Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam hatunlar

....zilim hoşgeldin. geşmeden geri gidiyorsun olsun kış boyu hrap oldun hak ettin uzun tatili
bizim tatil işeri karıştı . hayırlısı bakalım diyelim .
kızımın sınavlar iyi .matematik hariç bakalım sonuç ne olacak .
benim sınavlarda iyi tahmin ettigin gibi omuş mat .geo. ve ingilizceden kalmışım digerlerinden hepsinden geçmişim ..

banuşum artık iyce alışmışsındır yeni eve . ziliminde dedigi gibi eksik bitmez ayol

benide soracak olursaız iç güveysinden halice . kilom son günlerde rahatsız ediyor beni sporda yok kıyafetler dar geliyor baya baya diyet yapacak halda niyet de yok . göbüş aldı başını gitti . zilim yazın iştahım olmuyor diyorsun canım benim her mevsim var birazda sana göndereyim
...yarın arkadaşlar gelecek . eşimde azerbaycana gitti hafta başına kadar yok bugün yine dışardaudım nasıl sıcak anlatamam.
saglık konusuna gelince görünürde bişiyim yok :26: 1 ay sonra çıkacak genetik bir tahlilim var dr. onu bekleyelim dedi .akdeniz anemisiymiş testin sebebi ama bende oldugunu hiç sanmıyorum . dua edin kzılar şu günlerde yaptıracagım testtde kan ve protein çıkmasın yine öyle olursa böbret biopsisi yolu görünecek
bende havadisler böyle .
gelmiyorum sanmayın bakıyorum sayflara pc atoropda yazacak zaman yok tabisi .hoş sizde yoksunuz ya neyse.

laroşom canım ramazan olmasa bende monti düşünüyorum ama ramazanda yapamam yavs . hemde ramazanda kilo alıyorum ben malum şeker düşüklügü var bende çok açıkınca ne yedigimi dahi bilmiyorum . birde dua ediyorum böbreklerde bişi çıkmasın orucuma engel diye :26:

hepinizi öptüm canlar hayırlı geceler dilerim

slm herkese diycemde yine kiimseler yok:26:

bizim 2.tatilde sona erdi...işe güce koyulduk gelir gelmez..sıcaktada iş hiç çekilmiyor..güzel sanatların büt.sınavlarında grevli olduğum yetmiyormuş gibi onlar bitincede özel yetenek sınavları başlıycak..yazın durmak dinlenmek yok anlayacağınız bana...ramazanda bile sabahın ayazında yollardayım..:18: mecburende oğlumu yaz okuluna bırakacağım bu sürede... ne yapalım sağlık olsun...
aebenim sağlığın konusunda inşallah bir sorun çıkmaz aplam...kızların sınavları vs..içinmi tatil işi riske girdi aplam...

Rabbim başka elem keder vermesin,takılcak dert edilecek şey değikl aplam boşver.. banukkk sen nerelerdesin cnm huuuu huu?

Gittim geldim kimse yok .......Karadeniz turundaydım Sümela manastırı ayder yaylası uzun göl oy oyyyy oy yeşil nedşr bilmezmişim meğer ama bi yedim bi yedim 2 kilo almışım ve gelir gelmez montiye başlamış bulunuyorum duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn
Aebenim inşallah problem olmamıştır böbreklerde canım.Sen benim alanımdan kalmışsın yakın olaydık yardımcı olurdum arkadaşıma...
Zili sen naparsın yazın ne o işler öyle ıyyyyyyyyyyyy.......
Safi delisi nerde iyice unuttu bizi
YOK MU DİYET YAPACAK OLAN BENİMLE ALOOOOOOOOOOOOOOOO

SElam. Hatunlar didimdeyim telden bu kadar yazmayı becerdim

Son düzenleme:
İyi tatiller canım ......Zaten in cin top oynuyor.......2.günüm bünyem hemen toparlanmaya başladı az yiyerek doyuyorum ....İnşallah hızla ve sağlıkla veririm kiloları insan ne kadar rahat ediyor giyinmekten zevk alıyor orasını burasını kapamıyor...

laram hoşgeldin tatilden cnm...
karadeniz turunu birip dönmüşsün monti amcanın şefkatli kollarınaama valla karadenizin o doğal güzelikleri ve birbirinden nefis yemekleri içindede kendini tutup yemeseydin kendine haksızlık etmiş olurdun..zaten çokta almamışsın hiç üzülme.çabuk alınan çabuk veriliyor..önemli olan yerleşmeden göndermek..
benim ablamda görevinden dolayı 4 yıl kalmıştı karadenizde..bir tek trabzonu görmedim gerçi..ama insanıyla,yemesiyle içmesiyle,muhteşem doğasıyla insanı kendine aşık ediyor gerçekten...o taraflarda fırınlarda yağlı pide diye yapılan bişey var..aman Allahıııımmmm yok böyle bişey...5 kilo alacağımı bilsem 5 tane yerim valla...sabah taptaze sıcacık...kat kat..aynı katmer gibi bişey..ama üffff yani...walla ağzım sulandı...

aebenim tatildesin ne güzel aplam..tadını çıkart bol bol...ramazan başlayana kadar dönecekmisiniz?şaka maka ramazanda geldi çattı walla..susuzluğun dışında hiç bişeyi düşünnmüyorum walla..gece hiç yemek yiyememe rağmen ramazanı ve verdiği huzuru çok seviyorum..rabbim başka ramazanlara ermeyi nasip etsin sağlıkla sıhatle inşallah..

aebenim senin böbreklerine susuzluk iyi gelmeyebilir apllam..doktoruna danışmadan başlama istersen..kaş yapayım derken göze bişey olmasın aplamm:26:herşeyin başı sağlık...

Zilim aynen öyle canım yine gitsem yine yerim valla o pidelerden yemem mi tatlım ne diyosunnnnnnnn muhlamalar etler oy oyy oyyyy her bişeyciğini yedim valla iyide ettim iki gün oldu geleli 1200 gr ı gitmiş bu sabah itibari ile hiç dert değil veririm montim sağolsun sen napıyosun kilo durumun ne yapmıyomusun diyet canımcım

afiyet olsun laram...ben tam bir karbon canavarıyım aslında..etle hiç aram yok..hemde hiç bir çeşidiyle...sırf mecburiyetten arada bi köfte yerim o kadar...parça eti vs..hiç yiyemiyorum..kurban bayramları benim için tam bir facia yani..(allahım affet beni böyle düşündüğüm için)kokusundan bile başımı ağrı tutar ,o derece otculum:))
hatta bu gün pazardan yarm kg börülce aldım,eve gelip gözüm dönmüşcesine hızlı bir şekilde ayıklayıp attım düdüklüye,5 dk.haşladım.hemen taratorunu hazırladım o pişerken..süzdüğüm gibi sosladım..soğumasını bekleyemediöm yedim hepsini yarım kilo börülcenin...onu yerken bi yandanda akşamm için taze fasulyeleri ayıkladım..börülceden kalsaydı eğer,taze fasulyenin yanında salata olarak börülce yiycektim..o derece otculum...yada kışın ıspanak yemeğiyle semizotu salatsını aynı anda yerim ben önceki hayatımda kesin inek yada koyun falanmışımdır ben

ben diyet yapmıyorum laracım...ama diyet dışıda beslenmiyorum..yani %100 monti yada başka bir diyeti katı olarak yapmıyorum.fakat ne bulursam yiyiyorum diye bi durumda söz konusu değil..beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim 10 yıl oluyor neredeyse..montiyle başlayıp sağlıklı bir şekilde devam eden bir yaşam standardı oluşturdum da diyebilirim...hamur-çamur ne bulursam yemiyorum..ekmeği aynen sizin gibi sadece sabah yiyyorum 1 dilim.artık öyle bir alışmışımki akşam yemeğinde bir dilim yesem midemdeki doluluk beni rahatsız ediyor..
pilav,makarna vs..onları gerçekten unuttum.sene 1-2 defa çok nadir belki 1yada 2 kaşık bir davette vs..oda canım isterse..

hani ramazanda yemeye yemeye insan yememeye alışıyorya öyle olmuşum artık..canım istemiyor...birde ben yapı olarak otcul olduğumdan dolayı sorun olmuyor..özellikle yaz aylarında benim iştahım acaip kapanıyor..su-su-su akşama kadar dayanırım suya..

bu sabah 1 dilim ekmek-domat.-salatalık-peynir-zeytin-çayla klasik kahvaltımı yaptım.
öğlen bi koca tabak(yarım kg:) börülce salatasıyla küçük bi kase ev yoğurdu yedim o işte benim öğle yemeğim..
akşamada bi tabah z.yağlı taze fasulyeye,közlenmiş yoğurtlu biber yiycem ekmeksiz...
böyle oluncada doğal olarak kg almıyorum..

ramazandada sabah kahvaltısındaki menüyü sahura kaydırıyorum.öğleni S geçip akşam gene normal zamandaki akşam yemeği menüme çorba ekliyorum..ramazanda çorbadan sonrasını yiyemiyorum bile çoğu zaman..çorba-su-su-su......

ne yazdım gene beee....yazmasam parmaklarım şişecekmiş neredeyse döktürmüşüm walla,oku oku bitmez....nee çektiniz benden beeeh...

Zilim zaten senle aeben olmasa feci durum terkedildik terkedildik......Ama ben takır takır veriyim şu kiloları sonra ay naptın lara nasıl verdin bacım diyenlere bilirim yapıcağımı
Harika hayatım sağlıklı besleniyosun boy kilo kaç senin?
Ben herşey yerim yerine göre dengeli bir iki gün et ağırlıklı olursa canım zaten yeşil ister benim eti fazla kaçırınca ağırlık yapıyor bende zaten ben neden kilo alıyorum bilmiyorum çok aslında abur cubur gofret tatlı türü şeyler ekmek yediğim zamanda çok yemem makarna pilavı çok severek yemem ...........
Su içsem yarıyor dermişim..... yalan.Yok öyle bişey tabikide
Ama şu an çok sıkı yapmıyorum yarından itibaren inşallah çünkü tam ekmek vakumlu poşetlerde olan karmez var ya onu yemem lazım onuda her yerde bulamadığımdan fırından aldığım buğday ekmeğini kullanıyorum oda asla tam ekmek değil ....
Ondan sonracıma .........Bugün evde temizlik var bende dolap içlerini düzenliycem şimdi yarından itibarende kendime yoğunlaşıcam inşallah.......

HERKESİN RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN,HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH....

laram boyum 180 cm cnm.kilomda 57-58 arası ...kışın 59 oluyorum bazen..öle gdip gelyor...

oruçlu oruçluda çocuklarla uğraşmak hiç iyi olmuyor yahu..sıcaklardanmıdır nedir kafaları hiç almıyor,çok dalgınlar..tipik ergen tavırlarıda cabası(
bendede sabır az,orucumuda riske atmak istemiyorum kalp kırarak..akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum kafam kazan olmadan..

aebenim döndümü acaba tatilden...:26: banuşta hepten unuttu buraları walla...
lara senle bende olmasak topik forumun ilk sayfasında bile görünmiycek,parmaklara kuvvet yaz laram yaz

O ne ya boy 180 kilo 58 abovvvvvvvvv manken gibi.........
Sen napıyosun yazın öğretmenlik ne iş zili yazık sana :)

laracım bir sen birde ben giriyoruz topiğe yazma sırası bana gelmiş

cnm boyum uzun ama uzun boy sandığın kadar avantaj değil her zaman ...kıyafet almakta sıkıntı yaşıyorum çoğu zaman..bedenime göre olanların boyları kısa geliyor.boyuma göre olanların bedenleri çok büyük oluyor..
her markada küçük beden ama uzun kıyafet bulunmuyor..bir kaç yerle sınırlı kalıyorum malesef çoğunlukla...hem uzun hem dar bedene göre üst baş bulmak sıkıntı yani...ya kolları kısa gelir,yada paçaları... genelde kışın hep çekme kol giymek durumunda kalıyorum kollar kısa geldiği için..yada her eğildiğimde belim açılmasın diye bluzumu kazağımı çekiştiriyorum.zaten kısa olduğu için üstler...

benim okul işine gelince....
ben geçen yıla kadar güzel sanatlardaydım cnm..iş saatlerinin yoğunluğu ve çocuğum küçük olduğu için şu anki okuluma(işitme zihiinsel engelliler rehabilite okulu)geçtim iç atama ile....
lakin eski okulumda bir tane viyola-keman öğr.kaldı ve o okula atama gelmedi bu süre içinde...
şu anki okulumdada ders saatim çok az,milli eğt.müd. bu okula atamamı yaparken eski okuluma ücretlii öğretmen olarak gidip gidemeyeceğimii sordu takviye derse..bende o zaman olur dedim...deyiş o deyiş...kurtulamadım...kışın sınava hazırlananlara etüd ayarladılar ben gittim.şimdide diğer öğretmene takviye gidiyorum..hem bütler içindi,hemde özel yetenek sınavıyla alıyorla güzel sanatlar..onların sınavlarına hazırlanmaları için kurslar açılıyor okulda..onlar için....bi süre daha böyle bakalım...
oğlumuda mecburen yaz okuluna yazdırdım...burda olduğum sürece gidip gelecek çocukta...2 yaşından beri erken mesai yapıyor benle birlikte....sabah kaldırırken anne hani tatil uzun sürecekti ya,ne kısaymış hemen de okul başladı diyor garibim....:18:

hoşbulduk nasılsınız kızlarrr
ben yuvrlanıp giidyorum işteee, bildiginiz gibi diyet filanda yapmıyorum samıştım toparladım 3 gündürr.
çok yogunum gelemiyorum

Zilicim çocuklarına çok üzüldüm ama bennnnn bişekilde ayarla durumunu maddi açıdan mecburiyetin yoksa tabii okuldan bıkınlık gelir sonra biz zaten açıkçası milletin çocuklarını düşünmekten kendimizinkileri zaman zaman eziyoruz bunu yapmamaya özen gösteriyorum açıkçası çok mezun verdim ben çokta sevilen sayılan bir öğretmenim ayıptır söylemesi ama 2 bilemedin 3 yıl sonra arayıp sormuyorlar unutuluyorsun zaten bunun için çalışmıyoruz ben işime aşığım hakketen çok severek yapıyorum fakat evlat başka arkadaşım sende mutlaka farkındasın ama başkasından duymak zaman zaman daha etkili oluyor diye yazma ihtiyacı duydum canım
Benimde uzun arkadaşım var birkaç tane aynı dert onlarda da var bide omurga ağrısından şikayetçiler çok uzamışsınız siz be arkadaşım 167cm idealdi duraydınız ya :)

çok haklısın laracım...başka çocuklarda enerjimiz tükeniyor ,kendi çocuğumuza tahammülümüz kalmıyor...
benim 1 tane çocuğum war 4 yaşında.ama 2 yaşından beri erken mesaide yawrum..tek tesellim ilk 2 yıl rapor-ücretsiz izin yaz tatili derken 2 yılı birebir kendim ilgilenerek geçirdik çok şükür... ama 2 yaşından bu yana sabah en geç 6'da uyandırıyorum çocuğu..
kreşe giderken çok hevesli gidiyordu ama yaz okuluna kendi sınıfından az çocuk katılıyormuş.3 sınıfı birleştirmişler ,yabancı çocuklarda var diye pek gitmek istemiyor..her sabah az kaldı oğlum biraz daha sabret diye bindiriyorum arabaya..üfffflüyo,müffflüyo ama katlanıyor el mahkum...ailemde yakında değil ihtiyaç halinde bırakmak için...ben nereye çocuk oraya mecbur(

okul için yasal bir zorunluluğum yok cnm..ama ben şu anki okuluma mesai saatinin azlığından dolayı şartlı kabul ettim gibi oldu..birde.bu kadar uzun süreceğini tahmin etmedim o an açıkçası...ama az kaldı ..ha gayret diyorum.....
ekonomik mecburiyetten değil yani hatır mecburiyetinden..yoksa ne arabın yüzü,ne şamın şekeri ...yaz günü haftanın 4 günü okul çekilecek dert değil walla..ben güzel sanatlardayken bıkmıştım zaten bu işlerden...bu okula geçtim gene kurtulamadım...

banuş,aeben nerelerdesiniz yahu?topik ıssız kaldı walla...gelin yoksa bi ankara çıkarması yapıcam

Son düzenleme:
Kilo veremiyorum takılı kaldım ramazan misaifrlerimi ağırladım arka arkayaki mutfak mesaim azalsın önüme rahat bakayım diye reglim yakın şiştimde şiştim onunda etkisi var mutlaka ama Ağustos sonu 5 kilo vermiş olmak istiyorum iftardan sonra yürüyüşe başlıyım ben pazartesi itibari ile :)

Selam batımlar.
Tatil bitti ilk sahur vakti evdeydik
İlk yorgunluğu vs derken çeyranda kalmışım fena grip oldum 3 gündür niyetlenemadim bile Dr gittim antibotik kullanıyorum

Cucuklarin yerleştirme ısı var bu hafta tercih yapılacak
Büyük kizim kararlı seneye tekrar glricem diyo puanı fena değil bir çok yer tutuyor ama illa istediğim bölümler diyor. Hayırlısı bakalım. Küçük cadininda puanı iyi Anadolu lise tutturur fakat onunlailgili farklı planlarım var.
İste böyle bende durumlar bu pc oturmayı haftalar oldu bunuda telden yazıyorum
Kilo isinize düşünecek durumda değilim dogrusu saglık islerini yoluna koymam lazım , genetik testim çıkmış ondada bisi cikmamis sanirim yarın Dr gicicem .sanırım böbrek biopsisi yolu görünüyor bana hayırlısı bakalım
Hepinizi öptüm kocaman tekrar hayırlı ramazanlar dilerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…