slm herkese...Selam batımlar.
Tatil bitti ilk sahur vakti evdeydik
İlk yorgunluğu vs derken çeyranda kalmışım fena grip oldum 3 gündür niyetlenemadim bile Dr gittim antibotik kullanıyorum
Cucuklarin yerleştirme ısı var bu hafta tercih yapılacak
Büyük kizim kararlı seneye tekrar glricem diyo puanı fena değil bir çok yer tutuyor ama illa istediğim bölümler diyor. Hayırlısı bakalım. Küçük cadininda puanı iyi Anadolu lise tutturur fakat onunlailgili farklı planlarım var.
İste böyle bende durumlar bu pc oturmayı haftalar oldu bunuda telden yazıyorum
Kilo isinize düşünecek durumda değilim dogrusu saglık islerini yoluna koymam lazım , genetik testim çıkmış ondada bisi cikmamis sanirim yarın Dr gicicem .sanırım böbrek biopsisi yolu görünüyor bana hayırlısı bakalım
Hepinizi öptüm kocaman tekrar hayırlı ramazanlar dilerim .
iyi akşamlae hatunlar .
ramazan nasıl gidiyor ?
ben moladayımyerın niyetlenicem inşallah .
bu arada yarın sınavlarım var .
banuşum nerelerdesn eve iyce alıştın sanırım kız sesinde çıkmıyor hiçdiger durumlar nasıl??
zilim ben ramazanda kilo alanlardanım canım şeker düzenim alt üst oldugu için uzun süre açlıkdan sonra ne yedim bilmiyorum . yeterince kilo aldıgım içn vede molada oldugumdan şindilik artmıyor ama veremyorumda aldıklarımı .. bugün antbiyotigim bitti şükür .akdeniz atasi anemisi için yaptırdıgım tesste temiz çıktı . tahmin etitigim gibi .dr. büyük ihtimal bana zararı olmayan bir kanama diyor böbrekler için fakat biopsi işini bana bıraktı :44: ramazan bitsinde kanama devam ederse başka bir dr daha gidicem ..
bu arada kız kardeşim umraya gitti yegenlerim gelecek 1 hafta kadar sonra bayram sanrasoına kadar 6 çoçugum olcak
laroşum sen nasılsın ? bayramdan sonra bende buralardayım şekerim aldım başımı gittim aynadaki benden hiççç memnun deyilimetekler pantolonlar hepden dar gelmeye başladı
diger hatunlar nerdesiniz
slm herkese....
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...
bende tatilimi tamamladım ve döndüm..şimdi kış hazırlıklarına start vermeye geldi sıra..okuldu,ramazandı,hastalık,bayram derken yaz geldi,geçti farkında olamadan walla...
safinaz hoşgeldin,verirsinn montiyle dert etme...
aebenim,banum ve lara nerelerde acaba? bende spordan çok koptum..yaz okulu,ve ramazandan dolayı kafamı dışarı çıkaramadım..sonrada bayram için memlekete gidice kaldı iyice sporum..şimdide kışlıkları yapmaya başlarsam gene kalıcak spor..sıcaktada hiç yürünmüyor..artık eylülde falan başlarım napiim..kilo almadım ama spor yapmadığımı hissediyorum bacaklarımdan falan..vicdanımda rahat değil ,bi eksiklik hissediyorum yani...
herkes toplansada topik canlansa yine...
Selam hatunlar.
İnnsallah iyisinizdir.
Mübarek günler yazamiyorum nete giripte ,zaten pc banada kalmıyor 6 bebeden
Bayramdan sonra buralardayim inşallah
Banum hayırlısı olsun yeni isdede. Sendede diyet yok sanırım param ve benim gibi
Zilim sen nasılsın inşallah oğlanda sende iyisinizdir.
Nazlı bende aklımda doğmuştur ogulcuk.
Benim günler yogun geçiyor yeğenlerinde var daha evvel yazmıştım sanırım kız kardesim umrede yeğenlerinde bende .
Diyet yapmayı özledim .
Gecmis kandilinizde mübarek olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?