iyi hoş diyon laramda önce kendi içinde diyet yapma istegi olmalıki sizleride ve başkalarınıda sürükleyimBurdayım burdaaaaaaaaaaa
MERHABALAR HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLUYORUM.
Ben burdaydım ama kimseler gelmedikçe koptum bende.Yaz istediğim gibi veremedim asında uğraştım da ama olmadı durma noktasındayım herhalde fena direndi ama kaçamaklı oldu bu da sanırım koruma durumu gibi oldu 2.aşama.....Çünkü montide kaçamak olmamalı ben karadeniz dönüşü almıştım 67 gibi oldum şimdi 64 üm yani karadeniz öncesi kiloma geldim hedef 60 gibiydi tutmadı anca aldığımı vermiş oldum ama okul açılınca daha düzenli yapıcam vermişken bu kadar hedefe ulaşayım.....Bu arada istediğim arabamı aldım daha doğrusu çarşamba teslim alıcam inşallah.....
Hadi ağustos sonunda hep beraber sıkı tutarak başlıyalım varmışınız ben Yalnız abenle ters düştüğümüz bir nokta var sanırım ben kadına özeli yapmıyorum klasik monti yapıyorum ve bu konuda da fanatiğim faydasını gördüm çok aebenim kıymetlim kızma kızzz bana
Kimler var hadi ya birlikte asılalım listemizi yapalım yarışalım birinci seçelim başka topiklerede reklam verelim bi kalabalık yaratalım burda .Bu konuda aebene çok iş düşer ama .............oda bizi hiç yalnız bırakmaz zaten
SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMM
zilim kolaygelsin canım ... bende başlıycam biraz menemen yapayım diyorum senin kadar koru diri yapmasamda var işler ..slm herkese..
banum aynı anda yazmışız,görmemişim yazını kusura bakma cnm benim...eşle iş aynı yerde nasıo olur bilmiyorum biz farklı mesleklerde olduğumuz için aynı yerde hiç çalışmadık eşimle..ama çalışsakta sorun çıkacağını düşünmedim hiç..
okuldada eşleriyle çalışanlar var ama sorun yok gibi görünüyor...
bu aslında hem eşine bağlı hemde çalıştığın insanlara..ve tabii sanada..sen ve eşin tüm bunlardan eminseniz sorun olmaz bence..şartlarıda daha iyiyse neden olmasın??
kilonada çok takılma cnm,verirsin..bunca kilo vermişsin bir kaç kilo fazlalığı mı veremiyceksin...
ben yazın nasıl kilo alındığına hala akıl sır erdiremiyorum bu arada...yazın ben ekmek,,yemek hiç yiyemiyorum..hatta sanırım ramazanda biraz vitaminsiz kaldım.gdip kan sayımı yaptırmam lazım bu ay reglim az geldi..:26:
laram,banu ,safinaz ve aebenim hepiniz birlikte girin şu diyet işine ..aynı anda kurtulun fazlalıklardan..fırsat bu fırsat deyip sıvayın kolları..birbirinizi gaza getirirsniz hem...
üfff,pestil gibiym gerçekten..ayakta uyuyorum..35 kg domates ve3 kg biberle uğraştım dün gece yarısına kadar....akşam misafirmde vardı onlar gidince başladım.neredeyse sabaha kadar sürdü..bu günde patlıcan ve dolmalıkları temizledim astım.kurusun diye...yarında taze fasülye aldımmı tamamdır..
ablacım
nazlişkomun bebeği doğdu mumaşallah
bende ay sonunda işi bırakıyorum artık kuzucukla beraber evde olcam inşallah. evhanımlığına terfi ettim
bugün montiye başladım baktım bel ağrısı, bacak ağrısı derken vücut isyana başladı
yazmıcam ama buraya artık yüzüm kalmadı malum
Valla monti 1.aşama bana müthiş kolay geiyor dışarda yapma açısından götürüyorum bir uygun yemek götürmezsem alo döner please diyorum tamamdır....Hay aeben allahaşkına diyetisyen sanki gittiğin yerlerdeki mönüleri önericek mi sana ......illa yemek planlaması yapmak zorunda kalacaksın diyetisyen listeleri bana hiç uymaz sabah şu akşam bu daha sıkıntı bütün gün yemek planlama ayrıca bi çoğuda monti kopyası oluyor ilke olarak aeben sadece bunu ye bunu ye diyo bi bakıyosun monti prensipleri aslında bağlayıcı olmadan ne yemen gerektiğini sen belirle canım gel beni dinle başlıyomuyuz 1 eylülde ...
Bende yapıyorum domates sosu yaptımmmmmmmmmmmmm kırmızı biber patlıcan turşumsu bi şey yaptımmmmmmm taze fasulye barbunya falan ....ama domatesleri 5kg 5 kg yapıyorum one be 35 kg domatesle bi seferde nasıl uğraştın zili ben domates görmek isteme ondan iştah kalmıyor sende uyanık :)
Burdayım burdaaaaaaaaaaa
MERHABALAR HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLUYORUM.
Ben burdaydım ama kimseler gelmedikçe koptum bende.Yaz istediğim gibi veremedim asında uğraştım da ama olmadı durma noktasındayım herhalde fena direndi ama kaçamaklı oldu bu da sanırım koruma durumu gibi oldu 2.aşama.....Çünkü montide kaçamak olmamalı ben karadeniz dönüşü almıştım 67 gibi oldum şimdi 64 üm yani karadeniz öncesi kiloma geldim hedef 60 gibiydi tutmadı anca aldığımı vermiş oldum ama okul açılınca daha düzenli yapıcam vermişken bu kadar hedefe ulaşayım.....Bu arada istediğim arabamı aldım daha doğrusu çarşamba teslim alıcam inşallah.....
Hadi ağustos sonunda hep beraber sıkı tutarak başlıyalım varmışınız ben Yalnız abenle ters düştüğümüz bir nokta var sanırım ben kadına özeli yapmıyorum klasik monti yapıyorum ve bu konuda da fanatiğim faydasını gördüm çok aebenim kıymetlim kızma kızzz bana
Kimler var hadi ya birlikte asılalım listemizi yapalım yarışalım birinci seçelim başka topiklerede reklam verelim bi kalabalık yaratalım burda .Bu konuda aebene çok iş düşer ama .............oda bizi hiç yalnız bırakmaz zaten
SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMM
slm herkese..
banum aynı anda yazmışız,görmemişim yazını kusura bakma cnm benim...eşle iş aynı yerde nasıo olur bilmiyorum biz farklı mesleklerde olduğumuz için aynı yerde hiç çalışmadık eşimle..ama çalışsakta sorun çıkacağını düşünmedim hiç..
okuldada eşleriyle çalışanlar var ama sorun yok gibi görünüyor...
bu aslında hem eşine bağlı hemde çalıştığın insanlara..ve tabii sanada..sen ve eşin tüm bunlardan eminseniz sorun olmaz bence..şartlarıda daha iyiyse neden olmasın??
kilonada çok takılma cnm,verirsin..bunca kilo vermişsin bir kaç kilo fazlalığı mı veremiyceksin...
ben yazın nasıl kilo alındığına hala akıl sır erdiremiyorum bu arada...yazın ben ekmek,,yemek hiç yiyemiyorum..hatta sanırım ramazanda biraz vitaminsiz kaldım.gdip kan sayımı yaptırmam lazım bu ay reglim az geldi..:26:
laram,banu ,safinaz ve aebenim hepiniz birlikte girin şu diyet işine ..aynı anda kurtulun fazlalıklardan..fırsat bu fırsat deyip sıvayın kolları..birbirinizi gaza getirirsniz hem...
üfff,pestil gibiym gerçekten..ayakta uyuyorum..35 kg domates ve3 kg biberle uğraştım dün gece yarısına kadar....akşam misafirmde vardı onlar gidince başladım.neredeyse sabaha kadar sürdü..bu günde patlıcan ve dolmalıkları temizledim astım.kurusun diye...yarında taze fasülye aldımmı tamamdır..
sizleri özlemişim vede pc yi
bu saattde pc açmazdım ama eşim izmir deydi şimdi uçakda onu beklerken uykum gelmesin oyalanayım
banu karar verdinmi iş için .?
safiş sen neler yapıyorsun ?
elifim son cümleni duymamış olayım .yahu bizle senin farkın ne baksana bana
madem montiyede başladın buraya ugramadan olmaz ...
ogluş büyüdü dimi iyce.maşallah ..
nazlımın bebiş çoktan olmuştur .. yokmu sizin feysiniz neyin, haberleştiginiz yerler . malum ben o konuda boşum
netede girmiyorum çoktandır bazan telefondan bakıyorum k.k yada okadar .
demek pastaneyi bırakıyorsun . kilo vermen için şarttı bencede
selam hatunlar ....
bak unuttum laram araban hayırlı olsun . bu arada bende sonunda sözünü aldım arabanınben 2. el istiyorum malum acemiyim oatomatik vites olsun yeter diyorum .ama eşim ne alır bilmem .:44: o 0 dan yana tamir sorunu olmasın diye .
diyete adepte olmaya çalışıyorum bakalım . tam başladıgım söylenemez ama .
pazara çıkayım biraz domatasde ben alayım tam zamanı .
elifim canım mönün ilk günler için iyiy ama tammonti deyil onuda bilesin .
kuru üzüm bulgur bunlar yok ama sen bildigin gibide yapabilirsin . sıkmak yok ilk başlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?