Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınlarrrrrrrrrrrr vede güzel haftalar diliyorum herkeseeee

Neden öyle diyorsunki ablaaaa sen ev hanımısın illaki evde yalnız olduğun zamanlarda oluyordur senin benden daha çok vaktin olur yani evde bornozla keyif yapmaya

Capris'i duydum... Umarım o zamana kadar istediğin kiloya ulaşırsın ablam
Bizde ağustosta gidiyoruz her sene olduğu gibi bakalım ben o tarihe kadar ne kaar inceleceğim

Valla ablam iç huzurun varsa gerisi boş içinden nasıl geliyorsa kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa en önemlisi senin ne istediğin gerisi boş

oooooo ne güzel bir kaçamak olmuş işte

Benim başıma gelmişti bu tatilde regl olayı tatlım, fakat ben geciktirici yerine kullandığım d.k. haplarının süresini duruma göre ya azalttım yada uzattım arada dengeyi sağladım
Tatilde regl olmakta ıııyyyyyyyy :18: :18: :18:
Tampon kullandınmı hiç? Tamponuda kullanan çok var.... Arkadaşlarım geciktirici kullandılar devamında sanırım bir kaç ay adet düzensizliği oluyormuş haptan dolayı... Fakat tabii bünyeye göre değişir...
Limak Limra'nın hangisine gidiyorsunuz? Kemer? Belek?Lara? Antalya dimi... Ankara yalovada falanda varda

merhaba
daha önceden sizin grupla hem şekere veda etmiş hemde kilo vermiştim
şimdi yine vermem gerek ama bakalım nasıl olcak
sizlere arada bakıyorum
çok güzel muhabbetleriniz oluyor
inşallah bende bundan sonra uğrarrım
yediklerimi yazar motive olurum

sabah mesela
2 b.çay
1 domates
1 salatalık
3 dlm ekmek t.b.
yarım biber
az yağlı peynir yedim

öğlen sebze vardır diye umuyorum
tavuk yemiyorum ben
iğrendim nefret ettim tavuklardan da tavukçuluktanda
allah hepsini bildiği gibi yapsınn
gerçekten bize neleri yediriyorlar
hakkımı helal etmiyorum hiçbirine
yumurta da organik alıyorum

herkese günaaaydınnn aeben ablam umarım kızının sınavı süper geçmiştir. Hayırlısıyla biryere girer.

Günlerdir süren keyifsizliğim devam ediyor. Nedenini bilmiyorum. Çok garip. Cumartesi kapalıçarşı-fatih dolaştık bittiğimi hissettim 1 haftalık spora bedel gerçekten :)

ne güzel tatil planları yapılıyor ohhhh :)

3 günlük menü yazıcam şimdi:)

Cuma:

09:15 2 yumurta-peynir
13:00 Köfte-salata-yoğurt
19:30 Az taze fasulye-yoğurt-az kuruyemiş

Cumartesi

09:00 2 yumurta-peynir
15:00 Karalahana çorbası, 1.5 tane hamsili köfte, laz böreğinin de tadına baktım ama beğenmedim

gece 01:00 de bir tane muz yedim. 2 saat sonra falan yattım ama.

Pazar

11:00 omlet-peynir-kayısılı tam buğday ekmeği-1 ince dilim kek

17:00 köfte-piyaz-yoğurtlu patlıcan üstüne de meyve ikram ettiler dayanamadım

22:00 muz

pazar günü biraz kaçamak gibi oldu ama ne yapayım canım sağolsun dedim yedim tabiiki pişman oldum ama sadecce kekten meyve den olmadım yemekten sonra yememem lazım ama çok seviyorum

gittiğimiz heryerde yenilen içilenlerden sonra yediklerim çok masum geldi ama tabikii 0 kaçamak olsa çok daha iyi.

slm ve iyi haftalar herkese..

yemek yapmaya kalkmadan önce size bi bakayım dedim...oğlum bi yandan hadi bisküvi yapalım diye çekiştiriyor..akşam içinde yemek yapmam lazım..mutfağa girince çıkamıycam.

safinaz kemere gidiyoruz biz...rezervasyon yaptırırken hiç akıl edemedik.. ağustostada ramazan var,temmuzdada eşimle yurtdışına giderim diye haziranda okul kapanınca gidelim dedik..o da reglime denk geldi ama bakıcam artık bi çaresine ...

aebenim cevap anahtarları yayınlanmıştır kızın baktımı sonuçlarına aplam...:26: inşallah istediği gibi geçmiştir sınavı....

selammm

nasılsınız bugün yogundum giremedim,
aben abla nasıl geçti sınav?

zilim ben iki sene üst üste geciktirici kullandım tatilde
başka aylarda sıkıntısını yaşamadım. benc ekullan tatilini feda etme....

mimuu nedne keyifsizsinnnn

kızla rbenim kilomd abir garip ya geçen haftya göre güya 1700 almışım
diyet yapıp 1700 gr alan bi ben vardırım sanırım..

herkese iyi akşamlar.dün sabah tam buğdaylı sandviç yaptım ama öğleden sonra bir arkadaşa davetli olunca yemek zorunda kaldım ama bugün telafi ettim. Kaldığım yerden devam.
sabah:1 yumurta,az peynir,2 zeytin,biraz domates.
öğlen:kereviz yemeği,yoğurt
akşam:kabak yemeği,yoğurt,salatalık,az kereviz yemeği
3 litre su, yeşil çay

iyi akşamlar aebencim kızının sınavı dilerim güzel geçmiştir. sınavda bende görevliydim. matematik sanki biraz zorlayıcı gibiydi

Günaydınlar

Son üç günü sıfır kh ile kapattım kahvaltılarım ekmeksiz ve yumurtalı idi. Omlet ve menemen gibi

Günün geri kalanlarıda kh almadan sebze ve et ağırlıklı beslendim.... Karışıktı biraz ve kafamı topralayamıyorum şuan fakat monti dışına çıkmadım hiç...

Ve bu sabah kilomu kontrol etmek için tartıldığımda (Regl bitti) 64.800 çıktım.... Cuma günü (regl olmadığım halde) kilom 64.400 idi.. Neden sürekli artı çıkıyorum bir türlü anlam veremiyorum... Yolunda gitmeyen birşeyler var ama nedir bilemedim....

Bu gün bol bol bitki çayı içeceğim vücudumda ödem varsa çözülsün en azından....

bana bu konuda yardımcı olacak kimse varmı

safinaz bende seninle aynı durumdayım bugün sabah tartıldım 66.0 çıktım
bu mümkün degil nomalde
neden oluyor bend enalamış dgeilim , ama ben sabahları çok ödem oldugu için vucudumda fazla çıkıyorum
hadi bugün öyle dedim , ama pazar günü çıkan kiloya anlam veremedim .
pat diye gider belki yine diye düşünüyorum:26::26::26::26:

ha birde bende kabızlık başladı 2 güne bir form çay içiyorum iki tanee

ya valla bende anlamadım gitti nedir bu hal böyle....
Sende çok fazla çıkmışsın gerçekten normal değil....
Bende kabızlıkta yok herşey yolunda.... sadece regl öncesi olması gereken şişkinlik şuan mevcut ve neden var bilemiyorum
Ya yine üşüttüm ve gaz yaptı şişim yada başka birşey offff böyle olunca insanın canı sıkılıyor yaaaa bu nedir böyle anlamadım gitti
Hayır yani ne yapayımki daha....
Kh almıyorum şişiyorum spor yapıyorum su tutuyorum neden eksilmiyor hiç bu kilo

dur bakalım reglin bitisn birden düşer kilon,
ya insna 200 gr bile ols abi düşüşgörse mutlu oluyor bırak vermeyi biz birde fazla çıkıyoruz valla bend eşaşırdım kaldım
yeşil çay ve su ekliycme ben birde.
inna spora başlamaya korkuyorum biliyorum şişicemm

aynen bende öyle düşünüyorum. Regl bitti gibi birşey benim bilemiyorum yanş durum neden böyle iç karartıcı
Sabah kahvaltıdan sonra bir kupa yeşil çay içtim hala şişim öğle yemekten sonra da içeceğim... Aralarda da bol su
bakalım ne olacak....

selam kızlar dün temzilige sardım o yüzden girme fırsatım olmadı ...
sınav için iyi dileklerinize teşekkürler ablaları
sınavımız istedigimiz gibi geçmedi ilk dakkalardan tutukluk yaşamamış. türkçeşi çok iyiydi onda bile 34 nette kalmış .hızlı okuma anlama kursuna gitmişti türkçeyi 20 dk çözüyordu ,sınavda 40 dk ancak yapabilmiş ,soruları 2 kere okudum diyor ..
2. ay sonraki sınavlara hazırlanmaya başladı , sonuşlara bile bakmadı .neyseki çabuk toparlandı.
sınavda heycan vs olmasın diye özel danışmana bile gitti kaç defa ama heyacanına engel olamamış. sınavdan çıkmasıyla boynuma sarılıp aglamaya başladı .:2:kendimi nasıl tuttum bilmiyorum ama bogazım dügümlendi .çoçuklar kadar bu sınavlar bizide bozuyor . hayırlısı olsun rabımdan gelen herşeye razıyız .
büyük kızımla ilgilenirken birde küçük cadım çıktı tamda ergenlikde bir tiripli anlatamam . deneme sınavında sınıfında birinci oluyor onu bile söylemek istemiyor halleri bir garip hangisine koşucam bende şaşırdım
..
dün temizlikle bozdum kafamı dagıtayım diye . hafta sonu diyetde tam oması . bu hafta hiç bişi yapasım yok .artıdayım bırakın hedefi benden habeler böyle .pilates yapayım azcım bugün esneme günü ben pc den yapayım en iyisi . sonrada markete vs çıkıcam hava soguk yürüyüşlar iptal ankarada

zilim caprisin iç havuzları kadın erkek ayrı ama pilajı karışık . oda ayrı olsa istemezdim neden dersen ben eşimden ayrılmak isyeniyorum fakat hatunlar pilajda heşemalı . havuzlarda ise serbest fiyatı: biz eşimin avukat arkadaşının bir dr. arkadaşından aldık .2.80.
direk otelden olunca fiyat degişiyor 6.7. bin buluyor .hatta geçen gün kzı kardeşim ''abla otelin fiyati gün gün degişiyor sık sık armak lazım diyordu malum biz 5 kişi hepside yetişkin . odada güzel 5 katta denize bakıyor ..

..... laracım hala 3 ögünde ekmek tiketiyormusun montide ?
hatırlarsan ben senin gibi ekmekli yaptıgımda kilo vermemiştim sonra kitabı okudugumda ekmegin sadece sabah kahvaltıda yenildigini ögrenmiştim . öylelikle kilo verdim. sen nasıl uyguluyorsun ?
canım ben genelde 62. 65. arsıyım 3 senedir . 6. takımdan 58'le mezun olmuştum.şu sırlar çok yogun oldugumdan bir türlü monti yapma imkanı bulamıyorum 3 gün yapsam 4. gün bıozmak durumunda kalıyorum . ama yinede diyet yaptıgım günler monti kurallarını uygulamaya çalışıyorum malum saglıgın içinde monti şart.

safiş banum cefede kalişim taze nane çayından kahsetmişti şişlik için banu okumuşsundur .onu deneyin bir..

bazan açıklayamadıgımız kilo artışlrı oluyor kzılar fakat sonu hep güzel bitiyor az sabır ben eminim bi başladımı arkası çorap sökügü gibi gelecek moral bozmayın

zilim her daim diyorum eşine kıymetinibil kardeşimin .
ne güzel ana kokusu almış gelmişsin

derin hoşgeldin sürekli gel bekleriz
evet ya tavuk dendimi insan düşünüyor hemen geçen kasapta tavuk varı allahım hindi sandım
pilli bebegam ben senin mçnülere bir yorum getiremedim monti yapmıyorsun biliyorum ama mönülerine karatayda diyemiyorum . hemde yemek saatlerin çokkk karışıkk çok aç gezdigin zamanlar oluyor . 5.6 saatden sonraki açlıkları (gece hariç ) karatayında önerdigini sanmıyorum . öyele yemegiyle kalıyorsun çogu zaman . pek begenmiyorum açıksası bu hali
cuma mönünü begendim ama afiyet olsun

ben nane limonu deneidm cidden etkisi oluyor ama kuru nane ile denedim tabi ben
taze nane ile naısl olur bilmiyorum

takyim afiyet olsun .
sen işini bilirsin
iyi akşamlar aebencim kızının sınavı dilerim güzel geçmiştir. sınavda bende görevliydim. matematik sanki biraz zorlayıcı gibiydi
ah leceyim hiç sorma kızım sayısalcı .aslında sözelde başarılı fakat sözelin mesleklerini istemiyor av. vs olamam ben diyor ikna kabiliyetim yok diyor . o yüzen matematik ve fenden giriyor sınavlara oyüzden zorlanıyor .
evet sınavda mate. zor dedi birde soruları bilgi kaynaklı deyilde biraz fikir yürütleli sormuşlar oda sıkıntı verdi sanırım birde heyecan eklenince .istedigi bölümler, hecettepe diyetisyenlik .bilkent, gazi mimarlık . gazi ve başkent , fizyoterepistligi .
hayırlısı bakalım biraz zor görünüyor.

Pazartesiler kilo bildirimi var mi arkadaslar
Baslangic72.6
1.hafta 71.3

Iyimi sizce
daha ne olsun laram
cuma tartılıyor kızlar laram ama mecburiyeti yok sen nasıl istersen .
mönülerin fırsat uldukça yazarmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…