Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banum güle güle otur evinde kolaylıklar dilerim bende 2 gün izin alıp yerleştirdim evimi. inşallah huzur ve mutlulukla oturursun yeni evinde

Masum hayirli olsun canim ne mutlu ........beklenen olunca hele biz bayanlar icin ev daha 2 sene oyalarseni oranin osunu tamamliyayim buranin busu........
Offffff acik universite sinavinda gorev aldim bugun 150 dk cikti sansima daha 10 dk ben simdiden catliyacagim.........offfffff kafama ben sinavlarda gorev almazdim kisa suruyo dediler aldim offffffffff

mrb kkızlarrrr, taşındım geldim yerleştim sayılırr
çok az işim kaldı aa işte ince işler biraz zaman alıyor kaba taslak herşey yerine yerleşti ama,
alışmaya çalışıyorum yeni ev yeni bi düzen ,

iyi haftalar herkese...

banum mutlu günlerde oturun,ağız tadıyla inşallah cnm..alışırsın yeni evine...insan ne kadar kurtulmak istesede eski evinden ,yılların alışkanlığı...yeni evine hemen adapte olamıyor ama uzun sürmez cnm..maksimum 15 gün sonra sanki hep o evdeymmişsin gibi olur...eski evinizi satacakmısınız ,duracakmı cnm?

bu arada bende kendime şekersiz çilek marmelatı yaptım..az evvel yoüurdumun üstüne döktüm yedm..nefffisti walla..bana şekerli şeyler hiç hitap etmiyor..yedikten sonra dilimin üstündeki pulcuklar acı yemişiim gibi yanıyor,bi tuhaf oluyorum..birde yoğurt mayaladımüstüne birde okul çıkışı pazara gittim..bittim walla... daha akşam için yemek yapmam lazım..hem yemek ,hem çorba ,birde salata...walla kadınların işi hiç bitmiyor yaw...

zilim nasılsın cnm, teşekür ederim unutulmuyor tabikide eski ev ama buraıs çok ferah eksikleir tammlayıp foto paylaşıcam
kısmet olursa, biz eski evi stamıştık cnm taa agustosta içinde kiracıydık.

zilim ankstre temziligni naısl yapıyorusn,
birde ben ocagı cam aldım ama dogalgazlı ve üstü emaye
yanlışmı yaptım yoksa,

hiç iş bitmiyor dün şofben için geldiler bugünde çocuk odası gelicek, yarın miktodalga fırınım gelicek
avizeler lambalar raflar halıllar derken yavaş yavaş oturcak herşey yerine inşş

banum bende aynı hisleri yaşadım ilk birkaç gün neredeyim oluyorsun ardından zilininde yazdığı gibi sanki hep o evde yaşamışcasına alışıyorsun. rahatlığına alışıyorsun.fotolarıda bekliyorum canım
ziliye sormuşsun ama bende cevap vermek istedim. benim ocağımda cam .ankstre için özel temizleyici sıvı aldık canım. gelen servis elemanları önermişti. onunla silince temizliği çok kolay oluyor. ama cam olması gerçekten zor. parlaması ve iz olmaması için daha titiz olmak gerekiyor

banum ben mutfaktaki herşeyin temizliğini amway'in ürünleriyle yapıyorum cnm..lavabo ve tezgah hariç.(onlara illa cif-çamaşır suyu gibi şeyler kullanmadan içime sinmiyor,illa ellerimi mahvedeceğim yani

davlumbaz için amwayın fırçalı bi sıvı temzileyicisi varya(adı aklıma gelmedi şu anda ve üstüm başım çekirdek kırıntısı kalkınca bakar yazarım yine:)

kalan tüm zeminler için püskürtmeli şişelere doldurduğum look ve zoom'u kullanıyorum.çizmiyor ama tertemiz yapıyor..

işler hiç bitmez cnm,biz 3 yılı bitirdik hala bitmiyor..bende yukarı çıkan merdivenlerin yan tarafındaki duvarı doğal taşlar varya onlardan yaptırmak istiyorum ve terasa 3 kişilik salıncaklar varya tenteli onlardan istiyorum ama tatil işi var öncesinde..bu yaz birde düğün dernek doğumlar derken masraflar oldukça fazla nasıl yapcaz bilmem...:44: birde artık tadilat pisliğinden usandım gerçekten...

avizelerini falan bi çok şeyini yapı marketlerden bak cnm.dışarı göre çok uygun oluyor...dükkanlarda oldukça pahalı...ben geçen yıl tren şeklinde avize sormuştum dışarda 130 tl dedikleri avizeyi bahause yada koçtaştan tam hatırlamıyorum 80'e almıştım...yarı yarıya nerdeyse...

lacey teşekür ederim cnm ,
benim ocakta cam ama elktirikli dgil bird eüstünd eyine ızgara var ama bütün degil tek tek
anlatabildim mi bilmiyorum biraz karışık oldu sanırım:26::26::26::26:

cifin grisi varmış bu ankastreler için ondna mı alsam diye düşündüm bende
umarım cma aldıgım için pişman olmam ama çok daha mdern duruyordu digerleirne göre,

bugün çocuk odsı ve halıllarım gelsin dahada iyi olcakk , ufak ufak dolap içleri kalıcak birtek ,
benim mutfak siyah beyaz duvarıda beyaz boyattım şimdide gözüme çok sade geliyor,

zilim o salıncaklardan bizde almak istiyoruz balkona

selamlar bengeldimm
aslında hergün okuyorum telefondan yazmak için içim gitti amayazmak fırsat olmadı .
okuyor yani hergün azda yazsanız
beni sorarsanıuz hasta mifafirim gitti ,ama gelecek perşembe günü. bende bu arada sohbetve gezmelerimdeyim
sınavlar içinde geri sayımımız başladı
mesajlarınıza bakayım bir

banuşum yeni evinde güle ve huzurla otur canım
alışırsın canım kısa zamanda hiç merak etme
antim canım benim demekki daha zamanı gelmemiş geç olsun hayırlısı olsun . hiç kendini üzme bakmışsın ikizlerden bunalmış buraya yazıyorsun .bugünleri hatırlıyorsun . ne üzülmüştm o zamanlar diyorsun . inan böyle olcak
safişim mucuks
şu misafiri yollayım tamamen bende başluycam eski kiloma gelsem oda yetecek . kıyafetler esoes veriyor

laceyim evim çok güzel olmuş ,ugraştıgına degmiş balkonuna bayıldım epeydir istedigim balkon takımını sende gördüm . sende ankaradasın nerden aldıgını ögrenebilirmiyim ? salonunda çok hoş olmuş güle agıztadıyla otur canım

laceyim baktım linke balkon takımını koştaşdan almışsın . güle güle kullan
benim bolkonda saksıdaki çiçek ve sebzelerden yar kalmadı desem yine ektim domates ,salatalık ,biber ,patlıcan,maydonoz.marul ve bolllca çiçek
zilim genel temizlik için lookmu önerin? .cif ve çamaşır suyu bide yer temizliyicisi yetiyor bana aslında ,ama kokusu yokmu işte .

aebenim hoşgeldin aplam...

sen misafiri göndermişsin ama gezmeler tozmalar bitmemiş.. yetti gari,gel artık burayada...isyan çıkartıcam bak ...

şaka bi yana walla özledik yahu... aplam ben okulda satan arkadaşlar alıyorum ve sürekli look ve zoom kullanıyorum..amma çamaşır suyum,cifim ve bilimum aşındırıcı temizlik malzemem var evde eşim banyoda deterjanların olduğu dolabı her açışında cephanelik dolmuş taşmış yine diyor alışveriş tutkumun önüne geçemediğim zamanlarda arada bi temizlik malzemelerinden çıkıyor acısı galiba kendimi kıyafetten frenleyince

banum geçen migrosta gördük o salınağın bir modelini..990 liraydı sanırım.minderleri bayağı bildiğin koltuk döşemesi gibiydi..harikaydı..püsküllü müsküllüydü.sandarazam koltuğu gibi rahattı valla.oğlum anne burda uyuyayımmı diye tutturdu çok uygun fiyatlı olanlarıda var ama minderleri ince ve kaplamaları naylon kumaş.hem yakar hemde alttaki demir kısım rahatsız eder bir süre sonra insanı..ama şu an alamayız çünki önceki evimizin dışını mantolatıyorlar.yönetim geçen ay 4000 tl para istedi..elde avuçta olan oraya gitti.eşime tatilden vazgeçsekmi bile dedim..kredi kartına böleceklerdi ama elimizde duracağına verelim kafamız rahat eder dedk verdik.o sebeple bu yaz bi çok düşüncemi ertelemem gerekecek

aslinda hergun burdayim zilim\ yazmasamda okuyorum / amannn isyan cikarma
birazda diyetden uzagim gelecek yuzum yokya ondan

Bu hafta diyetim sekteye uğradı iımardım biraz ama daha hedefe ulaşmadım haftaya full moda girip devam edeceğim inşallah zaten diyette değilim ama yasaklardan inanın az aldım az yiyorum fakat şişim kilo mu aldım şişlik mi bilmiyorum:))

kandiliniz mübarek olsun .rabbım dualarımızı kabul etsin inşallah

biraz molayı hak ettin laram

HERKESİN KANDİLİ KUTLU OLSUN,EDİLEN DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH...(AMİİN)

aebenim bende diyet yapmıyorum ama hep burdayım aplam..okuldan gelince ya yemeğimi yerken masanın üstünde bi yandan size bakıyorum,yada işi gücü bitirip çekirdeğimi alıp(bu aralar fena alıştım,her gün 2 avuç yiyiyorum)çayımı alıp bi yandan burayı okuyorum bi yandan tv izliyorum..

ama bu aralar fena yoğunum..walla artık yetişememekten bende meryem uzerli gibi tükenmişlik sendromuna girersen şaşırma diyorum eşime..

okulda yıl sonu telaşları.hazırlanıp idareye verilecek not,evrak,ıvır zıvır bi ton iş..eve geliyorum her güne bi iş belirliyorum kafamda.bu gün alt üst komple süpürdüm,sildim ama hala tozu alacak gücüm kaldımı emin değilim..yarın banyoları ve lavaboları tavandan yere silip,genel bir temizlik yapacağım.sonraki güne 3 sepet çamaşır ütüleyeceğim.birde bu arada 10 kg bezelye alıp temizlemem lazım akşam otururken bile dinlenemiyorum..bi yandanda bunları yaparken ikide bir çağırıp bişey soran oğluma cvp veriyorum alıştırma kitaplarından alıştırma çözüyoruz..eşim dün alşam gelirken aşağıdan arıyor bişey lazımmı diye..ilerdeki milyoncudan kafama göre bi huni alınacak cnm dedim.. gerçekten lazımmı yoksa kafamı buluyorsun diyor

gün içinde dinlendiğim ya 1 saat ya en fazla 2 saat (yoktur bile)...
bu gün akşam üstü oğlumun dr.kontrolleri var. akşamada not defteri dolduracağım 4 sınıfa... daha yemek yapamadım..offf...

bu arada safinaz,mimu,takyi ve diğerleri nerde yaw....:44:

günaydınnn
aben ablam nasılsın , zilimm öperim sneide
yogunluktannn mı bahsedilmiş valla bend eçok yoruldum önce ev toplama telaşı sonra taşınma derken hergün ve gidip bişiyler yapmaya çalışıyorum.
bugünde halıllarım gelicek herşeyd ebi aksilik çıkıyor mutlakaa. çocuk odası geldi başlıgı unutmuşlar ,
bu aralar diyet bozuldu yine düzensilziktennn birde sıkıldımm ya naptıms aolmuyor gitmiyor buu kilolalrr

slm herkese...

banum ben ev taşırken acaip kilo kaybetmiştim.yazın yazlığa gideceksek yine aynı şekilde..oraya git-temizle,yıka vs..bir haftada 2 kg falan verip bi daha kolay kolay toparlayamıyorum..birde benim yazın iştah miştah kalmıyor..şu aralar yine öyleyim...öğlen okuldan geldim,gelirkende 3 kg bezelye aldım(3'er 3'er alıp kendimi daha az yormaya karar verdim) akşama otururken temizlerim.öğlende gelir gelmez oğlumu soy-giydir yedir uyut derken açlığım geçti..bi avuç kiraz yıkadım,birazda lor peynir oturdum yedim.doydum..onları bile yemesem olacaktı yani..yazın su-su-su ..... ha birazdan çekirdek yerim..artık akşama da hafif bişeyler yerim tamamdır benim işim..

eğer bu dönemi iyi değerlendirirsen banum işten güçten zayıflarsın zaten.yeterki karbonhidratlı kaçamak yapma....

vallahi zilim zaten ben senin gbii bi hatun görmedim sne naısl kilo aldın zamanınd aonud abilmiyorum valla

ah banum tamamen bilinçsizmişim diyorum o dönem için kendime...
doğunun en ücra köşelerinden birine tayin olmuştum ve ilçeye ilçye demeye şahit lazımdı.2-3 küçük bakkaldan başka bişey yok..o dereceydi yani...ne meyve ,ne sebze hiç bişey bulamassın taze...

ayda bir kere yollar açılırsa ile gidip bir kaç bişey bulabilirsek ne ala...birde izmir gibi büyük bir metropol'den oraya gidince başlıbaşına depresyon sebebi..gerçi benim çocukluğumun büyük bölümü doğu ve anadolu şehirlerinde geçti ama o zamanlar çocuktum anlamıyordum sanırım..öğretmen arkadaşlarla tek odalı lojmanımızda tek eğlencemiz,tv izleyip koca gece çerez,çikolata,mısır vs..tıkınır sohbet ederdik..22 yaşındayım o zaman sanki hiç kilo almacakmışım gibi aklıma bile gelmiyor yani...orda zaten dikkat çekmemek için koca kadın gibi giyiniyorduk.kilo aldığımı farkettiğimde artık o kötü atıştırma alışkanlıklarımın önüne geçememeye başlamıştım...yaza veririm falan derken şiştikçe şiştim...sonra evlenince eşime mahartelerimi göstericem diye aynen devam etti tabii..daha da fena şiştim...bir gün kafama dank etti ve öyle bir u dönüşü yaptımki....dönüm noktam oldu....

sağlıklı beslenme ve spor yapma üzerine ne bulduysam okudum,hala da bu konuyla ilgili alakalı ne varsa araştırmaktan ,okumaktan alıkoyamıyorum kendimi...

oğlumuda mümkün olduğunca sağlıklı beslemeye özen gösteriyorum...şekerli gıdalardan uzak durmaya ve uzak tutmaya çalışıyorum...

geçen gün bir yazı okudum dergide.hangi proftu unuttum ama şöyle yazıyordu...
çevrenize bir bakın,beli ve göbeği yağlı ve kalın insanların hepsi tatlıyı seven insanlarıdır...tatlı karaciğeri yağlandırarak kollesterol seviyenizide arttırır yazıyordu.dün aynılarını stv'de canan hocada söyledi...

ben tatlıyı sevmiyorum normalde zaten,benim basen bölgem problemliydi zaten,oda hareketsizliktendi muhtemelen...pilatesle oda gitti şükürki...

offf gene ne çok yazdım...yeter gari bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…