banum koşu bandın hayırlı olsun . bol bol kulanman dilegiyle
evet diyet adına ilk gün çok güzel giderken bir tel geldive işler bozudu . yakın komsum ve arkadaşım erişte yapıyormuş . ve kalabaydı biraz diyet yapıyorum yemem dşiyecek durumda yokdu pisipisine gidiyor işde benim diyet, anlayın beni yoksa hiç iştahımda yoktu öylesine yedim en son ögünümü. işde monti yapmam bundan imkamsız benim nereye ne zaman gideegim ve ne yiycem belli olmuyor . ama bu şekildede vericem ben kilolarıııı
sabah 9.30
1 dl ekmek . peynir
domates ,salatalık ,biber .
11.30.
1 erik .
14.00
1 kş yagda sebze sote .( kabak dom. bib .)
1 dl ekmek . ve yogurt.
17.00
1 servis kş erişte . 1 dl börek .domates .
2 lokma kadayıf.
sonrası yok dükkan kapandı artık
sabah 45 dk yürüyüş .
kitapdan aynen yazıyorum bir bölümü ekmek kosunda bizi aydınlatır umarım
..... iki ana ögünde (hayvansal yaglar varsa) ekmekten vazgeçmek uyulması zorunlu önemli bir kuraldır .
belkide ince ayrıntılara girerek yalnızca beyaz ekemegin yasaklandıgını düşüne bilirsiniz .
öyle olsun . ayrıca entegre bile olsa ekmek bol bir yemek için gereksizdir . midede şişerek şu çok iyi bildigimiz uyuşuklugu artıran agırlık duygusunu artırır .
1.aşamada amaç pankreası olabildigince az uyarmaktır.
protein ve yaglı bir yemekte yag depolanması için yeterli olmayan azıcık insülin salgılanması bile kilo vermeyi durdurabilir . şişmanlamasınız belki ama kiloda veremezsiniz.
evet kızlar 1. aşamada özelikle doymuş yag ve et olan ögünlerde .azda olda gl endeksini yükseltirsek kilo verimi durur diyor .
ekmekde bunlar arsında zaten .
ama şunuda ekleyim et ve doymuş yag olmayan bir ögünde 1 dl ekmekdende bişi olmaz . bunu daha öncede yazmıştım . mesela sebze yemegi yada baklagil yanında fazla olmamak kaydiyle ekmek yenebilir ... ama yok şişiyorum diyenede ekmek yemesine gerek yok .
herkese günaydın kıslar...
sayfalar akıp gitmiş ne güzel,tam olarak okuyamasamda göz gezdirdim.yatılı misafirim var o sebeple gelemiyorum..bir kaç gün sonra gelirimm inşallah...bu yaz nasıl geçti hiç anlamadım walla...okuldu,ramazandı,tatildi,bayramdı ,işler güçler birde misafirler derken okul açılacak zaman geldi tekrardan...
hepinizin gazası mübarek olsun diyerek sözlerime burada son verirken siz değerli dostlarımın yanaklarından,küçüklerin gözlerinden ,büyüklerin ellerinden öperim...
kısır ilk etapta yenmiyor cnm...aslında 2.etap içinde çok uygun bişey değil ama mecbura kalıp 1-2 kaşık yersen kan şekerin uzun süredir dengede olacağı için absorbe edebilir bunu ama ilk etapta cıss...Arkadaşlar kısır yiyemiyor muyuz?
Kızlar merhaba! herkesi burada görmek ne güzel! kürkçü dükkanına dönüldü. temizlik,kış hazırlıkları başlatıldı. Alınan kilolar verilmek üzere montiye başlandı. keşke tatilde ,ramazanda da yapabilseydim ama ben çalışırken,kendi evimde ve misafir yokken daha rahat yapıyorum.Ne güzel 90 nın altına inmiştim . şimdi yine 90 üstü. Neyse U dönüşünü yapabilmek de güzel.Diyete başlamanın yıldönümünde( 8 Martta) incecik olacağım inşallah. Ah bir de yürüyüş başlasa süper olacak.
Sevgilerle ,görüşmek üzere iyi akşamlar!
hoşgeldin takyim ..Kızlar merhaba! herkesi burada görmek ne güzel! kürkçü dükkanına dönüldü. temizlik,kış hazırlıkları başlatıldı. Alınan kilolar verilmek üzere montiye başlandı. keşke tatilde ,ramazanda da yapabilseydim ama ben çalışırken,kendi evimde ve misafir yokken daha rahat yapıyorum.Ne güzel 90 nın altına inmiştim . şimdi yine 90 üstü. Neyse U dönüşünü yapabilmek de güzel.Diyete başlamanın yıldönümünde( 8 Martta) incecik olacağım inşallah. Ah bir de yürüyüş başlasa süper olacak.
Sevgilerle ,görüşmek üzere iyi akşamlar!
papatyacım monti kan ekeri dengesiyle yanı gl endekse dayalı bir diyettir . amacı kan şekerini yükseltmeden saglıkla kilo vermektir.ya kızlar ben sizn bu diytnzi anlmdm nasl bi diyet
Selamlar
Ben bu hafta bütün sakıncalıları yedim ve bu sabah 66.3 gördüm tartıda hak ettim eşşek kafam .........Olsun kafayı iyice adapte ettim pazartesi itibari ile kaçamaksız şık bir monti başlangıcı olacak bana okulda başlıyor daha disipline oluyorum Bana baklagiller iyi geliyor bol bol baklagil ve zeytin yağlı yaparım kendime .......Hadi kilo bildirimleri ve liste yapalım PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ yapmış olalım her hafta kim ne verdi kendimizi tartıp biçmemiz için iyi olur daha keyifli oluyor VAR SINIZ DİMİİİİİİİİ
slm herkese...
...
laram hadi ver artık startı okulla birlikte...aebenimde 1 hafta sonra katılsın aranıza...başlayın bi an evvel...
ben bi yere giidince sohbetten muhabbetten hiç yiyemiyorum neredeyse..akşam annemde çok kalabalık bi sofradaydık ve güllüşmekten yiyemedim walla..sonrasındada çay ve pasta vardı oğluma yedirdim kendim zaten tatlısever değilim tek bi çatal tattım..yazın zaten hiç iştahım kalmıyor benim...
banuşşş nirdesiiin gııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?