kramp ir kaç kez hamileyken olmuştum safişim başka kramp girdigini bilmem ben :26:Eveeettt gelelim banaa neler yaptığıma
Diyetle alakalı bir paylaşımım olmayacak bunu beklemeyiniz bir süre kilo bildirimi de yapmayacağım....
Yani siz beni diyet dışı görün şu aralar
Bu diyet yapmadığımdan değil, sadece düzensiz beslendiğimden....
Cuma öğleden sonra iş yerimden çıktım ve eve gidip çanta hazırlayıp kızıda hazıryaıp atladık istanbula gittik
Facemde kayıtlı olan zaten biliyorlar
Cumadan gittik çünkü cumartesi sabahı erkenden hastanede olmamız gerekiyordu....Check-up için....
Her sağlıklı insanın 2 yılda bir (yaşa göre değişir tabii) Check-up yaptırması gerek....
Ben kendimden ziyade eşim için endişeliyim, çünkü bu kadar kilolu adamda herşey çıkabilir.... Eğer bir kaç hekimden olumsuz şeyler duyarsa kilosu ile alakalı o zaman kafada bir şey dank edip diyete başlar ve sağlığına dikkat eder....
Ama tabii beni arayıpta randevuyu veren gerizekalı kız yanlış hastaneyi söylemiş bize erken saatte de gitmek gerek çünkü 3 saat sürüyor bütün test tahlil usg vs.... Saat olmuş 10 bizde vazgeçtik bir kaç hafta sonra tekrar geliriz dedik
Madem bu olmadı ne edek ne yapak derkeeennn gezdik tozduk havada güzeldi ne alaaa ne alaaa
Birde cuma gecesi sabaha karşı uykumda sağ bacağıma üst üste 2 defa aynı yere kram girdi..... Feciydiii....
Ve hala sekteliyorum yürürken acısı var....
Allah aşkına sizede aynısı oluyormu.... Yani kramptan sonra benim 3/4 gün geçmiyor acısı.... Bir tek bendemi böyle bu yaa....
günaydınnnnn
hava çok garip dün güneşliydi bugünde böyle
dün bi yakınımızı kaybettik kalp ten çok genç daha 32-33 yaşlarında..
valla zaten tuhum daralmıştı , buda tuzu biberi oldu..
kilom 66.6 aferin bana
hayırlı haftalar olsun .
safişim ben zaten sıkı diyet yapmıyorum. verdigim zamanda zaten kaçamaklı veriyorum tam diyet yapabilsem monti 1.aşama gibi zaten kilom kalmazdı .ama malum benim düzenim diyet yapmaya müsait deyil . demişmiydim hatırlamıyorum cuma olan sohbetimde pazartesiye alındı . yani hafta sonum zaten kaçamaklı oluyor yada düzensiz yiyorum kalan haftanın 2.3. günüde sohbetlerim oluyor artık .sen bu durumda gelde diyet yap ve kilo ver
bugün moral 0 diyet konusunda . dün diyet iyi giderken gece bizimlerle dışarı çıktık . bu sabahki kilomu yazmak bile istemiyorum
bu durumda diyet yapıyorum dememinde bir anlamı yok sanırımen çokda bu durumun beni ruhsal bakımdan çok etkilemisi kafamı yoruyor rabbım can saglıgı versin , bu diyet işinin beni bukadar çok ve kötü etkilemesi beni çok üzüyor ve rahatsız ediyor .
kramp ir kaç kez hamileyken olmuştum safişim başka kramp girdigini bilmem ben :26:
saglık olsun bi dahaki sefee yaptırırsınız bundada vardır bir hayır safişim . hem bu bahaneyle güzel bir hafta sonu geçirmişsin .
şu 30 yaş üstü konusunda ise dogru, hiç şüpen olmasın .eşinin vay haline safiş
günaydınnnnn
kilom 66.6 aferin bana
zilim....
seninn oglan niye bukadar çok hasta oluyorr 16 şişe antibiyotik ne demek
bence sen bu çocugu çok fazla korudun ondan mı oldu acaba:26::26::26::26:
benimkilerde bugün başladı kreşe gitmek istemediler tabiki
safiş istanbul turu yaptın desene ne güzel...
aben abla özletiyorsun kendini bu yılyaz gelince heptenyok olursun ..
tayki...
tebrik ederimmm , ikili rakamlardan sonra istedigin kiloya kavuşursun umarım.
benim işler karıştı biraz eşimin iş yeri taşındı taşındıgı yer uzak bana
benim götürüp gelse çok fazla yakıt parası ödüycez bırakmasa otobüsle gidip gelsem
benim için ve çocuklar için çok yorucu olur sabah 7 de evden çıkmam lazım akşamda ancak 8 de evd eolurum
iki arada bi derede kaldım, neden işlerim yolund agitmiyorki
Ayyy ablam allaaseenn kafanı bunamı takıyorsun allah aşkına yapma gözünü seveyim yaaa
bırak bu kilo sorununu allah aşkına bak Allahın adını andım yaa....
Sen ki 3 çocuk dünyaya getirmiş annemle yaşıt ama gencecik incecik bir hatunsun lütfen ii düşün ve bunlarla kafanı doldurma gereksiz yere.... Rabbim can sağlığı versin en önemlisi bu.... anlaşılan bu sıra senin canını sıkan şey olmamışta boşluktan buna takmışsın kafayı.... Ben 3 çocuk doğursam varyaaa oohhooo 90 larda olurdum zaaarr
Bu kramp varyaa ooooffff diyorum ablacım offf.... Hamilelikte olanları hiç söylemi,yorum bile....
Muz ve soda öneriyor doktor .... Magnzeyum verdi ama ne olursa olsun ilaç kullanmayı sevmeyen ben soda ve muza kaldı işim...
Kalsiyum eksikliğinden diyorlarda bir vurdumu doğum sancısı gibi yer ediyor bacağımda resmen....
o zaman diyorumki önümüzdeki yıllarda 30 yaşında getirmiş olduğu arzu ve şehvet ile dul kalabilirimTövbe tövbee
oooffff deme yaaaa... Kalp krizimi? Ne olmuşki...
Başınız sağolsun... Gerçekten gencecikmiş rabbim geride kalanlara sabır versin ....
Allahım mekanını cennet eylesin inşallah....
Sende bırak kiloya takılma şimdi güzelim yaa öne kafaları bir düzeltin.....
yeni bir iş arama işini hızlandırsan nasıl olur?
Evine yakın bir yerler olsa mesela....
Sen başladığından beri maalesef iş hayatına çok adapte olamadın gibi geliyor bana, buda çok fazla ara vermenden kaynaklanıyor....
Arkadaşlar inanın bunlar kafaya takmaya değecek şeyler değil.... Silkelenin bi kendinize gelin yaa bu ne böyle....
bizim topike nazar değdi zahiirr
banucum, yanlış anlama güzelim ama
eşinle aynı iş yerinde çalışmaktansa, evde oturmak en hayırlısıdır....
Eş ile aynı iş yerinde çalışılmaz güzelim sakın böyle bir hata yapma....
Bunun maalesef olumsuz örnekleri çok fazla.... İş hayatımı düzelteyim derken aile hayatın ve özel hayatın mahvolabilir Allah muhafaza....
Tabii yinede hakkında hayırlısı....
günaydınnnnn
kilom 66.6 aferin bana
masum başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin sıralı ölüm olmayınca daha da zor
aeben :2: liste yapmıyor musunuz tatlım ben kim napıyor ne veriyor kim monti yapıyor kafam karıştı
Safişşşşşşş niye düzensiz moda geçtin kulakını çekerim ama
Sabah tartıda sevindim azcıkta olsa vermişim fakat ciddi incelmem var ve etraftanda yorumlar bu yönde
Ben şu masaj kayışı var ya bele takılan değil ama motorlu büyük olan her akşam 1 saate yakın ona giriyorum ciddi süper bir alet tavsiye ederim hele basen kol inceltmede birebir
selam herkesee
safiş kız şey sandıydım sapık diyince hani bana göğüslerin büyükmüş dedin ya öyle bişi sandıydım haha
vay be doktorun dediği çıkmadı demek ama olsun ne güzel bi evlat sahibisin Allah gönlüne göre versin cnm
ah napıcaz bu tartıları bilmem ben
geçmiş olsun bu arada kramp ne zamandır var magnezyum doğru e vitamini filan da kalsiyum almaya dikkat et canım yoğurt mesela
bende hemen doktor kesildim şimdiden haha
aeben ablaa dondurma yemişinn bensiz yedin ondan o 1 kilo hehe
olsun ablam verirsin sen o 1 kiloyu
zillicim geçmiş olsun ya kurtulamadınız hastalıktan :26:
masumcum başınız sağolsun...
ya ben bugün okula geç kaldım o yüzden 2 öğün oldu menüm
Sabah:Elma
Öğle:2 tb ekmekten sandviç
Akşam:Yumurtalı ıspanak yoğurt
Ara:çilek yiyebilirim çnkü akşamı 5 te yedim
hocada beni anatomi sınıfında yanlız çalışmaya mahkum etti ecel terleri döktüm o kadavraların arasında ühüüü
slm diycemde kimse yok..herkes nerde yahu..:44:
safinaz dün unutumuşum yazmayı..benim aplamında ayakarına girer kramp.özellikle parmaklarına..çok acıyormuş öyle diyordu...dr'a gitmişti doktoru ona yalnış hatırlamıyorsam kalsiyum-magnezyum komplex şu suya atılan foşkuran ilaçlardan vermişti..şimdi hiç şikayet etmiyor ,geçti sanırım..muzla ,sodayla tam tedavi olmaz gibime geldi benim..kramp girecek kadar oluyorsa...çok geçmiş olsun...ben gebeliğimdede olduğumu hatırlamıyorum hiç..
safinaz kraplardan bend eçok çektim hamilelik sonrası devam etti bu sene rahatladım.
kaşar çok iyi gliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?