Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese iyi akşamlar, zilim ben de egeliyim.çok severim sebze yemeklerini,zeytinyağını. mesela turp otu salatası yaparız .çok güzel olur.köken orta karadeniz oranın yemeklerinde vardır sebze yemeklerini yumurta ile kavurmak.yumurtalı taze fasulye yaparlar bizde. o da çok güzel olur ama eşim hiç sevmiyor. o yüzden çok nadir yaparım.

diyete gelince iyi gidiyor ama artık kilo vermem durdu. ne zaman hareketlenir tartı bilmiyorum.yürüyüşlere başladım. 5km(yaklaşık 1saat) yürümeye gayret ediyorum.

Ben reglim ve kendimi sis ve vermemis hissediyorum tariya cikmiyorum sabah bi tartiliyim diyorum bakalim durum ne hem sizin moda doner cumadan cumaya insallah vermisimdir azcikin yavvvvvvvvv

Ağlayarak geldim artıdayım +700 gr nedeeeen die ağlıorum şu an

canım istememişti zilim merak ettim nasıl olduğunu .. tarif için teşekkürler en kısa zamanda alıp yapacağım

bu diyeti dukanı bitirdikten sonra koruma evresinde yapabilirim.çünkü glisemik indeksi düzene koyuyor.dukanın koruma evresi artık hayatımın bir parçası olduğunda bu diyet kilomu korumamda yol göstere bilir.koruma evresinde dukanda sadece perşembe günleri protein tüketiyorsun geri günler serbest.bu diyet kan şekerimi yükseltmeden beslenmeme yardı edebilir.biraz daha araştırayım.

kuzummm güzel anneee hoşgeldin buralaraaa:)

hoşbuldum mirayım . senin canın sıkkın sanki canım ya ... bende ufaktan monti amcama takılıyorum . eşimin doğum günü muhabettine 2 gündür pek uyduğum söylenemez ama en azından geçen haftayla aynı kilodayım :)

günaydın nasılsınız kızlar yine tarifler muhteşem,
zilimmmbende senin gibi otlucummm

senin bebişin olcak boşversene :) valla var bi sıkkınlık güzelim inş. feraha ererim yakın zamanda

Gunaydin
Mimu moralini bozma arkadasim kacamaklarin oldu mu acaba
Sabah tartildim 69.6 kg 16 gunde 3 kg eski performansima gore ehhhhh ama yas aldik ve su an reglim insallah veririm su kilolari saglikla 2 ay mayis sonuna kadar ne kadar verirsem artik ......Sonrasindada koruma ve sikilasma insallah ama bi veriyim su on kiloyu 2 kg alinca frene basicam ne bu ya ver ver bitmez olmusum

benimde kaçamaklarım oluyor bu hafta hep öyle geçti
cnm sürekli ekmek filan ymek istiyor hastalıktan sanırım
bu ay reglimde gecikicek eminim kullandıgım ilaçlardan dolayı(

hayırlı cumalar kızlar .
misafir trafigimi biliyorsunuz
bu hafta sıkı di,yet yaptım ama verdigim 100 gr . fakat pazartesiye bakarsak verdigim 700gr .. yaşlanıyorum galiba diyet sonuç vermiyor .. birde regl geçsin bakalım .
safiş nerdesim göremedim .geri sayflara bakacak zamanımda yok her an arkadaşlar gelebilir . kesin sen kazandın bu hafta yarışı
verenleri tebrik ederim veremeyenlerde üzülmasınler hafta dedigimiz ne hemen geliyor :18:

Hafta sonu yine bizimkiler yok olur tabiiii kaçamak yok kızlar yaz geliyor istediğimiz kıyafetleri giymemiz lazım benim için herşeyden önemlisi sen veremezsin diyenlere cevab vermek açıkçası.Onların lafını hak ettim biliyorum çünkü 3 yıldır vermem lazım diye diye ağlaşıp durdum ama veremezsine cevap vereceğim kodladım kendimi.Ay çok mu fesadım bilmiyorum :44:benle aynı boy ve kiloda bi arkadaşım var sürekli ben mi daha zayıf görünüyorum o mu karşılaştırması yapar durur bi de ona buna sorar çaktırmadan diyete başladı sayemde :))))))))))) Ben diyet yapamam diye diye bişeyler yapıyor bakalım.Biz kadınlar :)))))))))
Bunların hepsini motivasyon arttırıcı kabul ediyorum he heeeeee:))

iyi haftasonları herkese....

laram düşme tuzaklara,sakın kaçamak yapma.. yaza kadar sık dişini,ama sonrasındada sakın salmayın...bazı bünyeler hep dişler sıkılı kalmak durumunda malesef..(bunlardan biride benim)azıcık kaçırsak toplayana kadar anamız ağlıyor..

bende bu gün hem kahvaltıda(bol tahinli pekmezden 2 yemek kaşığı kadar yemişimdir)oda yetmemiş gibi sucuklu-mantarlı bol tereyağlı bulgur pilavına daldım az evvel çok yemedim gerçi ama akşamada tutamam kendimi gibi geliyor..bulgura bayılıyorum çünki...

şimdi acısını çıkarmak için yürüyüşe gidiyorum.artık yakana kadar yürürüm...

ii geceler kızlarr çok cnm sıkkın kayra zatüre olmuşş
öglen kv aradı , işteyim bende dedidki kızım bu zatür eolmasın kötü öksürüyor ,
tlf kapattım amann hemen teşisi koydu vs diye kızdım. işten geldim onları aldım eve çıktım ama çocukta bi gariplik var ateş düşmüyor ve nefes alıp vermeis garip.
hastaneye gittik ve zatüree, yatış vericeklerdi kan degerleir iyi çıktı
kullandıgımız antibiyotigi 1.5 yaptık umarım yarın yatış vermezler

iyi pazarlar herkese

giremedim 2 gündür hastaydım midemi üşütmüşüm hiç bişi yiyemedim 2 gün boyunca yanlızca serum

cuma günü de tartılamadım kusurabakmayın

bugün daha iyiyim normal beslenmeye döndüm yarından itibaren sıkı şekilde döncem montime

kimseden ses seda çıkmamış safiş nerelerdee :44:

masum geçmiş olsun Allah şifa versin canım

banum çok geçmiş olsun cnm...1 ay kadar önce arkadaşlara gitmiştik.oraya gelen başka bir arkadaşın oğluda fena öksürüyordu.kreşe başladığından beri bir artıyor bir azalıyor hiç geçmiyor dedi.sabahtan beride ateşi düşmüyor dedi,eşimde korkutmak istemem ama zatürreye benziyor öksürmesi dedi.insanlr telaşlandırlar.çaylarını içmeden kalktılar.içimden eşime kızdım hatta kötülük telalı gibi insanları korkuttu diye.(gerçi kadınında çocuğu ateşli ama gezmeye gelmiş)gerçekten zatürreymiş.1 hafta yatırmışlar.
kreşten bulaşmış...
kalabalık ortamlarda sıkça rastlanıyormuş.yemesine içmesinede dikkat et cnm.kuvvetli beslensin..çook geçmiş olsun tekrardan,anne olmak ne zor...kendimi senin yerine koydum bir an..için delinmiştir....
kuzucuklarımıza hiç bişeycik olmasın walla...onların yerinede biz hasta olalım...:18:

Çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim şifa versin yavrucuğuna

zilicim kendime nazar değdirmiyim ama ben hiç kaçamak yapmıyorum çok şükür hatta az önce benim menülerden sıkılan eşim lahmacun söyledi onlar lahmacun hüpletirken ben yeşil mercimeğimi yedim hiç tereddüt etmedim ucundan tatsam mı diye geçmedi aklımdan gayet mutluyum dün 69.7 dğm bu sabah 69.2 çıktım.3 hafta olmak üzere 3.5 kg verdim daha iyi olabilir miydi evet ama yinede çok memnunun hep diyorum mayıs sonuna kadar ne veririsem diye sonrasındada 2 kilo alsam direk vermeye odaklanıcam ŞUNU ANLADIM Kİ KÖTÜLERİ UNUTTURUNCA ZATEN İSTEMEZ HALE GELİYORSUN O YÜZDEN KAÇAMAKLAR EZİYETTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL.Ayrıca kuru kayısı,leblebi az fındık ve bitter zaten ıvır zıvır ihtiyacını karşılıyor

günaydın . hayırlı haftalar olsun inşallah hepimize...
eşim iş için yurt dışında, daha çok gelirim dedim ama malum benim yogunluklar hiç bitmez

hafta sonu diyet açısından iyi geçti . eşimde yokken degerlendireyim dedim

safiş nerdesim bacım. merak etmedim desem yalan olur :26:

laram bende sana bunun için kızıyorumya 3 senedir montinin sende bu kadar işe yaradıgını bile bile başlamıyordun neyse zararın neresinden dönsek kardır .. bu kez burlardan uzaklaşma hedfine bile gelsen çünki kilo vermek kadar korumakda ok önemli .
banum geçmişler olsun canım . ah bu çoçuklar yokmu elimizi ayagımızı kesiyorlar ..
şimdi nasıl biraz iyicemi bari:26:

ayselim geçmiş olsun balım .toparlanmışsındır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…