Selam milletttt ben tekrardan geldim yoğunluktan fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum sizlere....
Teşekkür ederim ablacım bende bu menülerin devamını diliyorum kendime
Bende kışı sevmem (Soğuk ve kızım hep hasta)
Ama kışın güzel kilo veriyorum ben Bencillik dimi bu
sizleride bekleriz efendim aramıza.... haydi kızlar montiye
selam banu naber yerleştin mi artık tamamen yeni evine eksikler de bitmiştir sanırım şimdiye kadar
evet başladım ve menülerimi düzene koymaya çalışıyorum
elimden geldiğince....
Aysber ne????
Akşamları yemek yememek iyi bir şey
eşim tatilden önce 2-3 hafta kadar akşam yemeği yemedi sadece peynir karpuz yedi ve 5 kilo verdi....
Bunun dışında bütün gün normal beslendi (hamur işli normal )
Akşam yemek yemek acaip olumsuz etkiliyor bu yüzden ya çok hafif yemeli yada geçiştirmeli bitki çayları ile meyve ile yada ayran yoğurt gibi zararsız gıdalarla
Laram geldim canım geldim de neden benim geldiğime sen emin olamadınkinee
senin durum iyi maşallah güzelim... En azından kilonu koruma evresindesin....
Ben sanırım 67/68 olmuşumdur :18: :18: bu yüzden tartılmıyorum ama kaçış yok adını koymak lazım dimi....
Bakalım yarın baskül bana ne diyecek :26:
Benimle kapışırsan vermeye başlarsın tekrar....
Sıkı monticiyim ben (öyleydim yani)
kafama zayıflamam gerektiğinin sinyallerini verdiğim an cıslar yok oluveriyor otomatikman
Hadi tam dönüş yapın sizde başlayıverin montiye yaaaa
evet güzelim start verildi bakalım eskisi gibi verim alınabilecekmi montiden
sana da kolay gelsin valla benim kaygana yapıyor herşeyi sağolsun ben uğraşmıyorum domatesi ile patlıcanı ile
bana kışın yemek düşüyor kiiii..... Ben pek sevmem konserve o yüzden de yemem
Günaydın cicim hoş geldin
işten ayrılınca umarım evde daha çok kilo almazsın kız :26:
daha sık gel yaz sende olur mu
00000 MAŞALLAH mönüler bile yazılmış
afiyet olsun safişim ...
yaz daha var yahu hala dışarısı kavruluyor , dur hele .kışı pak sevmemde ben
yavaşdan bende başlıycam ama mont yapamam şimdilik ...
hadi toplaşım bende artık buralardayım ..
karnım şişligi hafifden inemeye bile başladıama bugü öyleden dışardaydım kızılayda . diyete uymadı fakat akşam aç yatayım en azından ...
hepinizi öptüm
Teşekkür ederim ablacım bende bu menülerin devamını diliyorum kendime
Bende kışı sevmem (Soğuk ve kızım hep hasta)
Ama kışın güzel kilo veriyorum ben
sizleride bekleriz efendim aramıza.... haydi kızlar montiye
günaydınnnnlarrrrr
ne güzle ya topik dolmaya başladı yavaş yavaş,
safiş menü bile yazmış meaşalahhhhh
aben ablam bencede deneye bilirizzz akşam yememeyi iki gündür sadece yogurt veya cacık yiyorum
karnım inmeye başladı yuppiiii, gün içindede abartmıyorum. mnti yapmıyorum ama glisemin endexe dikkat ederek yiyorum.
bugün yanımd aton balıgı , barbunya ve aysber getirdim yogurt getiridm evde kahvltımı yaptım, evd e kahvaltı yapınca
abur cubura sarmıyorum kan şekerim denged eduruyorr iyi oluyor...
selam banu naber yerleştin mi artık tamamen yeni evine eksikler de bitmiştir sanırım şimdiye kadar
evet başladım ve menülerimi düzene koymaya çalışıyorum
elimden geldiğince....
Aysber ne????
Akşamları yemek yememek iyi bir şey
eşim tatilden önce 2-3 hafta kadar akşam yemeği yemedi sadece peynir karpuz yedi ve 5 kilo verdi....
Bunun dışında bütün gün normal beslendi (hamur işli normal
Akşam yemek yemek acaip olumsuz etkiliyor bu yüzden ya çok hafif yemeli yada geçiştirmeli bitki çayları ile meyve ile yada ayran yoğurt gibi zararsız gıdalarla
Ay süper süper herkesler gelmiş safiiiiiiiiii tatlım geldin mi eminsin dimi menön harika canımcım ben zaten yapıyorum tatlımmmm hiç bırakmadım sayılır fakat arada kaçamak ufak tefek olunca verilmiyor anca korunuyor ama şöyle diyim tatil sonrası 67.7 gördüm temmuz 10 gibi ve şimdi 63.8 kg yim yani herşey yolunda fakat 64.5 la tatile çıkıp almıştım anca bu kadar oldu iki ayda kaçamaklı çünkü hedef 58 benim o yüzden gaza basmam lazım yani kaçamaksız .......Saficim sağol canım darısı başına daha iyileri sizlerin olsun canım .........
Masum canım 1 aşama monti zor değil ki ama şu akşam yoğurt ayranı becerebilirsen çok hızlı kilo vereceğine inanıyorum fakat almakta kolay olur bırakınca monti bu anlamda çok iyi verince kolay almıyorsun geriye.....
Aebenim kıymetlim burda ol cankat tatlım...........
Zilim nerdesin sen
Banucuğum öpüyorum canım hakkında hayırlısı........Bende okulda öğretmen çiftleri görünce zaman zaman özeniyorum birlikte çalışmaya ama böyle daha iyi sanki............
Laram geldim canım geldim de neden benim geldiğime sen emin olamadınkinee
senin durum iyi maşallah güzelim... En azından kilonu koruma evresindesin....
Ben sanırım 67/68 olmuşumdur :18: :18: bu yüzden tartılmıyorum ama kaçış yok adını koymak lazım dimi....
Bakalım yarın baskül bana ne diyecek :26:
Benimle kapışırsan vermeye başlarsın tekrar....
Sıkı monticiyim ben (öyleydim yani)
kafama zayıflamam gerektiğinin sinyallerini verdiğim an cıslar yok oluveriyor otomatikman
Hadi tam dönüş yapın sizde başlayıverin montiye yaaaa
slm hepiniize...
topik canlanmış ohh ne güzel...
laram önceki yıllarda 5kg, 10 kg olarak alır yapardım ama bu yıl büyük bir tencere aldım karacadan(15 kg)onunla 2 postada yapıverdim.30 kg'ını şişe domates olarak,5 kg ile menemen yaptım ve domat işi bitti..bizde yaz kış domates her türlü yenir..oğlum domates çorbasına bayılıyor ,eşimde..zaten çok yemek seçtikleri için kurtarıcım oluyor resmen...geçen yıllarda bende beşer onar kilo alarak yapardım ama normal ebattaki tencerelerde bir kaç seferde ancak oluyordu ve her yere çıp çıp sıçrıyor her yer batıyordu ..canıma tak ediyordu o kırmızı lekeleri temizlemek..aldım koca bi tencere 2 seferde oluverdi..her eve lazımmış böyle bi tencere walla..
fasulyeleride yaptım attım dolaba..birde erişte kestim koca bi kutu dolusu..onuda oğlum çok seviyor ve olabildiğinde hazır gıda yedirmek istemiyorum..bir tek barbunya atıcam onunda zamanı var daha eylül ortasından sonra alır atarım..ama yinede kış gelmesin ,bende yazı sevenlerdenim..
banum her işte vardır bir hayır cnm...
safinaz ve lara startı vermişsiniz.hayırlısı olsun... aebenim sanada kolay gelsn ablam...
5 makine çamaşır yıkandı ütülenecek ama hiç mecalim kalmadı walla..camların slinmesi lazım ama hava yağacak gibi:44: içimin rahat edeceğini ,arkasından tekrar kendim yapmayacağımı bilsem alıcam bi kadın eve ama huyum kurusun ...gözüm tutmaz başkasının elinin değdiği yerin temizliğini...
evet güzelim start verildi bakalım eskisi gibi verim alınabilecekmi montiden
sana da kolay gelsin valla benim kaygana yapıyor herşeyi sağolsun ben uğraşmıyorum domatesi ile patlıcanı ile
bana kışın yemek düşüyor kiiii..... Ben pek sevmem konserve o yüzden de yemem
herkese günaydınlar mutlu sabahlar
sadece aeben ablama yazıp kaçıyo gibi oldum ama iş, ev, bebek derken pek uzun uzun yazma fırsatım olmuyor
haftaya cts işte son günüm sonrasında daha rahat girerim inşallah doruk paşa müsaade ederse tabi
Günaydın cicim hoş geldin
işten ayrılınca umarım evde daha çok kilo almazsın kız :26:
daha sık gel yaz sende olur mu