Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm ve hayırlı cumalar hepinize....

laram basküle çok takılma cnm...önemli olan nasıl göründüğün ve kendini nasıl hissettiğin...önceki kıyafetlerine sığabilmenin mutlulu ise paha biçilemez.. çok iyi bilirim o duyguyu...ben zayıflayana kadar küçük kıyafetlerimi görmek dahi istemiyordum.ama zayıflamaya başlayınca teker teker çıkartmıştım..her ay bi çok kıyafetimin bollaştığı için kenara kaldırmakta insanı acaip motive ediyor..

inşallah yaz gelmeden hepiniz eriyip çıtır çıtır olun... incecik elbiselerin,mayoların,bikinilerin içinde salının....

bende bu gün hem kendi okulumda hemde oğlumun okulunda anneler günü kutlamasına katıldım..çok duygulu anlardı..ne zaman büyümüşte bana kendi minicik elleriyle hediyeler yapmış,şiirler ezberlemiş..kaç gündürde ağzını yokladım okulda bişeyler yapıyormusunuz anneler günüyle ilgili diye..yooo yaptırmıyo öğretmen dedi..meğer süprizi bozulmasın diyeymiş..

iyiki benim annemsin,iyiki allah beni seçmiş göndermiş senin için,ben çok şanslı bi çocuğum annecim dedi..gelene kadar arabada şiştim ağlamaktan resmen...Rabbime sonsuz şükürler olsunki onu bana yolladı,asıl ben oğluma çok şey borçluyum ,bana annelik tacını taktığı için...rabbim herkesin yawrusunu bağışlasın..annelerimizede uzun, sağlıklı, güzel ömürler ihsan eylesin de başımızda dursunlar..gölgeleri yetiyor annelerin...
anne olmak isteyen herkesede bu güzel duyguyu tattırsın mevlam..AMİİİİİİN...AMİİİN...AMİN...

bende hepinizin ANNELER GÜNÜNÜ TÜm YÜREĞİMLE KUTLARIM...

topiğin ana kraliçesi Aebenminde aplamız olması münasebetiyle ellerinden öperim...

amanııın zilim ne diyecegimi bilemedim
bende şimdiden hepinizin anneler gününü kutlarım . anne olma adaylarınında .
vede tabisi canım anacımın gününüde kutlarım .her ne kadar benden baya uzakta olsada
rabbıım ne güzel duygu şevkat vermiş bize ana olarak .

Evet aebenim kıymetlim hakketen iyi yoldayım senelerdir vermem lazım diye ağlaştıktan sonra veriyorum işte daha ne olsun bu iş motivasyon meselesi ben bunu anladım hiç zorlanmıyorum yasakları reddederken gayet rahatım dediğim gibi 60 ı görücem sağlıkla inşallah .......
Almaman güzel boşver zamanın gelince verirsin tatlım senin iradeni bilirim ben ki bu irade meselesi bile değilmiş bunu anladım anın gelince:)))

Zili sende mi öğretmensin tatlıcım .......inletmişin ortalığı ne güzel bir paylaşım bu süpersinnnnnnnnnnnn canım.....
Ah ahhhhhhhhh bende oğlumcum o yaşlardayken böylesine duygu yüklü cümleler kurabilirdim ama şu an bir ergenusum var elbette hisler aynı ama büyük mücadelediyiz ama yazını kopyalıyıp pazar günü ona mesaj atıcam yazamasamda yazanlarım var mersi canım:))

evet ,sihirli kelime bu sanırım ''ZAMANI GELİNCE''

ergenus ha ah laram sende 1 tane bende 3'çü biryerde var. neyseki büyük kızım eregenligi atlatı onda zorlanmadım ama küçükler beni yoracak sanırım

Aebenim ALLAH kolaylık versin canımcım zor işin:))
Herkesin bu güzel günü kutlu mutlu umutlu olsun.Dün akşam 5 aile çoluk çocuk arkadaşta yemekteydik ben et barbunya ve salata yedim ama masa sakıncalı cennetiydi tatlılarıda( 3 çeşit) canım inanın istemiyordu hakketen yiyesim hiç yoktu sonra dedim ki duruyo ya benim kilo ye şok etkisi olsun istemiyerek yedim valla hatta bayılttı içim bulandı ben yarın kesin eksik çıkıcam dedimde herkes güldü:)) ve bu sabah 500 gr eksik çıktım şimdi ben gülmekteyim

slm ve iyi haftalar dilerim hepinize...

ama bu gün gelen giden olmamış..nerelerdesnizi yahu yine....:44:

lara alemsin valla ..hem kaçamak yap ,hem kilo ver..oohh misss...

bende oülumun ergenklik hallerini düşünüyrum bazen,nasıl olur diye..:44: atarlanırmı acaba bana diyorum..olacak elbette ama insan nedense başına gelecekleri düşününce,en iyisi düşünmemek diyor

ben geçen yıla kadar güzel sanatlar lisesindeydim.müzik öğretmeniyim (viyola-keman).. ergen psikolojisini iyi biliyorum o sebeple..helede güzel sanatların öğrencileri çok entel dantel oluyorlar..bişeyde denmiyor..ne desen ya duygusala bağlıyorlar(kızlar) ya atarlanıyorlar(erkekler).. bi şey demesen triplere giriyorlr..bu garipler kısacası...

şu an bedensel ve zihinsel engellilerdeyim.buranında çok eksi yanları var...psikolojim ilk başlarda berbat olmuştu..arada bir hala alt üst olduğum zamanlarda olmuyor değil..ama saatleri kısa diye buraya geçtim.çocuğum küçük,tüm gün kreşe vermek istemedim o sebeple buraya geçtim cnm...

aebenim sen neler ediyorsun aplam..hakikatten senin iş zor valla..biri çıkıyor diğerleri giriyor ergenliğe..allah kolaylık versin aplam...

nazlı,takyi,safinaz,aysel,mimuş nerdeki....:44:

herkese iyi akşamlar, bol kaçamaklı bir hafta sonu, anneler günü programları, eşimin anneler günü için arkadaşıyla planladığı akşam yemeği derken ipin ucu kaçtı biraz. Birkaç gün içinde toparlarım inşallah. Bugün oruçluydum. Yarın kaldığım yerden devam.Herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun.Allah çocuğu olmayanlara en kısa zamanda evlat sevgisi yaşatsın. Kimseye evlat acısı yaşatmasın.Herkesin evlatları hayırlı evlatlar olsun.

günaydınn efemmm
geçmiş annele rgününüz kutlu olsunnn nasılsınız bakalım.
diyet işleri nasıl gidiyorrrrr,

zilim , aben abla tayki, lara herkese selamlarrrr adını unuttugum varsa affola.
ben başka bir yöntemle devam ediyorum akaşm yemek yemiyorum
saat 4-5 gibi iş yerinde yedigim boö yogurt ve meyve ile günü kapatıyorum akşam çok acıkırsam
salatalık cacık, ayran gibi şeyler tüketiyorum. çünkü benim eve giidp yemek yemem 8 i buldugu için böyle bir yöntem buldum.

gün içindede glisemin endekse dikkat ederek besleniyorum tabiki
tatlı vs yemiyorum çünkü gi dikkat etmesem hemen mide ve belim yaglanıyor
bşrde ara yapmak iyi gelmiyor bana bunu çözdüm sabah ekmekli kahvaltımı yapıyorum.
öglene salata tüketiyorum ayran la ama tabi ya tavuklu yada bakliyatlı vs yada peynirli salata
bazne yanında 1 dlm etimek vs yiyorum . saat 4-5 gibide 2 porisyon meyve ve yogurt yiyi p günü kapatıyorum

nisanda 64.6 yı gömüştüm ama sonrasınd akayışı kopardım
geçen cuma 65.6 yı görüdm birde regliyim belki bu hafta 64 leri yakalarım yine.

pazar günü evi temzileyip öbür cumarteside taşınmayı planlıyorum kısmet olursa
çok bekleidm ama beklediigme degdi evim çok güzle oldu
halı alıcam saggy istiorum ama temziligi zormuş kullanan varmı aranızda?

ne çok anlatacak şeyim varmış megersemmm

selamlar hatunlar
sınavlar iyi geçti. dünde yogundum giremedim .

nasılsınız bakalım .
zilim çoçukken yavruları susturması kolay canım byüdükçesorunlarda farklı boyutlar alıyor koça insan olasalar konuşup haladilir bazı konular fakat ergenlikde konuşmakda çok işe yaramıyor . eggenus için sen 3. plandasın, önce kendi sonra arkadaşları en sonada sen geliyorsun canım . şükürki bu durum birkaç seneyi geçmiyor

laram her zaman derimya metoyun kıymetini bil hep kulaghınıçılattım bunca sene kızlar şahit kaçamak yaptıgın ve ertesi gün artılarla güne uyandıgımda
tebrikler canımcım eh hedefede az kaldı

takyim amin canım
olur arada öyle kaçamak . kaçamaklar karşısında Allah herkese laroşumun bünyesinden versin inşallah

banum kendine bir düzen kurmak ve sonucunu almak çok güzel canım

hadi bakalım taşınma işini bitiri çek fotoları
bende duydun o halıların kullanışsız oldugunu . benim sedece banyo paspaslarım onlardangerçekden temizlemesi zor . her tarafa aynı halılardan alacak deyilsinya. aklında kalmasın ondanda al fakat baska halılarda al derim odalarının döşenişine göre

safiş ,ayselim nerdesiniz

antim senden ne haberler canım ,inşallah seneye aneler gününü kuzucuklarınla kutlarsın :)

.nazlım ne kadar kaldı doguma canım ?

Son düzenleme:
slm hepinize...

banum hadi hayırlısı cnm,Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah ağız tadıyla...

shaggy halıları bende çok beğeniyorum.içim gidiyor walla..ama ben temizlik robotu kullanıyorum.astımlı olduğumuzdan dolayı.onun ucundada derin temizlik aparatı denen çok hızlı dönen bir fırça var.halının derinliklerine kadar temizlemesi için..onunla shaggy halıyı süpürmeye kalkarsam yolunmuş tavuktan farkı kalmazmış halının normal süpürgeylede aralarına girmiş kırıntılrı çıkarmıyormuş..temzliği zor olduğundan bende sadece bakmakla yetiniyorum

yeme düzenini ayarladığıan sevindim cnm.ama 5 gibi yiyip gece yatana kadar acıkmıyormusun..bari 5'te meyve yerine biraz yemek gibi bişeyler yesende meyveleri geceye bıraksan...

aebenim sınavları atlatmışsın aplam..geçmiş olsun..
insanın çocuğu küçükken hiç büyümeyecekmiş gibi geliyor nedense..oğlumun ergenliğini göreceğim günleri sağlıkla görürüm inşallah..(hepimiz görelim çocuklarımızın büyüdüklerini inşallah)
her cuma tam bz okuldan eve dönerken çok yakında bir camiiden cuma selasını duyunca içimden hemen dua etmeye başlıyorum.ezanla -sela arası edilen dua kabul olurmuş denir ya..Rabbim evladımın bana ihtiyacı olduğu sürece bize hastalık,kaza-bela verme,ölüm verme evladım yapayalnız kalmasın tek başına.üzülmesin yarabbim (AMİİİİN)diye..

takyim daha sık gelsene cnm...bak gelmeyince kaçamaklar yapılmış gel sen gel...o zaman kaçamak olmaz...

Selamlar safi masum aeben zili hepiciğinize ....... bende kilo verimi yavaşladı ama ciddi incelme var artık pantollar dökülüyor iyice ama 5 kilo daha verip bir beden daha incelmeden yenilerini almamak için dayannnnnnn diyorum kendimi ayakkabıya vurdum :)))) Hep verdiğim kilolar konuşuluyor okulda müthiş keyifli maşallah rabbim sağlıktan ayırmasın uzun zamandır ağlaştığım için hakketen mutlu ediyor bu durum beni herkes olmak istediğine ulaşsın tez zamanda ben çok uzun zaman kaçamak yapmadığımdan kaçamaklar bu şekilde etki ediyor zaten montide iksirde bu kan şekerini öyle bir dengeye getiricen ki bu başlar başlamaz 3 bilemedin dört günde oluyor sonrasında kaşamak yapmadığın sürece veriyosun ama bi kaçamak bir haftana mal olabilir 5 6 haftadan sonra haftada bir yapılan kaçamak işe yarıyor ve zaten kaçamak yapmadıkça canında istemiyor sakıncalı şeyleri yemek...........YERİM BEN SENİN GÜZELLİKLERİNİ MONTİCİM CANIMCIM OY OY OYYYYYYYYYYYYYYY
Zili ergenliği merak etme hiç tavsiye etmem canım benim oğlan 3 5gündür pek bi iyi aman aman bakalım bide bunun 15 yaşı var:)) Derslerini etkilemesinde katlanırız napalım:))

huuuu hhuuuu selam milleetttt nabersiniz yaaaaa
yazıları ara okudum okuduğum anlaşılsın diyede beğendim ama yorum yazamadım
her zaman ki gibi sayfayı açıyorum ve arka planda açık kalıyor yoğunluktan yazamıyorum hatta sayfanın açık olduğunu bile akşam pc kapatırken görüyorum

eee diyetcanlar nasılsınız bakalım anlatın hele
diyet + spor nasıl gidiyorrrrr
bunlardan ziyade hayat nasıl gidiyorrrr
umarım keyifler yerindedir herkesçikler iyidir
Ben bomba gibiyim maşallah.... Her gören beni zayıflamış ve güzelleşmişsin dedikçe nasıl iyi olmayayım kiiiiii
alllaaaammm aaallllaaaammm kocamda da bir iltifatlar bir nağmeler adam tekrar tekrar aşık olıuyor bana
hele hele arkadaşlarımın yanında söyledikleri messttt oluyorum resmeennn
anlayacağınız ben süüüppeeerr ötesi süpperriimmm Rabbim ağız tadımızı bozmasın maşallah....

selammmm herkesee

zilimm cnm benim yemek yeme şansım yok ögle 12-1 gibi yiyorum akşamda 4-5 gibi yogurt meyve bazne kuruyemiş yemek gibi bişeyi göttürmem laızm
oda iki menü taşımam demek oluyor , ögleyi zaten taşıyorum.
o yüzden çözümü bunda buldum bakalım yarın tartı ne diycek..

iyi günler herkese . HEPİNİZİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin

aeben ablacığım ALLAH kısmet ederse doğuma 1,5 ayımız kaldı bir aksilik olmazsa

Herkesin kandilini kutlarım....
Rabbim bu gece edeceğiniz tüm duaları kabul eylesin hayırlısı ile inşallah....
Herşey Gönlünüzce olsun....

slm herkese..

hepinizin regaip kandili kutlu olsun,rabbim dua için kalkan ellerinizi boş çevirmesin inşallah...herkesin gönlünün muradını versin mevlam..AAAAMİİİİNN......

kıslar ben bişey sorucam size ya..ben tatilde regl olmiim diye doktoruma sorarak doğ.kontr. hapı aldım dün.akşam ilk dozu kullandım.fakat bu gün fecii ötesi bir baş ağrım var.ne yaptıysam geçmedi..başımın sol tarafı migren gibi gözümle, ensemle ,yüzümle karışık komple ağrıyor..ve midem bulanıyor.. doktorumda ilk başta bunların olabileceğini söyledi ama bu kadar yoğun olacağını hiç tahmin etmedim..

hayatımda ilk kez kullanıyorum ve yan etkilerini fazlasıyla hissettim..ara kanamada yapabilirmiş ilk başladığımız aylarla..ben zaten sadece bu aya mahsus kullanıyorum.umarım dayanabilrim.sizlerden kullananlar hangi yan etkilerle karşılaştınız,ve ne kadar sürdü?birde hap bitince regl olacağımya çok yoğunmu geçiyor yoksa azmı sürüyor..kk'da okuğum kadarıyle ikiside olabiliyormmuş...

sizinde yan etkiler konusundaki fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var..

eşime sordum,olabilir normaldir dedi ..hepsi bu...bende bu kadarını biliyorum sağol ya çok yrdımcı oldun dedim imalı imalı
o da" ben kullanmadımki nerden bileyim herkeste nasıl etki ettiğini cnm" dedi..
bende kk'daki kıslar bilirler dedim...

günaydınnnn

naz'cım hayırlı dogumlar cnm saglıkla kavuşurssun bebegine inşş:)

zilmm cnm ben 5 ay kullandım yazınki sonlanan gebelikten sonra
yüüzmde ensemde uyuşma , ve başımd aşiddetli agrılar çektim
ve reglim oluyordu gününd efakat çok az oluyordu. bunun gibi yan etkiler yaşadım.
bir ay dayan sonrasında bırakırsın cnm . yaşadıgın yan etkiler normal yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…