Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm herkese...
aebenim hoşgeldin aplam..çok geçmiş olsun,yazında hiç çekilmyor grip,bende tatil dönüşü pis bir öksürükle mücadele ettim daha tam geçmedi bile..
genetik testin sonuçlarının iyi çıkmasınada sevindim aplam.inşallah biyopsiye gerek kalmaz,hiç bir şeyciğin yoktur...
kızların içinde hayırlısı olsun,bahtları güzel,yolları açık olsun inşallah aplam..

laracım ramazanda kilo vermek biraz zor gibi cnm,almamaya çalışmak en mantıklısı..
ben her ramazan veriyorum gerçi..çünki sahurda yemek yiyemiyorum,midem almıyor gece gece..birde iftarla arası az olduğu için su içe içe davula dönüyorum.bir kasecik çorba ve 3-4 kaşık salatayla gülle gibi oluyor nedense midem.üstünede iç suyu iç suyu...ne ekmek,ne yemek nede başka bişey yiyemiyorum .sahurdada 1 yumurtayı zar zor yiyiyorum,yarım domates ve salatayı,1-2 lokma peyniri yersem çatlıycak gibi oluyorum sonra gene su-su-su...24 saatte bunlardan başka bişey yemedim ramazan boyunca..karnım sırtıma yapışıyor ramazan biterken benim..2-3 yıldır böyle..yaza geldiğinden beri yyani..kışın sorun yokta yazın:18:
rabbim verecek kolayını elbet...1 haftası bitti sayılır...

iyi akşamlae hatunlar .
ramazan nasıl gidiyor ?
ben moladayım yerın niyetlenicem inşallah .

bu arada yarın sınavlarım var .

banuşum nerelerdesn eve iyce alıştın sanırım kız sesinde çıkmıyor hiç diger durumlar nasıl??

zilim ben ramazanda kilo alanlardanım canım şeker düzenim alt üst oldugu için uzun süre açlıkdan sonra ne yedim bilmiyorum . yeterince kilo aldıgım içn vede molada oldugumdan şindilik artmıyor ama veremyorumda aldıklarımı .. bugün antbiyotigim bitti şükür .akdeniz atasi anemisi için yaptırdıgım tesste temiz çıktı . tahmin etitigim gibi .dr. büyük ihtimal bana zararı olmayan bir kanama diyor böbrekler için fakat biopsi işini bana bıraktı :44: ramazan bitsinde kanama devam ederse başka bir dr daha gidicem ..
bu arada kız kardeşim umraya gitti yegenlerim gelecek 1 hafta kadar sonra bayram sanrasoına kadar 6 çoçugum olcak

laroşum sen nasılsın ? bayramdan sonra bende buralardayım şekerim aldım başımı gittim aynadaki benden hiççç memnun deyilim etekler pantolonlar hepden dar gelmeye başladı

diger hatunlar nerdesiniz

Aebenim gel canım gel bende aldım biraz biliyosun 64.6 kg yim 67 olduydum gezmelerden sonra vermeye başladım çok mutlu oldum bu sabah tartıldım da takılmıştı daha doğrusu kaçamak yapıyodum şimdi pazartesiden beri kendime geldim diyim reglim ama vermişim çok şükür .......... hedef ağustos sonuna kadar 61 falan olsam çok iyi olacak .....
Zilim sen nerdesin tatlıcım.........

selam nasılsınız bakalım?
nunutuyorum buraya gelmeyi acaba diyet miyet hak getire durumund aoldugum içinmi bilmiyorum

zilim , aben ablam,lara hepiciginize selamlar

yeni eve alıştım abla , herşey yolunda gidiyor diger durumlarda yolunda sayılırrr

slm herkese...
kimse girip yazmayınca bende pek uğramadım buralara..sağlık açısından pekte iyi olduğumu söyleyemem.ağzım sıkıntıdan aft yaralarıyla dolu,su içerken bile gözümden yaş geliyor..5 yıl önce kaplama yaptığım dişlerimin alt kısımları hava alıyor ve sızlıyor,feci bir hassasiyet var.birde oğlum çok hasta oldu daha iyileşmedi bile..2 gün hastanelerdeydk..6 gün oldu bu gün ateşi düşmüyor..testler ,tahliller,filmler vs..vs..ömrümden ömür gitti..sıkıntıdan ağzımın içi aftlarla doldu..6 günde toplasanız 6 saat ya uyudum ya uyumadım..ceset gibi dolaşıyorum valla..yürürken kendimi sağa sola çarpıyorum sersemlikten...çoook yorgun ve bitkinim çook....

Gecmis olsun zilim yine hastaneye tasinmissin.ne olacak böyle. Allah yardımcın olsun. Banun herseyin yolunda olmasına sevindim. Bayramda geçsin beraber başlayalım diyete. Laram seninde kalanlar gider beraber canım

yorgun argın sahuru beklerken yazayım dedim...

herkes nerde yahu,kaç gündür?ne gelen var ne giden?herkes iyidir umarım...

ben günde 3-4 saat uyku ve çook çok az yiyecekle ramazan geçirmeye çalışıyorum.midem mi büzüldü nedir,yiyemiyorum hiç...az kaldı ha gayret bakalım...

oğlum daha iyi şükür aebenim,ama aşırı dirençli bir enfeksiyon atlattık bir hafta sürdü ateşi..bir haftada toplam 10 saat yoktur uyku uyuduğum ...bu hafta toparlayabilirsem iyi olacak,yoksa ayakta zor duruyorum walla.açlık,uykusuzluk derken hasta olmassam iyidir...

selam kzılar naıslsınız...
gelemiyorum buralaraa pek fırsat yok diyette yok..
yeni bir iş buldum şartları filan daha iyi olursa burdn çıkıp oraya başlıycam..
dua eidn bana hafta sonu çalışmıyor orası

gelen giden olmayınca bende arada bakıp yazmadan çıkıyorum..ramazan rahveti vurdu topiği ramazan bitince bayram sonrası toplanılır umarım yine eskisi gibi...

banum hadi hayırlısı cnm..inşallah bu yeni yer olurda hafta sonların boş kalır cnm..hem eve hem kendine daha fazla vakit ayırırsın...

nazlı doğurmuştur sanırım,aklıma geldi bu sabah ...:44: oğluşu almıştır hayırlısıyla kucağına inşallah...

Ben yapamadım ki diyet zaten gelmeyişimden bllidir sadece dikkat ediyorum almamaya çalışıyorum almadımda ama vermek yok pazartesi itibari ile yazlığa geçicem ve diyete başlıycam inşallah ........

Selam hatunlar.

İnnsallah iyisinizdir.
Mübarek günler yazamiyorum nete giripte ,zaten pc banada kalmıyor 6 bebeden
Bayramdan sonra buralardayim inşallah

Banum hayırlısı olsun yeni isdede. Sendede diyet yok sanırım param ve benim gibi
Zilim sen nasılsın inşallah oğlanda sende iyisinizdir.
Nazlı bende aklımda doğmuştur ogulcuk.

Benim günler yogun geçiyor yeğenlerinde var daha evvel yazmıştım sanırım kız kardesim umrede yeğenlerinde bende .
Diyet yapmayı özledim .

Gecmis kandilinizde mübarek olsun .

slm herkese...

aebenim kolay gelsin aplam...bendede durum çok farklı değil.acaip yoğun bi ramazan ay geşirdim..sağlık sıkıntıları yakamızdan düşmedi yine..buna şükür,Rabbim beterinden korusun...ramazamnın ilk 10 gün oğlumla uğraştık,yüreğimiz ağzımıza geldi inatçı ateşi yüzünden 10 günd 10 saatliik uykuyla tuttum orucumu...
sonraki 10 gününde enim dişim iltihaplandı,(kaplamanın altındaki diş) kulağıma ,çene kemiğime komple nasıl bir ağrı durdu anlatamam. yanı sıra sıkıntıdan ve sanırım ramazanda çok dengeli vitamin alamamaktan olsa gerek ağzımın içi komple aft oldu...yemek yiyemeden oruç tuttum ve ttüm gün diş ağrısı çekerek..doktorada gidemedim orucum bölünmesin diye...(hala ağrıyor bu arada..midem ilaç deposuna döndü)

son 1 haftadırda her yıl olduğu gibi eşimin akrabalarının baskınına uğradım..oruçlu,dişim ağrıyarak onları gezdirdim gün boyu sıcakta...
bayrama annemdeyim nasipse...eşim bayram sonu dönecek ben 1 hafta falan kalırım sanırım...

bayram sonu dişlerimi tedavi ettireceğim...şimdiden korkusu tuttu...o koltuğa oturmak fikri bile paniklememe yetiyo14:

herkes motive olmuş bir şekilde bayram sonu döner inşallah...

Selam hatunlarrrr......
Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım efenim....

Ben yoğun koşuşturmacalarla dolu bir yaşam sürüyorum....
Bayramdı tatildi gezmelerdi derken bende ipin ucu çooookkk fena kaçtı.... Bacakta ağrı başlayınca sporada ara verdim ve şiştim....

Bayram dönüşü iş başı yaptım işler birikmiş bu seferde kendime göre yiyecekleri ayarlayamadım ....
Eski monti düzenime dönmem gerek acilen....
Yemeklerimi montiye göre yapıp kendim getirmem gerek aksi taktirde bozuluyor herşey....
Dün pazara gittim tamamen monti usulü bir alışveriş yaptım ....
Bir aksilik çıkmazsa bu akşam iş çıkışı eve gidip bir kaç çeşit yemek yapacağım....
Veeee nasipse montiye start vereceğim.... Vermem gerek çok fenalardayım....

Moralim bozulmasın diye tartılmıyorum ama kilo aldığım bariz belli kıyafetlerden

Aman tilki misali döndüm kürkçü dükkanına işte
benden haberler böyle canlar
sizler de ne var ne yok anlatın bakalım.... herkesler iyimi keyifler yerindemi
varmı benimle montide kapışacak

selamlarrrrrr efeemmm m
naıslsınız bakalımmmm , çok ogunum bend e tatil dönüşü ve buradaki bir kaç arkadaşizinli olunc aişlerde bana kaldı ,
kilo aldım malesef 68-69 arasyım

koşu bandı ayarlaıdm evde artık hergün koşucamm bi düzene grimemm gerek hangi yolu izlesem bilemedim..

bu arada geçen bi iş var dmeiştim orası olmadı malesef ,şimdi bir yer daha var
eşimin çalıştıgı firmad abi pozisyon açıldı ama eşle aynı yerd eçalışmak naısl olur bilmiyorum.
eşim depo kımsınd adurucak 1. katta ben 3. katta ofis katınd aolucam
cumartesi yaırm gn ama maaşı çok iyi ve kurumsla bir firma kendimi geliştirebilecegim bir yer.
akşam çıış saati 5 :30 , işte aması var oda eşle aynı yerde çalışmak naısl olur?

sizler naıslsınız bakalım , öperim hepinizii+

slm herkese....
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...
bende tatilimi tamamladım ve döndüm..şimdi kış hazırlıklarına start vermeye geldi sıra..okuldu,ramazandı,hastalık,bayram derken yaz geldi,geçti farkında olamadan walla...

safinaz hoşgeldin,verirsinn montiyle dert etme...
aebenim,banum ve lara nerelerde acaba? bende spordan çok koptum..yaz okulu,ve ramazandan dolayı kafamı dışarı çıkaramadım..sonrada bayram için memlekete gidice kaldı iyice sporum..şimdide kışlıkları yapmaya başlarsam gene kalıcak spor..sıcaktada hiç yürünmüyor..artık eylülde falan başlarım napiim..kilo almadım ama spor yapmadığımı hissediyorum bacaklarımdan falan..vicdanımda rahat değil ,bi eksiklik hissediyorum yani...

herkes toplansada topik canlansa yine...

zilim burdayım cnm

Selam kızlar
İyi olmanıza sevindim
Bendende iyilik misafirim vardı . Birde kızların okul isleri
Acil benimde kurkcu dükkanına ihtiyacım var.
Ama bir türlü diyet yapmak gelmiyor içimden .

Burdayım burdaaaaaaaaaaa
MERHABALAR HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLUYORUM.
Ben burdaydım ama kimseler gelmedikçe koptum bende.Yaz istediğim gibi veremedim asında uğraştım da ama olmadı durma noktasındayım herhalde fena direndi ama kaçamaklı oldu bu da sanırım koruma durumu gibi oldu 2.aşama.....Çünkü montide kaçamak olmamalı ben karadeniz dönüşü almıştım 67 gibi oldum şimdi 64 üm yani karadeniz öncesi kiloma geldim hedef 60 gibiydi tutmadı anca aldığımı vermiş oldum ama okul açılınca daha düzenli yapıcam vermişken bu kadar hedefe ulaşayım.....Bu arada istediğim arabamı aldım daha doğrusu çarşamba teslim alıcam inşallah.....
Hadi ağustos sonunda hep beraber sıkı tutarak başlıyalım varmışınız ben Yalnız abenle ters düştüğümüz bir nokta var sanırım ben kadına özeli yapmıyorum klasik monti yapıyorum ve bu konuda da fanatiğim faydasını gördüm çok aebenim kıymetlim kızma kızzz bana
Kimler var hadi ya birlikte asılalım listemizi yapalım yarışalım birinci seçelim başka topiklerede reklam verelim bi kalabalık yaratalım burda .Bu konuda aebene çok iş düşer ama .............oda bizi hiç yalnız bırakmaz zaten
SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMM

slm herkese..
banum aynı anda yazmışız,görmemişim yazını kusura bakma cnm benim...eşle iş aynı yerde nasıo olur bilmiyorum biz farklı mesleklerde olduğumuz için aynı yerde hiç çalışmadık eşimle..ama çalışsakta sorun çıkacağını düşünmedim hiç..
okuldada eşleriyle çalışanlar var ama sorun yok gibi görünüyor...
bu aslında hem eşine bağlı hemde çalıştığın insanlara..ve tabii sanada..sen ve eşin tüm bunlardan eminseniz sorun olmaz bence..şartlarıda daha iyiyse neden olmasın??

kilonada çok takılma cnm,verirsin..bunca kilo vermişsin bir kaç kilo fazlalığı mı veremiyceksin...

ben yazın nasıl kilo alındığına hala akıl sır erdiremiyorum bu arada...yazın ben ekmek,,yemek hiç yiyemiyorum..hatta sanırım ramazanda biraz vitaminsiz kaldım.gdip kan sayımı yaptırmam lazım bu ay reglim az geldi..:26:

laram,banu ,safinaz ve aebenim hepiniz birlikte girin şu diyet işine ..aynı anda kurtulun fazlalıklardan..fırsat bu fırsat deyip sıvayın kolları..birbirinizi gaza getirirsniz hem...

üfff,pestil gibiym gerçekten..ayakta uyuyorum..35 kg domates ve3 kg biberle uğraştım dün gece yarısına kadar....akşam misafirmde vardı onlar gidince başladım.neredeyse sabaha kadar sürdü..bu günde patlıcan ve dolmalıkları temizledim astım.kurusun diye...yarında taze fasülye aldımmı tamamdır..

ablacım

nazlişkomun bebeği doğdu mu maşallah

bende ay sonunda işi bırakıyorum artık kuzucukla beraber evde olcam inşallah. evhanımlığına terfi ettim

bugün montiye başladım baktım bel ağrısı, bacak ağrısı derken vücut isyana başladı

yazmıcam ama buraya artık yüzüm kalmadı malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…