Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm ve hayırlı cumalar herkese...

ama herkes nerde bu arada:44: birde bu gün bildirim yapmayacakmıydınız yahu??

banum akşam fenalaştım cnm,tansyionum 10-6'lara düştü,çarpıntı,başdönmesi,mide bulantısı,ensemde uyuşma ne ararsan oldu yani cnm..1 hapta kendimi kaybettim anlayacağın..eşimde içme bunu yaramadı sana,her bünyede bu kadar yan etki göstermiyordur senş fena etkiledi,bu gece içersen yarın okula gidemiyceksin dedi..hakikatten gdemiycek kadar kötü olacaktım içseydim.tüm gece ellerim titredi.bende duruma göre geciktirici kullanıcam gerekirse...

sağlığımdan olacaktım neredeyse...

geciktirici kullan tabikide niye onu tercih etmeidn ki başta

selam kızlar .
geçmiş kandilinizi kutlarım hayırlara vesile olmuştur inşallah ...
zilim neyin var geçmiş olsun ..

kızlar şu sırlar ben kendime bile yetemiyor .inanın . gelemiyorum kusuruma bakmayın. her şey okadar yogunki . çoçuklar ,dr. arasında mekik dokuyorum . tatlil sonuçlarında birde böbreklerde kanan göründü .tekara bir sürü tatlil vs . henuz tam sonuçları göstermedim kalp derken birde böbrek çıktı hayırlısı olsun bakalım .

hepinizi kucaklıyorum allaha emanetsiniz

rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin nazlışım
ne güzel safişim, mucuks
5+ 5 sene kulandım zilim . reglimi azlatmakdan başka yan etkisi yoktu ha bide isteksizlik yapıyor okadar

Selamlar kaç kez yazmak istedimsede bu yazma bölümü hata verdi.....
Nasılsınız kilo durumlarına pek değinmiyosunuz.Zilicim kıymetlim geçmiş olsun.
Aeben sen nasıl bişeysin yaaaa en az 5 senedir tanıyorum seni hep yoğunsun dur kızım artık durrrrr azcık
Benim kilo bi takıldı o takılış bu sabah mutlu oldum düne göre 600 gr verdim ama nerdeyse 2 haftada 1 kg civarı oldu bu hızla kalan 5 kilo temmuzu bulacak ama olsun iyiyim ben.Bugünnnnnnn mutluyum eşim uzun zamandır düşündüğüm arabayı alacak arabam değişiyo aebenim bi ara hatırlarsın kilo vermeye iddaya girmiştik olmadı.Ama kilo veremediğim için değil ortğı ile ters düştü ayrıldı şimdi toparlandı anca:))Gündüzde gün var ona gidicem ama yer giderim ordada salata yerim artık ben bunu diyorum ya yapıyorumda ya hayret kaç yıldır sıfır iradeydim ben maşallah diyin gebertirim

Son düzenleme:

güle güle kullan yeni düdütünü laram

evet canım hep yogunum fakat bu sene daha bir yogunum . kızlarımın ikisininde bu yıl sınavları var . saglık konuları ve sohbetlerde ayrı bir yogunluk .. ama mutluyum böyletek saglık olsunda gerisi hallolur ...
laram diyetden bahsedemiyorum çünki diyet yapmıyorum canım .ama bir dönücem tam dönücem sanırım .

iyi hafta sonları bu arada kızlar

slm ve iyi hafta sonları herkese...

aebenim aplam çok geçmiş olsun,böbreklerinden daha önce şikayetin varmıydı?inşallah ciddi bişey değildir aplam..rabbim şifalar versin..

sen iyi olda ,yoğun ol...burayıda düşünme, sensiz yarım kalıyor buralar ama sağlıktan önemli değil hiç bişey...

banum ben reglimin tarihinde çok değişiklik olmasın diye d.kontrol hapı almıştım cnm.3 gün önce olsam işimi görecekti yani..ama yaramadı bana hap..bende gerekirse geciktireceğim artık napiim..

haa birde senin adet söktürmek için içtiğin bitki çayı,ot çöp tarzı bildiğin bişeyler varmıydı cnm..sanki burda daha evvel öle bişeyler konuşulmuştu diye kalmış aklımda...:44:

laram çok sağol cnm..sanada maşallah yani..senin meton çok akıllı bir meto valla sözünden çıkmıyor..vermek istediğinde çatır çatır veriyorsun kiloları..iradeni ,metonu ve seni tebrik ederim arabanda hayırlı olsun..ben neredeyse 40 kg verdim bana araba alan olmamıştı ..babamın aldığı arabamı geçen yıla kadar kullandım(8 yıl)geçen sene değiştirdik ancak..dur ben eşime eve gelince bi patakliiimm
aebenimde beni pataklıycak bu serzenişten sonra...aebenim eşimin annesi gibi ,ben de aebenimin gelini

şaka bi yana eşimin hakkını yersem taş olurum gerçekten...

haklısın kızacaktım
yav ben ne edeyim bende verdim okadar kilo evlendigimiz kilodayım 3 tenede veled verdim hala arabam yok aslında eşimin altındakide benim arabam kayıtlara bakılırsa ama bana faydası yok . aslında arabada çok şirkette fakat benim altımda yok amann araba olsa bu sefer eşim her işi üstüme yıkar en azından şindi bizimle onu bahane edip geziyoruz dolmuşlar taksilerde emrimizde .eh bide park sorunu var zati ben kızılaydan hiç çıkamam . tabi bunlarda biraz zühürt teselisi aslında inad etsem aldırırım fakat eşim kendi istegiyle alsın istiyorum .yoksa içime sine kullanamam ben

zilim böbreklere kanama görünüyor ama ilginçdir hiç şikayetim yok . okadar film ult. vs yapıldı bir sonuçda çıkmadı açıkçası . birde emar istedi fakat benim asıl dr. kardiyolok olan hocam görsün tahlilleri o seni yönlendirir diye gönderdi . ilginçdir belki kalple ilgili sorunda bundan kanaklı olabilir dedi :44: şimdi prof. hocamdan randövü günü bekliyorum sonuçları hepden göstermek için .

Dün bayağı üzüldüm yaaaaaa istediğim araç yok satıyor en erken kasım teslim ve ben o kadar bekleyemem başka bşeyde karar kıldım ama ayıp olur mu bi bakıp bana yorum yapsanız kızlar benim istediğim mersedes cla kasım teslim olan ,almayı düşündüğümde mersedes A 180 YA DA 200 SİTESİNDEN Bİ BAKIN ALTERNATİFİNİZ VAR MI BANA Bİ YÖN VERİN OLUR MU?
Aeben geçmiş olsun canımcım ihmal etme sağlığını.
Zilicim dün nazara geldim eşim telefonla aradığında misafirlikte tam o sırada tatlı dağıtılıyordu benim araba en erken kasım teslim haberini alınca tatlı yiyiverdim ama neyseki tarı sabah kızdırmadı az yedim zaten ama azı çoğu yedim eşşek kafam:))

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

herkese iyi pazarlar...

aebenim böbrekte kanaman varsa nasıl şikayetin olmaz ablam:18: yada inşallah dr.yanılmıştır diyelim..ihmal etme aplam,peşini bırakma...inşallah önemli bir şeyin yoktur...

laram mercedes olsun taştan olsun yaw...hangisi olursa olsun walla...gözün kapalı al gitsin cnm..ben 7 aylık bi ford fiesta için kaç ay bekledim(renk takıntım vardı benimde illa fuşya olacak diye)
tüm isteklerin bi anda olmuyor ,kapa gözünü al birini hazır eşin niyetine girmişken bence...

aebenim haklısın aplam,bizim eşler üstümüze iş yıkmaya dünden hazır zaten..beni dün arabanın sigorta şirketinden aradılar salı günü doluyor yenilemek istemisiniz diye..eşiminkinide benimkinide ben takip ediyorum.unutmiim diye telmde kayıtlı hepsi.oğlumun pedagog randevuları,arabanın ,evin, vergileri,sigortaları,alınacak verilecek hepsi bende..

haftaya kuzenimin nikahı var,sabah gidiip akşam dönecektim uçakla.oğlum hırpalanmasın diye eşime bırakıp..ama gene arazi
3 gün semiinere gidiyor yurt dışına bi üniversiteye.. ben gene şen dul şaban... aklıam geldi bak yine cozuttum..dur ben şu kocişe hemen evi süpürme ve paspaslama cezası vereyim bu gün oda yetmez bu kızgınlıkla ütü mütü ne varsa yapsın yoksa çıngar çıkartacam walla..bu ne yaw...adam varmı yokmu ,bizimle yaşıyormu yaşamıyormu belli değil...eskiden nöbet tutardı şimdi onuda tutmuyor ama işi arttı azalacağına...

Günaydınlaaarrr vede hayırlkı haftalar efendim nasılsınız bakalım
Buralar pek bir sakin sanırsam herkeslerin işi gücü var herkes yoğun

Aebenim ablam canım çok geçmiş olsun nereden çıktı şimdi bu böbrek kanaması allah muhafaza yaaa.....
Sana nazar değiyor abla 3 çocuk maşallah taş gibisin e her yerede yetişiyorsun elinden de her iş geliyor maşallah diyorum sana maşallah.... Bu yüzden göze geliyor olabilirsin ablam aman dikkat....

Ziliii senin kocada harbi yani yıkmış herşeyi senin üstüne kolay gele bacım....

Banu sen ne ettin taşındınmı en son toparlanıyordun dimi.... Yeni evin sana ve ailene bol şans sağlık ve huzur getirsin inşallah güzelim....

Laram tatlım Ben kesinlikle ML320 diyorum başkada birşey demiyorum.... Ama tabii o büyük gelir diyorsan 220 kompressor tercih sebebidir.... Yalnız arabalar böyle canım 4-5 aydan önce teslim edemiyorlar sırada bekleyen o kadar çok ki
Rabbim kaza bela vermesin güzelim iyi günlerde kullan şimdiden...

Ayselim nerelerdesin bebeğim sen final haftası vizeler derken iyice unuttun buraları yavrum e hadi gel azcık kendinden söz et kuzucum yaaa özledik seni....

Miraaayyy seni görüyorum orada burada geziyorsun ama burayıda ihmal ediyorsunnn olmaazzzz çıbık gellll

Antim güzelim senden de haber alamıyoruz birtanem nerlerde ne alemlerdesin bebişler ne durumda.... inşallah herşey yolundadır tatlım senin hayatında....

günaydınn , aebenim çok geçmiş olsun .inşallah tahllilerinde temiz çıkacak. kendine dikkat et canım
banucuğum evine geçtin mi ?

Zilicim bende bekledim anlaşılan daha da bekliyeceğim canımcım nasip çok şükür bugünümüze çokta yokluk çektik ilk evlendiğimiz yıllarda battık çıktık bugünlere geldik hayırlısı ile canım daha iyileri sizlerin olsun.
Safi deliiiiiiiiiii nerdesin kızım sen hergün giricen bu ne yaaaaaa.......Sen beni aştın be tatlım okula da ml ile gidilir mi aslında range Rover evogue ta gözüm var ama ortam müsait değil tatlım gözden korkarım gerek yok daha da abartmaya bu en sınır benim için fazlası yaramaz canım kaldırmaz:)
Bu arada kızlar çizelgeme alkış hadi:))))))))))))

slm ve iyi haftalar herkese..

laram maşallah çizelgene cnm..bu hızla yazı çıtır olarak geçreceksin belli..

banum hakikatten taşınma işi ne olduu cnm..taşınıyormusun?girmediğine göre benimde aklıma bu geldi..kolay gele cnm...

bende pestilim çıkmış vaziyetteyim walla...bu gün benimde yoğun bi gündü okul olmamsına rağmen...

zilim inşallah canım ya ama regl olucam şiştim bugün şişko hissetim kendimi:))Ve eskisi kadar katı yapamıyorum acaba bir hafta ara versem de sonra sıkı bir tempoya mı girsem yine diye düşündüm ne biliym bugün okulda açık büfe kahvaltı vardı azcık simit yedim ekmeğimi yanımda bulundurmaya titizlenmiyorum bir hafta ara verip son 5'e mi girsem acaba napsam ki ben ne dersiniz:)

günaydınnnnn
ben haylan taşınamadımmm
gazı bekleidk gaz sorunu bittti mutfak dolabınd aufak dgeişiklik yapmıştık dolap yerleşicek onu bekliyorum.
mutfak dolabının su borusund aufak bi dgeişiklik olmaıs laızm ama proje öncesi yapmadıgımız için
proje çizilmeisni ve gaz gelmeisni bekleidk . bu gün dolaplar takılırsa sonra mermer ve banyo dolabı gelicek sonra finişşş
amaa evin bir çok eksigi varya bitmiyor

yatak odası için perde yaptırıcam siyah simli stor ve kuruveze tül düşünüyorum üzerine , storlarda zor yıkanıyormuş ama
napalım kaderimse çekerim.
ben bu pazar temziliyorum evi öbür pazara taşıınıyorum bu arada ama heryer koli koli kafayı yiycem her ye rbir yerde
bu evde hamam böcegi çıkıyor birde binayı ilaçlama yapıyorlar iki gündür . umarım eşylarla paket yapıp götürmem
öbür eve:18::18::18::18:

bizim 7. kata bi yeni evli çift taşınmış geçen evlerine gittik baktık allahım her yer beyazzz halı, dolaplar, koltuklar perdeler baydı beni ya o kadar beyaz olmasıda benim slaonum şimdilik boş kalacak ama alırsamda siyah-beyaz almıycam çünkü banyo mutfak çocuk odası hep siyah beyaz birde salonun siyah beyaz olmaısna katlanamam naynnnn

aben ablam geçmiş olsun sanada , ggörüşemiyoruz eskisi gibi

zilim senin işinde zor hakkaten ya her iş sana bakıyor.

llara hayırlı olsun şimdiiden yeni araban, bende geçen yıl almıştım ehliyetimi arabayı aktif kulanıyorum şuan ve büyük bi özgürllük
eşimi işe bırakıyorum akşamda dönüşte alıyorummm , keşke önceden alsaymışım diyorum hep..

safinaz taşınamadım henüz çok a zkaldı inşş..

slm hepiciğinize..

pert olmuş bir halde yerde uzanmış vaziyette yazıyorum buraya.. eşim ve oğlum bacacıklarıma masaj yapıyorlar bende kk'ya bakınıyorum.o derece yorgunum..uyusam uyuycam...

sabah okula gidene kadar 7 km yürüdüm geldim.okul çıkışı vergi,alacak verecek işleri..eve gel pilates (kardiyo)yap,yemek yap(elde açma gözleme -mücver ve kurabiye istediler sadrazamlar)sonrada o berbat hale gelmiş mutfağı temizle derken pert oldum.. duş alıp yatsam yarın sabaha kadar deliksiz uyurum ama geçede en az 4-5 kerede saat kurup oğlumu örtmeye kalkıyorum.doğal olarakta sabahları dinlenmiş olarak uyanamıyorum..tatili 44444444444 gözle bekliyorum valla..ama malesefki beni yine görevlendirme ile güzel sanatların yazın yapılan özel yetenek kurs ve sınavlarına yazmışlar...bana dinlenmek gerçekten haram ..biri bedduamı etti nedir..totom yer görmüyor..ne parsını ne fazladan mesaisini istemiyorum walla,azıcık dinleneyim üste ben para vereyim..

banum storları temizlemek o kadarda zor değil cnm,siliniyorlar ıslak deterjanlı bir bezle...yada çok kirlenirse halı yıkamacıların bazıları storlaroda gelip söküp alıyor,temzilyip takıyor cnm..aman zaten stor para değil be cnm..perde para tutuyor esas.bakırköy pazarında simli storların bile mt'si 25-35 o aradaydı..1 ay falan önce arkadaşla gittiğimizde sormuştuk..siyah kirlensede pek göstermez zaten.dert etme ,güle güle kullan alırsanda...

beyaz ev nasıl temiz kalır bilmem.çocuksuzken belki evet ama çocukla zor...benim oğlum elinde yiyecekle içecekle gezmemesine,şu ana kadar hiç bi yeri boyamamasına rağmen ben cesaret edemem..birde her yer bembeyaz olunca hastane gibi soğuk bir havası oluyor evin..
benim yemek odam çok açık kremle,çok koyu bir kahve karışımbu eve geçerken yeniledik.öncekiler lilaydı koltuklarım ,aebenimin oturma odası koltuklarına benziyordu...ben bu evime çıkarken oturma odamı iptal edecektim 4 yıllık oturma odası mobilyamı satmıştım ama çocukla misafir odasında yapamadık..yeniden oturma odası aldık..birde bu evde oda çok olunca oturma odası hepten boş kaldı.halılarımı -sehpamı bile vermiştim yok fiyata.ama yeniden almak zorunda kaldık o sıkışmalıkta..

böcekler içinde yeni gireceğin evini girmeden önce boşken detan marka böcek ilacıyla bir güzel ilaçla dip köşe.petek arkaları,boru giriş çıkışları lavabo delikleri,giderler vs..bişey olmaz bir daha..biz bu eve öyle yaptık girmeden önce..

benim kocam hayatı benim sırtımdan yaşıyor walla..bende biraz onun sırtından..öle yuvarlanıp gidiyoruz işte..o dışarda yapmadıklarını evde yaparak telafi etmeye çalışıyor.(bu konuda hakkını yersem taş olurum gerçkten,halı bile yıkamışlığı vardır:)

ama nasıl güçlü bir profil çizmişsem hangi duruma düşersem düşeyim yardım almadan halleceğime acaip emin bir hali var adamın..

mesela bu gün bir sigorta acentası 450 tl çıkartırken diğer taraf 260 tl çıkarttı .sormasaydım 150 lira kazığı yemiştim.eşime illede sen yaptır deseydim girdiği ilk yere yaptırır 450 lirayı paşa paşa verirdi.hiç soruşturmadan...her güzelin bi kusuru var işte..benimkininde bu.. ama seviyorum walla kocikomu ne çektiiiii benden beeeee....

günadyınnnn yatak odama zebra siperişi verdim siyah beyaz simli yaptırcaktım ama yatak odamı degiştiremeidm ben malesef ilerdede ne renk alırım belli degil osebepten desenli parlak zebra yaptırdım .kırık beyaz rengide
normal tül- gneşlik 600 tutarken zebra 280 tl tuttu
memun kalırmıyırım bilemiyorum tabi bakıcaz duruma göre geriye bi salon ve oturma osası kaldı ama orayada zaten
güneşligim vardı üzerine ip perde aldım degişik dursun diye.
salonumd aboş kalacagı için bi süre dert degil . umarım memmunkalırım zbradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…