slm ve hayırlı cumalar herkese...
Ama herkes nerde bu arada:44: Birde bu gün bildirim yapmayacakmıydınız yahu??
Banum akşam fenalaştım cnm,tansyionum 10-6'lara düştü,çarpıntı,başdönmesi,mide bulantısı,ensemde uyuşma ne ararsan oldu yani cnm..1 hapta kendimi kaybettim anlayacağın..eşimde içme bunu yaramadı sana,her bünyede bu kadar yan etki göstermiyordur senş fena etkiledi,bu gece içersen yarın okula gidemiyceksin dedi..hakikatten gdemiycek kadar kötü olacaktım içseydim.tüm gece ellerim titredi.bende duruma göre geciktirici kullanıcam gerekirse...
Sağlığımdan olacaktım neredeyse...
rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin nazlışımiyi günler herkese . HEPİNİZİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin
aeben ablacığım ALLAH kısmet ederse doğuma 1,5 ayımız kaldı bir aksilik olmazsa
huuuu hhuuuu selam milleetttt nabersiniz yaaaaa
yazıları ara okudum okuduğum anlaşılsın diyede beğendim ama yorum yazamadım
her zaman ki gibi sayfayı açıyorum ve arka planda açık kalıyor yoğunluktan yazamıyorum hatta sayfanın açık olduğunu bile akşam pc kapatırken görüyorum
eee diyetcanlar nasılsınız bakalım anlatın hele
diyet + spor nasıl gidiyorrrrr
bunlardan ziyade hayat nasıl gidiyorrrr
umarım keyifler yerindedir herkesçikler iyidir
Ben bomba gibiyim maşallah.... Her gören beni zayıflamış ve güzelleşmişsin dedikçe nasıl iyi olmayayım kiiiiii
alllaaaammm aaallllaaaammm kocamda da bir iltifatlar bir nağmeler adam tekrar tekrar aşık olıuyor bana
hele hele arkadaşlarımın yanında söyledikleri messttt oluyorum resmeennn
anlayacağınız ben süüüppeeerr ötesi süpperriimmm Rabbim ağız tadımızı bozmasın maşallah....
5+ 5 sene kulandım zilim . reglimi azlatmakdan başka yan etkisi yoktu ha bide isteksizlik yapıyor okadarslm herkese..
hepinizin regaip kandili kutlu olsun,rabbim dua için kalkan ellerinizi boş çevirmesin inşallah...herkesin gönlünün muradını versin mevlam..AAAAMİİİİNN......
kıslar ben bişey sorucam size ya..ben tatilde regl olmiim diye doktoruma sorarak doğ.kontr. hapı aldım dün.akşam ilk dozu kullandım.fakat bu gün fecii ötesi bir baş ağrım var.ne yaptıysam geçmedi..başımın sol tarafı migren gibi gözümle, ensemle ,yüzümle karışık komple ağrıyor..ve midem bulanıyor.. doktorumda ilk başta bunların olabileceğini söyledi ama bu kadar yoğun olacağını hiç tahmin etmedim..
hayatımda ilk kez kullanıyorum ve yan etkilerini fazlasıyla hissettim..ara kanamada yapabilirmiş ilk başladığımız aylarla..ben zaten sadece bu aya mahsus kullanıyorum.umarım dayanabilrim.sizlerden kullananlar hangi yan etkilerle karşılaştınız,ve ne kadar sürdü?birde hap bitince regl olacağımya çok yoğunmu geçiyor yoksa azmı sürüyor..kk'da okuğum kadarıyle ikiside olabiliyormmuş...
sizinde yan etkiler konusundaki fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var..
eşime sordum,olabilir normaldir dedi ..hepsi bu...bende bu kadarını biliyorum sağol ya çok yrdımcı oldun dedim imalı imalı
o da" ben kullanmadımki nerden bileyim herkeste nasıl etki ettiğini cnm" dedi..
bende kk'daki kıslar bilirler dedim...
Selamlar kaç kez yazmak istedimsede bu yazma bölümü hata verdi.....
Nasılsınız kilo durumlarına pek değinmiyosunuz.Zilicim kıymetlim geçmiş olsun.
Aeben sen nasıl bişeysin yaaaa en az 5 senedir tanıyorum seni hep yoğunsun dur kızım artık durrrrr azcık
Benim kilo bi takıldı o takılış bu sabah mutlu oldum düne göre 600 gr verdim ama nerdeyse 2 haftada 1 kg civarı oldu bu hızla kalan 5 kilo temmuzu bulacak ama olsun iyiyim ben.Bugünnnnnnn mutluyum eşim uzun zamandır düşündüğüm arabayı alacakarabam değişiyo aebenim bi ara hatırlarsın kilo vermeye iddaya girmiştik olmadı.Ama kilo veremediğim için değil ortğı ile ters düştü ayrıldı şimdi toparlandı anca:))Gündüzde gün var ona gidicem ama yer giderim ordada salata yerim artık ben bunu diyorum ya yapıyorumda ya hayret kaç yıldır sıfır iradeydim ben maşallah diyin gebertirim
haklısın kızacaktımslm ve iyi hafta sonları herkese...
aebenim aplam çok geçmiş olsun,böbreklerinden daha önce şikayetin varmıydı?inşallah ciddi bişey değildir aplam..rabbim şifalar versin..
sen iyi olda ,yoğun ol...burayıda düşünme, sensiz yarım kalıyor buralar ama sağlıktan önemli değil hiç bişey...
banum ben reglimin tarihinde çok değişiklik olmasın diye d.kontrol hapı almıştım cnm.3 gün önce olsam işimi görecekti yani..ama yaramadı bana hap..bende gerekirse geciktireceğim artık napiim..
haa birde senin adet söktürmek için içtiğin bitki çayı,ot çöp tarzı bildiğin bişeyler varmıydı cnm..sanki burda daha evvel öle bişeyler konuşulmuştu diye kalmış aklımda...:44:
laram çok sağol cnm..sanada maşallah yani..senin meton çok akıllı bir meto vallasözünden çıkmıyor..vermek istediğinde çatır çatır veriyorsun kiloları..iradeni ,metonu ve seni tebrik ederim arabanda hayırlı olsun..ben neredeyse 40 kg verdim bana araba alan olmamıştı ..babamın aldığı arabamı geçen yıla kadar kullandım(8 yıl)geçen sene değiştirdik ancak..dur ben eşime eve gelince bi patakliiimm
aebenimde beni pataklıycak bu serzenişten sonra...aebenim eşimin annesi gibi ,ben de aebenimin gelini
şaka bi yana eşimin hakkını yersem taş olurum gerçekten...
güle güle kullan yeni düdütünü laram
evet canım hep yogunum fakat bu sene daha bir yogunum . kızlarımın ikisininde bu yıl sınavları var . saglık konuları ve sohbetlerde ayrı bir yogunluk .. ama mutluyum böyletek saglık olsunda gerisi hallolur ...
laram diyetden bahsedemiyorum çünki diyet yapmıyorum canım .ama bir dönücem tam dönücem sanırım .
iyi hafta sonları bu arada kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?