Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı akşamlar hatunlar ....

zilim iyiki sen yazmışsın laroşla senden başka gelen olmamış ...gelmişlerdirde yazmamışlardır mutlaka

zilim sagolsın canım iyiyim şükür cuma randevum var dr la .

yogunum ve dahada yogunlaşıyorum gelemememin sebebi bu . birde tabi diyet yapmamam yoksa aklımdasınız

laram geçen ayda öyle olmuştun regl geçsin patır patır gider kilon .

Günydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ben son günler acaip yoğunum arkadaşlar
hem iş hayatımda, hem özel hayatta sürekli bir program sürekli bir yoğunluk
Fakat çok iyiyim şükürler olsun....

Sizlerde ne var ne yok hatun kişiler keyifler yerindemi herkesler iyimi

Antimmm canımmm bebişleri almışsınnn inlşallah sana tutunur ve sende kalırlar birtanem
Ne zaman belli olacak net durum????

Miraaayyy sen ne ettin gülüm merak ettimmmm hani bana birşey sormuştun yaaaaa

Ayseeellll kuzuuu sende yoğunsun sanırım aşkiittoommmm nasıl gidiyor diyet + spor + AŞKKKK

Ziliiii bende aynen yapıyorum sporumu her fırsatta

Aeben ablam canımın içiiiiii sen bir süre uzak dur bence bu diyet olayından belli ki psikoloji artık istemiyor haklı olarak yıllardır....

Hepinizi öpüyorum canlarrrr kendinize cici bakın....

Günaydın kızlar
Biliyorum uzun zamandır gelmedim ayıp etti özellikle Aebenim bana bir güzel kızmıtır arkadan eminim ama ne yapalım ki hayat bu bir türlü zorluklarıda güzellikleri de bırakmıyor insanı nefes almaya devam ettikçe biz.

Bu arada sizden ayrı kaldığım 4 ayda neler oldu yazayım.
Babam Eylül ayından bu zamana kadar akciğer kanseri ile mücadele ediyor, ama durumu çok ilerledi kemotepariye de onca radyoterapiye de ne yazıkki olumlu cvp vermedi trombositi çok düşük ve çok halsiz sürekli uyku halinde ve evde oksijen cihazına 24 saat bağlı bakalım Allahtan ümit kesilmez babam çok genç henüz 55 yaşına girecek tabi uzun yıllar sigara içmesinin de etkisi var bunda Allahtan şifa diliyorum dualarınızı eksik etmeyin canlarım...

Bu arada işten çıkarılmıştım 3 ay oldu hastaneler koşturmaca derken henüz 10 gün önce yeni işime başladım mesai saatleri uzun biraz oğluşla zor oluyor ama nasip bilgi birikimime katkı sağlayacak bir yer gibi görünüyor hayırlısı olsun.
Bunun dışında iş çıkışında her akşam babamın yanına gidiyorum oğlumu okuldan alıp dolayısı ile diyet flan hikaye oldu morel bozuklukları da iştahımı iyice açtı evde ne varsa onu yiyorum mecburen ama düzeltmem lazım hızla kilo alıyorum işimde hareketsiz.
En sonyazdıklarıma baktım da 65 civarıymışım iştahım kesikti tabi o aralar şuan ne yazıkki 69 oldum ve kötü görünüyor göbeğim ve belim karıştı birbirine arkadaşlar veya aebenim sen çok tecrübelisin montignac dışında çünkü o çok uzun ve şuanki karışık hayatımda çok çok zor şu anımı kurtaracak ve sağlıklı şöyle 3-4 kilo verip koruyabileceğim önerebileceğiniz bir yöntem vermıdır?

hayırlı sabahlar dilerim

safişim mucuks balım

refim ah refim . canımbabacına ail şifalar dilerim bu illet hastalıgın ugramadıgı yer kalmadı:26: rabbım yardımcısı olsun babanın.
niye kızayım canım biliyorumki herkesin kendine göre sebebleri var ama unutmuş deyilim hepinizi ayrı ayrı anımsıyorum zaman zaman . hayayatındada birşetlerin yoluna oturmadıgını biliyorum o yüzden asla kızmam sana
diyet işine gelince kelin ilacı olsa misali şu an kendime bile faydam yok . ama bu durumda monti zaten zor .sana tavsiyem akşamları erken ve az yemen gün içinde yedklerini biraz azaltman. şunu ye bunu ye asla diyeyemem durum ortada . ama en önemlisi kişinin kendi kararlarını alıp uygulaması

dualarımız sizinle refim

Aeben ablacım çok çok teşekkür ederim… Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah

slm ,iyi günler hepinize....

referansım çoook geçmiş olsun babana cnm..derdi veren Allah dermannıda verir inşallah...tez zamanda sağlığına kavuşup,ayağa kalkar Hızır .A.S. izniyle inşallah...

sende kilonu hiç dert etme cnm,allah can sağlığı versin..kilo dediğin misafir ,bu gün var yarın yok...geçen yaz benim annemde göğsünden ameliyat olmuştu..bendede durum tam tersi..1 haftada 3 kg verdim.ve tüm yaz almaya uğraşsamda alamadım bi türlü..kışın zor toparladım..benimm moralim bozulunca ağzıma attığım şeyi yutamıyorum.çiğneyemiyorum bile...en basitinden : bu sabah okula hazırlanırken oğlum mutfakta koşturuyordu .dudağını masanın kenarına çarptı kanadı ,azda şişti..ben hazırladığım kahvaltımı edemedim..lem ayağım salındı,içime koca bi taş oturdu buz gibi..suratım asıldı,tadım kaçtı aç gittim okula..öğlen açlıktan titreyerek geldim tabii eve..Alllah başka elem keder vermesin,ama çocuk benim en zayıf noktam oldu..kendim tanıyamıyorum bazen...

safinaz kolay gelsin...sporu bırakmamana sevindim..bende yağ- kas ölçümü yaptırmıştım 2 hafta evvel.şu sıralar tempoyu arttırıyorum gidrek..bakalım 2-3 hafta sonra tekrar ölçtürücem ne çıkacak?

aebenim sende hakikaten bi diyet modundan uzaklaşma seziyorum aplam..umarım herşey yolundadır aplam...işlerindede kolaylıklar dilerim ...

banuşşşşş nerelerdesin sen yne yaw...

banada akşama misafir gelebilir..muallakta bıraktılar,eşleri işten erken gelirlerse geliriz dedi arkadaşlar..hazırlanmasam olmaz..hazırlanıpta gelmezlersede yarın okula götürürüm yaptıklarımı orda yenir

hamurun mayası gelmiştir ,kalkıp şekil verip fırına atayım...daha akşam yemeği yapmam lazım....

selammm kızlar,
bende günlerdir geliyorum ama yazmıyorum
pek keyfim yok benimde, diyet olayı bir ileri bir geri devam etmekte
onun dışınd aherşey aynı

selam herkesleree

ay bende yoğunum çok bu ara finaller yaklaştıkça dahada artıyor

spor+diyet+aşk harika gidiyor muhteşem üçlü haha

safişcim sende yoğunmuşsun kolay gelsin

özledim ben sizi ya giremedim hiç herkes iyidir umarım seviliyorsunuz

yarın tartı günü anaaam ne çabuk gele oldu yaw :18:

menümü yazmadım hiç yazim barim

Sabah:Çilek, kayısı(taze)
Kahvaltı:yumurtalı monti kahvaltı
Öğle:Ton + salata+ayran (bi muhteşem üçlü daha )
Akşam:Yoğurtlu semizotu, çok az yerfıstığı

Spor:70 dk yürüyüş , 500 ip atlama (yeni başladım 3 gündür bahçede ip atlıyorum )

bakalım yarın son söz tartıda

Referans allah size babacığına güç kuvvet sabır versin arkadaşım.
Zili ne çok hamur mayalıyorsun arkadaşım işin zor
Aeben sen diyet yapma ama burayıda sensiz bırakma canım benide
Safinaz bari sen düzenli gelde şen olsun buralar canım

Ben regl bitti aeben dediğin gibi ufak ufak iniş var yine çok şükür pazar günü bi şok edşyşm dedşm canım çok istemesede yarım pide yedim ama özlemişmiyim hayırrrrrrrrrrrrrrr ertesi gün tartı indi ya huuu :))

Günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr vede hayırlı cumalar efenimmmmmmmm
Bugün burası acaip kasvetli ve iç karartıcı .....
Sabah gözümü açtığımda heralde daha güneş doğmadı, gün ağırmadı diye düşündüm
Hava o derece griiii....
Amaaaaa hava nasıl olursa olsunnnnn bizim havamız yerinde olsun diiimmmmiiiii

Ben tartıldım ve hemen kilo bildirimimi yapıyorum çıtırlaaarrr

En son ben;
12.04.2013 Cuma : 64.300
03.05.2013 Cuma : 63.700

Giden : 600 gramcık

eeeee anlatın gariii nörüyonuz bakiiimmm

Napalım tatlım burda bekçilik yapıyoruz sana yetişicem saficimmmmmmmmmmmm he heeeeeeeeee

Beklerim Laaarrraaammm koş kız koooşşşşş

Senin adını her okuduğumda Antalya/Lara geliyor aklıma ve oradaki tatillerimmmmm

Aaayyyyyy bayılaazaaammmmmm

Ha haaaaaaaaaaaa haaaaaaaaa ne güzel çağrışım yapıyorum bak için ısınıyor yağlarını eriticem

Balkona mobilya yaptırıyorum az sonra marangoz gelecek darmadağınığım ve oturan boğa modundayım kalk de bana

günaydın ve hayırlı cumalar nasılsınız . biz çok iyiyiz MAŞALLAH oğlumla herşey yolunda bir sıkıntı yok . çalışmaya devam

refim babacığına çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin canım

Ha haaaaaaaaaaaa haaaaaaaaa ne güzel çağrışım yapıyorum bak için ısınıyor yağlarını eriticem

heee yaaaa güzel çağrışım
Eridim bittim gariiii
Haftasonu bol bol foto çekileyimde sizlerele paylaşayım bakalım bu halimi nasıl bulacaksınız

Balkona mobilya yaptırıyorum az sonra marangoz gelecek darmadağınığım ve oturan boğa modundayım kalk de bana

Kalk Lara kalk hemen oradan kalk
Koş Lara koşşş Bana doğru koşşşşşşşşş

günaydın ve hayırlı cumalar nasılsınız . biz çok iyiyiz MAŞALLAH oğlumla herşey yolunda bir sıkıntı yok . çalışmaya devam

nazlım bebeğim hoşgeldin canım benim iyi olduğunu bilmek çok güzel hep böyle olun yavrucanım.... öperim birtanem

hayırlı cumalar efenim
rabbım bu gün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah

safişim tebrikler canım sonunda baskülde inmiş

laram senide tebrik ederim canım .

nazlışım iyi olmana sevindim fıstık

zilim misafirler geldimi?

yogun bir gün yine pc açıkmışken bakayım dedim .
laram haklısın diyet yapmasamda gelmeye çalışayım ben olmasam kayboluyorsunuz

Safi bigaza geldim evi toparladım süpürdüm banyoları günlük bi temizlik geçtim yazlık kışlık operasyonu yaptım bide 10 tane geçen yıl sığamadığım pantolona sığdım ve ütüleyip astım he heeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…