Evet evet bayramınızı kutlarım bende arkadaşlar
Katharine geçmiş olsun bende cumadan beri gribim canım.Diyetime uyuyorum zaten bana diyet gibide gelmiyor ve canım hiç bir şey yemekte istemiyor aslında zorundayım diye yiyorum
günaydınnn
23 nisan çocuk bayramnız kutlu olsun arkadaşlarr
nasılsınız ? aben ablam gelmiyor artık:8
zilim sen nasılsın cnm?
katherina dogum günün kutlu olsun cnm iyiki dogdu.....
bend ebugün kahvaltımı evde yaptım , benim spor yapmam lazım kızlar ama ne zmannsabah 6 d akalkıp yürüsem geç kalırmıyım işe bilmiyorum yada akşamları çıkıcam yürümeye hemen kalınlaşıyorum ya cnm çok ıskıldı belim göbegm sırtım çıktı çok yedim yine son zamnalarda incelmem lazım
huuuu hhhuuuuu nabersiniz hatunlaaarrrrrr
Ben bu sıra yine yoğunum işler güçler malum....
Pazartesi erken kaçtım rahmetli dedenin yedisi vardı, e dünde malum 23 nisan neşe doluyor insan Tatildi
Dün evde vakit geçirdim kuzucuğumla kışlıkları kaldırdım artık (her ne kadar yaz gelmesede)
Bu günde çalışmaya son gaz devam....
sizlerde neler var neler yok hanımlar anlatın bakalım .... Sanki az biraz durulmuşmu buralar noliiiiii
anti ne yaptı acaba yaaaa belli oldumu ki bebiş-ler.... :44:
nerelerdesiniz millet?
niye gelip yazmıyorsunuz kıslar?antim,lara,takyim,mimuş,banuş,aebenim hepiniz birden nereye kayboldunuz yaw?bi safinaz bi ben birde arada katherina....başkada yazan çizen yok...
topiğe uğramayan,yazıp çizmeyen dombili olsun
ben okuldan etüd'ten az evvel gelebildim...tabanlarım sızladı sabahtan ayrı,akşam ayrı derse girmekten walla..
çayımı içip erkenden yatıp uyuycam..yarın sabah erkenden okula gidene kadar koşup gelip duşumu alıp okula yetişicem...her gün okuldan gelir gelmezde pilatesimi yapıyorum..tatile taş gibi olmak lazım..ebrunun dediği brezilya popoyu yapmassam olmaz...
merhaba kızlar gelemedim kaç zamandır ama hep aklımdaydınız.
sizlerde beni merak etmissiniz. biz kuzularımla 10 gün önce kavuştuk. test tarihim 2 mayıs. ama dayanamadım dün test yaptım. değer 6.99 çıktı. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor ama tüp bebek için bu degerin en az 100 filan olması bekleniyor. 6 gün erken yaptıgım için üzülmedim pek. demekki benim beta hcg değerim kana daha geç geçecek. bünyeye baglı bu.
inşallah benimledirler ikisi de.
kilom 62 şu an. ama günde 9 tane ilaç içiyorum. 3 tanesi östrojen tableti. sanırım o da şişiriyor beni.
neyse sağlıkla devam etsin de razıyım 100 kg olmayai nasılsa ikizlerin peşinde koşarken veririm diyorum.
hepinizi öpuyorum saficim zili masum aeben abla ve diğer tüm yoldaşlarım.
abooo bedduaya bak hizaya gelnerelerdesiniz millet?
niye gelip yazmıyorsunuz kıslar?antim,lara,takyim,mimuş,banuş,aebenim hepiniz birden nereye kayboldunuz yaw?bi safinaz bi ben birde arada katherina....başkada yazan çizen yok...
topiğe uğramayan,yazıp çizmeyen dombili olsun
ben okuldan etüd'ten az evvel gelebildim...tabanlarım sızladı sabahtan ayrı,akşam ayrı derse girmekten walla..
çayımı içip erkenden yatıp uyuycam..yarın sabah erkenden okula gidene kadar koşup gelip duşumu alıp okula yetişicem...her gün okuldan gelir gelmezde pilatesimi yapıyorum..tatile taş gibi olmak lazım..ebrunun dediği brezilya popoyu yapmassam olmaz...
Günaydınlarrrr vede hayırlı cumalar kızlaaarrr
neden bu topik böyle terkedilmiş gibim yaaaffff nerelerdesiniz gelin artık
Ne oluyor hepinize anlayamadım gitti olmuyor ama böyleeee
ziliii bu millet kayıp oldu anacım baskül bunların canını sıktı bunlarda topiği terketti baksanaaaa
antim hamişlik imzan ne güzel olmuş . sanda pek yakışmış
canım saglıkla tutunsunlar sana inşallah
merhaba kızlar . özledinizmi beni
bir süre ayrı kalmak diyetden ve burlardan sanırım bana iyi geliyor . yanlış anlamayın sizden uzak kalmak deyilde diyeti düşümemek .
umarım hepiniz iyisinizdir . bir süre daha böyle takılıcam
saolun kızlar güzel dualarınız için. umarım bu yolculuk 9 ay sürer. sizce diyetisyene gitmeli miyim bu süreçte?iyi hafta sonları herkese...
aebenim sıkıntıların su gibi akıp gitsin inşallah aplam..sıkıntıyı veren Rabbim çaresinide verir..kilon içinde kafayı takma.diyete geri döndüğünde verirsin nasılsa..
insan beyni nasıl müthiş bir organdırki ..bazen istediğimiz kadar tutalım boğazımızı beyin kendini ve vücudu kilo vermeye ,yağ yakaya proğramlamadıysa ne yapsak boşuna çıkıyor çabalar..bazende umursamadığımızda tıkır tıkır gidiveriyor...
beyin dyet modunda değilse vücudu ve nefsi çok zorlamakta mantıklı değil aslında....kısa bir süreliğine rölantiye almak lazım arada bi..
antim hoşgeldin cnm..hayırlısı olsun minişkoları almışsıninşallah onlarda sana ve hayata sıkı sıkı tutunurlar..hiç bi sorun yaşamadan güzel bi gebelik geçirirsin...herşeyin hayırlısı Allahtan cnm..gönlüne göre versn rabbim....
güzel haberlerini duyacağız inşallah...
benimde üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi bu gün..kılımı kıpırdatasım yok walla..oğlum hamburger istedi sabah onun ekmeklerini mayaladım yaptım..şimdide köftesini yapayımda yiyip yatsın...kendime yemek yapacak takatim yok valla...ayran içip bende kıvrılayım biraz...fazla spor mu yaramadı neheryerim tutuk tutuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?