutar...emeklerinin karşılığını alır inşallah...rabbim gönlüne göre versin bütün öğrencilerin..
aplam birde sizin gitiğiniz otelin tesettürlülere özel plajı falanmı var? benim okuldan bir arkadaşımın ablasıda tesettürlü..geçen gün görüştüğmüzde onlarda otel bakıyorlardı..kuşadasında varmış bi otel sanırım..sizin otel nerde?arkadaşa söylerim aplasına söylesin.uygunsa onlarda bakarlar...
biz haziran için rezervasyon yaptırdık.temmuzda düğünler var,birde eşim yurtdışına gidecek 10 gün.bende giderim onunla diye düşündüm..biz okullar kapandıktan hemen sonra gidiyoruz.limak limra'ya...fakat tamda reglime denk geliyor(( haplar varmış geciktiriyormuş,kullanan varmı aranızda?ve sonrasında herhangi bir yan etkisi falan varmı?bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
oo saat 1 olmuş.yarın nasıl kalkarım bilmem..bi dünya çay içtim şimdide uykum gelmiyor...ama yatayım ..yarın öğlen görüşürüz inşallah..haydin kaçtımm..
Günaydınlar
Son üç günü sıfır kh ile kapattım kahvaltılarım ekmeksiz ve yumurtalı idi. Omlet ve menemen gibi
Günün geri kalanlarıda kh almadan sebze ve et ağırlıklı beslendim.... Karışıktı biraz ve kafamı topralayamıyorum şuan fakat monti dışına çıkmadım hiç...
Ve bu sabah kilomu kontrol etmek için tartıldığımda (Regl bitti) 64.800 çıktım.... Cuma günü (regl olmadığım halde) kilom 64.400 idi.. Neden sürekli artı çıkıyorum bir türlü anlam veremiyorum... Yolunda gitmeyen birşeyler var ama nedir bilemedim....
Bu gün bol bol bitki çayı içeceğim vücudumda ödem varsa çözülsün en azından....
bana bu konuda yardımcı olacak kimse varmı
safinaz bende seninle aynı durumdayım bugün sabah tartıldım 66.0 çıktım
bu mümkün degil nomalde
neden oluyor bend enalamış dgeilim , ama ben sabahları çok ödem oldugu için vucudumda fazla çıkıyorum
hadi bugün öyle dedim , ama pazar günü çıkan kiloya anlam veremedim .
pat diye gider belki yine diye düşünüyorum:26::26::26::26:
ha birde bende kabızlık başladı 2 güne bir form çay içiyorum iki tanee
dur bakalım reglin bitisn birden düşer kilon,
ya insna 200 gr bile ols abi düşüşgörse mutlu oluyor bırak vermeyi biz birde fazla çıkıyoruz valla bend eşaşırdım kaldım
yeşil çay ve su ekliycme ben birde.
inna spora başlamaya korkuyorum biliyorum şişicemm
ya valla bende anlamadım gitti nedir bu hal böyle....
Sende çok fazla çıkmışsın gerçekten normal değil....
Bende kabızlıkta yok herşey yolunda.... sadece regl öncesi olması gereken şişkinlik şuan mevcut ve neden var bilemiyorum
Ya yine üşüttüm ve gaz yaptı şişim yada başka birşey offff böyle olunca insanın canı sıkılıyor yaaaa bu nedir böyle anlamadım gitti
Hayır yani ne yapayımki daha....
Kh almıyorum şişiyorum spor yapıyorum su tutuyorum neden eksilmiyor hiç bu kilo
derin hoşgeldinmerhaba
daha önceden sizin grupla hem şekere veda etmiş hemde kilo vermiştim
şimdi yine vermem gerek ama bakalım nasıl olcak
sizlere arada bakıyorum
çok güzel muhabbetleriniz oluyor
inşallah bende bundan sonra uğrarrım
yediklerimi yazar motive olurum
evet ya tavuk dendimi insan düşünüyor hemen geçen kasapta tavuk varı allahım hindi sandımsabah mesela
2 b.çay
1 domates
1 salatalık
3 dlm ekmek t.b.
yarım biber
az yağlı peynir yedim
öğlen sebze vardır diye umuyorum
tavuk yemiyorum ben
iğrendim nefret ettim tavuklardan da tavukçuluktanda
allah hepsini bildiği gibi yapsınn
gerçekten bize neleri yediriyorlar
hakkımı helal etmiyorum hiçbirine
yumurta da organik alıyorum
pilli bebegamherkese günaaaydınnn aeben ablam umarım kızının sınavı süper geçmiştir. Hayırlısıyla biryere girer.
Günlerdir süren keyifsizliğim devam ediyor. Nedenini bilmiyorum. Çok garip. Cumartesi kapalıçarşı-fatih dolaştık bittiğimi hissettim 1 haftalık spora bedel gerçekten :)
ne güzel tatil planları yapılıyor ohhhh :)
3 günlük menü yazıcam şimdi:)
Cuma:
09:15 2 yumurta-peynir
13:00 Köfte-salata-yoğurt
19:30 Az taze fasulye-yoğurt-az kuruyemiş
Cumartesi
09:00 2 yumurta-peynir
15:00 Karalahana çorbası, 1.5 tane hamsili köfte, laz böreğinin de tadına baktım ama beğenmedim
gece 01:00 de bir tane muz yedim. 2 saat sonra falan yattım ama.
Pazar
11:00 omlet-peynir-kayısılı tam buğday ekmeği-1 ince dilim kek
17:00 köfte-piyaz-yoğurtlu patlıcan üstüne de meyve ikram ettiler dayanamadım
22:00 muz
pazar günü biraz kaçamak gibi oldu ama ne yapayım canım sağolsun dedim yedim tabiiki pişman oldum ama sadecce kekten meyve den olmadım yemekten sonra yememem lazım ama çok seviyorum
gittiğimiz heryerde yenilen içilenlerden sonra yediklerim çok masum geldiama tabikii 0 kaçamak olsa çok daha iyi.
takyim afiyet olsun .herkese iyi akşamlar.dün sabah tam buğdaylı sandviç yaptım ama öğleden sonra bir arkadaşa davetli olunca yemek zorunda kaldımama bugün telafi ettim. Kaldığım yerden devam.
sabah:1 yumurta,az peynir,2 zeytin,biraz domates.
öğlen:kereviz yemeği,yoğurt
akşam:kabak yemeği,yoğurt,salatalık,az kereviz yemeği
3 litre su, yeşil çay
ah leceyim hiç sorma kızım sayısalcı .aslında sözelde başarılı fakat sözelin mesleklerini istemiyor av. vs olamam ben diyor ikna kabiliyetim yok diyor . o yüzen matematik ve fenden giriyor sınavlara oyüzden zorlanıyor .iyi akşamlar aebencim kızının sınavı dilerim güzel geçmiştir. sınavda bende görevliydim. matematik sanki biraz zorlayıcı gibiydi
daha ne olsun laramPazartesiler kilo bildirimi var mi arkadaslar
Baslangic72.6
1.hafta 71.3
Iyimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?