herkese günaydın baskülüm bozuldu LO hatası veriyor dijital, pilimi bitiyor :/
hayırlı cumalar efenim ..
k,lomu bildirip kaçayım malum yogun gün .
geçen hafta ..64 2
bu hafta ...... 63 7 .
Bu arada yoğunluğum tam gaz başlamadan yazayım ve kaçayım
29.03.2013 Cuma : 64.300
12.04.2013 Cuma : 64.300
15 gündür aynıyımBakül öyle diyor valla ben onun yalancısıyım
Pil bitm,it,r canım benimki de sene de bir LO diyorherkese günaydın baskülüm bozuldu LO hatası veriyor dijital, pilimi bitiyor :/
Oh maşallah tatlım iyisinhayırlı cumalar efenim ..
k,lomu bildirip kaçayım malum yogun gün .
geçen hafta ..64 2
bu hafta ...... 63 7 .
selamlar herkesee
safiş kız allah senii ben farklı bişi sandıydım haha hakkaten nasıl tek çocukla kaldın
benim kilom aynı yaa 75.6
of bende safişle aynı kaderi paylaşıyomm çünkü inceldiğimi hissediyorum:26:
bu baskülleri napmalı kaynar kazana atmalııı
Safiş senle beni biri avutsun canım benimde pazartesiden beri aynımot,vasyon kaybetmekten korkuyorum ama kaybetsemde kaybetmesemde mayıs sonuna kadar en az devam edicem ama yinede yapmasın bunu bize tartılar yaaaaaaaaaaaaaa
Şu tickera bak ya koş koş biter mi pehhhhhhhh
herkese hayırlı cumalar,Rabbim tüm dularımızı kabul etsin.en çokta antimin bebikoları için edilen dular kabul olsun bu günün yüzü suyu hürmetine...isteyen herkesin kucağı dolsun...evladı olanlarında evlatlarından yana yüzü gülsün inşallah...AAAAAMİİİİİİN....
ayın konumundanmıdır nedendir biçoğunuzun kilosu değişmemiş.olsun,almamışsınız hiç değilse...
aebenim sen vermişsin aplam..tebrikler..
safinaz sen aslında spor salonuna hiç gitme bence.aktif bir spor hayatın var nasılsa...
eşimde kilolu diyorsun,aslında ikinizinde kilosunun olmaması lazım yaw...hatta aksine gayet kaslı olmanız lazımaramı verdin yoksa gece sporuna bu aralar ..baskülde oynama yok diyorsun....
mimu çabuk evlen cnm,safinaz aplanı örnek alboşuna spor salonlarında uğraşmassın hem...bedavaya spor işte...
ay bi de pahalı onun pili :) benim de pilim bitti tartının da demek ki. Kızlar tavuğun yanında yeşil mercimek cısmııydı?
iyi pazarlar hatunlar .
takyim tebrikler canım .bu hafta ne kadar verdin eceba .
bende durumlar pek iç çaıcı deyil yine fırlamış kilom .yedigim 1 dondurma kendi 150 gr bana verdigi 1 kilo nasıl bir bünyem var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?