Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnn

tşk ederim hepinize, dün kontrolü vardı götürdükk daha iyi dediler valla korkuttu beni çocuklarya
ben mi ihmal ettim anlamadımki , terlediler koşturdular sonuç bu

bugün kv den bakıyor aben abla bir kaç gün bakıcak bol bol uyuyor.
valla işten çıkıp eve bile gitmeyi düşündümm yaaa, aklım evde

Tünaydınlarrrr vedeiyi haftalar herkeseee.....

Cuma günü gelemedim yazamadım çok yoğun bir gün geçirdim...

Cuma sabahı eve gelen yardımcı kadına laf anlatırken tartılmayı unuttum, şirkete geldim ne gelen-giden bitti nede telefonlar sustu bütün gün kafamı kaşıyacak vaktim yoktu.... Haftasonu da hiç evde durmadım dolayısı ile size haber edemedim....
Bugünde yoğunum yemekten önce bir bakayımda yazayım dedim kaçamak yaptım

Nasılsınız çıtır hatunlar iyicenemesiniz bakalım keyifler yerindemi

Ben kilomu bilmiyorum bu yüzden ne haldeyim belirsiz.... Aeben ablam sen 100 gram vermişsin geçtiğimiz haftanın galibi sensin o halde

Banu kayra zatürree olmuş çok geçmiş olsun....
Benim kız kreşteki ilk senesinde o kış 2 defa üst üste zatürre oldu ve sabah akşam 7 gün boyunca iğne vuruldu....
Canını sıkma çok şükür ki ilaç tedavisi ile ayaklanıcak.... Senin oğlanlar bu yaşa kadar sadece ev mikrobuna alıştıkları için bu tür bulaşıcı çocuk hastalıklarını yaşamaları çok normal üzme kendini... inan şimdi olmasa ilk okul çağında olacaktı... Ben hep kreş döneminde olduğu için şükrediyorum daha küçükken bağışıklığı güçlenecek çünkü inşallah....
Senin oğlanlarda allerjik bir durum varmıydı?

tünaydın hepiciğinize...
bol yağışlı,karamsar bi havaya uyandık bu sabah bu gün benim okulum yok,çocukları akvaryuma götürdüler..
ama sabah erken kalkmak farz tabii her zamanki gibi ...oğlumun okulu olduğundan dolayı..bıcırığım 23 nisan şenliklerine katılacak..pardon şenlikler fazla görülüp kaldırılmıştı. okullarında küçük bir tören yapılacak..orda ciciler giyip gösteri yapacak ve şiir okuyacak paşam,2 ayrı kostüm giyecek..ilk bayramımız..dedeyle annane taa izmirden gelecek,teyzemiz gelecek ..dayımız gelecek...herkes bi dünya yoldan bir günlüğüne gelip dönecek walla..oğlum şimdiden kesin geliyorsunuz dimi diye hepsini aradı... dedemiz tam bir torun hastası zaten.türkiyenin öbür ucu olsa gider torun hatrına...
benim kendi okulumda sabahtan tören var allahtan yoksa oğluma yetişemiycem..oğlumun öğleden sonra...

banum çok yıpratıyor insanı çocuğunun hastalığı..insan hemen iyileşsin,herşey kendi elimizde olsun istiyor.olmadığını görmek bitiriyor insanı...çaresizlik hissi mahvediyor insanı...ama bunları yaşıyoruz ve yaşayacağızda...çocuğu olna herşeyi görüyor..Rabbim beterinden korusun.bizi evlat üzüntüsüyle terbiye etmesin..(amiiiin)

hiç unutmuyorum benim kuduruk kardeşim üzerinde küflü çivi bulunan bi tahtaya duvarın üstünden atlamıştı farketmeden.o koca çivi ayağının üstünden çıkmıştı.annem işten gelirken milletin çığlıklarına parka koşup kardeşimi o halde görünce kardeşimi yere yatırıp o koca tahtayla çiviyi çatır çatır çekerek çıkartmıştı.millet bakamadı ,kadının biri bayıldı bakarken falan o derece kötü bi tablo yani hiç unutamıyorum.annem kardeşimi sırtladığı gibi koşturarak hastaneye gitti.bende ağlayarak eve tabii.(kardeşim ölecek yada ayağı kesilecek sanmıştım)

ben annem gibi metanetli değilim malesef.çok paniğim..vücudum,beynim uyuşuyor çocuğuma bişey olucak diye.en küçük tehlike anında..offf walla annelik çok zor bi meslek.emekliliğide yok

aebenim kolay gelsin aplam sana...

safinaz nerde hakikatten?iyidir umarım....

laram aebeniminde dediği gibi monti sende süper sonuçlar veriyor..3,5 kg bence süppper valla...yaş almak falan hiç etkilememiş senin bünyeyi..gayet iyi gidiyorsun...sakın başka diyetlere sapma...mayısa kadarda gider zaten bayağı bi kilo...

bende senin uygulamayı düşündüğün taktiği uyguluyorum yıllardır.o sebeple de kilo almıyorum..arada bi kaçtığını düşününce(1-2 ayda bir bi yerde fazla kaçırınca falan) hemen ertesi gün ya proya abanıyorum,ya lapa vs..birde spora yüklenince gelmeden gidiyor zaten...doğru yoldasın bacım...devamm...

oğlumu almaya diye çıkayım yoksa geç kalıcam..haydin kaçtımm

selammm
burdada hava bi garipp zilim. valla yıpratıyorum kendimi haklısın belki ama ben antibiyotik bile kullanmazken çocugum zatüre oldu.
sırf çalışma hırsım yüzünden diyorum bazen ama şimdi olmasa okula başlayınc aolacaktı dediginiz gibi.

safinazcım çok teşekür ederimm, benimkiler hep evdeydi dediign gibi birden kalabalıga girincede böyle oldular
kreşe gimiycekler 3 gün sonrasında drlar ne derse birde sanırım antibiyotik yetersiz gelmiş.
kullandıgımız antibiyotigi 1.5 ölçege çıkardılar bugün babannesinin yanında valla ben küçükken çalışsam alışırdım belki ama yeni ayrıldıkya birde hep ben baktıgım için şimdi aklım kalıyor babannesiin yanınd agerçi dikkat eder o biliyorum ama işte

gerçi kocaman çocuklar acıkınca, susayınca söylüyorlar. akşama alışveirş yapıp bırakıcam kv iştahı yerinde
yemeisnde sıkıntı yok.

merhaba kızlar,
masum çok geçmiş olsun, kuzucuk hastalanmış. acil şifa diliyorum canım
safiş nerelerdesin kıı bacım?

kızlar, ben cumartesi kuzucuklarımı almaya gidiyorum istanbula. bana bol bol dua edin aklınıza geldikçe.
bu arada diyette çookkça kaçamak yaptım ve 61.5 oldum bile( off off.
güya 55 le hamiş olup 65 le doğurcaktım. ama bu gidişle 65 le hamile olup 100 kg doğuma gidecem.

herkese iyi akşamlar,bugün itibariyle 1 ayı doldurdum. toplamda 8 kilo verdim. tam gaz devam edeceğim inşallah.daha yolum çok uzun.bildiklerinizi paylaşmanız, desteklemenizle motivasyonum artmaya devam edecektir.Allah hepinizden razı olsun.

Mesajını tesadüf gördüm arkadaşım.
Çok iyi vermişsin.
Nasıl bir yol izledin??

genelde 1gün tam buğdaylıpeynirli,yeşillikli,3 yağsız tuz oranı düşük 2 zeytinlisandviç,çay
diğer gün yumurtalı kahvaltı,az yağlı peynir,zeytin,yeşillik,marul
öğlen genelde ya az yağlı sebze yemeği,salata/yoğurt yada tavuk,ekmeksiz ızgara köfte yoğurt/ayran/salata(salatalı,domates de olur çalışıyorsan)
akşam: balık,köfte,tavuk göğüs ızgara,salata/yoğurt, yada sebze yemekleri yedim.bazen sebze yemeklerini yanına az tavuk da ekledim.
kilo vermem durduğunda lahana çorbasına kırmızı mercimek ekleyerek yaptım.bazen öğlenleri ayranla,beyaz leblebi ile geçiştirdim.( iş yoğunluğundan dolayı) meyve olarak genelde yeşil elma tercih ettim. Ara öğünü sürekli yapmadım. çok açlık hissettiğimde beyazleblebi,kuru kayısı,tuzsuz badem yedim.
günde mutlaka 3litre su, 2 büyük fincan yeşil çay içtim.
hafta sonları genelde 2 öğün yaptığım için sabah biraz daha fazla yedim. bir gün tam buğdaylı sandviç yada yumurtasız menemen,peynir,zeytin,yeşillik,2 dilim ekmekle.
diğer gün yumurtalı kahvaltı,peynir,zeytin,yeşillik,domates,salatalık
umarım sende de monti etkili olur. ben veriyorum ama bir türlü sonuna kadar ulaşamıyorum. İnşallah bu sefer başaracağım.

Günaydınlar herkese . Kaç zamandır menülerimi yazamadım biraz hastayım ondan pek düzenli olmadığı için yazmıyorum .

slm herkese..
psikolojik olarak çok yorulduğum ve bitsin diye bktığım bir gündü.eve geldim ama hala aklım okulda hiç bana göre değilmiş engelli öğrencilerle çalışmak,okuldaki diğer arkadaşlar alışmışlar sanırım.fakat ben okulu okulda bırakamıyorum eve benimle geliyor beynimdekiler.ve tüm eve yansıyor iç huzursuzluğumdiş ağrısı gibi kendini unutturmuyor bana ...offf...

antim rabbim yumoşlarını sana sıkı sıkı tutundursun inşallah cnm..moral ,motivasyon çok önemli...çok pozitif düşünerek git..herşey güzel olacak Allahın izniyle cnm..kilolarıda şimdilik boşver.birde onlarla bozma moralini..61,5 kg çokta bir kilo değil.takma bunu şimdi sen kafana..hayırlı haberlerini bekliyoruz...

takyim maşallah nazar değmesin ışık hızıyla kilo veriyorsun cnm..ben montiyle en fazla verdiğim ay 6 kg vermiştim.oda ilk aylardaydı.sonraları 4-3-2,5 şeklinde azalarak gitti.verilecek kilo azalınca gidende azalıyor ama sende hiç öyle olacak gibi durmuyor..toplamda kaç kilosun cnm..sen yaza kadar böyle gidersen çıtır olursun valla...

kızın ne durumda?oda bayağı verdi diyordun..çocukların daha hızlı çalışıyor metoları,ve kaçamakları çok rahat kaldrıyorlar.oda yaza istediklerini giyip güvenle salınır ...siz ana kız maşallahınız var valla...

aebenim,safinaz,mimuş nerelerdesiniz yaw?:44:

banuşum 2 aylık bebişini bırakıp çalışmak zorunda olanlar var cnm..biz yine şanslı sayılırız.seninkiler bu sene olmasa seneye mevbur gidecekti.seneye daha çok hasta olacaklardı diye düşün..bu yıldan alışıyorlar..benim bu kış çektiğimi biliyorsunuz..12 kez antibiotik ve en sonunda 4 gün hastanede deposilin çocuğun tüm vücudu ürtiker döktü laçların yan etkilerinden... ama şu an sınıfta bir sürü hasta çocuk olmasına rağmen şükürki hasta değil.(ufak tefek allerjik öksürüğü saymassak)ilk başlardaki hassasiyet kalmadı gibi görünüyor şu an (inşallah öyledir)

sende hiç suçlama kendini,çocukların için kaç yıl sosyal hayattan kopmuşsun..fazla bile yapmışsın..çocuklar küçükken dibinden ayrılmasını istemediği annesini yarın bir gün çalışan, ayakları üstünde durabilen bir anne olarak görmek istiyor(muş) buna emin ol cnm..bknz SABİHA PAK TUNA KESKİN=ANNE İŞTE kitabı bknz İLKİM ÖZ(KİTABIN ADINI UNUTTUM:)

şimdi sanada onlarada iyi gelmesede yarın bir gün iyiki diyeceksiniz cnm ...rahat ol sen..üzülme...

inşallah zilicim, bu sefer tutunsun minişlerim bana. zilim, bu tedavilerden dolayı kilo alıp veremeyen çok arkadaşım var. onlara da monti yi tavsiye ettim. beraber bi başlıcaz bakalım sağlıklı beslenmeye. sen %70 kakaolu bi çikolata demiştin ya, hangi markaydı o? hatırlayamadım. arkadaşalrdan biri en fazla %63 olanı bulabilmiş.

takyim maşallah nazar değmesin ışık hızıyla kilo veriyorsun cnm..ben montiyle en fazla verdiğim ay 6 kg vermiştim.oda ilk aylardaydı.sonraları 4-3-2,5 şeklinde azalarak gitti.verilecek kilo azalınca gidende azalıyor ama sende hiç öyle olacak gibi durmuyor..toplamda kaç kilosun cnm..sen yaza kadar böyle gidersen çıtır olursun valla...

kızın ne durumda?oda bayağı verdi diyordun..çocukların daha hızlı çalışıyor metoları,ve kaçamakları çok rahat kaldrıyorlar.oda yaza istediklerini giyip güvenle salınır ...siz ana kız maşallahınız var valla...

çok teşekkür ederim.İnşallah devamını getiririm. kilomu anmak bile hiç hoşuma gitmiyor.Sırf üzüntülerimi yemek yiyerek unutmaya çalıştığım için bu duruma geldim. Artık takmıyorum. Ben iyi hissedersem sevdiklerim de mutlu olur. 2 basamaklı olmama çok az kaldı.Ramazana kadar tam gaz devam. Ramazanı almadan hatta birkaç kilo vererek atlatırsam her şey çok güzel olacak. kızım 5- 6 kilo verdi ama kaçamak yaptığı oluyor.Sonuçta ders çalışıyor. tamamen uyamadı.Yalnız o dersane-ev,okul-ev gidip gelirken az da olsa düzenli bir şekilde yürüyor.Onun vermesi gereken 8 kilo var. 2 ayda vermesini sağlayacağım.Destekleriniz için tekrar teşekkürler.

iyi akşamlar
bugün sabahdan evden çımıştım kızılayda işim vardı ordanda arkadaşa gittim sohbete yeni bir gurup anlıycanız beni sizden çalıyrlar haberiniz olsun

antim ikra suresindeki gibi alak'ların sana tutunsun hayırlısıyle inşallah canım .
takyim tebirkler canım. gün gelecek kilonu açıkça yazagın günler gelecek hemde pek yakında canım hiç üzülme
Günaydınlar herkese . Kaç zamandır menülerimi yazamadım biraz hastayım ondan pek düzenli olmadığı için yazmıyorum .
geçmiş olsun nazlışım

takyim kzın daha küçük zaten ona 1. aşama monti yaptırmana gerek yok . 2. aşamaylada kilo verebilir yaşı itibaryle
onuda tabrik ederim çok güzel vermiş selamlarımzı ilet

...yarın eşim geliyor inşallah. özledim valla ne yalan diyim

banuşum ogluş daha iyiceymiş sevindim çoçuk işte hasta ola oal büyüyor . analarında içi sızlıyor işte böyle . şimdi hastalıklarıyla ugraşırsınız siz büyüsünler birde ozaman nelerle ugraşacaksınız ablam didiydi dersiniz

safiş bacım baya merak etmiştim .tek yogunlukdan girme ona razıyım .

ayselim sende yazmamışsın cadı nasıl oldun ?

zilim ilk heyacanlar başlamış biz artık iyce onuttuk okul kutlamalarını artık 23 nisan çoçuk bayramından çok gençlik bayramına geçtik :)

Son düzenleme:
MERHABALAR
Bugün harikaydı.Doğum günüm bugün okulda arkadaşlar(ben öğretmenim bu arada) doğum günü pastası alırız birbirimize ben dün dedim unutmazlar biliyorum sakın dedim sakın pasta istemem diye belirttim.Bugün çok hoştu güzel bir meyve tabağı yapmışlar ananasın tepesinin etrafına dizmişler mumda koymuşlar hem şok oldum hem bayıldım pasta bu kadar mutlu edemezdi süperdiiiiiiiiiiiiiii rahatça yedim kivi ve muz hariç tabiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) Kaçamak yokkkkkkkkkkk.İnceldiğimi hissediyorum inşallah bu sefer hedefimize ulaşırız hep birlikte

Haftanın tam ortasından herkeslere Günaydınlaaarrrrrr

Ben ara ara okuyorum okuduklarımı da beğeniyorum zaten sizşerde görüyorsunuz
ay başı yoğunluklarım var malum....

Kızlar ben bu sabah nihayet fırsat buldum ve tartıldım nedense anlayamadığım bir sebeple ısrarla artı çıkıyorum baskülde
ve bedenim ısrarla daha ince çünkü dün akçam birer beden küçük pantolonlar aldım kendime yazlık cıvıl cıvıl rengarenk

İyide ben şimdi bedenen inceliyorsam eğer baskül neden artıda yaaa :44: :44:

Haa bu arada yazamadım bir türlü
Biz eşimle bir karar aldık dışarıda misafirlikte vs. olmadığımız taktirde akşam yemekleri yemiyoruz. Yaklaşık 2 haftadır akşam yemeği yemiyoruz, sadece birine yemeğe gidersek oda en hafifinden.... Fakat bunun diyetle ilgisi yok tamamen mide hafif şeylerle dolsunki gece uykusu rahat olsun diye.... Meyve,yoğurt,kuruyemiş,süt gibi şeyleri abartmadan yiyoruz....
Acaba akşam yemeği yememek beni baskülde artı çıkarıyor olabilir mi

safiş akşam yemegi yememek dogru degil baa göre
biraz sebze yemegi 1 bardak ayran veya yogurt hani böylede hafif yenilebilir.

günaydınn
nasılsınızz kızlar ben ida eder canımı sıkan şeyle var ama salla salla diyorum kendimee
oglanlar daha iyi ama kreşe gndermedim
bu hafta göndermiycemde , evde dinlensinler zaten kayra kendini atıp duruyor kanepeye koltugaa.

kilo durumum ne bilmiyorum kaçamak sayılırsa form büskivilerden yedim sadece okaa
evde kalmıyorum düzende degiştiii

safiş akşam yemegi yememek dogru degil baa göre
biraz sebze yemegi 1 bardak ayran veya yogurt hani böylede hafif yenilebilir.

Hiç yemiyor değiliz banu yiyoruz ama yemek olarak değil...
Bazen peynirli salata ve ayran yada tavuklu salata ve ayran....
Bazen meyve tabağı....
Bazen kuruyemiş ve süt gibi....
Her akşam yatmadan en az 2 saat önce bitki çayı içmeye çalışıyorum (Unutmazsam... )

Sanada günaydın

Çocuklar hasta olduğunda evde kalmaları en doğrusu daha çabuk toparlanıyorlar daha çok dinleniyorlar.
Okulda ne kadar olsa arkaaşlarını görünce duramaz ve sürekli hareket halinde olurlar....
Doktor ne verdi sadece antibiyotik mi?

yiyomuşsunuzz yaww yemek bend ehiç yemiyorusnuz sandım...

evet antibiyotik verdi biz zaten kullanıyorduk onu 1.5 a çıkarttı birde kan tahlilinde filan bişiy çıkmadıı zaten
başlangıcıymışş allahtan hemen fark ettik.. ama zayıfladıı zaten zayıftıı

Evet ama tencere yemeği yemiyoruz işte
kuru pilav yapmıyorum
Yada sebze
Anlayacağın yemek pişirmiyorum evde

Kızda kaynanada yiyor çıkıyor mutfak ekonomisine katkıda bulunuyoruz

Hiiiiçççç canını sıkma eğer sadece antibiyotik verdiyse emin ol gerçekten çok hafif durumda hastalığı
Ceren hastalandığında ilk önce antibiyotik vermişti DR. biliyorsun antibiyotik 10 günden fazla kullanılmıyor
biz 10 gün kullandık ve kontrole gittik hala hasta idi çocuğum rengi atmıştı ve o zaman işte 7 günlük iğne verdi...
Anlayacağın antibiyotik üstüne iğne yedi aldığı ilacı sen düşün
Ceren de zayıf bir çocuktur ama doktorumuz bu durumdan çok memnun zayıf fakat çok güçlü bağışıklığı iyi der her seferinde ve sakın kilo almasın diye de ekler.... doktorumuz kilolu çocukları pek sevmezde... Hatta arkadaşımın kızına diyet verdi kalbi yağ bağlamadan zayıflat şu çocuğu dedi
Bizimki tam 46 aylık 15 kilo ve 110 cm boyda.... Bence gayet normal ....
Ergenlikte zaten hormonlar sebebi ile alacaklar kilo takılma bunlara....

Hem bende çocukken çok zayıfmışım annem beni doktora her götürdüğünde bu çozuk kilo almıyor diye şikayet edermiş
Bir gün rahmetli hıfzı amca (doktorumuz) daha ben 1 yaşlarında iken sedyenin üzerinden iki elimi işaret parmakları ile tutmuş
Kendimi yukarı doğdu öyle bir çekmişim ki, Doktorun parmaklarına asılarak
Doktorda dönmüş anneme : " bumu senin zayıf dediğin çocuk" demiş...
şundaki güce bak

Hem bak çocukken zayıf olan ben şimdi pek bir etli butluyum

İşin şakası bir yana çok parçalama kendini hepsi geçecek bunlar elbet olacak.....
rabbim dermanı olmayan dertler vermesin.... (Aminn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…