bende motivasyon 0 kızlar ya
sabah diyete başlayıp akşam bozuyorum , sürekli diyet araştırıyorum
ama anladıgım bişey varki bana ara yapmak yaramıyor kahvaltı ile öglen arasında ara yaparsam daha çok acıkıyorum
banum ögünlerde biraz daha fazla yiyip ara yapma canım o zamanbende motivasyon 0 kızlar ya
sabah diyete başlayıp akşam bozuyorum , sürekli diyet araştırıyorum
ama anladıgım bişey varki bana ara yapmak yaramıyor kahvaltı ile öglen arasında ara yaparsam daha çok acıkıyorum
Safi bigaza geldim evi toparladım süpürdüm banyoları günlük bi temizlik geçtim yazlık kışlık operasyonu yaptım bide 10 tane geçen yıl sığamadığım pantolona sığdım ve ütüleyip astım he heeeeee
safişim kocişin yanında tıg gibisinGünaydınlaaaaaaaaaarrrr vede hayırlı haftalar efendimmmmmmmm
Nasılsınız bakalım hatun kişiler iyicemisinizz....
Ben bomba gibiyim harika bir haftasonu geçirdim gezdim tozdum güldüm eğlendim aileme arkadaşlarıma bol bol vakit ayırdım
Veee söz verdiğim gibi fotolarımıda hemencecik ekliyorum......
Cumartesi gecesi...
Eki Görüntüle 703790
Pazar günümüz...
Eki Görüntüle 703791
vee tabikide kuzucummm
Eki Görüntüle 703792
zilim bende alışverişi severim ama senin kadar deyil seninki gerçekden müsriflik boyutuna gelmiş. bence toparla kendinislm herkese...
aebenim aynı dertten muzdarbim aplam..ne yatak odasının gardrobunda yer kaldı,ne spor odamdaki gömme dolaplarda...oğlumun odasındaki 4 kapılı gardrobun bile 2 kapısı benim kışlıklarımla dolu...
geçen gün 6 çift ayakkabımı kapıcının eşiine yolladım.biri hiç giyilmemişti:18: diğerleride geçen yaz az giydiğim babetlerdendi..bir yazda 8 çift babet almışıım,bu nasııl bir müsrifliktir...hem üzülüyorum hemde yapacağımdan geri kalmıyorumm..içimden kızsammdan kendime aynı şekilde davranmaya devam ediyorum( cumartesi günü 2 çift zımbalı babet aldım yine...Allahım ıslah etsin beni...
giyim kuşam konusunda frenleyemiyorum kendimi...beğendiğim şeyi almassam aklımdan çıkmıyor,dönüp illa alıyorum..offff...
banum diyet işini çok yoluna sokamıyorsan spora ağırlık ver tatlım...
safinaz kızın çook tatlı maşallah...alllah bağışlasın...
safişim kocişin yanında tıg gibisin
çok hoşsun abartı bir yerinde yok . bence arkideşleri diyete başlatortadaki sensin dimi?
kuzucunuda bi lokmada yutasım geldibende iyce çoçuk sevdası depreşti
hoş zamanlar geçirmenede çk sevindim
üzülldüm bak eşine :26:Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr güzelleeerrr
nasılsınız bakalım hatunlarrrr yine kayboldunuz ortalıklardaann hu huuuu nerelerdesinizzzzz
Ablam canım seni bu sıralar pek iyi görmüyorum umarım bir an önce ruh halin olumlu yönlerde değişir canımın içiiiii keyfin yok o kadar belli ki, kıyamam.....
evet ablam kocişimin yanında birşeyim yok tabiii adam 120 kilo yaaaa
Alışverişe gittiğinde beni yanında istiyor beyim ama bir pantolon giymek için kabine girdiğinde kan ter içinde surat beş karış çıkıyor o kabinden.... Fazla kilodan giyinip soyunurken o dar alanda ve spotların altında acaip terliyor ve beden bulamıyor bundanda suratı düşüyor. işin kötüsü bana tavır alıyor herif sanki ben onu şişirmişim gibi.... Bende o kabinde iken usulca yanından sıyrılıyorum her seferinde bir bahane ile
Kendisi bilir yaneeee ısrarla diyet yapmıyor adam.....
Evet ablam ortadaki benim dahada fotolarım vardı boydan gece kıyafeti ile ama karanlık ortam olduğundan belli olmaz diye yüklemedim....
Kızım için söylediklerineee
Valla ablam demek bir bende yok bu hisBende nerede bebek görsem agu bugu diyen daha dişleri yeni çıkan işte o zaman allaaahhhıımmmm diyorum cerene kardeş lazım banada evlat
İnsan anneliği bir kere tattımı gerçekten bir süre sonra özlüyor ve istiyor dimi ablaammm....
Antim ne yaptı acaba yaaaaa :44: :44:
günaydınn , eskisi gibi sohbet edipp yazışmayı çok özledim
sizlerle zilim ve aben ablam ama ne buraya gelmye keyfim var nede gücüm .
sizi seviyorumm
üzülldüm bak eşine :26:
evet bende bekliyorum antimden haber.
tadım olmadıgı demek bu kadar bellihayat safişim hayat. hastayım biraz ondan .burya yazdımmı bilmiyorum ama peri kartitim biraz nüksetmiş oda etkiliyor. halsisim canım bişi istemiyor . diyet yapmayıncada kan şekerimde dengesiz oda etkilyor halsizligi vs .
bizde seni banum .
slm herkese..
ohh be ...yazın çizin azıcık şöyle yahu...bahar geldi,şenlensin ortalık dimi....
safinaz aebeniminde dediği gibi sen kocişi zayıflat azıcık..dün ben yazacaktım ama vazgeçtim.aebenim yazmış...
(gerçi ben hep şunu düşünüyorum ve avantaja çevirmek için zamanını beklemedeyim:))
ben bu kadar spora ve sağlıklı beslenmeye 4 elle sarılıyorumya,eşimde ben onu çekip çevirmessem homini gırtlak bulduğunuu yutan bi tip..(ama kahretsinki nasıl bi bünyesi varsa kilo almıyo adam)
zaman geçip biz biraz orta yaş haline gelince eşim,göbeklenecek,alnı hafif kelleşecek ,spor yapmadığından dolayıda çökecek bende hala taş gibi kalacağım diye hayal kuruyorumbunu eşimede söylüyorum o abur cuburları tıkınırken
ama eşim kilo almıyor kolay kolay..onun yediklerini ben yesem 100 kg olurum..
banuşum gel yaz çiz cnm..kafan dağılır tatlım....
antimi bende merak ettim valla....:18:
Selamlar
Zilicim bu hafta ruhumda çöküntü var canım havalardaki bu değişim beni sarsıyor sinirlerime iyi gelmiyor:))Kilo vermemde durdu 10 gündür tık yok ama ben aynen devam ediyorum edicemde 5 6 kilo daha vericem inşallah herhalde ben bu kiloda uzun süre kalmışımdır ki vermekte direniyorum diyorum olsun veriyorum ya 6 kiloyu vermem 3 ayımıda alsa vericem ulennnn alla alla
Bi hareketlendirici lazım bitki çayını arttırayım bari ............A bu arada bu hafta giremediğim kıyafetlerime girdim durdum okulda bi iltifatlar anlatamam ama bu hafta ki ruh halimi bu bile pek düzeltemedi olsunnnnnnnnnn iyiyim iyi:)) Hepiciğinizi çok öpüyorum kilo bildirimi yapsak ya cumaları ben 64.9 kg yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?