Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

maytabım tebrik ederim bacım
açıkdan ilahiyat benimde göz bebem fakat arapca benimde gözümü korkutuyor . bir arkadaşım ilahiyat okuyor dışardan arapça kursuna gidiyor .
sen en azından liseye gittin belli bir birkimin var bendeo yok o yüzden cesaret edemiyorum ün. sınavına sen bir yol ciz bende aç bu yolları bende göreyim ne nedir mehtabım . belki banda cesaret verirsin
bana dikiş nakış deme yav gençligimi geçirdim o işlerle şimdide hiççç yapmıyorum
demek oglanları büyüttün. istanbuldasın hala dimi? hala kayınvalidenin yakınındamısın ev degiştirdinmi?

seni görmek iyi geldi . diyet yapmadanda gelseniz ne olur sanki
evet karatay ve monti benzer fakat montide ekmekde meyvede yasak deyildir . yani yapması daha kolay bir beslenmedir.

Son düzenleme:
benim menüler fiks oluyo genelde
sabah bimde satılan köy ekmeği varya kare dilimli satıyolar artık ondan 2 dilim kızarmış ekmek
normal peynir , kaşar ,izmir tulum ve bimin krem peynirinden biraz biraz :)
domates

öğle
tam buğday sandvi,ç ekemeğinden hazırlanmış peynir domates ve bir yaprak kıvırcıktan oluşan sandviçim (kurstayım çünkü pide poaça bilmemne yiiceme daha masum)
akşam da ne bulursam :)) beni hafta sonları mahfediyo
benim adam da göya monti yapıyo hafta içi sabah akşam öğünlerimiz bir öğle orda artık ne bulduysa unlu çorba patates yiyo
ama hafta sonu tamam yeter çok verdik hadi tatlı yiyelim hafta sonu güzel kahvaltı edelim tamam haklı ama onun göbek iniyo benimki çıkıyo

RAbbim gönlüne ne varsa hakkında hayırlı eylesin ablacım.....
Geldiğini biliyorum ama yazılarını da okumak daha bir güzel tabisi...
Kendini fazla hırpalama dellenmeden ağırla misafirlerini
amin .safişim diyorumya hep hayat sınav diye :)

..yok safişim ikram yasagı koyduk zaten 3 bilemedin 4 çeşiti geçmeyecek . maksat yemek içmek deyil zaten
ama bir baklava açasım var
burlarayım hep

Son düzenleme:

bakalım aebencim bende arapça kursuna gidicem inşallah kıvırabilirim . evet hala istanbuldayım bi ara izmir maceramız oldu ama bu maytap 3 hafta dayanabildi istanbulsuzluğa gittiğimiz gibi geri geldik evimişzi kapatmamaılştık denemek için . kayınvalidem hala tepemde :) valla sizi görmek banada acaip iyi geldi. senin canını sıkan şey neyse inşallah çözersin canım kısa sürede

iyi akşamlar arkadaşlar
aebenim gözünüz aydın kızının sınavında güzel sonuç almışsınız. inşallah alan sınavlarında da aynı başarıyı gösterir

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkesee

aeben ablaam özlemişim senii

kızın için çok sevindim ablacım ygs 1 ve 2 den kaç aldı gerçi lys de önemli tıp istiyordu dimi o da hatırlayamadım tam :44:

safiş kıs açık büfe diyince dedim bu kız bozdu mu naptıı

ama bozmamışın ama bravo inş emeklerini tartıda görürsün bu hafta

hamile olan kim bilmiyorum ama allahın izniyle sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inş bebeği

zillicim annem bana hamileyken de semizotu çok yemiş pek zeki sayılmam ama haha ama semizotuna bayılırım bende

ben bu ara biraz rahatladım yoğunluk azaldı çok şükür

menüm

Sabah: Elma, çilek
Kahvaltı:2 yumurta, peynir salatalık
Öğleeynirli tam bugday ekmekli sandviç
Akşam:Ton balıklı salata, yoğurt

yürüyüş 70 dk

kuruyemişçim memleketine gitti bu ara yiyemiyom efkarlıyımm

Son düzenleme:
amin .safişim diyorumya hep hayat sınav diye :)

..yok safişim ikram yasagı koyduk zaten 3 bilemedin 4 çeşiti geçmeyecek . maksat yemek içmek deyil zaten
ama bir baklava açasım var
burlarayım hep

Öyle ablam hayat sınav....

aman diyim baklava falan uğraşmasana teeallaamm yaaaa en normalinden 3 çeşit yap yeter yanınada çay ooohhh miiss....
Benim annem evde kaldığı zamanlarda (Annem bildim bileli çalışır) böyle arkadaşları gelirdi bütün gün sohbet muhabbet
Fakat ben kendim pek bilmem öyle evde oturmalar sohbetler çalışınca olmuyor böyle şeyler ancak dışarıda buluşuyoruz görüşüyoruz.

Daha sık gel bizi ihmal etme bak sen yokken monti yapamıyozzzzzz

ayselim nerelerdesin bebeğimmm özlettin

heeee bozdum haftasonu canım 2 günümüde tek öğünle geçirdim bunlar aslında doğru değil fakat haftasonları kahvaltı geç oluyor öğle yemeği arada kaynıyor e birde açık büfe olunca akşam yemeğine de gerek kalmıyor
Umarım hepimiz tartıda eksileri görürüz tatlım
Gerçi laf aramızda yeni pantolonlar aldım bir beden incelmişim
Baskülde eksi görmesemde kafi, verdiğimin bariz artık farkındayım
Ama tabisi baskülde sevindirse çifrte mutluluk olurrrr dadundan yinmez

Sen hasretlikmi çekiyon anneemmm oy oy oy gel bakim böyle saçını okşayayım sırtını sıvazlıyayım kıyamammmmmmmm

Bu arada günaydınnnnnnnnnnlar güzel hatunlar nabarsınız beeeaaaaa

Buralarda güneş yüzünü bir gösteriyor bir kayboluyor fakat hava çok çok çooooooooookkkk güzel.....

günaydınlar herkese ... aeben ablacığım sağol artık buralardayım kaybolmam bir yerlere :)

dün tam monti menüsü olmasada yediklerimi yazayım akşam kayınvalideme yemeğe gittik yemekte süpriz vardı

kahvaltıdan önce
2 adet gün kurusu

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates + salatalık

öğlen
koca bir kase cacık
salata
4 adet bulgur köftesi
1 avuçtan az ceviz

ara
1 bardak süt

akşam
1 tabak bol yoğurtlu mantı

2,5 litre su 45 dk yürüyüş

günaydın buralar dolmuş taşmışşş :) hey maşallah

çok okuyyamadım dün işe gelemedim boynum tutuk bu dolunay beni çok etkiledi bişey yapasım yok yani şu an sağa bile dönemiyorum gerçi

günaydınnnn geçmişe şöyle bir göz attımmm...

aben ablam....
burayı unuturmuyum hiç hafta sonu girmiyorum nete dünde çok hastaydım.akaşm acle gittim altı üstü bi antibiyotik yazar dedim ama megerse çok vahimmiş durum. 5 günlük igne verdi dr üzerine birde antibiyotk kullıcam
faranjit ve bogaz iltihabı nasıl ayakta duruyorsun diyo dr bilmiyorum valla dedimm
dün kafamı kaldırıcak halim yoktu..

zilimmm....
nasılsın cnmmm , kız canın çekse bile yemedinmi gebeyken vallahi senin bu nevsine hakimiyetine hayranım
ama bazen abartıyorsun gibime geliyor sankim , simitten ne olcakki

safiş.....
açık büfe kahvaltın afiyet olsun...

maytap..
mrb hatırladım seni hoşgeldin. umarım kilocuklar gider kısa zmanda..

naz..
baya büyümüş snein oglan saglıkla kucagına almak nasip olur inşallah cnm.

kızlar benim çocuklar bit ürlü iyileşmiyor kreşe başladıklarından beri hastalarr

İYİ GÜNLER HATUNLAR

DİYARIM İBRE İNİŞTE SEVİNDİM BUNA lütfen daha sık gel

...banuşum geçmiş olsun evdesim dimi dinlen bari:26:

...laceyim sagolasın canım.

safiş mönülerin nerde ne yiyip içiyon bacım?

allah kavştursun ayselim ..
ayselim kızım tıp istemiyor daha dogrusu puanları yetmez, birde tıp okumak baya zor tabi kazanmakta .o yüzden geçen sene vazgeçti bu isteginden . fizyoterapi, mimarlık ve diyetisyen beslenme bölümlerini istiyor .hangisi olursa . fakat şartımız mümkün oldugu kadar ankarada bir üniversite. hayırlısıysa inşallah .
sınavımız .bekledigimizden iyi geldi ama çokda yüksek deyil puanımız . ygs 1 den 365. 2.dende 374 almış fakat sıralaması güzel 52 bininci içine girmiş . tabi okul puanlarıda var onlarda eklenecek . oda 85 civarında ,sınava 50 puan olarak yansır anne demişti . bakalım 2. sınavda inşallah hayırlsıyla daha başarılı olursa belki istedigi yerleri yakalayabilir inşallah .istedigi ün. ve bülümlerin puanlarıda 450.den başlıyor

çok okuyyamadım dün işe gelemedim boynum tutuk bu dolunay beni çok etkiledi bişey yapasım yok yani şu an sağa bile dönemiyorum gerçi

mirayım geçmiş olsun kuzu daha iyimisin bari....

günaydınnnn geçmişe şöyle bir göz attımmm...

safiş.....
açık büfe kahvaltın afiyet olsun...

kızlar benim çocuklar bit ürlü iyileşmiyor kreşe başladıklarından beri hastalarr

sağol banu afiyet oldu valla o güzel havada Sahile karşı çayımı yudumlamak inanılmaz rahatlattı beni

Tatlım benim kız hala hasta oluyor bunlar maalesef hep olacak her geçen sene azala azala gidecek ve bir kaç yıl sonunda (belkide ilkokula başladıklarında) bitecek bu hastalıklar... Malum sosyal ortamda mikrop daha fazla

İYİ GÜNLER HATUNLAR

safiş mönülerin nerde ne yiyip içiyon bacım?

menülerim bendeeeee
Hiç bişi yemiyorum
Gebertecem kendimiiiii

geçmiş olsun mumuş .
dolunay oldu dimi?
epilasyon günü aklınızda olsun bugün yarın . dolunay demişken aklıma geldi
safiş ya açlıkdan igne iplige dönecem yada bünyeni durduracan

banum normal çoçukların biri iylişmeden biri hasta olur kreşte.

yok aben ablam iş yerindeyim bugün erken çıkıcam biraz oda kendim için
bi işim varr 4 te bi yerde olmam lazım onun için izin aldım.
kendim için ne yaptım en son desem valla hatırlamıyorum.
:26::26::26::26:

ya valla işe girdigime, girecegime pişman oldum
ne düzen kaldı nede hayat

Epilasyon? Ne alaka? Bilemedim :44:
Açlıktan iğne ipliğie dönülüyordu dimi....
Evet hatırladım.... Bir ayda 10 kilo vermiştim açlıktan değil ama yiyememekten.... Aşk acısındannn
Hayatımda ilk defa o kadar zayıflayarak 46 kiloya kadar inmiştim beden 46 kilo kafada 46 olmuştu
Elmacık kemiklerim çıkmıştı yaaa hatırlıyorumda çocuk reyonundan giyiniyordum

banu hayırdır yaaaa neden bu kadar isyankarsın?

slm hepiciğinize....

buralar kalabalıklaştı,bahar cıvıltısı yansıdığı topiğimize...

aebenim hayırlısı olsun kızının eğitim hayatı için aplam..allah gönlüne göre versin...eski çalıştığım okuldan geçen yıl bir öğr.arkadaşın kızı fizyoterapiyi kazandı okuyor..inşallah kızınında istediği bölüm tutar...

banum bizimde kreşle bi başladı cnm hala daha sürüyor..şu aralar antibiotik kullanmadık ama öksürük gümbür gümbür bu kış 12 şişe antibiotik kullandık..içerdikleri parabenden dolayı acaip üzgün ve endişeliyim..hiç kullanmak istemedim ama başka türlüde geçmedi gitti melun hastalık..allerjik bronşiti olduğundan dolayı herkeste 3-5 günde öksürük şurubu yada peditus gbi bişeyle geçecek olan hastalık bizde 10 gün boğazda,boğaz geçti diye sevinirken hemen akabinde kulaklara geçiyordu bir şişede onun için antibiotik yazıyordu dr.'umuz...walla usandım artık bu kış hastalıktan...
birde oğlum aşırı hareketli,hiperaktivitesi yok sürekli pedagogdayız kesinlikle yok diyor..dikkat probelmi yok şükürki..ama yerinde duramıyor mübarek çocuk..öyle oluncada aşırı terleme ve hastalıkta hiç bitmiyor..

bu gün okulundan almaya gittiğimde ayakkabılarını giydirtmemek için girişte nasıl koşuyor...yapma oğlum etme oğlum...yokkk
artık sabrım nasıl taştıyla ellerim titriyor sinirden...her gün fix bi şekilde orda kovalamaca oynuyor kendisi gibi kuduruk bi kaç çocukla...yakaladım,oturttum...sesim istemediğim halde yükseldi ve azarladım çocuğu,arkadaşlarının yanında...
şimdi bin pişmanım ama yaptım artık,geri döndüremem zamanı
eve gelene kadar söylendim ,koşuyorsun ,terleyip dışarı çıkıyorsun,hasta oluyorsun diye...yapmamalıydım...ama oda azıcık kulağına koysun yahu dediklerimi...offf ne yapçam..bazen tıkanıp kalıyorum...onun mincik dünyasını örselemekten çok korkuyorum ama bazı noktalardada otoritedan anlayacak yaşta değil daha.... istediğin kadar kitap oku bu konuda(ki şekil 1A bendeniz) yok arkadaş,her çocuk ayrı hikaye....:18:

hastalıktan girdim nerden çıktımçok doluymuşum.....günah çıkarttım kendimce

Son düzenleme:
herkese merhaba,hastalara geçmiş olsun. Aben,kızının başarısını kutlarım.İnşallah 2.sınav da güzel geçer.Kızımı sormuşsun.devam ediyor diyete benim kadar sıkmasa dakilo veriyor.5 kilo kadar verdi. Bu hafta 1 ay dolacak.
cumartesi,pazar,pazartesi menüm aynıydı.haftasonu kahvaltıdan sonra şekersiz Türk kahvesi içtim.
sabah:tambuğday ekmekli,peynirli,yeşillikli sandviç
öğlen: 1 yeşil elma
akşam:diyet çorba,domates,salatalık
3 litre su,2-3 fincan yeşil çay,haftasonu 3+3=6km yürüyüş
ama hiç kilom azalmadı.

bugün
sabah: 1 yumurta,1 bardak yeşil çay
ara: (10:30)işte kahvaltı vardı. 4 zeytin,domates,salatalık, 2küçük parça beyaz peynir
öğlen. 1 yeşil elma
ara17 :30)1/2 litre ayran
akşam:1 kase diet çorba ,ıspanak yada kabak yemeği düşünüyorum.

özlettimmi yahu doğrudur annemde öle diyo tıp malum yoğunuz canım hele anatomiden bir sınav olmuşuz ki hepimiz o labratuvar da 5 saat ayakta kesintisiz durduk

olsun haftasonu bende sapıtıyom sonra toparlıyorum

umarım canım inş kız aynen bende öyleyim pantolonlarım azcık bollaştı ama tartıya yansımadı

hihihi evet biraz çekiyom teşekkürleer

geçmiş olsun canım allah şifa versin çocuklarınaa

selam aeben ablacımm

ay ben seni bizim komşu ablayla karıştırdım onunda kızı istiyodu tıpta kusura bakma ablam :/

puanları iyiymiş mimarlık ya da diyetetik e girebilir lysde biraz daha yükseltirse Allah kızının gönlüne göre versin inş ablam

evet tıp çok zor ama seviyorsan her şey güzel ben çok istemiştim hayalimdi ve gerçek oldu çok şükür inş mutlu olacağı bir yeri kazanır ablam

46 mı o da ne o rakamı hiç görmemiş olabilirimm

ay canım ya aşk acısı ne zor dimi neyseki evlenmişsin mutlusun hep öyle olursun inş

sende haklısın ama zillicim ya bütün gün öğretmenlik ev işleri filan zor işler bunlar üzme kendini

olacağı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…