Sormak istediğim peynir,yoğurt,süt hep yağsız mı olacak? Paket süt kullanmıyorum ve yoğurdu da açık sütten yapıyorum..Süt kaynayınca üzerindeki kaymağı ayırıyorum..Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
Sormak istediğim peynir,yoğurt,süt hep yağsız mı olacak? Paket süt kullanmıyorum ve yoğurdu da açık sütten yapıyorum..Süt kaynayınca üzerindeki kaymağı ayırıyorum..Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
hoşgeldiniz gülfuren...
şu sıralar yoğunluktan pek gelen giden yok topiğe ama sorduğun sorular yanıtsız kalmaz.aklına takıla sor gören cvp yazar mutlaka...
peynir en az yağlı olanları tercih ediliyor montide,yoğurtta çok farketmiyor..süttede öyle ...zaten genel olarak yarım yağlı sütleri tercih ettiğimiz için sorun yok yani..evde yoğurt mayalarkende üstünde biriken kaymağı aldığında sorun kalmıyor ...
monti diyeti yapmayı düşünüyorsun?
selamlar efem .
sınavın birini atlatık . bekledigimiz kadar iyi olmadı malesef matematigi ne zor yapmışlar . kime sorduysam aynı şeyi söylüyor .sanki üni.sınavı gibi sormuşlar matematikten
neyse hayırlısı olsun . duymasında küçük cadınınkini çokda kafaya takmıyorum önemli ,olan büyük kızımın üni. sınavı . bakalım hayırlısı ..
banuş ne attin iyce yerleştinmi??
zilim canım sende olmasan topik sinek avlıycak
ben yazmasamda okuyorum mutlaka ..
hastane serüvenlerimizde devam ediyor . eşim ıstanbulda o gelsin diger yeni yaptırdıgım sonuçlarıda alıp tekrar gidicez. idrarda kan görünüyor .ama şu ana kadar yaptırdıgımız dest vs bişi çıkmadıama hala idrarda kan var birde fazla protein :44:
.eltimde bende kalmasada burdaki hastane için bir kaç günde bir bende kalıyor .anlıycanız rutin hayat devam ediyor bende
laroş tekrar start vermişsin canım kolay gelsin .
antim sen nasılsın canım toparladınmı kendini? ne tarz bir diyet verdi diyetisyenin ?
safiş sen nasılsın balım ?
gülüm zilim yanıtlamış canım .
peynir hariç digerlerinde sorun yok normal kulanabilirsin . bende yogurdumu kendim yaparım, yüzünün kaymayıgını toplarım . onunlarda bebelere kaymaklı yumurta pişiririm .
soruları sorup sorup kaçıyorsunde hele bayadır monti yapıyorsun sanırım ne durumdasın .?
Cevap için teşekkür ediyorum..En sağlıklı ve günlük hayata uygulanabilecek beslenme şeklini montide gördüm..Eşim ile beraber yapacağız..Şekeri yüksek ve karaciğer yağlanması var..Doktor hemen şeker ilacını başla dedi ama ben başlatmadım..Çünkü pankreası tembelleştiriyor..Kabuk tarçın ve toz tarçın ve yürüyüş,dikkatli beslenerek 3.5 kilo verdi..
Dershanede 480 alan çocukların sonuçları 430-440 larda..İnşallah hepsi istediği yeri kazanır..Çocuklarına başarılar diliyorum..
aeben ben seni biliyorum beslenme konusunda çok bilgilisin..Weight Watchers Beslenme programını bir ara uygulamaya başlamıştım orada da yazıyordun..
Malesef daha yeni başlayacağım..Doğumdan bu yana 14 kg verdim..6-7 kilo versem yeterli..Boyum 1.58 58 kg dayım..Hipotroidim ve hassas bağırsak sendromum var..Eşimde de yukarıda yazdım şeker ve karaciğer yağlanması..Bakalım bu günden itibaren başlıyoruz..Akşamları yediklerimi yazacağım..Yardımlarınız için teşekkür ediyorum..
selamlar gül .canım nıcin aşına gelmişti demekki ww. denmiş .montig ablam ordaydı bende sık sık yazardım o linke .(kulakları çınlasın )
çoçuklar içi deleklerin için saggol ,aynen dedigin gibi oldu bizim sonuçda
senin kilo makul iyiymiş . eşin içinde kilodan çok saglık için monti şart .
mönü yazarsan yorumlarız canımmonti erkeklerde dahada işe yarar . bu yönden bizden şanslılar
..... takyim epeydir senin yazılarınıda görmüyrum . nasılsın montiye aramı verdin .?
Karpuz yasakmış .Bakliyat da etsiz olacakmış.Her şey güzel karpuz kötü oldu
kahvaltı öncesi meyve sade yenirki kahvaltıya kadar migdede kalmaz . meyveyi kuru yemişle yediginde migdede kalırki bunu hazmetmedende üstüne kahvaltı yapmış olursun .Bugünkü menüyü yazayım ama bugün başlamış olmuyoruz kaçamak olmaması gerektiğine dikkat etmemişim..
Neyse ön hazırlık olsun..
Sabah
1 şeftali
10-15 çiğ badem
az karpuz
tarçın
zencefil
zerdaçallı smoothi
Kahvaltı
Tam buğday ekmeği ile peynirli tost
domates
salatalık
çay ( çaya çay kaşığı ile şeker koyuyorum)
Ara
küçük kek
1 bardak süt
Akşam
kıymalı nohut
cacık
Yeşil çay,tarçınlı,zencefiili çay içeceğim..
Bir de ben adımlarımı attırmaya çalışıyorum..Beyazkelebeğin topiği var 20 günde 4 kilo diye..Hareketli olmayı sağlıyor..
En güzeli listeleri çıkarayım listeleri ona göre yapayım..
takyim hoşgeldin cnm..seni burda görmek ne güzel,daha sık gel yahu..kendim yazıyorum kendim okuyorum ::)ben bunca yoğunlukta bile girecek fırsat buluyorum..16 kilo azmı cnm..? daha fazlası sağlıksız olur zaten..gayet iyi bence..yıl sonu etkinlikleri ,notlar derken uzun süredir yazamadım. herkese iyi akşamlar!diyeti de arada bozdum arada detoks yaptım. bu ay çok az verdim. 3 ayı da ayın 8'inde doldurdum. 16 kilo oldu. hala 9 lu rakamlardayım. bir biteydi şu 9 'lular.Neyse Ramazana kadar tam gaz devam. 8 li rakamları görmek ve bitirmek dileği ile görüşürüz.
gülfurenciğim aebenim cvplamış zaten soorduklarını..Bir de şunu sormak istiyorum..Eşim müzisyen gece çalışıyor..Sabah beşte eve geliyor..Öğlen uyanıyor..Doğal olarak üç öğün yemiyor..Öğlen kahvaltı yapıyor saat 1.00 gibi ,akşam saat 7.00-7.30 gibi akşam yemeği yiyoruz..Ben çocuklarla erken kalkarsam yulaflı süt yiyorum..Şimdi ben erken kalktığım için üç öğün yerim ama eşimin yeme saatlerini nasıl ayarlayayım..Saat 22.00 gibi iş yerinde meyva yiyiyor..Saat sabah 5.00 de tarçınlı süt içiyor..
kahvaltı öncesi meyve sade yenirki kahvaltıya kadar migdede kalmaz . meyveyi kuru yemişle yediginde migdede kalırki bunu hazmetmedende üstüne kahvaltı yapmış olursun .
sabahları sedeca meyveye tabi bu 1.2. porsiyonu geçmesin .
kahvaltın güzel fakat şeker zinhar yasak1 çay kaşıgıda olsa . alışırsın şekersiz içmeye . dahda sorun olursa tatlandırı kullan .
arada kek tabiki montide yok .
dün pazar oldugundan ögünlerin karışmış .önemli deyil bugün toparlarsın.
etli baklagili ikinci aşamada yani kiloyu verdikden sonra yiyebilirsin . fakat bence senin kilon az bu haliylede yiyebilirsin ama eşinn kilosu çoksa montiyi tam yapmasını öneririm . 1 hafta tam monbti yapsın kendindeki degişiklige o bile hayret edecek
monti aslında sadece kilovermek demek deyil saglıgın ta kendisi . işde yapabilsek bende tekrardan başlamayı düşünüyorum fakat şu sıralar hayatım uygun deyil .rabbım kısmet ederse bayramdan sonra sıkı bir şekilde burda olmayı düşünüyorum
sadede geleyim . tam monti menüşü şöyle .
kahvaltı öncesi meyve .
ekmekli kahvaltı .
mümkünse öylen ve kahvaltı arasında ara yok .
öyleyin et türü salata ve yogurt .
ikindi arada meyve yada az kuru yemiş veye ayran tarzı bişi .
akşamda sebze salata yogurt tarzında ögün . tabi haftada 3 ögünde bakliyat hakkın var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?