Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm herkese..

banum güle güle iyi günlerde kullan canım perdelerini..zebradan memnun kalırsın ,benim oturma odamla mutfak zebra ,memnunum...ama daha yıkatmadım..bir kere sildim..ilerde ne olur benimde bi fikrim yok henüz...dışardan ve uzaktan bakıldığında geçirgenliği ne olur acaba zebranın..benim kendi perdelerime uzaktan bakma şansım yok,evim çok yukarda aşağıdan görünmüyor.mutfakta balkondan bakınca içerisi görünmüyor ama yatak odasında nasıl olur bilemedim banum...:26:

birde banum yaza çocukları okula verecekmisin?ben çok kararsız kaldım.temmuzun ortasına kadar okulum var benim..ve yazın bazı dönemler güzel sanatlarda çalışmalarım olacak..çocuğada kıyamıyorum tüm yıl erken mesai yaptı minicik çocuk.yaz okuluna devam mı etse,yoksa yanımda kendi okuluma mı taşısam....karasız kaldım...ölzmeine dayanabilsem annem gelip alalım birazda biz bakalım çok özledik diyor ama oğlumda gece beni arar gibi geliyor..yattığı yerden arada bi anneeee diye seslenip teyit ediyor..napsam şaşırdım..:44:

selam cnmmm zebra aklımd ayoktu ama yaptırdım çünkü perdeciye gidince ya stor var yada zebra
yatak odasına yaptırdım geçirgenligi sanmıyorumki olsun hem olsada kimsenin görmesine imkan yok
çünk benim ev ormanlıga bakıyor ve teee 7. katta mümkün degil yani görünmesi ama üzerine kalın fon perde yaptırıcamm
kafamda normal tül vardı aslında ama daha fazla tuttu:26::26::26::26:

benim çocuklar mecbur devam edicek cnm ben çalışıyorum. yazın babanne bakamaz sürekli ama şöyle bişey yapıcam haftada 3 gün
gidicekler yüzme ve patene kalan 2 gün ve hafta sonları evd eolacaklar
bazenn boşamı kürek çekiyorum diye düşünüyorum. aama sürekli evde olduklarındada çocuklar gelişmiycek biliyorum.

seneyede başka bir okula kayıtlarını aldırıp,ög:26:len 3,5 a kadar gidicekelr sonra servisle babanneye
akşamd agelince ben alıcam ama ben başka bir iş bulmam lazım. hafta sonu komple tatil olan ve
evime daha yakın bir yer bakıyorum

iyi hafta sonlar herkse...

ev dip köşe temizledim,yarın sabahtan izmire gidip akşam uçağıylada geri gelicez oğlumla..düğün var kuzenin çocuğu sünnet oluyor..eşim yurt dışına uçtu akşam.bugün-ve pazartesi günü seminere katılacak gelecek..bende pazartesi günü okulum çok yoğun diye bugünden yaptım temizliği..camı kapıyı sıkıca kapattım yoksa tozdan bir saatte eskisinden fena olacak...

banum evin tepedeymiş ve etrafı boşmuş ne güzel..sıkış tıkış dip dibe apartmanda oturmayı bende sevmiyorum..ferah ferah otur inşallah cnm yeni evinde..ihtiyaçlarda hiç bitmiyor,insana zamanla biter gibi geliyor ama her gün yeni bişeyler çıkıyor insanı özendirecek..benimde bu aralar girişteki halım ve yolluklarım gözüme batıyor..ama tatile gidip gelmeden hiç bişeye elimi uzatamıycam..düğünler,doğumgünleri,birde babalar günü var yakın zamanda..tatil içinde güneş kremleri vs..derken battımm yine bu ay

yeni taşınacağın evle işinin arası çokmu uzak cnm?

boşa mı çalışıyorum diye düşünme sakın,çocukların büyüdüler,onlara kendini güçsüz hisseden ve mutsuz gördükleri bir anneden çok güçlü,ayakları üstünde duran ve mutlu bir anne lazım inan buna cnm.. evde onlara verecek çok fazla bir şey yok artık bizim açımızdan.sosyalleşmeleri lazım..sosyal çcouklar kendini daha kolay ve güzel ifade ediyor toplumda..kreş her açıdan evden iyidir eğitim açısından..hiç düşünme bile bence..
hem sen evdeyken paspal gezmek canımı sıkıyor,kendimi iyi hissetmyorum demiyormuydun..insan çalışınca her zaman çelik gibi oluyor cnm..hem yarın bi gn emeklilik hakkın olacak..bunları getir aklına,mutlu ol çalıştığın için..

bi yandanda daha iyi bi iş bak kendne bu arada..yeni evinede yakın olan..bulduğun gibi bırakırsın burayı..

hayırlı akşamlar ...
okuyorum telden ama yazmaya pek fırsatım kalmıyor kızlar afedin beni bir süre
bugün büyük kermesimiz vardı gölbaşında . çok güzel bir gün geçirdim arkadaşlarımla .
mesajlarınıza bakayım .

banuşum perdeler diktirmişsin güle güle kullan canım . evin ihtşiyacı hiçç bitmez . sonrada yaptırırsın hiç kafana takma .
ne güzel yeni evinin tadını çıkar .

zilim tatil yakın sanırım ?

safişim benimde aklıma gelmiyor deyil nazar. ama hep derim bana nazar degmez öyle düşününce öyle olur diye
fakat bi sohbette arkadaşım aynen şöyle dedi şuna bak ya telefonla konuşması bile ne nazik ve hoş senin herşeyin ne güzel:26: o akşam dan sonra oldu ne olduysa . bir arkadaşımın çok kötü bir heberini duydum ertesi gün başka bir arkadaşımın . benimde huyum kurusun arkadaşlarımın sevincinide üzüntüsünüde hisseder paylaşırım sonra üstüme karabasan çoktü gibi kötü günler geçirdim .ama iyiyim şükür atlattım saglık sorunlarına gelince ; şu an regl oldugum çin tekrar böbreklere baktıramadın regl bitsin .bakıcam tekrar . kardiyoloji dr.da normal rutin ilacımla devam etmememi ve böbreklerden çıkan sonuçla gelmeme söyledi . kalpve böbretteki sorunlar aynı kaynaklı olabilirmiş.:44: şu an fazla şikayetim yok şükür .
buraya gelememe sebebim yogunluk ve diyet yapamamak
fakat kilo alıyorum
günaydınn , aebenim çok geçmiş olsun .inşallah tahllilerinde temiz çıkacak. kendine dikkat et canım
banucuğum evine geçtin mi ?
sağolasın laceyim . iyiyim canım şükür
laram ne durumdasın neye karar verdin bilmemem ama bence ara VERME!. BİR ARA VERİNCE TOPLAMASI ZORR OLUYOR VEDE BÜNYE AYNI KİLO CVERME DÜZENİNE DÖNMEK İÇİN BAYA SÜRE HARCIYOR O ZAMANDA SENİN SABRIN KALMIYOR . BUNU KAÇÇÇ DEFA YAŞADIM .

laram arbanı güle güle kullan canım .
benim ayaklarımı yerden kessin bide otomatik vites olsun başka bir istegim yok araba için .
sağğolsun eşimin E350 mers. sinde yeterince yaşıyorumlüksü hiçde hoşuma gitmez aslında . okadar paranın bir arbaya verilmesini israf olarak görüyorum fakat eşimin işi ve çevresi geregi birazda mecburi.

senin begendigin otomabillerde çok güzel yakışır arkadaşıma rabbım kazasız belesız günlerde kullanmayı nasip etsin .AMİN .

kızlar eltim dizlerinden ameliyat oldu ahstana çıkışı ben bakmayı istiyorum . gelemezsem merak etmeyin 1.2. hafta
hoş sanki çok geliyorum ya

antim nasılsın canım yazmamışsın hiç :26:

safiş sen nasılsın güzelim .?

aysellllllllll

takyim durumlar nasıl canım .montiye devammı ?

Aebenim valla bir geliyosun pir geliyosun canım herkese ulaşıp gitmişsin yine.Öncelikle geçmiş olsun canımcım ne güzel elticiğine bakacak gönle sahip olman şanslıymış eltin.
Ara vermedim ama arada kaçamaklarım oldu azcık ama bu hafta daha bi sıkıcam ve sebze baklagilli b,r hafta yapıcam ben etle veremiyorum sanırım ondan durdum bu kadar reglim bitmek üzere tam 64 üm bakalım yok daha incelmek istiyorum regl başlarken bi kabardı iştahım ama iyiyim şimdi fakat çok durdum 3 haftada 1 kilolardayım yuhhhhhhhhhhhh ne diyim mayıs sonu 62 63 olurum diyodum bunada şükür napak haziran sonu ne olurum sizce kızlar hadi benle iddalaşın bak görün ve diyin bana kaç olurum acaba devam yolu yok yokkkkkkkkkkkkkkkk
Benim yatak odamda katlamalı perde var stor güneşlik var hiç memnun değilim güzel görünüyor fakat camları ancak üstten açabiliyorsun ve yazın yetmiyor üstten açmak normal tül düşünüyorum bu yaz.Ben bişey sorucam ben balkonlar cam balkon bir balkonumu oturma odası gibi düzenledim bi ara foto koyarım güzel oldu beeeeeeeeee cam balkon diyince anlamışsınızdır di mi buraya nasıl bir perde olur ki acaba bide hafif yuvarlatılmış balkonlarda yani düz kornişle olmuyor camlara bişey portatif tak çıkar bişey lazım bana hani şu arabaların arka güneşlikleri gibi................ Yani işim zor hadi yardımcı olun

iyi akşamlar aebenim ,nazara çok inanırım başıma nazarla ilgili emin olduğum birkaç olay geldi. Allah daha kötülerinden korusun .
ziliciğim iyi eğlenceler. sormayı unuttum tuz lambaları işe yaradımı canım oğluşunun sağlığı için
banum evimin fotolarını ekledim. bende mutfağa ve çocuk odalarına zebra yaptırdım
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/623784-yeni-evimiz.html

günaydınnn , aben abla bir varmış bir yokmuş gibisin....

nazara bende inanıyorum cidden ve eve taşıdnıgımda kocamna bi nazar boncugu alıp takıcamm..

lara bende zbra yaptırdım ama cam açılma konusund abende kararsız kaldım komple yukarı kaldırmak laızm dimi açmak için.
gerçi benim yatak odaısnda cam yok zaten balkon var direk balkona çıkıyorsun..
umaırm pişman olmam zebra yaptırdıgım için
ama kullananlar çok memun oldukalrını söylüyor.
benimde evin temizligi bitti , cuma günü eşim izin alıcak taşıycaz evi ben çlaışıyorum ama
annem gelicek cuma taşıyalımki hafta sonu yerleşelim istiyoruz.

laceyyy
çok begendim evini güle güle kullan....

zilim , safiş , herkese selam kızlarrr

merhaba kızlar. uzun zamandır gelemedim. meraklandırdım sizi biliyorum ama gelip yazmak için gücüm yoktu.
kan değerim katlanmadı. bu seferde olmadı malesef. kısmet değilmiş demekki. şimdi yeni yeni toparlanıyorum. doktorumla konuştuk, cokültür denilen bir yöntem uygulanıcak bir daha ki sfeere. ama ondan önce ciddi bir beslenme düzenine girmem gerekti. yumurta kalitem düşmüş. geçen hafta diyetisyene gitmeye başladım. çinkodan tutun da tsh akadar herşeyime bakıldı. diyet listem protein-sebze ağırlıklı. günde 4 dilim tambuğday ekmeği var. onun dışında öğlen akşam yemeklerinde bulgur pilavı yiyebiliyorum 3 kaşık kadar(çorba içmemişsem). başlangıç 62.6 idim. 1 haftada 61.4 e kadar indim. aç kalmadan güzel bir liste oldu. yarında spora başlıyorum yeniden. hepinizi özledim. daha sık gelmeye çalışıcam.

slm herkese...sabah 7'de evden çıkıp gecenin 9'unda eve gelerek,dışarda kalma rekorumu kırdım sanırım..öldüm bittim gerçekten.bu tempoya bu can dayanmıycak valla..sabah kendi okuluma,ordan milli eğitimde bi protolole,ordan oğlumun okuluna,oğlumu aldım kendi okuluma veli toplantısına,tekrar oğlumun okuluna yıl sonu gösteri provasına götürdüm çocuğu,haydi akşam saati güzel sanatlara etüde gittim.eve geldiğimde sabah yediğim yarım poğaçayla duruyordum.bi kase kiraz yedim günü kapadım..yorgunluktan bacaklarımı kaldıramıyorum inanın..

aebenim aplam tatili 4444444gözle bekliyorum walla..o kadar yoruldumki artık..nereye koşacağımı şaşırdım..sanada kolay gelsin aplam.senin gibi elti dostlar başına walla...

laram o dediğin araba güneşliklerinin aynısından rulo şeklinde olarak bu cam balkonlara takılıyor cnm ama tr'de görmedim hiç.geçen 2 yıl önce ingiltereye okul için gitmiştim ben.orda görmüştüm..ama adına ne denir,nerde bulunur bilmiyorum cnm..:26:

laceyim evin çok güzel,miss gibi..iç açıcı...güle güle güzel günlerde oturun cnm...

antim cnm hiç üzülme ...rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak inşallah...doktorunun bu seferki uyguladığı tedavi sonuç verr umarım..diyetin içinde sevindm cnm..önce çıtır sonrada anne olacaksın inşallah..

banum sanada kolay gelsin cnm..yeni evinde huzur ve mutlulukla otur inşallah..keşke ankaraya yolum düşsede yeni evine güle güle otur demeye bir kahveye gelebilsem...

safinaz neler yapıyorsun,sende az uğrar oldun...

ben gidip yatayım önümü göremez oldum yorgunluktan...

kızlaaaaaaarrrrrrrrr sizi görünce içim sızzlaaaarrrrrrrrr
Nabarsınız beeeaaaaa ben feci yoğunummm birde internetim yoktu daha yeni geldi ancak size yazabiliyorum...

Kızlar bende de buı sıra (çoğunlukta olduğu gibi) diyet havası pek yok
Sıcaklar başladı çok yenmiyor zaten ama yine de yediklerim pek iç açıcı değil... Haliyle göbek çıktı hemen minicikten

Olmaaazzzz olmaaazzz olaamazzzz olmamalııııııııııı

Haydin birbirimizi gaza getirelim ve diyete spora sarılalım Nasıl olacaksa

Antimmm bebeğimmm sen uzun süre gelmeyince ben hissettim ama dilimde elimde varmadı yazmaya inşallah mide bulanbtıları vardırda ondan gelmiyordur diyordum hep.... Canın sağolsun birtanem demekki zamanı değilmiş daha ne diyelim nasip.... Allah sağlık versin inşallah olur.... Dualarımız seninle tatlım biliyorsun....
Acaba bende mi diyetisyene gitsem yaaa en azından vücudum ne durumda onu bilirim
gerçi diyetisen beni benden iyi tanır mı kiiiiii

Kendine kandırma safişşşş adam gibi yap montiyi ver kiloyu

saol saficim,zilimm . hep güç verdiniz bana. ama kısmet değilmiş o zaman işte. ne yapalım. ben elimden geleni yaptım. gelecek sefer daha fazlasını yapmak için uğraşıyorum.
safiş diyetisyen bende işe yaradı canım. şöle ki haftada 1 veya 15 günde bi gidip tartılmak, neler yenmiş eksik yenmiş onları biriyle beraber takip etmek beni disipline soktu. bu sabah 61 i gördüm tartıda nihayet. biliyosun en son eşimle kavga edince buralara inmiştim.sonra durum düzelince hopp 1 haftada geri almıştım. oysa pek bişi de yediğim içtiğim yoktu. ister monti ister benim diyet önemli olan yemek kadar yemek saatleriymiş. bunu anladım. saatlere dikkat edince zaten vücut yediğini eritebiliyor yatana kadar.

Son düzenleme:
slm herkese....

herkeste bi yoğunluktur gidiyor walla..benimde bacaklarım totoma vuruyor koştururken.. sabahtan kendi okulumda yıl sonu gösterisi için prova,öğlen güzel sanatlarda,akşamada oğlumun okulunda gösteriye gideceğim..oğlumun kıyafetlerini aldık geldik,ütülenecek..çocuklardan çok bekliyorum tatili walla..

gerçi yazında bana dur durak yok ya neyse...okulda arkadaşlar 6 temmuza kadar çalışacaklar ona bile hayıflanıyorlar..yazlığa bi gidelim eylüle kadar ordayız diye hayal kuruyor bi çoğu..biz yazlığa gitmeyeli bu yaz 2 yıl olacak ..bi hafta otele zor kaçıcaz..eşimin uysa benim uymuyo,benim uysa onun uymuyo...arada olan çocuğa çocuğa oluyor..:18: oğlum geçen gün kendine oyuncak bahçıvan malzemeleri aldırdı avm'de oyuncakçıdan.yazlığa-yada dedemlere gidince bahçede oynarım diye..içimden gidebilirsek oynarsın dedim

safinaz buralarada kimseler uğramıyor pek,nasıl motive olacaksın bilmiyorum walla..ama kendi kendini gaza getir,yap bişiyler..yaz geldi..

antim diyetisyenin diyeti sana verdiriyor nasılsa,güzel güzel devam et cnm diyetine..önce incelde sonrası kolay cnm..allah büyük...

günaydın kızlar nasılsınız, ben öldümm bittim evi topladım
şuanda taşınıyor ev bittim resmen , her gece koli yap ev ev topla derken
neyseki bitti ve taşınıyorum , içime gairp bir hüzün çökmedi desem yalan olur,
ama yeni evim çok güzel ve çok bekleidigm için bu hüzn dagılıyor hemennn ....

bugün eşim izin aldı evi taşıma k için bende yarına izin aldım , ankstre set kurulumu için filan gelicekler yarın birde yerleştirirken
evd eolayım isteidm bend edurumlar böyleee

banum güle güle huzurla otur cnm evinde..yepyeni,mis gibi temizlik ve badana kokan bi ev...ohh tertemiz..ferah ferah..yaptığın temizliği gösterir..ağız tadıyla,tüm sevdiklerinle güzel bir ömür geçirin inşallah cnm evinizde...Rabbim ödeme kolaylığı versin... insana hiç bitmeyecekmiş gibi gelsede bi gün geliyor hepsi unulup gidiyor çekilen sıkıntılarda..sonunda mal sahibi oluyorsun..sevincini paylaşıyorum cnm benim...3 yıl önce bu eve taşındığımız gümn geldi aklıma...8 aylık bebekle...çocuk koli içlerinde uyuklamıştı kuzuuuum..

saol arkadaşım inşş , amn diyorum dualarına ama ne biliyim bi garip oldum ,
heleki arkadaşım alt katta oturyor 5 senedir agladıgını görmemiştim hiç hüngür hüngür agladı telde bende agladım dayanamadım .
ben bugün çalışıyorum akşam gidicem eve. çok heycanlıyım

yarın yerleştirmek için izn aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…