saol arkadaşım inşş , amn diyorum dualarına ama ne biliyim bi garip oldum ,
heleki arkadaşım alt katta oturyor 5 senedir agladıgını görmemiştim hiç hüngür hüngür agladı telde bende agladım dayanamadım .
ben bugün çalışıyorum akşam gidicem eve. çok heycanlıyım
yarın yerleştirmek için izn aldım
zilim nasılsın cnm, teşekür ederim unutulmuyor tabikide eski ev ama buraıs çok ferah eksikleir tammlayıp foto paylaşıcam
kısmet olursa, biz eski evi stamıştık cnm taa agustosta içinde kiracıydık.
zilim ankstre temziligni naısl yapıyorusn,
birde ben ocagı cam aldım ama dogalgazlı ve üstü emaye
yanlışmı yaptım yoksa,
hiç iş bitmiyor dün şofben için geldiler bugünde çocuk odası gelicek, yarın miktodalga fırınım gelicek
avizeler lambalar raflar halıllar derken yavaş yavaş oturcak herşey yerine inşş
zilim nasılsın cnm, teşekür ederim unutulmuyor tabikide eski ev ama buraıs çok ferah eksikleir tammlayıp foto paylaşıcam
kısmet olursa, biz eski evi stamıştık cnm taa agustosta içinde kiracıydık.
zilim ankstre temziligni naısl yapıyorusn,
birde ben ocagı cam aldım ama dogalgazlı ve üstü emaye
yanlışmı yaptım yoksa,
hiç iş bitmiyor dün şofben için geldiler bugünde çocuk odası gelicek, yarın miktodalga fırınım gelicek
avizeler lambalar raflar halıllar derken yavaş yavaş oturcak herşey yerine inşş
banuşum yeni evinde güle ve huzurla otur canımmrb kkızlarrrr, taşındım geldim yerleştim sayılırr
çok az işim kaldı aa işte ince işler biraz zaman alıyor kaba taslak herşey yerine yerleşti ama,
alışmaya çalışıyorum yeni ev yeni bi düzen ,
antim canım benim demekki daha zamanı gelmemişmerhaba kızlar. uzun zamandır gelemedim. meraklandırdım sizi biliyorum ama gelip yazmak için gücüm yoktu.
kan değerim katlanmadı. bu seferde olmadı malesef. kısmet değilmiş demekki. şimdi yeni yeni toparlanıyorum. doktorumla konuştuk, cokültür denilen bir yöntem uygulanıcak bir daha ki sfeere. ama ondan önce ciddi bir beslenme düzenine girmem gerekti. yumurta kalitem düşmüş. geçen hafta diyetisyene gitmeye başladım. çinkodan tutun da tsh akadar herşeyime bakıldı. diyet listem protein-sebze ağırlıklı. günde 4 dilim tambuğday ekmeği var. onun dışında öğlen akşam yemeklerinde bulgur pilavı yiyebiliyorum 3 kaşık kadar(çorba içmemişsem). başlangıç 62.6 idim. 1 haftada 61.4 e kadar indim. aç kalmadan güzel bir liste oldu. yarında spora başlıyorum yeniden. hepinizi özledim. daha sık gelmeye çalışıcam.
safişim mucukskızlaaaaaaarrrrrrrrr sizi görünce içim sızzlaaaarrrrrrrrr
Nabarsınız beeeaaaaa ben feci yoğunummm birde internetim yoktu daha yeni geldi ancak size yazabiliyorum...
Kızlar bende de buı sıra (çoğunlukta olduğu gibi) diyet havası pek yok
Sıcaklar başladı çok yenmiyor zaten ama yine de yediklerim pek iç açıcı değil... Haliyle göbek çıktı hemen minicikten
Olmaaazzzz olmaaazzz olaamazzzz olmamalııııııııııı
Haydin birbirimizi gaza getirelim ve diyete spora sarılalımNasıl olacaksa
Antimmm bebeğimmm sen uzun süre gelmeyince ben hissettim ama dilimde elimde varmadı yazmaya inşallah mide bulanbtıları vardırda ondan gelmiyordur diyordum hep.... Canın sağolsun birtanem demekki zamanı değilmiş daha ne diyelim nasip.... Allah sağlık versin inşallah olur.... Dualarımız seninle tatlım biliyorsun....
Acaba bende mi diyetisyene gitsem yaaa en azından vücudum ne durumda onu bilirim
gerçi diyetisen beni benden iyi tanır mı kiiiiii
Kendine kandırma safişşşşadam gibi yap montiyi ver kiloyu
iyi akşamlar aebenim ,nazara çok inanırım başıma nazarla ilgili emin olduğum birkaç olay geldi. Allah daha kötülerinden korusun .
ziliciğim iyi eğlenceler. sormayı unuttum tuz lambaları işe yaradımı canım oğluşunun sağlığı için
banum evimin fotolarını ekledim. bende mutfağa ve çocuk odalarına zebra yaptırdım
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/623784-yeni-evimiz.html
aebenim hoşgeldin aplam...
sen misafiri göndermişsin ama gezmeler tozmalar bitmemiş..yetti gari,gel artık burayada...isyan çıkartıcam bak ...
şaka bi yana walla özledik yahu... aplam ben okulda satan arkadaşlar alıyorum ve sürekli look ve zoom kullanıyorum..amma çamaşır suyum,cifim ve bilimum aşındırıcı temizlik malzemem var evdeeşim banyoda deterjanların olduğu dolabı her açışında cephanelik dolmuş taşmış yine diyor alışveriş tutkumun önüne geçemediğim zamanlarda arada bi temizlik malzemelerinden çıkıyor acısı galiba kendimi kıyafetten frenleyince
banum geçen migrosta gördük o salınağın bir modelini..990 liraydı sanırım.minderleri bayağı bildiğin koltuk döşemesi gibiydi..harikaydı..püsküllü müsküllüydü.sandarazam koltuğu gibi rahattı valla.oğlum anne burda uyuyayımmı diye tutturduçok uygun fiyatlı olanlarıda var ama minderleri ince ve kaplamaları naylon kumaş.hem yakar hemde alttaki demir kısım rahatsız eder bir süre sonra insanı..ama şu an alamayız çünki önceki evimizin dışını mantolatıyorlar.yönetim geçen ay 4000 tl para istedi..elde avuçta olan oraya gitti.eşime tatilden vazgeçsekmi bile dedim..kredi kartına böleceklerdi ama elimizde duracağına verelim kafamız rahat eder dedk verdik.o sebeple bu yaz bi çok düşüncemi ertelemem gerekecek
Bu hafta diyetim sekteye uğradı iımardım biraz ama daha hedefe ulaşmadım haftaya full moda girip devam edeceğim inşallah zaten diyette değilim ama yasaklardan inanın az aldım az yiyorum fakat şişim kilo mu aldım şişlik mi bilmiyorum:))
slm herkese...
banum ben ev taşırken acaip kilo kaybetmiştim.yazın yazlığa gideceksek yine aynı şekilde..oraya git-temizle,yıka vs..bir haftada 2 kg falan verip bi daha kolay kolay toparlayamıyorum..birde benim yazın iştah miştah kalmıyor..şu aralar yine öyleyim...öğlen okuldan geldim,gelirkende 3 kg bezelye aldım(3'er 3'er alıp kendimi daha az yormaya karar verdim) akşama otururken temizlerim.öğlende gelir gelmez oğlumu soy-giydir yedir uyut derken açlığım geçti..bi avuç kiraz yıkadım,birazda lor peynir oturdum yedim.doydum..onları bile yemesem olacaktı yani..yazın su-su-su ..... ha birazdan çekirdek yerim..artık akşama da hafif bişeyler yerim tamamdır benim işim..
eğer bu dönemi iyi değerlendirirsen banum işten güçten zayıflarsın zaten.yeterki karbonhidratlı kaçamak yapma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?