Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnn

23 nisan çocuk bayramnız kutlu olsun arkadaşlarr
nasılsınız ? aben ablam gelmiyor artık:8

zilim sen nasılsın cnm?

katherina dogum günün kutlu olsun cnm iyiki dogdu.....

bend ebugün kahvaltımı evde yaptım , benim spor yapmam lazım kızlar ama ne zmann sabah 6 d akalkıp yürüsem geç kalırmıyım işe bilmiyorum yada akşamları çıkıcam yürümeye hemen kalınlaşıyorum ya cnm çok ıskıldı belim göbegm sırtım çıktı çok yedim yine son zamnalarda incelmem lazım

huuuu hhhuuuuu nabersiniz hatunlaaarrrrrr
Ben bu sıra yine yoğunum işler güçler malum....
Pazartesi erken kaçtım rahmetli dedenin yedisi vardı, e dünde malum 23 nisan neşe doluyor insan Tatildi
Dün evde vakit geçirdim kuzucuğumla kışlıkları kaldırdım artık (her ne kadar yaz gelmesede )

Bu günde çalışmaya son gaz devam....

sizlerde neler var neler yok hanımlar anlatın bakalım .... Sanki az biraz durulmuşmu buralar noliiiiii

anti ne yaptı acaba yaaaa belli oldumu ki bebiş-ler.... :44:

slm herkese...
bu günde evde tatili değerlendiriyorum..mevsimsel nezle-grip herkesin derdi oldu walla..bende pazartesi günü okulun önünde son provada rüzgara çarptırdım genzim -burnum tıkalı...keyfim pek yerinde değil,kırık kırık her tarafım..15-20 günde bu havanın azizliğine uğrıycaz anlaşılan...

ocd'im aşağıda seni gördüm ,nerelerdesin cnm....?

anti yumoşlarına kavuştumu acaba safinaz valla hep aklımda..inşallah hayırlı haberlerle döner...

banuş iş yerin ne kadar uzaklıkta cnm?yürünerek gidebilecek gibiyse yürüyerek gitsen? yada evden erken çıkıp 2-3 durak önce in eğer dolmuşla gidiyorsan...akşamları yorgun geliyorsundur yürüyecek takatin kalmaz diye düşündüm...birde insan eve girer girmez maraton kaldığı yerden devam ediyor..yemekti,çocuktu vs..en uygun zaman sabah kalıyor geriye..zaten en zinde olduğumzu saatte sabah saatleri..yap bi ayarlama,çık yürü sabahları cnm...yada akşamları evde pilates?sana hangisi uyarsa başla bi yerden cnm...

aebenim yoğun sanırım gelememiş:26:

teşekkürler canım sanada geçmiş olsun

aynen ya ben cuma günü hiç bişi yiyemedim mide bulantısından düzenimi de bozdu:26:

sen nasılsın masumcum teşekkürler canım çok naziksin

ay biz hepimiz bi toparlansak ta artık havalarda ısındı spora mı başlasak ne yapsak

sen nasılsın safiş kolay gelsin yoğunsun

bende yoğun haftalarıma gircem 2 hafta sonraa finaller malumm :26:

aeben abla yok bence onun eksikliği herkese yansıyor hepimizi bir arada tutan o bence bide zillicim iyiki varlar hep olsunlar

bende kaldırdım kışlıkları geldi artık kız ısınmaya başladıı

heeeeeeeeeeeyyy kaçaklar nabıyonuz beeeaaa
yaz geldi güneş açtı havalar ısındı
millleeettt nerelerdesinizzzzzzzzzz huuuuuuuuuuu

nerelerdesiniz millet?

niye gelip yazmıyorsunuz kıslar?antim,lara,takyim,mimuş,banuş,aebenim hepiniz birden nereye kayboldunuz yaw?bi safinaz bi ben birde arada katherina....başkada yazan çizen yok...
topiğe uğramayan,yazıp çizmeyen dombili olsun

ben okuldan etüd'ten az evvel gelebildim...tabanlarım sızladı sabahtan ayrı,akşam ayrı derse girmekten walla..

çayımı içip erkenden yatıp uyuycam..yarın sabah erkenden okula gidene kadar koşup gelip duşumu alıp okula yetişicem...her gün okuldan gelir gelmezde pilatesimi yapıyorum..tatile taş gibi olmak lazım..ebrunun dediği brezilya popoyu yapmassam olmaz...

Günaydınlarrrr vede hayırlı cumalar kızlaaarrr
neden bu topik böyle terkedilmiş gibim yaaaffff nerelerdesiniz gelin artık
Ne oluyor hepinize anlayamadım gitti olmuyor ama böyleeee

ziliii bu millet kayıp oldu anacım baskül bunların canını sıktı bunlarda topiği terketti baksanaaaa

günaydınnnnn kızlar
valla benimde gelesimde yok yazasımda okuyorum yazlanları takiteyim.

eve hala taşınamadım , kanalizasyon sıkıntısı çıktı
çocuklar kreşe giderken aglayp duruyor daha dogrusu deniz aglıyor en çokta, kreşe erke gidiyorum çok kalıyorum diyor sürekli bugün aglaya aglaya bıraktım çıktım.
başka sıkıntılarda var tabi . anlıycagınız 3013 hiç iyi gelmeid ban abi rehavet var üzerimde
kilomda artışta tabi

geçen hafta:65.6
bu hafta:66.5

Selamlar hakikaten kimse uğramaz olmuş ne şansım var ya nerdesiniz kızlar
Ben hala bi miktar gribim bu arada 3 yıldır görmediğim kiloları görmeye başladım bu çok hoş bir duygu.Ciddi bir değişim var yğzğm inceldi yanaklardaki fazlalıklar gıdıya dönmüştü onlar kayboldu 1,5 beden zayıfladım 39 bedenim şu an kıyafetler bollanıyor ama daha hedefe varmaya yolum var kıyafette almak istemiyorum aldıklarımda bol gelecek 1 ay sonra bakalım nasıl idare edicem eskiden kalma bişeyler vardır herhalde hafta sonu bi araştırmam lazım :)) Ama kaç yıldır zayıflıycam diye takım tarzı şeyler almazdım sonbaharda benşm zayıflıycam yok dedim 5 6 takım aldım ciddi rakamlar ödeyerek yazık olacak daraltılabilir olanları daralttırırım napıym

slm ve hayırlı cumalar...

bu gün benim okul uçurtma şenliğine gidiyor tatildeyim:)) bu hafta 2 gün okula gittik 3 gün tatiliz:))

yaz geliyor artık bizim okul gezileri arttırır...haftada bi gün ya rehabilitasyon için hayvanları ziyarete götürüyorlar(atlara binmek için yada hayvanat bahçelerine vs..)veya parklara ,pikniklere...yazın sıcakta çocukları ne müzik ne oyun konsantre edemiyor,enerjileri arttığı için sınıfta zor duruyorlar...birde bizim okulun öğrencilerine sıcak pek yaramıyor,hırçınlıkları artıyor..(rabbim sen herkesin evladının aklına fikrine mukayyet yol yarabbim,amiiiin)

laram sen kiloları ver gitsin,kıyafet alınır cnm..bende kendi kilo verdiğim dönemi hatırladım sen böyle yazınca...hatta 2 tane yeni diktirdiğim ingiliz kumaşından pantolonum vardı(o zamanlar bu kadar çeşitli büyük beden satan yer yoktu malesef,diktiriyordum bulamayınca( onları ve çok yeni olan bir kaç kıyafetimi bir gün şişmanlarsam korkusuyla saklamıştım..sonra taşınırken onlar geçti elime..dur bi deniyeyim dedim ve giydim.yemin ederek söylüyorum pantolonun bir bacağına iki bacağım hiç zorlanmadan girdi..

kiloluyen kumaş pantolon bolluğundaydı..yani öyle torba gibi falan da değildi..ama zayıflayıp sporla bacakları da inceltince bi paçaya iki bacağım girdi...eşim foto çekmişti hatta..before-after diye:)

zayıflama haplarının reklamlarına konulurya öyle resimler...gerçekten öyle görünüyordum...şu an sanki hiç şişman olmamış gibiyim...

bu sabah 5:30'da uyandın.giyinip çıktım ,tempolu bir yürüyüş yaptım hemde oldukça dik bir yamaca doğru...eve geldim duş alıp saçlarımı düzleştirip işe oğlumu kreşe bıraktım ve işe gittim ama çocuklar geziye gittikleri için geldim.gelirkende arabayı oğlumun kreşinde bırakıp yine yürüdüm eve kadar..geldim pilatesimi yaptım..birazdanda tekrar yürüyerek oğlumun almaya gidicem..

birde akşamüstü çıkarım 1 saat kadar...havalar ısınınca bana tarifi mümkün olmayan bi enerji geliyor..heryer çiçeklenmiş,mis gibi bahar havası....oohh misss...

safinaz sanada enerji geliyormu sen kendini benim gibi sokağa yada stada atma enerjini farklı yerlere sakla bacım
ama ne yapın edin bi şekilde enerji sarfedin yani,kışın kalın kazakların ,montların altına sakladığınız fazlalıkları yazın ince kıyafetlerle kamufle edemeyeceksiniz kıslar....haydin spora...sporun şekli ve yeri size kalmış tabiii

şaka bi yana nerde bu millet nerde bu devletttt....aebenim aplam gel topiğine sahip çık yaw...al sopanı gelmeyenleri falakaya yatıryoksa yaz rehaveti gitmeyecek kimsenin üstünden....

banum geç olsun güç olmasın cnm...eve er-geç taşınırsın yeterki ağzın tatlı olsun...sağlığınız yerinde olsun...

oğlun kreşi sevemedimi acaba?yada öğretmeninimi sevmiyor,benim oğlumda arada bi 5 yaş guruplarından bi öğretmen için keşke o benim öğretmenim olsaydı falan dedi içime kurt düştü,,ağzını aradım sonradan rahatladım..o öğretmen hep deney yaptırıyormuş ondan onun sınıfına gitmek istiyormuş..öğretmenine söyledim hafta 2 kez deney yaptıkları gün izlemesi için oğlumu o sınıfa gönderiyor..bizim sınıf biraz daha küçüklere hitap ettiği için oğluma yetmiyor sanırım..
ama oğlum hala ağlıyorsa öğretmeniyle falan bi konuş istersen ilk bi hafta 10 gün ağlaması normal ama 2 ay oldu hemen hemen seninkiler başlayalı değilmi?
sınıfta anlaşamadığı çocuk falanmı var acep?bi araştır ve oğluşla konuş büyük insanla konuşur gibi...

diğer sorunlar içinde zamana ihtiyacınız var cnm...rabbim büyük,çözülmeyecek sorunlar değiller..allah can sağlığı versin ,en önemlisi bu güzel arkadaşım...

zilim benimkinin tek derdi evde kalmak bende işe gitmeyim oda evde kalsın
kayrada hiç bir sıkıntı yok ama deniz çok aglıyor , birde iyi gidiyordu aslında ama kayra zatüre olunca denizde gitmedi kreşe ve ters tepti malesef

bend eyürümek istiyorum amaa ne zaman sabah erken mi gitsem diyorum bende 6 da kalksam 45 dk yürüsem ama akşma hışım çıkar sanırım

selam herkese

geçen haftadan önceki hafta 75.6

bu hafta 75.3

aman yarabbim ne kadaar da çok verdim böyle

haftaya 74 olmam lazım bıktım bu 75ten

ne çektim şu 75ten bee

Son düzenleme:
merhaba kızlar gelemedim kaç zamandır ama hep aklımdaydınız.
sizlerde beni merak etmissiniz. biz kuzularımla 10 gün önce kavuştuk. test tarihim 2 mayıs. ama dayanamadım dün test yaptım. değer 6.99 çıktı. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor ama tüp bebek için bu degerin en az 100 filan olması bekleniyor. 6 gün erken yaptıgım için üzülmedim pek. demekki benim beta hcg değerim kana daha geç geçecek. bünyeye baglı bu.
inşallah benimledirler ikisi de.
kilom 62 şu an. ama günde 9 tane ilaç içiyorum. 3 tanesi östrojen tableti. sanırım o da şişiriyor beni.
neyse sağlıkla devam etsin de razıyım 100 kg olmayai nasılsa ikizlerin peşinde koşarken veririm diyorum.
hepinizi öpuyorum saficim zili masum aeben abla ve diğer tüm yoldaşlarım.

antim hamişlik imzan ne güzel olmuş . sanda pek yakışmış
canım saglıkla tutunsunlar sana inşallah

merhaba kızlar . özledinizmi beni

bir süre ayrı kalmak diyetden ve burlardan sanırım bana iyi geliyor . yanlış anlamayın sizden uzak kalmak deyilde diyeti düşümemek .

umarım hepiniz iyisinizdir . bir süre daha böyle takılıcam

abooo bedduaya bak hizaya gel
zilim tadım yok skıntılarım vardı ayrıca yogunum biliyporsun diyetdende uzak kalmak istedim yoksa hergün aklımdasınız
işim gücüm karbonhidrat oldu . ne saglıksız besleniyorum ban anladım diyet yapmadıgım sürelerde ben saglıklı beslenmiyorum . ama şu an diyetin d sini bile duymak istemiyorum ..
peri karditim sanırım tekrar nüksetti haftaya cumaya dr. randevum var . spr yapasımda yok halsisim hastalıkdan biraz.
ha kilomda artmış deyil 64.65 arasıyım . akşamları yememeye çalışıyorum okdar . kilo almazsam şimdilik böyle iyiyim .

yok safişim başka can sıkıntıları var . rabımmın her gününe binlece şükür olsun . insanız işde. hep gülük gülistanlık deyil hayatlarımız

canım dedenen tkerar mekanı cennet olsun diyoırum

hepinizi kocaman öptüm
şimdi misafirii bir kızılay turuna çıkarayım .

iyi hafta sonları herkese...

aebenim sıkıntıların su gibi akıp gitsin inşallah aplam..sıkıntıyı veren Rabbim çaresinide verir..kilon içinde kafayı takma.diyete geri döndüğünde verirsin nasılsa..

insan beyni nasıl müthiş bir organdırki ..bazen istediğimiz kadar tutalım boğazımızı beyin kendini ve vücudu kilo vermeye ,yağ yakaya proğramlamadıysa ne yapsak boşuna çıkıyor çabalar..bazende umursamadığımızda tıkır tıkır gidiveriyor...

beyin dyet modunda değilse vücudu ve nefsi çok zorlamakta mantıklı değil aslında....kısa bir süreliğine rölantiye almak lazım arada bi..

antim hoşgeldin cnm..hayırlısı olsun minişkoları almışsın inşallah onlarda sana ve hayata sıkı sıkı tutunurlar..hiç bi sorun yaşamadan güzel bi gebelik geçirirsin...herşeyin hayırlısı Allahtan cnm..gönlüne göre versn rabbim....
güzel haberlerini duyacağız inşallah...

benimde üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi bu gün..kılımı kıpırdatasım yok walla..oğlum hamburger istedi sabah onun ekmeklerini mayaladım yaptım..şimdide köftesini yapayımda yiyip yatsın...kendime yemek yapacak takatim yok valla...ayran içip bende kıvrılayım biraz...fazla spor mu yaramadı neheryerim tutuk tutuk..

saolun kızlar güzel dualarınız için. umarım bu yolculuk 9 ay sürer. sizce diyetisyene gitmeli miyim bu süreçte?
özellikle masum senden cevap bekliyorum canım.sen ikizleri 12 kg alarak doğurmuştun galiba. nasıl başardın bana yol göster ne olur. saficim bana mesaj göndermişsin tee ne zaman, ben ona cevap yazmıştım ama sanırım sana gelmedi. posta kutun mu doluydu, ben mi beceremedim bilemedim, tatlım kusura bakma. tedavi peşinde leyla olmuşum ben.

slm kısçeler..herkese iyi haftalar..

aebenim dün yazmayı unutmuşum,akşam durup dururken aklıma geldi..geçmiş olsun yazmayı unutmuşum dün..inşallah bir şey yoktur..doktora gitmeyi ihmal etme aplam..

antim sen bi gebe kalda,kiloları boşver tatlım..montiye devam edersiin ,azıcık kiloyla bitirirsin evelallah..kilo kafaya takılacak dert değil gebelikte...herşeyin çözümü var,yeterki sağlıkla geçir bu dönemi....

herkes nerde yine yahu....:44:

dün ben kapatmışım,bu gün ben açmışım topiği

bomba atılmış gibi burası..noldu niye gelmiyorsunuz yahu:44:

bi benim fazla kilom var anlaşılan,herkes verdi kiloları,artık uğramıyor

walla ben her sabah 7 km hızlı tempoda yürüyüp geliyorum okula gitmeden evvel.akşamlarıda 5 km hafif koşu yada çok hızlı yürüyüş temposunda sporumu yapıp duşumu alıp öyle oturuyorum.akşam yemeğinden önce eşim eve gelince oğlumla eşimi parka postalayıp kendimde spora gidiyorum.dönüşte onların yanına uğrayıp hep birlikte eve geliyoruz...yemekle ısınana kadar duşumu alıp yemeğimi yiyip öyle oturuyorum....

kilo vermek için yapmıyorum bunu,sıkılığı arttırmak için yapıyorum..bikini giyince bacak arkamda selülit olmasın,popom taş gibi olsun dye yapıyorum sporu...

siz neler yapıyorsunuz kıslar gelmiyorsunuz ,yazmıyorsunuz ...ama bari sporunuzu yapın anacım...

KİMSE UĞRAMAZ OLMUŞ AAAAAAAAAAAAA
Bende reglim ve tık yok kiloda canım sıkıldı boş geçti bu hafta canım sıkkın reglden sonra hareket başlar inşallah ama bu hafta protein ağırlıklı beslendim ve sanırım buda yaramıyor bana ama pratik ve ben yorgunumm bu hafta keyifsizimde hep reglden heppppppppppp
Siz nerdesiniz napıyosun kendi kendimizi eyler olduk kızlaaarrrrrrrrrrr aloooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…