nasılsınız montici hatunlar . ben 2. aşama monti devam ediyorum ama çok fena grip oldum içim çekiliyor sanki öfffff ne kötü bişey ya ilaçta içemiyorum .
slm herkese...
safinaz başınız sağolsun...yatan hasta bakanada çekene de çok zor ...Allak kurtarmış...benimde babannem yattı çok uzun yıllar.annem hem çalıştı hem ona baktı...çok zor ...Allah rahmet eylesin..
bende acaip yorgun ve uykusuzum,eve gireli yarım saat olmuştur ancak..akşam oğlum çok ateşlendi..sabaha kadar ateşölçer elimden düşmedi,4 saat arayla ateş düşürücü vermeme rağmen 39,8'in altını pek görmedik.soydum sıtmalandı,ılık suyla duş aldırdım çeneleri takır takır birbirine vurmaktan dişleri kırılacak diye korktum..berbat bi geceydi ve sabah yine dr'un yolunu tuttum.eşimde yok yarın gelecek.deposilin iğneyi yedik,gözleri bile kıpkırmızıydı yawrumun.yine antibiotik yazdı.dün öğlen yediğim yemekleyim.ne akşam yiyebildim,ne kahvaltı ne bu gün öğle yemeği....midem taş kesildi sanki..ağzım acı zehir gibi..kendimde hastayım ama bunu görecek durumda değilim...bu gün deposilin vurulduktan sonra canı çok yandı apladı ve yine ter içinde kaldı.üstünü komple değiştirdim ama rüzgarda çarpılır daha fena olur diye kendi montumu çıkarıp sırtını örttüm.bende terledim onla uğraşırken,birde bacağı acıyor diye yürümedi kucakladım 22,5 kilo çocuğu arabaya kadar.rüzgar bu seferde beni fena halde çarptı..bu gidişle hiç düzelemiycem ...valla bu kış ailece bize hiç iyi gelmedi....
hafta içi gittiğim akşam etüdünde gçen hafta yazılı sınav yapmıştım.bu hafta okuycam diye söz verdim.tomar tomar kağıt var okumam lazım.yarın akşam dersim var,sonuçları açıklıycam..gözlerim şişti uykusuzluktan.yarın okul çıkış oğlum iyi olursa okurum artık...
bu gün son kararımı verdim,kesinlikle 2.çocuğu yapamıycam..eşim sürekli evde olan bi insan değil,ailem yanımda oturmuyor,çocuğumu bırakabilecek kadar güvendiğim kimse yok..şu durumda 2.bir çocuğun olduğunu düşünemiyorum bile
Günaydınlar güzel gacılaaarrrr
NAZLIM hoşgeldin canım.... bol bol c vitamini al tatlım başka türlü geçmez....
Bende hamile iken grip olmuştum ve çok ağır geçmişti.... bebecik vücuttaki herşeyi kendine çektiği için bizim dayanma gücümüz bağışıklığımız kalmıyor maalesef....
Aman diyim dikkat et kendine....
Günaydın Ziliii sağol güzelim.... Evet kurtuldu her geçen gün dahada kötü oluyordu damar yolundan besleniyordu artık rahmetli.... Rabbim yataklara düşürüp kapılara baktırmasın kimseyi çok zor çookkk.... Allahım ölümün bile hayırlısını nasip etsin....
Sizede çok geçmiş olsun güzelim bu havalar insanı mahvediyor valla hasta olmayan yok... Bizim yavrularında tam şifayı kapma mevsimi maalesef
Yaz gelsede bitse şu sıkıntılar hastalıklar çocuklarda rahat etseler yaaaaa
günaydın safişçiğim . bende bol bol c vitaminine dayandım canım . bu 2. grip oluşum hamileliğimden beri ilki çok ağır geçti İNŞALLAH buda öyle olmaz . bu arada başınız sağolsun canım . ALLAH dedenin mekanını cennet eylesin İNŞALLAH
slm herkese...
nazlı çok geçmiş olsun cnm..gebelikte bende bir kez fena grip olmuştum.okulun yıl sonu gösterisi için hazırlanıyorduk tam bu zamanlardı ve bende tam senin aylarındaydım..terledim terledim bahçeye çıktım,anlamadım ama çarpmış rüzgar...
ciğerlerimin üstünden sanki tır geçmiş gibiydi...nefes alamıyordum.ne ağzımdan ne burnumdan...ve o halde hem sınavlara hem yıl sonuna öğrenci çalıştırdım bir gün izin almadan...
bağışıklığı güçlendiren ev yapımı yoğurt,soğan sarmısak yemeğe çalış cnm..eğer seviyorsan...
bu arada ben uzun süredir evde yapıyorum yoğurdumu..bana gelen süt çok yağlı.ve yoğurdum taş gibi tutuyor çok şükür.ve içim çok huzurlu ne yediğimi biliyorum diye...imkanınız varsa evde yapın derim kıslar...
geçen gün (adını unuttum )bir kanser uzmanı prof.hazır yoğurtlarda kutusunun üstünde %3-4 süt yağı içerir diyorya o yağ bildiğimiz hayvanın iç yağıymış.ve 52 derecede eriyormuş.yani "vucüt sıcaklığında erimesine imkan yok,biz yoğurt yiyip sağlık buluyoruz derken damarlarımız,kanımı yağ doluyor dedi.ve yoğurdun ev yoğurdu gibi 1 haftada ekşimemesi için eklenen kimyasallar sayesinde kanser riski en az %40 artıyor" dedi..
gerçektenede hazır yoğurtlar 1 ay dursa solapta ekşimiyor.dışı küfleniyor ama yine ekşimiyor..ve bir kaşıkla çıkartırken kalıp gibi çıkıyor.bu içindeki hayvansal yağın katılaşmasından dolayıymış..
içimden zor mor uğraşması ama yokya ev yapımına devam dedim...
bana eşimin hastalarından biri gönderiyor.telefonla arıyoruz,büyükbaş hayvan çiflikleri varmış..eşime ulaştırıyor.kendisi kontrole gelincede eşim toptan veriyor parasını...biraz meşakkatli oluyor sütün gelmesi vs..ama o kadar yağlı ve doğal olduğu belliki sütün..oğlum da içiyor..sütlaçta yapıyorum ara sıra...yada ev yapımı kakaolu puding..
banuşla aebenim yine yok ortalarda...:44:
safinaz senin kız da hasta oluyormu yine sık sık:26: ben sındım,ürkek oldum resmen hastalıklardan...3 yaşına kadar hiç hasta olmayınca hep öyle gidecek sanmıştım...çok şükür bu biraz daha açıldı,iyi yani..ama akşamda 2 kez 39,9 oldu..duş aldırarak ancak düştü,onca ateşdüşürücü şuruba rağmen....
Geçen hafta durmuştum ama bu hafta çok iyi gidiyor bir ayda 5,5 kg verdim çizelgemi yeniledim yola devammmmmmmmmm
önce yazdım sonra okuyorum safinaz başın sağolsun alla rahmet eylesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?