Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende motivasyon 0 kızlar ya
sabah diyete başlayıp akşam bozuyorum , sürekli diyet araştırıyorum
ama anladıgım bişey varki bana ara yapmak yaramıyor kahvaltı ile öglen arasında ara yaparsam daha çok acıkıyorum

slm kıslar....

hayırlı cumalar herkese....

safinaz tebrikler,gitmeye başlamış kilocuklar...hazır hızlanmışken sakın sabote edecek bişeyler yapma haftasonu...

laram kolay gelsin,evde tadilat denilince ensemden aşağı buz kalıbı salınmış gibi oluyor...tadilat yapmamak için yeni ev aldık 3 yıl önce.ama gene bitmedi gene bitmedi nasıl bir şeyse... cam balkonu bitti,trabzanları değiştirdik o bitti perdeleri değiştirdim...her sene başka bişey çıkıyor illa...

önceki pantolonlarını girmenede sevindim..

aebenim geldiler misafirlerim...yaptıklarım boşuna gitmedi kalanlarıda sabah çocukları okula giderken yesin diye yanlarına paket yaptım..eşim bu gün yurtdışına seminere gitti.yarın gelecek..oğluma 1-2 tane bıraktım kalanını da,kalmasın diye koydum yanlarına..

bizim evde mayalı-mayasız haftada minimum 2 kez hamur pişiyor..evvelki günde köstebek pasta yapmıştım.(oğlum pastanede gördü istedi,katkısız olarak evde kendim yaptım:)

katherinam sen neler yapıyorsun cnm...daha sık gel ,nerelerdesin,sınavlarınmı var...?

aebenim sen daha sık gel aplam..sen gelince geliyor bu kısçeler..yoksa herkes firarda

bende pestil modundayım,acaip yorgunum.bu gün yürüyüşede gidemem eşim yok çünki...akşamda hiç uyumadım,oğlum keyifsizdi...

selam herkeseee

dün giremedim seminer vardı yine görevliydim

kilom 75.2 çıldıracağım ya 1 aydır 75 gram gram gidiyor

safiş kız ne güzel işte vermişsin çok sevindimm canım

aeben ablam özledimm

zillicim çok yoğunum ya sınavlar başlamamış halim bu düşün

bende öyleyim canım ara yapmayınca çok rahat oluyorum ben sende ara yapma yemek aralarında 4 saat olmalı bence :)

selam kızlar .
bugün tembelik edip herkez gidince uyumuşum .
eşim yine sehir dışında.kızlarda dersaneye gittiler.
dün dr. gittim tahmin etigim gibi peri karditim biraz artmış bazı testler yaptırmam lazım ilacımıda düzgün kullanmam
akşamda oglanın dogum günüydü . dışardaydık, güzel bir akşamdı. tüm aileyi bir arada görmek çok mutlu ediyor beni eşim yarı yemegi telle görüşme yapmadan geçirse daha mutlu olurdum ama

banum ögünlerde biraz daha fazla yiyip ara yapma canım o zaman
bence diyet araştırmadan kafana göre takıl .ç artık neyin zarar neyin yarar oldugunu diyet listelerinden daha iyi biliyorsun

tebrikler laroşum . hak ediyorsun canım

zilim oglan yinemi hasta ? eşler evde olmayınca insanı uykuda tutmuyor :18:

ayselim ballı böregim mönülerini biraz degiştirsen rutinin dışına çıksan belki kilon tetilenir . bünye işte aynı mönüyle bazımız güzel verirken bazan da takılırız . böyle durumlarda biraz şaşırtmaca iyidir

safişim sen neler ediyorsun ? işler yogunanladım ama se uryada zaman ayırabilirsin resimmi koyacaktın ne ?

hasta ziyaretine gitmem lazım .ama eşim dopalpları hepdöktü yazlıklar yarı çıktı . onlarhepden yerleşecek kışlıklar topdan kalkacak . dolapda yerde yok . 3 metrelik dolapda yetemedi ek yeptırıcam diyor bu adam ya çul çabut nereye kadar ne olcak bu halimiz rabbım ıslah eylesin nefsimizi

Günaydınlaaaaaaaaaarrrr vede hayırlı haftalar efendimmmmmmmm
Nasılsınız bakalım hatun kişiler iyicemisinizz....
Ben bomba gibiyim harika bir haftasonu geçirdim gezdim tozdum güldüm eğlendim aileme arkadaşlarıma bol bol vakit ayırdım

Veee söz verdiğim gibi fotolarımıda hemencecik ekliyorum......

Cumartesi gecesi...

Pazar günümüz...

vee tabikide kuzucummm

Son düzenleme:
slm herkese...

aebenim aynı dertten muzdarbim aplam..ne yatak odasının gardrobunda yer kaldı,ne spor odamdaki gömme dolaplarda...oğlumun odasındaki 4 kapılı gardrobun bile 2 kapısı benim kışlıklarımla dolu...

geçen gün 6 çift ayakkabımı kapıcının eşiine yolladım.biri hiç giyilmemişti:18: diğerleride geçen yaz az giydiğim babetlerdendi..bir yazda 8 çift babet almışıım,bu nasııl bir müsrifliktir...hem üzülüyorum hemde yapacağımdan geri kalmıyorumm..içimden kızsammdan kendime aynı şekilde davranmaya devam ediyorum( cumartesi günü 2 çift zımbalı babet aldım yine...Allahım ıslah etsin beni...

giyim kuşam konusunda frenleyemiyorum kendimi...beğendiğim şeyi almassam aklımdan çıkmıyor,dönüp illa alıyorum..offff...

banum diyet işini çok yoluna sokamıyorsan spora ağırlık ver tatlım...

safinaz kızın çook tatlı maşallah...alllah bağışlasın...

safişim kocişin yanında tıg gibisin
çok hoşsun abartı bir yerinde yok . bence arkideşleri diyete başlat ortadaki sensin dimi?
kuzucunuda bi lokmada yutasım geldi bende iyce çoçuk sevdası depreşti
hoş zamanlar geçirmenede çk sevindim
zilim bende alışverişi severim ama senin kadar deyil seninki gerçekden müsriflik boyutuna gelmiş. bence toparla kendini
seni borçlandırmak lazım o zaman borç var diye bukadar fazla harcamazsın bari
ben öyle geçen yıldan kalmış kullanmayım demem eskimediyse ve hala oluyorsa seneler geçsede kullanırım . 10 senelik etegimin oldugunu biliyorum . onlarında hep zekatı var .biliyorumki sende dagıtıyorsun ama ben eskilerden çok yeni alarak dagıtmayı severim ablam 2 alana kadar 1 al birnin parasınıda bir kenara koy yada başkasına hediye al

Son düzenleme:
Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr güzelleeerrr
nasılsınız bakalım hatunlarrrr yine kayboldunuz ortalıklardaann hu huuuu nerelerdesinizzzzz

Ablam canım seni bu sıralar pek iyi görmüyorum umarım bir an önce ruh halin olumlu yönlerde değişir canımın içiiiii keyfin yok o kadar belli ki, kıyamam.....
evet ablam kocişimin yanında birşeyim yok tabiii adam 120 kilo yaaaa
Alışverişe gittiğinde beni yanında istiyor beyim ama bir pantolon giymek için kabine girdiğinde kan ter içinde surat beş karış çıkıyor o kabinden.... Fazla kilodan giyinip soyunurken o dar alanda ve spotların altında acaip terliyor ve beden bulamıyor bundanda suratı düşüyor. işin kötüsü bana tavır alıyor herif sanki ben onu şişirmişim gibi.... Bende o kabinde iken usulca yanından sıyrılıyorum her seferinde bir bahane ile
Kendisi bilir yaneeee ısrarla diyet yapmıyor adam.....

Evet ablam ortadaki benim dahada fotolarım vardı boydan gece kıyafeti ile ama karanlık ortam olduğundan belli olmaz diye yüklemedim....
Kızım için söylediklerineee
Valla ablam demek bir bende yok bu his Bende nerede bebek görsem agu bugu diyen daha dişleri yeni çıkan işte o zaman allaaahhhıımmmm diyorum cerene kardeş lazım banada evlat
İnsan anneliği bir kere tattımı gerçekten bir süre sonra özlüyor ve istiyor dimi ablaammm....

Antim ne yaptı acaba yaaaaa :44: :44:

günaydınn , eskisi gibi sohbet edipp yazışmayı çok özledim
sizlerle zilim ve aben ablam ama ne buraya gelmye keyfim var nede gücüm .
sizi seviyorumm

üzülldüm bak eşine :26:
evet bende bekliyorum antimden haber.
tadım olmadıgı demek bu kadar belli hayat safişim hayat. hastayım biraz ondan .burya yazdımmı bilmiyorum ama peri kartitim biraz nüksetmiş oda etkiliyor. halsisim canım bişi istemiyor . diyet yapmayıncada kan şekerimde dengesiz oda etkilyor halsizligi vs .
günaydınn , eskisi gibi sohbet edipp yazışmayı çok özledim
sizlerle zilim ve aben ablam ama ne buraya gelmye keyfim var nede gücüm .
sizi seviyorumm

bizde seni banum .

slm herkese..

ohh be ...yazın çizin azıcık şöyle yahu...bahar geldi,şenlensin ortalık dimi....

aebenim ne desen haklısın aplam...bazen eşime bile diyorum hiç kızmıyorsun bana alışveriş konusunda,ne harcadığımı,ne alıp verdiğimi bilmez bile..9 yıllık evliyiz daha bir kez sormadı maaşımı ve harcadığımı...hatta kendi limitimi aşıp onun kartını istediğimde bile ne yapacaksın,ne alacaksın demez... ben böyle deyincede sen harcayacağın miktarı bilirsin cnm,bu ay fazla kaçırdıysan bi dahaki ay çekersin ayarı der kapatır konuyu..yada hesap sorsam alınmayackmısın,maaşımın hesabını mı vereyim demiycekmisin der...

zaten sorsa bende çok kırılırım gibi geliyor..yada alışmadığım için böyle düşünüyorum..borcumuz zaten var aplam..eşimin medikal mağazası için çektiği krediyi ve evin son bir kaç aylık kredisi var..bende maaşımın ucundan 700 tl veriyorum eşime her ay..yoksa o tek başına sıkışır diye...

ben sanırım bir kaç ay hiç yapmıyorum alışverişi,sonra ipimi koparmışcasına yapıyorum:44: ama yapıncada meblağ gözetmeksizin yapıyorum sanırım..bunu bi halledebilsem çok iyi olacak...tüm önerilere açığım valla bu konuda...yani evden çocuk gezdirmeye diye çıkıp maaşın yarısını avm'lere bırakıp gelmek istemiyorum... yardım edin,valla minettar kalırım....

safinaz aebeniminde dediği gibi sen kocişi zayıflat azıcık..dün ben yazacaktım ama vazgeçtim.aebenim yazmış...
(gerçi ben hep şunu düşünüyorum ve avantaja çevirmek için zamanını beklemedeyim:))
ben bu kadar spora ve sağlıklı beslenmeye 4 elle sarılıyorumya,eşimde ben onu çekip çevirmessem homini gırtlak bulduğunuu yutan bi tip..(ama kahretsinki nasıl bi bünyesi varsa kilo almıyo adam)
zaman geçip biz biraz orta yaş haline gelince eşim,göbeklenecek,alnı hafif kelleşecek ,spor yapmadığından dolayıda çökecek bende hala taş gibi kalacağım diye hayal kuruyorum bunu eşimede söylüyorum o abur cuburları tıkınırken

ama eşim kilo almıyor kolay kolay..onun yediklerini ben yesem 100 kg olurum..

banuşum gel yaz çiz cnm..kafan dağılır tatlım....

antimi bende merak ettim valla....:18:

Son düzenleme:

Valla ablacım işin açığı ben pek üzülmüyorum eşime çünkü hakediyor...
Ben evde yemek yapmıyorum gidiyor anasında yiyor, pilavın yanına salatanın suyuna ekmek banıyor.
Bütün gece ağzı durmuyor.... Yeme yapma etme desemde ııı ıııhhh nafile....

Evet ablam bariz belli tanıdık artık birbirimizi beeaaaa
Aslına bakarsan bende hiç iyi değilim son 2 haftadır hep kendimi dışarıya atıyorum fakat kafamda hep soru işaretleri ..... uykusuzluklar, iştahsızlıklar vs. vs.
Hayat diyorum bende sen gibi hayat....
canım söylediğin hastalığın tedavisi vs. yokmu ablam.... Ne olacak bu durum böyle....

Zilim canım zayıflat demesi kolayda nasıl olacak o iş güzelim ....
Bu konuda ciddi anlamda kavgalar ediyoruz kendisi ile... Olumlu yaklaştım olmadı, üstüne gittim olmadı, kavga ediyoruz asıyor suratını sanki onun kötülüğünü istiyormuşum gibi bana tavır yapıyor.... Haaaa mevzu çok uzarsada başka boyutlara geçiyor sen beni beğenmiyorsuna dönüyor.... O yüzden artık saldım çayıra mevlam kayıra ben ne edem.... Kaç doktora götürdüm onu ve hepsi aynı şeyi söylüyorlar diyet+spor... Ama bizimkisi ııı ıııhhh inat ve ısrarla yapmıyor birşey.... Bende çocuk gibi peşinde koşamam ya koca adam ne edeyim....

zilimmm arada bakıyorum ama yazmadan geri çıkıyorum cnm keyfim yok pek
ama seni okuyorum bi dur de kendine sopa geliyor vallaaa
ben öyle bi sıktım kemerleri anlatamam yeni evin masrafı çok oluyor.

ankastremi aldım bende öbür haftaya filan taşınırım sanırım, artık taşınmak istiyorum yavaş yavaş evi paketliyorum.
diyet işide iyi gidiyor şöyle bir çözüm buldum akşamalrı yeme yemiyorum eve gittigide sadece salata veya yogurt yiyorum yada cacık filan ,sabah evden kahvaltıı yapıp çıkıyorum , yemegimi evden getirip öglen 12 de yiyorum burada
ögledne sonra 4 tede bi meyveli yogurt yapıyorum kendime çilek , kivi üzerine tarçın serpiyorum öglende akşam evde ne yapmışsam onu yiyorum ekmek yemiyorum öglen yemeginde.

sabah kahvaltı dan sonra ara filanda yapmıyorum çoka cıktırıyor beni ara yaptıgımda
bazen ekemke yiyorum bazende peksimetlerden yiyorum 3-4 tane iyi oluyor diyet işi yolunda yani

Herkese iyi günler dilerim. Uzun zamandır yazamadım .Okulda 23 Nisan kutlamaları,yıl sonu hazırlıkları,anneler günü hazırlıkları derken çok yoruluyorum Ama yazdıklarınızı arada takip ediyorum. Bugün 2 ayı doldurdum.Geçen aydan daha az verdim. 5 kilo ile bitirdim.Yürüyüşe devam ettim.Arada detokslar da yaptım ama bu kadar. Hala 9 lu rakamlardayım. Benden bu kadar haberler. Herkese her işinde kolaylık,hastalara şifa, anne olma adaylarına güzel haberler dilerim. Hepinizi çok öpüyorum.

slm herkese...

bu saat oldu okuldan gelene kadar...5 ayrı sınıfa ayrı ayrı repertuar hazırladık anneler günü için..onlara müzik hazırladım,piyanoyla...

gözlerim şaşı oldu resmen..

banum kolay gelsin cnm..ev taşımak zordur..ve fazlasıyla kilo verdirir..bende bu evime taşınırken yarı aç yarı tok,küçük çocukla ...kilo vermiştim....

takyim sanada kolay gelsin cnm..daha sık uğra..özeletme kendini....

lara nerelerde sahi?

safinaz erkeklere yeme demiyceksin hakikatten..direk düşman ilan ediyorlar insanı..benim eşimde gece mısır patlatıyor bazen..koskoca meyve tabağını ağzına kadar dolduruyor.çok rahat 5-6 kişi doyar o mısırla..ama ona anca yetiyor..

yemektede çok ekmek yemez ama dişine göre bişey varsa(köfte,patates,börek,çörek vs..)doymaz....:18:

neyseki kilo almıyor..çok hareketli bi işi var belki birazda onun etkisi..yada metosu çok hızlı ....ama ben onun yediğini yesem üfff...

aebenim yoğun,gelmemiş bu gün....:44:

akşama eşim yok,kendime uygun bi yemek yaptım bende..yağsız fırın kızartma(patlıcan,kabak,biber)bol sarmısaklı yoğurtla..ohhh yemeyimde yanında yatayım...oğlumada köfte yaparım..

İYİ GECeLER .
ZİLİM GELEMEDİM ÇÜNKİ BU SAAT OLDU DIŞARDAYIM .. pordon büyük yazmışım
dün sana kızdım ama bugün kendim kayışı kopardım eh malum 3 çoçuk olunca birde sürekli büyüyorlar önceki yazlıklarının çogu olmuyor malum sürekli 3 de dersaneyede gidiyorlar . sadece okul olsa kıyafet sorun olmazda işde hergün dışarı ortama çıkınca
birde okularda serbest kıyafet olsun diyorlar inşalah olmaz yoksa vay halimize birde elince kısıtlı olanı düşün mek lazım allah yardımcısı olsun herkesin . iyce dünyamız ye kürküm ye dünyası oldu

tayim nerelerdesin bacım yaf . 2 ayda 13 .14 kilo aldu sanırım verdigin daha ne olsun canım maşallah .
kızımız nasıl oda devam ediyormu?

banuşum taşınma telaşın başlamış canım hadi hayırlı olsun

safiş eşinin tez zamandurumun farkına varmasını dilerim canım
safişim hastalıgım sanırım iyce kronikleşmiş şükürki çok rahatsız adici durumda deyil . sebebibulunamadıgı için şu an tam tedaviside yok . eger ilerlerse kartzon ve ameliyat gibi süreci var fakat bu duruma gelmedi şükür . ilerledigi dönemde ilaçla tedavi olmuştum belli bir seviyeye inmişti. iyiyim yahu çok kafamı takacak bir durum deyil
burya az gelmemin sebebi sadece diyetden biraz uzak kalmak . şü
kür çok bir kilo artışım olmuyor ve ne istersem yiyorum .böyle devam ederse mutluyum yene .evet verecek hala 5 kilom var fakat rahatsız etmiyor artık sonuçda manken olup podyuma çıkacak deyilim ya hafifi göbüşden şikayetçiyim okader oda spor yapmadıgım için pilates yapsam oda içe çekilir eminim .
bu hafta sonuda sınavlarım var ama hiç çalışmadım yinehayırlısı bakalım .

slm herkese..

aebenim çocuklarda serbest kıyafet uygulaması ekonomik sınıf olayını ortaya çıkarıp öğrenciler arasında ayrıma yol açacak besbelli.inşallah uygulamaya konulmadan kalkar...yada hafta 1 gün olur bari...:18: başka bir çok dezavantajıda var ve olmayada devam edecek malesef..

şubat tatilinden bir hafta sonra izmirde bi anadolu lisesine dışarıdan sivil bir çocuk elini kolunu sallaya sallaya belinde bıçakla girip başka bir öğrenciyi ve onu koarumaya çalışan bi öğretmeni bıçakladığını biliyorum...

öğrenci kıyafetinin serbest olduğu günü kollamış ve kapıdan güvenlikçilere baka baka rahatça girip yapmış yapacağını((

seneye okullarda şortlu kız öğrencide göreceğiz ,türbanlıda....okulmu defile yerimi belli olmıycak malesef.

çocuklar dışarda vakit geçirdikleri için kıyafet sorunsalı hepimizin sorunu aplam..benim 4 yaşında sıpam bile her gün bir kat alt üst kıyafet,bir kat çamaşır,çorap değişiyor...

okulda terlediği yada boyayla batırdığı içinde bir kat yedek çantasında gidiyor onlarda kirli geliyor..

çamaşır dolabı eskiden bi haftada dolarken şimdi maksimum 3 günde ağzı kapanmıyor dolabın...

ve benim oğluşta fazla gelişken olduğundan yaz başında aldığım yaz sonunda küçülüyor...bi dahaki yıla imkanı yok kalmıyor...

safinaz aşağıdasın ama meşgulsün sanırım.kolay gelsin....

banukkk yoksun....

Selamlar
Zilicim bu hafta ruhumda çöküntü var canım havalardaki bu değişim beni sarsıyor sinirlerime iyi gelmiyor:))Kilo vermemde durdu 10 gündür tık yok ama ben aynen devam ediyorum edicemde 5 6 kilo daha vericem inşallah herhalde ben bu kiloda uzun süre kalmışımdır ki vermekte direniyorum diyorum olsun veriyorum ya 6 kiloyu vermem 3 ayımıda alsa vericem ulennnn alla alla
Bi hareketlendirici lazım bitki çayını arttırayım bari ............A bu arada bu hafta giremediğim kıyafetlerime girdim durdum okulda bi iltifatlar anlatamam ama bu hafta ki ruh halimi bu bile pek düzeltemedi olsunnnnnnnnnn iyiyim iyi:)) Hepiciğinizi çok öpüyorum kilo bildirimi yapsak ya cumaları ben 64.9 kg yim

hayırlı cumalar efenim .

laroşum bence katetigin yol güzel canım 10 duraklamda gayet normal . bu arada aynı kilodayız
havalardan sanırım herkezde bi loşluk var.:18:

..şükür kilom bi aralıkda duruyor . diyet yok hatatımda sanırım buda diyet yapmama engel . ama ben böyle mutluyum yeterki kilo almayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…