merhaba kızlar,
masum çok geçmiş olsun, kuzucuk hastalanmış. acil şifa diliyorum canım
safiş nerelerdesin kıı bacım?
kızlar, ben cumartesi kuzucuklarımı almaya gidiyorum istanbula. bana bol bol dua edin aklınıza geldikçe.
bu arada diyette çookkça kaçamak yaptım ve 61.5 oldum bile( off off.
güya 55 le hamiş olup 65 le doğurcaktım. ama bu gidişle 65 le hamile olup 100 kg doğuma gidecem.
herkese iyi akşamlar,bugün itibariyle 1 ayı doldurdum. toplamda 8 kilo verdim.tam gaz devam edeceğim inşallah.daha yolum çok uzun.bildiklerinizi paylaşmanız, desteklemenizle motivasyonum artmaya devam edecektir.Allah hepinizden razı olsun.
antim ikra suresindeki gibi alak'ların sana tutunsun hayırlısıyle inşallah canım .merhaba kızlar,
masum çok geçmiş olsun, kuzucuk hastalanmış. acil şifa diliyorum canım
safiş nerelerdesin kıı bacım?
kızlar, ben cumartesi kuzucuklarımı almaya gidiyorum istanbula. bana bol bol dua edin aklınıza geldikçe.
bu arada diyette çookkça kaçamak yaptım ve 61.5 oldum bile( off off.
güya 55 le hamiş olup 65 le doğurcaktım. ama bu gidişle 65 le hamile olup 100 kg doğuma gidecem.
herkese iyi akşamlar,bugün itibariyle 1 ayı doldurdum. toplamda 8 kilo verdim.tam gaz devam edeceğim inşallah.daha yolum çok uzun.bildiklerinizi paylaşmanız, desteklemenizle motivasyonum artmaya devam edecektir.Allah hepinizden razı olsun.
geçmiş olsun nazlışımGünaydınlar herkese . Kaç zamandır menülerimi yazamadım biraz hastayım ondan pek düzenli olmadığı için yazmıyorum .
çok teşekkür ederim.İnşallah devamını getiririm. kilomu anmak bile hiç hoşuma gitmiyor.Sırf üzüntülerimi yemek yiyerek unutmaya çalıştığım için bu duruma geldim. Artık takmıyorum. Ben iyi hissedersem sevdiklerim de mutlu olur. 2 basamaklı olmama çok az kaldı.Ramazana kadar tam gaz devam. Ramazanı almadan hatta birkaç kilo vererek atlatırsam her şey çok güzel olacak. kızım 5- 6 kilo verdi ama kaçamak yaptığı oluyor.Sonuçta ders çalışıyor. tamamen uyamadı.Yalnız o dersane-ev,okul-ev gidip gelirken az da olsa düzenli bir şekilde yürüyor.Onun vermesi gereken 8 kilo var. 2 ayda vermesini sağlayacağım.Destekleriniz için tekrar teşekkürler.
Haftanın tam ortasından herkeslere Günaydınlaaarrrrrr
Ben ara ara okuyorum okuduklarımı da beğeniyorum zaten sizşerde görüyorsunuz
ay başı yoğunluklarım var malum....
Kızlar ben bu sabah nihayet fırsat buldum ve tartıldım nedense anlayamadığım bir sebeple ısrarla artı çıkıyorum baskülde
ve bedenim ısrarla daha ince çünkü dün akçam birer beden küçük pantolonlar aldım kendime yazlık cıvıl cıvıl rengarenk
İyide ben şimdi bedenen inceliyorsam eğer baskül neden artıda yaaa :44: :44:
Haa bu arada yazamadım bir türlü
Biz eşimle bir karar aldık dışarıda misafirlikte vs. olmadığımız taktirde akşam yemekleri yemiyoruz. Yaklaşık 2 haftadır akşam yemeği yemiyoruz, sadece birine yemeğe gidersek oda en hafifinden.... Fakat bunun diyetle ilgisi yok tamamen mide hafif şeylerle dolsunki gece uykusu rahat olsun diye.... Meyve,yoğurt,kuruyemiş,süt gibi şeyleri abartmadan yiyoruz....
Acaba akşam yemeği yememek beni baskülde artı çıkarıyor olabilir mi
safiş akşam yemegi yememek dogru degil baa göre
biraz sebze yemegi 1 bardak ayran veya yogurt hani böylede hafif yenilebilir.
günaydınn
nasılsınızz kızlar ben ida eder canımı sıkan şeyle var ama salla salla diyorum kendimee
oglanlar daha iyi ama kreşe gndermedim
bu hafta göndermiycemde , evde dinlensinler zaten kayra kendini atıp duruyor kanepeye koltugaa.
kilo durumum ne bilmiyorum kaçamak sayılırsa form büskivilerden yedim sadece okaa
evde kalmıyorum düzende degiştiii
Hiç yemiyor değiliz banu yiyoruz ama yemek olarak değil...
Bazen peynirli salata ve ayran yada tavuklu salata ve ayran....
Bazen meyve tabağı....
Bazen kuruyemiş ve süt gibi....
Her akşam yatmadan en az 2 saat önce bitki çayı içmeye çalışıyorum (Unutmazsam... )
Sanada günaydın
Çocuklar hasta olduğunda evde kalmaları en doğrusu daha çabuk toparlanıyorlar daha çok dinleniyorlar.
Okulda ne kadar olsa arkaaşlarını görünce duramaz ve sürekli hareket halinde olurlar....
Doktor ne verdi sadece antibiyotik mi?
yiyomuşsunuzz yaww yemek bend ehiç yemiyorusnuz sandım...
evet antibiyotik verdi biz zaten kullanıyorduk onu 1.5 a çıkarttı birde kan tahlilinde filan bişiy çıkmadıı zaten
başlangıcıymışş allahtan hemen fark ettik.. ama zayıfladıızaten zayıftıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?