Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı haftalar olsun .
safişim ben zaten sıkı diyet yapmıyorum. verdigim zamanda zaten kaçamaklı veriyorum tam diyet yapabilsem monti 1.aşama gibi zaten kilom kalmazdı .ama malum benim düzenim diyet yapmaya müsait deyil . demişmiydim hatırlamıyorum cuma olan sohbetimde pazartesiye alındı . yani hafta sonum zaten kaçamaklı oluyor yada düzensiz yiyorum kalan haftanın 2.3. günüde sohbetlerim oluyor artık .sen bu durumda gelde diyet yap ve kilo ver
bugün moral 0 diyet konusunda . dün diyet iyi giderken gece bizimlerle dışarı çıktık . bu sabahki kilomu yazmak bile istemiyorum
bu durumda diyet yapıyorum dememinde bir anlamı yok sanırım en çokda bu durumun beni ruhsal bakımdan çok etkilemisi kafamı yoruyor rabbım can saglıgı versin , bu diyet işinin beni bukadar çok ve kötü etkilemesi beni çok üzüyor ve rahatsız ediyor .

kramp ir kaç kez hamileyken olmuştum safişim başka kramp girdigini bilmem ben :26:

saglık olsun bi dahaki sefee yaptırırsınız bundada vardır bir hayır safişim . hem bu bahaneyle güzel bir hafta sonu geçirmişsin .

şu 30 yaş üstü konusunda ise dogru, hiç şüpen olmasın . eşinin vay haline safiş

günaydınnnnn
hava çok garip dün güneşliydi bugünde böyle
dün bi yakınımızı kaybettik kalp ten çok genç daha 32-33 yaşlarında..
valla zaten tuhum daralmıştı , buda tuzu biberi oldu..

kilom 66.6 aferin bana

zilim....
seninn oglan niye bukadar çok hasta oluyorr 16 şişe antibiyotik ne demek
bence sen bu çocugu çok fazla korudun ondan mı oldu acaba:26::26::26::26:
benimkilerde bugün başladı kreşe gitmek istemediler tabiki

safiş istanbul turu yaptın desene ne güzel...

aben abla özletiyorsun kendini bu yıl yaz gelince heptenyok olursun ..

tayki...
tebrik ederimmm , ikili rakamlardan sonra istedigin kiloya kavuşursun umarım.

benim işler karıştı biraz eşimin iş yeri taşındı taşındıgı yer uzak bana
benim götürüp gelse çok fazla yakıt parası ödüycez bırakmasa otobüsle gidip gelsem
benim için ve çocuklar için çok yorucu olur sabah 7 de evden çıkmam lazım akşamda ancak 8 de evd eolurum
iki arada bi derede kaldım, neden işlerim yolund agitmiyorki

banum başınız sagolsun canım. rabbım cenet mekanı eylesin .
ölüm bizler için, yaşlısı genci yok . ve hayat çok kısa.ama önemli olan sonsuz olan hayat hazırlanmak . bazan hayat ne anlamsız geliyor sonsuzun yanında

... banum hayat sınav sıkıntılar ,dertler bizim için . isyan etmek çözüm deyil .

Ayyy ablam allaaseenn kafanı bunamı takıyorsun allah aşkına yapma gözünü seveyim yaaa
bırak bu kilo sorununu allah aşkına bak Allahın adını andım yaa....
Sen ki 3 çocuk dünyaya getirmiş annemle yaşıt ama gencecik incecik bir hatunsun lütfen ii düşün ve bunlarla kafanı doldurma gereksiz yere.... Rabbim can sağlığı versin en önemlisi bu.... anlaşılan bu sıra senin canını sıkan şey olmamışta boşluktan buna takmışsın kafayı.... Ben 3 çocuk doğursam varyaaa oohhooo 90 larda olurdum zaaarr

Bu kramp varyaa ooooffff diyorum ablacım offf.... Hamilelikte olanları hiç söylemi,yorum bile....
Muz ve soda öneriyor doktor .... Magnzeyum verdi ama ne olursa olsun ilaç kullanmayı sevmeyen ben soda ve muza kaldı işim...
Kalsiyum eksikliğinden diyorlarda bir vurdumu doğum sancısı gibi yer ediyor bacağımda resmen....

o zaman diyorumki önümüzdeki yıllarda 30 yaşında getirmiş olduğu arzu ve şehvet ile dul kalabilirim Tövbe tövbee

oooffff deme yaaaa... Kalp krizimi? Ne olmuşki...
Başınız sağolsun... Gerçekten gencecikmiş rabbim geride kalanlara sabır versin ....
Allahım mekanını cennet eylesin inşallah....

Sende bırak kiloya takılma şimdi güzelim yaa öne kafaları bir düzeltin.....

yeni bir iş arama işini hızlandırsan nasıl olur?
Evine yakın bir yerler olsa mesela....
Sen başladığından beri maalesef iş hayatına çok adapte olamadın gibi geliyor bana, buda çok fazla ara vermenden kaynaklanıyor....
Arkadaşlar inanın bunlar kafaya takmaya değecek şeyler değil.... Silkelenin bi kendinize gelin yaa bu ne böyle....
bizim topike nazar değdi zahiirr

blakiss işe adepte oldum aslında işimi çokta seviyorum sana öyle gelmiş ,

yeni işte aramak istemiyorum arasam naısl gidip görüşcemm
sıkıntıla rbi bırakmıyorki yakamı

eşimin şirketinden bi hatun işten ayrılcak yerine beni alırsa hemen geçerim oraya

banucum, yanlış anlama güzelim ama
eşinle aynı iş yerinde çalışmaktansa, evde oturmak en hayırlısıdır....

Eş ile aynı iş yerinde çalışılmaz güzelim sakın böyle bir hata yapma....
Bunun maalesef olumsuz örnekleri çok fazla.... İş hayatımı düzelteyim derken aile hayatın ve özel hayatın mahvolabilir Allah muhafaza....

Tabii yinede hakkında hayırlısı....

bende istemem ama şartlardan dolayı onların çalışma saatleri 9-5
cumartesi 1 e kadar. yol sorunu olmayacak
çocuklar olmasa ben burda kalır otobüsle gidr gelirim ama onlara göre düzenlemem lazım hayatımı

tünaydın herkese....

havalar şaşkına çevirdi herkesi...oğlumdan sonra hepimiz hasta olduk.cumartesi günü ortaköye-kadıköye indik gezelim diye.hava güneşli,terledim incede olsa yağmurluk tarzı biişey vardı sırtımda çıkarttım tek gömlekle kaldım.terli terli çarptı sanırım.boğazım acaip halde şişti akşam..kafam bi dünya ,küp gibi...genzim falan yanıyor...fena hasta oluyorum sanırım.hemen ilaç aldım ama oldu artık...:18:

banum hiç sorma 16 kez doktora gitmişiz,14 kezde antibiotik aldık cnm..doktora immün sistemini bile araştırttık.3 yaşta kreşe başlayanların büyük bölümü çok sık hasta oluyormuş ve bizim bu kadar sık hasta olmamızın sebebi astım bronşit cnm...gerçekten usandım artık..korudum olmadı,korumadım gene olmadı...birde dr.aşırı hareketli olduğundan diyor..insan bir dakikamı durmaz yaaa..hiper aktiviteyede baktırdık,zeka testleri yapılırken araştırılıyor zaten.hiperaktifde değil..ama çok hareketli..napçam bilmem..gerçekten artık bana da çocuğada fenalık geldi..bi pedagoga bi göğüs hastalıkları uzmanına gide gele bu kışı doktor kapılarında geçirdik

aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için 2.çocuk fikrini tamamen unutmam gerekiyor şu durumda...

safinaz ve aebenim şu 30 yaş şeysi bi bana uğramamış anlaşılan... size nazar değmesin...

banum inşallah eşinin yanındaki iş olur hayırlısıysa cnm..eşle aynı yer gerçekten sıkıntı oluyor bazı durumlarda..benim iş yerimde bu çok sık rastlanan bişey..hele önceki okulumda yeni evlenip tayinleri bizim okula çıkan bi çift vardı..ikiside yeni evliliğin verdiği kıskançlık ve saçma sapan kaprisler yüzünden neredeyse yuvalarını yıkacaklardı..:18: emeklisi gelmiş bir öğretmen arkadaş ikisinede öğüt vere vere normale döndüler:))

eşini ve kendimi en iyi tanıyan sensin cnm..birde iş yeri taşınmış eşinin..mecbursan ve şartlar daha iyiyse ve çağırırlarsa deneyebilirsin tabii..

antim yumoşlarını almaya gitti sanırım..inşallah hayırlı haberlerle döner...

masum başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin sıralı ölüm olmayınca daha da zor

aeben :2: liste yapmıyor musunuz tatlım ben kim napıyor ne veriyor kim monti yapıyor kafam karıştı
Safişşşşşşş niye düzensiz moda geçtin kulakını çekerim ama
Sabah tartıda sevindim azcıkta olsa vermişim fakat ciddi incelmem var ve etraftanda yorumlar bu yönde
Ben şu masaj kayışı var ya bele takılan değil ama motorlu büyük olan her akşam 1 saate yakın ona giriyorum ciddi süper bir alet tavsiye ederim hele basen kol inceltmede birebir

selam herkesee

safiş kız şey sandıydım sapık diyince hani bana göğüslerin büyükmüş dedin ya öyle bişi sandıydım haha

vay be doktorun dediği çıkmadı demek ama olsun ne güzel bi evlat sahibisin Allah gönlüne göre versin cnm

ah napıcaz bu tartıları bilmem ben

geçmiş olsun bu arada kramp ne zamandır var magnezyum doğru e vitamini filan da kalsiyum almaya dikkat et canım yoğurt mesela

bende hemen doktor kesildim şimdiden haha

aeben ablaa dondurma yemişinn bensiz yedin ondan o 1 kilo hehe

olsun ablam verirsin sen o 1 kiloyu

zillicim geçmiş olsun ya kurtulamadınız hastalıktan :26:

masumcum başınız sağolsun...

ya ben bugün okula geç kaldım o yüzden 2 öğün oldu menüm

Sabah:Elma
Öğle:2 tb ekmekten sandviç
Akşam:Yumurtalı ıspanak yoğurt
Ara:çilek yiyebilirim çnkü akşamı 5 te yedim

hocada beni anatomi sınıfında yanlız çalışmaya mahkum etti ecel terleri döktüm o kadavraların arasında ühüüü

slm diycemde kimse yok..herkes nerde yahu..:44:

banum dün yazmayı unutmuşum cnm alıntı özürlü olduğum için.başınız sağolsun..laramın dediği gibi sıralı ölüm olmayınca dahada can acıtıyor...allah taksiratını affetsin ve rahmet eylesin..geride kalanada sabırlar versin rabbim...

laracım o titreşimli masaj zıbırtısından benim koşu bandımın önünde var(dı) 2-3 kere kalçama tuttum ben onu..aman Allahıııımm..kıpkırmızı etti heryerimi ve o kemerin üstündeki noktacıkların izleri kaldı 5-6 saat.birde kemiklerimin üstünde fazla etim olmadığındanmıdır nedir bilmem kalça kemiklerimi nasıl acıttı anlatamam..eşime söktürttüm bende...oğlum tam ben yürüyüşümü yaparken gelip açıp kaçıyor diye

nasıl dayanıyorsun o kıpraşıma helal olsun valla..ben 5dk.yaptıktan sonra kafam yerine gelmiyordu..beni olduğum gibi sallıyor o kemer..

safinaz dün unutumuşum yazmayı..benim aplamında ayakarına girer kramp.özellikle parmaklarına..çok acıyormuş öyle diyordu...dr'a gitmişti doktoru ona yalnış hatırlamıyorsam kalsiyum-magnezyum komplex şu suya atılan foşkuran ilaçlardan vermişti..şimdi hiç şikayet etmiyor ,geçti sanırım..muzla ,sodayla tam tedavi olmaz gibime geldi benim..kramp girecek kadar oluyorsa...çok geçmiş olsun...ben gebeliğimdede olduğumu hatırlamıyorum hiç..

katherinam sağol cnm..bu sabah oğlumu okula götürmek için arabaya bindirir bindirmez zaten midesi bulanıyordu ,çıkarttı çocuğum..elimde poşet vardı zaten zor yetiştirdim..okuldan önce yine dr.'a gittik kendimde geç kaldım okula..benimde ateşim var,boğazım şiş,yutkunamıyorum ,yiyip içemiyorum ama kendime bakacak halim kalmadı walla..eşimde 2 günlüğüne şehir dışına seminere gitti..ahhhh anacığım yakınımda alsaydıda bi çorba yapıverseydi bize diye inleyerek çorba yaptım okuldan gelince oğluma...her yerim ağrıdan dökülüyor...ısınsın artık şu havalaaaaaaar..isyanlardayım walla...

Son düzenleme:
Sabah tam buğday tost
öğlen nohut
akşam sahanda biberli yumurta eşim yok yemekten yırttım oğlanda tost istedi geçiştirdik işte

arada 2 tane kuru kayısı

öyle bu şekeri dengede tutunca herşey doyuruyor bunu anladım glisemik endeks var ya bizi azdıran o işte iştah yapan kilo yapan mutsuz yapan o düşman glisemik he heeeeeee

günaydın... nasılsınız bende idare der durumlar..

zilim çok geçmiş olsun cnm , annen uzakta olsun canı sağolsun boşver cnm, huzurları yerind eolsund ayeter
benim annem bana tek otobüs ama bi faydası yok olamıyor malesef

laracım..
ben monti yaptıktan sonra ögrendim glisemin endeks ne demek ol dugunu şimdi yeidkleirmin kalorisi ile degilde
glismein endeksiyle ilgileniyorum daha çok düşük gi besledigimde acıkmıyorum
ama cips, çikolata ekmek gibi glismein endeksi yüksek şeyle yersem sürekli bi açlık hissediyorum .
bu ekmek içinde geçerli eger öglen yemegindede bir dlm ekmek yersem günde 3 dlm ekmek bana fazla geliyor ve sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum.:26::26:

Yağmurlu ve soğuk bir sakarya sabahından herkese Günaydın....

Dün cenazemiz vardı, eşimin dedesi vefat etti.... Yaklaşık 6 aydır yatıyordu rahmetli beyninde tümör, sağ tarafta felç vardı.
Üstüne üstlük 2 hafta öncede mide kanaması geçirmişti.... Kayınvalide bakıyordu babasına yani 2 kat aşağıda idi.... Aynı çatı altında.
Rabbim yerinde dinlendirsin mekanını cennet etsin inşallah....
Hayat ne kadar kısa.... Dün verdiğini bugün alıyor....
Aynı binadan cenaze çıkınca birde evdeki tek gelin olunca (göümce falanda yok bende) baya bir koşuşturmaca oldu 2 gün...
Uykusuzum.... Yorgunum....

Aman içinizi karartmayayım....
İyiyim ama şükürler olsun iyiyim....

Laracım canım ben düzensiz belenirken daha mutluyum yavrum bende var bir anormallik

yaa bu sıralar herkesin baskülü artılarda lakin bedeen incelme var ne kadan tuhaaff demekki bir benim başımda değil bu durum
Cenazeye gelen akrabalarda zayıfladığımı söylediler bana üstelikte kat kat giyinmiştim hep dışarıdayım diye... Demek gerçekten var bir zayıflama

Ayseeellll sen benden taaa sapıkmışsın anneemm baksana neler düşünmüşsün öyleeee

Evet canım doktorun dediği çıkmadı o zamandan beride hastalık konusunda mümkün olduğunda tek doktorda kalmam birden fazla doktora giderim, çoğunluk ne derse ona inanırım

Canım kramp bende aslında uzun yıllardır var bekarlığımda da vardı.... Hamilelikte hat safhada yaşadım her iki bacağımada girerdi ki bu çok normaldi.... Doğumdan sonra bir süre unutmuştum fakat ara ara çok sık olmamak kaydı ile yaşadım yine.... Spor yaparken çok girerdi kramp ya... Hatta bir keresinde koşu bandının üzerinde iken girdi mahvoldum canım çekildi sandım

Canım ben sebebini biliyorumda bende işe yaramadı işte o magnezyum ilaçları.... Yoğurda gelinceeeeee Emin ol hayatında tanıdığın hiç kimse benim kadar süt ve süt ürünlerini tüketmiyordur.... Yoğurtsuz ayransız yemek yiyemem ben peynirsiz sütsüz kahvaltı edemem.... Anla yani doktor adayım

korkma be yavrum ölüden zarar gelmezzz

selam zili....
evet o kramp sonrası feci acı bırakıyor bıçak kesiği gibi.... bacaklarını kullandıkça acıyı hissediyorsun, hemen geçmiyor maalesef...

Aynen öyle magnezyum eksikliğinden oluyor bu kramplar... Ben o dediğin ilaçtan koca bir kutu bitirdim fakat bir süre sonra tekrar oluyor ne yazıkki, bende ilaçtan nefret eden bir tip olduğumdan içmiyorum inatla.... Sürekli ilaçla yaşayacak değilim ya....
Muz ve soda doktorumun tavsiyesi canım.... Kimyasal yok ve doğal yol ile alabileceğim magnezyum....

safinaz kraplardan bend eçok çektim hamilelik sonrası devam etti bu sene rahatladım.
kaşar çok iyi gliyorr

safinaz kraplardan bend eçok çektim hamilelik sonrası devam etti bu sene rahatladım.
kaşar çok iyi gliyorr

kaşar mı.... Şaşırdım hiç duymamıştım....
Pekte sevmem kaşarı açıkçası....
Ama bu kramplar hakikatten feciii.....

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…