Zilim aynen öyle canım yine gitsem yine yerim valla o pidelerden yemem mi tatlım ne diyosunnnnnnnn muhlamalar etler oy oyy oyyyy her bişeyciğini yedim valla iyide ettim iki gün oldu geleli 1200 gr ı gitmiş bu sabah itibari ilelaram hoşgeldin tatilden cnm...
karadeniz turunu birip dönmüşsün monti amcanın şefkatli kollarınaama valla karadenizin o doğal güzelikleri ve birbirinden nefis yemekleri içindede kendini tutup yemeseydin kendine haksızlık etmiş olurdun..zaten çokta almamışsın hiç üzülme.çabuk alınan çabuk veriliyor..önemli olan yerleşmeden göndermek..
benim ablamda görevinden dolayı 4 yıl kalmıştı karadenizde..bir tek trabzonu görmedim gerçi..ama insanıyla,yemesiyle içmesiyle,muhteşem doğasıyla insanı kendine aşık ediyor gerçekten...o taraflarda fırınlarda yağlı pide diye yapılan bişey var..aman Allahıııımmmm yok böyle bişey...5 kilo alacağımı bilsem 5 tane yerim valla...sabah taptaze sıcacık...kat kat..aynı katmer gibi bişey..ama üffff yani...walla ağzım sulandı...
O ne ya boy 180 kilo 58 abovvvvvvvvv manken gibi.........HERKESİN RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN,HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH....
laram boyum 180 cm cnm.kilomda 57-58 arası ...kışın 59 oluyorum bazen..öle gdip gelyor...
oruçlu oruçluda çocuklarla uğraşmak hiç iyi olmuyor yahu..sıcaklardanmıdır nedir kafaları hiç almıyor,çok dalgınlar..tipik ergen tavırlarıda cabası(
bendede sabır az,orucumuda riske atmak istemiyorum kalp kırarak..akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum kafam kazan olmadan..
aebenim döndümü acaba tatilden...:26: banuşta hepten unuttu buraları walla...
lara senle bende olmasak topik forumun ilk sayfasında bile görünmiycek,parmaklara kuvvet yaz laram yaz
Gel canım gel naber hoş geldin :)merhaba kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?