Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada yoğunluğum tam gaz başlamadan yazayım ve kaçayım

29.03.2013 Cuma : 64.300
12.04.2013 Cuma : 64.300

15 gündür aynıyım Bakül öyle diyor valla ben onun yalancısıyım

herkese günaydın baskülüm bozuldu LO hatası veriyor dijital, pilimi bitiyor :/

hayırlı cumalar efenim ..
k,lomu bildirip kaçayım malum yogun gün .

geçen hafta ..64 2
bu hafta ...... 63 7 .

Pil bitmiş yavru ceylan tamda zamanında

geçen hafta ..64 2
bu hafta ...... 63 7 .

oooooo tebrikler efenimmmm tebriklerrrr

Darısı başıma darısı başımaaaa

selamlar herkesee

safiş kız allah senii ben farklı bişi sandıydım haha hakkaten nasıl tek çocukla kaldın

aeben ablam tebrikleeer

benim kilom aynı yaa 75.6

of bende safişle aynı kaderi paylaşıyomm çünkü inceldiğimi hissediyorum:26:

bu baskülleri napmalı kaynar kazana atmalııı

Bu arada yoğunluğum tam gaz başlamadan yazayım ve kaçayım

29.03.2013 Cuma : 64.300
12.04.2013 Cuma : 64.300

15 gündür aynıyım Bakül öyle diyor valla ben onun yalancısıyım

Safiş senle beni biri avutsun canım benimde pazartesiden beri aynı mot,vasyon kaybetmekten korkuyorum ama kaybetsemde kaybetmesemde mayıs sonuna kadar en az devam edicem ama yinede yapmasın bunu bize tartılar yaaaaaaaaaaaaaa

Pil bitm,it,r canım benimki de sene de bir LO diyor

geçen hafta ..64 2
bu hafta ...... 63 7 .
Oh maşallah tatlım iyisin

herkese hayırlı cumalar,Rabbim tüm dularımızı kabul etsin.en çokta antimin bebikoları için edilen dular kabul olsun bu günün yüzü suyu hürmetine...isteyen herkesin kucağı dolsun...evladı olanlarında evlatlarından yana yüzü gülsün inşallah...AAAAAMİİİİİİN....

ayın konumundanmıdır nedendir biçoğunuzun kilosu değişmemiş.olsun,almamışsınız hiç değilse...
aebenim sen vermişsin aplam..tebrikler..

safinaz sen aslında spor salonuna hiç gitme bence. aktif bir spor hayatın var nasılsa...

eşimde kilolu diyorsun,aslında ikinizinde kilosunun olmaması lazım yaw...hatta aksine gayet kaslı olmanız lazımaramı verdin yoksa gece sporuna bu aralar ..baskülde oynama yok diyorsun....

mimu çabuk evlen cnm,safinaz aplanı örnek al boşuna spor salonlarında uğraşmassın hem...bedavaya spor işte...

Selam kızlar nasılsınız
zilim geçmiş olsun cnm nasıl oldu ogluşun

ay bi de pahalı onun pili :) benim de pilim bitti tartının da demek ki. Kızlar tavuğun yanında yeşil mercimek cısmııydı?

tünaydın herkese...ve iyi hafta sonları....

banum iyi sayılır,ateş olmadı bu sefer şükür,ama allerjik öksürük var malesef..kuru kuru gıcık şeklinde...mayıs sonuna kadarda bu devam edecekmiş..bu kışa kadar doktora gitmedik desem yeridir..2012 ekimden bu yana 16 kez gidip 14 kez antibiotik kullanmışız...inşallah bu son olur...böbrekleri mahvolmuştur kuzumun..suyu zaten çok içiyordu ama dahada zorluyorum ilaç aldığı dönemlerde...ona ilaç değil zahir içiriyormuşum gibi geliyorçok üzülüyorum... kaç defa bu sefer vermiycem çok kötü değil bu sefer dediğimde hep daha kötüye gitti başında antibiotik başlamadığım için.bu sefer tek şişe antibiotikte yetmedi hastalık ilerlemiş oldu ilaç vermeyince vs..vs...valla benim için de oğlum içinde berbat bii kıştı.inşallah seneye böyle olmaz... hastalık denince sıtma tutuyor artık beni..kalbim yerinden çıkacak gibi oluryorum oğlum hasta olacak diye..panik atak olucam bu gidişle:18:
ama koşmamayı öğretemedim gitti...hiç yürümüyor..hep koşar adım...ne ödül ne ceza sökmedi gitti..illa koşacak...

mimum yeşil mercimeğn protein değeri karbonhidrat değerinden fazla aslında ama montide tavukla birlikte yasak cnm..ama yinede aebenim bu konuya bi açıklama getirir.yani mesela nohut yada kurfasulyenin karbonhidrat değeri çok yüksek prot.değeri düşük..ama yeşil mercimeğin prot.değeri %24 civarındayken karb.değeri %20 civarıydı(bi ara hepsini ezberlemiştim,aklımda kalanlardan biride buydu:) bunu protein niyetinede yiyin diyorlar uzmanlar...öyleyse proteinle tüketilir gibi mantıksal olarak..ama aenemim ve monti amca buna ne der bilmem tabisi

yediysen afiyet olsun,yemediysen yeme şimdilik bakalım

brde tartı pili için pahalı yazmışsın cnm.ucuzu var,pahalıya alma hiç.benimkide bitti bir ay kadar önce..milyonculardan 2 tl'ye aldım.illa gidip saatçilerden 6 lira verip alma..bi kere saatçiden aldım bende 6 tl aldılar.sonra arkadaştan öğrendim milyoncularda var diye..artık ordan alıyorum.yalnız evdeki bitmiş pilini al götür..farklı kodları varmış çünki...

selam kızlar .. hafta sonu kimse yok tabi
zilim oglan hep hasta yahu .allah kolaylık versin size .:26:

mimum baklagille et yenmiyor canım 1.aşamada .
pil içinde zilimin dedigi gibi piller pek pahali deyil milyonculara bak . nosuna göre alıyorsun .

herkese iyi haftasonları diliyorum. Kızlar gramla da olsa artık üç rakamlı kilolara elveda dedim. Yola devam.Destekleriniz için teşekkürler. Zilim, oğluna çok geçmiş olsun.Acil şifa diliyorum.

iyi pazarlar hatunlar .
takyim tebrikler canım . bu hafta ne kadar verdin eceba .

bende durumlar pek iç çaıcı deyil yine fırlamış kilom . yedigim 1 dondurma kendi 150 gr bana verdigi 1 kilo nasıl bir bünyem var benim

On gunde topu topu 700 gr verdim bu hizla hedefe ulasmam gecikecek sanirim.Ama hatalarim var biliyorum.
1.daha cok yogurt yemem lazim
2.su az iciyorum
Kacamak yapmiyorum ama bu hafta baklagil az tukettim et daha cok bu bana iyi gelmedi yani
3.bu hafta kurufasulye ispanak tavuk taze fasulye aksam menulerim olsun
Hadi bakalim iyi haftalar arkadaslar insallahbiyi kilo gider bu hafta

Günaydınlaaarrrr vede hayırlı haftalar efenimmmmmmmmm

kızzz aysel farklı bişi derkeeennn nasıl farklı bişiii

Yaaaa sorma ikinci çocuk olmasın deyi çift katmanlı koruma uyguluyorum ben
Çünkü kızım (Şükürler olsun) Doktor bana çocuğun olmaz dediğinde
ben hiç bir tedavi uygulamadan
Evlendikten bir ay sonra hamile kalarak geldi....
Eğer çocuğum olmaz dendiğinde ben gebe kalıyorsam sen düşün

Demekki bunu yaşayan tek kişi ben değilim incelme var zayıflama yok Nasıl bir tezat bu yaaaa

Safiş senle beni biri avutsun canım benimde pazartesiden beri aynı mot,vasyon kaybetmekten korkuyorum ama kaybetsemde kaybetmesemde mayıs sonuna kadar en az devam edicem ama yinede yapmasın bunu bize tartılar yaaaaaaaaaaaaaa

Lara canım benim teselliye ihtiyacım yok bebeğim çünküsü inan baskülü takımıyorum....
Şişlik hissim yok kendimi hafif hissediyorum inceliyorum isterse baskül 80 göstersin ne olceekkkk
Sende çok takılma basküle belliki bu sıra bize taktılar boşveeerrrrr

Şu tickera bak ya koş koş biter mi pehhhhhhhh

biter biteerrrrr neden bitmesin
Olmayacak diye birşey yok hepsi olur

Ziliiiii ben spor salonunu bıraktım zateee ama sanırım vücut gece sporunada alıştı

Eşim kilolu evet tatlım ama bunun gece sporu ile ilgisi yok adam efor sarfetmiyorki spor anında (Umarım anlamışsındır daha açık yazamıcam :26: )
Kas muhabbetine gelince full enerjiyi ben harcıyorum ve o enerji bana nasıl geliyor sanıyorsunnnn
Bende kas var belli lakinnnnn kocama göre zayıfım bilem

Heeee miray evlen hemen beni örnek al bir çocuk pırtlat sonra sen sağ ben selametttt allah alllaaahhhh

Bu arada biliyorsunuzdur muhakkak kadınlar 30 lu yaşlarında cinselliğe açık ve çekici olurmuş....
Ve ben 30 lu yaşlara geldim sizce önümüzdeki yıllarda ne olur

ay bi de pahalı onun pili :) benim de pilim bitti tartının da demek ki. Kızlar tavuğun yanında yeşil mercimek cısmııydı?

miraayyyyy tabikide hayır bebeğim olmaaazzzzz yemedin demiiii

aaabbblllaaaa nabıyon beeaaaa

sen niçinn dondurma yersin be ablam ne güzel kilo vermişken aahhhh

Eveeettt gelelim banaa neler yaptığıma
Diyetle alakalı bir paylaşımım olmayacak bunu beklemeyiniz bir süre kilo bildirimi de yapmayacağım....
Yani siz beni diyet dışı görün şu aralar
Bu diyet yapmadığımdan değil, sadece düzensiz beslendiğimden....

Cuma öğleden sonra iş yerimden çıktım ve eve gidip çanta hazırlayıp kızıda hazıryaıp atladık istanbula gittik
Facemde kayıtlı olan zaten biliyorlar

Cumadan gittik çünkü cumartesi sabahı erkenden hastanede olmamız gerekiyordu....Check-up için....
Her sağlıklı insanın 2 yılda bir (yaşa göre değişir tabii) Check-up yaptırması gerek....
Ben kendimden ziyade eşim için endişeliyim, çünkü bu kadar kilolu adamda herşey çıkabilir.... Eğer bir kaç hekimden olumsuz şeyler duyarsa kilosu ile alakalı o zaman kafada bir şey dank edip diyete başlar ve sağlığına dikkat eder....

Ama tabii beni arayıpta randevuyu veren gerizekalı kız yanlış hastaneyi söylemiş bize erken saatte de gitmek gerek çünkü 3 saat sürüyor bütün test tahlil usg vs.... Saat olmuş 10 bizde vazgeçtik bir kaç hafta sonra tekrar geliriz dedik
Madem bu olmadı ne edek ne yapak derkeeennn gezdik tozduk havada güzeldi ne alaaa ne alaaa

Birde cuma gecesi sabaha karşı uykumda sağ bacağıma üst üste 2 defa aynı yere kram girdi..... Feciydiii....
Ve hala sekteliyorum yürürken acısı var....
Allah aşkına sizede aynısı oluyormu.... Yani kramptan sonra benim 3/4 gün geçmiyor acısı.... Bir tek bendemi böyle bu yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…