Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menüm ü yazayım

Sabah:1 elma, yarım portakal
Kahvaltı:2 yumurta, peynir, salatalık
Öğle:2 dilim tb ekmekten sandviç
Akşam:Haşlanmış tavuk göğsü, yoğurtlu kereviz salatası

70 dk yürüyüş yürüyüşlerim mahalledeki inşaat yüzünden/sayesinde 70 dk oldu sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

Yağmurlu ve karabasan gibi görünen gökyüzünün altından herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kışın tam ortasında gibiyiz hava onu anımsatıyor

Ayseliiimmmm geleceğin hekimi oojjjgeldin beeeaaa nassen kuzu

Sınavların bu sıra yoğun dimi bebekim RAbbim yar ve yardımcınız olsun kuzucum, sen sınavlara yoğunlaş biz bekleriz mühim değil

Heee yaaa haftasonu herkesi bozuyor 7 gün çalışsam ben 2 aya kalmaz hedefe varırım ama bu haftasonları varya aaahhhh

sende de zaten olması gerek bir bollaşma yavrum sen çok iyi başladın montiye sakın bırakma
Ne kadar oldu montiye başlayalı Aysel ve toplamda kaç kilo verdin?

Biter biter hasretlikler biter aşıklar kavuşur... Rabbim kavuşulamıyacak ayrılıklar vermesin kimselere

Evet tatlım 46 kiloya kadar düşmüştüm ama iğrençtiiii.... Yaşadıklarımda, kilomda, çocuk gibiydim kız
Tabii şuanki eşim beni 46 kiloya düşüren kişi değil aksine 66 kiloya çıkaran kişi

Sen de görmüşsündür canım 46 kiloyu hatırlamıyorsundur
Anacığından 78 kilo doğmadın yaaaa

ohhhhh mükemmel afiyet olsun yavrucanım

İnşaata şükret kız ne güzel işte fazla yürüyorsun

günaydınlarrrr

umarım hepiniz iyisinizdir henüz okuyamadım geçmişi

dünkü menümü paylaşayım

sabah: salata,peynir,tb ekmeği

öğlen: salata,haşlanmış tavuk,biber,ayran

akşam: dışarıdaydık arkadaşlarla iki minik poğaça,kahve,bir parçada dondurma yedim ((((((

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH

dün yediklerim

kahvaltıdan önce
2 adet gün kurusu

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates + salatalık

öğlen
2 adet karnıyarık
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz

ara
2 adet gün kurusu

akşam
1 tabak domatesçorbası
kocaman 1 kase salata

ara
3 adet kuru incir

2,5 litre su 45 dk yürüyüş

günaydın kızlar, gelemedim bi türlü tparlanıp. şimdi daha iyiyim, güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
kızlar, bebişlerimi almak için bu ay gidiyorum. donma çözme için ilaca başladım, birkaçtane ilacım var hepsi de ödem yapıyo, tık diye 61 oldum yeniden(
yediklerime yeniden dikkat etmeye başladım.
sabah ki menüm: 1 yumurta, kırmızı biber, domates, beyaz peynir,zeytin.
arada: 6 badem
öğlen: balık, roka, yeşillik
akşam: işte ne yicem sorunsalı yine benimle.

aeben abla, tebrik ederim kızını. inşallah tüm emeklerinin karşılığını alıcak, istediği bölümlerin hepsi de çok güzel. allah hayırlı olanı nasip etsin.

herkse selamlar ne menü yazıyorum ne bişey dün tartıldım aynı kilodaydım bu sabah 1.5 kilo artıyı gördüm iice çöktü moralim gelmek istiyorum ama gelemiyorum biraz canım skkın :S

Safişim daha iiim canımm ilaçları içiyorum ama kremleri bıraktım.

noliiiiiiiiiiiiiii de bakim noliiiiiiiiiiii
sen neyi sorduğumu çok iyi biliyosunnnn

noliiiiiiiiiiiiiii de bakim noliiiiiiiiiiii
sen neyi sorduğumu çok iyi biliyosunnnn

bende bilmiyorum canım ama düzelmiyor hiç birşey aramız iyi değil ne oldu dersen olan birşey de yok sadece kavga ediyoruz 2 haftadır o yüzden de benim moralim inanılmaz bozuk.

slm herkese...

hava ne kasvetli bu gün...2 gün iyiydi 3.gün bozdu yine...

okuldan gelirken manavdan semizotu ve taze sarmısak aldım.(baş sarmısak) eve geldim güzel bi yumurta oturtmalı semizotu yaptım,yanında tam bir baş sarmısağı yedim valla..sulu sulu,tazecikti...oğluma gel öpiim dedim denemek için çocuk kaçtı kokudan
tadı kadar kokusuda güzel olsaydıya şu sarmısağın.. karanfil ,naneli sakız hepsini denedim arkasından ama kendime bile kokuyor.. akşamada yiyesim va ama yemiycem ,yarın okulda bayılan olmasın yanımda..

mimum sıkma canını tatlım..yada bu bozuk morali avantaja çevir ve yemeden içmeden kes kendini...

antim ilaçlar ödem yapıyordur seninde dediğin gibi cnm..yumoşlar sana nakledildikten sonra geçer ödemlerin inşallah...hayırlısıyla gelsin sana bebişlerin...

aebenim nerelerdesin yine aplam yaw?karabatak gibisin bu yıl sen..bi batıp bi çıkıyorsun...

diyarım hani daha sık uğrayacaktın cnm...birde o dışarda yenilen poğaçalar falan ne oluyor kuzum...ne güzel bir hafta iyi giderken küçük bir kaçamakla tüm hafta emek emek şişirmeye çalıştığınız balona iğneyi sokmayın kıslar...

banuk ne ediyorsun bacım?

ohh afiyet olsun zilim, benim bile tok karnıma canım çekti çok severim semizotunu.
umarım geçer şişlik, ama tüple hamiş kalan tüm arkadaşlarım hep ilk 3 ay şiş olduklarnı sölüyorlar. 3. aydan sonra da zaten tüm gebeler gibi kilo aldıkları için anlaşılmıyo sanırım.
neyse bebişler bi gelse hayırlısıyla sonra montiyle veririm hepsini

yumurta oturtmalı semiz otu nasıl yapılıyor zilli tarifini yazabilirmisin merak ettim şimdi

Bu hafta yorucu geçiyor benim için bi tuhaf koşuyorum.Bide regl oldum tartıdan hoşlanmıyorum kaçamağım yok ama dün güzel değildi menüm sanki
sabah normal kahvaltı yumurta peynir domates( peynir ne varsa yiyorum kaşar beyaz lıght değil ama lıght olsa daha iyi demi:))
öğlen döner domates ayran
akşam ohhhhhhhh edirne ciğeri cacık
BUGÜN İYİ GEÇİYOR
Sabah peynir domates
öğlen ton balıklı salata
akşam ıspanak yoğurt olacak yaparsammmmmmmmmmmm vıyyyyyy başıma yorgunum

ben dukan diyetini uyguluyorum bu diyet glisemik indekse dayalı pekçok şey serbest ilginçmiş.bu diyeti daha önce duymamaıştım.tesadüf gezinirken gördüm.bu diyeten memnunmusunuz hatunlar.benim uyguladığım diyet nerdeyse 8-9 ay sürecek yavaş yavaş veriyorum.

selam safişim iyiyim sen nasılsın hihi inşallah bakalım geleceğin cerrah adayıyım

ay sorma ama bitti çok şükür 10 mayısa kadar rahatız

evet haftasonu bende geç kalkıyorum zaten bi haftasonum var napim

var bollaşma ama reglim bitmedi o yüzden tartıya yansımıyor

ben başlayalı 1. buçuk ay oldu canım 4.5 filan verdim inş hep böyle devam eder

amin canım çok sağol

evet mutlu olduğun kilo önemlidir zaten değil mi

haha olsun mutlu olda 66 ol verirsin bak montimiz var ben kilo aldıkça ki dikkat edersem almayacağımı düşünüyom hep montiyi uygulayacağım

46 mı belki ortaokulda görmüşümdür haha annemden 78 doğmadım elbet ama 4.200 doğmuşumm çocukluktan beri eğimliyim kilo almaya ben

teşekkürler canım haha bencede 10 dk 10 dk dır

kız sen ne güzel vermiştin geçen hafta bak yarın dikkat edelimde eksilerde çıkalım hepimiz

bu arada maydonoz oldum ama ne ilacı içiyorsun canım geçmiş olsun

günaydın beniim hiç keyfim yok sizlerinde keyfini kaçırmamamk için girmiyorum buraya

günaydınlar kızlar dün akşama kadar menüm gayet iyiydi ama akşam bozuldu . dün eşimin doğum günüydü aynı zamandada evlilik yıl dönümümüzdü . akşam yemeğe gittik eşimle ve menümü yazıyorum .

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
ev yapımı süzme peynir ( anneciğim yapmış banada verdi )
domates + salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
5 adet fırın köfte
salata
yoğurt
1 avuç ceviz

ara
3 adet gün kurusu

akşam
pizza ( sebzeli yedim )

2,5 litre su 45 dk yürüyüş

slm herkese....

eve gireli 1 saat oldu...6:30'a kadar dışardaydım...iş-güç ordan oraya koşturmaca birazda alışveriş derken akşamı yaptım dışarda...

kendime cıvıl cıvıl ciciler,ayakkabılar,ve çanta aldım...yine tutamadım kendimi ama vitrinler rengarek ...insanın kendini frenlemesine imkan yok gerçekten....

nazlım valla özür dilerim cnm canın çekebileceğini hiç düşünemedim.bu gün yine aldım semizotu yaz boyunca otlanırım artık ben
pazartesi günü 1 kg ıspanaktan yemek yaptım(yarım kahve fincanı bulgurla)tek başıma 2 günde bitirdim.hemen peşinden semizotu pişirdim evde ot stoğu tükenince bu gün doğruca okulun arkasında kurulan pazara gidip hem semizotu(her çğlen salatasını yapıyorum kendime)hemde yarım kg ıspanak daha aldım onuda pırasayla kavurup yumurtalısını yapçam..azda peynrle...
insanların önceki hayatları falan diye bahseden felsefeler varya ..öyle bişey olsaydı(hiç inanmam öyle şeylere)ben kesin ya koyundum,ya inek )

gelelim yumurta oturtmalı semizotu tarifine...

bir tane kurusoğan yada pırasayı(pırasalısı her zaman tercihimdir,hafif tatlımtırak olduğundan dolayı mükemmel oluyor,ama soğnalısıda çok hoş...ayy ot olsunda taştan olsun valla ayıramadım hangisini tavsiye edeceğimi)
1 demet semizotu
toz tatlı kırmızı biber,tuz,z.yağı,yumurta(yumurta kaç tane yerseniz ona göre..ben 2 tane yedim)

soğan yada 1 adet pırasayı incecik doğrayın..soğansa yarım halka daha güzel oluyor.yemeklik değil yani..pırasada incecik halka şeklinde..
onlar z.yağında kavrulunca üstüne temizlenip yıkanmış semizotlarını ekle kapağını kapat kavrulsun.kırmızı biber,tuz ekle.yumurtalı çılbır gibi dağıtmadan kır istediğin yerlerine.kapağını kapat,altını kıs 5 dk.pişir...'içleri kayısı kıvamında ennnnfes yumurtalı semizotunuz hazırdır efenim...(ben yumurtalı kırınca üslerine karabiber ve tuz serpiyorum...işte bu kadar....

altı üstü bi yumurtalı semizotunu sanki kebap tarif eder gibi etmişim ama bana göre kebaptan bile güzel valla...çünki ot...

ben egeli olmama rağmen ailem hiç otcul değildir bu arada..annem semizotunu ıspanak gibi pirinçli yapar.benim çiğ olarak salata yapmazlar..radika,ebegümeci vs..ege otlarını yemezler ben ege yemeklerinin tümünü egeli arkadaşlarımdan öğrendim..çocukluğumdada babamın tayinci olması sebebiyle hiç izmirde kalamadım.sonrada evlendim kalamadım
ama oralı olduğumu otculluğumdan bile anlamak hiç zor değil...bizim evde bi ben bide birazcık aplam böyle zaten...kalan herkes etcil yada anadolu tipi besleniyor...

banum içiniz tez zamanda feraha kavuşur inşallah cnm...

aebenim kolay gele aplam...

safinaz sen ne ediyon gııı?

mimum,antim,laracım sizden ne haber kıslar....?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…