Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaaaydın ben geldimmm özlediniz mi beniii bi boşluk bi fenalar falan derken +larımla geri döndüm cuma tartılcam bakalım kaç + çıkıacak bu arada ben monti yapıcam bilmediğim diyetleri yapınca kafam karışıyo

haaaa şöyleeee hizaya geeeelll

Hoşgeldin yavru ceylan
ne oldu sorunları halletinizmi ?
Normale döndü mü Aşk hayatınız?

zayıf ama herşeyi yedigi için içim rahat babaya benzemişler bu konudaa

haaaa şöyleeee hizaya geeeelll

Hoşgeldin yavru ceylan
ne oldu sorunları halletinizmi ?
Normale döndü mü Aşk hayatınız?

o kısım hala muallakta yavrucum hayırlısı diyorum biraz olumlu olmam lazım kızlar

zayıf ama herşeyi yedigi için içim rahat babaya benzemişler bu konudaa

Zayıf olsun ne olacak yeterki sağlıklı olsunlar gerisi boş

o kısım hala muallakta yavrucum hayırlısı diyorum biraz olumlu olmam lazım kızlar

Olumsuz olman için birşey yok.... Olmamalı....
Kötü düşünceleri uzaklaştırıyoruz kendimizdeeeennnn

Zayıf olsun ne olacak yeterki sağlıklı olsunlar gerisi boş

Olumsuz olman için birşey yok.... Olmamalı....
Kötü düşünceleri uzaklaştırıyoruz kendimizdeeeennnn

evet safişim valla artık olumlu olmalı pozitif bakmalıyım

safiş sen hafta sonu çalışmıyorsun dimi
bende kafaya koydum hafta sonu çalışmayan bir yer bulup ayrılcam burdan

herkese slm
havalar ısınmadı gitti,çarşamba günü günşli yazıyordu birde hava raporunda pazartesi günü bakmıştım.. güneşi gördüm demek istiyorum mahsun kırmızıgül gibisabah gömlekle ve mevsimlik ceketlerle çıkıyorum arabadan inince donuyorum.kalın giyiniyorum sınıfta pişiyorum.orta ayar tutturulmuyor bu havalarda...

antim valla dualarım seninle cnm.hatta bizim birde neslihanımız vardı ..inşallah onunda hayılrı haberlerini alırız..ben kendim doğururken 8 yıldır çocuk sahibi olmak için her yöntemi denemiş ve 3 düşük yapmış bir okul arkadaşım d.hanenin kapısında elimi sıkı sıkı tutup nolur benim için canının en çok yandığı zamanlarda Allaha yalvar yakarda çocuk sahibi olmam için vesile ol demişti..içimden hem çok üzüldüm onun adına,hemde bana ne büyük sorumluluk yükledin arkadaşım ya unutursam demiştim.ama unutmadım.ölümlerden ölüm beğenecek kadar kötü sancılarım girerken hem arkadaşımın adını söyleyerek nolur rabbim arkadaşımada nasip et bunu dedim gözyaşları içinde..ve yemin ederim size üstünden tam bir ay bir hafta geçtiğinde arkadaşım aradı ağlayarak,hemen anladım zaten.doktordayız tam o gece gebe kalmışım dr.hesabına göre dedi.çok duygulanmıştım ve ben kendi hamile olduğumu duyduğumda ona sevindiğim kadar sevinmemiştim gerçekten..(rabbim bize hiç aramadan verdi şükür)
aklıma geldi paylaşmak istedim....
umarım seninde bu sefer son olacak ve bir sürü minnoş gelip yerleşecek yuvalarına2-3 tane birden yerleşsin hatta..doy çoluk çocuğa...
çikolata olayına gelincede ..ülkerin %80 kakolusu var kızlar..migros-kipa ve carrefour'da var cnm..hatta geçen gün 6 paket carrefour'dan aldım ben.1,5 tl gibi bi fiyatı var...yeni çıktığı içinde fiyatını düşük tutuyorlar sanırım.normalde bitterler sütlü çikolataya göre pahalıdır..ben heryerde bulunmuyor benim evime yakın yerlerde diye gittikçe alıp dondurucuya atıyorum.sertleşiyor donunca ,hemen erimiyor ağızda.kahveyle acaip hoş oluyor yavaş yavaş erirken...

Takyim canım sakın montiden şaşma,hazır hızlanmışken kilo vermen...birde sende yürü kızın gibi..çalışıyormuydun unuttum.ama çalışsanda çalışmasanda çık yürü.markete gitmek için yolunu değiştir,bi bahane bul ve yürü..havalarda iyileşti..

laracım yeni yaşın kutlu olsun cnm...sana incecik bir vücut ve sağlıklar getirsin hep sevdiklerinle ol inşallah...pasta olmamasıda kaçamağı engellemiş..oohh daha ne olsun...

mimum boşver herşeyi...gönül işleri yüzünden yemeye içmeye yüklenme.kaldığın yerden devam et diyetine sen..hadi bakem tam gazz ileri...

banum iyileşmeye başladı kayracık sanırım.. seviyorsa tahini bol olacak şekilde tahin pekmez ver kaşık kaşık..birde benim oğlum hastalık zamanlarında yemesi yumuşak diye sanırım ev eriştesi ister.bol tereyağlı erişte pişiririm.yanınada taze sıkılmış portakal-elma-havuç suyuyla yer.hem kilosu düşmez hemde karbonhidrattan dolayı enerjisi düşmez.meyve suyundandan vitaminini alır..bu ara sebze yemeğnden ziyade meyve sularında alsın vitaminleri.

safinaz senin kızla benim oğlan yakınmış yaw yaşları.bizde 44 aylığız.115 cm boyu..22,5'ta kilosuymuş.dün okulda ölçmüşler.saat aldırttı bu gün kendine beyefendişimdide durmadan 3'ü bir geçti,şimdi 2 geçecek diye kafamı şişiriyor..akreple yelkovanı takip ediyor durmadan...

aebenim aplam allah kavuştursun eşine aplam...

Son düzenleme:
saol zilicim. inşallah ben de bu hafta gebe kalırım. duaların gücüne çokk inanıyorum. hele de gönülden başka birinin yaptığı duaya. sen normal doğum mu yaptın zilicim. helal olsun. ben de çok istiyorum normal doğurabilmeyi ama işte ikiz olma ihtimali var. hem de yaş oldu 36. belki doktor izin vermeyebilir. yaş ilerledikçe kemiklerin açılması zor oluyomuş doğumda. inşallah doğurabilirim anestezisiz, normal.

selam herkesee nasılsınızz

yine yoğunum ben gelemiyorum buralara

okulda seminer vardı dün iyi koşturduk hepimiz uzman proflar filan gelince tabii

kuruyemişçim de döndü memleketinden derslerini telafi etmesine yardımcı oluyorum

safiş kız hala mı artılar ne inatçı tartıymış o öyle cuma günü inadını kırsa bari

aeben ablaa buralara pek gelemedim nasılsınn

menüm:
Sabah:Çilek
Kahvaltı:3 dilim tb ekmek, peynir ,salatalık
Öğle:Köfte salata yoğurt,çilek
Akşam:Tavuk,salata,yoğurt

70 dk Yürüyüş

safiş sen hafta sonu çalışmıyorsun dimi
bende kafaya koydum hafta sonu çalışmayan bir yer bulup ayrılcam burdan

Normal şartlarda çalışmamgerekiyor çünkü bizim şirket yılın 365 günü açık
fakat ben cerenden dolayı cumartesi - pazar işe gelmiyorum.
Sağolsun yönetim anne olduğum için göz yumuyor haftasonuna

Cumartesi günleri çalışmak bir bayan için çok büyük bir eziyet
Heleki bu bayan evli vede anne ise, çekilmezzzz
İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun haftada beş gün çalışacağın
Ama hazır düzenini oturtmuşken yeni bir bulup emin olmadan da çıkma sakın

Ziliii az kaldı yakında pişeceğizzz

2009 haziran doğumlu benim kız ikizler burcu ve tam bir çift kişilik örneği
Ağlarken birden bire kahkaha atabiliyor deli kız

yaaaa bizimkiside bir heves aldırdı kaç tane saat ama takan kim hepsi oyuncaklarının kolunda boynunda bacağında falan

Ayyy iyiki varlar yaaaaaaa
Rabbim nerede kucağı boş bekleyen kadın varsa hayırlısı ile doldursun inşallah....
Allahım hiç bir kadını anne evlat sevgisinden mahrum etmesin inşallahhhhh

Ayseeeeeeeellll özlettin kuzum yaaaa nerelerdesiinnnn

kuruyemişçin gelmişşşşş hadi gözün aydınnnn ders bahanesi ile
Sen beni tabii tanımıyorsun (gerçi geçmişi okumuştun demi.... Sapıktı benim adım )

hheee kııızzz sorma 42 bedenden 40 bedene düştüm bariz farkındayım belim inceldi beden düştü fakat baskül artııı

Bu cuma kilo bildiriminde tartılıcam (unutmazsam ) ondan sonra bir daha kendimi hazır hissedene kadende tartılmeyceeemmmm

zilim hoşgeldin cnm nasılsın, sorma ya burasıda bi dengesiz hva yönündenn
sabah yagmur, akşam üstü güneş gece rüzgar

ya kızlar bi elma yedim arada o beni mahvetti ya acıktırıp durdu
bende ekmek filan yedim pişmanımm.
öglen yemekleirne 1 dlm ekmek ekledim ama daha çok acıktıryo beni sanki
birde ara yapmak bana iyi gelmiyor bir kez daha anladm

hayırlı günler hatunlar
eşim düm döndü çok şükür ay 4.5. gün olasada baya özlemişim .sık sık gidyor iş için ama adfer biraz uzun oldu azerbeycan gezisi

laram hayırlı yaşlar canım . arkadaşlarında ne inceymiş
SAFİŞŞ TARTIN BOZUKMUUUUU?
MİMUM geçmişi arkada bırak önüne bak canım
montiyede hoş geldin .
antim birgün sende tadacaksın analıgı . rabbım hayırlısını versin hakında inşallah

ayselim gözün aydın yine kuruyemiş yemeye başlamışsın
mönünde cüper yine
nasıl oldun hastayım demiştin ?

banuşum kayra daha iyimiş sevindim .
iş konusundada safişime katılıyorum iyce emin omadan elindeki işi bırkama .
öyleye çıkıcam evden.iş ,yürüyüş, pilates derken sat kaç oldu . yarın görüşürüz inşallah

Son düzenleme:

Şükür kavuşturuna

evde 2 adet baskül var abla ikiside digital
biri sadece kiloyu tartıyor
diğeri ise vücut analizi yapıyor (kilo,yağ,kas vs.)

Her ikisinle de tartılıyorum lakin her ikiside aynı
Sorun bende yani benim vücutta zaaaarr

heyy selammmm
benimde göbek fılan çıktı iyice ben anladım ki karbonhidrat bana yaramıyor
öglnleri 1 dlm yiyim dedimm akşamd ayeidm ve göbekte bırtladı yine

hepiciğinize slmlar..

safinaz bende aebenin dediğini diycektim tartının yerini değiştirip birde öyle bak diye ama yazmışsın zaten..olsun inceldiğini gözlemliyorsan sorun yok bence..takma...birde çok spor yapıyorsan oda kas yapar,kaslarda suyu çok tutan yerlermişya öyle olmuş olabilirmi acep?:26:

banum cumartesi çalışmak zordur cnm..ben (bekarken daha)güzel sanatlarda (şark hizmetindeyken) cumartesi etüdlerine yazmışlardı bekarım diye.birde kaldığım il küçücük bi yerdi,ve hafta sonları yapılabilecek hiç bişey yoktu.evde durmaktan iyidir diye düşündüm tamam dedim.1 yılım öyle geçti.okul boyunca 8 ay her hafta sonum gitti...pazar günü ancak evimi temizleyip,çamaşır,ütü ve yemek yapıp akşamı ediyordum.ne bi alışveriş yapabiliyordum,ne dinlenebiliyordum..

şimdi olsa sürüleceğimi bilsem tamam demem sanırım.. arada bi özel öğrencim geliyor .ne parasındayım ne pulunda,sırf hatır için tamam diyorum 1-2 saat için..o bile işlerimi sekteye uğratıyor..hafta sonu koca,çocuk ilgi bekler,iş gün seni bekler..hafta sonu illa farklı ve zor bi yemek isterler.kendine bakım yapmak istersin.gezmek tozmak istersin..bu liste böyle akııııp gider

sende eğer şu anki işinden çok şikayetin yoksa çaktırmadan iş bak kendine,kafana uyan bi iş bulunca hoop kayıverirsin o iş yerine...yılların birikimi tazminatın yok nasılsa..al çantanı çık git..ama yenisini bul önce yani çalışmaktan sıkılmadıysan tabiisi..

katherinacım kuruyemiş sponsorun gelmişhadi hayırlısı..aşk kaldığı yerden devam etsintabii derslerde

benim oğluşta hasta oldu bu arada banum..bu sabah uyandırdım,anne kulağım çok ağrıyor dedi,okuldan önce dr'a gittik.otit olmuş:18:artık havalar ısınıyor hasta olmaz diyordum ama yine antibiotik verdi dr'u....offf valla benim oğlum hasta olmamayı öğrenebilecekmi acaba...koşma dedikçe koşuyor okul çıkışı...bıktım artık yaaa....hastalık lafını bile duyunca ensemden bir kalıp buz salıyorlar sanki...

iyi akşamlar herkesee

aeben ablaam çok iyiyim hatta süperim teşekkürler seninde gözünaydın eşin gelmiş

evet kuruyemiş candır haha

safiş geçmişi okusamda sapık kısmını anlamadım kız

yoksa sen şey mi dmeek istiyon aa hiçte bilee biz sadece ders çalışıyooz

inceliyorsan sorun yok bence ya elbet düşecek o tartı

zillicim evet tedarikçim geldi haha tamam tabiiki biz zaten sadece ders çalışıyoz

menümü yazayım:

Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta, peynir,salatalık
Öğle:Tambuğday ekmekli sandviç, ayran
Akşam:Ton,salata,ayran, 1 tabak çilek

Spor:70 dk yürüyüş

Günaydınnnnn vede hayırlı cumalaaarrrrrr

Ziliii kendimi çok hafif hissediyorum önceki gibi şişlik, rahatsızlık yok.... Ve dedim ya bedenen bir incelme söz konusu eşim bile farkında fakat sadece bu basküle yansımıyor o kaaaa mühim değil aslında
Bu arada spor yapmıyorum güzelim (Gece sporum hariç )

Oğluş hastalanmış geçmiş olsun güzelim.... Baharda normaldir ama bizim bebelerde malum allerji.... Bende bekliyorum aslında bu gün yarın bir burun akıntısı boğaz enfeksiyonu....

heyy selammmm
benimde göbek fılan çıktı iyice ben anladım ki karbonhidrat bana yaramıyor
öglnleri 1 dlm yiyim dedimm akşamd ayeidm ve göbekte bırtladı yine

Hımmmmm o zaman sana ekmek yasaaaahhhh her gün değilde 2-3 günde bir kh alsan :44:
sebze ve et ağırlıklı beslensen

ayseeellll oooojjjjgeldin beeaaaa nabarsın kuzuuuu

Canım sapık derken benim gece sporlarım meşhurdurrr eskilerden olanlar beni böyle hatırlar
Kocam beni bu yüzden boşayabilir (adamın tepesinden inmemde :26: )

Ve benim bu halimi bilen çok yakın arkadaşlarım hala nasıl tek çocukla kaldığıma şaşırır

Sanırım yeterince anlattım sapıklığı

Kilo konusuna gelince bencede sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…