günaaaydın ben geldimmm özlediniz mi beniii bi boşluk bi fenalar falan derken +larımla geri döndüm cuma tartılcam bakalım kaç + çıkıacak bu arada ben monti yapıcam bilmediğim diyetleri yapınca kafam karışıyo
Evet ama tencere yemeği yemiyoruz işte
kuru pilav yapmıyorum
Yada sebze
Anlayacağın yemek pişirmiyorum evde
Kızda kaynanada yiyor çıkıyor mutfak ekonomisine katkıda bulunuyoruz
Hiiiiçççç canını sıkma eğer sadece antibiyotik verdiyse emin ol gerçekten çok hafif durumda hastalığı
Ceren hastalandığında ilk önce antibiyotik vermişti DR. biliyorsun antibiyotik 10 günden fazla kullanılmıyor
biz 10 gün kullandık ve kontrole gittik hala hasta idi çocuğum rengi atmıştı ve o zaman işte 7 günlük iğne verdi...
Anlayacağın antibiyotik üstüne iğne yedi aldığı ilacı sen düşün
Ceren de zayıf bir çocuktur ama doktorumuz bu durumdan çok memnun zayıf fakat çok güçlü bağışıklığı iyi der her seferinde ve sakın kilo almasın diye de ekler.... doktorumuz kilolu çocukları pek sevmezde... Hatta arkadaşımın kızına diyet verdi kalbi yağ bağlamadan zayıflat şu çocuğu dedi
Bizimki tam 46 aylık 15 kilo ve 110 cm boyda.... Bence gayet normal ....
Ergenlikte zaten hormonlar sebebi ile alacaklar kilo takılma bunlara....
Hem bende çocukken çok zayıfmışım annem beni doktora her götürdüğünde bu çozuk kilo almıyor diye şikayet edermiş
Bir gün rahmetli hıfzı amca (doktorumuz) daha ben 1 yaşlarında iken sedyenin üzerinden iki elimi işaret parmakları ile tutmuş
Kendimi yukarı doğdu öyle bir çekmişim ki, Doktorun parmaklarına asılarak
Doktorda dönmüş anneme : " bumu senin zayıf dediğin çocuk" demiş...
şundaki güce bak
Hem bak çocukken zayıf olan ben şimdi pek bir etli butluyum
İşin şakası bir yana çok parçalama kendini hepsi geçecek bunlar elbet olacak.....
rabbim dermanı olmayan dertler vermesin.... (Aminn)
haaaa şöyleeee hizaya geeeelll
Hoşgeldin yavru ceylan
ne oldu sorunları halletinizmi ?
Normale döndü mü Aşk hayatınız?
zayıf ama herşeyi yedigi için içim rahatbabaya benzemişler bu konudaa
o kısım hala muallakta yavrucum hayırlısı diyorum biraz olumlu olmam lazım kızlar
Zayıf olsun ne olacak yeterki sağlıklı olsunlar gerisi boş
Olumsuz olman için birşey yok.... Olmamalı....
Kötü düşünceleri uzaklaştırıyoruz kendimizdeeeennnn
evet safişim valla artık olumlu olmalı pozitif bakmalıyım
antim valla dualarım seninle cnm.hatta bizim birde neslihanımız vardı ..inşallah onunda hayılrı haberlerini alırız..ben kendim doğururken 8 yıldır çocuk sahibi olmak için her yöntemi denemiş ve 3 düşük yapmış bir okul arkadaşım d.hanenin kapısında elimi sıkı sıkı tutup nolur benim için canının en çok yandığı zamanlarda Allaha yalvar yakarda çocuk sahibi olmam için vesile ol demişti..içimden hem çok üzüldüm onun adına,hemde bana ne büyük sorumluluk yükledin arkadaşım ya unutursam demiştim.ama unutmadım.ölümlerden ölüm beğenecek kadar kötü sancılarım girerken hem arkadaşımın adını söyleyerek nolur rabbim arkadaşımada nasip et bunu dedim gözyaşları içinde..ve yemin ederim size üstünden tam bir ay bir hafta geçtiğinde arkadaşım aradı ağlayarak,hemen anladım zaten.doktordayız tam o gece gebe kalmışım dr.hesabına göre dedi.inşallah zilicim, bu sefer tutunsun minişlerim bana. zilim, bu tedavilerden dolayı kilo alıp veremeyen çok arkadaşım var. onlara da monti yi tavsiye ettim. beraber bi başlıcaz bakalım sağlıklı beslenmeye. sen %70 kakaolu bi çikolata demiştin ya, hangi markaydı o? hatırlayamadım. arkadaşalrdan biri en fazla %63 olanı bulabilmiş.
laracım yeni yaşın kutlu olsun cnm...sana incecik bir vücut ve sağlıklar getirsin hep sevdiklerinle ol inşallah...MERHABALAR
Bugün harikaydı.Doğum günüm bugün okulda arkadaşlar(ben öğretmenim bu arada) doğum günü pastası alırız birbirimize ben dün dedim unutmazlar biliyorum sakın dedim sakın pasta istemem diye belirttim.Bugün çok hoştu güzel bir meyve tabağı yapmışlar ananasın tepesinin etrafına dizmişler mumda koymuşlar hem şok oldum hem bayıldım pasta bu kadar mutlu edemezdi süperdiiiiiiiiiiiiiiirahatça yedim kivi ve muz hariç tabiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) Kaçamak yokkkkkkkkkkk.İnceldiğimi hissediyorum inşallah bu sefer hedefimize ulaşırız hep birlikte
günaaaydın ben geldimmm özlediniz mi beniii bi boşluk bi fenalar falan derken +larımla geri döndüm cuma tartılcam bakalım kaç + çıkıacak bu arada ben monti yapıcam bilmediğim diyetleri yapınca kafam karışıyo
saol zilicim. inşallah ben de bu hafta gebe kalırım. duaların gücüne çokk inanıyorum. hele de gönülden başka birinin yaptığı duaya. sen normal doğum mu yaptın zilicim. helal olsun. ben de çok istiyorum normal doğurabilmeyi ama işte ikiz olma ihtimali var. hem de yaş oldu 36. belki doktor izin vermeyebilir. yaş ilerledikçe kemiklerin açılması zor oluyomuş doğumda. inşallah doğurabilirim anestezisiz, normal.herkese slm
havalar ısınmadı gitti,çarşamba günü günşli yazıyordu birde hava raporunda pazartesi günü bakmıştım..güneşi gördüm demek istiyorum mahsun kırmızıgül gibi sabah gömlekle ve mevsimlik ceketlerle çıkıyorum arabadan inince donuyorum.kalın giyiniyorum sınıfta pişiyorum.orta ayar tutturulmuyor bu havalarda...
antim valla dualarım seninle cnm.hatta bizim birde neslihanımız vardı ..inşallah onunda hayılrı haberlerini alırız..ben kendim doğururken 8 yıldır çocuk sahibi olmak için her yöntemi denemiş ve 3 düşük yapmış bir okul arkadaşım d.hanenin kapısında elimi sıkı sıkı tutup nolur benim için canının en çok yandığı zamanlarda Allaha yalvar yakarda çocuk sahibi olmam için vesile ol demişti..içimden hem çok üzüldüm onun adına,hemde bana ne büyük sorumluluk yükledin arkadaşım ya unutursam demiştim.ama unutmadım.ölümlerden ölüm beğenecek kadar kötü sancılarım girerken hem arkadaşımın adını söyleyerek nolur rabbim arkadaşımada nasip et bunu dedim gözyaşları içinde..ve yemin ederim size üstünden tam bir ay bir hafta geçtiğinde arkadaşım aradı ağlayarak,hemen anladım zaten.doktordayız tam o gece gebe kalmışım dr.hesabına göre dedi.çok duygulanmıştım ve ben kendi hamile olduğumu duyduğumda ona sevindiğim kadar sevinmemiştim gerçekten..(rabbim bize hiç aramadan verdi şükür)
aklıma geldi paylaşmak istedim....
umarım seninde bu sefer son olacak ve bir sürü minnoş gelip yerleşecek yuvalarına2-3 tane birden yerleşsin hatta..doy çoluk çocuğa...
çikolata olayına gelincede ..ülkerin %80 kakolusu var kızlar..migros-kipa ve carrefour'da var cnm..hatta geçen gün 6 paket carrefour'dan aldım ben.1,5 tl gibi bi fiyatı var...yeni çıktığı içinde fiyatını düşük tutuyorlar sanırım.normalde bitterler sütlü çikolataya göre pahalıdır..ben heryerde bulunmuyor benim evime yakın yerlerde diye gittikçe alıp dondurucuya atıyorum.sertleşiyor donunca ,hemen erimiyor ağızda.kahveyle acaip hoş oluyor yavaş yavaş erirken...
Takyim canım sakın montiden şaşma,hazır hızlanmışken kilo vermen...birde sende yürü kızın gibi..çalışıyormuydun unuttum.ama çalışsanda çalışmasanda çık yürü.markete gitmek için yolunu değiştir,bi bahane bul ve yürü..havalarda iyileşti..
laracım yeni yaşın kutlu olsun cnm...sana incecik bir vücut ve sağlıklar getirsin hep sevdiklerinle ol inşallah...pasta olmamasıda kaçamağı engellemiş..oohh daha ne olsun...
mimum boşver herşeyi...gönül işleri yüzünden yemeye içmeye yüklenme.kaldığın yerden devam et diyetine sen..hadi bakem tam gazz ileri...
banum iyileşmeye başladı kayracık sanırım..seviyorsa tahini bol olacak şekilde tahin pekmez ver kaşık kaşık..birde benim oğlum hastalık zamanlarında yemesi yumuşak diye sanırım ev eriştesi ister.bol tereyağlı erişte pişiririm.yanınada taze sıkılmış portakal-elma-havuç suyuyla yer.hem kilosu düşmez hemde karbonhidrattan dolayı enerjisi düşmez.meyve suyundandan vitaminini alır..bu ara sebze yemeğnden ziyade meyve sularında alsın vitaminleri.
safinaz senin kızla benim oğlan yakınmış yaw yaşları.bizde 44 aylığız.115 cm boyu..22,5'ta kilosuymuş.dün okulda ölçmüşler.saat aldırttı bu gün kendine beyefendişimdide durmadan 3'ü bir geçti,şimdi 2 geçecek diye kafamı şişiriyor..akreple yelkovanı takip ediyor durmadan...
aebenim aplam allah kavuştursun eşine aplam...
safiş sen hafta sonu çalışmıyorsun dimi
bende kafaya koydum hafta sonu çalışmayan bir yer bulup ayrılcam burdan
herkese slm
havalar ısınmadı gitti,çarşamba günü günşli yazıyordu birde hava raporunda pazartesi günü bakmıştım..güneşi gördüm demek istiyorum mahsun kırmızıgül gibi sabah gömlekle ve mevsimlik ceketlerle çıkıyorum arabadan inince donuyorum.kalın giyiniyorum sınıfta pişiyorum.orta ayar tutturulmuyor bu havalarda...
safinaz senin kızla benim oğlan yakınmış yaw yaşları.bizde 44 aylığız.115 cm boyu..22,5'ta kilosuymuş.dün okulda ölçmüşler.saat aldırttı bu gün kendine beyefendişimdide durmadan 3'ü bir geçti,şimdi 2 geçecek diye kafamı şişiriyor..akreple yelkovanı takip ediyor durmadan...
selam herkesee nasılsınızz
yine yoğunum ben gelemiyorum buralara
okulda seminer vardı dün iyi koşturduk hepimiz uzman proflar filan gelince tabii
kuruyemişçim de döndü memleketinden derslerini telafi etmesine yardımcı oluyorum
safiş kız hala mı artılar ne inatçı tartıymış o öyle cuma günü inadını kırsa bari
aeben ablaa buralara pek gelemedim nasılsınn
menüm:
Sabah:Çilek
Kahvaltı:3 dilim tb ekmek, peynir ,salatalık
Öğle:Köfte salata yoğurt,çilek
Akşam:Tavuk,salata,yoğurt
70 dk Yürüyüş
laram hayırlı yaşlar canımMERHABALAR
Bugün harikaydı.Doğum günüm bugün okulda arkadaşlar(ben öğretmenim bu arada) doğum günü pastası alırız birbirimize ben dün dedim unutmazlar biliyorum sakın dedim sakın pasta istemem diye belirttim.Bugün çok hoştu güzel bir meyve tabağı yapmışlar ananasın tepesinin etrafına dizmişler mumda koymuşlar hem şok oldum hem bayıldım pasta bu kadar mutlu edemezdi süperdiiiiiiiiiiiiiiirahatça yedim kivi ve muz hariç tabiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) Kaçamak yokkkkkkkkkkk.İnceldiğimi hissediyorum inşallah bu sefer hedefimize ulaşırız hep birlikte
SAFİŞŞ TARTIN BOZUKMUUUUU?Haftanın tam ortasından herkeslere Günaydınlaaarrrrrr
Ben ara ara okuyorum okuduklarımı da beğeniyorum zaten sizşerde görüyorsunuz
ay başı yoğunluklarım var malum....
Kızlar ben bu sabah nihayet fırsat buldum ve tartıldım nedense anlayamadığım bir sebeple ısrarla artı çıkıyorum baskülde
ve bedenim ısrarla daha ince çünkü dün akçam birer beden küçük pantolonlar aldım kendime yazlık cıvıl cıvıl rengarenk
İyide ben şimdi bedenen inceliyorsam eğer baskül neden artıda yaaa :44: :44:
Haa bu arada yazamadım bir türlü
Biz eşimle bir karar aldık dışarıda misafirlikte vs. olmadığımız taktirde akşam yemekleri yemiyoruz. Yaklaşık 2 haftadır akşam yemeği yemiyoruz, sadece birine yemeğe gidersek oda en hafifinden.... Fakat bunun diyetle ilgisi yok tamamen mide hafif şeylerle dolsunki gece uykusu rahat olsun diye.... Meyve,yoğurt,kuruyemiş,süt gibi şeyleri abartmadan yiyoruz....
Acaba akşam yemeği yememek beni baskülde artı çıkarıyor olabilir mi
MİMUM geçmişi arkada bırak önüne bak canımgünaaaydın ben geldimmm özlediniz mi beniii bi boşluk bi fenalar falan derken +larımla geri döndüm cuma tartılcam bakalım kaç + çıkıacak bu arada ben monti yapıcam bilmediğim diyetleri yapınca kafam karışıyo
antim birgün sende tadacaksın analıgı . rabbım hayırlısını versin hakında inşallahsaol zilicim. inşallah ben de bu hafta gebe kalırım. duaların gücüne çokk inanıyorum. hele de gönülden başka birinin yaptığı duaya. sen normal doğum mu yaptın zilicim. helal olsun. ben de çok istiyorum normal doğurabilmeyi ama işte ikiz olma ihtimali var. hem de yaş oldu 36. belki doktor izin vermeyebilir. yaş ilerledikçe kemiklerin açılması zor oluyomuş doğumda. inşallah doğurabilirim anestezisiz, normal.
selam herkesee nasılsınızz
yine yoğunum ben gelemiyorum buralara
okulda seminer vardı dün iyi koşturduk hepimiz uzman proflar filan gelince tabii
kuruyemişçim de döndü memleketinden derslerini telafi etmesine yardımcı oluyorum
safiş kız hala mı artılar ne inatçı tartıymış o öyle cuma günü inadını kırsa bari
aeben ablaa buralara pek gelemedim nasılsınn
menüm:
Sabah:Çilek
Kahvaltı:3 dilim tb ekmek, peynir ,salatalık
Öğle:Köfte salata yoğurt,çilek
Akşam:Tavuk,salata,yoğurt
70 dk Yürüyüş
hayırlı günler hatunlar
eşim düm döndü çok şükür ay 4.5. gün olasada baya özlemişim .sık sık gidyor iş için ama adfer biraz uzun oldu azerbeycan gezisi
SAFİŞŞ TARTIN BOZUKMUUUUU?
hepiciğinize slmlar..
safinaz bende aebenin dediğini diycektim tartının yerini değiştirip birde öyle bak diye ama yazmışsın zaten..olsun inceldiğini gözlemliyorsan sorun yok bence..takma...birde çok spor yapıyorsan oda kas yapar,kaslarda suyu çok tutan yerlermişya öyle olmuş olabilirmi acep?:26:
benim oğluşta hasta oldu bu arada banum..bu sabah uyandırdım,anne kulağım çok ağrıyor dedi,okuldan önce dr'a gittik.otit olmuş:18:artık havalar ısınıyor hasta olmaz diyordum ama yine antibiotik verdi dr'u....offf valla benim oğlum hasta olmamayı öğrenebilecekmi acaba...koşma dedikçe koşuyor okul çıkışı...bıktım artık yaaa....hastalık lafını bile duyunca ensemden bir kalıp buz salıyorlar sanki...
heyy selammmm
benimde göbek fılan çıktı iyice ben anladım ki karbonhidrat bana yaramıyor
öglnleri 1 dlm yiyim dedimm akşamd ayeidm ve göbekte bırtladı yine
iyi akşamlar herkesee
aeben ablaam çok iyiyim hatta süperim teşekkürlerseninde gözünaydın eşin gelmiş
evet kuruyemiş candır haha
safiş geçmişi okusamda sapık kısmını anlamadım kız
yoksa sen şey mi dmeek istiyon aa hiçte bilee biz sadece ders çalışıyooz
inceliyorsan sorun yok bence ya elbet düşecek o tartı
zillicim evet tedarikçim geldi haha tamam tabiiki biz zaten sadece ders çalışıyoz
menümü yazayım:
Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta, peynir,salatalık
Öğle:Tambuğday ekmekli sandviç, ayran
Akşam:Ton,salata,ayran, 1 tabak çilek
Spor:70 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?