özlettimmi yahu doğrudur annemde öle diyo tıp malum yoğunuz canım hele anatomiden bir sınav olmuşuz ki hepimiz o labratuvar da 5 saat ayakta kesintisiz durduk
olsun haftasonu bende sapıtıyom sonra toparlıyorum
umarım canım inş kız aynen bende öyleyim pantolonlarım azcık bollaştı ama tartıya yansımadı
hihihi evet biraz çekiyom teşekkürleer
46 mı o da ne o rakamı hiç görmemiş olabilirimm
ay canım ya aşk acısı ne zor dimi neyseki evlenmişsin mutlusun hep öyle olursun inş
menüm ü yazayım
Sabah:1 elma, yarım portakal
Kahvaltı:2 yumurta, peynir, salatalık
Öğle:2 dilim tb ekmekten sandviç
Akşam:Haşlanmış tavuk göğsü, yoğurtlu kereviz salatası
70 dk yürüyüş yürüyüşlerim mahalledeki inşaat yüzünden/sayesinde 70 dk oldu sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
aeben abla, tebrik ederim kızını. inşallah tüm emeklerinin karşılığını alıcak, istediği bölümlerin hepsi de çok güzel. allah hayırlı olanı nasip etsin.İYİ GÜNLER HATUNLAR
DİYARIM İBRE İNİŞTE SEVİNDİM BUNAlütfen daha sık gel
...banuşum geçmiş olsun evdesim dimi dinlen bari:26:
...laceyim sagolasın canım.
safiş mönülerin nerde ne yiyip içiyon bacım?
allah kavştursun ayselim ..
ayselim kızım tıp istemiyor daha dogrusu puanları yetmez, birde tıp okumak baya zor tabi kazanmakta .o yüzden geçen sene vazgeçti bu isteginden . fizyoterapi, mimarlık ve diyetisyen beslenme bölümlerini istiyor .hangisi olursa . fakat şartımız mümkün oldugu kadar ankarada bir üniversite. hayırlısıysa inşallah .
sınavımız .bekledigimizden iyi geldi ama çokda yüksek deyil puanımız . ygs 1 den 365. 2.dende 374 almış fakat sıralaması güzel 52 bininci içine girmiş . tabi okul puanlarıda var onlarda eklenecek . oda 85 civarında ,sınava 50 puan olarak yansır anne demişti . bakalım 2. sınavda inşallah hayırlsıyla daha başarılı olursa belki istedigi yerleri yakalayabilir inşallah .istedigi ün. ve bülümlerin puanlarıda 450.den başlıyor
herkse selamlar ne menü yazıyorum ne bişey dün tartıldım aynı kilodaydım bu sabah 1.5 kilo artıyı gördüm iice çöktü moralim gelmek istiyorum ama gelemiyorum biraz canım skkın :S
Safişim daha iiim canımm ilaçları içiyorum ama kremleri bıraktım.
noliiiiiiiiiiiiiii de bakim noliiiiiiiiiiii
sen neyi sorduğumu çok iyi biliyosunnnn
slm herkese...
hava ne kasvetli bu gün...2 gün iyiydi 3.gün bozdu yine...
okuldan gelirken manavdan semizotu ve taze sarmısak aldım.(baş sarmısak) eve geldim güzel bi yumurta oturtmalı semizotu yaptım,yanında tam bir baş sarmısağı yedim valla..sulu sulu,tazecikti...oğluma gel öpiim dedim denemek için çocuk kaçtı kokudan
tadı kadar kokusuda güzel olsaydıya şu sarmısağın..karanfil ,naneli sakız hepsini denedim arkasından ama kendime bile kokuyor.. akşamada yiyesim va ama yemiycem ,yarın okulda bayılan olmasın yanımda..
mimum sıkma canını tatlım..yada bu bozuk morali avantaja çevir ve yemeden içmeden kes kendini...
antim ilaçlar ödem yapıyordur seninde dediğin gibi cnm..yumoşlar sana nakledildikten sonra geçer ödemlerin inşallah...hayırlısıyla gelsin sana bebişlerin...
aebenim nerelerdesin yine aplam yaw?karabatak gibisin bu yıl sen..bi batıp bi çıkıyorsun...
diyarım hani daha sık uğrayacaktın cnm...birde o dışarda yenilen poğaçalar falan ne oluyor kuzum...ne güzel bir hafta iyi giderken küçük bir kaçamakla tüm hafta emek emek şişirmeye çalıştığınız balona iğneyi sokmayın kıslar...
banuk ne ediyorsun bacım?
Yağmurlu ve karabasan gibi görünen gökyüzünün altından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kışın tam ortasında gibiyiz hava onu anımsatıyor
Ayseliiimmmm geleceğin hekimi oojjjgeldin beeeaaa nassen kuzu
Sınavların bu sıra yoğun dimi bebekim RAbbim yar ve yardımcınız olsun kuzucum, sen sınavlara yoğunlaş biz bekleriz mühim değil
Heee yaaa haftasonu herkesi bozuyor 7 gün çalışsam ben 2 aya kalmaz hedefe varırım ama bu haftasonları varya aaahhhh
sende de zaten olması gerek bir bollaşma yavrum sen çok iyi başladın montiye sakın bırakma
Ne kadar oldu montiye başlayalı Aysel ve toplamda kaç kilo verdin?
Biter biter hasretlikler biter aşıklar kavuşur... Rabbim kavuşulamıyacak ayrılıklar vermesin kimselere
Evet tatlım 46 kiloya kadar düşmüştüm ama iğrençtiiii.... Yaşadıklarımda, kilomda, çocuk gibiydim kız
Tabii şuanki eşim beni 46 kiloya düşüren kişi değilaksine 66 kiloya çıkaran kişi
Sen de görmüşsündür canım 46 kiloyu hatırlamıyorsundur
Anacığından 78 kilo doğmadın yaaaa
ohhhhh mükemmel afiyet olsun yavrucanım
İnşaata şükret kız ne güzel işte fazla yürüyorsun
herkse selamlar ne menü yazıyorum ne bişey dün tartıldım aynı kilodaydım bu sabah 1.5 kilo artıyı gördüm iice çöktü moralim gelmek istiyorum ama gelemiyorum biraz canım skkın :S
Safişim daha iiim canımm ilaçları içiyorum ama kremleri bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?