slm herkese..
banum güle güle iyi günlerde kullan canım perdelerini..zebradan memnun kalırsın ,benim oturma odamla mutfak zebra ,memnunum...ama daha yıkatmadım..bir kere sildim..ilerde ne olur benimde bi fikrim yok henüz...dışardan ve uzaktan bakıldığında geçirgenliği ne olur acaba zebranın..benim kendi perdelerime uzaktan bakma şansım yok,evim çok yukarda aşağıdan görünmüyor.mutfakta balkondan bakınca içerisi görünmüyor ama yatak odasında nasıl olur bilemedim banum...:26:
birde banum yaza çocukları okula verecekmisin?ben çok kararsız kaldım.temmuzun ortasına kadar okulum var benim..ve yazın bazı dönemler güzel sanatlarda çalışmalarım olacak..çocuğada kıyamıyorum tüm yıl erken mesai yaptı minicik çocuk.yaz okuluna devam mı etse,yoksa yanımda kendi okuluma mı taşısam....karasız kaldım...ölzmeine dayanabilsem annem gelip alalım birazda biz bakalım çok özledik diyor ama oğlumda gece beni arar gibi geliyor..yattığı yerden arada bi anneeee diye seslenip teyit ediyor..napsam şaşırdım..:44:
safişim benimde aklıma gelmiyor deyil nazar. ama hep derim bana nazar degmez öyle düşününce öyle olur diyeGünaydınlaaarrr vede hayırlkı haftalar efendim nasılsınız bakalım
Buralar pek bir sakin sanırsam herkeslerin işi gücü var herkes yoğun
Aebenim ablam canım çok geçmiş olsun nereden çıktı şimdi bu böbrek kanaması allah muhafaza yaaa.....
Sana nazar değiyor abla 3 çocuk maşallah taş gibisin e her yerede yetişiyorsun elinden de her iş geliyor maşallah diyorum sana maşallah.... Bu yüzden göze geliyor olabilirsin ablam aman dikkat....
Laram tatlım Ben kesinlikle ML320 diyorum başkada birşey demiyorum.... Ama tabii o büyük gelir diyorsan 220 kompressor tercih sebebidir.... Yalnız arabalar böyle canım 4-5 aydan önce teslim edemiyorlar sırada bekleyen o kadar çok ki
Rabbim kaza bela vermesin güzelim iyi günlerde kullan şimdiden...
.
günaydınn , aebenim çok geçmiş olsun .inşallah tahllilerinde temiz çıkacak. kendine dikkat et canım
banucuğum evine geçtin mi ?
laram ne durumdasın neye karar verdin bilmemem ama bence ara VERME!. BİR ARA VERİNCE TOPLAMASI ZORR OLUYOR VEDE BÜNYE AYNI KİLO CVERME DÜZENİNE DÖNMEK İÇİN BAYA SÜRE HARCIYOR O ZAMANDA SENİN SABRIN KALMIYOR . BUNU KAÇÇÇ DEFA YAŞADIM .zilim inşallah canım ya ama regl olucam şiştim bugün şişko hissetim kendimi:))Ve eskisi kadar katı yapamıyorum acaba bir hafta ara versem de sonra sıkı bir tempoya mı girsem yine diye düşündüm ne biliym bugün okulda açık büfe kahvaltı vardı azcık simit yedim ekmeğimi yanımda bulundurmaya titizlenmiyorum bir hafta ara verip son 5'e mi girsem acaba napsam ki ben ne dersiniz:)
Dün bayağı üzüldüm yaaaaaa istediğim araç yok satıyor en erken kasım teslim ve ben o kadar bekleyemem başka bşeyde karar kıldım ama ayıp olur mu bi bakıp bana yorum yapsanız kızlar benim istediğim mersedes cla kasım teslim olan ,almayı düşündüğümde mersedes A 180 YA DA 200 SİTESİNDEN Bİ BAKIN ALTERNATİFİNİZ VAR MI BANA Bİ YÖN VERİN OLUR MU?
Aeben geçmiş olsun canımcım ihmal etme sağlığını.
Zilicim dün nazara geldim eşim telefonla aradığında misafirlikte tam o sırada tatlı dağıtılıyordu benim araba en erken kasım teslim haberini alınca tatlı yiyiverdim ama neyseki tarı sabah kızdırmadı az yedim zaten ama azı çoğu yedim eşşek kafam:))
aebenim aplam tatili 4444444gözle bekliyorum walla..o kadar yoruldumki artık..nereye koşacağımı şaşırdım..sanada kolay gelsin aplam.senin gibi elti dostlar başına walla...hayırlı akşamlar ...
okuyorum telden ama yazmaya pek fırsatım kalmıyor kızlar afedin beni bir süre
bugün büyük kermesimiz vardı gölbaşında . çok güzel bir gün geçirdim arkadaşlarımla.
mesajlarınıza bakayım .
banuşum perdeler diktirmişsin güle güle kullan canım . evin ihtşiyacı hiçç bitmez . sonrada yaptırırsın hiç kafana takma .
ne güzel yeni evinin tadını çıkar .
zilim tatil yakın sanırım ?
laram o dediğin araba güneşliklerinin aynısından rulo şeklinde olarak bu cam balkonlara takılıyor cnm ama tr'de görmedim hiç.geçen 2 yıl önce ingiltereye okul için gitmiştim ben.orda görmüştüm..ama adına ne denir,nerde bulunur bilmiyorum cnm..:26:Aebenim valla bir geliyosun pir geliyosun canım herkese ulaşıp gitmişsin yine.Öncelikle geçmiş olsun canımcım ne güzel elticiğine bakacak gönle sahip olman şanslıymış eltin.
Ara vermedim ama arada kaçamaklarım oldu azcık ama bu hafta daha bi sıkıcam ve sebze baklagilli b,r hafta yapıcam ben etle veremiyorum sanırım ondan durdum bu kadar reglim bitmek üzere tam 64 üm bakalım yok daha incelmek istiyorum regl başlarken bi kabardı iştahım ama iyiyim şimdi fakat çok durdum 3 haftada 1 kilolardayım yuhhhhhhhhhhhh ne diyim mayıs sonu 62 63 olurum diyodum bunada şükür napakhaziran sonu ne olurum sizce kızlar hadi benle iddalaşın bak görün ve diyin bana kaç olurum acaba devam yolu yok yokkkkkkkkkkkkkkkk
Benim yatak odamda katlamalı perde var stor güneşlik var hiç memnun değilim güzel görünüyor fakat camları ancak üstten açabiliyorsun ve yazın yetmiyor üstten açmak normal tül düşünüyorum bu yaz.Ben bişey sorucam ben balkonlar cam balkon bir balkonumu oturma odası gibi düzenledim bi ara foto koyarım güzel oldu beeeeeeeeee cam balkon diyince anlamışsınızdır di mi buraya nasıl bir perde olur ki acaba bide hafif yuvarlatılmış balkonlarda yani düz kornişle olmuyor camlara bişey portatif tak çıkar bişey lazım bana hani şu arabaların arka güneşlikleri gibi................ Yani işim zor hadi yardımcı olun
iyi akşamlar aebenim ,nazara çok inanırım başıma nazarla ilgili emin olduğum birkaç olay geldi. Allah daha kötülerinden korusun .
ziliciğim iyi eğlenceler. sormayı unuttum tuz lambaları işe yaradımı canım oğluşunun sağlığı için
banum evimin fotolarını ekledim. bende mutfağa ve çocuk odalarına zebra yaptırdım
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/623784-yeni-evimiz.html
banum güle güle huzurla otur cnm evinde..yepyeni,mis gibi temizlik ve badana kokan bi ev...ohh tertemiz..ferah ferah..yaptığın temizliği gösterir..ağız tadıyla,tüm sevdiklerinle güzel bir ömür geçirin inşallah cnm evinizde...Rabbim ödeme kolaylığı versin... insana hiç bitmeyecekmiş gibi gelsede bi gün geliyor hepsi unulup gidiyor çekilen sıkıntılarda..sonunda mal sahibi oluyorsun..sevincini paylaşıyorum cnm benim...3 yıl önce bu eve taşındığımız gümn geldi aklıma...8 aylık bebekle...çocuk koli içlerinde uyuklamıştı kuzuuuum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?